پروژه دانشجویی تحقیق بررسی مفهوم رهبری در جامعه در آثار رومی با

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق بررسی مفهوم رهبری در جامعه در آثار رومی با تاکید بر مثنوی معنوی در word دارای 41 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق بررسی مفهوم رهبری در جامعه در آثار رومی با تاکید بر مثنوی معنوی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق بررسی مفهوم رهبری در جامعه در آثار رومی با تاکید بر مثنوی معنوی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق بررسی مفهوم رهبری در جامعه در آثار رومی با تاکید بر مثنوی معنوی در word :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی تحقیق بررسی مفهوم رهبری در جامعه در آثار رومی با تاکید بر مثنوی معنوی در word

فهرست
1- پیش در آمد
2- مقدمه
3- رهبر و رهبری
4- تاریخچه مختصری در پیدایش عرفان وتصوف
5- سایه رهبر، به است از ذکر حق
6- راه و روش نیل به کمال در سایه رهبر
7- جاذبه های رهبری انبیاء
8- جاذبه رهبری شمس
9- پیروی از رهبری عشق
10- سلسله مولویه
11- وضعیت اقتصادی وروابط اجتماعی مولانا
12- منابع و ماخذ


طبق روایت های مختلف از آدم (‌ع)‌ تا خاتم (ص )‌یکصد و بیست و چهار هزار پیغمبر و ائمه و اولیا همه وهمه آمده اند تا انسان را که (صاحب اختیار وجبر )‌ است هدایت کنند و او را به سرمنزل مقصود و خوشبختی برسانند . ولی از بدو تولد اولین فرزندان آدم ، هابیل و قابیل می بینیم که انسان برای ارضای نیازهای خود چه اعمالی را انجام نمی‌دهد تا به لذت های آنی خود برسد. همانطوریکه هابیل برای حس برتری جویی و خود خواهی و هوا و هوس خود برادرش هابیل را می کشد و این اولین خونی است که بر روی زمین ریخته می شود . اما پیامبران و ائمه و اولیا آمده اند . تا انسان را که (‌ اشرف مخلوقات )‌ است به مکارم اخلاقی برسانند وبه همین دلیل بیشتر روی تهذیب نفس انسانها کار کرده اند اما باید توجه داشت که در درون انسان دو نیروی متضاد اهریمنی وخدایی به طور فطری قرار داده شده است که همیشه این دو نیرو با هم در جدال و کشمکش هستند و این انسان است که باید به تقویت نیروی درونی خود بپردازد تانیروی اهریمنی را وادار به عقب نشینی کند بدین گونه میدان دید و وسعت عملیاتی نیروی خدایی بیشتر میگردد وچنانچه این پیشرفت و روند ادامه داشته باشد ، نیروی اهریمنی بصورت زندانی‌ای در می آید که در غل و زنجیر نیروی خدایی اسیر میگردد ولی به محض اینکه انسان از جاده راستی و درستی منحرف گردد ، نیروی اهریمنی قوی گشته و غل و زنجیر را از هم گسسته و به مرکز فرماندهی نیروی خدایی یعنی عقل نزدیک می گردد و آن را مورد حمله و تهاجم قرار می دهد و آنقدر این حمله را ادامه می دهد تا انسان را مسخر خود کند تا از اینجا به بعد است که دیگر انسان هر روز و هر روز به گمراهی و کجروی بیشتر تمایل پیدا می کند و از نیروی خدایی خود فاصله گرفته و خویشتن خود را گم می کند و سرانجام بدی بر تمام وجود او حاکم گشته و او را درکام خود فرو می برد . تا به ورطه هلاکت و نیستی سوق دهد و به همین دلیل است که پیامبران و ائمه و اولیا را می فرستد که دراین راههای پرخوف وخطر ، دست گیر رهروان راه حقیقت و یا دیگر سالکان وادی طریقت باشند تا انسانها را با چراغ هدایت و روشنگر و بیدار کننده خود به راه درست و مستقیم بکشانند .
چه اگر این فرستادگان و برگزیدگان ودوستان خدا نبودند ،‌ جهان یکباره به دست بشر نابود و معدوم می شد و آثاری از انسان و انسانیت باقی نمی ماند . باید این برگزیدگان باشند ،‌ تاپیروان و سالکان وادی معرفت را به سرمنزل مقصود هدایت برسانند چنانچه گفته اند :
طی این مرحله بی همرهی خضر مکن ظلمات است بترس از خطر گمراهی
و آدمی بعد از پیامبران و ائمه نیاز به اولیاء‌ ، راهبر ، ولی، هادی و مرشد دارد .
مثل انسان و اینها مانند سفر دریایی و کشتی است . چون اینها دریای عرفان و بحر بی پایان دانش و بینش و حکمت ومعرفت معنوی را طی کرده اند و به قله رفیع وادی بیکران طریقت وسیر وسلوک روحانی و مرتبه کمال و سعادت انسانی رسیده اند وانسانها برای این سفر در دریای معرفت و شناخت نیاز به کشتی دارند و سفر دریا بدون کشتی امکان پذیر نیست ،‌اما این کشتی همان راهبر یا شیخ وهادی ومرشد می باشد . و این پیر یا مرشد است که باعث بی خطر شدن سفر در دریای پر تلاطم و طوفانزای زندگی انسان می شود و با صبر و متانت و وقار خود لنگر کشتی را به ساحل نجات می اندازد و انسان را به سلامت در ساحل خوشبختی پیاده می کند .
انسانها هم باید معتقد باشند که برحسب «‌قاعده لطف» خداوندی در هر عصر و زمان باید افرادی ممتاز از اولیاء‌ و برگزیدگان وجود داشته باشند تا این برگزیدگان بر حسب وظیفه کشتی نجات انسانها باشند و مایه ومیزان شناخت اهل هدایت از ارباب ضلالت بشوند و امر بر انسانها مشتبه نشود ،‌ که خود را فراموش کنند و از جاده راستی و درستی منحرف گردند .
همانطوری که فرعون و همه فرعونیان تاریخ در وهم افتاده و ادعای خدایی کرده و میکنند و هر گونه ظلم و ستم را به ملت های خود روا داشته و می دارند و اما فرعون به عنوان نماد و مظهر پلیدی و زشتی در تاریخ ثبت گردیده است و می بینیم که چه ظلم ها وستم ها که برقوم بنی اسرائیل کرد و هیچگونه ترس و پروایی نداشت و هر چه بیشتر می کشت حس خونخواری و خونریزی او بیشتر می گشت وخداوند هم سالیان سال او را به مال وجاه و قدرت مورد آزمایش قرار داد‌،‌ولی فرعون هر چه بیشتر غرق در فساد و گمراهی شد . تا اینکه به دستور خداوند موسایی برای از بین بردن تمامی قدرت و عظمت او قیام نمود و دیدیم که چگونه او را به خواری وذلت انداخت و سرانجام او و یارانش ومزدورانش را در رود نیل غرق کرد .
این داستان و داستانهای دیگر در قرآن نشانه ایست که انسان از خواب غفلت بیدار شده و چشم باز کند و حقایق هستی را دریابدو مطابق با جهت نظام هستی راه تکامل را پیموده و به سعادت واقعی و خوشبختی کامل نایل گردد .
ولی کو گوش شنوا و چشم بینا که بتواند از این داستانها پند و عبرت بگیرد و آنها را سرلوحه زندگی خود قرار دهد و به قول مولانا :
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست آنچه البته به جایی نرسد فریاد است
فرعون مشتی از خروار است و تنها او نبود و نخواهد بود که چنین کرد . بلکه فرعونیان کوچک وبزرگ در طول تاریخ بوده و هست و خواهد بود چرا که انسانها تا به خویشتن خویش باز نگردند وخود را نشناسد چنین خواهد بود و این فرمایش رسول اکرم (‌ص )‌که :
«‌من عرف نفس فقد عرف رب»‌ مصداق میکند . چون انسان تا به خودشناسی وتهذیب نفس خود توجه نکند ‏، امکان ندارد به خدا و اولیا و فرستادگان روی بیاورد و همین امر هم باعث می شود که انسان به نیروهای خدایی خود روی نیاورد . و در نتیجه نیروهای اهریمنی بر اوغالب شده و تمام قدرت و اراده را از انسان سلب کرده و او را به خود پرستی و مال پرستی وادار می کنند . و از اینجاست که انسان به گمراهی و سرکشی و عصیان دچار می شود . پس باید موسایی باشدو بیاید و گوساله پرستان سامری و بت پرستان و زراندوزان را نابود کند ،‌

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تحلیل فضایی رابطه احساس امنیت و توسعه شهره

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تحلیل فضایی رابطه احساس امنیت و توسعه شهرهای مرزی (مطالعه موردی: شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی) در word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تحلیل فضایی رابطه احساس امنیت و توسعه شهرهای مرزی (مطالعه موردی: شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی) در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تحلیل فضایی رابطه احساس امنیت و توسعه شهرهای مرزی (مطالعه موردی: شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی) در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تحلیل فضایی رابطه احساس امنیت و توسعه شهرهای مرزی (مطالعه موردی: شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی) در word :

چکیده

امنیت پیش زمینه یک اجتماع سالم و احساس امنیت بستر ساز توسعه جوامع انسانی است و سعادت یک اجتماع در گرو حفظ و بقاء امنیت و احساس ناشی از آن است. مفهوم احساس امنیت شهروندان به عنوان عنصر کلیدی در دستیابی به اهدف پیش بینی شده از اهمیت بسزایی برخوردار است. این مقاله به بررسی و تحلیل فضایی رابطه احساس امنیت و توسعه شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی می پردازد. روش تحقیق پژوهش پیمایشی است که از روش های آمار توصیفی (توزیع فراوانی، میانگین، ;) و استنباطی (تحلیل رگرسیون چند متغیره، واریانس یک طرفه، همبستگی پیرسون) جهت تجزیه و تحلیل استفاده شده است. نتایج مطالعات نشان می دهد. رابطه بین احساس امنیت و جنسیت معنادار می باشد و همچنین نوع شغل افراد در میزان احساس امنیت آنها تاثیرگذار است که آزمون های آماری نیز این را اثبات می کند. همبستگی میان متغیرهای اصلی تحقیق، بین سه شاخص توسعه اقتصادی، اجتماعی و کالبدی و احساس امنیت نیز رابطه معنی داری وجود دارد. مدل رگرسیونی احساس امنیت نشان دهنده این است که میزان واقعی تغییرات متغیر وابسته توسط متغیرهای باقی مانده در مدل نهایی (توسعه) می باشد 0/39 است. بنابراین در این مطالعه 39 درصد از تغییرات متغیر احساس امنیت توسط عامل های توسعه تبیین می شود. در نتیجه بین احساس امنیت و توسعه اقتصادی، اجتماعی و کالبدی رابطه معناداری وجود دارد.

بنابراین با برنامه ریزی در زمینه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و همچنین تامین شرایط لازم برای برطرف کردن زمینه های ذهنی و عینی عدم احساس امنیت در شهرهای مرزی ربط، بازرگان و گردکشانه جهت تشویق و جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی و ایجاد زیرساخت های لازم عمران و خدمات شهری و تقویت بنیان های اقتصادی شهرهای سرو، اشنویه و پلدشت می توان در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و کالبدی به توسعه پایدار همراه با احساس امنیت دست یافت.

واژگان کلیدی: تحلیل فضایی، احساس امنیت، توسعه، شهرهای مرزی، آذربایجان غربی.

مقدمه

یکی از مفاهیم با اهمیت، پیچیده و جدید در دنیای امروز و در بسیاری از مباحث سیاسی، اجتماعی و اقتصادی موضوع و مفهوم امنیت است (اخوان کاظمی، .(12 :1386 امنیت از نیازها و ضرورت های پایه ای فرد و جامعه تلقی می شود که فقدان و یا اختلال در آن، پیامدها و بازتاب های نگران کننده و خطرناکی به دنبال دارد (ترابی و گودرزی، .(32 :1383 مفهوم احساس امنیت یکی از شاخصه های کیفیت زندگی در شهرهاست و آسیب های اجتماعی از مهمترین پیامدهای مختلف امنیت به شمار می روند(رجبی پور، .(22 :1384 به طوری که، انسان مدنی برای زندگی در جمع و دستیابی به مراتب بالای

391

ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012

رشد نیازمند امنیت و آرامش خاطری است که با رشد و نمو جرائم و انحرافات اجتماعی زمینه های ناامنی و شکل گیری کجروی در سطح جامعه بیشترین دلهره را ایجاد می کند (بیات، .(39 :1388 از این رو، احساس امنیت برای آحاد جامعه از بسیاری از موضوعات دیگری که ممکن است مهم تلقی شود، ضروری تر است. بنابراین یکی از مولفه هایی که امنیت را ارتقا می بخشد و جامعه را سالم، آرام و مطلوب می سازد توسعه همه جانبه فضاهای شهری است(راموز، .(88 :1383 فضاهای شهری به عنوان بستر زندگی و فعالیت شهروندان باید بتوانند با توجه به شباهت ها و تفاوت های میان افراد و گروههای سنی و اجتماعی، جنسی، محیطی امن، سالم و پایدار و جذاب را برای همه افراد فراهم کند و به نیاز تمامی اقشار اجتماعی پاسخ مناسب بدهند و پاسخگوی حداقل نیازها باشند (شریعتی، .(10 :1384 با نگاهی به رشد و گسترش روند شهرنشینی، می توان دریافت که شهرنشینی دارای پیامدها و تبعات گوناگونی برای ساکنان آن است که در این میان امنیت و احساس امنیت، دارای نقش اساسی در رضایت مندی شهروندی و مطلوبیت زندگی در قالب توسعه پایدار انسانی به شمار می آیند.

بدیهی است که بدون ایجاد امنیت، نمی توان انتظار کارایی ساختار شهری به مثابه سیستمی از اجزا و عناصر برای سکنی گزینی شهروندی و زندگی همراه با رفاه و کرامت انسانی را داشت. در این میان بین امنیت واقعی و احساس امنیت ساکنان که از ادراک ذهنی نسبت به فاکتورهای امنیت بخش حاصل می شود تفاوت زیادی وجود دارد(نمامیان و جلالی ، .(42 :1385

بنابراین در عین حال نمی توان انتظار داشت بدون ارتقای موثر و کارآمد مولفه های امنیت شهری، بتوان در بهبود کیفیت زندگی، افزایش رضایت مندی شهروندی و تحقق توسعه پایدار شهری را فراهم کرد. این مقاله می کوشد با بررسی وضعیت امنیت در شهرهای مرزی، رابطه احساس امنیت و توسعه شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی را در ارتباط با سوالات زیرمورد مطالعه قرار دهد:

-1 احساس امینت تا چه میزان در توسعه شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی نقش دارد؟

اهداف

-1 بررسی ویژگی های محیطی، جمعیتی و اقتصادی و.. شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی

-2 بررسی رابطه بین احساس امینت و توسعه شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی

-3 ارائه راهبردها افزایش احساس امینت و توسعه شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی

مبانی نظری تحقیق

امنیت دارای معانی آرامش و آسایش و ایمنی است (عمید، .(138 : 1345 که یکی از رویکردهای جدید در شهرسازی را با عنوان شهری ایمن شکل می دهد. امنیت نوعی احساس آرامش و آسایش درونی قلمداد می شود که از مولفه های فعال محیط حاصل می شود و پس از ادراک ذهنی گونه ای احساس در امان بودن را به وجود می آورد. احساس امنیت نیز از قراگیری انسان در شرایط محیطی به مثابه نوعی ادارک روانی حاصل می شود که از یک ساختار شهری و فرهنگی خاص، با ساختار فرهنگی و اجتماعی دیگر متمایز می شود.. بر این اساس شکل گیری احساس امنیت از لحاظ روان شناختی، وابسته به شرایط محیط شهری، کنش ها و حوادث آن از یک سو و از سویی دیگر نوع برداشت و سطوح ادراکی در آن ساختار فرهنگی است و همین دو اصل آن را از شهری به شهر دیگر تفاوت می کند. نیازهای ایمنی بعد از نیازهای زیستی مهم ترین نیازهای انسانی به شمار می آیند (Maslow, 1954: 123) که از لحاظ روان شناختی بیانگر نیاز انسان به آرامش درونی و آسایش روانی و پرهیز از آشفتگی و بی نظمی ساختاری حاکم بر جامعه است(استوتزل، (1364 بی نظمی ساختار اجتماعی نیز می تواند از گسترش ناامنی به وجود آید (Bachelar, 1970: 92) که به خشونت اجتماعی یا خرده فرهنگ های هنجار ستیزی منتهی می شود. دورکیم عقیده دارد که جرم خیزی و ارتکاب جرایم در ساختار شهری یک پدیده طبیعی و اجتماعی است و ریشه رفتارهای غیرعادی را در محیط اجتماعی شهر جستجو می کند و لذا علت را در میان کارکرد ساخت های اجتماعی می یابد(مساواتی آذر، .(17 :1374 با گسترش روز افزون شهرنشینی و توسعه کلان شهر ها به ویژه در دهههای اخیر، پدیدههای

392

ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012

چون صنعتی شدن، تراکم جمعیت، فشار ترافیک، از میان رفتن حس همسایگی و کاهش روابط خویشاوندی ، کاهش عواطف اجتماعی، مهاجرت، حاشیه نشینی افزایش یافته وناامنی و آسیب های اجتماعی در شهرها را بیشتر مورد توجه قرار داده است

(صالحی مرز بجرانی، .(164 : 1384 با گسترش فیزیکی و اجتماعی شهرها و تبدیل شدن آنها به مراکز ناهمگن جمعیتی، اجتماعی و فرهنگی، میزان ناهنجاری شهری نیز افزایش یافته است. به طوری که محیط اجتماعی و مسکونی افراد و ساختارهای نامناسب شغلی، ناکامی اجتماعی و فقر اقتصادی زمینه بروز ناامنی شهری را فراهم آورده است (نصیری، : 1382 .(91 در دهه 1970 انجمن رم در گزارشی تحت عنوان چالش های جهان مفهوم ناامنی در شهرها را فقر ;. کم بها دادن به محیط زیست، بی عدالتی در نهادها، گسیختگی و عدم کنترل در گسترش شهرها، نبود امنیت شغلی، بی توجهی به جوانان، عدم پایبندی به ارزش های بنیادی، تورم اختلالات دیگر اقتصادی و پولی تعریف می نماید (با جپایی، » .(26 :1384تونیس« آلمانی با طرح مفاهیم گمانشافت و گزلشافت به تبیین وبررسی مفهوم امنیت اجتماعی در شهرها می پردازد. از نظر او گمانیشافت نشان دهنده اجتماع و گزلشافت نشان دهنده جامعه است. گمانیشافت با پیوند نزدیک، صمیمانه، شخصی، علاقه به رفاه همدیگر مشخص میشود. گزلشافت بر رقابت به نفع شخص، کارآیی، پیشرفت و تخصص استوار است (ترابی و گودرزی،

» .(378 : 1382ماکس وبر« در ارتباط با امنیت اجتماعی درشهرها معتقد است که هر چقدر تعداد افراد وارد شده در کنش متقابل بیشتر شود، شناخت شهروندان از یکدیگر کمتر شده و فرآیند کنترل اجتماعی غیر رسمی و مردمی هر چه بیشتر تضعیف می گردد و راه برای کجروی و بی نظمی و از بین رفتن امنیت هموار می گردد (شیخاوندی، » .(391 : 1373جورج زیمل« معتقد است با افزایش تراکم جمعیت در شهرها، شدت کنترل اجتماعی کاهش می یابد در نتیجه احساس تنهایی و گمنامی شهروند بیشتر شده و فردیت آنها مورد تهدید واقع می گردد (ریترز، » (156 :1373مرتن« تعارض ساختاری در شهر را باعث افزایش بی نظمی وناامنی می داند (رفیع پور، ».(239 :1378ساترلند« معتقد است هر چه شهروند با تعداد بیشتر و متفاوت تری در کنش متقابل باشد احتمال بی نظمی وناامنی افزایش می یابد (گیدنز، .(142 : 1373 به هر حال توسعه شهرها متناسب با فن آوری و تکنولوژی پیچیدگی روابط اجتماعی و گمنامی و ناامنی را در شهر بوجود می آورد. بنابراین بررسی و ریشه یابی علل و عوامل موثر بر ناامنی و احساس امنیت شهروندان می تواند برنامه ریزان و مدیران شهری را در رسیدن به امنیت و فراهم ساختن آسایش و رفاه شهروندان یاری رساند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثر جایگزینی شکر با عسل خرما بر ویژگ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثر جایگزینی شکر با عسل خرما بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب پریبیوتیک در word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثر جایگزینی شکر با عسل خرما بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب پریبیوتیک در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثر جایگزینی شکر با عسل خرما بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب پریبیوتیک در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثر جایگزینی شکر با عسل خرما بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب پریبیوتیک در word :

چکیده

امروزه به دلیل وجود بیماریهای قلبی و عروقی، چاقی، دیابت و; تمایل افراد به مصرف شکر کاهش و میزان علاقه آنها به جایگزین های طبیعی شکر افزایش چشمگیری داشته است. مطالعات مختلف نشان داده که می توان از عسل خرما به عنوان جایگزین شکر در انواع محصولات لبنی منجمد، کیکها و نوشیدنیهای کم کالری استفاده نمود. در پژوهش حاضر اثر جایگزینی شهد عسل خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در فرمولاسیون بستنی کمچرب فیبردار در سطوح %0، %50 و %100 بر ویژگی های فیزیکی (ویسکوزیته، درصد افزایش حجم و درصد مقاومت به ذوب) بررسی شد و امکان تولید بستنی کمچرب خرمایی به عنوان محصولی جدید مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش درصد سطوح جایگزینی، درصد افزایش حجم و ویسکوزیته افزایش و درصد مقاومت به ذوب بستنی کاهش یافت.

×واژگان کلیدی: اینولین، بستنی کم چرب، عسل خرما، ویسکوزیته
×

-1 مقدمه

خرما یک منبع تغذیهای با ارزش و پرانرژی است که نقش مهمی در تغذیه انسان ایفا می کند. بر اساس آمار سازمان خوار و بار و کشاورزی1 در سال 2011 میلادی، ایران از نظر میزان تولید خرما در رتبه سوم جهان قرار دارد. خرما دارای شیرینی طبیعی بوده و به عنوان یک غذای ساده و سهم الهضم شناخته شده است. میزان چربی پایین، عدم وجود کلسترول و چربی های اشباع و دارابودن مقادیر قابل توجهی از فیبرهای رژیمی و عناصری نظیر پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، گوگرد، مس و فسفر از جمله مهمترین ویژگی های خرما است.[1] به علت ضایعات بالای خرما در ایران و فقدان صنایع تبدیلی کافی، همه ساله مقادیر قابل توجهی از این فراورده ارزشمند بدون استفاده مانده و در نتیجه نابود میشود . خرما به دلیل وجود مقدار بالای قند و صرفه اقتصادی مناسب میتواند جایگزین مناسبی برای شکر محسوب گردد. قند خرما به صورت شیره خرما، قند مایع و شهد یا عسل خرما از خرما استحصال شده و در صنایع غذایی قابل عرضه و مصرف میباشد.[2]

عسل خرما که کاملاً شفاف و مشابه عسل طبیعی است، با انجام فرایندهایی نظیر شفاف سازی، رنگبری و جداسازی مواد کدرکننده از شیره خرما با بریکس 60 تا 80 درصد به دست میآید و دارای 73 تا 75 درصد ماده قندی است. قندهای اصلی تشکیل دهنده آن گلوکز و فروکتوز بوده و از نظر ترکیب قندی مشابه عسل کندو و شربت ذرت با فروکتوز بالا2 است .[2] از عسل خرما میتوان

1 Food Agriculture Organization 2.High Froctose Corn Syrup

به عنوان جایگزین شکر در انواع فرآورده های غذایی استفاده نمود که علاوه بر افزایش ارزش تغذیهای محصول (به دلیل دارا بودن برخی املاح و ویتامینهای مهم) مصرف شکر را کاهش می دهد. بررسی ها نشان داده که این شیرین کننده اثر نامطلولبی بر روی خواص حسی و پذیرش کلی محصول نداشته و می تواند بدون نگرانی جایگزین شکر شود .[2]

فروکتوالیگوساکاریدها (FOS) از نظر شیمیایی D- فروکتان هستند که چنانچه درچه پلیمری شدن آنها 20-60 باشد، اینولین نامیده می شوند.. اینولین از مهمترین فروکتوالیگوساکاریدها است.[11] این ترکیب دارای پیوند (1-2) میان فروکتوز، واحد تشکیل آنبوده و تقریباً تمام مولکول های آن به واحدهای گلوکز ختم می شود .[21] اینولین در بیش از36000 گیاه به طور طبیعی وجود دارد ولی در موز، گندم، پیاز، سیر و بویژه در کاسنی به میزان بیشتری دیده می شود. این ترکیب در روده بزرگ بدن انسان توسط فلورمیکروبی تخمیر شده و تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر می کند20]،.[10

اینولین باعث کاهش قند خون و کلسترول سرم خون شده و زمانی که به مواد غذایی سرشار از کلسیم اضافه می شود، بهبود سلامت استخوان و جذب بهتر کلسیم را به دنبال دارد. از سال 1990 در استرالیا و بیشتر کشورها اینولین به مواد غذایی مختلف اضافه می شود که بهبود احساس دهانی، بافت خامه ای، کاهش چربی، بهبود بافت و افزایش ویسکوزیته (بویژه در ماست) از نتایج استفاده از آن است 12]، .[14 مصرف اینولین در آمریکا 1-4 گرم و در اروپا 3-10 گرم در روز می باشد .[13]

-2 مواد و روش ها

-1-2 مواد

جهت تولید بستنی، مواد اولیه مورد استفاده شامل شیر پس چرخ، خامه، شیر خشک بدون چربی، شکر، مالتودکسترین، پایدار کننده و امولسیفایر، طعم دهنده وانیل از شرکت لبنیات به تک و فیبر اینولین و عسل خرما از شرکت بازرگانی تهران تهیه گردید.

-2-2 روش ها
-1 -2-2 تهیه بستنی

به منظور تهیه نمونه بستنی کنترل (شاهد)، ابتدا مواد مایع بستنی شامل شیر پس چرخ و خامه توزین شد. سپس شیر پس چرخ تا دمای40 درجه سانتی گراد گرم، خامه به آن اضافه و توسط هم زن برقی به مدت 3 دقیقه مخلوط گردید. مواد پودری و خشک بستنی توزین و در ظرف استیل با هم مخلوط و به تدریج به ظرف حاوی مخلوط شیر و خامه افزوده شد. در ادامه عمل مخلوط کردن به مدت 5 دقیقه انجام گردید. سپس مخلوط بستنی را با حرارت غیر مستقیم به دمای 85 درجه سانتی گراد رسانده و در این دما مخلوط بستنی به مدت 5 دقیقه پاستوریزه شد. بلافاصله با استفاده از ظرف یخ خشک و آب دمای مخلوط را به 4 درجه سانتی گراد رسانده و در نهایت به منظور رسانیدن، ظرف مخلوط بستنی در یخچال در دمای 4 درجه سانتی گراد به مدت 15 ساعت گذاشته شد. پس از این مدت مقداری از مخلوط بستنی جهت انجام آزمایشات فیزیکوشیمیایی کنار گذاشته شده و باقیمانده مخلوط در دستگاه بستنی ساز پایلوت کارخانه به تک با اورران20 تا 40 درصد عمل هوادهی و انجماد انجام و سپس در ظروف مخصوص نمونه، بستهبندی و کد گذاری شده و در سردخانه -18 درجه سانتی گراد نگهداری شد 1]، .[16

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله سفالگری ایران در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله سفالگری ایران در word دارای 80 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله سفالگری ایران در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله سفالگری ایران در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله سفالگری ایران در word :

موقعیت جغرافیایی ایران بگونه ای است که همواره مورد سکونت انسانها از هزاران سال پیش از تاریخ قرار گرفته است. نجد ایران مثلثی است بین دو فرورفتگی خلیج فارس در جنوب و دریای خزر در شمال. کوههای مغرب یا سلسله زاگراس از شمال غربی به جنوب شرقی امتداد یافته است و سلسله جبال البرز در قسمت شمالی مثلث مذکور قرار گرفته است.
به شهادت تاریخ و گواهی باستانشناسانی که از سالها قبل از این، در مناطق مختلف و بر روی آثار بجای مانده از ایران باستان کند و کاو می کردند نجدایران از جمله اولیه نواحی سکونت بشر اولیه بوده است. در قسمت داخلی نجد ایران از جمله مناطقی که مورد سکونت قرار گرفته است دشت پهناور خوزستان یا سوزیانای قدیم است این دشت که در قسمت جنوب غربی قرار گرفته است همان امتداد دشت بین النهرین است.
تحقیقات باستانشناسی نشان داده است که انسان عهد حجر که تازه از کوه فرود آمده و در دشت سکونت گزیده بود بر روی مسیر کمانی شکل اطراف کویر نمک واقع در مرکز ایران ساکن شد. (هزاره پنجم ق.م) از جمله قرارگاههای انسانی بر روی این مسیر سیلک کاشان، قم، ساوه، ری و دامغان است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق مدیریت بازرگانی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق مدیریت بازرگانی در word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق مدیریت بازرگانی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق مدیریت بازرگانی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق مدیریت بازرگانی در word :

 

مدیریت بازرگانی که دانشی نو پا و سرآغاز ان از بوستون آمریکا بوده‌است به بحث پیرامون چگونگی کنترل سود و سرمایه و هزینه و استفاده بهینه از امکانات می‌پردازد. تیلور پایه گذار این علم در مکتب کلاسیک بوده‌است. اما نقطه عطف مدیریت دکتر دمینگ است که در دهه ژاپن را دگرگون کرد. از استادان مدیریت در ایران می‌توان دکتر علی اکبر افجه‌ای و دکتر علیشری طالقانی را نام برد. از دیگر بحث‌های مدیریت بازرگانی بازاریابی می‌باشد که در سالهای اخیر به جایگاه باارزشی دست یافته‌است و به عنوان علم مطرح گردیده‌است. شرکت‌های بزرگ همواره درسالهای اخیر هزینه‌های سنگینی برای این مقوله در نظر گرفته و بازخورد مناسبی از آن دریافت نموده‌اند. بازاریابی خود به شاخه‌های متعددی تقسیم گردیده و دانشگاهها سعی در پرورش متخصصین در شاخه‌های مختلف این علم نموده‌اند. از دانشمندان مطرح این علم در ایران می‌توان به دکتر احمد روستا و دکتر داور ونوس در سطح بین المللی و فرد آر دیوید اشاره نمود.

بازاریابی چیست؟ فاصله ایده تا مرتفع شدن نیاز با استفاده از فرایند تبدیل ایده به کالا و مبادله آن را بازاریابی نام گذاری کرده‌اند البته تعاریف گوناگونی از بازاریابی در مراجع مختلف آْمده‌است که هریک از دیدگاه مکتبی و یا دانشمندی ارائه شده‌است، ولی نکته محوری در تمامی این تعاریف ارضاء نیاز مشتریان میباشد.

علم بازاریابی به لحاظ همبستگی بسیار زیاد با مدیریت استراتژیک در بسیاری از موارد به صورت ترکیبی به اجرا در آمده و شرکتها استراتژی‌های خود را با استفاده از علوم و زیر شاخه‌های بازاریابی تکمیل می‌نمایند. از دانشمندان این زمینه می‌توان به ایگور انسف اشاره نمود که خود یکی از پایه گذاران این علم نوین در دنیا می‌باشد.

برخی از زیر شاخه‌های بازاریابی عبارت‌اند از e-marketing,e-commerce و بازایابی بین المللی، رفتار مصرف کننده، بازاریابی داخلی، بازاریابی صنعتی و بازاریابی افقی و عمودی. هر یک از زیر شاخه‌های فوق ضمن تبعیت از اصول بازاریابی این امکان را فراهم آورده‌است تا متخصصین و علاقه‌مندان در زمینه‌ای خاص بررسی‌های لازم را به عمل آورند.

سیستمهای کنترل موجودی

ERP

ERP چیست؟

کلمه ERP در اصل مخفف واژگان Enterprise Resource Planning یا سامانه تخصیص منابع سازمان است که طیف وسیعی از فعالیتهای مختلفی که به بهبود عملکرد سازمان منتهی می شود را در بر دارد. ERP توسط برنامه های کاربردی با چندین زیربرنامه کاربردی پشتیبانی می شود که فعالیتها را در گستره واحدهای عملیاتی سازمان یکپارچه می سازد. این فعالیتها می تواند بازه وسیعی از مدیریت تولید، خربد قطعات، کنترل موجودی انبار، ارسال مواد به واحدهای تولیدی تا ردگیری سفارشات را شامل شود. ERP همچنین می تواند زیر برنامه های کاربردی در زمینه مدیریت مالی و مدیریت منابع انسانی سازمان را هم در بر داشته باشد.

تعریف

ERP سیستمی است که دارای اهداف، اجزا و محدوده مشخص و معینی است. در ادامه ERP را بر حسب هر یک از این جنبه ها تعریف می کنیم. هدف ERP – هدف از یک سیستم ERP بهبود و تسریع فرایندهای داخلی کسب و کار سازمان است که برای نیل به این منظور عموماً به مهندسی مجدد فرایندهای سازمان نیاز است.

 

 

اجزای یک سیستم ERP

نرم افزار ERP - هسته اصلی هر سیستم ERP بخش نرم افزار آن است. نرم افزار ERP در عمل بر مبنای زیر برنامه های کاربردی قرار دارد. هر یک از زیر برنامه های کاربردی فعالیتهای عملیاتی بخشی از سازمان را به شکل مکانیزه شبیه سازی می کند. زیر برنامه های معمول نرم افزارهای ERP مدیریت تولید، خرید مواد اولیه، کنترل موجودی انبار،، ارسال مواد به واحدهای تولیدی و ردگیری سفارشات را پوشش می دهد.

فرایندهای کسب و کار کارآمد – فرایندهای کسب و کار سازمان به سه سطح کلی تقسیم بندی می شوند – فرایندهای استراتژیک، کنترلهای مدیریتی و کنترلهای عملیاتی. ERP ها به تدریج به راه حلهای جامعی برای کارآمد کردن فرایندهای سازمان در هر سه سطح مذکور ارتقا یافته اند. بخش عمده ای از موفقیت سیستمهای ERP به یکپارچه کردن فعالیتها در کل سازمان باز می گردد.

کاربران- کاربران سیستمهای ERP می توانند کلیه کاربران سازمان در هر سطحی از هرم سازمانی را شامل شوند.

معمولترین سیستم عامل برای کاربری نرم افزارهای ERP سیستم عامل UNIX می باشد. علاوه بر این Windows NT و Linux دیگر سیستمهای عامل مورد استفاده برای نرم افزارهای ERP اند اما اکثر سیستمهای ERP بزرگ بر مبنای سیستم عامل UNIX قرار دارند. UNIX سیستم عاملی است که در اصل برای استفاده همزمان جندین کاربر طراحی شده و پروتکل ارتباطی TCP/IP را در خود دارد. از دید فنی دلایل زیادی برای توجیه قرارگیری ERP بر روی سیستم عامل UNIX وجود دارد.

 

محدوده سیستم ERP – محدوده سیستم ERP از محدوده سازمانی که ERP در آن پیاده سازی می شود کوچکتر است. بر عکس ERP مرز سیستمهای زنجیره تأمین و تجارت الکترونیک از محدوده سازمان فراتر رفته و تا تأمین کنندگان ، شرکا و مشتریان سازمان گسترش می یابد. با این حال، عملاً پیاده سازی بسیاری ا ز سیستمهای ERP مستلزم یکپارچه سازی با سیستمهای اطلاعاتی خارج از محدوده سازمان است. 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >