پروژه دانشجویی مقاله روند تحولات جمعیت بندرترکمن طی سالهای 75در1

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله روند تحولات جمعیت بندرترکمن طی سالهای 75در1335 وافق آینده آن در word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله روند تحولات جمعیت بندرترکمن طی سالهای 75در1335 وافق آینده آن در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله روند تحولات جمعیت بندرترکمن طی سالهای 75در1335 وافق آینده آن در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله روند تحولات جمعیت بندرترکمن طی سالهای 75در1335 وافق آینده آن در word :

شناخت وآگاهی ازتغییروتحولات جمعیتی جوامع، لازمه هرگونه برنامه ریزی برای آنهاست،چون تمامی جنبه های اقتصادی ،اجتماعی وفرهنگی آن جوامع با عددجمعیت وویژگیهای ساختاری آن پیوندخورده است.این مقاله با هدف بررسی تحولات جمعیتی بندرترکمن به عنوان یکی از شهرهای کوچک اندام کشور صورت گرفته تا ضمن تحلیل رونداین تحولات وبازشناسی علل وعوامل مؤثردرآن،ازوضع موجودشناخت بهتری حاصل آیدوبستری مناسب برای برنامه ریزی های آتی فراهم گردد.برای دستیابی به این هدف ،ابتداداده های آماری مربوط به شهردرکل دوره های سرشماری ،استخراج وضمن تهیه جداول ،نمودارهای مربوطه به کمک نرم افزارExcel تهیه گردیدسپس به کمک فرمولهای متعدد جمعیتی به تجزیه وتحلیل آنها پرداخته شد.نتایج حاصله نشان میدهد که سیاستهای ملی وگاه بین المللی بیشترین تأثیر مثبت یا منفی رادررشدوتحول ساختارجمعیتی این شهربرجای گذاشته اند.به عبارت دیگر هنوز این شهر به نقش یابی وبلوغ کافی خودنرسیده وتحولات آن همواره درسایه توجهات دولت مرکزی یااثرات غیرمستقیم سیاستهای ملی بوده است.هماهنگی رشدجمعیت شهرباسایرنقاط شهری کشور،جوانی جمعیت ،روندصعودی نسبت باسوادان ،بیکاران وشاغلان بخش خدمات وسیرنزولی نسبت جنسی، نسبت شاغلان بویژه دربخش صنعت ازنتایج دیگر تحقیق بوده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کارآموزی شرکت نقوسان در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی شرکت نقوسان در word دارای 41 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی شرکت نقوسان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی کارآموزی شرکت نقوسان در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی کارآموزی شرکت نقوسان در word :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی کارآموزی شرکت نقوسان در word

تقدیر و تشکر
اندازه‌گیری
کولیس
تقسیمات ورنیه کولیس با دقت 1/0 میلی‌متر
تقسیمات ورنیه با دقت 05/0 میلی‌متر
تقسیم بندی ورنیه کولیس با دقت 02/0 میلی‌متر
کولیس اینچی با 1000/1 اینچ
روش خواندن کولیس
روش کار با کولیس از زبان یکی از مهندسین
کولیس ساعتی
کولیس دیجیتالی
میکروخارجی
دقت میکرومتر
خواندن میکرومتر
میکرومتر خارجی دیجیتالی
میکرومتر پیچ
میکرومتر چرخ دنده
میکرومتر با فک ثابت سرکروی
میکرومتر فک‌ پهن
میکرومتر با فک ثابت سرکروی
میکرومتر فک پهن
میکرومتر داخلی
میکرومتر کنترل کنترل مهره‌
میکرومتر چرخ دنده داخلی
میکرومتر شیار داخلی
میکرومتر عمق‌سنج
فرمان‌ها
اندازه‌گیری خطی
روش اندازه‌گیری Dimlinegt و اندازه‌گذاری اصلی
روش اندازه‌گذاری‌ها

در قسمت طراحی سه نفر مهندس مکانیک و یک نفر کاردان فنی مکانیک مشغول به کار هستند که کار هر چهار نفر ترسیم نقشه‌های صنعتی است . بیشتر کار این قسمت را کشیدن نقشه از قطعات و قسمت‌‌های فرسوده ویا از بین رفته تشکیل می‌دهد بنابراین برای آنکه ما بتوانیم با استفاده از قطعات شکسته شده یا فرسوده شده نقشه ای تهیه کنیم و ان را به قسمت ریخته‌گری و یا ماشینکاری برای ساخت ارائه کنیم ییاز به اندازه‌های دقیق جسم ، تلرانس حاکی بر جسم ، نوع انطباق، نوع استانداردی که ممکن است جسم داشته باشد، صافی سطح و موارد دیگر داریم.
البته نوع انطباق وصافی سطح و تلرانس را با استفاده از تجربه کافی و کتاب‌های دردسترس می‌توان برای یک جسم بیان نمود.
ولی اندازه گرفتن صحیح و کشیدن صحیح یک نقشه بیش از موارد فوق نیاز به وقت دقت دارد , پس در مورد نحوه نقشه‌کشی و اندازه‌گیری سعی می‌کنیم توضیحات دقیقی را ارئه کنیم.
اندازه‌گیری:
بشر از همان ابتدای دوران زندگی خود به این نیاز مهم برای بهتر ادامه دادن به زندگی نیاز داشت برای دوختن لباس , ساختن پل به منظور آمدو رفت, داشتن یک سر پناه مناسب و هزاران مورد دیگر پس فکر انسان را از همان اول مشغول راهی برای پیدا کردن چگونگی اندازه گیری و ساخت ابزارهای اندازه گیری کرد. و امروزه با پیشرفت سریع علم ما احساس نیاز بیشتری به این امر پیدا می‌کنیم و در هر جایی از محیط پیرامون ما صحبت از اندازه و واحدهای آن می‌باشد. دو سیستم اندازه‌گیری در جهان متداول می‌باشد
1- سیستم‌متریک که سیستم رسمی می‌باشد و ایران نیز از ان تبعیت می‌کندسیستم اینچی که اغلب کشورهای انگلیسی زبان از آن استفاده می‌کنند نکته دیگر آنکه برای تعیین نوع وسیله اندازه‌گیری ما نیاز به چند پارامتر مهم داریم که اهم آنها عبارتند از
1- نوع ماده وجنس یا کالا و کاری که باید اندازه‌گیری شود
2- مقدار و مدت زمان لازم برای اندازه‌گیری
3- وضع شکل و ترکیب هندسی موضوع مورد اندازه‌گیری
4- مقدار تلرانس مجاز در نقشه

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله ایمنی در معادن زغال سنگ در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ایمنی در معادن زغال سنگ در word دارای 80 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ایمنی در معادن زغال سنگ در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ایمنی در معادن زغال سنگ در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ایمنی در معادن زغال سنگ در word :

فصل اول:
انواع زغال سنگ‌ها :
زغالها را با توجه به مواد تشکیل دهنده آنها کلأ به دو گروه تقسیم می‌کنند.
1) زغالهای ساپروپل
2) هومیت‌ها یا زغال‌های هوموسی
ساپروپل‌ها :
این زغال‌ها از بقایای گیاهان پست و اسپرهای گیاهی به وجود آمده‌اند و درصد بسیار کوچکی از زغال سنگ را شامل می‌شوند. اغلب ذخایر زغالی دنیا از نوع هومیت می‌باشد. این زغالها به رنگ قهوه‌ای تیره یا سیاه دیده می‌شوند. حالت مطبق در آنها دیده نمی‌شود. از انواع مشابه با زغالهای هومیت در متامورفیزم یکسان دارای فشردگی و سختی بیشتری می‌باشند. شکست صدفی دارند و با شعله بلندی می‌سوزند و قابلیت کک دهی کمتری دارند. از طریق مطالعه میکروسکپی دو گروه زغالی از ساپروپل‌ها شناخته شده‌اند که شامل چانل کول Channel و بوگهد Boghead coal می‌باشند که در درجات متامورفیزم بالا به سختی از هم قابل تشخیص بوده ولی در درجات زغال شدن پائین قابل تشخیص می باشند.
چانل کول :
این زغال اساسأ از اسپرهای گیاهی تشکیل شده‌اند. از نظر ماکروسکپی هیچ نوع لایه بندی در آنها مشاهده نمی شود. رنگ آنها مات بوده و دارای جلای چرب می‌باشند. مطالعات میکروسکپی نشان می‌دهد که علاوه بر اسپرها که قسمت اعظم آن را تشکیل می‌دهند سایر مواد تشکیل دهنده آن الگ‌ها و تک یاخته ای‌های آبزی می‌باشند در مقایسه با زغالهای هومیک ما سرال های این زغال ریزتر و تقریبأ به یک اندازه می‌باشند.
بوگهدها :
از نظر شکل ظاهری و خواص فیزیکی خیل شبیه زغال چانل می‌باشند ولی ماده اولیه تشکیل دهنده آنها اساسأ الگ‌ها می‌باشند.
زغال‌هائیکه کلأ از آلگ ها تشکیل شده باشند بنام تور بانیت Torbanit نامیده می‌شوند که نوعی از زغال بوگهد هستند که دارای مواد هیدروکربوری زیاد بوده و در نتیجه از مواد فرار بالائی برخوردار می‌باشند. از این نوع زغالها برای تولید گاز و مواد شیمیایی دیگر استفاده می‌شود.
حد و مرز مشخصی بین چانل کول و بوگهد وجود ندارد و تشخیص این دو گروه از یکدیگر بستگی به مقدار درصد الگینیت Alginit دارد. هرگاه در زغال ساپروپلی ماسرالها الگینیت و اسپورینتیت هر دو شرکت داشته باشند. اگر مقدار اسپورینیت زیادتر باشد چانل کول و اگر مقدار درصد الگینیت زیادتر باشد بوگهد نامیده می‌شود. رنگ زغال بوگهد در مراحل پائین متامورفیزم قهوه‌ای متمایل به سیاه و در مراحل بالاتر سیاه رنگ است. غیر مطبق بوده و خواص فیزیکی آن مشابه با چانل کول می‌باشد.
هومیت‌ها یا زغالهای هوموسی :
اکثریت ذخایر زغال سنگی دنیا از زغالهای هوموسی تشکیل شده‌اند زغالهای هوموسی از بقایای گیاهان خشکی حاصل می‌شود که در مرحله اول به تورب و سپس به زغال قهوه‌ای و زغال سنگ‌ها و در مراحل آخر به آنتراسیت تبدیل می‌گردند. جهت شناخت انواع زغال سنگ‌ها و نامگذاری آنها از پارامترهای مختلفی استفاده می‌شود که برخی از این پارامترها در اکثر کشورها مورد استفاده بوده و برخی از آنها تنها در بعضی از کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرند. از پارامترهای اساسی مورد استفاده می‌توان از مقدار درصد مواد فرار ، درصد کربن ، مقدار ارزش حرارتی و قابلیت انعکاس نوری ویترینیت زغال سنگ نام برد.
با توجه به پارامترهای فوق الذکر زغال های هوموسی را به دو گروه اصلی زغال‌های قهوه‌ای و زغال سنگ‌ها تقسیم می‌کنند. مرز بین زغالهای قهوه‌ای و زغال سنگ‌ها را زغال شعله خیز قرار می‌دهند.
زغال‌های قهوه‌ای خود به دو گروه زغال‌های قهوه‌ای نرم و زغالهای قهوه‌ای سخت تقسیم می‌شوند. زغالهای قهوه‌ای نرم با دارا بودن تخلخل زیاد ، وزن مخصوص پائین و نرم بودن از نظر ماکروسکپی قابل تشخیص هستند. در مطالعه میکروسکپی مقدار زیادی آثار قارج در آن مشاهده می‌شود. دارای رطوبت کلی 75-35 درصد و مواد فرار بیش از 53 درصد و قابلیت انعکاس نوری 25% می‌باشد.
زغال قهوه‌ای سخت ، خود به دو دسته زغال قهوه‌ای مات و زغال قهوه‌ای براق تقسیم می‌شود. وزن مخصوص آن از زغال قهوه‌ای نرم بیشتر بوده و درخشنده‌تر است. رطوبت آن بین 9/35% مواد فرار ، 53-42% درصد کربن 76% = C و رفلکسیون 6/0% =RO است.
زغال شعله خیز :
مرز بین زغال قهوه‌ای و زغال‌سنگ قرار می‌گیرد و بواسطه داشتن مواد فرار زیاد به این نام خوانده شده است. این زغال دارای خاصیت کک دهی نبود و یا کک دهی آن خیلی ضعیف است. در هنگام سوختن شعله بلند و گاز زیاد ایجاد می‌نماید در مطالعه میکروسکپی به خوبی ما سرالهای مختلف از همدیگر قابل تشخیص می‌باشد. اسپرها در این زغالها به رنگ قهوه‌ای تیره بوده و مگا اسپورها به رنگ قهوه‌ای تیره جالب و دیدنی هستند. ویترینیت درخشندگی چندانی ندارد. مواد فرار 45-40% و 66/0=RO می‌باشد.
زغال شعله خیزگازدار :
این نوع زغال نیز با شعله بلند سوخته و گاز زیادی تولید می‌کند. خاصیت کک نداشته و اگر داشته باشد خیلی ضعیف می‌باشد. در مطالعه میکروسکپی همانند زغال شعله خیز تمامی ماسرالهای آن به خوبی مشخص می‌باشند.
ویترینیت کمی روشن‌تر بوده و مگا اسپورها هنوز به رنگ قهوه‌ای مشخص هستند. مواد فرار بین 40-35% ، 85/0 – RO و ارزش حرارتی 8000 – 7500 کیلو کالری بر کیلوگرم است.
زغال گازدار :
این زغال با داشتن خاصیت کک دهی ضعیف مشخص می‌شود. در مطالعه میکروسکپی اصولا گروه لیپتینیت کمرنگ‌تر از انواع مشابه خود در زغال‌های با متامورفیزم پائین‌تر دیده می‌شوند و مواد فرار کمتری از خود ایجاد می‌نمایند. اگر زغال دارای مواد فرا حدود 31 درصد باشد تغییرات گروه لیپتینیت شروع می‌شود و رنگ این گروه روشن‌تر می گردد تغییرات گروه لیپتینیت در این مرحله از متامورفیزم مرز بین زغال گازدار و زغال چرب را مشخص می‌نماید. مواد فرار این زغالها 35 – 28% ، کربن 86 – 83% و 14/1 – 85/0 = RO می‌باشد.
زغال چرب :
این نوع زغال‌ها دارای خاصیت کک دهی خوب بوده و در تهیه کک متالوژی از آن استفاده می‌کنند با کاهش مواد فرار در این زغالها ماسرالهای گروه میکروسکپی امکان تشخیص ماسرالهای گروه لیپتینیت از ویترینیت وجود ندارد. خواص تکنولوژیک و فیزیکی هر دو گروه تقریبأ مشابه هم می‌‌باشد. در این مرحله خاصیت آنیزوتروپی در آن مشاهده می‌شود. (ویترینیت) گاهی اوقات از این خاصیت برای شناسائی گروه ویترینیت از لیپتینیت استفاده می‌شود مواد فرار 14-10% ، 92-91%=C ، gr/Kcal 8800 – 8700=Q ، 22//2-86/1% = RO % می‌باشد.
آنتراسیت :
این نوع زغال‌ها خاصیت کک دهی نداشته در اثر حرارت خمیری نشده و بصورت پودر باقی می‌مانند در مطالعه میکروسکپی تنها ماسرالهای گروه فوزینیت از سایر ماسرالها مشخص بوده و حالت آنیزوتروپی شدیدتر از زغال لاغر است. مواد فرار 10% >98-92% = C ، Kcal/Kgr 8500-8211 =Q 22/2% =RO می‌باشد.
لیپتینیت روشن‌تر شده بطوری که در مراحل آخر تشخیص آنها در زیر میکروسکوپ از ویترینیت بسیار مشکل می‌گردد و تقریبا رنگ ماسرالهای گروه لیپتینیت همرنگ ماسرالهای گروه ویترینیت در می‌آید. سایر مشخصات این زغالها دارا بودن مواد فرار 28-19% ، 89-86% =C ، 8500-8300=Q ، 53/1=RO می‌باشد.
زغال کک ده :
این زغال‌ها دارای خاصیت کک دهی خوب بوده و برای تهیه کک متالوژی از آن استفاده می‌شود. در مطالعه میکروسکوپی گروه لیپتینیت در می‌آید. سایر مشخصات این زغال‌ها درار بودن مواد فرار از گروه ویترینیت به سختی قابل تشخیص می‌باشند. شناخت میکرولیتوتیپ‌ها و ویترینیت و کلاریت بسیار مشکل است. از نظر خواص تکنولوژی در این مرحله ویترینیت و کلاریت خواص مشابهی از خود نشان می‌دهند. دوریت و ریتریت تنها از طریق میکرینیت Micrinte که با رنگ روشن‌تر مشخص می‌شود. از هم قابل تشخیص می‌شود. سایر مشخصات آن دارا بودن مواد فرار 19- 13% ، 91-89/0 =C ، 8400 = Q کیلو کالری 86/1 – 53/1 = RO می باشد.
زغال لاغر :
این نوع زغال‌های با دارا بودن خاصیت کک دهی ضعیف مشخص شده‌اند که در مرز بین زغال‌های کک ده و زغال آنتراسیت قرار می‌گیرند. در مطالعه
آزمایش‌هائی برای سنجش استعداد خودسوزی
1ـ آشنائی : تمامی انواع زغال سنگ‌ها در حین استخراج دچار اکسایش می شوند و در صورت وجود شرایط مناسب خود به خود گرم می‌شوند. چون زغال‌ها از نظر تمایل به خود سوزی متفاوت‌اند لذا بهتر است که سرعت اکسایش هر یک جداگانه بررسی شود. آگاهی از این تمایل می تواند مارا در پیشیاینی اقدامات احتیاطی به هنگام طراحی یک معدن جدید و یا کسب مشخصات محصول تولید دهنده یاری رساند.
در عمل ممکن است شیوه استخراج یا انبار کردن در مهیا ساختن شرایط خودسوزی نقش اساسی داشته باشد اما نمی توان منکر اهمیت واکنش پذیری خود زغال شد.
2- روش تک‌دمای استاتیک : این روش اولین روش آزمایشگاهی است که برای تعیین استعداد خود سوزی زغال سنگ ابداع شد. در این روش سرعت جذب اکسیژن به وسیله زغال و تصاعد گازهای مختلف در دمای ثابت اندازه گیری می‌شود. آزمایش به این صورت است که یک نمونه زغال را درون وان آب بزرگی در دمای ثابت قرار می‌دهند و گرمای حاصل از اکسایش یا مرطوب شدن آن در مخزن حرارتی نسبتأ بزرگی پخش می‌شود. 

در نخستین آزمایش که در انگلستان بوسیله گراهام و وین میل انجام گرفت از تعدادی بطری (معمولأ 6 عدد) استفاده میشد. هر بطری در پوشی غیر قابل نفوذ داشت و در آن شیری تعبیه شده بود و هر یک حاوی 5 گرم پشم شیشه CM3 1 آب مقطر و Br¬ 10 زغال تازه خرد شده بود که آنها را درون یک ترموستات با دمای ثابت C30 درجه قرارا دادند. سپس به فاصله زمانی 3 تا 96

ساعت یکی از بطری‌ها را خارج کرده و گاز داخل آن را تجزیه می‌کردند. به این ترتیب اکسیژن جذب شده در زمان مشخص به ازای هر گرم زغال حساب می‌شد. تنایج حاصل از آزمایش‌های این رو شخص در سالهای 1913 و 1920 نشان می‌دهد که جذب اکسیژن در دمای C30 ابتدا با سرعت

انجام می‌گیرد اما رفته رفته به سوی صفر میل می کند. با رسم منحنی‌های خوب اکسیژن نسبت به زمان برای 40 نوع از زغالهای انگلستان ، معلوم شد که زغال‌هائی که استعداد خود سوزی ندارند به ازای 100gr زغال در زمان 96 ساعت و در دمای ثابت 30C درجه کمتر از 200cm3 اکسیژن جواکسید کننده محتوای رطوبت نمونه و هوا ممکن است فرق کند هوا نیز ممکن است ساکن یا در حرکت باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله ساخت خر پای مشبک فولادی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ساخت خر پای مشبک فولادی در word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ساخت خر پای مشبک فولادی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ساخت خر پای مشبک فولادی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ساخت خر پای مشبک فولادی در word :

ساخت خر پای مشبک فولادی

از نظر صرفه جویی اقتصادی در استفاده از یک پروفیل نبشی استاندارد ، خر پاهای مشبک فولادی اغلب از یک پروفیل نبشی استاندارد فولادی ساخته می شوند . برای تیرهای مایل و کش خر پا از دو نبشی با بالهای پشت به پشت و برای دیگر اعضای کششی و فشاری خر پا از یک نبشی استفاده می شود .
روش معمول برای اتصال اعضای خر پای فولادی استفاده از صفحه وصله یا لچکی فولادی است که متناسب با تعداد پیچها یا پرچهای هر اتصال بریده می شود . صفحه فولادی تخت لچکی در بین دونبشی تیرهای مایل و کش خر پا و به اعضای کششی و فشاری داخلی متصل می گردد صفحه زیر سری که به پای هر یک از خر پاها متصل می شود ، امکان اتصال به صفحه سرستون را فراهم می سازد .

اعضای خر پا را می توان از طریق لچکیها به یکدیگر پیچ یا پرچ کرد . انتخاب نوع اتصال به اقتصادی بودن ساخت ، حمل و نقل و برپایی بستگی دارد . اعضای کم خر پاهای دهانه کوچک به یکدیگر پیچ می شوند و اعضای زیاد خر پاهای دهانه متوسط به جز در قسمت میانی دهانه اتصال پرچی می شوند تا بتوان خر پا را به صورت دو تکه به محل ساختمان حمل کرد و برای برپایی به یکدیگر پیچ نمود .

باد بندی ساختمانهای قابی خر پای مشبک :
عمق قابل توجه نقطه میانی دهانه خر پاها و شبکه اعضای خر پا و صلبیت کافی جهت تحمل بارهای مرده و تحمیلی ( زنده ) روی بام فراهم می سازد . اتصال صلب ستونها به پی عا نیز مقاومت و صلبیت کافی برای مقاومت در بابر بارهای افقی ناشی از فشار باد بر روی دیوارهای جانبی ساختمان به وجود می آورد .
دیوارهای سه گوش انتهایی ساختمانهای قابی خر پا مشبک با اتصال شاهتیرهای بادبند در سطح کش خر پا در مقابل بارهای افقی باد تقویت می شوند تا با ایجاد یک شاهتیر مشبک بارهای دیوار سه گوش انتهایی به کناره های سازه منتقل گردد . برای ایجاد تقویت بیشتر در برابر فشارهای افقی باد برروی دیوارهای جانبی و دیوار سه گوش انتهایی ، این دیوارها با بادبندهای عمودی تقویت می شوند .

مهاربندی تیرهای مایل خر پاها که در بین خرپاهای مجاور انتهای ساختمان انجام می شود ، به منظور قائم کردن قابها در طول برپایی و ایجاد تقویت اضافی در مقابل فشارهای افقی باد صورت می کیرد . مهلربندی دیوار نیز به منظور قائم کردن زواییای ساختمان در طول برپایی و تقویت دیوارها در مقابل فشار باد انجام می سود .

ساخت بام تیر مشبک :
مزیت بام خرپامشبک مقاومت و صلبیت آن است که توسط عمق قابل توجه خرپاها در میانه دهانه به وجود می آید . با افزایش دهانه ، عمق خرپا در میانه دهانه و حجم فضای بلااستفاده بام آن چنان افزایش می یابد که معمولا استفاده از شکل دیگری از ساخت بامهای دهانه متوسط و بزرگ امری اقتصادی است . یک بام تیر مشبک در استفاده از مصالح از کارآیی سازه ای کمتری نسبت به بام خرپا مشبک با دهانه مشابه برخوردار است ، اما برای کاهش دادن حجم فضای بلا استفاده زیر بام آن را می توان با شیب کمتری احداث کرد .

یک بام تیر مشبک از یک مجموعه تیر مشبک دوخم تشکیل می شود که به صورت بام تیر مشبک شیبدار متقارن یک طبقه تک دهانه در بین ستونها قرار می گیرند تیرهای مشبک از پروفیلهای استاندارد نبشی فولادی یا معمولا از پروفیلهای لوله فولادی ساخته می شوند که پس از برش خوردن و جوش دادن به یکدیگر به کمک اتصالات پیچی میانه دهانه به صورت دوتکه در محل ساختمان به هم متصل
می شوند تا کار حمل ئ نقل آنها به آسانی صورت بگیرد . صفحات انتهایی جوش شده به تیرهای مشبک به بالهای ستونهای فولادی با مقطع ( I ) شکل پیچ می شوند .

ورقهای پروفیلی فولادی پوشش خارجی و سقف بام :
ورقهای نازک فولادی مقاومت ناچیزی در برابر انتقال گرما از خود نشان می دهند .، نا آنجا که قرار دادن نوعی عایق حرارتی در زیر یا بالای ورقها به عنوان سدی در برابر انتقال زیاد گرما ضرورت پیدا می کند . اصطلاح پوشش در مورد ورقهایی به کار می رود که لفاف خارجی سازه را تشکیل می دهند و علاوه بر ایجاد حفاظت در برابر باد و باران ، وزن خود و بارهای تحمیل باد و برف را نیز تحمل می کنند از آنجا که ورقهای پوشش خارجی بام به عنوان سدی در برابر آب و هوا عمل می کنند ، عایق بندی حرارتی را باید در زیر آنها قرار داد یا نصب کرد .

پی ها :
پی ساختمان بخشی از زیر سازه است که با تماس مستقیم با زمین ، بارها را بدآن منتقل میسازد .زیر سازه بخشی از ساختمان یا سازه است که در زیر سطح طبیعی یا مصنوعی قرار دارد و تکیه گاه روسازه را فراهم می سازد. در عمل پایه بتنی دیوارها جرزها و ستونها و پیهای گسترده و شمعی را پی می نامند .
زمین اصطلا حی است که به سطح زمین اطلاق می گردد و ترکیب آن در محدوده پنج گروه زیر تغییر می کنند:
(1) سنگها
(2) خاکهای غیر چسبنده
(3) خاکهای چسبنده
(4) تورب و خاکهای آلی
(5) خاک دستی و خاکریز

سنگها شامل رسوبات زمین شناسی سخت و صلب کاملا به هم چسبیده ای نظیر گرانیت و ماسه سنگ و سنگ آهک هستند و خاکها رسوبات زمین شناسی چسبنده نسبتا نرم و سستی نظیر شن و ماسه و خاک رس را شامل میشوند . بر خلاف سنگها و خاکها و خاک دستی و خاکریز در زیر فشار بارهای ساختمان بر روی پی های متراکم می شوند.

مشخصات عملکردی پی :
طراحی پی یک ساختمان برای انتقال بارها به زمین طوری صورت میگیرد که با محدود شدن حرکات تاثیر منفی در مشخصات عملکردی ساختمان گذاشته نشود . حرکات پی ها میتواند از بار ساختمان بر روی زمین یا از حرکات زمین مستقل از بار ناشی شود . حرکات زمینی ناشی از بار ساختمان بر روی پی ها به نشست ساختمان در اثر متراکم شدن خاک زیر پی ها منجر می گردد و یا در اثر اضافه بار به گستردگی برشی می انجامد .

حرکات نشستی در خاکهای غیر چسبنده ای نظیر شن و ماسه در حین در پای ساختمان روی می دهد و این نشست را ( نشست آنی ) می نامند در خاکهای چسبنده ای مانند خاک رس نشست به صورت تدریجی همراه با خارج شدن آب یا آب و هوا از منافذ موجود در خاک صورت می گیرد این نشست که ممکن است که تا چندین سال پس از تکمیل ساختمان ادامه یابد ، ( نشست تحکیمی ) نامیده می شود محمدود ساختن حرکت پی در طراحی آن پیش بینی می شود تا از آسیب دیدن تاسیسات و لوله های فاضلاب اجتناب شود و حرکت نسبی میان بخشهای مختلف پی محدود گردد ، چرا که در غیر این صورت این پدیده به تابیدگی

سازه و آسیب دیدن نازک کاریها ، پوشش یا اعضای سازه ای منجر می گردد . آن دسته از حرکات پی که مستقل از بارهای ساختمان انجام می شوند به دلایل زیر صورت می گیرد : تغییرات فصلی یا تاثیر رویش گیاهی که به جمع شدگی و تورم خاکهای رس منجر می گردد تورم ناشی از یخ زدگی ، تغییر سطح آب زیرزمینی و تغییرات ناشی از دلایل طبیعی یا مصنوعی در زمین کمتر نیاز دارد و علاوه بر سریع تر بودن خطر آتش سوزی نیز وجود ندارد .
اتصالات :
در این بخش به اتصال چهار تیر به یک ستون می پردازیم در این جا نبشی اتصال تکیه گاه در کارگاه به ستون جوش داده می شود تا تکیه گاه تیر اصلی را به وجود آورد و نبشی اتصال تودلی به ستون جوش می شود تا موقعیت عمودی محور طولی تیر حفظ گردد ، خود تیر به کمک پیچ به این نبشی ها متصل می گردد تیرهای فرعی یا ثانویه بر روی نبشی هایی تکیه گاه جوش شده و به ستون قرار می گیرد و نبشی اتصال فوقانی به تیر و ستون پیچ می شود این روش معمول اتصال تیر به ستون محسوب می گردد ، اما به جای اتصال جوشکاری

کارگاهی نبشی های تکیه گاه و تودلی می توان از اتصال پیچی کارگاهی استفاده کرد همانطور که در این عکس دیده می شود اتصال ستونهای هم مقطع را می توان به کمک صفحه انجام داد اما برای اتصال ستونهایی با مقاطع متقاوت از صفحه زیر سری ، صفحات وصله و قطعات لایی استفاده می شود در هر مورد برای سادگی کار اتصال ستونها در بالای سطح کف انجام می شود .

بست ها :
در اوایل استفاده از فولاد در ساختمان سازی اتصالات با پرچ کردن نبشی های اتصال به اعضاء صورت می گرفت برای این منظور از پرچهای آهن ورزیده به عنوان بست استفاده می شد و سر پرچها نیم گرد یا خزانه ای بود برای انجام اتصال پرچها تا حد سرخی گرم می شدند و با قرار گرفتن در سوراخ فلزات مربوطه اتصال بدنه آنها با چکش کاری به شکل نیم گرد تبدیل می شد .
پرچ با سرد شدن دچار انقباض می شود و وورقهای اتصال را محکم به یکدیگر می فشارد امروزه از اتصالات پرچی به ندرت استفاده می شود و اغلب برای اتصالات محل ساختمان از

پیچ و برای اتصالات کارگاهی از جوشکاری استفاده می شود اتصالات پیچی محل ساختمان نسبت به پرچها به کار و مهارت کمتر نیاز دارد و علاوه بر سریع تر بودن خطر آتش سوزی نیز وجود ندارد .

جوشکاری :
کلمه جوشکاری بیان گر عملیات ریختن فلز مذاب به داخل محل اتصال گرم شده ای اعضاء یا ورقهای فولادی است ، به طوری که با سرد و جامد شدن فلز جوش کاری این اعضاء به شکل محکمی به یکدیگر می چسبند برای انواع معینی از جوشکاری لبه اعضای اتصال تمیز شده و شکل داده می شود فلز جوشکاری در زمان کوتاهی به صورت مذلب به داخل درز جاری می شود و به هین دلیل روشن است که جوشکاری در حالتی که کارگر در بالای درز کار می کند آسانتر از موقعیت هایی دیگر انجام می شود جوشکاری را در کارگاه با سرعت و دقت بیشتری می توان انجام داد زیرا در این جا امکان کار با اعضاء بیشتر از محل ساختمان است جوشکاری به شکل وسیعی برای اتصال صفحات و نبشی های اتصال به اعضای فولادی سازه به کار می رود ، در این حالت اتصال صفحات و نبشی ها به صورت پیش ساخته به هنگام ساخت تیر ها ، خر پاها و قابهای مشبک در کارگاه انجام می شود .

پایه ستونها و پی ها :
از ستونهای فولادی ساختمانهای قابی برای تحل بارهای سنگین استفاده می شود و باید این بارها را از روی مقطع نسبتا کوچک ستونها بر روی پی هایی فولادی یا بتنی توزیع کرد تا آنها نیز به نوبه خود این بارها را بر روی خاک زیرین توزیع کند اندازه پی به میزان بارها و ظرفیت باربری خاک زیرین بستگی دارد در مواردی که خاک زیرین تا عمقی از سطح زمین از ظرفیتهای باربری ضعیفی برخوردار است ،با استفاده از شمعها بارها را به چینه سفت زیرین منتقل می کند .

صفحات زیر ستون :
پایه ستونهای فولادی به دقت طوری ماشین کاری می شوند که به طوری واقعی بر روی صفحات زیر ستون بنشیند این صفحات خود با جوشکاری به ستون متصل می شوند هدف از این صفحات زیر ستون ایجاد سطح اتکای کافی در پای ستون جهت قرار گرفتن در پی بتنی است تا علاوه بر جلوگیری از خورد شدن بتن امکان پیچ کردن ستونها به پی بتنی نیز فراهم گردد دونوع صفحه مورد استفاده یکی صفحه نسبتا نازکی است به ضخامت mm 12 و دیگری شمشی تخت و ضخیم می باشد صفحه زیر ستون یا با جوش کاری به ستون متصل می گردد و یا با استفاده از صفحات لچکی .

اتصالات تیر به ستون :
اتصالات پیچی به ستونهای قوطی شکل را می توان با پیچ های بلندی انجام داد که از تمامی مقطع ستون عبور می کند استفاده از پیچ های بلند دشوار و پر هزینه است چرا که این امر مستلزم بالاآوردن همزمان تیرها در دو سمت مخالف ستون جهت نصب پیچ ها است .
اتصالات تیرها به ستونهای توخالی با مقطع مربع یا مستطیل معمولا با جوش کردن صفحات ، نبشی ها یا سپری هایی اتصال به ستون انجام می شود تیرهای استاندارد به سپریهای جوش شده به ستونها پیچ می شوند و تیرهای مشبک با پیچ کردن صفحات جوش شده انتهایی تیرها به صفحات جوش شده متصل می گردد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق استاندارد حسابداری شماره 3 درآمد عملیاتی در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق استاندارد حسابداری‌ شماره‌ 3 درآمد عملیاتی در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق استاندارد حسابداری‌ شماره‌ 3 درآمد عملیاتی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق استاندارد حسابداری‌ شماره‌ 3 درآمد عملیاتی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق استاندارد حسابداری‌ شماره‌ 3 درآمد عملیاتی در word :


مقدمـه‌
1 . بنابر تعریف‌ ارائه‌ شده‌ در فصل‌ سوم‌ مفاهیم‌ نظری‌ گزارشگری‌ مالی‌، درآمد عبارت‌ است‌ از افزایش‌ در حقوق‌ صاحبان‌ سرمایه‌ بجز مواردی‌ که‌ به‌ آورده‌ صاحبان‌ سرمایه‌ مربوط‌ می‌شود. مفهوم‌ درآمد، هر دو گروه‌ ” درآمد عملیاتی‌“ و ” درآمد غیرعملیاتی“ را در برمی‌گیرد. درآمـد عملیاتی‌ عبـارت‌ از درآمدی‌ است‌ کـه‌ از فعالیتهای‌ اصلی‌ و مستمر واحد تجاری‌ حاصل‌ می‌گردد و با عناوین‌ مختلفی‌ از قبیل‌ فروش‌، حق‌الزحمه‌، سود تضمین‌ شده‌، سود سهام‌ و حق امتیاز مورد اشاره‌ قرار می‌گیرد.
2 . مبحث‌ اصلی‌ در حسابداری‌ درآمد عملیاتی‌ عمدتاً معطوف‌ به‌ تعیین‌ زمان‌ شناخت‌ درآمد عملیاتی‌ است‌. درآمد عملیاتی‌ زمانی‌ شناسایی‌ می‌شود که‌ شواهد کافی‌ مبنی‌بر وقوع‌ یک‌ جریان‌ آتی‌ ورودی‌ منافع‌ اقتصادی‌ وجود داشته‌ باشد (یعنی‌ جریان‌ منافع‌ اقتصادی‌ مرتبط‌ با درآمد عملیاتی‌ به‌ درون‌ واحد تجاری‌ محتمل‌ باشد) و این‌ منافع‌ را بتوان‌ به‌گونه‌ای‌ اتکاپذیر اندازه‌گیری‌ کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   56   57   58   59   60   >>   >