پروژه دانشجویی مقاله کرامپ ، تاریخچه و خواستگاه در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله کرامپ ، تاریخچه و خواستگاه در word دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله کرامپ ، تاریخچه و خواستگاه در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله کرامپ ، تاریخچه و خواستگاه در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله کرامپ ، تاریخچه و خواستگاه در word :

کرامپ ، تاریخچه و خواستگاه

مقدمه :
گیاهان ناشناخته بسیار زیادی در ایران وجود دارد که هنوز به اثرات مفید و کاربری آنها توجه نشده است . این گیاهان علاوه بر اینکه بومی منطقه می باشند ، توانایی رشد و سازگاری با این محیط را دارا می باشند . لرا در صورتی که به آنها توجه شود می توان باپتانسیلهای فراوان آنها از آنها بهره برداری نمود . گرچه ایران به عنون کشوری که در حال تویعه است برای رسیدن به کشورهای توسعه یافته راه درازی را در پیش رو دارد اما بایستی فعالیت ها و تحقیقات را از یک نقطه شروع نمود تا این روش کار الگو محققین و دانش پژوهان ما قرار گیرد .

کرامب از آن دسته گیاهانی است که در کشورهای پیشرفته جدیدا به آن توجه شده است و با تحقیقات انجام یافته برروی آن در دانشگاه داکوتای شمالی ، دانشگاه نبرسکا در آمریکا به توانایی های آن برای مصارف صنعتی پی بردهاند و در حال بهره برداری از آن می باشند . این گیاه به شرایط اقلیمی ایران نیز به خوبی سازگاری دارد و می طلبد تا مراکز تحقیقاتی کشور با سرمایه گذاری بر روی شناسایی توامندیهای این گیاه نسبت به تولید و صادرات محصولات آن به خارج از کشود زمینه ایجاد اشتغال و ارز آوری را برای کشور فراهم آورند . در این مقاله سعی شده است تا علاوه بر خصوصیات گیاه شناسایی و مورفولوژی کرامب ، آخرین اطلاعات تحقیقاتی در خصوص فنولوژی کاشت و برداشت ، انبار داری و نیز بازاریابی آن را که از اینترنت استخراج شده است را به بحث بگذاریم .

تاریخچه و خاستگاه
کرامب، Cramba byssinica (Hochst) ، از جنس Cramb ، عضو خانواده چلیپاییان و از تیره براسیکا است و با شلغمها و خردل قرابت نزدیک دارد. این جنس شامل 3 گونه است، که هر چند تعداد کمی از آنها بوته ای ویک ساله هستند، اما اکثراً چند ساله اند و عمدهً در ناحیه مدیترانه،منطقه اروپا- سیبری و ترکیه- ایران پراکنده اند .گونه های یک ساله عمدهًدر منطقه مدیترانه و اتیوپی تا تانزانیا می رویند، در حالی که بوته ها ظاهراً به جزایر قناری تا ناحیه مادیرا محدودند.

گونه ای از این گیاه در شیلی یافت می شود (شکل 1-10). در جنس کرامب، بویژه در میان Cramb hispanica , Cramb abyssinica تعدادی قابل ملاحظه از گیاهان بدرستی شناسایی نشده اند و از این رو بسیاری از اشاره ها در تالیفات و نقشه های پراکندگی آنها، گمراه کننده اند. هر گاه اعتبار مراجع مورد شک بود- بجز آنهایی که دارای ماهیت یا فایده ای کلی بودند- آنها را حذف کرده ایم. تنها عضو اهلی این جنس Cramb abyssinica است که به کلم پیچ حبشی نیز موسوم است و اشاره هایی که در یک کتاب به کرامب می شود، محدود به این گونه است.)
کرامب گیاهی روغنی و از خانواده خردل است که منشاء آن ناحیه مدیترانه است . این گیاه در آسیا ، اروپای غربی نیز رایج است . نتایج آزمایشات انجام شده در سال 1932 روی کرامب در شوروی سابق ، کانادا ، سوئد ،آلمان و لهستان در قالب USDA برای اولین بار به جهانیان در سال 1950 معرفی شد . در نبراسکا در سال 1953 تا 1954 برای اولین بار أزمایشی روی کرامب انجام گرفت . طی سالهای 1950 – 1960 آزمایشات انجام شده به منظور تعیین مشخصات کرامب برای استفاده در تناوب زراعی بوده است .

در سال 1992 در ایالت متحده دانشگاه داکوتای شمالی 20000 ایکر ( معادل 8000 هکتار ) زیر کشت کرامب رفت ، چون بازاری برای مصرف آن در نبراسکا نیافتند در سال 1986 USDA به این نتیجه رسید که ائتلاف HEA ( اروسیک اسید بالا ) خود را توسعه داده و مرکز تحقیقات امریکا ، ARS ، و دانشگاه های ایداهر ، ایلی نویز ، لووا ، کانزاس ، سی سوری ، نبراسکا ، مکزیک جدید و دانشگاه داکوتای شمالی را به مجموعه اضافه نماید . هدف از این تشکیلات توسعه و ترویج منابع محلی برای شناسایی کرامب و کلزا بود . با توجه به ارزش کم روغن کرامب و وضعیت توسعه و ترویج منابع محلی برای نتوانستند در ترویج و آشنا سازی این گیاه موفق باشند .

گونه تحقیق شده در آنجا به نام Crambe abyssinica بود . بذر کرامب در صنعت بدلیل اسید اروسیک بالا کاربرد فراوان دارد تولید تجارتی برای تهیه روغن آن در سطح 4500 ایکر در سال 1991 و 20000 ایکر در سال 1992 برای تولید 1000 ایکر در دانشگاه داکوتای شمالی و 200 ایکر در نبراسکا و کانزاس آزمایش شد ، بدست آوردن بذر کوچک آن و مدیریتش ساده بود و همچنان مشخص شد که این گیاه برای مصارف غذایی کاربرد ندارد .
-گیاه شناسی :
کرامب با نام علمی
crambe1 .
نام انگلیسی : E.cole – wort,sea cabbage
نام فرانسوی : F.chou marin ; crambe
نام آلمانی : d. Meerkohl;seekohl;strandkohl
نام فارسی : سپیده
که از لحاظ طبقه بندی سیستماتیک به شکل زیر است .
Classis : Dicotyledones
Sou.cl. : Dialypetales
ORDO : Parietales
Familia : Cruciferae
Genus : crambe

گونه های موجود در ایران :
براساس فلورایرانیکا سه گونه به ایران اختصاص دارد که عبارتند از
1Crambe L.
(C.aculeolata)
(C.cordifolia )

(C. edentula )
(C. gracillima)
-C . hispanica)
(C.juncea)
-C. kotschyana
-C.orientalis
C. Orientalis L.var . sulphurea
(C.persica)
(C.cephalanthe)
(C.umbellata)
مشخصات گیاهشناسی C.kotshyana
گیاهی پایا (چند ساله ). بسیار بزرگ (علف غول آسا ) با ارتفاع 2-1 متر ، دارای شاخه های زیاد . بدون پرز یا با پرزهای منفرد .ساقه ایستاده ، ضخیم ، متعدد و منتهی به انشعابات گل آذین . برگ بسیار بزرگ ( تقریبا با طول و عرض 50 ) برگهای قاده قلبی شکل یا تقریبا کلیوی شکل تا 50 سانتی متر عرض . دمبرگ با پهنک تقریبا هم اندازه ، پهنک دارای لبه های دندانه ای نا منظم است . برگهای ساقه تخم مرغی شکل و نوک تیز . گل آذین پخش یا خوشه (پانیکولی ). گلبرگها ( 10 – 6 طول و 6-4 عرض (m) ) سفید ،دم میوه 40-10 میلی متر طول ، تقریبا راست . بند پائینی میوه (3-5/1 طول و 1- 5/0 ) عرض (m) ) تحلیل رفته ، بند بالایی ( 5/6 – 4 طول و 6-4 عرض (m) ) گردو کروی ، دارای رگه های مشبک بدون نوک . موسم گل دهی در این گونه اردیبهشت – خردا است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش گل و گیاه در گلخانه ( پیتوس و نخل زینتی ) در word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش گل و گیاه در گلخانه ( پیتوس و نخل زینتی ) در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش گل و گیاه در گلخانه ( پیتوس و نخل زینتی ) در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش گل و گیاه در گلخانه ( پیتوس و نخل زینتی ) در word :

موضوع طرح : پرورش گل و گیاه در گلخانه ( پیتوس و نخل زینتی )

ظرفیت : 2000 متر مربع

مجوز های لازم: جواز تاسیس از وزارت کشاورزی

سرمایه گذاری کـل: 1363 میلیون ریال

سهم آورده متقاضی: 163 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1200 میلیون ریال

دوره بازگشـت سرمایه: 6/2 سال ( معادل 31 ماه )

سود ویژه : 57/487 میلیون ریال

میزان اشتغالزایی : نه نفر وضعیت جغرافیایی وطبیعی ایران به گونه ای است که آسمان روشن و صاف و آفتاب گرم آن عامل مثبتی برای رشد و نمو برخی گیاهان در فصول مختلف سال است این امر باعث می‌شود تا در آینده نه‌تنها از واردات بذر و قلمه گل و گیاه کاسته شود بلکه سبب صادرات محصولات گلخانه ای نیز خواهد بود.
باید توجه داشت که فرآورده های گل و گیاه زینتی باید قادر باشند در بازارهای داخلی و خارجی با فراورده‌های مشابه رقابت نمایند. در حقیقت کسانی که به کار پرورش گیاهان زینتی می‌پردازند زمانی موفق خواهند بود که همه ساله از محصولشان سود ببرند و برای دستیابی به این منظور مسائل مربوط به کیفیت گل، میزان محصول در واحد سطح ، زودرس یا دیررس بودن گل، هزینه تولید ، روشهای بسته بندی ، حمل و نقل، بازاریابی و صادرات بسیار حائز اهمیت است. بیشتر این مسائل وابسته به شرایطی است که گیاهان در آن رشد و نمو کرده ، پرورش می‌یابند و بعد به سوی بازارهای مصرف می‌روند.
عواملی نظیر درجه حرارت هوا و خاک ، شدت نور، طول دوره روشنایی، میزان رطوبت و تبخیر در کیفیت و میزان عملکرد بسیار مؤثر است.
ایـران ، موطن اصلی بسیاری از گیاهانی است که امروزه به عنوان گیاهان زینتی در گوشه و کنار دنیا کشت می‌شوند. به طور مثال انواع لاله و زنبق و بسیاری دیگر از گلها ریشه نژادی ایرانی داشته و در کشورهای دیگر دچار تغییرات ژنتیکی شده اند و به اشکال و رنگ‌های گوناگون دوباره به ایران برگشت داده شده اند.
در حال حاضر گل و گیاه ، جایگاه خود را در کشور بازیافته و در سالیان اخیر تولید آن مانند سایر نقاط دنیا از حالت سنتی خارج شده و به صورت فعالیتی تجاری در آمده است. مسلما در آینده کشورهایی که دارای چهار فصل مجزا و آفتاب مناسب و دائمی باشند از نظر تولید و صادرات قادرند جایگاه ویژه ای در این بازار بیابند که کشورمان نیز در زمره این کشورها است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بررسی سیستم بتن پیش ساخته با سقفهایهالوکور

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررسی سیستم بتن پیش ساخته با سقفهایهالوکور درساختمانها در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررسی سیستم بتن پیش ساخته با سقفهایهالوکور درساختمانها در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررسی سیستم بتن پیش ساخته با سقفهایهالوکور درساختمانها در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررسی سیستم بتن پیش ساخته با سقفهایهالوکور درساختمانها در word :

چکیده

در دهه های اخیر با توجه به نیاز روزافزون به احداث ساختمان و ابنیه در مدتی کوتاه،جوامع مختلف بـا بهرهگیری از تکنولوژیهای نوین،با استفاده از دستگاهها و تجهیزات پیشرفته و نیروی با تجربه اقدام بـه تولید انبوه ساختمان می نمایند.بتن به عنوان یک ماده اولیه با خواص مطلوب جایگاه ویژهای در صنعت ساختمان پیدا کرده است،که در این میان استفاده از قطعات بتنی پیشسـاخته اهمیـت بسـزایی یافتـه است.سیستم پیشساخته بتنی با سقف هالوکور یکی از روشهایی است که به این منظور مورد اسـتفاده قرار میگیرد.مشخصه بارز این سیستم طول دهانه،وزن سبک،سهولت و سرعت اجرا و درنتیجـه کـاهش فاصله زمانی میان سرمایهگذاری تا بهرهبرداری است.باتوجه به تولید قطعات در کارخانه کیفیت ساخت آنها نسبت به قطعات بتنی تولید شده در کارگاه بالاتر بوده و از نظر زمان اجرا نیز نسبت به سیستمهای متداول سریعتر است.این سیستم یکی از مناسبترین فنآوریهای نوین برای تولید صـنعتی سـاختمان محسوب میشود.

کلمات کلیدی

انبوهسازی ، سازههای بتنی پیشساخته ، سقف هالوکور

.1 مقدمه

امروزه ساختمان سازی و به ویژه مسکن از مشکلات عمده جامعه ما میباشد. از این رو تحقیق و مطالعه در این زمینه از اهمیت خاصی برخوردار است. بتن از جمله مصالحی است که اگر با آگاهی و شناخت خصوصـیات آن بـه کـار گرفته شود، از نظر اقتصادی و کاهش وابستگی میتواند موثر باشد. هرگاه قطعـهای سـاختمانی در جـایی غیـر از محـل اصلی آن ساخته شده و سپس در محل اصلیاش نصب شود، پیش ساخته محسوب میشود. افزایش قابل توجـه هزینـه عملیات ساختمانی و نیاز به احداث ساختمانها و ابنیه در مدتی کوتاه باعث شده تا طراحان بـه فکـر روشهـایی بـرای دست یابی به این اهداف بیفتند. در راستای این هدف، روش پیشساخته در یک قرن اخیر ابداع شده و گسترش یافتـه است این سیستم در سالهای 1950 تا 1960 در اروپا به نحو گستردهای مورد استفاده قـرار گرفـت و سـپس در نقـاط مختلف دنیا گسترش یافت. در این سیستم قطعات بتنی بر اساس نقشهها و مشخصات مورد نظر به صورت پیشسـاخته از کارخانه سازنده به محل کارگاه حمل میشوند. با توجه به تولید قطعات در کارخانه، کیفیت سـاخت آنهـا نسـبت بـه

قطعات تولید شده در کارگاه بالاتر بوده و از نظر زمان اجرا نیز، نسبت به سیستمهای متداول سـریعتـر اسـت. بـه طـور معمول قطعات مورد نیاز، در سه گروه قطعات سقف، دیوار و قطعات متفرقه با استفاده از تجهیزات و امکانات مکانیزه در کارخانههای سازنده تولید میشوند.

قطعـات پیشســاخته پیشتنیــده (precast pre-stressed) بتنــی توخـالی را هــالوکور میگوینــد. ترکیــب پیشتنیدگی و پیشساختگی منجر به استفادهی بهینه مصالح، کیفیت بـالای سـاخت و سـرعت بـالای اجـرا میشـود. توخالی بودن قطعات هالوکور باعث صرفه جوئی %50-%40 بتن در این قطعات نسبت به حالت توپر میشـود. همچنـین این دالها قابلیت پوشش دهانههای با طول 19 متر را دارا میباشند. بدلیل مزایای این قطعات و گستره بالای کـاربری آنها استفاده از این سیستم در جهان روند رو به رشدی داشته است و در حال حاضر یکی از پرکـاربردترین سیسـتمهای سقف شناخته میشود.

.2 سقف بتنی پیش ساخته)سیستم هالوکور(

سـقفهــای مجــوف پــیشســاخته یـا Hallow core slabs از سیسـتمهــای ســقف شــناخته شــده در دنیــا می باشند.[1] این سقفها به دو صورت با بتن مسلح معمولی و یا بتن مسلح پیشتنیده در کارخانـه تولیـد و بـه محـل اجرای پروژه انتقال داده میشوند. در مقطع طولی این سقفها به منظور کاهش بار مـرده سـقف حفراتـی تعبیـه شـده است. از مزایای این سیستم مشابه دیگر انواع سقفهای پیشساخته کاهش زمان اجرا و افزایش سرعت پیشرفت پـروژه میباشد.

دال های هالوکور که از جمله کف های مورد استفاده در ساختمان می باشند،با یا بدون لایه رویی بتن درجا استفاده می شوند . در اتصال نوع تر ، بین واحد هالوکور را با گروت پر میکنند (تصویر .(3 کناره های طولی دال های هالوکور مطابق( تصویر( 4 دارای فرورفتگی هایی میباشد که گروت در آنها نفوذ نموده و کلید برشی نامیده میشود .در واقع هنگامی که بار خارجی به دالهای هالوکور وارد میشود، این کلید برشی موجب انتقال برش از یک دال به دال دیگر میگردند . به بیان دیگر شیارهای بین دالهای هالوکور قابلیت انتقال برش طولی از یک دال به دال دیگر را دارا میباشند .]2[

تصویر:3اتصال بین دالهای هالوکور توسط کلیدهای برشی و گروت تصویر:4 کلیدهای برشی دردالهای هالوکور

.3 سیستم سازهای

پایداری و باربری جانبی سازه در این سیستم به یکی از دو روش کلی زیر تامین میشود:

.13 سیستم قاب با اتصاالت ساده )مفصلی( همراه با دیوار برشی درجا

در این روش میلگردهای انتظار برای اجرای دیوار برشی بتنی در جا از قبل در پی پیشبینی میشود و همزمان با نصب قطعات پیشساخته (مانند تیر، ستون سقف) بتن ریزی دیوار برشی به نحوی انجام میشود که یکپارچگی کافی بین قاب ساده و دیوار برشی بتن در جا تامین شود.[1]

.4 انواع اتصاالت در سازههای پیش ساخته در روش قاب با اتصاالت ساده )حداکثر تا 3 طبقه(
.14 اتصال ستون به پی

این اتصال میتواند به وسیله پیچهایی که صفحات فولادی نصب شده در انتهای ستونهای بتنی را به پی متصل میکند، اجرا شود. همچنین میتواند با قراردادن ستون در حفرههای درون پی و بتنریزی اطراف آن (و یا روش متهای) اتصال ستون به پی را اجرا کرد.[3]

تصویر شماره 5
.24 اتصال ستون به ستون

در یکی از شیوههای متداول، ستونهای سازه به ارتفاع حداکثر سه طبقه و معمولاً با تعبیه کربل در ارتفاع طبقات و تیرها نیز به صورت پیش ساخته جهت نشیمن روی کربلها در دو انتها، در کارخانه ساخته و در محل نصب میشود.[3]

تصویر شماره 6
.34 اتصال تیر به ستون

این اتصال میتواند با استفاده از تکیهگاههایی که بر روی ستون در زمان ساخت درنظر گرفته میشود ، اجرا شود.[3]

تصویر شماره 7
.44 اتصال سقف به تیر

اتصال سقف به تیر به طور معمول به صورت تر و با استفاده از میلگردهایی که از قبل در قطعات سقف و تیر پیش بینی شده است، اجرا میشود. به این ترتیب که با اضافه کردن میلگردهای طولی برای به هم پیوستن میلگردهای پیشبینی شده در قطعات سقف و تیر و بتنریزی فاصله بین این دو قطعه، در محل اجرای ساختمان اتصال مورد نظر تکمیل میشود.[3]

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق ریسک1 در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق ریسک1 در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق ریسک1 در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق ریسک1 در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق ریسک1 در word :

در سرمایه گذاری ریسک و بازده همواره به همراه هم هستند و تصمیمات سرمایه‌گذاران در گرو اطلاعات دقیق از هر دوی آنهاست . ریسک این گونه تعریف می شود : اختلاف میان بازده واقعی یک سرمایه گذاری و بازده مورد انتظار آن . رابطه میان ریسک و بازده را همواره می توان بصورت یک خط با شیب مثبت نشان داد زیرا سرمایه گذار منطقی ریسک بالا را با انتظار کسب بازده بالاتر خواهد پذیرفت .



نقطه RF (Risk Free Rato of Return) ، بازده دارائی های بدون ریسک ، نظیر اوراق خزانه می باشد . هرچه روی خط جلوتر می رویم با توجه به افزایش میزان ریسک بازده مورد انتظار نیز افزایش می یابد . به عنوان مثال ، ریسک و در نتیجه بازده اوراق قرضه از سهام عادی ، سهام عادی از اوراق اختیار خرید ، و اوراق اختیار خرید از اوراق اختیار خرید و فروش سهام کمتر است .
بیشتر سرمایه گذاران بر این باورند که بازده واقعی همواره کمتر از بازده مورد انتظار است . هر چه پراکندگی بازده بیشتر باشد ریسک آن نیز بیشتر خواهد بود .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله نقش پدافندغیرعامل دربرنامه ریزی آمایش سرزم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله نقش پدافندغیرعامل دربرنامه ریزی آمایش سرزمین باتاکیدبرشهرهای مرزی در word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله نقش پدافندغیرعامل دربرنامه ریزی آمایش سرزمین باتاکیدبرشهرهای مرزی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله نقش پدافندغیرعامل دربرنامه ریزی آمایش سرزمین باتاکیدبرشهرهای مرزی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله نقش پدافندغیرعامل دربرنامه ریزی آمایش سرزمین باتاکیدبرشهرهای مرزی در word :

چکیده

برای آمایش سرزمین تعارف متعددی ذکر کرده اند که تقریبا مفهوم همه این تعارف یکی می باشد” برنامه ریزی برای سرزمین طبق توانمندیهای آن وتنظیم رابطه انسان وسرزمین وفعالیت های انسان درسرزمین درراستای عدالت سرزمینی”یکی ازملاحظاتی که دربرنامه های آمایشی بایدمدنظرقرارگیردپدآفندغیرعامل می باشدکه تهدیدهایی که ازطرف طبیعت وچه ازطرف کشورهای غربی برای کشورصورت می گیردلزوم توجه به آن رامشخص می کنددراین بین دربرنامه ریزی برای مناطق مرزی به دلیل ویژگی های خاص، توجه به پدآفند غیرعامل بیش ازمناطق دیگرضروری می باشد.روش ما دراین مقاله ما توصیفی- تحلیلی می باشدوسعی کردیم عواملی که باعث می شود توجه به پدافندغیرعامل دربرنامه ریزی آمایش این مناطق ضرورت یابد شناسایی کنیم.

واژه های کلیدی:آمایش سرزمین، پدآفندغیرعامل، مناطق مرزی، برنامه ریزی منطقه ای

1 استادیارجغرافیای سیاسی دانسکده جغرافیا، دانشگاه تهران

2 دانشجوی کارشناسی ارشدبرنامه ریزی آمایش سرزمین

3 دانشجوی کارشناسی ارشدبرنامه ریزی آمایش سرزمین

همایش ملی مرزنشینی،توسعه پایداروفرصت های سرمایه گذاری

مقدمه

هرمنطقه جغرافیایی برای بقاءنیازبه این دارد که همراه باگذشت زمان توسعه یابدوچه بهترکه این توسعه درقالب یک برنامه اصولی باشد،یک برنامه زمانی می تواند منجربه توسعه شود که طبق شرایط وویژگی های آن منطقه ومدنظرقراردادن تمام جنبه های اجتماعی،اقتصادی،دفاعی و; باشدکه درچنددهه اخیردراکثرمناطق جهان ازبرنامه ریزی آمایش سرزمین برای ارزیابی وبرنامه ریزی برای توسعه مناطق استفاده می کنندکه می توان گفت بهترین نوع برنامه ریزی محسوب می شود.

آمایش سرزمین مجموعه ای ازدانش ها،فنون،اصول،سیاست ها،برنامه ها واقدامات وعملیات هماهنگ ومنسجمی است که به منظورساماندهی ونظم بخشیدن به فضاها ومکان های زیستی وجغرافیایی(طبیعی وغیرطبیعی)به کارگرفته می شوند(محمودی 134:1388به نقل اززرقانی واعظمی،(1390، می توان گفت که آمایش سرزمین، توزیع وپراکنش منطقی جمعیت وفعالیت های توسعه اقتصادی واجتماعی درپهنه سرزمین واستفاده بهینه از منابع طبیعی وانسانی درجهت رفاه فردی وجامعه است.(سرور،(1391، آمایش سرزمین وطرح های منطقه ای همواره براساس دومفهوم اصلی”دفاع” و “توسعه”شکل می گیرد(مدیری وهمکاران (1391، یکی ازمهمترین ابعادوملاحظات آمایش سرزمین، ملاحظات دفاعی-امنیتی آن است.تاکنون درطرح های مختلف،دیدگاهها عمدتأبرامرتوسعه تاکیدداشته وبه ملاحظات دفاعی وامنیتی جهت دفاع سرزمینی وحفاظت ازتاسیسات وامکانات حساس وحیاتی توجه نشده است.حال آن که اعمال دیدگاههای دفاعی وامنیتی درطرح های آمایش وتوسعه ای نشان دهنده هم پیوندی عملکردی میان فعالیت ازیک طرف وتشکیلات دفاعی ازطرف دیگر است(شیخ زاده وهمکاران(1391، تحلیل تهدیدات نظامی-امنیتی درچارجوب برنامه های آمایش سرزمین،مستلزم شناخت انواع تهدیدات، منبع ومنشاتهدید، مناطق موردتهدید وسرانجام ارائه راه کارههایی برای مقابله با تهدیدات است.استان هاومناطق مرزی به دلیل ویژگی تماس بامحیط خارجی،همواره درمعرض انواع تهدیدات قراردارد.این ویژگی مناطق مرزی آن رادربرابرتهدیدات خارجی آسیب پذیرمی کند(عندلیب،122:1380به نقل اززرقانی واعظمی، (1390،برای همین منظور تامین امنیت درشهرها ومناطق مرزی، یکی ازموضوعات مهم وکاربردی درجغرافیای سیاسی امروزاست(عندلیب،196:1380به نقل ازمنصوری دانشور،(1391، امروزه دربرابرتهدیدات جدید،بایددفاع متناسب باهمان تهدیدراداشته باشیم بنابراین باشناسایی دقیق تهدیدات وفرصت های خود می توانیم راهبردهای خاصی برای مقابله با تهدید داشته باشیم که این همان توسعه مفاهیم وادبیات پدافندغیرعامل است(شیخ زاده وهمکاران،.(1391 مادراین مقاله سعی کردیم باروش توصیفی-تحلیلی وجمع آوری اطلاعات بااستفاده ازروش کتابخانه ای واسنادی بابررسی اصول آمایش سرزمین وپدافندغیرعامل باتوجه به شرایط خاصی که مناطق مرزی دارند به توضیح وبیان ضرورت توجه به پدافند غیرعامل را دربرنامه های آمایش سرزمین به خصوص درمناطق مرزی بپردازیم امیدواریم که مقاله حاضری تلنگری برمدیران وبرنامه ریزان باشد تاتوجه بیشتری به بحث پدافند غیرعامل دربرنامه های آمایش سرزمین مناطق مرزی داشته باشند.

-1 مبانی ومفاهیم

23و24مهرماه/1393پارس آبادمغان

(1-1آمایش سرزمین
آمایش که اسم مصدرآمودن یا آماییدن است،بنابه فرهنگ های مختلف لغات،معانی گوناگونی دارد که آراسته کردن دراین رابطه مصداق پیدا می کندبه طورکلی آمایش سرزمین عبارت است از”تنظیم رابطه بین انسان، سرزمین وفعالیت های انسان درسرزمین به منظوربهره برداری درخوروپایدارازجمیع امکانات انسانی وفضایی سرزمین درجهت بهبود وضعیت مادی ومعنوی اجتماع درطول زمان است”(مخدوم،(16:1392، اصطلاح رایج “آمایش سرزمین”که معادل واژه انگلیسیland useوواژه فرانسوی Amenagement do temitoire است به صراحت ورسایی اصل واژه آن نیست.به هرحال دربرابرمصدرواژه آمایش (آماییدن وآمودن)مترادفهایی درفرهنگ های مختلف آمده است ازجمله درفرهنگ معین:آمیختن،آراستن،زینت کردن،مهیاکردن،به سلک درآوردن،درنشاندن وهمچنین درفرهنگ آنندراج:حاضرومستعدکردن ودربرهان قاطع،آراستن ومهیاکردن ومستعدکردن(سرور،(20:1391، همچنین آمایش سرزمین ،علم تخصیص منابع دربرنامه ریزی اقتصادی ویاسازمان دهی مطلوب فضا تعریف شده است(زیاری،.(24:1388

برای روشن ترشدن تعریف وحدودوثغوراصطلاح”آمایش سرزمین”بهتراست که دراینجابه تعریف مهندسین مشاورستیران((1355مراجعه کنیم:”آمایش سرزمین عبارت است ازبرنامه ریزی وسازمان دادن نحوه اشغال فضاوتعیین محل سکونت انسان هاومحل فعالیت ها وتجهیزات وهمچنین کنش های بین عوامل گوناگون نظام اجتماعی واقتصادی”به نظراین گروه “آمایش سرزمین”به خودی خودنمی تواندهدف باشدبلکه بیان جغرافیایی وترجمان نیات وهدفهایی به شمارمی آیدکه سیاست دولت درآن تعیین کرده است(سرور،.(23:1391آمایش سرزمین یکی ازقلمروهای اساسی عملکردجغرافیای کاربردی است که اغلب بااراده واختیار،تعادلهای فضایی ،ملی وناحیه ای رااصلاح وسازمان دهی می کند.به این منظور،لازم است که هم شناخت وادراک مناسبی ازکل سرزمین داشت وهم درباره فضاآینده نگری کرد(ابراهیم زاده،.(27:1389

اندیشه آمایش سرزمین درکشورفرانسه بامشاهده عدم تعادل درتوزیع جغرافیایی جمعیت،فعالیت وخدمات،همزمان باپیدایش تفکربرنامه ریزی به منظوربازسازی کشورپس ازپایان جنگ جهانی دوم نمایان شد( FIP PUP,2006:67به نقل ازمدیری وهمکاران، (1391، پیشگامان اجرای برنامه همه جانبه وتمرکزیافته آمایش سرزمین درجهان(باهماهنگی چهارپارامترتوان اکولوژیکی،تکنولوژی،نیروی انسانیومنابع مالی)استرالیاوکانداودررده بعدی هلندهستندکه دراواخردهه1950واوایل دهه1960اقدام به تاسیس دفترآمایش سرزمین کرده واینک مراحل آن راگذرانده اند.یعنی به طوردقیق می دانند که توان سرزمین های آنهابرای استفاده های مختلف انسان وتوسعه چگونه است.جمع آوری اطلاعات موجودازسرزمین وبرنامه ریزی برای اجرای پروژه های بهره وری رادرهرنقطه کشورراسریعأمی تواننددراختیاراستفاده کنندگان قراردهند.سایرکشورهای پیشرفته،دنباله روکشورهای یادشده گردیده،اقداماتی دراین زمبنه انجام داده اند(سرور،.(20:1391

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >