پروژه دانشجویی تحقیق تحلیلی بر توسعه صنعت گردشگری در برنامه ریزی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق تحلیلی بر توسعه صنعت گردشگری در برنامه ریزی روستایی زاهدان با استفاده از مدل راهبردی SWOT در word دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق تحلیلی بر توسعه صنعت گردشگری در برنامه ریزی روستایی زاهدان با استفاده از مدل راهبردی SWOT در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق تحلیلی بر توسعه صنعت گردشگری در برنامه ریزی روستایی زاهدان با استفاده از مدل راهبردی SWOT در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق تحلیلی بر توسعه صنعت گردشگری در برنامه ریزی روستایی زاهدان با استفاده از مدل راهبردی SWOT در word :

امروزه گردشگری یکی از منابع اصلی درآمد ملی کشورهای توسعه یافته و برخی کشورهای در حال توسعه به ویژه کشورهای جنوب شرقی آسیا را تشکیل می¬دهد. براساس پیش¬بینی کارشناسان اقتصادی، صنعت توریسم با گردش سرمایه حدود 900 میلیارد دلاری در سال 2009 رتبه سوم از نظر گردش سرمایه در میان سایر فعالیت های اقتصادی را خواهد داشت. این در حالی است که ایران علیرغم آنکه به دلیل برخورداری از منابع سرشار محیطی و بهره¬گیری از پشتوانه غنی تاریخی– فرهنگی چند هزار ساله از قابلیت ویژه¬ای در توسعه صنعت گردشگری برخوردار است، لیکن تا کنون نتوانسته سهم شایسته¬ای از این گردش سرمایه را بدست آورد؛ گرچه انتظار می¬رود در برنامه پنجم و پس از آن تا تحقق چشم انداز 1404 بیش از گذشته شاهد تحولی سازنده در این زمینه باشیم. سیستان و بلوچستان و بویژه ناحیه گردشگری زاهدان نیز گرچه تا کنون از جایگاه شایسته¬ای حتی در سطح ملی در این ارتباط برخوردار نبوده، ولی با توجه به طرح¬ها و برنامه¬هایی که در طرح جامع گردشگری استان در این خصوص دیده شده، در صورت تحقق آنها قطعاً شاهد ارتقا کارکردهای گردشگری و توسعه آن در استان و ناحیه گردشگری زاهدان خواهیم بود و انتظار می¬رود که با توسعه گردشگری در منطقه، ضمن ایجاد اشتغال برای گروههای مختلف، رونق صنایع دستی، حمل و نقل و صنایع وابسته، افزایش درآمد و توسعه منطقه¬ای را نیز به دنبال داشته باشد.
این مقاله با رویکردی توصیفی- تحلیلی و با مطالعات میدانی و استفاده از مدلSWOT ، مشخصاً به بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت¬ها و تهدیدهای گردشگری در ناحیه گردشگری زاهدان پرداخته است. تجزیه و تحلیل¬های حاصل از مدل فوق در این پژوهش، نشان می¬دهد که در بعد عوامل درونی، وجود جاذبه¬هایی مانند تپه¬های ماسه¬ای، غارها¬ی طبیعی هفتاد ملا، منطقه ییلاقی لادیز، گودواره سیک¬ها و غیره از نقاط قوت و در عین حال پرهزینه بودن ایجاد تأُسیسات و زیرساخت¬ها در منطقه و دسترسی ضعیف به نقاط جاذب گردشگر برای گردشگران از نقاط ضعف ناحیه مورد مطالعه می¬باشند. در بعد عوامل بیرونی مؤثر بر توسعه گردشگری می¬توان از مؤلفه عدم امنیت کافی و ناآرامی¬ها در منطقه به عنوان مهم¬ترین عامل تهدید بیرونی نام برد. گرچه کارکرد زاهدان به عنوان مرکز استان، قرارگیری میرجاوه در نزدیکی مرز ارتباطی و بین-المللی، وجود نیروی انسانی فعال و بهره¬گیری از سرمایه¬ گذاری بخش خصوصی در این ناحیه می¬تواند به عنوان فرصتی مناسب، جهت ارتقاء وضعیت گردشگری شهرستان کارساز باشد. در مجموع نتایج تحلیلی مقاله بیانگر آن است که استراتژی توسعه صنعت گردشگری در این ناحیه می¬تواند در برگیرنده ایجاد و ارتقا مراکز خدمات برتر پزشکی، مالی، حمل و نقل و تجارت در سطح منطقه و حوزه خلیج فارس، آسیای مرکزی و شبه قاره باشد.
گردشگری به عنوان صنعتی نوپا در سال¬های اخیر تأثیرات زیادی بر وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جهان داشته است. ایجاد اشتغال، ارزآوری، تعادل منطقه¬ای، کمک به صلح جهانی، کمک به سرمایه¬گذاری در میراث فرهنگی، بهسازی محیط، کمک به بهسازی زیستگاه¬های حیات وحش، توسعه نواحی روستایی دارای جاذبه¬های گردشگری و جلوگیری از برون کوچی در کنار مزایای صنعت، جمعیت و مانند آن، از جمله مزایای این صنعت بوده است (صدر موسوی و دخیلی کهنموئی، 1383: 92).
در دهه¬های اخیر، اهمیت گردشگری در سطح بین المللی هم از لحاظ تعداد گردشگران و هم از لحاظ درآمد ارزی همواره و به طور بی¬سابقه¬ای در حال افزایش بوده است (Thomas et al, 2005: 18) و پیش بینی می¬شود تا سال 2010 سالیانه بیش از یک میلیارد جهانگرد در سراسر جهان سفر کنند. در سال 2000 بیش از 698 میلیون نفر به یک کشور غیر از کشور خود مسافرت کردند که در این میان حدود 500 میلیارد دلار، از این طریق عاید کشورهای میزبان شد. مطالعات صورت گرفته در مناطق مختلف جهان نشان می¬دهد که همزمان با این رشد سریع، تأثیرات منفی توریسم نیز در حال گسترش بوده است. بنابراین، سیاست گذاران و برنامه¬ریزان هر کشوری باید برای افزایش درآمد از طریق گردشگری برنامه-ریزی کنند ولی در عین حال باید توجه داشته باشند که این افزایش نباید به بهای مخاطره افتادن توسعه پایدار گردشگری صورت پذیرد (Papatheodorou et al, 2005)
تاریخچه گردشگری در ایران نشان می¬دهد که عواملی مانند ناآرامی¬های دوران انقلاب، سوء برداشت¬ها از اوضاع داخلی ایران در جهان و آغاز جنگ تحمیلی باعث شده است که رکودی در جهانگردی ایران به وجود آید. گرچه در سال¬های اخیر این صنعت از وضعیت رو به رشد نسبی در کشور برخوردار بوده است، اما این رشد در مقایسه با توان¬های توریستی کشور بسیار بطئی بوده است (حیدری چیانه، 1383: 4). ایران به دلیل برخورداری از منابع سرشار محیطی و بهره¬گیری از پشتوانه تاریخی – فرهنگی چند هزار ساله از قابلیت ویژه ای در توسعه صنعت گردشگری برخوردار است. اما متاسفانه اقتصاد تک محصولی متکی بر درآمدهای نفتی مانع از توجه به این بخش از اقتصاد در کشور شده است. مقایسه کشورهایی که مهمترین منابع اقتصادی خود را از گردشگری کسب می¬کنند با کشور ما که به درآمدهای نفتی متکی است اهمیت اقتصادی توسعه گردشگری را نشان می¬دهد. توسعه گردشگری در کشور ضمن ایجاد اشتغال برای گروههای مختلف، رونق صنایع دستی، حمل و نقل و صنایع وابسته، افزایش درآمد و توسعه منطقه¬ای را نیز به دنبال دارد. از اینرو توسعه گردشگری علاوه اینکه در سطح ملی ضرورت می¬یابد در سطح محلی نیز از ضرورت برخوردار است. با توسعه گردشگری در سطح محلی می¬توان رونق و اعتبار خاصی به عرصه سکونتگاه¬های شهری و روستایی بخشید. با توجه به تأثیر شگرف گردشگری در زمینه¬های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جوامع امروز، باید با نظری بلند و مدیریتی عالمانه، آگاهانه و با برنامه¬ریزی درست، در جهت گسترش آن تلاش کرده و آثار منفی آن را به حداقل رسانید (محلاتی، 1380: 6).
زاهدان مرکز استان پهناور سیستان و بلوچستان در جنوب شرق کشور واقع شده است. ناحیه زاهدان دارای آثار جالب تاریخی و گردشگری در خور توجهی است، در منطقه لادیز از بخش میرجاوه این شهرستان اشیایى سنگى از دوران پارینه سنگى با قدمت 80 تا 100 هزار ساله شناسایى سطحى شده‏اند، در دامنه شمالى کوه تفتان در روستاى روپس از توابع دهستان تمین یک غار طبیعى وسیعى وجود دارد که داراى چندین قبر کهن مى‏باشد و معروف به هفتاد ملا است و به همین ترتیب شاهد دیگر آثار جالب تاریخی، طبیعی و انسانی گردشگری در این منطقه می¬باشیم.
در این تحقیق به تحلیل نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت¬ها و تهدیدهای گردشگری ناحیه زاهدان درقالب مدل swot می¬پردازیم.
پیشینه تحقیق
گردشگری پدیده¬ای است کهن که از دیرباز در جوامع انسانی وجود داشته و به تدریج در طی مراحل تاریخی مختلف، به موضوع فنی، اقتصادی و اجتماعی و صنعتی کنونی خود رسیده است. گردشگری بر بنیاد و عامل اساسی سفر و جابه¬جایی استوار است. در نتیجه دگرگونی¬های آن تابع تغییرات مختلفی از قبیل: دگرگونی¬های ناشی از انگیزه ی سفر و نیز وسیله¬ی حمل و نقل می¬باشد (کارگر،1386: 95). در زمینه گردشگری تاکنون مطالعات زیادی در قالب پایان نامه، کتاب و مقاله انجام شده است که در ادامه به اختصار به برخی از این آثار اشاره می¬شود:
• دانلد لاندربرگ (1383) در کتاب اقتصاد گردشگری، کلیه اصول و مفاهیم اقتصاد گردشگری را همراه با توضیحاتی مبسوط و روان از الگوهای تحلیلی و تکنیک¬های پیش بینی ارائه می¬نماید. کتاب شامل سه بخش کاملاً مجزاست: بخش اول به بررسی تعاریف و ابعاد اقتصاد گردشگری می¬پردازد. بخش دوم شامل شناخت مبانی اقتصادی و کارکرد هتل، رستوران و غیره و در بخش سوم به بررسی روش¬های کمی متداول در اقتصاد گردشگری می¬پردازد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت اختلالات تجمعی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت اختلالات تجمعی در word دارای 27 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت اختلالات تجمعی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت اختلالات تجمعی در word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت اختلالات تجمعی در word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت اختلالات تجمعی در word :

اسلاید 1 :

 

   ضایعه تجمعی ناشی از تروما (CTD) عبارت است از یک یا چند علامت نظیر درد، مورمور شدن، خواب رفتن، سوزن‌سوزن شدن، سفتی و محدودیت حرکت در یک از چهار ناحیه مفصل اندام فوقانی (گردن، شانه، آرنج، ساعد و مچ دست) که بیشتر از یک هفته طول کشیده و حداقل ماهی یک بار در طی سال گذشته تکرار شده باشد، مشروط بر این‌که صدمه حاد و آسیب قبلی برای مفاصل مربوط وجود نداشته و علائم مشخصاً در ارتباط با شغل فعلی اصطلاح مترادف CTD در برخی از کشورها آسیب ناشی از حرکت‌های تکراری (RMI) Repetitive Motion Injury می‌باشد یعنی اختلاف ناشی از استفاده بیش از اندازه، افرادی که دچار CTD می‌شوند از خستگی،‌ درد مبهم در شانه، گردن، گردن، دست و بازو شکایت می‌کنند در تعدادی از این افرادعلت مشخص نیست ولی در بسیاری از آن‌ها می‌توان علائم را به کارهای مستمر و تکراری نسبت می‌دهند که از نظر ارگونومیکی وضعیت ایده‌آلی ندارد و طبق نظرات بیان شده این‌گونه اختلالات را به استرس یا فشارهای مکرر نسبت می‌دهند.

اسلاید 2 :

عوامل مستعدکننده CTD عبارتند از:

üفعالیت‌های تکراری مستمر و زیاد.

üفعالیت‌هایی که فشار و نیروی زیادی به دست‌ها تحمیل می‌کنند.

üوضعیت‌های نامناسب بدنی در حین فعالیت.

üفعالیت‌های نامناسب در اوقات فراقت و فعالیت‌های ذوقی.

üاستراحت ناکافی که باعث خستگی می‌گردد.

üعدم تجربه کافی در انجام کارهای دستی.

üسن بالای فرد شاغل که باعث می‌شود انعطاف‌پذیری کم و مستعد فرسودگی گردد.

üعدم رضایت شغلی.

üوجود بیماری‌های زمینه‌ای

 

اسلاید 3 :

CTDفقط مربوط به روش کار نامناسب در محیط کار نمی‌باشد، بلکه ممکن است در منزل و نیز اوقات فراقت و کارهای تفننی نظیر انجام کارهای خانه، خیاطی، بافندگی، نواختن سازهای موسیقی، بازی تنیس و; رخ می‌دهد. همچنین به نظر می‌رسد عوامل روحی و روانی هم در بروز CTD نقش داشته باشند.

به‌‌طورکلی مجموعه‌ای مشتمل بر موارد زیر CTD است:

Repetition + Force + Awkward position + No rest

در گذشته موارد CTD مرتبط با شغل کم‌تر گزارش می‌شد که علت آن را ترس کارگران به خاطر از دست دادن و اخراج شدن از کار می‌دانستند.

 

اسلاید 4 :

علل احتمالی افزایش شیوع CTD
 در سال‌های اخیر

üمکانیزه و خودکار شده کارها.

üتولیدات بیشتر توسط تعداد کارگران کم‌تر.

üکار یکنواخت و تکراری در یک ایستگاه کاری.

üآگاهی بیشتر پزشکان و کارگران از این بیماری.

üعلل روانی اجتماعی

üحمایت بیمه از کارگران و احتمال تمارض به علت استفاده از مزایای غرامتی

üافزایش سن کارگران

اسلاید 5 :

اختلالات دست و بازو

از دیدگاه تشریحی، سه نوع آسیب عمده برای دست و بازو وجود دارد.

üاختلالات زردپی

üاختلال عصبی

üاختلال عصبی ـ عروقی

اسلاید 6 :

اختلالات زردپی

üتاندونیت (التهاب ـ تاندون)

üتنوساینویت (التهاب تاندون و غلاف آن)

       الف‌ـ بیماری دکوئروین

        ب‌ـ بیماری انگشت ماشه‌ای

üکیست گانگلیونی

üالتهاب اپی‌کوندیل خارجی

üالتهاب اپی‌کوندیل میانی

üالتهاب تاندون‌های شانه

اسلاید 7 :

تاندونیت (التهاب ـ تاندون)

    شکلی از التهاب زردپی است که هنگام تنش مکرر یک واحد عضلانی یا زردپی ایجاد می‌گردد.

  با افزایش فشار، تعدادی از رشته‌های تشکیل‌دهنده زردپی پاره می‌شود. در چنین وضعیتی زردپی ضخیم‌تر، برجسته و نامنظم شده از شکل طبیعی خود خارج می‌شود. حتی در زردپی‌های بدون غلاف مثل زردپی شانه ممکن است منطقه آسیب دیده کلسیفیه شود. در صورت عدم استراحت و عدم زمان کافی برای بهبود بافت، ممکن است زردپی برای همیشه تضعیف گردد.

  تحریک و تورم تاندون (زردپی) ممکن است در اثر قرار گرفتن پیوسته بازو و در بالای سر و یا بالاآوردن پیاپی آن ایجاد شود.

اسلاید 8 :

تنوساینویت (التهاب تاندون و غلاف آن)

    التهاب غلاف سینویال یک اصطلاح عمومی برای آسیب زردپی همراه با غلاف سینویال است که در اثر حرکات تکراری روی می‌دهد. در اثر تکرار زیاد حرکت، غلاف سینویال بیشتر تحریک شده و مایع بیشتری تولید می‌کند. تجمع مایع اضافه، سبب درد و تورم غلاف می‌شودو این امر سبب می‌شودکه حرکت رفت و برگشتی تاندون در درون غلاف دشوار شود.

  همانند دیگر موارد التهاب، نشانه‌های این عارضه عبارتند از: درد،‌ احساس سوزش و تورم.

  التهاب تاندون و غلاف آن دارای انواع ویژه‌ای است مانند بیماری دکوئروین و بیماری انگشت ماشه‌ای.

اسلاید 9 :

الف‌ـ بیماری دکوئروین

در این بیماری اصطحکاک مکرر باعث ضخیم‌تر شدن زردپی‌های کنار مچ (زردپی انگشت شست) و غلاف آن شده و در نتیجه ایجاد ناراحتی می‌کند. بیماری دکوئروین در نتیجه چنگش قدرتی و همچنین حرکت پیچشی دست ایجاد می‌شد (مثل کار کردن با پیچ‌گوشتی یا چلاندن لباس).

ب‌ـ بیماری انگشت ماشه‌ای

   اگر غلاف زردپی به قدری متورم شود که زردپی در آن قفل شود، تلاش برای حرکت دادن انگشت سبب ایجاد حرکتی توأم با صدا و جهش خواهد شد که به این حالت التهاب غلاف زردپی مختنق کرپیتان یا انگشت ماشه‌ای می‌گویند.

  این عارضه در تاندون‌های خم‌کننده انگشت روی می‌دهد و غالباً مربوط به استفاده از ابزارهایی است که دارای دسته‌ای با لبه تیز و خشن هستند.

اسلاید 10 :

کیست گانگلیونی

    شکل دیگری از اختلالات غلاف زردپی است که در آن به علت ترشح بیش از حد مایع سینویال، غلاف متورم شده و در زیر پوست (غالباً در ناحیه مچ)، ایجاد برجستگی می‌شود.

التهاب اپی‌کوندیل خارجی

    زردپی بدون غلاف در مفاصل آرنج و شانه یافت می‌شوند.

  آرنج به‌طور ویژه‌ای نسبت به التهاب زردپی (تاندونیت) آسیب‌پذیر است چرا که علیرغم بزرگی عضله ساعد، فضای اتصال کمی در اپی‌کوندیل استخوان بازو وجود دارد. زمانی‌که ماهیچه‌های بازکننده انگشت که به آرنج متصل هستند کشیده شده و یا زیاد به کار گرفته شوند تحریک شده و درد از آرنج به پایین ساعد انتشار می‌یابد. این حالت به نام التهاب اپی‌کوندیل خارجی نامیده می‌شود. فعالیت‌های که در آن از بازو برای ضزبه زدن یا حرکات پرتابی سریع استفاده می‌شود، باعث بروز چنین وضعیتی می‌گردد. از دیگر اسامی این عارضه، آرنج تنیس‌باز و آرنج کسی که ورزش بولینگ انجام می‌دهد، است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تجدید حیات فکرى، فرهنگى معتزله در قرن چهارم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تجدید حیات فکرى، فرهنگى معتزله در قرن چهارم هجرى در word دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تجدید حیات فکرى، فرهنگى معتزله در قرن چهارم هجرى در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تجدید حیات فکرى، فرهنگى معتزله در قرن چهارم هجرى در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تجدید حیات فکرى، فرهنگى معتزله در قرن چهارم هجرى در word :

جریان فکرى معتزله به مدت سى سال (در عهد مأمون، معتصم و واثق) مورد توجّه خلفاى عباسى بود. در سال 232هجرى متوکّل به خلافت رسید و اهل حدیث بر امور مسلط شدند و به آزار و اذیت معتزله و مخالفان خود پرداختند. هر چند معتزله نفوذ خود را در دربار عباسى از دست دادند، ولى در قرن چهارم در دستگاه حکومتى آل بویه شخصیت‏هاى مهمى از معتزله ظهور کردند که هر کدام نقش مؤثرى در پیش برد این مکتب ایفا نمودند. این دوره از نظر تدوین آثار، مهم‏ترین دوره فرهنگى معتزله به شمار مى‏رود. صاحب بن عباد طالقانى یکى از چهره‏هاى سیاسى آل بویه که معتزلى مسلک بود، نقش به سزایى در ترویج آراء و عقاید معتزله ایفا نمود. وى که وزیر دو تن از امراى بویهى (مؤیدالدوله و فخرالدوله) بود، قاضى عبدالجبار همدانى را به رى فرا خواند و وى را منصب قاضى‏القضاتى داد که عامل مؤثرى در گسترش آراء و عقاید معتزله به شمار آمد.

در مقاله‏ى حاضر ضمن معرفى تنى چند از مشاهیر معتزله در قرن چهارم هجرى نقش اساسى ایشان در تجدید حیات فکرى، فرهنگى معتزله را مورد بررسى قرار خواهیم داد.

واژه‏هاى کلیدى: معتزله، ابوعلى جبّائى، ابوهاشم جبّائى، قاضى عبدالجبار همدانى، صاحب بن عباد طالقانى، رى، آل بویه.

مقدمه:

نباید چنین تصور کرد که با قدرت یافتن متوکّل، آفتاب دولت معتزله و روزگار شکوفایى این اندیشه غروب کرد و نباید گفت از این زمان به بعد معتزله در دستگاه حکومت و در نظر عامه، حامیان مهمى نداشتند. الغاى دستور محنت از سوى متوکّل در سال 234هجرى صرفا نشانه‏ى پایان دوره‏اى است که طى آن مکتب معتزله حدود سى سال مورد توجّه خلفاى عباسى بود. با پایان یافتن این دوره‏ى سى ساله، اهل حدیث در امور سیاسى خلافت عباسى دخالت کردند و معتزله را مورد آزار و اذیّت قرار دادند، اما این امر على‏رغم تمام محدودیت‏ها سبب از بین رفتن جریان فکرى معتزله نگردید. در این عصر، معتزله نه تنها در پایتخت، بلکه در نواحى بى‏شمارى از جهان اسلام مخصوصا ایران استقرار پیدا کرده بود که محدودیت‏هاى اعمال شده بر معتزله، توسط دستگاه خلافت و اهل حدیث در بغداد بر این نواحى تأثیرى نداشت. مقدّسى در این باره مى‏گوید: در این زمان در مناطقى چون شام، مصر، نیشابور، خوزستان و فارس گروه معتزله‏ى زیادى زندگى مى‏کردند.

علاوه بر این، هر چند معتزله از حمایت خلافت عباسى محروم شدند، اما آنها بعدا شاهزادگان یا اشخاص با نفوذ دیگرى را (به خصوص در دوره‏ى حکومت آل بویه) یافتند که از آنها حمایت کنند. بسیارى از محققان و نویسندگان ملل و نحل بر این نکته تأکید داشته‏اند که دوره‏ى نخست معتزله با حمایت خاندان عباسى به ویژه در عصر مأمون، معتصم و واثق شکل گرفت و شخصیت‏هاى مشهورى چون نظام، جاحظ، احمد بن أبى دؤاد و... براى گسترش مکتب معتزله سعى زیادى نمودند که این دوره را دوره‏ى قهرمانان یا سلف صالح نامیده‏اند.

اگر نگاهى به مکتب معتزله تا قبل از به خلافت رسیدن متوکّل (دوره نخست) و دوره‏ى بعد از به خلافت رسیدن وى (دوره بعد) بیندازیم به این نکته پى خواهیم برد که دوره‏ى نخست در نظر ما مهم‏ترین دوره نیست. زیرا در مرحله‏ى بعد بود که معتزله در اتقان و نظام‏مند کردن آموزه‏ها بروز و ظهور یافتند؛ مرحله‏اى که مى‏توان آن را دوره‏ى کلاسیک معتزله توصیف کرد که تقریبا از ربع آخر قرن سوم تا اواسط قرن پنجم ادامه یافت.

در این دوره، اشخاصى چون ابوعلى و ابوهاشم جبّائى، قاضى عبدالجبار همدانى، صاحب بن عباد و... ظهور کردند که هر کدام نقش مهمى در پیش برد این مکتب ایفا نمودند.

به لحاظ تدوین آثار، این دوره مهمترین دوره‏ى معتزله است و فردى چون قاضى عبدالجبار در این عصر آثار فراوانى در تأیید مکتب معتزله از خود به جا گذاشت که هیچ کدام از مشاهیر معتزلى از نظر کثرت آثار به پاى وى نرسیده‏اند. در مقاله حاضر حیات فکرى، فرهنگى مشاهیر فوق الذکر را مورد بررسى قرار خواهیم داد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله ابزارهای مالی در بازار سرمایه در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ابزارهای مالی در بازار سرمایه در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ابزارهای مالی در بازار سرمایه در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ابزارهای مالی در بازار سرمایه در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ابزارهای مالی در بازار سرمایه در word :

ابزارهای مالی در بازار سرمایه
ابزارهای مالی مشتقه در بازار سرمایه
مقدمه
هدف از این مقاله بیشتر تشریح ابزار مشتقه و طراحی ابزار نوین برای بازار سرمایه است. شایان ذکر است که این ابزارهای مالی در بسیاری از نقاط دنیا سخت مورد توجه افکار عمومی واقع شده و امید است که در آینده نزدیک بتوان از این ابزار در بازار سرمایه ایران نیز بهره گرفت.
مشتقه:
گونه ای از ابزار مالی است که فقط، متخصصان فن، از چندوچون عملکرد آنها آگاهی کامل دارند و معمولاً خبرگان حرفه ای روی آنها سرمایه گذاری می کنند.به طور خلاصه می توان گفت که مشتقه ها (FINANCIAL DERVATIVES) ، قراردادی بین دو یا چند طرف است که پرداختهای آن، براساس موقعیت سنجی (BENCHMARK) تعیین می شود - درواقع، مشتقه ها، ابزارهایی برای کاهش یا انتقال مخاطره (ریسک) به شمار می آیند. برخی از مشتقه ها که توسط شرکتهای بزرگ صادر شده اند، به صورت استاندارد و تضمین شده در بورس، سازمان یافته و معامله می شوند و برخی در حاشیه بورس و به صورت خارج از بورس، با توافق و مذاکره دو طرف انجام می گیرد.

مهمترین گونه مشتقه ها عبارتند از:
قراردادهای سلف(FORWARD CONTRACT):
قراردادی است که به موجب آن دو طرف تعهد می کنند در یک تاریخ مشخص با یک قیمت مشخص یک کالا با کیفیت مشخص که کلاً براساس توافق طرفین تعیین خواهد شد را مبادله کنند. در این قرارداد هم پیش شرط این است که تفاوت دیدگاه نسبت به قیمت آینده برای خریدار و فروشنده وجود داشته باشد. براساس قرارداد سلف تمامی مبلغ بایستی قبلاً پرداخت گردد و کالا در سررسید تحویل شود. بدین ترتیب، در این معاملات، غالباً یا پول نقد رد وبدل می شود یا اسنادی که معادل پول نقد به شمار می آیند. یکی از دارائیهایی که معامله سلف آنها بسیار متداول است، نفت خام (مثل نفت خام سبک عربستان، تحویل در ژانویه) است.

قراردادهای آینده:
قراردادی است که در آن دو طرف تعهد می کنند که دریک تاریخ مشخص تعیین شده طبق ضوابط بازار رسمی بورس و با یک قیمت مشخص و تعیین شده طبق ضوابط بازار رسمی بورس،. یک کالا با کیفیت مشخص و تعیین شده طبق ضوابط بازار رسمی بورس، را مبادله کنند. مبلغ این معامله یا در زمان معامله قرارداد آینده یا در زمان سررسید معامله قرارداد آینده تعیین می شود.لذا اگر مبلغ معامله در زمان معامله تعیین شود فروشنده معمولاً نگران است که قیمت کالا در آینده بالا رود و خریدار نگران است که قیمت کالا ثابت مانده یا پایین بیاید و برعکس در صورتی که مبلغ معامله در زمان سررسید مشخص شود خریدار نگران است که قیمت کالا در آینده بالا رود و فروشنده نگران است که قیمت کالا ثابت مانده یا پایین بیاید. این قراردادها در بازارهای رسمی یا بورس انجام می گیرد و مقداری از مبلغ مورد معامله نزد سازمان بورس به عنوان وجوه تضمین حسن انجام قرارداد قرار می گیرد.
قراردادهای معاوضه ای:
قراردادی است که طرفین به موجب آن تعهد می کنند که برای مدت معین (توافق شده) دو دارایی یا منافع حاصله از دو دارایی را با کیفیت مشخص (توافق شده) به نسبت تعیین شده معاوضه کنند. پس از سررسید، هریک از طرفین متعهد است عین دارایی را به صاحب آن مسترد دارد. این دارایی ممکنست فیزیکی یا مالی باشد، این قراردادها به صورت غیررسمی(OVER THE - COUNTER MARKET) انجام می گیرند. نمونه متداول و شناخته شده معاوضه، معامله دو روش پرداخت سود برای یک مبلغ اصل یگانه است. در اینگونـــــه مشتقه، مثلاً پرداخت سود یک وام. 1000 دلاری در 10 سال با نرخ ثابت 7 درصد با پرداخت سود یک وام 1000 دلاری 10 ساله با نرخی که طی 10 سال تغییر می کند، معاوضه می شود. معاوضه نرخ بهره، معمولاً به سه صورت (نرخ ثابت در برابر نرخ شناور، نرخ شناور در برابر نرخ ثابت و نرخ شناور در برابر نرخ شناور) انجام می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق نرم افزارهای سیستمی و امنیتی ، داده ای ، مه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق نرم افزارهای سیستمی و امنیتی ، داده ای ، مهندسی و ... در word دارای 66 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق نرم افزارهای سیستمی و امنیتی ، داده ای ، مهندسی و ... در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق نرم افزارهای سیستمی و امنیتی ، داده ای ، مهندسی و ... در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق نرم افزارهای سیستمی و امنیتی ، داده ای ، مهندسی و ... در word :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی تحقیق نرم افزارهای سیستمی و امنیتی ، داده ای ، مهندسی و ... در word

1- مقدمه 3

2- نرم‌افزارهای داده‌ای
2-1 DBMS 4
2-2 XML & Virtual DBMS 5
2-3 Data Management 9

3- نرم‌افزارهای سیستمی
3-1 Operating System 11
3-2 Infrastructure Software 12

4- نرم‌افزارهای امنیتی
4-1 Anti-virus 13
4-2 Security Software 15

5- نرم‌افزارهای تجاری
5-1 Finance Software 17
5-2 Office, Word processing 17

6- بسته‌های نرم‌افزاری
6-1 Package 19
6-2 The Automated Software Quality Tools 22

7- نرم‌افزارهای چند رسانه‌ای 28

عنوان صفحه
8- نرم‌افزارهای بازی 31

9- نرم‌افزارهای تجارت الکترونیکی
9- 1 Ecommerce Software 32
9-2 Ebusiness 33

10- نرم‌افزارهای ارتباط با مشتری 37

11- نرم‌افزارهای مدیریت ذخیره‌سازی 40

12- نرم‌افزارهای میان‌افزار 41

13- نرم‌افزارهای ارتباطی 47

14- نرم‌افزارهای Web Server 48

15- نرم‌افزارهای مهندسی 54

16- آمار بازار جهانی نرم‌افزار 58

17- بررسی بازار نرم‌افزار در ایران 60

صنعت نرم‌افزاری در جهان و ایران صنعتی است نو و نسبتاً جدید. با این وجود در طی عمر بسیار کوتاه، این صنعت تحولات وسیع، عمیق و شگرفی را شاهد بوده است. مهم‌ترین این نوع تحولات را می‌توان موارد زیر دانست:

رشد شدید و قابل توجه در درآمد بخش
تاثیر آن بر سایر صنایع (امروز نرم‌افزار را می‌توان یکی از انواع صنایع مادر یا پایه‌ای دانست)
تحول عمیق در فناوری‌های مربوط به آن
تحول در فرآیندهای آن و تبدیل آن‌ها از فرآیندهای تجربی به فرآیندهای مهندسی
گسترش و تنوع بی‌سابقه در فرآورده‌ها و خدمات

مجموعه فوق باعث می‌شود که هر کشور دنیا برای رشد و توسعه صنعت نرم‌افزار خود برنامه‌ریزی‌های فراوانی بنماید اما از طرف دیگر، تجربه نشان می‌دهد که چنان چه بدون برنامه‌ریزی درست اقدام به ورود به این عرصه شود، نتیجه مطلوب ممکن است بدست نیاید. بنابراین بسیار مهم است که بدانیم در کدام عرصه‌ها، چگونه و با چه مجموعه فرآورده‌ها و خدماتی باید وارد شد.

گزارش حاضر برای پاسخ‌گویی به همین مسئله آماده شده است. این گزارش (که اولین گزارش از مجموعه گزارشاتی از این دست است) ابتدا به بررسی وضعیت بازار جهانی می‌پردازد و سپس تخمینی از حجم بازار داخلی را بدست می‌دهد.


2-1 Data Base Management System

نرم‌افزار پایگاه داده‌ها Data Base، مجموعه‌ای است که داده های ذخیره شده به صورت منطقاً مجتمع و به هم مرتبط و حتی الامکان فاقد افزونگی را که مورد استفاده چند کاربر از یک محیط عملیاتی است به صورت هم زمان و اشتراکی تحت مدیریت یک سیستم کنترل متمرکز DBMS قرار می‌دهد. پس DBMS نرم‌افزاری است که به کاربر امکان می‌دهد که پایگاه داده خود را تعریف و بر روی آن عملیات انجام دهد و بر روی آن تا حدی کنترل داشته باشد.

در سال 1999 DBMS(مدیریت سیستم پایگاه داده‌ها) از یک رشد 18درصدی برخورداربوده است. درآمد بازار نرم‌افزار DBMS در سال 2000 حدود 8/8 میلیارد دلار برآورد شده است که نسبت به سال 1999، 10 درصد رشد داشته است. در سال 2000 Object DBMS و DBMS Pre-Relational که شامل HDBMS و NDBMS یک رشد منفی داشته و در مقابل DBMS Relational یک رشد 15% داشته است. در حقیقت DBMS‌R 80% از کل بازار DBMS را به خود اختصاص داده است .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >