سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی گزارش کارآموزی کامپیوتر سایت کامپیوتر آموزش عالی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی گزارش کارآموزی کامپیوتر سایت کامپیوتر آموزش عالی سجاد در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی گزارش کارآموزی کامپیوتر سایت کامپیوتر آموزش عالی سجاد در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی گزارش کارآموزی کامپیوتر سایت کامپیوتر آموزش عالی سجاد در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی گزارش کارآموزی کامپیوتر سایت کامپیوتر آموزش عالی سجاد در word :

پروژه دانشجویی گزارش کارآموزی کامپیوتر سایت کامپیوتر آموزش عالی سجاد در word

 

مقدمه

محل کارورزی اینجانب، رضا نوریانی،  سایت کامپیوتر آموزش عالی سجاد و زیر نظر سرکار خانم مهندس اسلامی بود. مهمترین وظیفه اینجانب در طول دوران کارورزی انجام سه پروژه نرم افزاری به همراه دو نفر دیگر از کارآموزان این محل بود. این پروژه ها به ترتیب انجام، مکانیزه کردن سیستم کارآموزی دانشگاه، تهیه نرم افزاری برای رسم نمودار از فایل های log سرور اکانتینگ اینترنت دانشگاه و مکانیزه کردن سیستم حق التدریس اساتید بود. همچنین در طول دوره کارورزی با نکات و موارد مختلف در ایجاد و نگهداری شبکه و سیستم عامل آن آشنا شدم. که از این نکات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آشنایی با انواع کابل های شبکه و موارد استفاده آنها
  • آشنایی با هاب ها و سوئیچ ها
  • آشنایی با نحوه سوکت بندی کابل های شبکه به طور عملی
  • آشنایی با شبکه ستاره ای و نحوه کابل کشی آب
  • آشنایی با ویندوز سرور 2003 و Active Directory
  • آشنایی با نحوه تقسیم بندی IP ها در شبکه و نحوه ست کردن آنها

نرم افزارهایی که در طول دوران کارورزی نوشته شدند همگی با استفاده از Delpjhi7 و بانک اطلاعاتی SQL Sever 2000 بودند و نرم افزار کارآموزی هم اکنون در دفتر ارتباط با صنعت، نرم افزار  logfile  بر روی سرور Accounting و نرم افزار حق التدریس در امور مالی دانشگاه مورد استفاده قرار می گیرند.

نرم افزار کار آموزی

از این نرم افزار برای نگهداری سوابق دانشجویانی که درس کارآموزی یا کاروزی را انتخاب کرده بودند همچنین برای کوتاه کردن مراحل انتخاب درس و کمتر کردن تعداد مراجعات دانشجویان به دفتر ارتباط با صنعت و دبیرخانه دانشگاه استفاده می شود. تا قبل از استفاده از این نرم افزار کارکنان دفتر ارتباط با صنعت و همچنین دبیرخانه دانشگاه مجبور بودند تا برای هر دانشجو به طور جداگانه نامه ای را تایپ کنند. اما با این نرم افزار با ورود اطلاعات از روی فرم انتخاب درس کارورزی یا کارآموزی و فقط با یک کلیک، دو نامه ی مربوط به دفتر ارتباط با صنعت و دبیرخانه دانشگاه پرینت می شود و بدین ترتیب تعداد مراجعات دانشجو به دفتر ارتباط با صنعت و دبیرخانه دانشگاه کمتر می شود. همچنین با توجه به نگهداری سوابق کلیه دانشجویان در آن، در صورتی که دانشجو نیاز به اطلاعاتی از قبیل شماره نامه و یا ; داشته باشد، می توان با یک جستجوی ساده سوابق آن دانشجو را استخراج کرد و دیگر نیاز به جستجو در میان پرونده سوابق نمی باشد.

همچنین قابلیت تصحیح برای دانشجویانی که محل کارآموزی خود را تغییر می دهند نیز به سادگی وجود دارد.

علاوه بر این موارد، لیستی که قبلاً برای هر استاد باید به طور جداگانه برای اطلاع اساتید از دانشجویانی که درس کارورزی یا کارآموزی را تحت نظر ایشان برداشته اند، تهیه و به طور دستی تایپ می شد، هم اکنون فقط با انتخاب نام استاد، سال تحصیلی، نیمسال و کلیک دکمه ی پرینت، قابل چاپ می باشد.

برای تهیه این نرم افزار ابتدا به جمع آوری فرم های انتخاب درس کارآموزی یا کارورزی و نمونه نامه های چاپ شده در دفتر ارتباط با صنعت و دبیرخانه دانشگاه اقدام گردید. سپس با توجه به اطلاعاتی که از این فرم ها جمع آوری شد، شروع به طراحی جداول و بانک اطلاعاتی نرم افزار کردیم. که این مراحل با توجه به تغییراتی که مورد نظر دفتر ارتباط با صنعت بود حدود 2 روز به طول انجامید. سپس شروع به طراحی فرم های نرم افزار با استفاده از Delphi7  شد. که در این

مرحله راحتی کار با آن برای کاربر مورد نظر بود. همچنین سعی شد فرم های ورود اطلاعات با گونه اس یاد که ورود اطلاعات در آن به راحتی و با سرعت بیشتری انجام پذیرد. به همین منظور برای فیلدهایی همچون نوع نامه، رشته دانشجو مدت دوران کارورزی، نیمسال و سال تحصیلی اخذ و نام استاد ، Combobon در نظر گرفته شد تا دیگر کاربر نیاز به تایپ دستی این موارد نداشته باشد و فقط به انتخاب این موارد از طریق Combobox بپردازد. پس از این مراحل شروع به کدنویسی و ارتباط با بانک اطلاعاتی کردیم که این مراحل در مجموع 3 روز به طول انجامید.

 

روز بعد به طراحی فرم های چاپ اطلاعات اختصاص داده شد که با توجه به اینکه نامه های چاپ شده از طرف دانشگاه برای محل کارآموزی دانشجویان ارسال می شد، در طراحی آن دقت زیادی شد. همچنین فرم نامه ی گزارش اساتید نیز طراحی شد. پس از این مرحله، روز بعد به تست نهایی نرم افزار اختصاص داشت که در آن تمامی موارد از قبیل فرم های مثبت اطلاعات، تصحیح، جستجو، فرم اضافه کردن اساتید و دروس مورد آزمایش قرار گرفت همچنین کیفیت نامه های چاپ شده از طریق نرم افزار مورد تست قرار گرفت و تغییرات مورد نیاز در برنامه اعمال گردید.

 

روز سوم مردادماه بود که نحوه کار با آن نرم افزار آماده تحویل به دفتر ارتباط با صنعت شده بود. در این روز نرم افزار بر روی سیستم این دفتر نصب گردید ونحوه کار با آن به مسئول دفتر آموزش داده شد.

نرم افزار رسم نمودار از فایل های log

از این نرم افزار برای رسم نمودار ساعات استفاده هر کاربر از اینترنت دانشگاه در یک روز و یا یک بازه زمانی و تهیه گزارش به صورت نمودار از تعداد کاربران در یک روز خاص و یا در یک ماه استفاده می شود. البته منبع اطلاعاتی که این نرم افزار از آن برای رسم نمودار استفاده می کند، فایل های log ای است که سرور اکانتینک دانشگاه در هر روز از کاربران متصل شده به آن تهیه می کرد. این نرم افزار با خواندن اطلاعات فایل log اطلاعات مورد نیاز را در بانک اطلاعاتی خود ذخیره کرده و سپس نمودارهای مورد نیاز کاربر را رسم می نماید.

تهیه این نرم افزار در تاریخ 9 مرداد ماه در دستور کار قرار گرفت. برای این منظور ابتدا فایل های log سرور جمع آوری شد و اطلاعات درج شده در آن مورد بررسی قرار گرفت تا مشخص شود که چه اطلاعاتی در آن قرار دارد و چگونه می توان از اطلاعات آن برای رسم نمودارها استفاده کرد. پس از بررسی فایل های log به این نتیجه رسیدیم که اطلاعات موجود در فایل log برای رسم نمودار ساعات استفاده هر کاربر در طول یک روز کافی می باشد و اگر بخواهیم ساعات استفاده کاربر در یک بازه زمانی را داشته باشیم باید اطلاعات مربوط به هر روز در آن بازه را از فایل log همان روز خوانده و آنها را با هم جمع کنیم. به همین منظور تصمیم به طراحی ویتابیس برای نرم افزار گرفتیم. در روز بعد کار طراحی ویتابیس به انجام رسید تا بتوان اطلاعاتی که از فایل log خوانده می شود در آن قرار داد و محاسبات لازم را بر روی اطلاعات انجام داد.

 

سپس به طراحی فرم ها و کد نویسی خواندن از فایل ها اقدام گردید و نوع نمودارهای چاپی با توجه به نظر مسئول سایت، از نرم افزار مشخص شد. این مرحله در حدود 2 روز به طول انجامید و نرم افزار در روز 14 مرداد ماه آماده تحویل شد. در این روز کار تست نهایی نرم افزار نیز انجام شد و پس از موفقیت آمیز بودن تست، این نرم افزار روی سرور نصب گردید و به مسئول مربوطه نحوه کار با آن آموزش داده شد.

نرم افزار حق التدریس اساتید

کار این نرم افزار محاسبه مبلغ پرداختی به اساتید با توجه به ساعات درسی هر استاد و میزان حق التدریس هر ساعت پس از کسر علی الحساب پرداختی و کسر مالیات و همچنین نگهداری این سوابق و چاپ اطلاعات به صورت کامل می باشد. این نرم افزار با توجه به اطلاعاتی که توسط کاربر وارد می شد و پس از انجام محاسبات لازم، مبلغ پرداختی نهایی به استاد را مشخص می کرد. و با انتخاب سال و ترم تحصیلی گزارش کاملی از میزان پرداخت به اساتید را همراه با جمع مبالغ چاپ می کرد و امکان جستجو در میان سوابق را فراهم می کرد.

 

کار نوشتن این نرم افزار در 17 مرداد آغاز شد. در روز اول کارورزی این نرم  افزار؛ به جمع آوری اطلاعات در مورد نحوه پرداخت حق التدریس به اساتید و نحوه محاسبه تعداد ساعات کاری اساتید با توجه به ساعات عملی و تئوری هفته و ساعات موظف پرداخته شد . همچنین برای این منظور درخواست یک فرم پر شده در این زمینه شد که امور مالی دانشگاه با توجه به موضوع مخفی ماندن میزان پرداختی به هر استاد از این موضوع خودداری کرد و تنها یک نمونه از فرم خالی را در اختیار ما قرار داد و نحوه تکمیل اطلاعات در آن را توضیح داد که این موضوع کار ما را برای طراحی بانک اطلاعاتی و نحوه کدنویسی برای انجام محاسبات را سخت تر کرد.

 

به هر حال با توجه به اطلاعات کسب شده، در روز بعد شروع به طراحی دیتابیس برنامه کردیم که این کار در حدود 2 روز به طول انجامید. سپس کار طراحی فرم ها و طراحی فرم صفحه ی چاپ اطلاعات کردیم که این کار به همراه کدنویسی ها نیز حدوداً 2 روز طول کشید در روز 24 مرداد ماه پس از به پایان رسیدن کار کدنویسی های لازم، تست نهایی نرم افزار انجام شد و پس از موفقیت آمیز بودن تست، نرم افزار بر روی سیستم امور مالی دانشگاه نصب و آموزش های لازم به مسئول مربوطه داده شد.

البته تغییراتی نیز چند روز پس از تحویل نرم افزار به امور مالی روی نرم افزار به وجود آمد مثلاً اضافه شده قابلیت چاپ اطلاعات بر روی کاغذ A3 و تغییر فرم چاپ اطلاعات

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله شوادان،الگوه ی کهن معماری پایدار در اقلیم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله شوادان،الگوه ی کهن معماری پایدار در اقلیم گرم و مرطوب ایران (نمونه موردی شوادان های شهرستان دزفول) در word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله شوادان،الگوه ی کهن معماری پایدار در اقلیم گرم و مرطوب ایران (نمونه موردی شوادان های شهرستان دزفول) در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله شوادان،الگوه ی کهن معماری پایدار در اقلیم گرم و مرطوب ایران (نمونه موردی شوادان های شهرستان دزفول) در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله شوادان،الگوه ی کهن معماری پایدار در اقلیم گرم و مرطوب ایران (نمونه موردی شوادان های شهرستان دزفول) در word :

چکیده:

در گذشته معماران بومی ایران برای ایجاد سازگاری با طبیعت، دراقلیم های مختلف آب و هوایی نوآوری های بسیاری را در سطوح مختلف ارتفاعی با بهره گیری از منابع گوناگون و انرژی های پاک طبیعی خلق کرده اند. از مصادیق این امر شوادان ها هستند. شوادان ها با بهره بردن از ظرفیت بالای حرارتی خاک ،فضایی مطبوع و دلنشین را در اقلیم هایی با گرمای طاقت فرساو رطوبت نسبتاً زیاد، موجب می شدند. ولی مرور زمان و استفاده نامناسب از پیشرفت های تکنولوژیک، منجر به فراموشی روشهای بومی و کاربرد نامحدود از انرژیهای فسیلی تجدیدناپذیر شد.

مطالعه شوادان ها و ویژگی های آنها از یک سو و مقایسه آن با اصول پایداری از سوی دیگر، آنها را به عنوان الگویی کهن در معماری پایدار و مدیریت انرژی قرار می دهد. بدیهی است که همسویی این فضاها با اصول معماری پایدار نمی تواند تصادفی و اتفاقی باشد. حال از آنجا که شوادان ها بیشتر در منطقه خوزستان، به خصوص در شهرهای دزفول و شوشتر مورد استفاده قرار گرفته اند. این مقاله ابتدا به توضیح در مورد شوادان های شهرستان دزفول و نحوه کارکرد و تأثیر آنها بر شرایط آسایش زندگی می پردازد تا با معرفی الگوهای پایداری در شوادان ها روش هایی را برای استفاده مجدد از آنها و صرفه جویی در انرژی ارائه دهد. پژوهش پیش رو بر اساس مطالعه کیفی صورت گرفته و ابزار گردآوری داده ها مشاهدات عینی، برداشت میدانی شوادان ها و مطالعه منابع مکتوب، اسناد و مدارک می باشد.

واژههای کلیدی: شوادان، معماری پایدار، اقلیم گرم و مرطوب، دزفول.

1

International Conference on Civil Engineering Architecture & Urban Sustainable Development 27&28 November 2013, Tabriz , Iran

-1 مقدمه

» تأثیر نامناسب انسان بر طبیعت سابقه چندانی ندارد و این اخلالگری یک پدیدهنسبتاً تازه است که به دو عامل
مهم مربوط می شود یکی افزایش جمعیت انسان و دیگری تسلط او بر طبیعت که بواسطه مدرنیته پدید آمد و به هم خوردن تعادل طبیعت و بروز روابط ناهماهنگ میان انسان و طبیعت را ناشی شد . در جهان مدرن، با ظهور انقلاب صنعتی و اثر عظیم آن، زندگی انسان بر روی این کره خاکی به نحو چشمگیری تغییر کرد و توانایی او در استفاده از منابع محیطی و طبیعت بیشتر و بیشتر شد بدون اینکه به حفظ آن و یا توازن آن بیاندیشد. در واقع انقلاب صنعتی جدا از تأمین رفاه بیشتر انسان و پیشرفت های تکنولوژیکی به بلای محیط زیست تبدیل شد.

لیکن موضوع این است که با تغییراتی که بشر در محیط و بستر طبیعی خود پدید آورده است به چنان مراحل بحرانی از تاریخ خود رسیده است که ادامه حیات سالم در کره زمین را مستلزم تجدید نظر در فرضیاتی قرار می دهد که مدل های رایج برنامه ریزی و توسعه بر پایه آنها قرار گرفته اند.[1] «

»معماران بومی در هر گوشه ای از دنیا برای پیدا کردن راه حل هایی برای یک زندگی بهتر برای انسان در تلاش
بودند . اگرچه هماهنگی با ناملایمات طبیعی کار ساده ای نیست، اما آنها از هر فرصتی برای تحقق آرزوی خود استفاده می کردند. چینی ها هزاران سال قبل از میلاد مسیح یخ را انبار میکردند. یونانی ها و رومیان باستان نوشیدنی های خود را با برفی که در چاله هایی با کاه پوشیده شده بود خنک می کردند.[2] «

با بررسی معماری قدیم ایران، ما می توانیم شواهدی از خلاقیت و نوآوری های پایدار را پیدا کنیم. بادگیرها، آب انبارها و یخچال ها مثال های از این نوآوری های پایدار می باشند.

به طور منحصر به فرد برای مناطق گرم و نیمه مرطوب در شهرهای دزفول و شوشتر در جنوب غربی خوزستان، » شوادان « ابداع شد. آب و هوای گرم و نیمه مرطوب دزفول و نزدیک بودن آن به رودخانه دز و برخورداری از آب خنک رودخانه و بالا بودن ارتفاع شهر نسبت به رودخانه در مجموع به شکل گیری شوادان در این دو شهر کمک کرده است. معماران بومی این نواحی توانستند با استفاده از آب بسیار خنک رودخانه و درجه حرارت معتدل زمین دست به خلق فضاهایی در عمق زمین بزنند که در دمای بیش از 50 درجه سانتی گراد قبل از اختراع هرگونه وسیله تهویه و خنک کننده، فضاهایی با شرایط آسایش برای زندگی ایجاد کنند.

-2 معماری و اصول پایدار

»در کوتاه مدت به نظر می رسد که مجبور به رعایت طراحی پایدار نباشیم با این حال این موضوع زمانی می توانـد

درست باشد که از آینده صرف نظر کنیم . ما به حد افراط از منابع خود استفاده می کنیم و زمین را آلوده مـی سـازیم بدون آنکه به نیاز های فرزندانمان و فرزندان فرزندانمان توجه داشته باشیم.[3]«

2

International Conference on Civil Engineering Architecture & Urban Sustainable Development 27&28 November 2013, Tabriz , Iran

»در این میان بخش ساختمان بیش از یک سوم انرژی مصرفی را به خود اختصاص داده است که این به نوبـه خـود
منجر به بحران های زیست محیطی شده و خواهد شد و با این روند امیدی به حفظ این منابع برای آینـدگان نیسـت و همین امر ضرورت ایجاد و توسعه هر چه بیشتر مقوله پایداری در معماری را تاکید می کند.[4]«

»تمدن انسانی امروز به ساختمان ها برای ادامه زندگی و سکونت نیازمند است و سیاره ما هنوز نمی توانـد سـطح

کنونی مصرف منابع را پشتیبانی کند .واضح است که برخی چیزها تغییر مـی یابنـد و معمـاران بـه عنـوان طراحـان ساختمان نقشی اساسی در ایجاد این تغییرات دارند.[5]«

»کاربرد مفاهیم پایداری و توسعه پایدار در معماری مباحثی تازه به نام معماری پایدار یا معمـاری سـبز، معمـار ی
اکولوژیکی و یا معماری زیست محیطی را بوجود آورده، که همگی دارای مفهوم یکسان و دارای یـک هـدف مشـترک هستند و بر معماری همساز با محیط زیست دلالت دارند . برای رسیدن به معماری پایدار باید مصرف منابع غیـر قابـل تجدید را کاهش داده و به غنی سازی محیط طبیعی خود همت کنیم. معماری زمانی به پایداری نزدیک می گردد که در زمینه استفاده از منابع تجدید شونده انرژی، دوری از آلودگی ها و هماهنگی با محیط، در یک سیستم مدیریت منظم و هماهنگ به کارآیی بالا دست بیابد. معماری باید همانند یک درخت انار مانند ماشینی در طبیعت و همسـو بـا آن و در جهت تقویت آن ساخته شود.[2]«
»معماری پایدار یک روش در طراحی است و به تقلیل مصرف منابع تجدید ناپذیر و بهینه سـازی مصـرف تجدیـد

پذیر می پردازد و اظهار می دارد که آنچه را ما برای بقا نیاز داریم می توانیم از محیط زیست به دست آوریم . معمـاری پایدار استفاده از منابع به صورت هوشمندانه و مشفقانه با در نظر گرفتن کیفیت زندگی نسل های آینده را نیز تعریـف می نماید.[6]«

»برخی ازاصولی که باید رعایت شوند تا یک بنا به عنوان نمونه ای از یک معماری پایدار تلقـی شـود عبارتنـد از :

حفظ انرژی، هماهنگی با اقلیم، هماهنگی با ساختگاه، کل گرایی، استفاده از انرژیهای قابل بازیافت، استفاده از مصـالح بومی، کاهش مصرف انرژی و افزایش سلامت انسان درک محیط و تأثیرات آن، احترام به کـاربران، بـر آوردن نیازهـای ساکنین،کاهش استفاده از منابع جدید مصالح، استفاده از مصالح بومی، استفاده از مصالح طبیعـی، مصـالح بـی خطـر اکولوژیکی،استفاده از مصالح قابل بازیافت.[5]«

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله میز و صندلی کودکستانها در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله میز و صندلی کودکستانها در word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله میز و صندلی کودکستانها در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله میز و صندلی کودکستانها در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله میز و صندلی کودکستانها در word :

میز و صندلی کودکستانها

پیشگفتار

استاندارد میز و صندلی کودکستانها که بوسیله کمیسیون فنی استاندارد تجهیزات اداری زیر نظر کمیته ملی استاندارد اسناد و تجهیزات اداری و تحت نظارت شورای عالی استاندارد در مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه و تدوین گردیده است به استناد ماده یک (( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب 24 آذرماه 1349)) به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .

بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .

در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه به نیازمندیهای خاص ایران حتی‏المقدور میان روشهای معمول در این کشور و استاندارد و روشهای متداول در کشورهای دیگر همآهنگی و همگامی ایجاد شود .

بنابراین با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم استاندارد حاضر با استفاده از استاندارد زیر تهیه گردید :

IS: 5416 – 1969

کمیسیون استاندارد میز و صندلی کودکستانها
1 ـ هدف منظور از تدوین این استاندارد تعیین مشخصات میز و صندلی کودکستانها با در نظر گرفتن سن و قد متوسط کودکان و شرایط بهداشتی و راحتی آنان می‏باشد . 2 ـ دامنه کاربرد
1 ـ هدف
منظور از تدوین این استاندارد تعیین مشخصات میز و صندلی کودکستانها با در نظر گرفتن سن و قد متوسط کودکان و شرایط بهداشتی و راحتی آنان می‏باشد . 2 ـ دامنه کاربرد این استاندارد شکل و اندازه و چگونگی میز و صندلی کودکستانها را تعیین می‏نماید .
منظور از تدوین این استاندارد تعیین مشخصات میز و صندلی کودکستانها با در نظر گرفتن سن و قد متوسط کودکان و شرایط بهداشتی و راحتی آنان می‏باشد .

2 ـ دامنه کاربرد

این استاندارد شکل و اندازه و چگونگی میز و صندلی کودکستانها را تعیین می‏نماید . یادآوری : بعد از بررسی‏های کافی نظری و عملی در مورد راحت و بهداشتی بودن میز و نیمکت کودکستانها و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور رویه میز کودکستانها باید منحصرا به شکل سه گوشه سه پهلو برابر ( مثلث متساوی الاضلاع ) و صندلی کودکان به صورت تک نفری و در دو نوع با ابعاد مختلف ( یک نوع برای کودکان سه و چهارساله و دیگری برای کودکان چهار و پنج ساله ) ساخته شود که بتوان آنها را بهر شکلی که لازم باشد مثلا به صورت تک تک , نعل اسبی , ردیفی , گروهی و به صورت شش ضلعی کنار هم بچیند که این مسأله طبق بررسی , از نظر کودکان بسیار جالب می‏باشد .
این استاندارد شکل و اندازه و چگونگی میز و صندلی کودکستانها را تعیین می‏نماید .

یادآوری :

بعد از بررسی‏های کافی نظری و عملی در مورد راحت و بهداشتی بودن میز و نیمکت کودکستانها و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور رویه میز کودکستانها باید منحصرا به شکل سه گوشه سه پهلو برابر ( مثلث متساوی الاضلاع ) و صندلی کودکان به صورت تک نفری و در دو نوع با ابعاد مختلف ( یک نوع برای کودکان سه و چهارساله و دیگری برای کودکان چهار و پنج ساله ) ساخته شود که بتوان آنها را بهر شکلی که لازم باشد مثلا به صورت تک تک , نعل اسبی , ردیفی , گروهی و به صورت شش ضلعی کنار هم بچیند که این مسأله طبق بررسی , از نظر کودکان بسیار جالب می‏باشد .

3 ـ ویژگیها
3 ـ 1 ـ ویژگیهای کلی هر میز کودکستان باید دارای سه پایه فلزی پروفیلی باشد که هر یک از پایه‏ها در رأس محل اتصال اضلاع قید زیر رویه قرار می‏گیرد . هر یک از اضلاع قید فلزی زیر رویه میز باید 5 سانتی‏متر از لبه چوبی میز به طرف داخل قرار گیرد برای تکیه گاه پای کودکان و در عین حال برای استحکام بیشتر پایه‏های میز مثلث کوچک دیگری از نوع فلز پایه میز ساخته شود که هر یک از اضلاع آن 45 سانتیمتر باشد .

این قید فلزی مثلث کوچک در وسط و زیر رویه قرار گرفته و هر یک از رئوس آن توسط قید به یکی از پایه‏های میز متصل شود . بطور کلی باید قیدهای فلزی بزرگ و کوچک در زیر رویه میز طوری قرار گیرند که اضلاع آنها با اضلاع رویه میز موازی باشد . رویه و کنار لبه میز از فرآورده‏های چوبی با روکش فورمیکا باشد . رویه میز افقی بوده و ضخامت آن با روکش فورمیکا جمعأ 20 میلی متر باشد . پایه صندلی نیز باید مانند پایه میز از پروفیل فلزی باشد و نشیمن و پشتی صندلی از فرآورده‏های مناسب چوبی تهیه شود . یادآوری : در کناره‏های میز و به منظور جلوگیری از شکستگی و بریدگی لبه فورمیکا و همچنین پوشاندن سر نوپان1 مناسب از چوب راش به پهنای یک سانتیمتر نصب شود . پشت صفحات میز حتمأ یا از فورمیکا یا از روکش چوب راش روکش شود . 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق شیرین کننده ها در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق شیرین کننده ها در word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق شیرین کننده ها در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق شیرین کننده ها در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق شیرین کننده ها در word :

یافتن کسى که مزه شیرین را دوست نداشته باشد کار سختى است. در واقع تصور مى شود که تمایل انسان به شیرینى ها یک سازگارى اساسى براى بقا بوده است. هنگامى که به نوزادان طعم هاى اساسى گوناگون یعنى شیرینى، شورى، تلخى و ترشى را ارائه مى دهیم آنها شیرینى را انتخاب مى کنند. دانشمندان معتقدند این ترجیح ممکن است یک طرح تکاملى باشد که تضمین مى کند نوزادان شیر را که براى ادامه حیاتشان ضرورى است بپذیرند، چرا که شیر به علت قند موجود در آن (لاکتوز) اندکى شیرین است.
قند ها
در حالى که بسیارى از افراد مزه شیرینى را به قند معمولى یا ساکاروز نسبت مى دهند، ساکاروز تنها یکى از انواع قند هایى است که مزه شیرین دارند.
میوه ها داراى قند هاى ساده اى مانند گلوکز و فروکتوز هستند؛ مواد غذایى دیگر نیز مانند عسل یا شربت ذرت داراى قند هایى هستند که ترکیبى از گلوکز و فروکتوز هستند.یک قند ساده دیگر قند لاکتوز نام دارد که ترکیبى از گلوکز و یک قند ساده دیگر یعنى گالاکتوز است.
همه قند ها مواد کربوهیدراتى هستند که به ازاى هر گرم چهار کالرى انرژى ایجاد مى کنند و همه کربوهیدرات ها از یک یا چند نوع مولکول قند ساده تشکیل شده اند. قند ها پس از گوارش از طریق جریان خون به سلول هاى بدن مى رسند و در آنجا به عنوان سوخت اصلى بدن، کمک به سوخت و ساز چربى، تشکیل پروتئین ها و ذخیره براى استفاده هاى بعدى به کار مى روند.
قند ها تنها شیرین کننده هاى غذا نیستند، آنها خصوصیات عملى منحصر به فردى دارند مثلاً رشته شدن و قوام گرفتن غذا که خوردن غذا را لذت بخش مى کند مدیون آنها است.
ساکاروز: یا همان قند معمولى که ما به صورت شکر یا حبه هاى قند- مصرف مى کنیم یک ترکیب دوقندى (دى ساکاریدى) است که از دو قند گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است و به ازاى هر گرمش کالرى (تقریباً کالرى براى هر قاشق چایخورى شکر) انرژى تولید مى کند. فرایند تصفیه قند در کارخانه ناخالصى ها را از نیشکر یا چغندر قند مى زداید و بلور هاى سفیدى به وجود مى آورد که شکل شاخص شکرى را که سرمیز مى گذاریم به وجود مى آورد. ملاس شکل ناخالص تر ساکاروز است.
فروکتوز: فروکتوز مانند ساکاروز به ازاى هر گرم چهار کالرى ایجاد مى کند. همانطور که گفته شد فروکتوز یکى از اجزاى سازنده قند معمولى یا ساکاروز است، فروکتوز همچنین به شکل بلورى به برخى نوشابه ها اضافه مى شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت سیستم اطلاعات مدیریت MIS در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت سیستم اطلاعات مدیریت MIS در word دارای 32 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت سیستم اطلاعات مدیریت MIS در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت سیستم اطلاعات مدیریت MIS در word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت سیستم اطلاعات مدیریت MIS در word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت سیستم اطلاعات مدیریت MIS در word :

اسلاید 1 :

تعریف کلی سیستم

   ترتیب منظمی از عوامل یا عناصر همبسته که با توجه به همبستگی و تاثیر این عوامل بر یکدیگر و تبادل منابع ، در جهت کارکرد و حصول نتایج ویژه ای هستند . 

اسلاید 2 :

مفاهیم مرتبط با سیستم

   سازمان : یک سیستم مرکب از انسان-ماشین است .

   بازخورد : مکانیسمی که بوسیله آن سیستم به طور مستمر انحرافات خود را تصحیح می کند . 

اسلاید 3 :

سیستم و روش از دیدگاه مدیریت

     سیستم : تعدادی روشهای وابسته به یکدیگر که با اجرای آنها قسمتی از هدف یک سازمان تامین می شود .

    روش : عناصری از یک سیستم ، شامل گروهی از عملیات و وظایف اداری ، و معمولا افرادی از یک واحد و یا چند قسمت اداری در انجام آن در گیرند .

اسلاید 4 :

مفاهیم مرتبط با MIS

1 )DATA  : داده ها یا اطلاعات خام ، تنها ارقام و اعداد ساده و واقعیتهایی هستند که از طریق مشاهده و تحقیق به دست آمده وثبت شده اند .

 2 )   INFORMATION: اطلاعات،داده های پردازش شده هستند که به راحتی برای پیام گیرنده قابل درک هستند .

3 )INTELLIGENCE  : آگاهی ( بصیرت یا بینش ) ، اطلاعات اساسی و مهمی که تجزیه و تحلیل شده اند و مورد استفاده مدیران بالای سازمان قرار می گیرند .

4 ) FILLTERATION : پالایش =  حذف داده های نامربوط .

5 )  CONDENSATION: متراکم سازی =  حذف داده های تکراری .

اسلاید 5 :

تعریف MIS در یک سازمان

       سیستمی است که به کمک دو فرایند پالایش و متراکم سازی ، اطلاعات خام را پس از پردازش به صورت اطلاعات و آگاهی در می آورد و بر مبنای زمانی منظم ، به منظور تصمیم گیریهای لازم در اختیار طبقات مختلف مدیران در سازمان ( مدیران اداری ، اجرایی و عملیاتی ) قرار می دهد .

اسلاید 6 :

خصوصیات طرز تفکر سیستمی

1 ) اهداف : مقاصد ومنظورهایی که سیستم برای نیل به آنها کوشش می کند .

2 ) محیط : متشکل از کلیه عوامل و عناصری است که در خارج سیستم قرار دارد .

3 ) اجزای تشکیل دهنده :که عبارتند از: سازمان رسمی ،سازمان غیر رسمی ، تک تک کارکنان و وسایل و تجهیزات فیزیکی سازمان .

4 ) منابع : وسایلی که در اختیار سیستم ها هستند تا سیستم ها بتوانند به اهداف خود نایل شوند

5 ) مدیریت : مدیریت سیستمها اساسا شامل سه وظیفه اصلی است: برنامه ریزی ، اجرا و کنترل                  

ü        برنامه ریزی سیستم : مشخص کردن اهداف ومقاصد وپیش بینی و تعیین روشهای نیل به آنها.

ü       اجرای سیستم : تجهیز محیط سیستم  از منابع و بهره برداری از آنها .

ü      کنترل سیستم : بازسازی بازخورد به منظور حصول اطمینان از  اینکه  از منابع برای                حصول اهداف و طبق برنامه های پیش بینی  به نحو بهینه استفاده  شده است .

اسلاید 7 :

مقدمه ای بر تصمیم گیری

ü محصول نهایی کار مدیریت ، تصمیم گیری و اعمال آن است .

ü تصمیم گیری =  انتخاب راه و اصولا زمانی انجام می گیرد که برای  نیل به هدفی مشخص ، بیش از یک راه وجود دارد و باید راهی انتخاب  شود که نتیجه بهتری می دهد . چنین راههایی را گزینه یا راهکار  ALTERNATIVE )  ) گویند .

ü    شیوه علمی تصمیم گیری : در این شیوه ابتدا هدف و مقصود تعیین و سپس ضابطه برای سنجش و اندازه گیری  مشخص می شود . ( مقایسه شقوق مختلف کار با یکدیگر و تعیین و بررسی میزان کسب هدف در هر راهکار )

اسلاید 8 :

زیر بنای تصمیم گیری علمی و منطقی

ü  اطلاعات ، زیربنای چنین تصمیم گیری ای است .

ü  امروزه جهت اطلاع مدیران از رویدادهای بخش های مختلف سازمان    و اتخاذ تصمیم های مناسب برای رهبری و کنترل سازمان ، ایجاد وتوسعه MIS ها در سازمانها امری اجتناب ناپذیر است .

ü  ارتباط منطقی و دقیقی بین فرایند تصمیم گیری و سیستم های اطلاعات مدیریت ( MIS ) وجود  دارد .

ü  وجود  MISهای کارآمد ، گامی موثر برای نیل به اهداف عالی هر سازمان است .

اسلاید 9 :

سیستم اطلاعاتی مدیریت

     روشی منظم و سازمان یافته که در قالب آن ، اطلاعات                                   ضروری به موقع جمع آوری ، طبقه بندی ، تجزیه وتحلیل می شود و در اختیار مدیران و تصمیم گیرندگان در سازمان     قرار می گیرد . از اینرو نتیجه اطلاع رسانی در سازمان از اهمیت خاصی در فرایند تصمیم گیری برخوردار است .

اسلاید 10 :

متدولوژی علمی تصمیم گیری

1 )  تعیین مسئله و مشکل ( هدف مورد نظر )

2 )  ارائه راهها ( گزینه ها )

3)  تجزیه و تحلیل راهها

4 )  بررسی و احتساب احتمالات در هر راه یا گزینه و میزان مخاطرات در آن

5 )  اخذ تصمیم ( انتخاب یک راه )

6 )  به اجرا در آوردن تصمیم

7 )  بازخورد (  اندازه گیری و تجزیه و تحلیل کارایی و ثمربخشی تصمیمات اجرا شده و رفع مشکلات در پیشبرد اهداف سازمانی )

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >