پروژه دانشجویی مقاله طرح آموزش فراگیر فناوری اطلاعات در ایران (م

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله طرح آموزش فراگیر فناوری اطلاعات در ایران (مبتنی بر الگوی بین‌المللی ICDL) در word دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله طرح آموزش فراگیر فناوری اطلاعات در ایران (مبتنی بر الگوی بین‌المللی ICDL) در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله طرح آموزش فراگیر فناوری اطلاعات در ایران (مبتنی بر الگوی بین‌المللی ICDL) در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله طرح آموزش فراگیر فناوری اطلاعات در ایران (مبتنی بر الگوی بین‌المللی ICDL) در word :

مدتی است که بحث بحران اشتغال در کشور مطرح شده است که دلیل عمده آن رسیدن موج جمعیتی دهه شصت به مرزهای ورود به دانشگاه و بازار کار است. توسعه تکنولوژی و بویژه تکنولوژی اطلاعات می‌تواند کمک قابل توجهی به حل این مشکل بنماید و شغلهای متنوع و بسیاری در این حوزه ایجاد کند. برای توسعه و گسترش فناوری اطلاعات در جامعه، اولبن قدم ایجاد مهارت و توانایی استفاده عموم مردم از کامپیوتر شخصی و فناوری اطلاعات در هر شغل و حرفه‌ای است. امری که در ادبیات آموزشی سواد کامپیوتری نامیده می‌شود. این مقاله بنا دارد ضمن تعریف سواد کامپیوتری، بر اساس الگوی بین‌المللی گواهینامه کاربری کامپیوتر در اروپا طرحی برای آموزش فراگیر فناوری اطلاعات در کشور ارائه نماید. این طرح می‌تواند در آموزش و پرورش، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، دانشگاه جامع علمی – کاربردی و سایر مراکزی که می‌خواهند توانایی افراد را در استفاده از کامپیوتر شخصی ارتقا دهند بکار گرفته شود.
در مقطع کنونی کشور ما در شرایط ویژه‌ای بسر می‌برد که وجه اصلی این شرایط را می‌توان ترکیب خاص جمعیتی دانست. موج جمعیتی دهه شصت هجری شمسی، اکنون به مرزهای ورود به دانشگاه و بازار کار رسیده است و موجب شده که برای حفظ درصد بیکاری موجود(حدود 10%) لازم باشد سالانه بیش از هشتصد هزار فرصت شغلی ایجاد شود در حالیکه در طی سالهای گذشته بیش از سیصد هزار فرصت شغلی ایجاد نشده است. واقعیت اینست که بحران اشتغال در پیش است و این در حالی است که عمدتا توجه کمی در مدیران و مسئولین اجرایی کشور به این مسئله وجود دارد و هنوز اتفاق نظر در راه حل آن و هماهنگی و اراده ملی در تحقق آن وجود ندارد. بررسی شرایط جدید بین‌المللی نشان می‌دهد که راه توسعه کشور و عبور مطمئن از این بحران، توانمندی تکنولوژی است. به گونه‌ای که ضمن پاسخ به به نیازهای داخل کشور، صدور کالاهای با تکنولوژی بالا (که دارای ارزش افزوده بالایی است) و صدور خدمات فنی و مهندسی را دربر داشته باشد.]1[
یکی از تکنولوژیهایی که می‌تواند در این عرصه نقش بازی کند تکنولوژی اطلاعات است. توسعه این فناوری تاثیر بسیار گسترده‌ای در توسعه سایر تکنولوژیها، افزایش بهره‌وری سازمانها و مراکز، بهبود ارائه خدمات به مردم و ایجاد شغلهای جدید و متنوع دارد.
تفاوت عمده توسعه این فناوری نسبت به سایر فناوریها را می‌توان ضرورت فراگیر شدن استفاده از این فناوری در سطح وسیعی از جامعه دانست که از یک طرف بدون آن بازار لازم در کشور ایجاد نمی شود و از طرف دیگر ایجاد مشاغل جدید نیز بدون آموزش مهارتهای لازم به متقاضیان ممکن نیست. همین واقعیتهاست که مفهوم سواد کامپیوتری را وارد ادبیات آموزش در بسیاری از کشورها کرده است.
این مقاله بنا دارد طرحی برای آموزش سواد کامپیوتری در کشور ارائه دهد. در ابتدای طرح، مفهوم سواد کامپیوتری مطرح شده، سپس نارسائیهای عمده آموزش کامپیوتر در کشور بررسی شده و پس از آن مبتنی بر الگوی بین‌المللی گواهینامه کاربری کامپیوتر در اروپا طرح پیشنهادی آموزش فراگیر کامپیوتر و فناوری اطلاعات، متناسب با نیازها و مقتضیات کشور ارائه می‌شود. مخاطبان این طرح بسیار گسترده بوده و طیف وسیعی از جامعه از جمله، دانش‌آموزان، دانشجویان، کارمندان، کارجویان و صاحبان حرف و مشاغل را دربر می‌گیرد.

مفهوم سواد کامپیوتری :
مفهوم سواد کامپیوتری مدتی است که وارد ادبیات آموزش در بسیاری از کشورها شده است. به این معنی که در دنیای فعلی و آتی کسی که نتواند از کامپیوتر برای بدست آوردن مطالب مورد نیاز خود یا انجام کارهای روزمره عادی و حرفه‌ای خویش استفاده کند مرتباً نیازمند کمک از دیگران خواهد بود. بنابراین همانطور که باسواد شدن همه شهروندان، اهمیت قابل توجهی در رشد فردی و اجتماعی آن جامعه دارد، ضروری است هر شهروند در جامعه، حداقل دانش و مهارت مورد نیاز برای استفاده از فناوری اطلاعات و کامپیوتر شخصی را دارا باشد.
برای رسیدن به این هدف ابتدا باید حداقل دانش و مهارت مورد نیاز تعریف شده سپس مراکز آموزشی - مبتنی بر این اصول - داوطلبان را آموزش داده و در نهایت بر مبنای یک امتحان استاندارد، صلاحیت فرد بررسی شده و در صورت شایستگی، گواهینامه معتبر و پذیرفته شده در سطح کشور به متقاضی اعطا شود. این متن بنا دارد به این مهم بپردازد.
نارسائیهای عمده آموزش کامپیوتر:
سه نارسایی عمده در آموزش کامپیوتر و فن‌آوری اطلاعات مشاهده می‌شودکه در ذیل هریک از این نارساییها بررسی می‌شود:
الف- عدم تمایز روشن بین آموزش کامپیوتر با هدف تربیت کاربران و استفاده‌کنندگان از کامپیوتر و آموزش کامپیوتر با هدف تربیت متخصصین کامپیوتر
اگر هدف آموزش، تربیت کاربران برای استفاده هرچه بهتر از کامپیوتر شخصی باشد باید آموزشهایی مدنظر قرار گیرد که کامپیوتر را به عنوان ابزاری در خدمت مهارتهای فردی و حرفه‌ای قرار ‌دهد و این قابلیت را در فرد تحت تعلیم بوجود ‌آورد که در صورت نیاز بتواند آن را به راحتی با کاربردهای خاص حرفه موردنیاز عجین کند. واضح است که با این هدف، آموزش برنامه‌نویسی نه تنها مفید نبوده بلکه تبعاتی نیز دربر دارد.
اگر هدف آموزش، تربیت متخصصان کامپیوتر باشد، در اینصورت لازم است تخصص مورد نظر از جمله برنامه‌نویسی، تعمیر و نگهداری و مونتاژ، مدیریت و نگهداری شبکه و غیره مشخص شده و متناسب با آن دوره آموزشی تدوین شود.( تفاوت بین این دو هدف آموزشی، مشابه همان تفاوتی است که می‌توان بین راننده اتومبیل و مکانیک اتومبیل قائل شد). در طرح مورد نظر نگارنده، هدف، تربیت کاربران و استفاده‌کنندگان از کامپیوتر است و نه متخصصان کامپیوتر.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی انلود مقاله بررسی صور بلاغی سوره ی رعد با تکیه بر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی انلود مقاله بررسی صور بلاغی سوره ی رعد با تکیه بر نظریه ی نظم عبدالقاهر جرجانی(آیات (1در15 در word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی انلود مقاله بررسی صور بلاغی سوره ی رعد با تکیه بر نظریه ی نظم عبدالقاهر جرجانی(آیات (1در15 در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی انلود مقاله بررسی صور بلاغی سوره ی رعد با تکیه بر نظریه ی نظم عبدالقاهر جرجانی(آیات (1در15 در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی انلود مقاله بررسی صور بلاغی سوره ی رعد با تکیه بر نظریه ی نظم عبدالقاهر جرجانی(آیات (1در15 در word :

چکیده

از آن جا که اعجاز قرآن کریم ارتباط تنگاتنگی با علوم بلاغی و بیانی دارد، مباحث بلاغی از دیرباز مورد توجه اندیشمندان قرار گرفته است. از جمله ی این اندیشمندان عبدالقاهر جرجانی نظریه پرداز و عالم بلاغت قرن پنجم و موسس علم معانی است که با نظریه ی نظم خود تحول عظیمی در سیر مباحث بلاغی پیرامون اعجاز قرآن ایجاد کرد. او که دلیل اعجاز قرآن را نظم و پیوستگی منحصر به فرد عبارات آن می داند معتقد است برتری و امتیاز سخن به حسن همجواری کلمات و آگاهی گوینده از جایگاه صحیح کلمات در ترکیب جمله مربوط است و استعاره و کنایه و تمثیل و سایر انواع مجاز را نیز از مقتضیات نظم می داند. با توجه به این که سوره ی رعد با استفاده از تصاویر بیانی شگفت انگیز و با اسلوبی محکم و نظمی منحصر بفرد به بیان نشانه های قدرت خداوند می پردازد این جستار با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی به بررسی صور بلاغی آیاتی چند از این سوره پرداخته است. از صور بیانی به کار رفته در این سوره می توان به تضاد و تقابل، کنایه، استعاره، تمثیل و;
اشاره کرد.

کلمات کلیدی: قرآن، اعجاز بیانی، نظریه ی نظم، سوره ی رعد

.1 دانشجوی دکتری زبان و ادبیات عربی دانشگاه شهید بهشتی

.2 آموزگار

612

مقدمه

علوم بلاغی نقش گسترده ای در تحلیل و تبیین جنبه های اعجاز قرآن دارد تا جایی که نخستین کتاب ها درباره ی اعجاز قرآن به طرح مباحث بلاغی پرداخته اند. معجزه بودن قرآن کریم اندیشمندان را بر آن داشت تا راز اعجاز و فصاحت آن را بجویند به ویژه که تحدی قرآن به آوردن مثل و مانند، بیشتر ناظر به فصاحت و بلاغت و ابعاد بیانی است. اعجاز بیانی از مواردی است که تمامی آیات قرآن را در برمی گیرد.

در ابتدا درک عرب از اعجاز قرآن بر اساس فطرت و بر پایه ی ذوق سلیم و دور از فلسفه و تحلیل علمی و منطقی بود. آنان بالفطره مردمی فصیح و بلیغ بودند و آن گاه که به کلامی بلیغ گوش می سپردند قلب هایشان متاثر می گشت و درونشان به لرزه می افتاد.
اما در دوره های بعد که غیر عرب با عرب آمیخته شدند فطرت عربی و بلاغت کلام عربی ضعیف شد و چون قرآن معجزه ی جاودان بود لازم بود دلایل اعجاز آن در هر زمان و مکان برای کسانی که به آن می گرویدند آشکار شود. بنابراین دلایل اعجاز قرآن که در صدر اسلام از دایره ی احساس فطری و درونی خارج نشد لازم بود پس از این دوره وارد حوزه ی تفکر و شرح و بسط شود(الجندی .(14 :1960

یکی از مهمترین مسایلی که پژوهش های قرآنی از قدیم به آن توجه داشته بیان و بلاغت قرآن است. زیبایی و ویژگی های منحصر بفرد بیانی قرآن مجال بحث و بررسی ناقدین و اندیشمندان بوده است. مسئله ی اعجاز قرآن مسلمین را به خود مشغول کرد و در این میان علمای معتزله بیش از دیگران درباره ی آن سخن گفتند و به تالیف پرداختند. تا قرن سوم آثار مدونی درباره ی اعجاز به ما نرسیده است؛ اما این بدان معنا نیست که در این باره جدلی میان مسلمانان رخ نداده است؛ چرا که در قرن دوم بسیاری به زندقه متهم شدند از جمله ابن مقفع که متهم به معارضه با قرآن بود(الضامن (87 :1979؛ اما در قرن سوم به شکلی منظم درباره ی اعجاز سخن گفته شده است. جاحظ کتابی درباره ی اعجاز قرآن نگاشت و آن را» نظم القرآن« نامید و باهلی کتابی با عنوان» اعجاز القرآن« نگاشت(همان: (89 و از آن پس کتاب های زیادی دراین باره به رشته ی تحریر در آمد.

عده ای از اندیشمندان برای اثبات اعجاز قرآن به بررسی مسایل اعرابی قرآن پرداختند؛ مانند عکبری در کتاب» فی وجوه الاعراب و القراءات« و ابن خالویه در کتاب» إعراب ثلاثین سوره من القرآن.« برخی از علما نیز به جنبه های بلاغی قرآن روی آوردند؛ همانند زمخشری در کتاب» الکشاف.« نخستین کتاب های اعجاز قرآن با وجود در برداشتن دیدگاه های کلامی، بیشتر به طرح مباحث بلاغی پرداخته اند مثلا رساله های خطابی، باقلانی و رمانی با این که از کتاب های اعجاز قرآن به شمار می آیند، جایگاه

ویژه ای در میان کتب بلاغی دارند و عبدالقاهر جرجانی کتاب بلاغی خود را دلایل الاعجاز می نامد.

در این میان افرادی همچون جرجانی و قاضی باقلانی به مسأله ی نظم قرآن پرداختند. نظم یکی از مهمترین بحث های بلاغی است که علما به آن توجه داشته اند و در رأس آنان جرجانی قرار دارد. کتاب های» دلائل العجاز« و» اسرار البلاغه« او از مهمترین

614

کتاب های بلاغی درباره ی فصاحت و بلاغت نظم قرآن به شمار می رود. عبدالقاهر سعی در کشف اعجاز قرآن از زاویه ی زبانی و ساختاری دارد. وی معتقد است بلاغت مربوط به معناست و الفاظ تابع معانی هستند و بهترین شیوه در اثر ادبی آن است که معانی به گونه ای باشند که تکلف و غموضی در آن نباشد. گروهی از بلاغیون و ادیبان، اعجاز قرآن و ویژگی های منحصر بفرد آن را در کاربرد زبان مجازی از قبیل انواع تشبیه و استعاره و تمثیل می دانستند؛ اما جرجانی دلیل اعجاز قرآن را قبل از هر چیز و بیش از همه آرایش های نحوی و الگوهای خاص جملات می دانست.

این مقاله ابتدا به شکلی مختصر به توضیح نظریه ی نظم پرداخته و سپس به بررسی صور بلاغی پانزده آیه ی نخستین سوره ی رعد می پردازد. از کتاب ها و مقالاتی که درباره ی نظریه ی نظم به رشته ی تحریر در آمده است می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مقاله ی» نظم و ساختار در نظریه ی بلاغت جرجانی« نوشته ی مریم مشرف در شماره ی 54 پژوهشنامه ی علوم انسانی در سال 1386، مقاله ی» الاعجاز القرآنی و نظریه النظم« به قلم حاتم صالح الضامن در مجله ی» الدراسات الاسلامیه و العربیه« دبی و کتاب هایی همچون» نظریه النظم و قراءه الشعر عند عبدالقاهر الجرجانی« نوشته ی توفبق محمد سعد« و کتاب» النظم القرآنی فی سوره الرعد« نوشته ی محمد بن سعد الدبل.

نظریه ی نظم

نظریه ی نظم عبدالقاهر در تاریخ نقد و بلاغت عربی چندان بی سابقه نیست؛ سیبویه از معنای نظم و هماهنگی کلام و آن چه باعث صحت و فساد آن و حسن و قبح آن می شود سخن گفته است( سیبویه.(8 :1349 عتابی الفاظ را برای معانی به منزله ی جسم برای روح می داند که شایسته است در جای خود قرار گیرند و در غیر این صورت معنا تغییر می کند و نظم از بین می رود( عسکری.(167 : 1971 جاحظ به اهمیت ساختار و تاثیر آن در فصاحت اشاره کرده است و اعجاز قرآن را در نظم آن می داند( الحیوان.(90 :1928 قاضی عبدالجبار معتزلی بر این باور بود که فصاحت در کلمات مفرد ظاهر نمی شود بلکه در پیوند و تالیف اجزای سخن به شیوه ای مخصوص پدیدار می شود( قاضی عبدالجبار، بی تا: .(199 ارسطو در کتاب» فن شعر« از اقسام کلمه و تفاوت میان این اقسام سخن می گوید(ارسطو(55 :1953 و در کتاب» خطابه« از رعایت روابط میان جملات و اسلوب و حذف
ادوات وصل و تکرار سخن می گوید(ارسطو.(185 :1959

اما جرجانی با ژرف نگری در مسئله ی نظم قرآن و ارائه ی شواهد بسیار از قرآن و متون ادبی به گسترش ابعاد این نظریه پرداخت. عبدالحسین زرین کوب درباره ی نظریه ی نظم عبدالقاهر می نویسد:» عبدالقاهر در بیان حقیقت و اعجاز قرآن رأیی تازه ابداع کرد و مدعی شد که بلاغت نه به لفظ تنهاست نه به معنی صرف، بلکه قائم بر حسن نظم و ترتیب اتساق معانی و الفاظ است. به عقیده ی وی ، بلاغت عبارت بود از این که کلام نظمی و ترتیبی داشته باشد مناسب با آن چه در ذهن و خاطر گوینده بر همان نظم و ترتیب اتساق می یابد و نحو کلام هم تابع همین نظم و ترتیب معنوی است و الفاظ خدم معانی هستند( زرین کوب .(167 :1369

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تعیین کیفیت و چگونگی زلزله ها در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تعیین کیفیت و چگونگی زلزله ها در word دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تعیین کیفیت و چگونگی زلزله ها در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تعیین کیفیت و چگونگی زلزله ها در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تعیین کیفیت و چگونگی زلزله ها در word :

تعیین کیفیت و چگونگی زلزله ها

شدت زلزله
قدیمی ترین ویژگی مهم زلزله شدت زلزله است . شدت زلزله سنجش خسارت وارده به کارهای بشری در سطح گروهی و واکنش انسان نسبت به تکانهای زمین لرزه است . از آنجائی که ارزیابی های شدت زلزله به ابزارهای خاص وابسته نیست ، بلکه یک شاهد واقعی از تاثیرات در ناحیه زلزله خیز است شدت های زلزله می تواند تعیین و مشخص گردد به این طریق ثبت تاریخی تبدیل به مهمترین موضوع در تعیین های پیشرفته خطر زلزله گردد .

اولین مقیاس شدت زلزله توسط de rosiدر ایتالیا و forel در سوئیس در دهه 1880 گسترش یافت،یک مقیاس دقیق تر در 1902 توسط زمین شناسان ایتالیایی و mercali با گروهی 12 درجه از I تا xII توصیه گردید. یک نوع (گونه) نیز در جدول 2-1 ارائه گردیده است. توصیف های در چجدول 2-1 امکان تعیین خسارت به مکانهای تحت تاثیر قرار گرفت در زلزله به صورت عددی فراهم می نماید. این نقاط شدت زلزله می تواند اغلب توسط خطوطی در نقشه از هم جدا گردند. چنین منحنی های شدت مشخص گردیده اند اما آنها را اطلاعات با ارزش در مورد توزیع قدرت و تکانهای زمین هستند به علت مقیاس شدت و ارتباط های انها با شرط ساختاری و اجتماعی کشور آنها نیازمند بررسی زمانی هستند. اثرات منطقه ای باید در نظر گرفته شوند با توجه به این موضوع، مقایسه مقیاس ژاپنی ها راز صفرتاCVIIدر جدول 3-1 با توصیفات تغییر یافته meralliخلاصه گردیده است.
جدول 2-1 مقیاس شدت زلزله طبق نظریه تغییر یافته meralliدر سال 1931
-I احساس نشده است بجز تکان بسیار جزیی تحت شرایط ویژه مطلوب
II- تنها توسط چند شخص احساس شده است ، بویژه در طبقات بالائی.
اما بسیاری از مردم آن را مانند زلزله تشخیص نمی دهند ماشین های موتوری ایستاده ممکن است به طور جزیی زلزله را نشان دهد ارتعاش مانند عبور یک کامیون است.
III – کاملاً احساس شده است بویژه در طبقات بالایی ساختمان ها ، اما از مردم ان را به عنوان زلزله تشخیص نمی دهند.
-IV در طی روز ممکن است احساس شده باشد. در شب ممکن اس

ت باعث بیدار ماندن شود ظرفها، پنجره ها، در ها دیوارها ممکن صدای شکاف برداشتن بدهد ، این احساس ماندن عبور یک کامیون سنگین است ماشین های موتوری ایستاده به طور قابل توجهی تکان داده شده اند.
– Vتقریباً توسط هر کس احساس شده است بسیاری از افراد بیدار می شوند بعضی از ظرفها ، پنجره ها و بقیه چیز ها شکسته اند پلاستر ها شکاف بر می دارند،اشیا واژگون می شوند درختها می شکنند پل ها شکسته می شوند ساعتها ممکن است متوقف شوند.
-VI همه آنرا احساس می کنند بسیاری از افراد وحشت زده شده اند و به طرف در می

دوند، بعضی اشیا سنگین تکان می خورند خسارت جزئی است
-VIIهر شخصی به طرف در می دود خسارتی به ساختمان ها وارد می شود. ساختمان های غیر مقوام در هم می ریزد توسط هر شخصی در ماشینها حالت رانندگی احساس می گردد.
-VIII خسارت جزیی بویژه ساختمان های طراحی شده وارد می شود.
به طور قابل ملاحظه در ساختمان های معمولی ، ساختمان های غیر مقاوم شدید آسیب می بینند ( )Panel در دیوار به بیرون از ساختمان پرتاب می گردند وسایل سنگین منزل واژگون م

ی گردند. تغییراتی در چاه های آب رخ می دهد برای اشخاص در حال رانندگی مشکل ایجاد می کند.
-IXخسارات قابل ملاحضه ای بویژه وارد می آید قالب طراحی ساختمانها آسیب می بیند به ویژه در ساختمان های بزرگ پایه ریزی های ساختمانها تغییر می یابد شکاف های زمین محسوس است لوله های زیر زمینی شکسته شده اند.
-X بعضی ساختمان های چوبی نابود شده اند.بیشتر پایه های ساختمان ها تخریب می گردد. زمین شدید شکاف بر می دارد ریل های راه آهن جا به جا می شوند گل ها و ماسه ها آمیخته می شوند آبها تا کرانه ها جاری می شوند.
-XI تعداد کمی از ساختمانها باقی می ماند. پل ها تخریب می شوند فشار های زیادی بر زمین وارد می شود. لوله های زیر زمینی به طور کامل تخریب می شوند ریل ها
بشدت آسیب می بیند.
-XIII خسارت کلی است ، به طور کلی و عملی هم ساختمانها خسارت می بیند تخریب می گردند. موجها تا سطح زمین پیشروی می کنند خطوط و بینائی و سطحی نابود شده اند. اشیا به پرتاب شده اند جدول3-1 مقیاس شدت زلزله طبق نظری sesmic ژاپنی C چیزی احساس نمی شود ، خیلی ظعیف احساس می شود ، تنها توسط لرزه نگار ثبت می گردد.
1- جزئی است تنها توسط بعضی افراد حس می شود که نسبت به زلزله حساس هستند
II-ضعیف است توسط بیشتر افراد حس می شود باعث شکستن پنجره ها و درهای لغزنده می گردد .
III- نسبتً قوی است خانه ها و ساختمانها را تکان می دهد درهای لغزنده را تکان می دهد
IV- قوی است ، منجر به تکان های شدید خانه ها و ساختمانها می گردد اشیا را واژگون می کند مایعات را از ظرفها بیرون می ریزد

V- خیلی قوی است باعث شکاف درآجر وپلاستر می گردد .
سنگها و صخره ها را تکان می دهد و به پلاستر های خانگی اسیب می رساند شکاف ها ئی در تپه ها مشاهده گردیده است
VI- خطر ناک است باعث خسارت به خانه های چوبی می گردد فشارها را بر زمین وارد می آورد و آب و گل را به جریان می اندازد.
VII -باعث نابودی بیشتر خانه ها می گردد فشار های عمده ای را وارد می گردد.

2-7-1 مغناطیس زلزله
اگر درجه زلزله ها در سر تا سر جهان مقایسه گردد، یک سنجشی مجهز نیازمند است مانند سنجش شدت زلزله یک مقیاس واقعی کمیتی باید برای زلزله در مناطق مسکونی و غیر مسکونی به کار رود که در سال 1931 توسط richtarو wadati به نام مغناطیس زلزله داخلی بعنوان (مانند) لگاریتمی دهدهی بطور حد اکثر در میکرونها ثبت گردیده است تصویر 22-1 ، یک نقشه زلزله نگاری مشاهبه نقشه هائی که اکنون توسط برنامه trient در جنوب کالیفرنیا طرح گردیده است .

آب بدین مفهوم است که در هر زمان مغناطیس زلزله یک واحد محسوب می گردد نوسان امواج زلزله تا 10 بار افزایش می یابد به عللت وجود دوره (زمان) طبیعی بسیار برای زلزله بسیار از ساختارهای ساختمانی در این گروه قرار می گیرد مغناطیس داخلی طبق عنوان رقمی با ارزش برای مهندسین به جا می ماند به دنبال تعریف مغناطیس نظری تئوری گونه بهتر محدودیتهای کمتری وجود ندارد اما درجه زلزله محدود به پایانی بیشتر توسط نیروی سخره های زمینی است ارسال 1935 تنها تعداد کمی زلزله در درج نگارهائی کم دارای مغناطیس بیشتر از 8% بوده اند ثبت گردهده است آخرین جدول4-1 را برای رقم میانگین زلزله های جهانی مغناطیس های متفاوت مشاهده نمائید.
به طور کلی ،به نوبه خود نظریه ای به دنبال مقیاس مغناطیس داخلی ریشتر(ml) جدیدترین نظری بوده آن برای مردم کالیفرنیای جنوبی تعریف گردیده است که آن در بر گیرنده مسافتهای کمتر از 600 کیلومتر می باشد. امروزه این روش برای به کار بردن تعدادی از انواع لرزه نگاری ها در سر تاسر جهان گسترش یافته است (تصویر 24-1) را مشاهده نمائید در نتیجه تعداد زیادی درج مقیاسهای مغناطیس زلزله بر اساس مزمولهائی برای فاصله و روش ها انتخاب یک نوع نوسان موجی مناسب مشخص گردیده است .

 

مغناطیس موج سطحی (ms)
امواج سطحی با یک دوره زمانی 20 ثانیه اغلب در بر گیرنده ثبت های لرزه نگار در مساحت های زلزله ها تا بیشتر از 2000 کیلومتر بوده است برای تعیین کیفیت این زمین لرزه ها gutenber گوتنبرگ مقیاس مغناطیس(ms) را بر اساس سنجش میدان نوسان امواج سطحی در دوره ای 20 دقیقه تعریف نموده است

تصویر 23-1تعریف مغناطیس ریشتر داخلی
مغناطیسی موج بدنه(mb)
با تمرکز عمیق در مورد زلزله های عمیق پی میبریم که آنها دارای امواج سطحی کم و محدودی هستند . بنا بر این زلزله نگاری برای سنجش میدان نوسان موج p عادی گردیده است .
بطوری که تحت تاثیر عمق سنج قرار نگرفته است و بدینوسیله یک موج مغناطیسی p (mb)مشخص می گردد. این نوع مغناطیس همچنین در مناطق قاره‌ای مانند ایالات متحده امریکایی شرقی مفید بوده است جایی که از ابزارهای اندرسون woodکه بطور قدیمی مورد استفاهده بوده است استفاده نگردیده است .
مغناطیس لحظه ای (mw)به علت اختصارات مهم ml و mbبرای درجه کمتری از ms در تمایز بین بزرگی زلزله ها درجه مغناطیس احظه ای توصیه گردیده است.

معادله (4-1) mw=(logmo)/1/5-10/7 در جایی که –یکه لحظه لرزش است.

مغناطیسی
همانگونه که در ابتدا توضیح داده شد ،مقیاس مغناطیس ریشتر(ml)موج های لرزه ای در طی دوره ای با اهمیت ویژه جهت مهندسین ساختاری زلزله می سنجد . بنا بر این اگر چه از نظر نظریه ای بطور گسترده ای ان نیروی زلزله را بطور جدی تر تضمین می زند که ماهیت زمینه زلزله نقطه حرکت برای مقیاس مغناطیسی ریشتر در حدود ml=vاست. مغناطیس موج بدنه(mb) در حدود همان رقم است.

تصویر 24-1 نوسان موج های seismicتوسط لرزه نگارهای مختلف
(برگزیده از علت زلزله در زمین) نوشته دیویدmبور.

جدول شماره 4-1 ،زلزله های جهانی در سال

مغناطیس ms ms رقم میانگین
اعداد نوشته می شود اعداد نوشته می شود
در مقایسه، مغناطیس موج سطحی (ms)که از نوسان 20 ثانیه ای در امواج سطحی استفاده می کند در حدودms=20است نا مناسب بودن در سنجش درجه زلزله های بزرگ می تواند با مقایسه نمودن زلزله سان فران سیسکو در سال 1960 نشان داده شود و همچنین زلزله چی لین در سال 1960 . هر دو زلزله دارای مغناطیس (ms)3/8 در صدی بوده اند .

اما ناحیه زلزله در زمین لرزه سان فرن سیسکو بطور تقریبی برب با عمق 15 کیلومتر و طول 400 کیلومتر بود در صفن ناحیه زلزله درchilen (چی لین) برابر با از زلزله کالیفرنیا بوده .
مقیاس لحظه های مغناطیس (mw)تنها مغیاس مغناطیسی است که مشکلات فوق را در زلزله های شدید در بر نمی گیرد. دلیل آن به طور مستقیم بر اساس نیرو هایی است که در تولید زلزله دخالت دارند و در میدان نوسان انواع ویژه موج های زلزله ثبت نگردیده اند بنا بر این همان گونه که انتظار می رفتهنگامی مه جریان های مغناطیسی در زلزله سال 1906 سان فران سیسکو و چین در سال 1960 مشخص و ارزیابی گردید. جریان مغناطیسی زلزله سان فران سیسکو –درجه

کاهش یافت. با توجه به بحث های فوق کاربرد مقیاس های متفاوت برای سنجش شدید زلزله با مغناطیس های مختلف ارائه گردیده است
md-برای مغناطیس های کمتر از 3
Mlo-mb بین 3 و 7
Ms – بین 5 و 5/7
– Mw برای کلیه مغناطیس ها

برای جدول 5-1 مغناطیس بعد از زلزله های شدید تاریخ منطقه Ms mw

8-1 نمونه های منشا (منبع) زلزله
شواهد مرتبط در سال 1906 در زلزله کالیفرنیا به دقت نشان داد که صخره های محکم در غرب سن آندرس که سقوط کرد صخره های شمال غرب را در شرق حرکت داده بود .
-hf-reid بقایائی را مورد بررسی قرار داده بود که در مقطع عرظی ناحیه در سال 1906 شکسته شده بود این بقایا در سالهای 1865-1851 ،1892- 1874 ایجاد شده بودند و درست بعد از زلزله موارد زیر نشن داده شد (i) تغییراتی بی ثبات جزئی در ارزیابی در طول زلزله و شکستگی سن آندرسن (ii) جایگزین های تاریخی مهم برابر با نوع زلزله و (iii) حرکت نقاط از مسافت تعیین شد در گوشه های شکستگی 2/3 متری تا بیش تر از دوره 50 ساله در سمت غرب که شمال را تکان داده بود.
بر اساس شواهد زمسین شناسی بقایای زمین شناسی و تجربیات آزمایشگاهی reidباعث ایجاد چهارمین نظریه الاستیک (کشش) برای ساختارهای منمبعی گردید که باید امواج زلزله را ایجاد نماید این نظریه پیشنهاد می کند که که شکستگی در زمین در بسیاری از مکان ها به آهستگی توسط نیرو های کششی جایگزین گردیده است.

تصویر25-1 ناحیه شکستگی زلزله سازان فران سیسکو درر سال 1906 و شیلی در سال 1960

1- ماهیت زلزله
سطوح صخره ها بزرگتر می توانند بیشتر شکسته شوند چنین اتفاقی رخ داده و صخره ها به طور طولی در اثر فشار های کششی شکسته شدند تا زمانی که فشار به طور کلی همه جا را فرا گرفت( تصویر های 25-1 را مشاهده نمائید )

این نظریه مکانیسم (ساختار) زلزله تحت بسیاری از شرایط متفاوت بوده و تحت تاثیر بسیاری از شرایط بوده و تنها نیازمند تامیرات جزئی بوده است تصویر 2-1 یک نظریه دقیق در مورد خطوط رسم شده مشخص در طول جاده ab مشخص گردیده که در سطح زمین است (a) تجمع فشار کششی قبل از شکستگی (b) وضعیت نهایی بعد از شکستگی این فشار بطور آهستگی به ساختمانها با انرژی کششی وارد می آید همین شیوه به طوری که در برخی مکان ها ناگهان زلزله رخ می دهد در همین جهات گسترش مییابد . این تبلیغ نیز اتفاقی که غیر مشخص منجر به انفجار های در موجهای با فرکانس بالا می گردد که در جهت حرکت زمین است و اتفاقهای زلزله باعث خسارتی به ساختمانها می گردد در سال 1466 n.haskell نمونه ای را گسترش دا که در ان جای گزین شکستگی توسط موج انجام میگیرد,
در سال 1966 n.haskell روشی را گسترش داد که در ان در اثر شکستگی بیانگر یک موج منسجم تنها در بالای قطعات شکستگی بوده است موضوع فیزیکی یکی در این نمونه آن است که شکستگی ها ناگهان رخ می دهد و سپس با دوره ای پر شتاب در طول ناحیه شکستگی گسترش می یابد در این روش نظری حوادث ناگهانی آماری لغزش در اثر شکستگی معرفی گردیده است.

اخیراً یک طرح شکستگی را مورد نظر قرار داده اند که دارای موانع متفاوت توزیع شده ای در بالای آن هست آنها بر این عقیده اند که شکستگی باید در نزدیکی یکی از موانع آغاز گردیده و سپس در بالای منطقه ای شکستگی قراربگیرد. بعضی مواقع موانع توسط تعویض مکان شکسته می شوند بعضی مواقع موانع بدون شکستگی باقی می ماند گاهی اوقات مانع بطور اولیه شکسته نشده است و آن به علت ثبات در مقابل فشار هاهستند و احتمالاًاً دارای اثرات غیر خطوطی است اما آن سر انجام می شکند که شاید به همراه رخداد های بعداز زلزله باشد روش کششی شامل تعویض و انتقال در طول طرح شکستگی است بر اساس ای ن روش ، اخیراً تلاشهای زیادی برای محاسبه لرزه ها در نقاط نزدیک به منبع صورت گرفته و مقایسه هائی توسط مشاهدات انجام گزفته

(سنجش 10/1 را مشاهده نمائید) همانگونه که در ابتدا ذکر شد انواع متفوتی از شکستگی ها وجود دارد بعضی سرفاً افقی هستند و بعضی عمودی انتظاز میرود بعضی الگوهای موج زلزله در اثر شکستگی های هندسی و مکانیسمهای انواع متفاوت در زمینه گسترده تر باشد . این شکستگیهای هندسی متفاوت می تواند بطور محاسباتی توسط عوامل تشعشعی مناسب سنجیده شود

تصویر 27-1 نمونه شکستگی کششی در اثر زمین لرزه ها

 

این نظریه باید همچنین دارای اثراتی بر منبع حرکت (انتقال) باشند نتایج این نوع شکستگی در ارتباط با سرعت شکستگی و جهات شکستگی خواهد بود. مشکل فیزیکی آنالوگی برای مشکل صدای فرسایش آن منابع زلزله است. مسئله اصلی نشان می دهد که فشار در بعضی نقاط دور از هم هنگامی که منبع زلزله باقی می ماند برابر است اما در زمینه شکستگیهای نزدیک به هم زمان بستگی به فرکانس و نوسان موجود دارد .
در این گونه موارد شکستگی در جهت گوشه ها شتاب ثابت بیشتر یا کمتر می گردد. انرژی های لرزش ناشی از فشار شکستگی وارد مرحله ای مجزا می گردداکثر در بر گیرنده کلید جهات تشعشع است . بعلاوه الگوی تشعشع باعث این حرکت بزرگ در اکثر جهات شکستگی می گردد.
ثبت های قدیمی (تاریخی) در ایستگاهای زلزله در سال1965 در park fiel کالیفرنیا و

ایستگاهpacoimaدر سال 1971 در سان فران سیسکو ، و کالیفرنیا اولین مورد بحث در زمینه نشان دادن تکانهای شتاب ویژه بود . ضربات و تکانهای، مشاهده شده بطور پیوسته در بر گیرنده نظریه کششی است که داوئماً به نظریه پیدایش زلزله توسط h.f.reid بعد از زلزله سال 1906 سان فرانسیسکو همراه بوده است . ثبت های دیگر تاکید کننده حضو ضربات انرژی از این نمونه هستند و آنها اکنون بطور عادی در زمینه هائی برای طراحی لرزشی وجود دارند . اخیراً ، توانایی در دسترس بودن سنجشها ابزاری در ارتباط با منابع زلزله نورت ریج در سال 1994 ، زلزله کوب در سال 1995 و زلزله چی چی در سال 1999 بوده است که ارائه کننده ثبت های مهمی د شتاب تکان می باشدبالای 10 تغییر دهند . این تکان ها ممکن واحد یا متعدد باشد ، به همراه ارتعاشاتی در تصویر پذیرفته شده بطورگسترده نشان دهنده تعویض و جایگزینی زمینه مثبت شده در 15 اکتبر ، سال 1979 در دره – بوده است که در اثر زلزله ، کالیفرنیا توسط منبع شکستگی انجام گردیده بود تصویر 28-1 اثر جهت شکستگی در زمینه های تجربه شده بعد از snigh benioffy

ما اکنون خطوط اصلی زلزله را مشخص می کنیم . اولین مدل روش kinematicاست که در آن تارخ زمان زلزله در یک دوره ثبت می گردد . بسیاری از نسخه های نظریه ای با استفاده از این روش در ارتباطات با بحث های مختلف مرجع منتشر گردیده اند . به محض یکبار منبع زلزله توسط این جریان مقایسه گردید ، سپس پارامترهای منبع تخمین زده شد می تواند برای شناختن منبع نزدیک به منبع تاریخی توسط مهندسان مورد استفاده قرار گیرد .
دومین روش استفاده از معادلات دیفرانسیل شامل نیروهائی است که شکستگی را بوجود می آورند . این روش اخیراً مورد تاثیر قرا گرفته است.
در عوض این تمورکز ها، باعث گسترش شکافمی گردد، برای مثال بیانهای تجزیه و تحلیلی برای شتاب های عملی در جهات دادخ شد از یک هماهمنگی رشد یافته از شکافهای زلزله مشتق شده است .

عامل اصلی شکاف برداشتن ظاهراً نمونه جریانهای فیزیکی شکاف نمونه است که دارای واکنش بین تجمع فشار ، درجه رشد شکاف و معیار کسری می باشد اکثر مطالعات در شکافها محرک در ارتباط با جریان شکاف واقعی اولیه است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق موسیقی ایران و معماری ایرانی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق موسیقی ایران و معماری ایرانی در word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق موسیقی ایران و معماری ایرانی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق موسیقی ایران و معماری ایرانی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق موسیقی ایران و معماری ایرانی در word :

درست در همین زمینه است که شیوه های برخورد جامعه با ما مختلف می شود و همین امر منجر به کنار گذاشتن ارزش هایی شده که من آنها را نمادی می کردم، متجلی می کردم... رابطه انسان و فضا نیز رابطه عین و ذهن نیست و هم از این روی دو گانه نیست؛ اما اکنون این رابطه بر دوگانگی استوار است و این امر نتیجه ای جز از خودبیگانگی فضایی در بر ندارد، متأسفانه معماری به سمت شئی شدن و ساختمان سازی حرکت کرده و حساسیت‌های فضایی سفت و سخت شده اند و در تصور حاکم نسبت به معماری، ساختمان و انسان دو مقوله مجزا به حساب می آیند...
تمامی کوشش این موسیقی در طول قرن ها، ایجاد انسانی متعادل بوده است؛ انسانی که از گزند روزگار در امان نبوده، خود و تاریخش همواره مورد هجوم واقع شده و خود، تولیداتش و ثمراتش همواره مورد تجاوز قرار گرفته و به همراه تمامی کوشش هایی که کرده، دارویی کشف کرده که می تواند قرن ها عدم تعادلش را جبران کند، او را در یک جهان بی زمان قرار دهد و درک وجوهات عاطفی، روحی و خدایی را تعالی بخشد. هدف و نشانه موسیقی ایران ایجاد تعادل در روح و روان آدمی است، آن هم از طریق آگاهی و تفکر بیشتر. هر چه سازماندهی این موسیقی هنرمندانه تر باشد، تعادل ایجاد شده در روح و روان آدمی بیشتر می شود، تا بدانجا که در هنگام شنیدن نوعی شستشوی روح و روان صورت می‌گیرد و پس از آن نوعی نشاط و سبک روحی اما چگونه…

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله رایگان تقی مدرسی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله رایگان تقی مدرسی در word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله رایگان تقی مدرسی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله رایگان تقی مدرسی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله رایگان تقی مدرسی در word :

تقی مدرسی
در 1311 در خانواده‌ای روحانی پرورش یافت. وقتی دانشجوی طب بود، نخستین رمانش یکلیا و تنهایی او (1334) از سوی مجله سخن به عنوان بهترین رمان ایرانی سال 1335 را یافت و مدرسی را در زمره نویسندگان مشهور ایران درآورد. ده سال بعد ـ وقتی دیگر ساکن آمریکا شده بود ـ دومین رمانش شریفجان، شریفجان ( نام قبلی: نسل کلاغها) را نشر داد، اما این اثر نه تنها تأثیری بر ادبیات زمان خود نگذاشت، سقوط نویسنده را نیز گواهی داد. در 1347 مجموعه داستان گمرگ چینواد آگهی شد اما انتشار نیافت. مدرسی جز چند داستان کوتاه در جنگ اصفهان و سخن اثر دیگری منتشر نکرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >