پروژه دانشجویی تحقیق پژوهشی پیرامون امامزاده های زید و یحیی در w

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق پژوهشی پیرامون امامزاده های زید و یحیی در word دارای 76 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق پژوهشی پیرامون امامزاده های زید و یحیی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق پژوهشی پیرامون امامزاده های زید و یحیی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق پژوهشی پیرامون امامزاده های زید و یحیی در word :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی تحقیق پژوهشی پیرامون امامزاده های زید و یحیی در word

فهرست مطالب:
مقدمه 1
هنرومعماری دوران قاجار 10
موقعیت مکانی امامزاده زید 17
سلسله نسبت امامزاده زید 25
بقعه امامزاده زید وهنرهای تزئینی آن 28
نوع بهره برداری از بقعه امامزاده زید 40
شرح حال آصف الدوله (بانی حرم وگنبد امامزاده زید) 41
موقعیت مکانی امامزاده یحیی 55
سلسله نسب امامزاده یحیی 56
نوع بهره برداری از بقعه امامزاده یحیی 67
طرح حفاظتی امامزاده زید 68
ضوابط طرح حریم حفاظتی منطقه بازار تهران 69
پیشنهادات حفاظتی و مرمتی 73
تصاویر 76
فهرست منابع 114

مقدمه
ظهور اسلام در آغاز قرن هفتم میلادی بنیاد بسیاری از کشورهای کهن ومتمدن در آن زمان را دگرگون ساخت و قدرت ونفوذ آن در ترکستان غربی وپنجاب از یک طرف واسپانیا از طرف دیگر گسترش یافت. به این ترتیب با پیدایش تغییرات اساسی در سرزمینهای مذکور،هنر وتمدن کهن آسیا، شمال آفریقا وحتی بخشی از اروپا دگرگون شد وشالوده هنرهای اسلامی که ترکیبی از هنر حکومتهای مغلوب (مانند ساسانیان وحکومت بیزانس) با فرهنگ اسلامی بود،شکل گرفت .
بدین وسیله از خلیج بنگال تا کرانه اقیانوس اطلس هنری با کیفیتی خاص به دست ملتها واقوام تحت سلطه اسلام پدیدار شد که دیدی خاص داشت وآن اعتقاد به اصول ومبانی وتعالیم اسلام مانند توحید ومبارزه با شرک بود. بنابراین هنرمندان از سنتهای گذشته قسمتهایی را پسندیده و مورد استفاده مجدد قرارداده اند که حتی الامکان وابسته به دیانت بوده و شیوه های هنری آن مغایرو متناقض با بیش و اعتقاد جدیدآنان نباشد. در این میان خصیصه ها و ویژگیهای هنری ایران زمین می توانست بیشتر از دیگر هنرها جوابگوی این نیاز باشد و با آن هماهنگی معنوی بیابد.
تشکیل هنر اسلامی تقریبا، با روی کار آمدن سلسله اموی در سال 41 هجری مصادف بود و این امر با انتقال مرکز خلافت از مدینه به دمشق بی ارتباط نبوده تغییر مرکز حکومت، مسلمانان را مستقیما با هنر بیگانه یعنی هنر ایران و رودم آشنا کرد و از همین زمان بود که هنر دوره بنی امیه، که التقاطی از هنر سرزمینهای همجوار بود، راه تازه ای در پیش گرفت .
هنر اموی بر اثر رویارویی دین و دولت جدید مسلمانان با سنتهای خاور نزدیک پدید آمده در واقع تمدن امویان در عین حال که تازه بود، سنتی وکهن نیز بود تازه از این نظر که در پی قالب های فکری،دیوانی وفرهنگی متناسب با مردم، اندیشه های جدید ونگرش های نوبود: وسنتی از این حیث که در جهان مفتوحه خود به دنبال این قالبها می گشت. امویان با گزینش الگوهای خود،نه تنها آنها را به روشی خلاق در هم آمیختند بلکه بتدریج آنها را بهبود هم بخشیدند شالوده ای محکم برای تحولات آینده جهان اسلام پدید آوردند. امویان با تختگاهشان دردمشق و لشکرکشیهای متعدد علیه بیزانس، بهتر از هر حکومت دیگر با گذشته مسیحی خاور نزدیک آشنا بودند ونیز می دانستند که حکمرانان امپراتوری وسیعی هستند ؛ و بخش شرقی امپراتوری آنها یعنی ایران و آسیای مرکزی، بیشترین غنائم را دراختیار آنها قراردادند ودیدگاهی از روشنترین نمودها وتاثیرات هنری جهانی جدید ودلفریب را پیش روی آنها گشودند .
در دوره امویان در زمینه احداث بناهای مذهبی و غیرمذهبی فعالیت قابل توجهی صورت گرفت؛ ازجمله میتوان به بناهای قبه الصخره، مسجد جامع دمشق، قصرالعمره و کاخ المشتی اشاره کرد که از شاهکارهای معماری اوایل اسلام به حساب می آیند.
منع صورت پردازی و تصویر سازی در آغاز ظهور اسلام موجب رکورد هنر نقاشی در کشورهای تحت تسلط حکومت اسلامی شد. و از این رو تزئینات ونقوش به شکلهای خطی، هندسی وانتزاعی بدل شد. از سوی دیگر اقوام عرب خودعموما بیابانگرد و چادرنشین بودند و لذا سابقه وسبکی در معماری و دیگر هنرهای اصلی نداشتند وهنرشان منحصر بود به نساجی و حصیربافی وساخت بت های مختلفی در هیات جانوران.اما بعدها بود که ضرورت ساخت مکان عبادت مسلمین و برپایی مساجد باعث شکل گیری هنر معماری اسلامی شد که تجلی آن را در طیف مختلفی از مساجد دوره های اسلامی شاهد هستیم.
بناهای اسلامی پیوند نزدیکی با نحوه عبادات روزانه مسلمانان دارد. رواج نماز جماعت نیاز به مکان بزرگی برای اجتماع مسلمین داشت. این مکانها در آغاز خانه های ساده ای بودند که با شاخ وبرگ نخل پوشیده شده بود.اما با پیشرفت وفتوحات مسلمین در سده های نخستین ضرورت ساخت بناهای عظیمی که گویای عظمت آیین جدید مسلمین باشد. ضرورت یافت .
آندره گدار هنر معماری دوره را این چنین توصیف می کند: «معماری اسلام در حالی شروع به کار کرد که فاقد هر گونه علم واطلاع وسابقه باستانی درهنر معماری بود به عبارت بهتر، کاررا با دست خالی شروع کرد. اسلام هنگامی که اداره امور امپراتوری وسیع خود را به دست گرفت می بایست خواهی نخواهی به تمام نیازمندیها پاسخ می داد. ساخت بنا هم یکی از آنها بود. بنابراین هر چه از عوامل ومصالح معماری در اطراف خود یافت به کار گرفت ، بدون آنکه نظری نسبت به انتخاب آنها داشته باشد و بدون آنکه اقتضای انتخاب کردن وجود داشته باشد یا بخواهد انتخاب کند. در مرحله اول تمام اقسام طاق را همچون طاق سوری،رومی، بیزانسی و ایرانی را مورد استفاده قرار دارد وستونها وجزرها،آجر وسنگ مرمر، موزائیک،نقاشی ،حجاری وتمام طرق ساختمان وتزئین را که در کشورهای مفتوحه معمول بود، به کار برد. در آغاز کارفقط فرمان می داد و سفارش می کردولی در چگونگی کار مداخله نمی کرد. اما کمی بعد در راه تربیت وتکامل کارپیشرفت کرد وطولی نکشید که در آنچه از دیگران تقلید کرده بود تجدید نظر کرد و آنهایی را که با ماهیت ومقتضای او سازگاری نداشت وغریب می نمود و یا با سلیقه اش منطق نبود، حذف کرد و درواقع از کسوت سازنده به کسوت معمار ارتفاع یافت .
به طور کلی بناهای دوره اسلامی را میتوان به دو گروه عمده تقسیم کرد:
1-بناهای مذهبی. شامل مساجد، آرامگاهها، مدارس، حسینیه ها،تکایا ومصلی ها
2-بناهای غیرمذهبی شامل پلها، کاخها، کاروانسراها ، حمامها، بازارها ، قلعه و آب انبارها
هنر اسلامی بیشتر به ابنیه ای مانند مساجد، عبادتگاهها،زیارتگاه ها و امامزاده ها می پرداخت. مرکز هر آبادی وجمعیتی مسجد بود که در اطراف آن مراکز و اماکن ضروری، تعلیماتی ،عام المنفعه ،تشریفاتی وسپس بازار و خانه ها قرار می گرفتند.
د رمعماری مذهبی ومساجد از آنجاییکه تزیینات تصویری که جنبه ای از بت پرستی به شمار می آمد، باعث توجه شدید به تزئینات انتزاعی شد. به زودی این خود ارزش خاصی پیدا کرد و آن اینکه تعمق بیشتری را فراهم آورد، که به همین دلیل قابهای تزئینی که کمی از سطح زمین بالاتر بودند اهمیت بسیاری یافتند و بنابراین در ارتفاع مناسبی واقع شدند که در دید مردمی که روی زمین می نشستند قرا رگیرد. چه این تزئینات از لحاظ معماری زیبا باشد و چه از لحاظ عملی هدف آنها یکی است و عبارت است از حل کردن موضوع برای توده های حجیم و جایگزین کردن آن تصاویر واقعی با واقعیتی که کمتر ملموس است وشکل آنها حتی موقع اجرا هم تغییر می کند. این کار بوسیله تکرار واحدهای مختلف به طور غیر معین صورت می گیرد، ستون ها- طاقگان ها، سلولهای کندویی سقف (مقرنس) و به خصوص اشکال گوناگون تزئینات کاربردی: گل وگیاهی ،مهندسی وکتیبه ای . اینکه استاد کاری که این تزئینات را پدید آورده از هم در آمیختن رنگها، مواد، بافتها و دور نمایه های طرحها واقعا لذت می برد.چندان مورد بحث نیست، لکن تزئینات اسلامی مفهومی بیش از این دارند. هر کدام از سه گروهی که ذکر شدند: گل وگیاهی، هندسه ای وکتیبه ای ابعاد عمیق تری دارند .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی استفاده از پایدار کننده های سیستم قدرت (PSS) جهت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی استفاده از پایدار کننده های سیستم قدرت (PSS) جهت بهبود میرایی نوسانات با فرکانس کم سیستم در word دارای 151 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی استفاده از پایدار کننده های سیستم قدرت (PSS) جهت بهبود میرایی نوسانات با فرکانس کم سیستم در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی استفاده از پایدار کننده های سیستم قدرت (PSS) جهت بهبود میرایی نوسانات با فرکانس کم سیستم در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی استفاده از پایدار کننده های سیستم قدرت (PSS) جهت بهبود میرایی نوسانات با فرکانس کم سیستم در word :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی استفاده از پایدار کننده های سیستم قدرت (PSS) جهت بهبود میرایی نوسانات با فرکانس کم سیستم در word

چکیده
فصل اول – مقدمه
1-1- پیشگفتار 4
1-2- رئوس مطالب 7
1-3- تاریخچه 9
فصل دوم : پایداری دینامیکی سیستم های قدرت
2-1- پایداری دینامیکی سیستم های قدرت 16
2-2- نوسانات با فرکانس کم در سیستم های قدرت 17
2-3- مدلسازی سیستمهای قدرت تک ماشینه 18
2-4- طراحی پایدار کننده های سیستم قدرت (PSS) 23
2-5- مدلسازی سیستم قدرت چند ماشینه 27
فصل سوم: کنترل مقاوم
3-1-کنترل مقاوم 30
3-2- مسئله کنترل مقاوم 31
3-2-1- مدل سیستم 31
3-2-2- عدم قطعیت در مدلسازی 32
3-3- تاریخچه کنترل مقاوم 37
3-3-1- سیر پیشرفت تئوری 37
3-3-2- معرفی شاخه های کنترل مقاوم 39
3-4- طراحی کنترل کننده های مقاوم برای خانواده ای از توابع انتقال 45
3-4-1- بیان مسئله 45
3-4-2- تعاریف و مقدمات 46
3-4-4-‌‌‌تبدیل مسئله پایدارپذیری مقاوم به‌یک مسئله Nevanlinna–Pick 50
3-4-5- طراحی کنترل کننده 53
3-5- پایدار سازی مقاوم سیستم های بازه ای 55
3-5-1- مقدمه و تعاریف لازم 55
2-5-3- پایداری مقاوم سیستم های بازه ای 59
3-5-3- طراحی پایدار کننده های مقاوم مرتبه بالا 64
فصل چهارم : طراحی پایدار کننده های مقاوم برای سیستم های قدرت
4-1- طراحی پایدار کننده های مقاوم برای سیستم های قدرت 67
4-2- طراحی پایدار کننده های مقاوم به روش Nevanlinna – Pick 69
برای سیستم های قدرت تک ماشینه 69
4-2-1- مدل سیستم 69
4-2-2- طرح یک مثال 71
4-2-3 – طراحی پایدار کننده مقاوم به روش Nevanlinna – Pick 73
4-2-2- بررسی نتایج 77
4-2-5- نقدی بر مقاله 78
4-3- بررسی پایداری دینامیکی یک سیستم قدرت چند ماشینه 83
4-3-1- مدل فضای حالت سیستم های قدرت چند ماشینه 83
4-3-2- مشخصات یک سیستم چند ماشینه 86
4-3-3-طراحی پایدار کننده های سیستم قدرت 90
4-3-4- پاسخ سیستم به ورودی پله 93
4-4- طراحی پایدار کننده های مقاوم برای سیستم های قدرت چند ماشینه 95
4-4-1- اثر تغییر پارامترهای بر پایداری دینامیکی 95
4-4-2- مدلسازی تغییر پارامترها به کمک سیستم های بازه ای 101
4-4-3-پایدارسازی مجموعه‌ای ازتوابع انتقال به کمک تکنیک‌های‌بهینه سازی 105
4-4-4- استفاده از روش Kharitonov در پایدار سازی مقاوم 106
4-4-5- استفاده از یک شرط کافی در پایدار سازی مقاوم 110
4-5- طراحی پایدار کننده های مقاوم برای سیستم قدرت چندماشینه (2) 110
4-5-1- جمع بندی مطالب 110
4-5-2-طراحی پایدار کننده های‌مقاوم بر اساس مجموعه‌ای از نقاط کار 111
4-5-3- مقایسه عملکرد PSS کلاسیک با کنترل کننده های جدید 113
4-5-4- نتیجه گیری 115
فصل پنجم : استفاده از ورش طراحی جدید در حل چند مسئله
5-1- استفاده از ورش طراحی جدید در حل چند مسئله 121
5-2- طراحی PSS‌های مقاوم به منظور هماهنگ سازی PSS ها 122
5-2-1- تداخل PSS‌ها 122
5-2-2- بررسی مسئله تداخل PSS‌ها در یک سیستم قدرت سه ماشینه 124
5-2-3- استفاده از روش طراحی بر اساس چند نقطه کار در هماهنگ 126
انتخاب مجموعه مدلهای طراحی 127
5-2-4-‌مقایسه‌عملکرد دو نوع پایدار کننده به کمک شبیه سازی کامپیوتری 130
5-3- طراحی کنترل کننده های بهینه ( فیدبک حالت ) قابل اطمینان برای سیستم قدرت 132
5-3-1) طراحی کننده فیدبک حالت بهینه 132
تنظیم کننده های خطی 133
5-3-2-کاربرد کنترل بهینه در پایدار سازی سیستم های قدرت چند ماشینه 134
5-3-3-طراحی کنترل بهینه بر اساس مجموعه‌ای از مدلهای سیستم 136
5-3-4- پاسخ سیستم به ورودی پله 140
فصل ششم : بیان نتایج
6-1- بیان نتایج 144
6-2- پیشنهاد برای تحقیقات بیشتر 147
مراجع 148
ضمیمه الف – معادلات دینامیکی ماشین سنکرون 154
ضمیمه ب – ضرایب K1 تا K6 156
ضمیمه پ – برنامه ریزی غیر خطی 158

توسعه شبکه های قدرت نوسانات خود به خودی با فرکانس کم را، در سیستم به همراه داشته است. بروز اغتشاش هایی نسبتاً کوچک و ناگهانی در شبکه باعث بوجود آمدن چنین نوساناتی در سیستم می شود. در حالت عادی این نوسانات بسرعت میرا شده و دامنه نوسانات از مقدار معینی فراتر نمی رود. اما بسته به شرایط نقطه کار و مقادیر پارامترهای سیستم ممکن است این نوسانات برای مدت طولانی ادامه یافته و در بدترین حالت دامنه آنها نیز افزایش یابد. امروزه جهت بهبود میرایی نوسانات با فرکانس کم سیستم، در اغلب شبکه های قدرت پایدار کننده های سیستم قدرت (PSS) به کار گرفته می شود.
این پایدار کننده ها بر اساس مدل تک ماشین – شین بینهایتِ سیستم در یک نقطه کار مشخص طراحی می شوند. بنابراین ممکن است با تغییر پارامترها و یا تغیر نقطه کار شبکه، پایداری سیستم در نقطه کار جدید تهدید شود.
موضوع این پایان نامه طراحی پایدار کننده های مقاوم برای سیستم های قدرت است، به قسمی که پایداری سیستم در محدوده وسیعی از تغییر پارامترها و تغییر شرایط نقطه کار تضمین شود. در این راستا ابتدا به مطالعه اثر تغییر پارامترهای بر پایداری
سیستم های قدرت تک ماشینه و چند ماشینه پرداخته می شود. سپس دو روش طراحی کنترل کننده های مقاوم تشریح شده، و در مسئله مورد مطالعه به کار گرفته می شوند. سرانجام ضمن نقد و بررسی این روش ها، یک روش جدید برای طراحی PSS ارائه می شود. در این روش مسئله طراحی پایدار کننده مقاوم به مسئله پایدار کردن
مجموعه ای از مدلهای سیستم در نقاط کار مختلف تبدیل می شود. این مسئله نیز به یک مسئله استاندارد بهینه سازی تبدیل شده و با استفاده از روش های برنامه ریزی غیر خطی حل می گردد. سرانجام کارایی روش فوق در طراحی پایدار کننده های مقاوم برای یک سیستم قدرت چند ماشینه در دو مسئله مختلف (اثر تغییر پارامترها بر پایداری دینامیکی و تداخل PSS ها) تحقیق شده و برتری آن بر روش کلاسیک به اثبات می رسد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کارورزی پروژه احداث ساختمان مسکونی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارورزی پروژه احداث ساختمان مسکونی در word دارای 54 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارورزی پروژه احداث ساختمان مسکونی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست                                                                  صفحه
فصل اول:آشنایی کلی با مکان کارآموزی                                                       5
فصل دوم: کلیات انجام یک پروژه ساختمانی                                                     8                                              
فصل سوم:توضیح وانتقاد از کارگاه کوی رضوی بر اساس عکسها                                 11
فصل چهارم : نماسازی                                                                    26
فصل پنجم : کاشی و سرامیک کاری                                                         42            

 

                                                       
فصل اول:آشنایی کلی با مکان کارآموزی
1-1-محل کار آموزی اینجانب بنا به درخواست خود و راهنمایی  استاد محترم جناب آقای مهندس مشیدی که از طرف سازمان مسکن انقلاب اسلامی  نیز تعیین شده در کوی رضوی و همچنین مکانهای فرعی دیگر که در کمک به شناخت انواع ساختمان و رشته ی مربوطه که ساختمانهای بتونی می باشد در کوی امین ومکان دیگر دانشگاه در حال احداث سردشت می باشد که کلیه این کارگاهها در شهر اراک می باشد که هر کدام از این موارد  به طور کامل توضیح داده می شود
1-2-پروژه کوی رضوی
پروژه کوی رضوی که یک پروژه 142 واحدی میباشد که حدود 85-80 درصد آن به اتمام رسیده که شامل 6 بلوک 4 طبقه با پیلوت که دو بلوک آن به طور کامل ساخته شده و3 بلوک دیگر در مراحل سفت کاری و نازک کاری و... می باشند وبلوک آخر در مراحل ساخت سقف وکف و دیوارچینی می باشد هستند . عوامل این شرکت و پروژه غبارتند از:
1-پیمانکار:شرکت قدر ساز اراک به مدیر عاملی محمد جعفری 2-رییس  هییت مدیره: مهندس معمار آقای شعبان جعفری 3-کار فرما:بنیاد مسکن انقلاب اسلامی 4-ناظر پروژه: مهندس افشار 5-سرپرست کارگاه :مهندس رفیعی 6-معاون بخش مسکن :مهندس اطهری 7-رییس بنیاد مسکن :جناب آقای مهندس ملکی
توضیحات دیگر:
در این کارگاه که مربوط به سازمان مسکن انقلاب اسلامی می باشد کلیه سقف ها از نوع سقف کامپوزیت یا سقف کاذب می باشد که دیگر اجزاء ساختمان مانند ساختمان های مثلا اسکلت فلزی با دیوارهای آجر بلوکی سفالی و گچ کاری و سفت کاری معمولی به کار برده شده است.درقسمت دیگر این کارگاه اسکلت فلزی ساخته شده ای قرار دارد که به دلیل عدم مقاومت درتیرهاوستون ها ودیگر عواملی چون :تغییر نقشه‌‌،،طولانی شدن ساخت آن و درنتیجه زنگ زدن کل اسکلت ودیگر عوامل،در حال تخریب می باشد .در مورد این نوع ساختمان ها(ساختمان های فلزی )با سقف کامپوزیت به طور کامل شرح داده خواهد شد.
فصل دوم:کلیات انجام یک پروژه ساختمانی
2-1-آماده کردن کارگاه:
پس از تحویل کارگاه ،پیمانکار باید بر اساس ظوابط و مندرجات قرارداد نسبت به آماده سازی کارگاه اقدام کند. آماده سازی اولیه به منظور استقرار عوامل اجرایی و شروع کار به شرح زیر است:
2-1-1 تخریب ساختمان های موجود
ساختمان های موجود و قدیمی که در محدوده عملیاتی پروژه و در محل اجرا و استقرار بنا های جدید بوده و به منظور انجام کار ،تخریب آنها ضروری است،باید با نظر کارفرما طبق دستورات دستگاه نظارت اندازه گیری ،صورت مجلس و تخریب شوند .این موارد باید در مشخصات فنی خصوصی ذکر گردند.قبل از شروع به تخریب ساختمان ها باید مسایل ایمنی واصول فنی در مورد قطع و کنترل انشعابات خطوط آب،برق،تلفن و... با هماهنگی سازمان های مسئول مراعت گردد.در صورت لزوم باید مصالح حاصل ار تخریب مطابق نظر دستگاه نظارت دسته بندی و در محل های مناسب انبار شوند.
2-1-2 تسطیح محوطه ،گودبرداری ها و زهکشی
چنانچه محوطه کارگاه دارای پستی و بلندیهای زیاد باشد به نحوی که مانع از شروع اجرای عملیات گردد پیمانکار باید با نظر دستگاه نظارت نسبت به تسطیح محوطه تا تراز مورد نظر و پاک کردن آن اقدام نماید.گودبرداری محل سازه ها باید با توجه به رعایت نکات ایمنی و حفظ ساختمان های موجود همجوار و رعایت مقررات و دستورالعملهای شهرداریها و وزارت کار صورت گیرد و تدابیر لازم هنگام گودبرداریها و حین عملیات ساختمانی در مورد حفاظت ساختمانهای همجوار اتخاذ گردد.
2-1-3 نقاط نشانه و مبدا
برای پیاده کردن قسمت های مختلف پروژه وتعیین حدود قانونی کار و مرز عملیات قرارداد بر اساس نقشه های اجرایی ،مقدار کافی نقاط نشانه و مبدا از طرف کار فرما و دستگاه نظارت طی صورت جلسه ای هنگام تحویل زمین در اختیار پیمانکار قرار داده خواهد شد.
پیمانکار موظف است نسبت به حفظ و حراست این نشانه ها ضمن عملیات اجرایی و تا پایان کار و تحویل موقت اقدام نماید .در صورت نیاز پیمانکار موظف است بر اساس نشانه های اصلی نسبت به ایجاد نشانه های فرعی و کمکی اقدام نماید .این نشانه ها باید توسط پایه های بتونی حداقل 15*15 و ارتفاع 70 سانتیمتر ساخته شود و حداقل 20 سانتیمتر از آن ، از سطح زمین تسطیح شده اجرای عملیات بالاتر باشد
2-1-4 پر کردن چاهها ،قنوات و قطع اشجار
چاههای آب و فاضلاب و قنوات متروکه که در محوطه عملیاتی پروژه واقع شده اند وپر کردن آنها ضروری است باید با نظر دستگاه نظارت پر و ساخته شوند.پاک کردن محوطه از ریشه درختان و اشجار باید بانظر دستگاه نظارت صورت گیرد .
2-1-5 ساختمان ها و تاسیسات تجهیز کارگاه
پیمانکار باید بر اساس دستورالعملها و مشخصات مندرج در مشخصات فنی خصوصی و فهرست مقادیر وبها نسبت به اجرای ساختمان ها و تاسیسات مربوط به تجهیز کارگاه اقدام نماید .ساختمان های مربوط یه تجهیز کارگاه و تاسیسات مربوط باید دارای استحکام کافی و از نظر فضا جوابگوی نیازهای پروژه بوده و اصول ایمنی در آنها رعایت شده باشد.
2-1-6 تحویل وکنترل مصالح
محل دپوی مصالح ساختمانی نظیر آجر،سیمان،شن و ماسه و آهن آلات باید در نقشه جانمایی کارگاه مشخص شود. کالاهای بسته بندی شده باید در محلهای سرپوشیده و انبارهای مناسب نگهداری و دپو شوند.مصالح خراب و نامرغوب کلأ نباید به کارگاه وارد شود،در صورت ورود مصالح نامرغوب پیمانکار باید بلافاصله آن را از کارگاه خارج سازد.مصالحی که در مرغوبیت آن شک وتردید باشد نیز باید مورد ارزیابی و آزمایش قرار گیرد تا در صورت اثبات عدم مرغوبیت سریعأ از کارگاه خارج شود.ممکن است مصالح پای کار به هر دلیل بر اثر توقف زیاد در کارگاه بموقع مصرف نشود و در نتیجه خواص خود را از دست بدهد یا کلأ درمشخصات آن تغییر حاصل گردد. در این قبیل موارد باید با حصول اطمینان از کیفیت این مصالح نسبت به استفاده از آنها اقدام گردد.به طور کلی تمامی مصالح باید قبل از مصرف، کنترل و مناسب بودن آن مورد تایید قرار گیرد.
2-1-7 سایر موارد
چنانچه مواردی در طرح پیش بینی شده باشد و شرایط خاص پروژه  رعایت آن موارد را الزامی نماید، باید این موارد در مشخصات فنی خصوصی منعکس گردد
فصل سوم:توضیح وانتقاد از کارگاه کوی رضوی بر اساس عکسها
عکس شماره 3-1:موقعیت قرارگرفتن دستگاه برش قطعات چوبی و قالبهای چوبی جهت قلب بندی در ساختمان. این دستگاه باید در محل مناسب در کارگاه قرار گیرد که به آسانی بتوان از آن استفاده کرد و در معرض مصالح ساختمانی و راه عبور و مرور کارگران قرار نگرفته باشد تا در هنگام نیاز بتوان از آن بطور مفید استفاده کرد. در هنگام کار کردن با آن باید دو نفر جهت اندازه گیری و برش قالب ها حضور داشته باشند. نکته:در هنگام کار کردن با این دستگاه که خطر پرش براده های چوب به اطراف را دارد باید نکات ایمنی مخصوصاً دستکش و کلاه ایمنی و عینک مخصوص همراه داشته باشند و در هنگام کار نکردن با آن روی آنرا بپوشانیم.در عکس گرفته شده نکته قابل توجه این است که دستگاه را بر روی قالب های هنوز بتن ریزی نشده قرار داده اند در هنگام روشن شدن دستگاه، باعث لرزش و لغزش قالب های زیر دستگاه می شود که این امر طبق قوانین ، ایمنی نمیباشد
عکس شماره 3-1
عکس شماره 3-2:چگونگی قرار گرفتن و قالب بندی در نمای زیرین به این گونه میباشد، که قالبهای چوبی به کمک قطعه چوبی عریض بین دو تیر (پل)توسط قطعات مکعب مستطیل بنام چهار تراش به ارتفاع 15سانتیمتر می باشند حایل می شود.تیرها و پل های مرتبط به یکدیگر در هنگام بتن ریزی که در لابلای بتن قرار می گیرند، باید توسط موادی به نام پرایمر (نوعی قیر رقیق)که از مشتقات قیر می باشد به عنوان ضد زنگ آغشته شوند . نکته:قالبهای چوبی باید دقیقاً درکنارهم قرارگیرند و هم تراز باشند و از قالب های ترکدار و شکسته و پوسیده استفاده نشود فاصله بیش از حد ما بین قالب ها باعث ریزش بتن از این فواصل به طبقات پایین می شود
عکس شماره 3-3:بتن ریخته شده و خشک شده باید سطحی صاف و هموار را داشته باشد. بعد از بتن ریزی سقوف به دیوارهای اطراف و داخلی می پردازند.میزان ضخامت بتن حدود 7سانتیمتر می
باشد.نکته:پس از هموار کردن و هم سطح کردن بتن تازه باید از راه رفتن و قرار دادن اشیاء روی بتن خود داری شود تا بتن سوراخ ویا نا هموار نشود.
عکس شماره 3-4:قالب های استفاده شده پس از جدا سازی از بتن خشک شده باید دوباره تمیز شده و اگر شکسته شود کنار گذارده شود و اگر گوشه و کنار آن نیاز به برش پیدا کرد، برش زده شود و اگر بتن به آن چسبیده شده باید تمیز شود و به مکانی مناسب به دور از چوب های ناسالم جمع آوری شود. از چوبهای شکسته شده در موقع سرما می توان برای گرم کردن کارگاه استفاده کرد. نکته:در هنگام جابجا کردن باید مراقب میخ ها و تراشه های قالب های چوبی باشیم و حتماً به دستکش مجهز باشد
عکس شماره 3-5: و اما بلوکهای سفالی در اندازه های متفاوت و نحوه انبار آنها :بلوکهای سفالی مصرفی در کارگاه های مختلف به اندازه های گوناگون می باشد. که به نوع مصرف در دیوارهای کناری،خارجی،داخلی ،تیغه ای و... مورد مصرف قرار می گیرند.
بلوکهای سفالی در دیوارهای تیغه ای از سفالهایی با ضخامت کمتر مصرف می شوند و دیوار های خارجی از بلوکهای سفالی ضخیمتر و حجیمتر استفاده می شود. طریقه انبار کردن بلوکهای سفالی باید به طریقی باشد که هر نمونه از بلوکها در مکان مورد نظر خویش انبار شود و بگونه ای کنار هم چیده شوند که پس از مرتفع شدن (روی هم گذاشتن)آنها شیبدار نباشد و با اندکی حرکت و لرزش نریزند.
بلوکهای سفالی نوعی آجر می باشند که در دیوارهای جدا کننده حکم آجر را بازی می کنند. بلوکهای سفالی کارایی بالاتری نیز دارند (در بعضی مکانها) چون هم حجم ترند و حجم بیشتری از دیوار کشی را انجام می دهند و هم عایق حرارتی و صوتی مناسب تری نیز می باشندو همچنین دارای وزن کمتری هستند.پس می توانند کارایی بیشتری نسبت به آجرهای فشاری،جوشی و ماشینی داشته باشند.امروزه از این نمونه سفالها بیشتر استفاده میشود به خاطر مزایای ذکر شده.
نکته:در هنگام استفاده از بلوکها باید توجه داشت که از بلوکهای ترکدار،شکسته دردیوار گزارده نشود زیرا هم کیفیت عایغی آن را پایین می برد و هم امکان فرو ریختن دیوار ایجاد می شود.و در هنگام انبار کردن، قطعات خرد شده وترکدار بلوک را به دور از انبار بلوکها قرار دهیم.
عکس شماره 3-6: در بعضی از نقاط که نیازمند ملات ماسه سیمان می شویم جهت بر طرف کردن نیاز ملات می توان از میکسرهای دستی و یا برقی کوچکتر جهت مخلوط کردن ملات در محوطه کارگاه استفاده کرد.در این کارگاه نیز از تعدادی میکسر کوچک جهت تامین ملات به منظور ملات نماساز،ملات دیوار چینی،ملات شیب سقف کشی و ملات جهت کارهای مختلف استفاده می شود . در اینجا باید توجه داشت که میزان ماسه و شن و سیمان و آب جهت مخلوط کردن (درون میکسر)به نسبت مناسب برای مکانهای مورد نیاز ریخته شود و این امری مهم در ساختن ملات در کارگاه می باشد.آب مورد نیاز ابتداعاًدر بشکه های 200 لیتری جمع آوری می شود تا در هنگام استفاده هم میزان مورد نیاز کنترل شود و هم سرعت بالا رود.نکته:میکسر باید به طور صحیح در جهت دپوی ماسه قرار گیرد تا کارگران به منظور کار و بارکیری میکسر دچار مشکل نشوند. باید توجه داشت نکات ایمنی در مورد استفاده با میکسر رعایت شود.کرگران باید از حدر رفتن ملات در اطراف میکسر جلو گیری کنند                                   
عکس شماره 3-7 :برای انبار کردن وسایل و لوازم جهت ساختن درب و پنجره ها در ساختمان می توان از یک مکان استفاده کرد. در این مکان که جزءی از کارگاه است میتوان محلی برای نگهداری تیرآهن ها،نبشی ها و میله گردهای حرارتی(که به صورت کلاف و توپی وجود دارد)و شاخه ای اند که این میله گرد ها می تواند عاجدار و بدون عاج باشند که با توجه به موقعیت استفاده می شود.
عکس شماره 3-8 :سقف نمونه کامپوزیت که شامل دو سقف می شود ،یکی سقف بتنی که توسط میله گرد مسلح می شود و بتنی به ضخامت 9 سانتیمتر می باشد. و سقفی کم ضخامت که توسط صفحه ای توری بنام لاویز(رابیت)و گچ وخاک می باشد.در مابین این دو سقف فاصله ای به اندازه 15سانتیمتر خالی میماند که جهت سبک شدن سقف و مکانی جهت عبور عوامل تاسیساتی و لایزرها و... .سقفی که صفحه های لاویز به آن اتصال داده می شود توسط شبکه های میله گرد و نبشی های نازکتر تشکیل شده.سقف کامپوزیت به خاطر کاذب بودنش (توخالی بودنش)عایق صدای خوبی است.معمولاً بعد از اینکه کارهای تاسیساتی به اتمام رسید بعد صفحه بندی لاویز و گچ و خاک و... شروع می شود                  
عکس شماره 3-9: معمولاً آشپزخانه چون حالت  OPEN دارد و دارای فضای بازی می باشد برای اینکه حالت جالبتری پیدا کند در بالای دیوار  OPEN سقف کاذب نیز به پایین تر کشیده شده و هالوژن کاری می کنند تا زیباتر شود.به منظور عبور تاسیسات برقی از درون آک آشپز خانه اطراف آنرا میله گردهای شبکه ای قرار می دهند.سپس لاویز بندی شده و گچ کاری می کنند. برای اتصال میله گردها به سقف کاذب از جوش استفاده می شود و برای اینکه سرامیکهای اطراف جوشکاری آسیب نبینند با ملات گچ و خاک یا گل رس سطح سرامیکها را اندود می کنند تا با پرتاب قطعات مذاب نسوزند .
عکس شماره 3-10: در نمونه سقف کامپوزیت از سقفی به ضخامت 9سانتیمتر بتن مسلح شده با دالبندی میله گرد حرارتی با فاصله های 20 تا 25سانتیمتر که حالت چپ و راستی وزیر وروی ترکیب بندی می شوند این میله گرهای حرارتی کلافی شکلند که توسط کارگر به متراژهای بالا بر روی سقف پیاده می شود.و بوسیله سیمهای مفتولی در نقاط اتصال متصل می شوند و در بعضی نقاط جوش داده می شوند .در زیر این شبکه های میله گرد (دالهای میله گرد)قالبهای چوبی که در فواصل تیرهای اصلی وفرعی اند قرار دارند که با گازئیل و مواد چرب ناک اندود می شوند تا از اتصال بتن به این قالبها جلوگیری شود. فاصله بین میله گردها و قالبهای چوبی بوسیله کاور(از جنس موزائیک و قطعه های بتنی)بالا میرود تا زیر میله گرد ها نیز بتن پر شود.در فواصل 40 سانتیمتر از قطعات ناودانی بر روی پلها جوش داده می شود تا بتن در این فواصل مسلحتر شود و نگهدارنده سقف بتنی باشد.پلهای سقوف که با بتن اتصال می یابد باید توسط موادی ضد زنگ بنام پرایمر و… اندود شوند تا بر اثر اتصال با آب بتن در دراز مدت ایجاد زنگ زدگی نشود.بتن ریخته شده بر روی قالبها تا ارتفاع3 الی 4سانتیمتربر روی ناودانی ها بتن ریخته می شود
عکس شماره 3-11: نکته مهم در امر اسکلت بندی ساختمان این است که بر اساس قوانین آیین نامه و قوانین زلزله و… ساختمان باید نسبت به تعداد طبقات و میزان بار اصلی وارده به طبقات پایینتر ،باید محاصبات به طور صحیح باشد تا در ادامه کار دچار مشکل نشویم.در این عکس میزان مقاومت تیرهای اصلی  و بولت ها در پایه ساختمان جهت 9 طبقه کم است و باید به طور کامل تخریب شود و یک فونداسیون دیگر روی فونداسیون قبلی اجرا شود.در طبفات پایینی باید میزان درجه تیر آهن بالاتر رود و تقویت شود تا  بتواند بار وارده بر روی آنرا تحمل کند در بعضی مواقع جهت مقاومت بیشتر تیرآهن 14 را به حالت زنبوری برش زده و دو تای آنها را کنار هم گذاشته و تیر آهن زنبوری را تشکیل می دهد  که مقاومت بیشتری دارد و بر اساس موقعیت استفاده می شود و در مواقعی جهت تقویت تیرآهن از صفحه پلیت استفاده می شود.
عکس شماره 3-12: در تمام مدت بتن ریزی همیشه از طبقات بالایی به پایینی مثلاً از طبقه چهارم به طبقه سوم بتن ریزی شروع می شود.در مکان آماده بتن ریزی،از گوشه مقابل که دیگر رفت و آمد برای بتن ریخته شده نداشته باشیم شروع می شود و شیب مخصوص را نیز را رعایت می کنیم. بتن ریخته شده تا 3 سانتیمتر بر روی ناودانی های جوش داده شده بر روی پلها و تیرها می باشد. بتن با فشار زیاد توسط لوله به مکان مورد نظر منتقل می شود . انتهای لوله ی فلزی لوله های لاستیکی خرطومی شکلی است که جابجایی آن آسانتر باشد. در مکانی که بتن به اندازه کافی ریخته شده توسط دستگیره سر شلنگ به مکان دیگر گرفته می شود. بتن ریخته شده(به حالت کوپه کوپه)توسط کارگران به نقاط مورد نظر منتقل شده و صاف و هموار می شود . بتن ریخته شده بر روی سقوف قالبی ،توسط دستگاه ویبره ،ویبره شده و حبابهای هوا بیرون آمده و صاف و هموارتر می شود.
عکس شماره 3-13: ملات ریزی وعایقبندی سقوف:برای سیمان کاری کردن بر روی پوکه های ریخته شده برای بتن بر روی پشت بام ،باید توجه داشت که کرم بندی پشت بام باید توسط درصد شیب مورد نیاز ،باید خیلی دقیق انجام شود.به این صورت که جهت کرم بندی همیشه پشت بام را به چند قطعه 50 متری و یا کوچکتر تقسیم بندی می کنیم و این عمل از کنار به سمت داخل انجام می شود . نقاط علامت گزاری شده توسط پوکه معدنی و خاک (به خاطر سبک بودن پوکه معدنی )استفاده می شود و به این حالت شیب مورد نیاز را تراز می کنند . سیمان بر روی مکان مورد نیاز توسط بالا بر ب سطح پشت بام بالا آورده می شود و نقطه نقطه جلو می رویم و توسط وسیله ای به نام شمش صاف می کنیم . در سیمان کردن بام باید از کنار به داخل عمل کرد و کناره ها را نیز ارتفاع دهیم . پس از انجام بتن ریزی سقوف و عمل شیب بندی و سیمان کاری بام به مرحله ایزوله کردن بام می رسد که بدین ترتیب صورت می گیرد:پس از تمیز کردن سطح باممصالح اضافی را برداشته بام آماده است جهت ایزوله کردن . با موادی به نام پرایمر که یکی از مشتقات قیراست وحالت روانی را دارد و خواصی چون چسبندگی زیاد،عایق صدا و حرارت را دارا می باشد . پس از پرایمر کشی از گونی های کنفی جهت استحکام بیشتر حالت رولی می کشند و بام آماده برای ایزوکام یا آسفالت می باشد .آب بندی در ساختمان: آب بندی یا جلو گیری از نفوذ آب که در برخی موارد ممکن است تحت فشار نیز باشد ،مانند بام ساختمانها ،بدنه و کف استخرها و برخی زیر زمینها در نقاطی که سفره آب زیرزمینی بالا است .
عکس شماره 3-14: مجموعه قالب و داربست که شامل رویه قالب ،بدنه قالب ،پشت بندها ،حایل ها،چپ و راستها،پایه های قائم و کمر کشهای افقی است . باید بتن را در شکل مورد نظر و در محدوده رواداریهای مجاز نگه داشته، نمای دلخواه را به سطح بتن بدهد و وزن بتن را تا هنگام سخت شدن و کسب مقاومت کافی تحمل نماید. همچنین قالب باید بتن را در مقابل صدمات مکانیکی حفظ کرده ،از کم شدن رطوبت بتن و نشست شیره آن جلوگیری نماید،در مقابل سرما وگرمای محیط عایقی مناسب باشد،میلگردها و سایر اجزاء و قطعاتی را که در داخل بتن قرار می گیرند در محل مورد نظر نگه داشته، در برابر نیروهای ناشی از لرزاندن و مرتعش ساختن بتن مقاومت نماید و از بتن ،بدون آسیب رساندن به آن، جدا گردد.قالبها باید چنان ساخته شوند که با رعایت رواداریهای مجاز عضو و قطعه بتنی، مطابق نقشه های اجرایی ریخته شود . قالبها باید پس از هر بار مصرف، تمیز شده و در محلی دور از تاثیر سوء عوامل جوی و صدمات مکانیکی نگهداری شوند . چنانچه کیفیت سطح تمام شده بتن حائز اهمیت باشد ،نباید از قطعات قالب که در مراحل قبلی صدمه دیده اند ، برای اینگونه سطوح استفاده شود.           
فصل چهارم : نماسازی :
7  11-1 کلیات
نقشه‌های اجرایی باید دربردارنده جزئیات مربوط به رنگ، بافت و شکل نماسازی بوده و در تعیین آنها به مسائل اقتصادی، اقلیمی و نوع استفاده از ساختمان توجه شده باشد. چنانچه در خصوص جزئیات نماسازی کمبودهایی در نقشه‌ها و مشخصات مشاهده گردد، پیمانکار موظف است در خصوص تعیین تکلیف این موارد نظر دستگاه نظارت را جلب نماید. به هر حال نماسازی باید دقیقاً مطابق نقشه‌های اجرایی صورت پذیرد.
مصالح مورد مصرف در نماسازیها باید پاسخگوی موازین استاندارد که در فصل مصالح آمده است باشد.
انواع نماسازی :
   11-2-1 نماسازی با سنگ
نماسازی با سنگ شامل نماسازی با سنگهای غیرمنظم مانند لاشه، لاشه موزائیکی، لاشه موزائیکی درز شده و نماسازی با سنگهایی منظم مانند بادبر، بادبر سرتراش، بادکوبه‌ای، تیشه‌ای، صیقلی و نماسازی با سنگهای پلاک از لوحه سنگ می‌باشند. مقاومت فشاری سنگها، میزان جذب آب، تاب در برابر یخبندان، ثبات در مقابل نور و سایر ویژگیهای سنگ طبق مشخصات مندرج در فصل مصالح خواهد بود
11-2-1-1 نماسازی با سنگهای غیرمنظم
در این نوع نماسازی استحکام ملات، باید در حد استحکام سنگ باشد تا پیوستگی و یکپارچگی اجزای متشکله تأمین گردد، بدین منظور می‌توان از ملاتهای ماسه سیمان و باتارد و ماسه آهک استفاده نمود. حداقل ضخامت دیوار هنگامی که نماسازی با سنگهای غیرمنظم صورت می‌پذیرد، 60 سانتیمتر خواهد بود. در اجرای نماسازی با سنگهای غیرمنظم، باید از ایجاد درزهای ممتد خودداری شود. درزهای قائم در رجهای متوالی نباید در امتداد هم قرار گیرند، حداقل فاصله درزهای قائم از یکدیگر 10 سانتیمتر است. در دیوارهای نیمه‌سنگی متشکل از سنگ و آجر، چنانچه بیش از   ضخامت دیوار یا آجر احداث شود، باید از تقلیل سریع حجم آجرکاری جلوگیری به عمل آید. بدین منظور لازمست از ملات با استحکام زیاد مانند ملات ماسه سیمان استفاده شود و با اجرای تدریجی امکان خشک شدن ردیف زیرین فراهم آید، تکیه تیرهای سقف باید روی قسمت آجری باشد.
ایجاد پیوستگی بین بخشهای آجری و سنگی، باید با بهره‌گیری از مهارهای فلزی صورت پذیرد. نماسازی با سنگهای غیرمنظم شامل نماسازی با سنگ لاشه، لاشه موزائیکی، لاشه موزائیکی درز شده می‌باشد.
در مورد لاشه‌چینی باید حداقل طول ریشه، برای سنگهای کله 40 سانتیمتر، سنگهای راسته به اندازه ارتفاع سنگ و سنگهای یکسره یا سرتاسری که معادل عرض دیوار هستند، به اندازه 50 سانتیمتر باشد.
حداقل ارتفاع سنگ در نما 20 سانتیمتر است.
ابعاد سنگهای لاشه موزائیکی مانند سنگهای لاشه می‌باشند، با این تفاوت که باید درز بین سنگها اندازه معینی داشته باشند.
در خصوص سنگهای موزائیکی درز شده علاوه بر آنکه درز بین سنگها باید دارای اندازه معینی باشد، کناره‌های سنگها باید چکش‌کاری شوند.
11-2-1-2 نماسازی با سنگهای منظم
این نوع سنگها که به صورت طبیعی از معدن، حمل و با پتک به صورت مکعبی درمی‌آیند، باید دارای سطوح مستطیل در نما باشند. سطوح تحتانی و فوقانی سنگها، باید صاف باشند تا انتقال نیرو موضعی نبوده و ناهمواریها موجب خرد شدن سنگها نشوند و لب‌پریدگی در نمای سنگها ظاهر نگردد. در نماسازی با سنگهای منظم از انواع سنگهای زیر استفاده می‌شود:
الف:  سنگ بادبر
       در مورد سنگهای بادبر حداقل طول ریشه برای سنگهای کله 40 سانتیمتر، سنگهای راسته 20 سانتیمتر و سنگهای سرتاسری 50 سانتیمتر است. حداقل عرض سنگها 20 سانتیمتر، حداقل ارتفاع آنها 15 سانتیمتر و حداکثر بار سنگ در نما 4 سانتیمتر خواهد بود. درز بین سنگها اعم از افقی و قائم، باید از 2 سانتیمتر کمتر باشد. سنگهای بادبر می‌توانند با ارتفاع مساوی در یک ردیف اجرا شوند. تساوی ارتفاع در رجهای متوالی الزامی نیست، لیکن حداقل ارتفاع 15 سانتیمتر برای هر رج باید رعایت شود
ب:   سنگ بادبر سرتراش
       ابعاد این سنگها مانند سنگهای بادبر هستند، با این تفاوت که حداکثر بار سنگ 5/1 سانتیمتر و حداقل ارتفاع 18 سانتیمتر است. سطوح فوقانی و تحتانی باید حداقل 12 سانتیمتر و سطوح جانبی آنها حداقل 8 سانتیمتر با قلم صاف و بدون بار شوند.
پ:   سنگ بادکوبه‌ای
       ابعاد این سنگها مانند سنگهای بادبر می‌باشند با این تفاوت که حاشیه سنگها در نما با قلم تراش داده می‌شوند.
ت:   سنگ تیشه‌ای
       ابعاد این سنگها مانند سنگهای بادبر می‌باشند با این تفاوت که سطوح سنگها باید به وسیله قلم تراشیده، صاف و بدون بار شوند. سطح نمای این سنگها باید تیشه‌داری گردد.
ث:   سنگهای صیقلی
       ابعاد این نوع سنگها مانند سنگهای تیشه‌ای هستند. نمای این سنگها در کارگاه به وسیله گرد سرب و سمباده و یا در کارخانه با ماشین صیقل داده می‌شود.
11-2-1-3 نماسازی با سنگ پلاک (لوحه سنگ)
سنگ پلاک باید در مقابل یخبندان، حرارت و رطوبت مقاوم بوده و در مقابل نور (پدیده رنگ به رنگ شدن) از پایداری و ثبات برخوردار باشد. میزان جذب آب سنگها و خاصیت صیقل‌پذیریشان، باید مطابق مشخصات باشد. ضخامت سنگهای پلاک به مقاومت سنگ بستگی دارد. حداقل این ضخامت، 2 سانتیمتر است.
حداکثر مساحت سنگهای پلاک 1800 سانتیمترمربع خواهد بود. استخراج سنگهای تزئینی نما از معدن باید چنان صورت گیرد که سنگهای مورد مصرف پاسخگوی الزامات مندرج در بند 2-1-2 بوده و از ایجاد ترکهای مویی که به هنگام نصب باعث خرد شدن قطعات می‌شود، جلوگیری به عمل آید. در مواردی که از صفحات سنگها برای ایفای نقش عایق حرارتی استفاده می‌شود، فاصله صفحات از دیوار باید حداقل 2 سانتیمتر باشد تا نقش دیوار دوجداره، ایفا و هوای بین دو جدار مانع تبادل حرارتی گردد. در این حالت قلابها باید از جنس فولاد زنگ‌نزن باشند و چند منفذ در زیر و بالا برای جلوگیری از تعریق در پشت سنگها تعبیه گردد.
در صورت استفاده از مهار فولادی معمولی، باید بین دو جدار در محل مهار با دوغاب سیمان پر شود، در مواردی که اختلاف درجه حرارت زیاد روزانه یا فصلی و اختلاف ضریب انبساط حرارتی سنگ، مصالح زیرسازی و مواد چسباننده موجب ایجاد ترک در ملات و نفوذ رطوبت و یخزدگی و جدا شدن سنگها و زنگ زدن مهارها می‌گردد، باید از مهارهای فلزی ضد زنگ استفاده شود.
نصب سنگهای پلاک به دو روش صورت می‌پذیرد:
الف:  اتکای طره‌ای
       برای تحمل وزن سنگهای پلاک در نماهای سنگی، لازمست حداقل 2 تکیه‌گاه طره‌ای در ارتفاع هر طبقه ایجاد گردد. این تکیه‌گاهها از نوع سنگ نما به صورت بلوک سنگی به جای سنگ پلاک بتن‌آرمه و نظایر آن خواهد بود. به علاوه سنگها باید به کمک مهارهای فولادی زنگ‌نزن به دیوار محکم شوند، در مورد تعداد مهاریها در هر مترمربع، نحوه کاربرد آنها و دیگر جزئیات اجرایی، باید مطابق مندرجات نقشه‌ها و نظر دستگاه نظارت اقدام شود.
ب:   اتکای جانبی
       در این روش وزن هر لوحه سنگ به وسیله مهار فلزی که در پشت سنگ نصب شده به دیوار منتقل می‌گردد. در این روش نیز کاربرد اتصالات و جزئیات اجرایی مطابق نقشه‌ها و نظر دستگاه نظارت خواهد بود. جهت روشن شدن مطلب نمونه‌ای از اتصالات فلزی در اتکای طره‌ای و اتکای جانبی ارائه شده است...

 

مراجع:
1-مشخصات فنی عمومی کارهای ساختمانی (نشریه 55)- سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کشور
2-مطالب جمع آوری شده در کارگاه بر اساس راهنمایی های سرپرست کارآموزی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی رابطه میان بازی های رایانه ای و مهارت اجتما

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی رابطه میان بازی های رایانه ای و مهارت اجتماعی نوجوانان در word دارای 66 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی رابطه میان بازی های رایانه ای و مهارت اجتماعی نوجوانان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی بررسی رابطه میان بازی های رایانه ای و مهارت اجتماعی نوجوانان در word

 فصل اول: کلیات

1-1 مقدمه

2-1 تعریف مسئله

3-1  ضرورت و اهمیت انجام تحقیق

4-1 اهداف تحقیق

5-1 پیشینه تحقیق

فصل دوم: گستره نظری

1-2 نوجوانی

1-1-2 اهمیت نوجوانی

2-1-2 اجتماعی شدن

الف) عوامل اجتماعی شدن

ب) رسانه های همگانی و نوجوانان

2-2 بازی های رایانه ای-ویدیویی

1-2-2 ارتباط

2-2-2 ارتباط جمعی

3-2-2 رسانه های گروهی (همگانی)

4-2-2 تاریخچه بازی های رایانه ای- ویدیویی

5-2-2 محتوای بازی ها

6-2-2 تفاوت های دو جنس در بازی ها

7-2-2 پیامد بازی ها

الف) خشونت

ب) عزت نفس

ج) آثار جسمانی

د) تعاملات اجتماعی

3-2 مهارت اجتماعی

فصل سوم: روش پژوهش

1-3 روش تحقیق

2-3 جامعه آماری

3-3 حجم نمونه

4-3 ابزار گردآوری اطلاعات

5-3 روش استخراج اطلاعات

فصل چهارم: یافته های پژوهش

1-4 اطلاعات توصیفی

2-4 تحلیل داده ها

فصل پنجم: نتیجه گیری

1-5 نتیجه گیری

2-5 محدودیت ها

3-5 پیشنهادها

فهرست منابع

* پیوست ها

پیوست الف- پرسشنامه جمعیت شناسی

پیوست ب- پرسشنامه مهارت های اجتماعی

فهرست جداول

جدول 1-3 میانگین و انحراف معیار پرسشنامه مهارت های اجتماعی

جدول 1-4 داشتن وسیله بازی رایانه ای

جدول 2-4 تجربه بازی رایانه ای

جدول 3-4 محل بازی رایانه ای

جدول 4-4 وسیله بازی رایانه ای

جدول 5-4 مدت زمان استفاده از بازی های رایانه ای

جدول 6-4 ترجیح آزمودنی ها در مورد حضور دیگران در محل بازی

جدول 7-4 نحوه انجام بازی های رایانه ای

جدول 8-4 وضعیت شغلی پدران در گروه نمونه

جدول 9-4 وضعیت شغلی مادران در گروه نمونه

جدول 10-4 میزان تحصیلات پدران در گروه نمونه

جدول 11-4 میزان تحصیلات مادران در گروه نمونه

جدول 12-4 شاخص های توصیفی نتایج پرسشنامه

جدول 13-4 تحلیل شماره یک: تحلیل رگرسیون متغیر مهارت های اجتماعی بر متغیر تجربه بازی

جدول 14-4 اطلاعات مربوط به ضرایب رگرسیون و ضریب تعیین تحلیل شماره یک

جدول 15-4 تحلیل شماره دو: تحلیل رگرسیون متغیر مهارت های اجتماعی بر متغیر     حضور دیگران در محل بازی

جدول 16-4 اطلاعات مربوط به ضرایب رگرسیون و ضریب تعیین تحلیل شماره دو

جدول 17-4 تحلیل شماره سه: تحلیل رگرسیون متغیر مهارت های اجتماعی بر متغیر محل بازی

جدول 18-4 اطلاعات مربوط به ضرایب رگرسیون و ضریب تعیین تحلیل شماره سه

جدول 19-4 تحلیل شماره چهار: تحلیل رگرسیون متغیر مهارت های اجتماعی بر متغیر میزان مشغولیت با بازی

جدول 20-4 اطلاعات مربوط به ضرایب رگرسیون و ضریب تعیین تحلیل شماره چهار

 

 

بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه دانشجویی بررسی رابطه میان بازی های رایانه ای و مهارت اجتماعی نوجوانان در word

1-امین صارمی، نوروز؛ محصولات و فراوده های فرهنگی، ابزارهای اساسی تحمیل و تهاجم فرهنگی؛ نامه پژوهش سال اول، ش. 2و3؛

2- امینی، آرزو؛ اعتبار یابی پرسشنامه TISS؛ پایان نامه کارشناسی؛ دانشگاه آزاد اسلامی تهران، دانشکده روان شناسی و علوم اجتماعی،

3-اولسون، دیوید؛ رسانه ها و نمادها؛ ترجمه محبوبه مهاجر، چاپ اول، تهران انتشارات سروش؛

4- ای برک، لورا؛ روان شناسی رشد؛ ترجمه یحیی سید محمدی؛

5- ببی، ارل؛ روش های تحقیق در علوم اجتماعی؛ ترجمه رضا فاضل؛ انتشارات سمت؛

6- ده بزرگی، غلامرضا؛ بررسی اثربخشی آموزش مهارتهای اجتماعی در درمان افسردگی؛ پایان نامه کارشناسی ارشد؛ دانشگاه علوم پزشکی ایران،

7- عناصری کاخکی، محمد؛ مقایسه اثر بخشی آموزش مهارت های اجتماعی و ترکیب آن با دارو درمانی در بیماران زن افسرده خو؛ پایان نامه کارشناسی ارشد؛ دانشگاه علوم پزشکی تهران؛

8- کوئن، بروس؛ مبانی جامعه شناسی؛ ترجمه غلامعباس توسلی؛ رضا فاضل؛ چاپ اول، تهران، انتشارات سمت؛

9- گیدنز، آنتونی؛ جامعه شناسی؛ ترجمه منوچهر صبوری؛ چاپ اول؛ تهران، نشر نی؛

10- محسنی، منوچهر؛ مقدمات جامعه شناسی؛ چاپ اول، تهران، نشر دوران؛

11- محسنیان راد، مهدی؛ ارتباط شناسی؛ چاپ اول، تهران، انتشارات سروش؛

12- منصور، محمود؛ روانشناسی ژنتیک؛ چاپ اول؛ تهران، انتشارات سمت؛

13- منطقی، مرتضی؛ بررسی بازیهای ویدیویی- رایانه ای، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،

14- هارجی، اون؛ مهارتهای اجتماعی در ارتباطات میان فردی؛ ترجمه مهرداد فیروزبخت، خشایار بیگی؛ چاپ اول، تهران، انتشارات رشد،

15- هارولدسن، ادوین ؛ طبقه بندی مفاهیم در ارتباطات؛ ترجمه مسعود اوحدی؛ چاپ اول، تهران، انتشارات سروش؛

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی سیستم های ایمنی در خودرو در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی سیستم های ایمنی در خودرو در word دارای 261 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی سیستم های ایمنی در خودرو در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی بررسی سیستم های ایمنی در خودرو در word

فصل اول

    ترمز ABS

مقدمه

تاریخچه سیستم ABS

سیستم ABS چیست

اصول کارکرد سیستم ABS

مزایای ABS

اصطلاحات مربوط به ABS

اجزای سیستم ABS

عملکرد فعال کننده ABS

ABS ECU

سیستم های تویو تا

سیستم ABS چرخ عقب

 سیستم ABS چهارچرخ تویوتا

سیستم ترمز کششی TCS

وظیفه سیستم

طراحی سیستم

نحوه عملکرد سیستم

انواع سیستم TCS

سیستم پایداری الکترونیکی  ESP

وظیفه سیستم

طراحی سیستم

نحوه عملکرد سیستم

فصل دوم

کمربند ایمنی

مقدمه

تاریخچه کمربند ایمنی

دلیل استفاده کم از کمربند ایمنی

چگونگی عملکرد کمربند ایمنی

نحوه عملکرد سیستم

ضرورت استفاده از کمربند ایمنی

حرکت سرنشین در خودرو

مکانیزمهای کمربند ایمنی

فصل سوم

بررسی ایمنی شیشه های خودرو

هد ف

تعاریف و اصطلا حات

ویژگیها

شناسائی رنگها

فصل چهارم

Airbag

آشنایی با ایربگ

انواع ایربگ

خطرات ایربگ

راههای کاهش صدمات

منبع انرژی سیستم ایربگ

- منبع انرژی گاز تحت فشار

- منبع انرژی تولید کننده گاز

عملکرد انفجاری سیستم تولید کننده گاز

سیستم فرمان ایربگ

طراحی بالشتک هوا

خلاصه زمان بندی عمل ایربگ

بهینه سازی تولید کننده گاز ایربگ

پیشگیری از عملکرد بی موقع یا عدم عملکرد ایربگ

جلوگیری از عدم عملکرد سیستم ایربگ

فصل پنجم

    سپر ایمنی و ایمنی بدنه

سپر ایمنی

ایمنی بدنه خودرو

ایمنی داخلی خودرو

فصل ششم

    بررسی منایع نویز خودرو

- مقدمه

- منابع نویز خودرو

 موتور

نویز مکانیکی

نویز احتراق

نویز سوخت پاش

نویز سیستم های ورود هوا و خروج دود

خط انتقال قدرت

-کنترل نویز

نویز ارتعاشی

 لایه های ویسکوالاستیک

لایه های ویسکوالاستسک نامقید(آزاد)

نویز اکوستیکی

نتیجه گیری

پیشنهادات

سیستم وفقی کنترل نویز

توصیف سیستم

پیشرفت های نوین

سیستم ارتباطی و صوتی اتومبیل

مقدمه

سیستمهای صوتی اتومبیل

تلفن همراه

کاهش تداخل

فصل هفتم

سایر تجهزات رفاهی و ایمنی خودرو

سیستم کنترل الکترونیکی انتقال قدرت

سیستمهای اطلاعاتی

سیستمهای پارک خودرو

سیستم های لامپ های جلو

سیستم های تمیز کننده

سیستم های ضد سرقت خودرو

سیستمهای تنظیم کننده میل فرمان

سیستمهای تنظیم کننده صندلی

مبدلهای کاتالیتیکی (Catalytic Converter)

لاستیک در خودروها

منابع

 

مقدمه
با پیشرفت تکنولوژی و صنعت در زمینه های مختلف ،شاید بتوان گفت صنعت خودرو یکی از مواردی می باشد که پیشرفت های قابل توجهی نموده است، چرا که این صنعت به دلبل ویژگی های خاص و هدف آن که در درجه اول ایجاد آسایش و ایمنی برای سرنشینان خودرو است، همواره سعی نموده از جدیدترین تکنولوژی ها در قسمت های مختلف خودرو بهره مند شود.خصوصا تکنولوژی هایی که ضریب ایمنی و آسایش سرنشینان آن را افزایش دهد.
علاوه بر این شاید بتوان گفت علاوه بر این به دلیل تاثیر پذیری قابل توجهی که مجوع قطعات مختلف خودرو بر روی هم دارند.یکی از ویژگی های دیگر این صنعت ایجاد هماهنگی بین سیستم های مختلف  این می باشد.به عنوان مثال تاثیرپذیری سیتسم های کم ولتاژ الکتریکی مانند سیستم رادیوی در برابر سیستم جرقه زنی که دارای ولتاژ بالای Ac می باشد. در این پروژه سعی شده است  در مورد سیستم های ایمنی که نقش اساسی در ایمنی خودرو و رفاه سرنشینان ایفا می کند بررسی گردد.
در پایان بر خوود فرض می داریم که از زحمات ارزشمند و دلسوزانه استاد ارجمندمان جناب آقای مهندس نصیری کمال تقدیر و تشکر به عمل آید.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   66   67   68   69   70   >>   >