پروژه دانشجویی بررسی مکتب کارکردی _ ساختاری آمریکا در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی مکتب کارکردی _ ساختاری آمریکا در word دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی مکتب کارکردی _ ساختاری آمریکا در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی بررسی مکتب کارکردی _ ساختاری آمریکا در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی بررسی مکتب کارکردی _ ساختاری آمریکا در word :

نگرشی به مبحث آزادی و تغییراجتماعی در جامعه شناسی
واقعیت دارد که مطالعه تغییر اجتماعی از قبیل نوسازی (Modernization)، صنعتی شدن (industrialization) و تطور اجتماعی، زمینه فعالیت بسیاری از آثار برجسته ای بوده که اخیراً پیرامون این مسئله تمرکزداشته اند. بخصوص جالب توجه این است که مرحله اخیر نظریه تغییر اجتماعی دیگر با تنظیم و صورت بندی گزاره هایی پیرامون روندهای عام توسعه ،مشخص نمی شود؛ نظریه ای که مرحله کلاسیک تغییر اجتماعی بود. مرحله کنونی در سطح پیشرفته تری از تحلیل مولفه های تغییر اجتماعی، تصریح محرک های معطوف به توسعه و صورت بندی شرایط توفیق با شکست صنعتی شدن و نوسازی قراردارد (همچون آثار آبزنشتات ، 1966 ؛ اتزیوفی ، 1968؛ لنسکی ، 1966؛ تومیناگا ، 1965؛ تساف ، 1975).

نکته اینجاست که این مساعی می توانند از یکسو بطور استثنایی بعنوان نمونه های نظریه پردازی پیرامون عناصر تاریخی از نقطه نظر جامعه شناختی تلقی شوند و از سوی دیگر بعنوان تلاشی برای پویایی تحلیل جامعه شناختی بشمار روند.جهان در چهل سال پس از جنگ جهانی دوم تاکنون شاهد رویدادهایی بوده که علاقه نظریه پردازان تغییر اجتماعی را به خود جلب کرده است. رویدادهایی چون« مصرف بسیار انبوه» جوامع مابعد صنعتی ایالات متحده و کشورهای اروپای غربی و صنعتی شدن اخیر ژاپن، تلاش اتحاد شوروی و کشورهای اروپایی شرقی برای توسعه اقتصادی متفاوت با نوسازی ممالک سرمایه داری و دولت های جدید تازه استقلال یافته ای که در پی گذار و انتقال ساختارهای اجتماعی سنتی شان، از رهبری نخبگان نوسازی شان بهره می جویند.  در بین تحقیقات انجام شده پیرامون جامعه شناسی این روندها، تحول مفهوم سازی شاخصهای صنعتی شدن و نوسازی و تحول و توسعه تطبیقهای بین المللی میزان توسعه اقتصادی و سیاسی به چشم می خورد ( همچون آثار بندیکس ،1964؛ آیزنشتات ،1964 ؛ لیپست،1959). کوششهایی نیز برای ارزیابی و صورت بندی مجدد نظریه تطور اجتماعی وجود داشته که در پی انطباق شکل کلاسیک جامعه شناسی قرن 19 با شناخت تحولات اخیر نظریه اطلاعات جهت آزمون رابطه بین تطور بیولوژیک و اجتماعی بوده است ( همچون آثار لنسکی ، 1987؛ پارسنز ، 71 و 1966(.

چرا علیرغم غنای مطالعات تغییر اجتماعی در جامعه شناسی اخیر ، کسانی وجود دارند که این مطالعات را ارزیابی نکرده و جامعه شناسی را به دلیل نبود مطالعات تغییر اجتماعی و عناصر تاریخی مقصر می دانند؟ چرا حتی امروزه نیز توجیهاتی برای تعارض « جامعه شناسی گرایی» با « اثبات گرایی تاریخی » وجود دارد؟ بهرحال هدف این مقاله بررسی موقعیت کنونی تحقیقات تغییر اجتماعی از یک چشم انداز جهانی است تا گونه های اصلی نظریات تغییر اجتماعی را براساس روش شناسی های عمده تصریح کرده و آنها را در مورد تغییر اجتماعی در ژاپن به کار ببرد.

فونکسیونالیسم در مکتب کارکردی – ساختاری آمریکا
فونکسیونالیسم که در فارسی اصطلاح مکتب کارکردگرائی , “مکتب اصالت کارکرد”و نیز “مکتب اصالت بکارائی ” را بعنوان معادل آن بکار برده‌اند , در واقع مکتبی است که در مقابل مکتب تکامل که در قرن نوزدهم رواج داشته است به مقاله برخاسته بود.

پیروان این مکتب , روشها و نتیجه گیریهای طرفداران مکتب تکاملی را بی اعتبار دانسته و سعی نمودند تا بدون توجه به تاریخ پدیده‌های اجتماعی و کارکردهای آنها را در مقاطع معین و مشخصی از تحول آنها مورد مطالعه و بررسی قرار دهند. در جامعه شناسی مونکسیون FONCTION فرانسه و فانکشنFUNCTION انگلیسی , به معنای نتایج حاصله و آثار عینی پدیده‌های اجتماعی بکار می‌رود ,بنابراین هر پدیده اجتماعی در کل نظام اجتماعی دارای کارکردی است.

فونکسیونالیسم ابتدا بوسیله مردم شناسان بصورت مکتب و روشی جدید در مطالعات اجتماعی معرفی شد و این بدان خاطر بود که جوامع ابتدائی مورد مطالعه مردم شناسان دارای تاریخ مشخص و معلومی نبودند و همین بی تفاوتی نسبت به مطالعه جامعه از دید تاریخی موجب شد که در تمام مدت چند دهه‌ای که فونکسیونالیسم قدرت یافته و بر جامعه شناسی و مردم شناسی ! ستیلا یافته بود. سنت تاریخ گرائی در مطالعات اجتماعی نه اهمیتی در تحقیقات تئوریک داشته باشد و نه در تحقیقات تجربی و در این میان توجه جامعه شناسان تنها به توصیف و تجزیه و تحلیل ساخت و وظایف سازمان اجتماعی معطوف شده بود. منظور از فونکسیون در جامعه شناسی , وظیفه یا کارکرد هریک از عناصر تشکیل دهنده یک کل اجتماعی در کل آن نظام اجتماعی است بصورتی که هر عنصر بتواند نیازی را در نظام اجتماعی بر طرف نموده و در بقاء و تداوم ساخت آن کل نیز سهم و مشارکت معینی داشته باشد.

غالباً برانیسلاومالنیوفسکی و”رادکلیف براون” مردم شناسان انگلیسی را بعنوان بنیان گذار کارکردگرائی “نام می‌برند معذالک چنانچه بخواهیم منشاء این طرز تفکر و تحلیل از جامعه و پدیده‌های اجتماعی را دقیق تر مورد مطالعه قرار دهیم, باید حقیقت واقف خواهیم شد که فونکسیونالیسم ریشه در اروکانیسیسم قرن نوزده داشته و اورگانیسم خود نشاءت گرفته از تفکر فلسفی متفکران عهد باستان د رتمدنهایی چون ,هند ,چین ,رم و یونان باستان است .

“در کتابهای مقدس هندی عهد باستان چنین تصور شده است ک چهار کاست اصلی از دهان و بازوها ورانها و پاهای “برهما”خلق شده‌اند از این رو نوعی همبستگی اورگانی (عضوی)میان ,کاستها وجود دارد و هر کاستی نیز دارای وظیفه‌ای ویژه است که از بدو پیدایش برای وی معین شده است .برای آنکه نظم اورگانی محفوظ بماند(همچنانکه اندازههای بدن انسان تغییر ناپذیراند و هریک وظایفی معین دارند ) کاستها نیز باید به همان شکل نخست باقی مانده و کوچکترین تغییری در آنها روی ندهد . به هر حال , این تصور که دولت همچون موجود جانداری عمل می‌کند و طبقه حاکم و توده‌های زیر دست هر دو برای دوام و بقای آن ,ضرورت دارند, در ادوار مختلف مورد تأیید و موافقت صریح یا ضمنی متفکران مذهبی و غیر مذهبی بوده است.

افلاطون, ارسطو و سیر و از جمله متفکران باستانی هستند که به مقایسه بین اندامهای انسانی و نظامهای اجتماعی پرداخته‌اند و سعی در آن داشته‌اند که پیوسته بر این تشابه تاکید ورزند .مثلاً به عقیده افلاطون: “همچنان که هر آدمی سه جزء دارد, جماعت نیز سه طبقه است . اول اولیای امور که قوه عاقله‌اند و در جماعت حکم سر را دارند. دوم سپاهیان که حافظ و نگهبان قوه غضبیه و به منزله سینه‌اند, سوم پیشه وران از ارباب صناعت و زراعت که وسیله رفع حوائج مادی و مانند شکم می‌باشند ,همه این طبقات باید برای جمعیت کار کنند و در تحت نظر و اداره دولت که مظهر جماعت باشند.”

در دو قرن اخیر با الهام از اندیشمندان باستانی متفکرانی چون اگوست کونت , اسپنسرودورکیم نظریه اورگانیسیم را در قالب جدیدی که بعداً منجر به پیدایش مکتب کارکرد گرائی گردید ارائه نمودند: مهمترین اصولی را که فونکسیونالیسم بر آنها متکی است می‌توان بشرح زیر بیان نمود:

    اصل ضرورت فونکسیونی : بدین معنا که بر اساس این اصل وجود پدیده‌های اجتماعی که در کل ساختی را بوجود آورده‌اند ضروری است یا بعبارت دیگر تمام نظامهای اجتماعی در جامعه انسانی بدلیل مقتضیات معینی بوجود آمده‌اند و بنابراین ضرورت دارند.
    اصل دوم فونکسیونالیسم همگانی و همه جائی بودن ضرورتهای اجتماعی می‌باشند . مردم شناسان فونکسیونالیست کلاسیک به اصل مثبت بودن کارکرد نیز اعتقاد داشته‌اند. بدین معنا که هر پدیده فرهنگی در نظام اجتماعی دارای کارکردی مثبت است ولی این اصل توسط فونکسیونالیست های معاصر پذیرفته نشده است

فونکسیو نالیست های معاصر مفاهیم جدید در این مکتب وارد کرده و در نظریات افراطی نظریه پردازان اولیه تعدیلی ایجاد نموده‌اند . این مفاهیم عبارتند از :

    نتایج مناسب : هرگاه نتایج یک پدیده اجتماعی برای کل جامعه مفید بوده و به تداوم و تثبیت آن کمک کند, نتایج مناسب نامیده می‌شود. مثلاً پدیده اصلاحات ارضی در کشورهای در حال توسعه قرار است نتایجی مثبت برای اکثریت کشاورزان ببار آورد;
    نتایج نامناسب : هرگاه نتایج با فعالیتهای یک پدیده اجتماعی تاثیر منفی داشته و به نحوی سبب ضعف و تزلزل نظام اجتماعی شود, آنرا نتایج نامناسب می‌نامند مثلاً نژاد پرستی در ایالات متحده آمریکا سبب تبعیض نژاد و اختلافات قومی و ملی شده , طبعاً این امر یک مشکل اساسی برای آن جامعه به حساب می‌آید..
    نتایج آشکار: هرگاه یک پدیده اجتماعی (مثلاً اصطلاحات ارضی)همان نتایج مشخصی را ببار آورد که مورد نظر بوده است , اثرات حاصل را نتایج آشکار می‌نامند.
    نتایج پنهان: هرگاه اجرای یک سلسله اصلاحات یا انجام یک فعالیت اجتماعی نتایج دیگری غیر از آنچه مورد نظر بوده ببار آورد آنرا نتایج پنهان یا ضمنی می‌نامند.مثلاً می‌دانیم منظور از مجازات متخلفان صاحب وسائل نقلیه , اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی است که نتایج آشکار این پدیده است , در حالی که مجازات متخلفان علاوه بر این کارکرد ضمنی دیگری هم دارد که ایجاد درآمد برای دولت است . دیده شده که در بعضی از ایالات (آمریکا )کارکرد ضمنی یعنی کسب درآمد بیشتر مقدم در کارکرد اصلی است : یعنی پلیس های آن منطقه سعی دارند حتی الامکان تعداد بیشتری از رانندگان را جریمه کنند.

با توجه به آنچه که گفته آمد برخورد جامعه شناسان “کارکردگرا” با موضوع قشربندی اجتماعی و نابرابریهای طبقاتی کاملاً مشخص است : پدیده نابرابریهای اجتماعی از دیدگاه فونکسیونالیستی , امری طبیعی , همگانی و دارای کارکرد است .

بر اساس این طرز تفکر نابرابری و قشربندی اجتماعی وسیله‌ای است تا در جامعه بهترین موقعیت های اجتماعی توسط شایسته ترین افراد اشغال شود و بدین ترتیب موجبات تفاهم و وفاق اجتماعی بین اعضاء جامعه را فراهم آورد. به عبارت دیگر آنچه فونکسیونالیسم بدنبال آ، است ایجاد تعادل و حفظ وضع موجود و نظم اجتماعی است.

فونکسیونالیستها که در حقیقت توجیه گر نظام سرمایه‌داری غرب هستند, به وجود طبقات اجتماعی به مفهومی که مارکس و پیروانش بدان پرداخته‌اند, اعتقاد نداشته , بلکه جامعه را متشکل از قشرها و گروههای مختلفی می‌دانند که بدلیل کارکردهای متفاوتی که هر یک دارند تمایزات و تفاوتهایی نیز از لحاظ امتیازات و موقعیت های اجتماعی و اقتصادی بین آنها وجود دارد و این نابرابری‌های اجتماعی – اقتصادی برای پویایی نظام اجتماعی و دوام آن ضرورت دارد.

از طرف دیگر با توجه به اینکه افراد یک جامعه دارای نقش های اجتماعی با ارزشهای متفاوتی بوده که هر یک به نوبه خود سهمی در استمرار نظام اجتماعی دارد بنابراین نقش های پر ارزش تر و با اهمیت تر پاداش بیشتری از جامعه دریافت می‌دارند و در نتیجه وجود تفاوتهای طبقاتی و نابرابریهای اجتماعی کاملاً طبیعی و ضروری می‌باشد . یعنی در حقیقت توزیع ناعادلانه پاداش در چنین نظامی موجب ثابت و تعادل جامعه می‌گردد. بدین ترتیب در نظر فونکسیونالیست ها طبقه اجتماعی در ارتباط با تولید قرار نداشته و مقوله‌ای گذرا مربوط به مقطع معینی از تاریخ جوامع نیست بلکه قشر بندی اجتماعی دائمی و امری اجتناب ناپذیر است که از نیازهای جامعه نشاءت می‌گیرد و در نهایت به نفع همه افراد جامعه می‌باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله خطا ناپذیری ((ZGC در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله خطا ناپذیری ((ZGC در word دارای 41 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله خطا ناپذیری ((ZGC در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله خطا ناپذیری ((ZGC در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله خطا ناپذیری ((ZGC در word :

تاریخچه
در سال 1348 کار ساخت تراکتور با مونتاژ تراکتور های رومانی 650 U‚ 651U با قدرت 65 اسب بخار شروع شد.
در سال 1354 اولین تراکتور های MF در چهار نوع 135 MF با قدرت 45 اسب بخار و 165MF با قدرت 62 اسب بخار و 185MF با قدرت 72 اسب بخار و 295 MF با قدرت 92 اسب بخار به بازار عرضه شد.

از سال 1356 تراکتور 285 MF با هدف ساخت کامل و با استفاده از توانائیهای بالقوه شرکت جایگزین تراکتور 185 MF گردید بطوریکه هم اکنون این تراکتور با قدرت 75 اسب بخار و با بیش از 91% ساخت داخل بعنوان محصول محوری تولید می شود.
در سال 1366 با تحلیل و بررسی موقعیت شرکت ، هئیت مدیره شرکت طی مصوبه ای به دلایل ذیل اقدام به تفکیک شرکتهای آهنگری، موتورسازان و ریخته گری از شرکت مادر نمود.

بهره برداری بهینه از منابع و امکانات شرکت.
استفاده از ظرفیت های مازاد شرکت( ظرفیت های پرسنلی ، تخصصی و ماشین آلات).
منعطف و چابک نمودن شرکت مادر، عدم تمرکز و توجه به توسعه محصولات.
توسعه تولیدات جانبی.

در سال 1370 در تداوم سیاستها و استراتژی تعیین شده اقدامات لازم در جهت تفکیک شرکتهای خدماتی صنعتی تراکتور سازی ایران و ماشین آلات صنعتی تراکتور سازی ایران معمول گردید.
از سال 1372 تراکتور سازی در کنار تولید کامل تراکتور 285 MF و در راستای اهداف تنوع محصول و تأمین نیاز بازار به تراکتور های با قدرت بالا اقدام به تولید تراکتور سنگین 399 MF با قدرت 110 اسب بخار و مدلهای تک دیفرانسیل و دو دیفرانسیل نموده و تاکنون موفق شده ساخت داخل آنرا به 54% برساند.

 

در سالهای 1373 لغایت 1376 به ترتیب مراکز ساخت ابزار ، طراحی و ساخت ماشین و ساخت کامیونت ایجاد گردید.
در سال 1379 مهندس محسن خادم عرب باغی به عنوان مدیر عامل مجموعه تراکتور سازی معرفی و شرکت تراکتور سازی ایران که تولید آن تا قبل از مسئولیت ایشان کمتر از پنج هزار دستگاه در سال بود با رهبری و مدیریت موفق شاهد بهبود مستمر در حوزه های متعدد مأموریت ، نظیر افزایش میزان تولید ، صادرات و فروش و نیز توفیق جمعی پرسنل و عوامل کاری که در تحقق اهداف با توسل به ارزش های انسانی به عنوان سرمایه های کاری رکورد شکنی های پیاپی در زمینه تولید تا مرز 30 هزار دستگاه برای پایان سال جاری تعریف شد.
در سال 1380 با توجه به تأکیدات برنامه های پنجساله دوم و سوم کشور و اهمیت تراکتور های سنگین در مکانیزاسیون بخش کشاورزی خط مونتاژ تراکتور رومانی به خط مونتاژ تراکتور 399 MF تغییر یافت.
در سال 1381 در راستای استراتژی تنوع و توسعه محصول تراکتور جدید 800 ITM با قدرت 80 اسب بخار طراحی و تولید گردید.
در سال 1382 طراحی و تولید تراکتور های جدید از جمله تراکتور 840 ITM با قدرت 84 اسب بخار و تراکتور سنگین 6290MF با قدرت موتور 142 اسب بخار نیز در برنامه شرکت قرار گرفته اند.
در سال 1383 خط مونتاژ واحد شماره 2 این شرکت در استان کردستان (تراکتور سازی سنندج)با ظرفیت سالانه 3500 دستگاه در مرداد ماه 1383 بدست ریاست محترم جمهوری وقت افتتاح وبه بهره برداری رسید.
در سال 1382 شرکت تراکتور سازی ارومیه که علیرغم چندین سال فعالیت بصورت راکد و غیر فعال مدیریت می گردید و در زمینه تولید تراکتور های باغی گلدونی فعالیت داشت توسط شرکت تراکتور سازی ایران خریداری و با برنامه ریزیهای اصولی راه اندازی به نحوی که تولید یک سال آن برابر با تولید سال های قبل بود و متعاقب آن کارخانه ریخته گری با ظرفیت 14000 تن در سال ، نصب و راه اندازی گردید.
در سال 1383 در راستای توسعه بازار های خارجی شرکت تراکتورسازی و نیران با مشارکت شرکت CVG از کشور و نزوئلا و تراکتور سازی ایران پیرو توافق نامه بین ایران و ونزوئلا ، با ظرفیت 5000 دستگاه در کشور ونزوئلا به بهره برداری رسید.

نمودار سازمانی و تشکیلات

هیئت مدیره

نوع محصولات تولیدی یا خدماتی
همانطور که در قسمت تاریخچه ذکر شده نوع محصولات تولیدی یا خدمات این شرکت عبارتند از ساخت :
– تراکتور های MF در چهار نوع 135MF با قدرت 45 اسب بخار و 165 MF با قدرت 62 اسب بخار و 185 MF با قدرت 72 اسب بخار و 295 MF با قدرت 92 اسب بخار
-تراکتور 285 MF
– تراکتور 399 MF با قدرت 110 اسب بخار
– تراکتور 800 ITM با قدرت 80 اسب بخار
– تراکتور 840 ITM با قدرت 84 اسب بخار و تراکتور سنگین 6290 MF با قدرت موتور 142 اسب بخار

شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدمات
مواد اولیه خریداری شده در کاگاه تولیدی قطعات تهیه و سپس در سالنهای مونتاژ محصول شرکت (تراکتور) مونتاژ می گردد. سپس توسط واحد بازاریابی و فروش به بازار و مصرف کنندگان عرضه می گردد. جهت طراحی و ایجاد محصولات جدید و به روز بودن از نظر تکنولوژی واحد تحقیق و توسعه مبادرت به طراحی محصولات جدید می نماید.

فصل دوم

موقعیت رشته مدیریت صنعتی
رشته مدیریت صنعتی برابر آموزشهای تدوین شده توسط وزارت علوم در واحدهای صنعتی از اهمیت خاصی برخوردار است. شاخص عملکرد این رشته در خصوص طراحی و اجرا کنترل هر مدیریت مجموعه صنعتی می باشد و تقریباٌ تمام آموخته های تخصصی در مجموعه های صنعتی کاربرد جامع و وسیعی دارد.

وظایف واحد صنعتی
– ارزیابی کارو زمان
– ایمنی و بهداشت صنعتی
– مدیریت سیستمهای ستادی، تولید و پشتیبانی (مدیریت مالی ، مدیریت تولید، مدیریت سیستم ها)

امور جاری در دست اقدام
ارزیابی کار وزمان:ثبت منظم و تجزیه و تحلیل دقیق روش فعلی انجام کار به منظور به دست آوردن روش پیشنهادی است که دارای کارایی و اثر بخشی بالاتر باشد و ارزیابی زمان شامل مراحل زیر است :
-ایجاد و فضای بهبود

1- انتخاب کار مورد مطالعه((select برای بهبود که می تواند در زمینه های فنی یا اقتصادی یا انسانی باشد .
2- ثبت ((Record هر آنچه که مربوط به روش فعلی انجام کار است .
3- تجزیه و تحلیل((Examine آنچه که ثبت شده،هدف،مکان،شخص انجام دهنده،وسیله انجام،تقدم و تاخر با استفاده از مناسب ترین تکنیک ها.

4-ایجاد روش جدید((Develop انجام کار با رعایت نکات فنی،اقتصادی،انسانی و محیطی
5-مقیاس گذاری:((Measurment استاندارد برای روش جدید
6-تعریف و روش جدید ((Define انجام روشی که همیشه قابل شناسایی باشد.
7-استقرار عملی و فیزیکی روش جدید((Install
8-ابقاء روش جدیدو استاندارد های آن((Maintain

9-جستجوی فرصت های ایجاد بهبود بیشتر((Seek
ایمنی و بهداشت: این واحد ایران به منظور ارتقاء و تامین سطح ایمنی و عاری از خطر،سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای استقرار مینماید.
و در راستای کاهش و حذف خطرات احتمالی،نقاط پتانسیل خط کلیه فرایند ها و فعالیت ها را شناسایی نموده،نسبت به آنالیز احتمال و انجام اقدامات اصلاحی پیشگیرانه و موثر اقدام نماید0

این واحد اهداف و برنامه های ایمنی و بهداشت حرفه ای خود را بطور مستمر مورد بازنگری قرار دادند و از سیستمهای محیط کار خود اطمینان دارند.
مدیریت سیستمها: جهت افزایش کارایی و مدیریت کامل بر مجموعه واحد متولی تدوین روش ها و دستورالعملها جهت مدیریت و کنترل هر چه بیشتر سیستم وجود دارد. این واحد با استفاده از مفاهیم سیستمی و اصول مدیریت تولید و کارخانه مبادرت به طراحی روش و سیستم چه به صورت دستی و چه به صورت مکانیزه می نماید تا سایر واحد قید شده در چارت سازمانی نسبت به اجرای آن احتمام ورزند . این واحد ضمناً مدیریت و کنترل بر نحوه اجرای فعالیت ها به شکل نظارتی را بر عهده دارد .

برنامه های آینده
با استفاده از اصول قید شده در موارد فوق بهبود مستمر و مداوم و به روز بودن از تفکر تکنولوژی مد نظر می باشد.

تکنیک های به کار رفته در رشته مدیرت صنعتی
کلیه آموخته های تئوری و عملی در رشته مدیریت صنعتی در سطحی ساده تر و عملیاتی تر در این سه واحد اجرا و به کار گرفته می شود.

فصل سوم

تعاریف و مفاهیم
تعاریف بهره وری
کانلان(متخصص مدیریت و بهره وری):
انجام کاردرست به روش درست
سازمان بین المللی کا ر :
هرکس باید بیشتر از آنچه مصرف می کند، تولید کند
سازمان ملی بهره وری ایرا ن :
توانایی یک نظام در ایجاد ارز ش
بهره وری یعنی :
نگاه هوشمندانه به کار و زندگی در همه اوقات ;
انواع شاخص های بهره وری
شاخص های بهره وری به دو دسته زیر تقسیم می شود:

الف) شاخص بهره وری جزئی عوامل تولید (یا بهره وری عامل منفرد)
ستانده کل = بهره وری نیروی کار
نهاده نیروی کار
ستانده کل = بهره وری سرمایه
نهاده سرمایه
ب) شاخص بهره وری کل
ستانده کل = بهره وری عوامل (TFP)
نهاده کل ( کار و سرمایه)

نتیجه : انجام کار درست به روش درست
مبانی نظری بهره وری و رویکرد های توسعه

چرخه مدیریت بهره وری

1- اندازه گیری

2- تحلیل 3- برنامه ریزی

4- اجرا

رویکردهای توسعه
– توسعه با ایجاد ظرفیت های جدید (افزایش نهاده ها)
– توسعه با ارتقاء بهره وری ظرفیتهای موجود (افزایش ستانده ها)
– توسعه با روش ترکیبی
طرح کایزن جزئی از برنامه چرخه مدیریت بهره وری است که خود یگی از فنون و تکیکهای مؤثر در بهبود فرایند های کاری و سهیل در خدمات مطلوب ، با کیفیت و کاهش هزینه ها است. در برنامه های تغییر و تحول سازمانی ، تمرکز زدایی و توسعه غیر متمرکز ، اصلاح و بهبود فرایندهای انجام کار ، دارای نقش و جایگاه ویژه و تأثیر زیادی در برنامه های توسعه استان دارد.

توسعه از سه طریق امکان پذیر است
1- توسعه از طریق ایجاد ظرفیت های جدید که نیاز به تزریق پول و سرمایه گذاری های زیاد دارد.
2- توسعه از طریق بهبود بهره وری وضع موجود که از طریق کاهش هزینه ها ، بهبود فرایندها ، کاهش اتلافها و; میسر می شود.
3- توسعه به صورت ترکیبی با استفاده از درصدهای 40 و 60 انجام می شود . کشورهایی چون چین، سنگاپور، کره،مالزی از این روش استفاده کرده اند.

توسعه اقتصادی با ایجاد ظرفیتهای جدید

توسعه اقتصادی با ارتقای بهره وری ظرفیتهای موجود

توسعه اقتصادی باروش ترکیبی

نتیجه :
با توجه به رویکردهای مختلف رویکرد ترکیبی مناسب می باشد .
متناسب با شرایط هر کشوری نسبتهای ترکیب رویکردهای1و2متفاوت است .

مفاهیم اولیه
خطاناپذیری
کیفیت: میزان برآورده شدن نیازمندیها توسط مجموعه ای از ویژگیها اثربخشی: میزان تحقق فعالیتهای طرحریزی شده و حصول نتایج مورد نظر
کارایی: رابطه میان نتایج حاصله با منابع استفاده شده
خطا: رفتار و عملکرد ناخواسته خارج از نرم و استاندارد مورد نظر است که معمولا موجب بروز خرابی می گردد.
خرابی: حالتی است که بیانگر عملکرد غیر طبیعی و غیر نرمال یک شی یا فرایند می باشد.

کاربرد و ویژگی ZQC
ZQC روشی جهت خطاناپذیر کردن فرایند است.
ZQC بر این اصل استوار است که جلوی ایجاد ضایعات را از طریق کنترل اجرای فرایند می توان گرفت.
ZQC روشی است که بر افراد تکیه نمی کند.
این روش می داند که ماشینها و افراد گاهی دچار خطا می شوند و لذا راههایی را پیدا می کند تا این خطاها منجر به خرابیها و ضایعات نشوند.
کاهش پیچیدگی، موجب کاهش احتمال خطا می شود.
کاهش روشهای انجام کار، موجب کاهش خطا می شود.

 

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی و چگونگی پیمانکاری حسابداری در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی و چگونگی پیمانکاری حسابداری در word دارای 83 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی و چگونگی پیمانکاری حسابداری در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب

فصل اول: عوامل مؤثر در انتخاب محل انبار
مقدمه    1
1ـ1ـ تعریف انبار    1
2ـ1ـ عوامل مؤثر در تعیین محل یک مجتمع انبار    1
1ـ2ـ1ـ ظرفیت مورد انتظار    2
2ـ2ـ1ـ موقعیت تقریبی مبدأ و مقصد کالاهایی که انبار می شوند    2
3ـ2ـ1ـ نوع سیستم ارتباطی حمل و نقل    2
4ـ2ـ1ـ آزادی عمل و وجود فضای کافی برای انجام سریع فعالیتها    3
5 ـ2ـ1ـ محدودیتهای مربوط به تهیه زمین    3
6ـ2ـ1ـ هزینه های مربوط به آماده سازی زمین    3
7ـ2ـ1ـ محدودیتهای قانونی    4
8ـ2ـ1ـ همسایگی    4
9ـ2ـ1ـ تبلیغات    4
10ـ2ـ1ـ استفاده از خدمات شهری    4
11ـ2ـ1ـ ایمنی    5
3ـ1ـ عوامل مؤثر در تعیین محل انبارهای کارخانه ها    5
1ـ3ـ1ـ انبار مواد اولیه و محصول    5
2ـ3ـ1ـ انبار قطعات نیم ساخته    6
3ـ3ـ1ـ انبار ابزار    6
4ـ3ـ1ـ انبار قالب    6
5ـ3ـ1ـ انبار ضایعات و قراضه ها    6
6ـ3ـ1ـ انبار ملزمات و لوازم مصرفی پرسنل    6

فصل دوم: طراحی انبار
1ـ2ـ بخشهای مختلف یک مجتمع انبار    8
1ـ1ـ2ـ سالنهای ذخیره سازی کالا و مواد     8
2ـ1ـ2ـ بخشهای اداری و مالی    9
3ـ1ـ2ـ بخشهای خدماتی    9
2ـ2ـ تأسیسات مورد نیاز یک مجتمع انبار    10
3ـ2ـ عوامل مؤثر در طراحی یک مجتمع انبار    10

فصل سوم: وسایل مورد استفاده برای نگهداری کالا
1ـ3ـ پالت    13
1ـ1ـ3ـ چرا از پالت استفاده کنیم؟     13
2ـ1ـ3ـ انواع پالت از نظر جنس    13
1ـ2ـ1ـ3ـ پالت چوبی    14
2ـ2ـ1ـ3ـ پالت فلزی    14
2ـ3ـ بالس پالت    14
1ـ2ـ3ـ موارد استفاده باکس پالت    15
3ـ3ـ ظرف    16
1ـ3ـ3ـ موارد استفاده از ظرف    16
4ـ3ـ قفسه    16
1ـ4ـ3ـ موارد استفاده از قفسه    16
5 ـ3ـ خرک    16
1ـ 5 ـ3ـ موارد استفاده خرک    16
2ـ 5 ـ3ـ انواع خرک از نظر جنس    17

فصل چهارم: وسایل حمل و نقل
1ـ 4 ـ چرخ دستی ها    18
2ـ 4 ـ تراکتورهای صنعتی     19
3ـ 4 ـ تراکهای حمل واحد بار (پالت تراک)    19
4ـ 4 ـ تراک جور کردن سفارشات    20
5 ـ 4 ـ لیفت تراک شاخکدار    20
1ـ 5 ـ 4 ـ لیفت تراک تعادلی    21
2ـ 5 ـ 4 ـ لیفت تراک راهرو باریک    21
6 ـ 4 ـ ماشین هدایت شونده اتوماتیک    21
7ـ 4 ـ استاکرها    22
8 ـ4ـ جرثقیلها    22
9ـ 4 ـ نقاله    22

فصل پنجم: سایر تجهیزات و وسایل مورد نیاز در انبار
1ـ5 ـ وسایل توزین    24
2ـ5 ـ جاروهای مکانیکی و الکتریکی    24
3ـ5 ـ وسایل علامت گذاری    25
4ـ5 ـ بی سیم    25
5 ـ5 ـ تلویزیون مدار بسته     25
6 ـ5 ـ نردبان و چهارپایه    26
7ـ5 ـ محافظ پالت    26

فصل ششم: طرح اسقرار تجهیزات و کالاها در انبار
1ـ6ـ عوامل مهم در استقرار کالاها و مواد در انبار    27
1ـ1ـ6ـ میزان مراجعه به اقلام    28
2ـ1ـ6ـ هم خانواده بودن اقلام    29
2ـ6ـ روشهای انبار نمودن کالا    30
1ـ2ـ6ـ روش انباشته (کپه ای)    30
2ـ2ـ6ـ روش قفسه بندی    30

فصل هفتم: طرح سیستم تعیین موقعیت موجودی
1ـ7 ـ فلسفه سیستم    31
2ـ 7ـ روشهای تعیین موقعیت کالا    32
1ـ2ـ7ـ روش حافظه‌ای    32
2ـ2ـ7 ـ الصاق کارت مشخصات کالا بر روی قفسه یا انباشته مواد    32
3ـ2ـ7 ـ روش کدگذاری    33

 
فصل هشتم: حفاظت و ایمنی در انبار
1ـ8ـ مسائل ایمنی مربوط به محیط کار    34
1ـ1ـ8ـ گرد و غبار    34
2ـ1ـ8ـ نور و روشنایی    35
3ـ1ـ8ـ دمای محیط    35
4ـ1ـ8ـ نظافت و بهداشت انبار    36
5 ـ1ـ8ـ سر و صدا    36
2ـ8ـ مسائل ایمنی مربوط به کارکنان    36
3ـ8ـ مسائل ایمنی در ارتباط با حمل و نقل    37
4ـ8ـ مسائل حفاظتی در ارتباط با کالاها و اقلام انبار    38
1ـ4ـ8ـ توجه به علائم ایمنی بسته های کالا    38
2ـ4ـ8ـ توجه به فاسد شدن اقلام    38
3ـ4ـ8ـ توجه به سرقت اقلام    38
4ـ4ـ8ـ اقدام در زمینه جلوگیری از حریق    39

فصل نهم: دستورالعمل طراحی سیستم فیزیکی انبار
1ـ9ـ نمودار جریان فعالیتها جهت طراحی پروژه    40
1ـ1ـ9ـ تهیه اطلاعات اولیه    40
2ـ1ـ9ـ بررسی و تکمیل اطلاعات اولیه    40
3ـ1ـ9ـ آیا انبار ساخته شده است یا نه؟     41
4ـ1ـ9ـ در نظر گرفتن چند طرح کلی و مناسب در رابطه با انبار    42
5ـ1ـ9ـ تفکیک و گروه بندی اقلام    42
6 ـ1ـ9ـ انتخاب ظروف ذخیره سازی برای هر گروه    42
7ـ1ـ9ـ محاسبه تعداد ظروف مورد نیاز گروهها    43
8 ـ1ـ9ـ انتخاب نوع قفسه و تجهیزات ذخیره سازی    43
9ـ1ـ9ـ محاسبه تعداد قفسه ها و تجهیزات لازم    43
10ـ1ـ9ـ تعیین نوع وسایل حمل و نقل    44
11ـ1ـ9ـ محاسبه تعداد وسایل حمل و نقل    44
12ـ1ـ9ـ تهیه لی آت مقدماتی    45
13ـ1ـ9ـ ارزیابی فضا و طرح اولیه    45
14ـ1ـ9ـ آیا سیستم ذخیره سازی مناسب است؟     45
15ـ1ـ9ـ ارزیابی فنی و اقتصادی طرح    45
16ـ1ـ9ـ آیا طرح انتخاب شده با توجه به محدودیتها بهترین طرح است؟     46
17ـ1ـ9ـ تهیه نقشه استقرار قفسه ها، تجهیزات و ارائه لی آت نهایی    46
18ـ1ـ9ـ تعیین شکل ظاهری و خصوصیات انبار    46

فصل دهم: نحوه ورود و خروج کالا در انبار
1ـ10ـ کدگذاری    49
2ـ10ـ چیدن اجناس در انبار    50
3ـ10ـ کاردکس انبار    51
4ـ10ـ اجناس و کالاها از چند طریق وارد انبار می شوند:     51
5ـ10ـ خروج اجناس از انبار، به چند طریق صورت می گیرد    54
1ـ5ـ10ـ درخواست کالا و مواد از انبار    54
2ـ5ـ10ـ حواله انبار    54
3ـ5ـ10ـ صدور ابزار از انبار    54
4ـ5ـ10ـ برگشت کالای امانی دریافتی    55
5ـ5ـ10ـ کالای غیرقابل قبول    55
6ـ5ـ10ـ رسید و تحویل مستقیم     55
7ـ5ـ10ـ خروج کالا از مؤسسه    55
6ـ10ـ صدور کالا از انبار     56
7ـ10ـ واحد تدارکات     57
8ـ10ـ مرحله درخواست خرید کالا یا مرحله تقاضای تهیه و تدارک کالا    58
9ـ10ـ خرید داخلی    60
1ـ9ـ10ـ خریدهای جزئی    61
2ـ9ـ10ـ خریدهای متوسط    61
3ـ9ـ10ـ خریدهای عمده    61
10ـ10ـ مناقصه    62
1ـ10ـ10ـ مناقصه عمومی    62
2ـ10ـ10ـ مناقصه محدود    62
11ـ10ـ مزایده    64
12ـ10ـ ترک مناقصه یا مزایده     65
13ـ10ـ خرید خارجی     65
14ـ10ـ پیش فاکتور (پروفرما)     66
15ـ10ـ انواع خریدها از نظر سیستم    67
1ـ15ـ10ـ خرید برنامه ریزی شده    67
2ـ15ـ10ـ خریدهای ورودی یا اضطراری    67
3ـ15ـ10ـ خرید به طور متمرکز    68
4ـ15ـ10ـ خرید به طور غیرمتمرکز    68
5ـ15ـ10ـ خرید از نظر قیمت    68
16ـ10ـ رسید انبار    72
17ـ10ـ برگ رسید و تحویل مستقیم    73
18ـ10ـ برگشت کالای مازاد بر نیاز    74
19ـ10ـ شمارش موجودی     75
1ـ19ـ10ـ شمارش موجودی دایمی    75
2ـ19ـ10ـ شمارش موجودی دوره ای (انبارگردانی)    76

فصل یازدهم: فهرست فرمها
فرمهای اصلی برای ورو و خروج کالا توسط انبار دار شرکت آب و فاضلاب شیراز    79
منابع و مآخذ    83


مقدمه
با نگاهی به تاریخچه انبار و انبارداری در کشورهای صنعتی ملاحظه می شود که انبار و مسائل مربوط به بهره برداری بهتر از آن، بعد از جنگ جهانی دوم مورد توجه قرار گرفت و آن زمان مسئله مهم و مورد نظر تسهیل و تسریع عملیات انبار نمودن کالا، افزایش ضریب استفاده از فضا و بالا بردن حفاظت و ایمنی در انبارها بود. این روند که به ساخت و استفاده از تجهیزات مختلف جهت حمل و نقل و انبار نمودن کالا انجامید، از سال 1965 میلادی وارد مرحله جدیدی شد و استفاده از ارتفاع زیاد در انبارها به کمک تجهیزات پیشرفته تر رایج گردید. هدف از این کار استفاده هر چه بیشتر از ارتفاع به جای سطح، به منظور کاهش هزینه نگهداری واحد کالا و نهایتاً حل مشکل انبار نمودن کالا در مراکز تولید انبوه بود.

1ـ1ـ تعریف انبار
انبار محلی برای نگهداری کالاها و مواد است؛ در صنعت برای نگهداری مواد اولیه، کالاهای نیم ساخته، محصولات یک واحد تولیدی، قطعات یدکی دستگاهها و ماشین آلات و اجناس اسقاط، و در تجارت به منظور نگهداری اقلام و کالاهای خریداری شده برای توزیع و فروش از انبار استفاده می شود.

2ـ1ـ عوامل مؤثر در تعیین محل یک مجتمع انبار
مجتمع های انبار اصولاً به منظور انجام فعالیتهای انبارداری و انبار نمودن کالاهای معمولی ساخته می شوند؛ این انبارها متناسب با میزان فعالیتی که دارند ممکن است متشکل از یک سالن انبار و یک اتاق انباردار بوده یا هکتارها زمین را زیر پوشش خود داشته باشند.
عواملی که در هنگام انتخاب محل چنین انبارهایی باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:
1ـ2ـ1ـ ظرفیت مورد انتظار
ظرفیت انبار بر حسب مقدار کالایی که می توان در آن نگهداری نمود مشخص می‌شود. برخی اوقات به دلایل اقتصادی یا به علل دیگری، طراح مجبور می شود انبار را با ظرفیت معینی بسازد، این امر از محدودیتهایی است که در انتخاب محل مؤثر می‌باشد.

2ـ2ـ1ـ موقعیت تقریبی مبدأ و مقصد کالاهایی که انبار می شوند
موضوع مورد بحث این است که در چه نقاطی باید انبارهای لازم جهت توزیع کالاها ساخته شود تا هزینه حمل و نقل در سطح کشور به حداقل ممکن برسد. حل چنین مسأله ای به اطلاعات زیادی، از جمله میزان ورود مواد به هر یک از مبادی ورودی کشور، هزینه حمل کالا به مناطق مختلف، مسافت بین مبادی ورودی و مراکز مصرف، میزان مصرف در هر یک از مناطق و... نیاز دارد که با استفاده از تکنیکهای تحقیق در عملیات، امکان پذیر می باشد.

3ـ2ـ1ـ نوع سیستم ارتباطی حمل و نقل
بزرگراهها، راههای فرعی، راه آهن، راههای آبی و هوایی، عوامل تعیین کننده در انتخاب محل یک انبار می باشند.

 
4ـ2ـ1ـ آزادی عمل و وجود فضای کافی برای انجام سریع فعالیتها
در مواردی که مکانهای موجود از نظر وسعت با یکدیگر مقایسه می شوند، ممکن است در نظر گرفتن این عامل تعیین کننده باشد، زیرا مشکل ترین مسأله هر انبار نداشتن فضای کافی برای تخلیه، بارگیری و یا عبور وسایل حمل و نقل است که باعث خفقان در عملیات انبار می گردد.

5 ـ2ـ1ـ محدودیتهای مربوط به تهیه زمین
در بیشتر موارد، زمین مورد نیاز برای انبارها، بخصوص انبارهای وسیع، در خارج از محدوده شهرها انتخاب می گردد. مهمترین دلیل برای توجیه این انتخاب، فراوانی زمین و ارزان بودن آن در این مناطق است؛ اما از طرف دیگر، این امر موجب افزایش تردد و ترافیک در مدخل ورودی شهرها خواهد شد که باید مورد توجه قرار گیرد. در ضمن، قابل ذکر است که موضوع تهیه زمین و هزینه آن باعث گردیده تا هر چقدر نزدیکی به داخل و مرکز شهر بیشتر باشد به توسعه عمودی انبار  و استفاده بیشتر از آن توجه زیادتری مبذول گردد.

6ـ2ـ1ـ هزینه های مربوط به آماده سازی زمین
هزینه تسطیح و خاک برداری، از هزینه های قابل توجه در امر ساختن انبار است، لذا لازم است هنگام انتخاب محلی برای انبار، به این موضوع توجه کافی مبذول گردد و زمینهایی انتخاب شود که میزان خاکبرداری و خاکریزی آنها تقریباً معادل یکدیگر باشند.

7ـ2ـ1ـ محدودیتهای قانونی
در مواردی ممکن است پاره ای از عوامل مهم و اساسی وجود داشته باشد، ولی محدودیتهای قانونی مانع از احداث انبار در ناحیه ای شود.

 

منابع و مآخذ:
1ـ طراحی انبار، انتشارات جهاد دانشگاهی، دانشگاه صنعتی شریف.
2ـ کمک انبارداری، تألیف فاطمه خلیلی ابیانه.
3ـ سیستم‌های خرید و انبارداری، انتشارات طراحان نشر.
4ـ پژوهش علمی و عملی از انبارداری، انتشارات ترمه.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بهینه سازی چند هدفه سازه های فولادی با ا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بهینه سازی چند هدفه سازه های فولادی با الگوریتم های تکاملی و منطق فازی در word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بهینه سازی چند هدفه سازه های فولادی با الگوریتم های تکاملی و منطق فازی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بهینه سازی چند هدفه سازه های فولادی با الگوریتم های تکاملی و منطق فازی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بهینه سازی چند هدفه سازه های فولادی با الگوریتم های تکاملی و منطق فازی در word :

1 مقدمه

در طول دهه های اخیر، الگوریتم های مختلف برای مسائل بهینه سازی خرپا و قاب استفاده شده اند که در زمینه بهینه سازی بسیار محبوب هستند. در تحقیقات پیشین صورت گرفته توسط محققان ، مساله بهینه سازی بر حسب اندازه برای انواع مختلف خرپاها معمولا با در نظر گرفتن یک هدف به عنوان تابع هدف صورت گرفته است .در این تحقیق ، مسئله بهینه سازی بر حسب اندازه با در نظر گرفتن دو تابع هدف برای خرپاها حل خواهد شد.

توابع مختلف یک مسئله بهینه سازی چندهدفه معمولا در تضاد با یکدیگر هستند[1] .اگرچه مسائل بهینه سازی تک هدفه ممکن است یک حل بهینه منحصر به فرد داشته باشد، مسائل بهینه سازی چندهدفه یک مجموعه از حل های ممکن نامحدود ارائه می کند. [1]

الگوریتم های تکاملی برای حل مسائل بهینه سازی چندهدفه بسیار سودمند هستند. این الگوریتم ها می توانند یک مجموعه همزمان از حل های مستعد را تولید کنند. از آنجا که تصمیم به تغییر پارامترهای کنترل

پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه 3 و 4 اردیبهشت ماه1393 ، جهاد دانشگاهی استان کرمان

الگوریتم های تکاملی شامل عدم اطمینان و ابهام است، منطق فازی برای کنترل نرخ تقاطع و نرخ جهش در طول اجرای الگوریتم های تکاملی مناسب است. در این تحقیق ما با ترکیب یک الگوریتم بهینه سازی چند هدفه به نام الگوریتم ژنتیک مرتب سازی نامغلوب(نسخه دوم) و منطق فازی یک الگوریتم جدید برای حل مسئله بهینه سازی پیشنهاد می دهیم.

.2 فرمولبندی مسئله

برای مسئله بهینه سازی خرپا در این مقاله، دو تابع هدف در نظرگرفته شده است که به صورت دو به دو و همزمان توسط الگوریتم پیشنهادی بهینه سازی خواهند شد. اولین تابع هدف مربوط به وزن کل سازه که به صورت زیر بیان می شود:

(1)

در این فرمول چگالی اعضاء، سطح مقطع اعضاء، طول اعضاءو n تعداد اعضاء خرپا می باشد.

توابع هدف بعدی مربوط به تنش و جابجایی طبقات می باشد که فرمول ریاضی مربوط به آن ها به صورت زیر بیان می شود.

(2)

در این فرمول تنش اعضاء خرپا می باشد.

(3)

در این فرمول جابجایی طبقات می باشد و s تعداد طبقات است. در تمام مراحل بهینه سازی، قیود زیر باید مد نظر باشند:

-1 قید محدودیت مربوط به جابجایی گره ها :

(4)

که و به ترتیب حداقل وحداکثر جابجایی مجاز برای هر گره در خرپا می باشند. -2 قید محدودیت مربوط به تنش عضو های خرپا :

پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه 3 و 4 اردیبهشت ماه1393 ، جهاد دانشگاهی استان کرمان

(5)

که و به ترتیب حداقل و حداکثر تنش مجاز برای هر عضو خرپا می باشند.

.3 چگونگی ساخت الگوریتم ترکیبی منطق فازی- ژنتیک مرتب سازی نا مغلوب (FL-NSGA_II)

:

به منظور بهبود کارایی الگوریتم تکاملی چند هدفه MOEA) )مانند الگوریتم (NSGA-II)، پیشنهاد می شود که از منطق فازی برای تنظیم نرخ همبری و جهش در هر نسل پی در پی، بجای 10 نسل پی در پی مانند آنچه آقای Song و همکاران انجام داده اند، استفاده شود . [2]

مقدار میانگین شایستگی (Fitness) جمعیت و مقدار تنوع (diversity) جمعیت به عنوان ورودی های کنترل کننده فازی برای کنترل نرخ همبری و جهش در نظر گرفته می شوند، زیراکه نرخ های همبری و جهش مناسب می توانند کارایی جستجو را با توجه به مقادیر میانگین شایستگی منکعس شده از الگوریتم، بهبود ببخشند. همچنین، این مقادیر (همبری و جهش مناسب) می توانند به منظور جلوگیری از همگرایی زودرس، تنوع جمعیت را کنترل نمایند تا چنین اتفاقی در جمعیت رخ ندهد. مدل الگوریتم تکاملی راهنمایی شده با منطق فازی FL-) (MOGA در شکل((1 مجسم شده است.[2]

معنای فیزیکی تنوع جمعیت این است که مقادیر میانگین اختلاف بیت های تمامی جفت کروموزوم ها در جمعیت را محاسبه کنیم. مقدار تنوع جمعیت از طریق فرمول زیر قابل محاسبه است :

(6)

که در آن N تعداد کل کروموزوم های (افراد) جمعیت ، M طول کروموزوم ، کروموزوم و مقدارkامین ژن از jامین کروموزوم ، و مقدار که ، و در غیر این صورت برابر صفر است.

مقدارkامین ژن از iامین برابر یک خواهد شد اگر

پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه 3 و 4 اردیبهشت ماه1393 ، جهاد دانشگاهی استان کرمان

شکل(:(1 مدل منطق فازی راهنمای الگوریتم های تکامل یافته چندهدفه

.4 ساخت مدل فازی الگوریتم ترکیبی منطق فازی – ژنتیک مرتب سازی نامغلوب (نسخه دوم)

.1-4 فازی سازی

ابتدا لازم است متغیر های زبانی و توابع عضویت برای ارتباط مقادیر ورودی و خروجی سیستم با مقادیر عضویت ورودی و خروجی فازی انتخاب شوند. معنی هر یک از واژه های زبانی در توابع عضویت انتخاب شده در جدول (1) و توابع عضویت در اشکال (2) تا (5) نشان داده شده اند.

شکل(:(2 تابع عضویت شکل(: (3 تابع عضویت d(t)

شکل(:(4 تابع عضویت شکل(:(5 تابع عضویت

پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه 3 و 4 اردیبهشت ماه1393 ، جهاد دانشگاهی استان کرمان

جدول(:(1 مفهوم هر یک از متغیرهای زبانی

متغیرهای زبانی برای مفهوم متغیرهای زبانی برای مفهوم
d(t)

VS خیلی کوچک NLR منفی بزرگتر
S کوچک NL منفی بزرگ
SS اندکی کوچک NM منفی متوسط
LM پایین تر متوسط NS منفی کوچک
M متوسط Z صفر
UM بالاتر متوسط PS مثبت کوچک
SL اندکی بزرگ PM مثبت متوسط
L بزرگ PL مثبت بزرگ
VL خیلی بزرگ PLR مثبت بزرگتر

.2-4 قوانین و استدلال فازی

پس از به دست آوردن مقادیر عضویت ورودی ، مقادیر عضویت خروجی را می توان از ورودی ها از طریق تعداد قوانین اگر- آنگاه استنباط کرد که معمولا در قالب جدول قوانین بیان می شوند.

مااز182مجموعه ممکن از قوانین برای مقادیر عضویت خروجی ، که در جدول (2) ارائه شده اند استفاده کردیم واز مجموعه a برای و مجموعه b برای

استفاده کردیم.

جدول :(2) پایگاه قواعد

× d(t)
PLR× PL× PM× PS× Z× NS× NM× NL× NLR× ×

(a) first set
Z× PS× PS× PM× PM× PL× PL× PLR× PLR× VL×
NS× Z× PS× PS× PM× PM× PL× PL× PLR× L×
NS× NS× Z× PS× PS× PM× PM× PL× PL× SL×
NM× NS× NS× Z× PS× PS× PM× PM× PL× UM×
NM× NM× NS× NS× Z× PS× PS× PM× PM× M×
NL× NM× NM× NS× NS× Z× PS× PS× PM× LM×
NL× NL× NM× NM× NS× NS× Z× PS× PS× SS×
NLR× NL× NL× NM× NM× NS× NS× Z× PS× S×
NLR× NLR× NL× NL× NM× NM× NS× NS× Z× VS
× × × × × × × × × (b) second set×
Z× NS× NS× NM× NM× NL× NL× NLR× NLR× VL×
PS× Z× NS× NS× NM× NM× NL× NL× NLR× L×
PS× PS× Z× NS× NS× NM× NM× NL× NL× SL×
PM× PS× PS× Z× NS× NS× NM× NM× NL× UM×
PM× PM× PS× PS× Z× NS× NS× NM× NM× M×
PL× PM× PM× PS× PS× Z× NS× NS× NM× LM×

پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه 3 و 4 اردیبهشت ماه1393 ، جهاد دانشگاهی استان کرمان

PL× PL× PM× PM× PS× PS× Z× NS× NS× SS×
PLR× PL× PL× PM× PM× PS× PS× Z× NS× S×
PLR× PLR× PL× PL× PM× PM× PS× PS× Z× VS×

.3-4 غیر فازی سازی

غیر فازی سازی با هدف تولید یک عدد کلاسیک(معمولی) با استفاده از فرمول غیر فازی سازی و مقادیر عضویت خروجی فازی است. روش مرکز سطح یکی از روش های رایج و روشی است که در این رساله برای شبیه سازی مورد استفاده قرار گرفت. دلیل انتخاب روش مرکز سطح که عملیات در آن ساده است و بنابراین در دادن خروجی(نرخ ترکیب و نرخ جهش) در الگوریتم های تکاملی چند هدفه برای به حداقل رساندن زمان انتظار سریع است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد مقدمه ای بر رگرسیون چند متغیری در w

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد مقدمه ای بر رگرسیون چند متغیری در word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد مقدمه ای بر رگرسیون چند متغیری در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد مقدمه ای بر رگرسیون چند متغیری در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد مقدمه ای بر رگرسیون چند متغیری در word :

مقدمه ای بر رگرسیون چند متغیری

 

رگرسیون چند متغیری چیست ؟
رگرسیون چند متغیری ( multiple regression ) روشی آماری است که اجازه می دهد نمره یک فرد در یک متغیر را بر اساس نمره های او در چندین متغیر دیگر پیش بینی کنیم . ارائه مثالی در این زمینه می تواند سودمند باشد . فرض کنید می خواهیم پیش بینی کنیم یک فرد از شغلش چقدر لذت می برد . متغیرهایی مانند درآمد ، میزان تحصیلات ، سن ، جنسیت ، سابقه خدمت و وضعیت اقتصادی – اجتماعی ، همه می تواند به رضایت شغلی کمک کند . اگر داده های مربوط به این متغیرها را فرضاً به وسیله نظر سنجی از چند صد عضو از اعضاء جامعه جمع آوری کنیم ، خواهیم دید که از میان متغیرهای ذکر شده کدامیک رضایت از شغل را می تواند پیش بینی کند و کدامیک این کار را دقیق تر می تواند انجام دهد . شاید بتوانیم نشان دهیم که نوع حرفه ، حقوق و سابقه خدمت رضایت شغلی را می توانند دقیق تر پیش بینی کنند ، در حالی که سایر متغیرها در پیش بینی رضایت از شغل کمکی به ما نمی کنند .
هنگام استفاده از رگرسیون چند متغیری در روانشناسی بسیاری از محققین اصطلاح « متغیر مستقل » را برای شناسایی متغیرهایی که می پندارد بر تعدادی از « متغیرهای وابسته » اثر می گذارد به کار می برند . ما ترجیح می دهیم که از اصطلاح متغیرهای پیش بین برای متغیرهایی که امکان دارد در پیش بینی نمره های سایر متغیرها که ما به آنها متغیر ملاک می گوییم به ما کمک کنند استفاده کنیم . بنابراین در مثال ذکر شده قبلی نوع شغل ، حقوق و سابقه خدمت متغیرهای پیش بین معنی دار هستند و به ما اجازه می دهند تا متغیر ملاک

یعنی میزان رضایت شخص از شغل خود را تخمین بزنیم . همان طور که قبلاً اشاره کردیم رفتار انسان به طور ذاتی پیچیده است و بنابراین پیش بینی دقیق آن ممکن است اما رگرسیون چند متغیری این امکان را می دهد که مجموعه ای از متغیرهای پیش بینی را شناسای کنیم که با هم برآورد مفیدی را از نمره احتمالی فرد در متغیر ملاک ارائه می دهند .

ارتباط رگرسیون چند متغیری و تحلیل واریانس
در یکی از بخش های قبلی همبستگی و رگرسیون را برایتان توضیح دادیم . اگر دو متغیر همبسته باشند دانستن نمره یک متغیر به شما اجازه پیش بینی نمره متغیر دیگر را می دهد . هر چه میزان همبستگی بیشتر باشد نمرات به خط رگرسیون نزدیک تر و بنابراین پیش بینی دقیق تر خواهد بود . رگرسیون چند متغیری گسترش این اصل است که یک متغیر را بر اساس چندین متغیر دیگر پیش بینی کنیم . هنگام پیش بینی رفتار آدمی داشتن بیش از یک متغیر پیش بین سودمند است زیرا اعمال افکار و هیجان ها همه احتمالاً به وسیله ترکیبی از عوامل

مختلف تحت تاثیر قرار می گیرند . با استفاده از رگرسیون چند متغیری می توانیم به آزمون نظریه ها ( یا مدل ها ) بپردازیم تا ببینیم کدام دسته از متغیرها به طور تقریباً دقیق رفتار ما را تحت تاثیر قرار می دهند. همان طور که در بخش 1 فصل 6 در تحلیل واریانس گفته شد رفتار انسان متغیر است و بنابراین به سختی می تواند مورد پیش بینی قرار گیرد . آنچه در تحلیل واریانس و رگرسیون چند متغیری انجام می دهیم جستجو برای یافتن عوامل تاثیر گذار بر واریانس نمرات مشاهده شده است در مثال قبل افراد در میزان رضایت از شغل خود ممکن است با یکدیگر تفاوت زیادی داشته باشند تعدادی از این تفاوت ها به دلیل متغیرهایی است که ما شناسایی کردیم . به عنوان مثال شاید بتوانیم بگوییم که میزان حقوق سهم عمده

ای از واریانس رضایت شغلی را تشکیل می دهد ، بنابراین برای پیش بینی رضایت شغلی افراد دانستن میزان حقوق آنان بسیار سودمند است . حال می توانیم درک کنیم که نکات گفته شده در اینجا تا حدودی مشابه با اهداف تحلیل واریانس است در تحلیل وایانس سعی می کنیم تعیین کنیم چه مقدار از واریانس ناشی از دستکاری ما در متغیر مستقل است ( به نسبت درصدی از واریانس که نمی توانیم به حساب آوریم . )

در رگرسیون چند متغیری متغیرهای مستقل را مستقیماً دستکاری نمی کنیم . به جای آن سطوح طبیعی رخ دادن متغیرها اندازه گیری می شوند تا ببینیم آیا این موضوع در پیش بینی نمره متغیر وابسته ( یا متغیر ملاک ) به ما کمک می کند یا خیر . بنابراین تحلیل واریانس مثال محدود و خاصی از روش های عمومی به کار گرفته شده است در رگرسیون چند متغیره است .

به عبارت دیگر در تحلیل واریانس می توانیم مستقیماً عوامل رادستکاری کرده و تغییرات حاصل در متغیروابسته را اندازه گیری کنیم . در حالی که در رگرسیون چند متغیری روی دادن طبیعی نمرات را در تعدادی از متغیرهای پیش بین اندازه گیری می کنیم . و سعی در تعیین این امر داریم که کدام دسته از متغیرهای مشاهده شده ، در پیش بینی متغیر ملاک موفق ترند .

روالی که فعلاً بر حیطه آمار حاکم است بر تشابه بین رگرسیون چند متغیری و تحلیل واریانس و نیز تشابه بین همبستگی و آزمون تی تاکید می رورزد . تمام این روش های آماری در اصل سعی دارند یک کار را انجام دهند . توضیح واریانس در سطح یک متغیر بر پایه سطح یک یا چند متغیر دیگر . این متغیرهای دیگر ممکن است طی آزمایش کنترل شده مستقیماً مورد دستکاری و یا طی نظر سنجی ها و یا پژوهش های مشاهده ای مورد مشاهده قرار می گیرد . اما اصول اصل یکی است .
در چه شرایطی می توان از رگرسیون چند متغیری استفاده کرد ؟

1- هنگامیکه می توانید از روش آماری استفاده کنید که بین متغیرهای پیش بین و ملاک رابطه خطی وجود داشته باشد . یعنی ارتباط ، خط مستقیمی را تشکیل می دهد ( برای تعیین ارتباط غیر خطی ، روش های مخصوص مورد استفاده قرار می گیرند . )

2- متغیر ملاکی که به دنبال پیش بینی آن هستید باید بر اساس مقیاس پیوسته ( مانند مقیاس فاصلهای و نسبی ) اندازه گیری شده باشد . روشهای متفاوت سنجش رگرسیون که رگرسیون لوجستیک ( logistic regression ) نامیده می شوند . برای متغیرهای وابسته دو بخشی ( dichotomous ) مورد استفاده قرار می گیرد .

3- متغیر پیش بینی انتخاب شده باید براساس مقیاس نسبی ، فاصله ای ، و یا رتبه ای مورد اندازه گیری قرار گرفته باشد . متغیر پیش بین اسمی فقط هنگامی که می تواند مورد استفاده قرار گیرد که به صورت دو بخشی باشد . یعنی بیش از دو طبقه نداشته باشد . مثلاً جنسیت قابل قبول است ( جایی که مذکر رمز 1 و مونث رمز 2 را به خود اختصاص داده است . ) اما هویت جنسی ( زنانه ، مردانه و دو جنسیت ) را نمی توان به عنوان یک متغیر واحد رمز گذاری کرد . به جای آن سه متغیر متفاوت را که هر یک دارای دو سطح باشند می توانید ایجاد کنید .

4- رگرسیون چند متغیری به تعداد زیادی مشاهده نیاز دارد . تعدادموارد باید حتماً بیش از تعداد متغیرهای پیش بینی باشند که در رگرسیون از آن استفاده می کنید . حداقل مطلق این است که شرکت کنندگان باید پنج برابر متغیرهای پیش بین باشند . میزان قابل قبول تر نسبت ده به یک است اما عده ای ادعا می کنند برای بعضی از روش های آماری انتخابی این نسبت باید چهل به یک باشد .

اصطلاح شناسی
اصطلاح های خاصی وجود دارند که برای درک نتایج این روش آماری باید توضیح داده شوند .

بتا ( ضریب استاندارد شده رگرسیون ) Beta ( standardized regression coefficient)
اصطلاح بتا مقیاسی است برای تعیین مقدار متغیرهای پیش بین بر متغیر ملاک .بتا بر اساس واحد انحراف استانداد اندازه گیری می شود . به عنوان مثال مقدار بتای 5/2 مشخص می کند که میزان تغییر یک انحراف استاندارد در متغیر پیش بین منجر به تغییر 5/2 انحراف استاندارد در متغیر ملاک می شود . بنابراین هر چه قدر مقدار بتا بزرگتر باشد اثر متغیر پیش بین بر متغیر ملاک بیشتر خواهد بود .

وقتی در مدل مورد استفاده خود فقط یک متغیر پیش بین داشته باشید بتا برابر با ضریب همبستگی بین متغیر پیش بین و متغیر ملاک خواهد بود . این برابری منطقی است زیرا نشان دهنده همبستگی بین دو متغیر است . هنگامی که بیش از یک متغیر پیش بیندارید نمی توانی به سادگی با مقایسه ضرایب همبستگی سهم هر یک از متغیرهای پیش بین را در پیش بینی متغیر ملاک با یکدیگر مقایسه کنید . ضریب همبستگی بتا به این خاطر محاسبه می شود که به شما اجازه دهد تا چنین مقایسه ای را انجام دهید و قدرت رابطه بین هر یک از متغیرهای پیش بین را با متغیر ملاک بسنجید .

آر ، مجذور آر، مجذور آر تنظیم شده ( R, R Square, adjested R )
آر اندازه همبستگی بین مقدار مشاهده شده و مقدار پیش بینی شده متغیرملاک است . در مثال قبلی نشان دهنده همبستگی بین سطوح رضایت شغلی گزارش شده توسط شرکت کنندگان و سطوح پیش بینی شده برای آنان توسط متغیر پیش بین است . مجذور آر یعنی آر به توان 2 مربع این مقیاس همبستگی است و سهم واریانس در متغیر ملاک را نشان می دهد که توسط مدل انتخاب شده ما در نظر گرفته شده است . در اصل این مقیاسی است که نشان می دهد با شناختن متغیرهای پیش بین به چه میزان می توان نسبت به پیش

بینی متغیرهای ملاک اقدام کرد در هر حال مجذور آر میزان موفقیت مدل انتخاب شده را هنگام کاربرد آن در محیط واقعی تا حدودی بیش از اندازه تخمین می زند ، بنابراین مجذور آر تنظیم شده محاسبه می شود که تعداد متغیرهای به کار گرفته شده در مدل و تعداد مشاهداتی که مدل انتخاب شده بر آن پایه گذاری شده اند را به حساب می آورد . مجذور آر تنظیم شده سودمندترین مقیاس موفقیت مدل انتخاب شده را نشان می دهد . به عنوان مثال اگر مقدار مجذور آر تنظیم شده 75/0 باشد می توانیم بگوییم که مدل انتخاب شده 75درصد واریانس در متغیر ملاک را به حساب آورده است .

ملاحظات
همخطی چند گانه ( muticollinearty )
هنگام انتخاب متغیر پیش بین باید متغیری انتخاب شود که همبستگی با متغیرملاک راداشته باشد ولی با ساسیرمتغیرهای پیش بین ارتباط قوی نداشته باشد . همبستگی بین متغیرهای پیش بین غیرعادی نیست . اصطلاح هم خطی چند گانه ( یا هم خطی ) برای توضیح وضعیتی به کار می رود که بین دو یا تعداد بیشتری از متغیرهای پیش بین همبستگی بالایی مشاهده شود . چنین همبستگی هایی هنگام استنتاج درباره اثر هر یک از متغیرهای پیش بین در موفقیت مدل ایجاد اشکال می کن . spss شمارا به ابزاری برای بررسی این امر مجهز کرده است که درباره آن تو1ضیح داده می شود .

روش های انتخاب
راههای متفاوتی برای تعیین سهم نسبی هر یک از متغیرهای پیش بین وجود دارد . در روش « هم زمان » که spss آن را روشenter خوانده است پژوهشگر مجموعه ای از متغیرهای پیش بین را مشخص می کند که مدل را می سازند سپس میزان موفقیت این مدل در پیش بینی متغیر ملاک تعیین می شود . د روش های سلسله مراتبی بر عکس روش قبلی متغیرها را به ترتیب خاصی به درون مدل وارد می کنند . ترتیب مخص شده نشان دهنده ملاحظات نظری یا یافته های قبلی می باشد . اگر برای اهمیت یک متغیر نسبت به سایر متغیرها دلیلی در دست ندارید . نباید از این روش ها استفاده کنید . با وارد شدن هر یک از متغیرها به درون مدل میزان سهم آن نیز تعیین می شود . اگر اضافه شدن یک متغیر باعث

افزایش معنی دار قدرت پیش بینی مدل نشود آن متغیر حذف می گردد . در روش های آماری ترتیب ایجاد شده برای وارد کردن متغیرهای پیش بین به درون مدل ( یا خارج از آن ) بر اساس قدرت همبستگی آنها با متغیر ملاکی تعیین می شود . در واقع ویرایش های متفاوتی از این روش وجود دارد که آنها را انتخاب پیش رو(FORWARD ) انتخاب پس رو ( backward ) و انتخاب قدم به قدم ( stepwise selection ) می نامند . در انتخاب پیش رو spss متغیرها را یکی یکی بر اساس ترتیب قدرت تعیین شده برای همبستگی آنها با متغیر ملاک به مدل وار می کند . اثر اضافه شدن هر یک از آنها هنگام وارد کردن آنها به مدل تعیین می شود و متغیرهایی که به صورت معنی داری توان موفقیت مدل را افزایش نمی دهند حذف می شود

.
در انتخاب پس رو spss تمام متغیرهای پیش بین را به درون مدل وارد می کند . سپس ضعیف ترین متغیر حذف می شود و رگرسیون مجدداً محاسبه می شود اگر این عمل باعث ضعیف شدن معنی دار مدل شود آن متغیر مجدداً وارد می شود . در غیر این صورت از دسته متغیرها حذف می شود . این شیوه تا هنگامی که فقط متغیرهای پیش بین سودمند در مدل باقی بمانند ادامه می یابد .

هر یک از متغیرها بر اساس توالی وارد شده و سپس مقدار آن تعیین می شود اگر اضافه شدن متغیر به مدل کمک کند باقی مانده اما در این حالت کلیه متغیرهای باقی مانده در مدل مورد آزمون مجدد قرار می گیرند تا مشخص شود که آیا هنوز در موقعیت مدل سهیم هستند در غیر اینصورت حذف می شوند .
علاوه بر روش های « هم زمان » قدم به قدم پیش رو ، پس رو spss روش حذف که در آن متغیرها به صورت بلوکی از مدل حذف می شوند را نیز ممکن می سازد .

نحوه انتخاب روش مناسب
اگر هیچ مدل نظری در ذهن ندارید یا تعداد مواردتان بسیار کم است مناسب ترین روش استفاده از روش enter یا هم زمان است . روال های آماری باید با احتیاط و فقط هنگامی که تعداد مواردتان بسیار زیاد است به کار روند . این امر به این خاطر است که تغییرات کوچک داده ها که ناشی از خطای نونه گیری است می تواند اثر بزرگی بر ترتیب ورود متغیرها بگذارد و احتمال باقی ماندن آنها را افزایش دهد . در هر حال یکی از مزیت های روش قدم به قدم این است که در اقتصادی ترین مدل ها نیز نتیجه می دهد . این امر در صورتی مهم است که برای پیش بینی متغیر ملاک بخواهد حداقل تعداد متغیر را اندازه گیری کنید . اگر به خاطر این امر یا به دلایل دیگر قصد انتخاب مدل آماری را دارید باید به کمک دسته دیگری از داده های مستقل مبادرت به اعتبار یابی نتایج کنید . این کار می تواند با انجام یک مطالعه دیگر یا تقسیم تصادفی مجموعه داده هایتان به دو نیمه انجام گیرد . تنها نتایجی باید گزارش شوند که در هر دو تحلیل مشترک هستند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >