مقاله تاثیر گیاهان پوششی جو و خلر بر کاهش مصرف کود نیتروژن، کاهش مصرف علف کش و عملکرد سیب زمینی رقم آگریا در دو تراکم بذری و تجاری در pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر گیاهان پوششی جو و خلر بر کاهش مصرف کود نیتروژن، کاهش مصرف علف کش و عملکرد سیب زمینی رقم آگریا در دو تراکم بذری و تجاری در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر گیاهان پوششی جو و خلر بر کاهش مصرف کود نیتروژن، کاهش مصرف علف کش و عملکرد سیب زمینی رقم آگریا در دو تراکم بذری و تجاری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر گیاهان پوششی جو و خلر بر کاهش مصرف کود نیتروژن، کاهش مصرف علف کش و عملکرد سیب زمینی رقم آگریا در دو تراکم بذری و تجاری در pdf :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
مریم یاراحمدی – دانشجویان کارشناسی ارشد گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، د
سحر محمدرشید – دانشجویان کارشناسی ارشد گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، د
گودرز احمدوند – استادیاران گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی
جواد حمزه یی – استادیاران گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی
چکیده:
یکی از اهداف کلیدی سیستم های کشاورزی پایدار کاهش مصرف نهادهها و کاهش اثرات سوء زیست محیطی می باشد. بدین منظور تأثیر گیاهان پوششی بر کاهش مصرف کود نیتروژن، کاهش مصرف علف کش سنکور و عملکرد سیب زمینی(رقم آگریا) در سال زراعی 1388 در مزرعه علمی پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت کرت های دو بار خرد شده در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار، اجراء شد. کرت اصلی شامل تراکم در دو سطح 6/6بوته در متر مربع( تراکم بذری) و5/3بوته در متر مربع ( تراکم تجاری) ، کرت فرعی شامل گیاهان پوششی جو و خلر، شاهد کنترل علف های هرزبا علف کش سنکور و شاهد بدون کنترل علف های هرز و کرت های فرعی فرعی شامل سطوح کود نیتروژن به میزان100% , 75% , 50 % میزان کود توصیه شده بر اساس آزمون خاک بود. عملکرد غده سیبزمینی تحت تأثیر تراکم، گیاه پوششی، کود نیتروژناثر متقابل تراکم وگیاه پوششی و اثر متقابل گیاه پوششی و کود نیتروژن قرار گرفت. بیشترین عملکرد غده در گیاه پوششی خلر ودر سطح 75 % کود نیتروژن و تراکم6/6بوته در متر مربع مشاهده شد که نسبت به همین تیمار در تراکم تجاری 15 % ، شاهد کنترل با علف کش سنکور در تراکم بذری در همان سطح 25 % و شاهد بدون علفکش در همان سطح 41 % افزایش داشت. در هردو تراکم مورد بررسی عملکرد غده در تیمار گیاه پوششی خلر بطور معنیداری بیش از تیمار کنترل شیمیایی علفهای هرز بود. می توان نتیجه گرفت که گیاه پوششی خلر با افزایش معنی دار عملکرد نسبت به شاهد کنترل با علف کش و همچنین کاهش 75 % مقدار توصیه شده)، میتواند علاوه بر تولید بالاتر، نیاز به مصرف علفکش را کاهش دهد. ) % مصرف کود نیتروژن به میزان 25 نتایج حاصل از این تحقیق می تواند به منظور نیل به کشاورزی پایدار، کاهش مصرف علف کش، کاهش مصرف کود نیتروژن و کاهش اثرات سوء زیست محیطی مورد استفاده قرار گیرد.
کلمات کلیدی :
»
نظر