پروژه دانشجویی روش تحقیق آشنایی با تاثیرات فضای آموزشی بر دانش آ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی روش تحقیق آشنایی با تاثیرات فضای آموزشی بر دانش آموزان در word دارای 109 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی روش تحقیق آشنایی با تاثیرات فضای آموزشی بر دانش آموزان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه
کارشناسان تربیتی شرایط متعادل فضای آموزشی لازم برای هر ثبت نام را بین 5 تا 3 متر مربع عنوان کرده اند در صورتی که در بعضی مدارس از فضای آموزش از یک متر مربع کمتر است . وسایل و تجهیزات نیز باید در شرایط متعارف و قابل قبول باشد وقتی که تندرستی و سلامت روان و تحقق بخشیدن به دیگر ابعاد تربیت انسان به عنوان هدفها و وظایف مدرسه مطرح می شود چگونه می توان از ساختمان های غیر بهداشتی و فاقد شرایط و وسایل لازم برای زیست گروهی عنوان مدرسه استفاده کرد و دوباره بازده کار نگران نبود مسائل فوق ما را بر آن داشت تا مقایسه ای بین وضعیت موجود و وضعیت مطلوب در فضای آموزشی مدارس ابتدایی دخترانه داشته باشیم .

اهمیت و ضرورت تحقیق
اگر نگاهی گذرا به فضای آموزش در گذشته داشته باشیم حاکی از این می باشد که فضای آموزش در قدیم بسیار ابتدایی و درسطح منازل و واحد هایی به دور از نور کافی برای این امر تشکیل شده بود . فضای تدریس را رطوبت فرا گرفته بود که این امر ( تدریس ) با کمبود های زیادی که باعث بوجود آمدن امراض در متعلمین می شد مواجه بودند و دانش آموزان در آن فضا نمی توانستند با آرامش به تعلیم بپردازند .
باید دانست که راحتی دانش آموزان در مدر سه از جمله عوامل مهم در پیشرفت آموزشی است . انها این راحتی را در زمانی که تجهیزات محل آموزشی با ابعاد بدنی و روانی متناسب احساس خواهند کرد پی سازگار ساختن تجهیزات باید متناسب با اندازه های بدن و روان باشد از این مسئله چرا که هر گونه اشتباه در این امر علاوه بر تاثیر بر برنامه های آموزشی در پیشرفت جسمی دانش آموزان نیز تاثیر خواهد گذاشت تا همچنین مجموعه بتواند ا زراهنمایی پرورش و نهایت در برنامه ریزی های مربوط به عنوان سندی مورد استفاده قرار گیرد و در این راستا به کاستی ها و نقاط قوت خود در این زمینه پی ببریم سپس کوشش بر این است که با بررسی بین وضعیت موجود وضعیت مطلوب و یا در نظر  داشتن نیازهای واقعی جامعه و مقررات اقتصادی راه حل مناسبی برای تهیه ضوابط و معیارهایی که منتج به ایجاد فضاهایی مطلوب با عملکرد صحیح می گردد یافت شود تا شاید نیاز مبرم جامعه از دیدگاه مطالعه و تحقیق پاسخگو باشد .

اهداف تحقیق :
آشنایی با تاثیرات فضای آموزشی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دخترانه مقطع ابتدایی

بیان مسئله :
تاثیر فضای آموزشی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دخترانه مدارس ابتدایی

فرضیه های تحقیق :
1- به نظر می رسد بین وضعیت موجود فضای آموزشی مدارس دخترانه ابتدایی و استانداردهای جهانی رابطه معنا داری وجود ندارد .
2- احتمالا که اصول بهداشتی در مدارس دخترانه رعایت نمی شود .


منابع
1- مدرسه شاداب مدرسه ای برای زندگی : رسالت پور – مریم . مجله رشد مدیریت مدرسه شماره 6 اسفند 1386
2- بازی بهترین وسیله آموزش : میرزایی – فاطمه . مجله رشد آموزش راهنمایی تحصیلی شماره 7 فروردین 1387
3- کاربرد نقشه های مفهومی در فرآیند یاددهی و یادگیری : اصغری – پریوا . مجله رشد تکنولوژی آموزش  شماره 7 فرودین 1387
4- نمایش خلاق : بیانلو – حسن . مجله رشد معلم شماره 14 نیمه دوم فروردین 1387
5- عوامل جذاب سازی محیط آموزشگاه : نوشته نیک پاکارد / نیل دیس ترجمه : رکسانا شهرام / مرتضی مجد فر  - مجله رشد معلم شماره 14 نیمه دوم فرودین 1387

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله کاربرد دانش روانشناسی محیطی در طراحی فضایی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله کاربرد دانش روانشناسی محیطی در طراحی فضایی خلاق برای کودکان در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله کاربرد دانش روانشناسی محیطی در طراحی فضایی خلاق برای کودکان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله کاربرد دانش روانشناسی محیطی در طراحی فضایی خلاق برای کودکان در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله کاربرد دانش روانشناسی محیطی در طراحی فضایی خلاق برای کودکان در word :

طرح های محیطی، علاوه بر بزرگسالان، مخاطبان کوچکتری هم دارد که بسیار بیشتر از بزرگسالان از آن طرح ها تأثیر می پذیرند. کودکان دنیا را به صورتیکاملاً متفاوت درک می کنند. این درک متفاوت، تصویری از محیط در ذهن کودک به وجود می آورد که با تصاویری کـه از محـیط در ذهـن بزرگسال ایجاد می شود، بسیار متفاوت است. با استناد به تحقیقات روانشناسی در زمینه رشد و تکامل انسـان هـا ، پایـه و ریشـه وجـودی شـخص در کودکی شکل می گیرد و تمامی رفتارها و عکس العمل ها و خلاقیت های بروز داده شده توسط شخص ماحصـل نـوع آمـوزش و پـرورش او در سـنین کودکی است. همانگونه که بهبود شرایط بهداشتی و تغذیه ای می تواند بر رشد جسمانی فرد موثر باشد، بهبود شرایط محیطی ای کـه کـودک در آن زندگی می کند نیز امکان رشد ذهنی و هوشی کودک را فراهم می کند. متأسفانه، در بسیاری از موارد مشـاهده مـی شـود کـه محـیط هـای خـاص کودکان بدون توجه به نیازهای واقعی آنان وصرفاً بر اساس تجربه ها، سلیقه ها و اسـتنباط شخصـی طراحـان و حـداکثر بـا توجـه بـه ویژگـی هـای روانشناختی ای مانند ایجاد تنوع، رنگ، شکل و نظایر آن، صورت می گیرد. این امر باعث می شود که فضا هیچگاه منطبق بـا واقعیـت هـای نیازهـای کودکان شکل نگیرد. از طرفی از دیدگاه روانشناسی محیطی، انسانها به تجربه حسی، عاطفی و معنوی خاص نسبت به محیط زندگی نیاز دارنـد. ایـن نیازها از طریق تعامل صمیمی و نوعی همذاتپنداری با مکانی که در آن سکونت دارد، قابل تحقق است. پژوهشهای انجامشده نشان مـیدهـد محـیط علاوه بر عناصر کالبدی شامل پیامها، معانی و رمزهایی است که انسان براساس نقشهـا، توقعـات، انگیـزههـا و دیگـر عوامـل آن را رمزگشـایی و درک میکند و در مورد آن به قضاوت میپردازد. لذا برای اینکه طرحی بتواند در روند رشد کودک در ابعاد مختلف تأثیر مثبت ایفا کند، باید براسـاس دانـش روانشناسی محیطی و مبانی و اصولی صورت پذیرد که برپایه شناخت همه جانبه کودک استوار باشد. بنـابراین در ایـن پـژوهش سـعی بـر آن اسـت بـا بررسی مبانی دانش روانشناسی محیطی ، محیطی به وجود آید که پاسخگوی نیازهای جسمی و عاطفی کودک بوده و در افزایش خلاقیت کودک مـؤثر باشد. این پژوهش، یک تحقیق نظری بوده و روش اصلی آن، مطالعه اسنادی (کتابخانه ای) می باشد. نتایج پژوهش حاضر راهبردی مؤثر جهـت تـدوین الگوهای طراحی محیط پاسخگو برای نیازهای کودکان به عنوان یکی از اصول طراحی محیط خلاق است.

کلمات کلیدی: روانشناسی محیطی، کودک، محیط های کودکانه، خلاقیت

1

مقدمه

چه در طبیعت و چه در اجتماع، هیچ تحول خلاقانه ای نمی تواند توسط انسان ها حادث شود مگر آنکه آنهـا در وضـعیت ذهنـی خلاقانه ای قرار داشته باشند(بوهم، .(1381 در این تعریف، وضعیت ذهنی خلاقانه به شخص، توانایی های ذهنی او، عوامل فرهنگی و معنایی محیط و نیز عوامل فیزیکی محیط، باز می گردد.

لازم است جایگاه خلاقیت در فرایند طراحی فضاهای کودکان مورد توجه قرار گیرد و محیط هایی برای کودکان ساخته شـود کـه خلاق باشند. با توجه به اینکه تأمین آسایش روانی انسان ها یکی از اهداف معماری می باشد و همچنین، با توجه به اینکه بهره گیری از علوم رفتاری در راستای اصلاح و انگیزش رفتارهای خلاق در کاربران، از جایگاه ویژه ای برخوردار است، لازم است تـا بسـتر شـکل گیری رفتارهای کودکان و نیازهای آنها مورد بررسی قرار گیرد. مبنای شکل گیری رفتارها نیازهای انسـانی اسـت(لنگ، .(25 :1388 برای شناخت رفتارهای کودکان و نیازهای آنها باید نیازهای کودکان را با توجه به مباحث روانشناسی رشـد و یـادگیری و روانشناسـی محیطی و نحوه ادراک کودکان بررسی کرد. کودک طی این سال ها از محیط تأثیر بیشتری می گیرد و درمورد محیط خود، بـه طـور طبیعی کنجکاو است. از این رو لازم است تا در مراحل آغازین، رشد کودک را مورد توجه قرار داد.

از طرفی کودکان امروزی، نسبت به گذشته، در زندگی روزمره با محدودیت های بیشتری روبـه رو مـی باشـند. در توسـعه بـدون برنامه شهرها و افزایش افسار گسیخته شهرنشینی، در شهر برای کودک جایگاهی مناسب در نظر گرفته نمـی شـود. بـه ایـن ترتیـب، شهرها برای کودکان، مناسب نبوده و کمتر پاسخگوی نیازهای آنها است. در این روند، فرصت های لازم برای انجـام امـور مربـوط بـه کودکان در محیط شهری روز به روز بیشتر کاهش می یابد. از طرف دیگر، رواج زندگی آپارتمان نشینی و به دنبال آن افزایش بیشـتر فاصله کودک با محیط های طبیعی و فضاهای مورد نیاز، تاثیر عمده ای در بروز انحرافات رفتاری موجود داشته و دارد.

تلاش برای ارتقاء کیفیت یادگیری و رشد خلاقیت، بی ارزش خواهد بود اگر کودکان مجبور باشند در فضایی آموزش ببیننـد، کـه حس جستجوگرشان را نابود کند و مانع خلاقیت آنها گردد. تاکید بر ایجاد فضاهایی راحت، ایمن، قابل دسـترس، پاسـخگو، جـذاب و خلاق زمینه ساز رشد جسمی و ذهنی کودک است. یکی از منابع مهم الهام بـرای معمـاری کودکـان شـناخت رفتـار و واکـنشهـای کودکان است. کودک برای رشد، قبل از هر چیز به ارضای عاطفی و احساس پیوند با محیط فیزیکی و اجتماعی خود نیازمنـد اسـت. بنابراین مشخصه محیط مناسب ، وجود محرکها و انگیزههای لازم و منطبق با هر مرحله رشد کودک است. مسئله مهم دیگر وضـوح و خوانایی محیط برای کودک می باشد، محیطی که به سهولت درک شود معماران باید فارغ از محدودیتهای طـرحهـا و نقشـههـای شهرسازی تخیلات کودکی را در ذهن ایجاد کرده و راههای بـه نمـایش گذاشـتن ایـن تصـورات و تخـیلات را پیـدا کننـد. (کریمـی آذری،(5 :1389

طراحی فضاهای خلاق برای کودکان، یک مقوله معماری است در حالی که رفتار و نیازهای آنها مقوله ای روانشـناختی بـه شـمار می آید. در این پژوهش سعی شده است بین نظریه های روانشناختی با روش های طراحی خلاق محیط، پیوندی برقرار گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق محتوای عنصر کم مقدار در جوجه های عفونی شده

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق محتوای عنصر کم مقدار در جوجه های عفونی شده با Ascaridia galli تحت درمان نمک بازی سه گانه در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق محتوای عنصر کم مقدار در جوجه های عفونی شده با Ascaridia galli تحت درمان نمک بازی سه گانه در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق محتوای عنصر کم مقدار در جوجه های عفونی شده با Ascaridia galli تحت درمان نمک بازی سه گانه در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق محتوای عنصر کم مقدار در جوجه های عفونی شده با Ascaridia galli تحت درمان نمک بازی سه گانه در word :

یک نمک بازی جدید سنتز شده در جوجه های عفونی شده Ascaridia galli به کاربرد شده . محتوای عنصر کم مقدار کبد ، افزایش وزن بدن ، تحمل انگلی و محایت جوجه مورد بررسی قرار گرفتند . مرگ و میر افزایش یافته ، وزن بدنی کاهش یافته و سطوح یافته محتوای عنصر کم مقدار تحت عفونت Ascaridia gallia مورد بررسی قرار گرفتند . ارتقا حیات و وزن بدن و بازیابی محتوای عنصر کم مقدار کاهش یافته در جوجه های عفونی شده تحت درمان با نمک توسعه یافت .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دخت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word :

1 چکیده

هدف این پژوهش مقایسه ی اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه ی اول دبیرستان است. جامعه آماری که در نظر گرفته شده کل دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان است و نمونه ی پژوهش شامل 52 دانش آموز سال اول می باشد که از طریق روش نمونه گیری تصادفی در دسترس انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه اضطراب ریاضی مارس استفاده شد که پایایی آزمون با استفاده از روش آلفای کروبناخ 922/0 برای کل آزمون و همچنین روایی آن از طریق همبسته کردن با مقیاس اضطراب کتل 532/0 معنی دار گزارش شده بود. برای تحلیل داده های پژوهش از آزمون آماری t استفاده شد. نتایج تحلیل داده ها نشان داد که بین اضطراب ریاضی در دختران و پسران رابطه ی معناداری وجود ندارد.

واژگان کلیدی: اضطراب، ریاضی، دانشآموزان.

&RPSDULVRQ RI PDWK DQ[LHW DPRQJ VWXGHQWV ERV DQG JLUOV LQ ILUVW *UDGH School
Abstract

The purpose of this study was to compare VWXGHQWV math aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word iety among high school male and female in first grade. The population is considered high school Male and female students in the first grade and the sample consisted of 52 students in the first grade that was selected through random sampling. To collect information was used from Mars math aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word iety questionnaire that were reported reliability for total test using from Cronbach Krvbnakh 0/922 and reliability through correlated to cattell Aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word iety Scale 0/532. T-test was used for data analysis. The results of the analysis showed there is significant relationship between mathematics aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word iety in girls

and boys.

Keywords: Aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word iety, Students, Mathematics.

2 مقدمه

در تحقیقاتی که خارج از کشور انجام گرفته به بررسی موضوع اضطراب ریاضی و مؤلفه های تشکیل دهنده آن، همچنین نقش جنسیت، هوش و رشته تحصیلی در این نوع اضطراب پرداخته شده است و در بیشتر موضوعات تحقیق، مقیاس اضطراب ریاضی سوین به عنوان ابزار سنجش به کار رفته است. معنا (1370) نقش جنسیت و اضطراب ریاضی را در کشور کانادا مورد بررسی قرار داد. 146 دانشجوی زن و 45 دانشجوی مرد در این پژوهش شرکت داشتند و آزمون سنجش اضطراب ریاضی1 را تکمیل کردند . نتایج به دست آمده نشان داد که اضطراب ریاضی واقعا یک پدیده وابسته به جنس نیست و بالاتر بودن اضطراب زنان نشانه ای از ضعف آمادگی آنان در ریاضیات است. محمدی (1382) بیان کرد که عواملی چون اضطراب ارزیابی کلی2، اضطراب عددی روزمره3، اضطراب مشاهده غیر فعال4، اضطراب عملکرد5، اضطراب امتحان ریاضی 6 و اضطراب حل مسأله 7 در ایجاد اضطراب ریاضیات مؤثر بوده است.

1 Mathematics Aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word iety Rating Scale(MARS) 2. General Eveluton Aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word iety 3. Everyday Numerical Aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word iety 4. Passive Observation Aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word ity 5 . Performmance aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word iety 6. Mathematics Test Aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word iety 7. Problem solving Aپروژه دانشجویی مقاله مقایسه اضطراب ریاضی در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه اول دبیرستان در word ity

1

اضطراب ریاضی چیست ؟

اضطراب ریاضی وضعیتی روانی است که به هنگام رویارویی با محتوای ریاضی، چه در موقعیت آموزش و یادگیری، چه در حل مسائل ریاضی و یا سنجش رفتار ریاضی در افراد پدید می آیداین. وضعیت معمولاً توأم با نگرانی زیاد ، اختلال و نابسامانی فکری ، افکار تحمیلی وتنش روانی و در نتیجه ایست تفکر می باشد (محمدی، .(1370

عوامل موثر در ایجاد اضطراب ریاضی در زیر عوامل مو ْثر در ایجاد اظطراب ریاضی از ابویی و دیوسیون (1374) بیان میشوند. الف- عوامل محیطی 1ـ فشارهای والدین:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق پرورش احساس امنیت ، اعتماد به نفس در نوجوان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق پرورش احساس امنیت ، اعتماد به نفس در نوجوان در word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق پرورش احساس امنیت ، اعتماد به نفس در نوجوان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق پرورش احساس امنیت ، اعتماد به نفس در نوجوان در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق پرورش احساس امنیت ، اعتماد به نفس در نوجوان در word :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی تحقیق پرورش احساس امنیت ، اعتماد به نفس در نوجوان در word

فصل اول : کمک به ایجاد امنیت بیشتر در نوجوانان
- با زیرکی به نیازهای پرورشی نوجوان رسیدگی کنید
- حدود خود را بشناسید
- اندیشه و تعامل کنید
فصل دوم : حفظ نگرش در سال های نوجوانی
- فقط وقتی کسی خودش بخواهد کاری بکند می توان او را یاری کرد
- خیال و آرزو
فصل سوم : تبادل خواهش ها برای درک کردن
- همدلی
فصل چهارم
- رفتارهای مخاطره انگیز
- مشروبات الکلی ومواد مخدر
- هشدار به نوجوان
فصل پنجم : توجه بیش از حد به وضعیت ظاهر
- آیا وقت زیاد را به فکر کردن درباره آراستگی ظاهرش ...
- از انتقاد درباره صورت ظاهر او مطلقا خودداری کنید
- از شوخی و استمزا درباره صورت ظاهر او اجتناب کنید

همه انسان ها از توانایی های بسیاری برخوردارند و بسته به این که چقدر خود را باور دارند از این توانایی ها بهره می برند . اعتماد بنفس نسبت به هوش و ذکاوت در آینده نقش موثری دارد . در واقع اعتماد به نفس کلید و راز پنهان موفقیت در بزرگسالی به شمار می آید .
تغییرات و تحولات دنیای امروز ایجاب میکند تا انسانها بیش از گذشته به توانایی های باطنی شان تکیه کنند . ما باید نوجوانان را یاری کنیم تا هنگام یاس و ناامیدی راهنمایی را برای احترام گذاشتن به خود و مراقبت از دیگران بیابند .
امروزه بیکاری در جوامع مختلف یکی از معضلات اجتماعی است و انتظار می رود وضعیت کار در اینده از آنچه هست بحرانی تر شود. به همین دلیل تعداد معدودی از نوجوانان امروز در آینده از شغل و حرفه تمام وقت برخوردار خواهند بود.
بعلاوه مهارتها و کارهای مربوط به هر شغل و حرفه هر روز علمی تر و پیشرفته تر می شود ، در نتیجه افراد بالغ جامعه تنها در پرتو اعتماد به نفس و انعطاف پذیری می توانند این بحران ها و تحولات دایمی را تاب آورند .
ازدیاد جمعیت ، بحران اقتصادی فزاینده و کاهش منابع حیاتی روز به روز به این وضعیت ناهنجار دامن می زند و وضعیت را از آنچه هست دشوارتر می سازد . در نتیجه نوجوانان برای مقابله با چالش ها و نارسایی های فزاینده به اعتماد به نفس و انعطاف پذیری بیشتری نیاز دارند .
ما باید به نوجوانان یاد بدهیم که در انجام هر کار و پیگیری هر هدف از اصول کار پیروی کنند و بدون مطالعه و تحقیق و مشورت منطقی و اصولی به انجام کاری مبادرت نورزند .
برای نگارش این مقاله از سه منبع استفاده کرده ام . من پس از مرور و بررسی این سه منبع متقاعد شدم که چه اصول اخلاقی ، نقش عمده ای در شکل گیری اعتماد به نفس به عهده دارد.
فصولی را که ارائه می کنم می توان هنگام برخورد با چالشها و موانع ، در جهت ارتقاء اصول اخلاقی نوجوان مورد استفاده قرار داد.
فصل اول
کمک به ایجاد امنیت بیشتر در نوجوانان
علائم فشار روانی مذکور برای نوجوان می تواند فرصتی باشد که از رهگذر آن توانمندی ها و اطمینان درونی بیشتری کسب می کند . برای انجام این کار سه اصل اساسی وجود دارد.
1- با زیرکی به نیازهای پرورشی نوجوان رسیدگی کنید.
در دوره نوجوانی نیز باید همچنان به رسیدگی به فرزندتان ادامه دهید، هر چند او ادعا کند که نیازی به آن ندارد . همان طور که قبلا گفتیم شما در عین حال که باید به خورد و خوراک و دیگر نیازهای اولیه او توجه کنید ، باید برای استقلال و خودمختاری و قدرت او هم ارزش و احترام زیادی قائل شوید . یکی از شکایت های همیشگی دختران و پسران نوجوان این است که ‹‹ والدینم برای من ارزش و احترام قائل نمی شوند ›› و والدین می گویند ‹‹ خوب برای چه چیزی ارزش قائم شویم ، در مدرسه همه از او ناراضی اند ›› ( استنلی گرین اسپن ، 1387،171).
2- حدود خود را بشناسید.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >