پروژه دانشجویی درپروژه مالی دوره کاردانی در شرکت ماشین سازی و سی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی درپروژه مالی دوره کاردانی در شرکت ماشین سازی و سیم و کابل سازی حسا در word دارای 156 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی درپروژه مالی دوره کاردانی در شرکت ماشین سازی و سیم و کابل سازی حسا در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی درپروژه مالی دوره کاردانی در شرکت ماشین سازی و سیم و کابل سازی حسا در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی درپروژه مالی دوره کاردانی در شرکت ماشین سازی و سیم و کابل سازی حسا در word :

اکنون بیش از نود سال تاسیس کارخانه برق شهری در ایران می‌گذرد و حدوداً سی سال تحت این مدت موسسات تولید و توزیع برق کلاً در دست بخش خصوصی بوده نه تنها صاحبان و مدیران آنها در گذشته‌اند بلکه متأسفانه دفاتر و اسناد مرتب و مدونی در دست نیست و در بیشتر موارد حتی یک نکته روشن کننده مطلب هم دشوار بدست می‌آید.
1-1- تاریخچه
اگر کسی بخواهد که تاریخ علم الکتریسیته را تا قرن ششم قبل از میلاد بکشا ند. بر او خرده نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان گرفت زیرا در آن عصر کهربا و مغناطیس و برخی از خاصیتهای این دو ماده شنا‌خته شده بود و این سخن از طا لس ملطی روایت شده است که گفته بود «مغناطیس در خود روحی دارد، چه آهن را به جنبش در می آورد .»
اما در واقع الکتریسیته از تاریخ 1785 میلادی که کولن قانون اصلی الکتریسیته ساکن را یافت و شباهت بسیار نزدیک آن را با قانون جاذبه عمومی نشان داد آغاز می‌شود.
از این زمان تا سال 1871 که گرم ماشین برقی خود را اختراع کرد 86 سال طول کشید. انرژی، استعداد یک سیستم برای انجام دادن کار خارجی است . تأثیر گذاری هر عامل بر محیط اطرا فش به همین استعداد بستگی دارد. در میان تأثیر گذاران بر محیط، انسان از این امتیاز شگرف بر خوردار است. که می‌تواند با به کار بردن تمهیداتی، حاملهای انرژی را به خد مت خود در آورد و از استعداد کارزایی آنها در راههای مطلوب خودش سود ببرد.
انسان این مهم را به اختراع دستگاههای لازم تحقق بخشیده است. این دستگاهها واسطه‌ای هستند که گونه خاصی از انرژی را به گونه‌ دیگر تبدیل می‌کند به نحوی که از نظر کاربرد قابل استفاده و مطلوب باشد.
ماشینهای ساده مانند اهرم، چرخ، اره، چکش و سطح شیب دار از دیرباز توسط بشر شناخته شده بودند و کار آنها اساساً تغییر شکل انرژی مکانیکی حاصل از نیروی عضلانی بود. با گذ شت زمان و متنوع شدن نیاز بشر به انرژی انواع دیگری از ماشینها که تبدیلات پیچیده تری را انجام می‌دادند اختراع شد.
ماشینهای تازه، علاوه بر آنکه استفاده از انرژی عضلانی انسان را متنوعتر و کار آمد‌تر ساختند، توانستند منابع دیگری در بیرون از وجود انسان را نیز مهار کنند و به خدمت او در آورند.
ماشینهای بافندگی دستی، آسیابهای بادی و آبی و کشتیهای بادبانی را می توان از این زمره محسوب داشت.
دستیابی بدین گونه منابع انرژی، گام بزرگی در راه فراتر رفتن انسان از محدوده امکانات بدنی وی بشمار می‌رفت. ولی چون سیستمهای بکار رفته، نسبت به انرژی قابل استحصال از آنها بسیار حجیم بودند، ماشینها هم می‌بایست به همان نسبت حجیم و بزرگ باشند و همین امر محدودیتهای بسیاری را بر کم و کیف و کارائی ماشینها تحمل می کرد.
بنابراین، توجه دانشمندان به ساخت ماشینهایی که بتوانند منابع انرژی متراکم را به کار گیرند معطوف شد. اختراع ماشین بخار در سال 1764 میلادی توسط جیمز وات ، منشأ تحولی سریع و شدید در صنعت گردید. وجه تمایز این ماشین جدید با ماشینهای قبلی در این بود که با حجم بسیار مختصری می‌توانست انرژی متراکم در سوخت را به انرژی از نوع دلخواه (مکانیکی) تبدیل کند.
استفاده از ماشین بخار در وسائط نقلیه و کارخانه‌ها به سرعت پیشرفت نمود. در کارخانه ها، با سود جستن از یک محور انتقال انرژی و با کمک تعدادی چرخ فلکه و تسمه، انرژی مکانیکی را از ماشین بخار در یا فت و بین دستگاههای مصرف کننده توزیع می کردند و با این روش توانستند انرژی حاصل از ناشین بخار را مهار سازند.
ماشین بخار تا 140 سال پس از اختراع آن، یکه تاز میدان بود و در عین حال، تلاش در راه دستیابی به ماشینهای کار آمد‌تر ادامه داشت.مثلاً :
- در سال 1876 نیکولاس آگرست اوتو ماشین چهار زمانه خود را که با گاز کار می‌کرد اختراع نمود .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی فلوچارت چرخه حسابدری شرکت های تولیدی و بازرگانی د

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی فلوچارت چرخه حسابدری شرکت های تولیدی و بازرگانی در word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی فلوچارت چرخه حسابدری شرکت های تولیدی و بازرگانی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی فلوچارت چرخه حسابدری شرکت های تولیدی و بازرگانی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی فلوچارت چرخه حسابدری شرکت های تولیدی و بازرگانی در word :

چرخه حسابداری
چرخه حسابداری فرایندی مرحله به مرحله برای ثبت، دسته بندی و خلاصه سازی معاملات اقتصادی شرکت های تجاری می باشد. این چرخه اطلاعات مفید و سودمندی در قالب صورت وضعیتهای مالی از جمله صورت وضعیت درآمد، ترازنامه، صورت وضعیت جریان نقدینگی، و صورت وضعیت معاوضه های صاحبان سهام می دهد.

اصل مدت زمان شرکتهای تجاری را ملزم می سازد صورت وضعیت های مالی را به صورت دوره‌ای آماده سازند. بنابراین چرخه حسابداری یکبار در هر دوره حسابداری کنترل و متابعت می‌شود. چرخه حسابداری از ثبت و ضبط معاملات با افراد آغاز می شود و با آماده سازی صورت وضعیت‌های مالی و بستن حساب ها خاتمه می یابد.
مراحل اصلی چرخه حسابداری مراحل اصلی چرخه حسابداری در پایین آورده شده است. از مثالی بسیار ساده برای توضیح و شرح هر مرحله استفاده می کنیم.
تجزیه و تحلیل و ثبت معاملات از طریق ثبت های دفتر روزنامه
ارسال و انتقال ثبت های دفتر روزنامه به حساب های دفتر کل
آماده سازی ترازنامه آزمایشی قبل از اصلاحات(تعدیل نشده)
آماده سازی ثبت ها در پایان هر دوره
آماده سازی ترازنامه آزمایشی اصلاح شده
آماده سازی صورت وضعیت های مالی
بستن حسابهای موقت از طریق بستن حساب ها
آماده سازی ترازنامه آزمایشی بعد از بستن حساب ها

نمودار جریان

 

از راست: ثبت های دفتر روزنامه، حساب دفترکل، ترازنامه آزمایشی قبل از اصلاحات، اصلاح ثبت ها، ترازنامه آزمایشی اصلاح شده، صورت وضعیت های مالی، بستن حساب ها، ترازنامه آزمایشی بعد بستن
تعاریفی از سیستم اطلاعاتی
o انواع راه ها وروش ها ی سازماندهی اطلاعات در دسترس . از جمع آوری داده ها گرفته تا بازیابی اطلاعات و استفاده از آنها .
o فرایندی است که طی آن ورودی هایی با عنوان داده وارد

سیستم می شود و بعد از پردازش بصورت خروجی ( اطلاعات ) جهت تصمیم گیری در اختیار تصمیم گیرندگان قرار می گیرد .
o تمام فعالیت هایی که به کمک رایانه صورت می گیرد را سیستم اطلاعاتی می گویند . از سیستم های سخت افزار پیچیده تا گزارش های جاری حسا

بداری .
نمونه ای از یک سیستم حسابداری برای واحدتجاری

سیستمهای حسابداری ازنظر وسایل پردازش در سیستم عامل اطلاعات به سه دسته تقسیم می شوند
1-سیستم حسابداری دستی 2-سیستم حسابداری مکانیکی 3-سیستم حسابداری کامپیوتری( الکترونیکی )

چرخه حسابداری
سیستم حسابداری باید بطور منظم تمام اطلاعات مالی مربوط به یک موسسه را اندازه گیری، ثبت، طبقه بندی و آثار اقتصادی آن را در صورتهای مالی تلخیص کند. فرایند حسابداری شامل یک سری مراحل پیاپی است که در هر دوره مالی تکرار می شود. این مراحل پیاپی را معمولا چرخه حسابداری، دوره عمل حسابداری و یا دوره پردازش اطلاعات حسابداری گویند. که به شرح ذیل می باشد:

نمودارگردش داده ها :

نمودارگردش عملیات

نمودار برنامه ساده برای فروشهای نسیه

چرخه پردازش معاملات و فعالیتها از 4 چرخه به شرح زیر تشکیل

شده اند
1)چرخه درآمد
2)چرخه مخارج
3)چرخه تولید

4)چرخه تامین مالی

چرخه معاملات دریک سیستم اطلاعاتی حسابداری

چرخه درآمد
مجموعه ای از فعالیت های تجاری متناوب و فرآیند پردازش اطلاعات مربوط به تهیه و ارائه کالا و خدمات به مشتریان و دریافت وجوه حاصل ازفروش این کالا وخدمات است.

سه وظیفه ی اصلی سیستم اطلاعاتی حسابداری چرخه ی درآمد:

1- فعالیت های تجاری اصلی چرخه ی درآمد
2- تشریح اهداف کنترلی اصلی چرخه ی درآمد و تهدید ها
3-ارائه مدل سیستم اطلاعاتی حسابداری کارآمد

ساختار نمودارچرخه درآمد
4-1-وصول مطالباتو دایره در این مرحله مشارکت دارند
چرخه مخارج
یک مجموعه عملیات تکراری وعملیات پردازش داده های مربوط به خرید کالا وخدمات وپرداخت بهای آنهاست. این فصل برخرید مواد اولیه و کالای تکمیل شده وملزومات وخدمات تاکید دارد.

نمودار زمینه چرخه مخارج
فعالیتهای چرخه مخارج
یکی از وظایف اساسی سیستم اطلاعاتی حسابداری پشتیبانی اثر بخش از عملکرد فعالیتهای تجاری شرکت از طریق پردازش کارامد داده های معاملات و رویدادهای تجاری آن است.
پنج فعالیت اساسی در چرخه مخارج :
1درخواست خرید کالا 2سفارش کالا 3دریافت کالا 4تصویب صورتحساب خرید 5پرداخت بهای کالای خریداری شده
دفترکل وفعالیت های گزارشگری
1بهنگام کردن دفترکل:
2انتقال ثبت های اصلاحی
3 تهیه صورت های مالی :
سومین فعالیت سیستم گزارشگری ودفتر کل تهیه صورت های مالی است. شامل:
1تهیه صورت حساب سود وزیان
2تهیه صورت حساب سودوزیان انباشته
3تهیه ترازنامه
4تهیه صورت گردش وجوه نقد
5 تهیه یادداشت های همراه صورت های مالی

( فرایندارائه اسنادهزینه جهت پرداخت به اشخاص حقیقی یاحقوقی)
1 عنوان فرایند: ارائه اسنادهزینه جهت پرداخت به اشخاص حقیقی یاحقوقی
2 هدف ازاجرای فرآیند: رعایت دقیق قوانین ومقررات مالی محاسباتی درپرداختهاوانجام کاردرکمترین زمان ممکن
3 عنوان خدمت گیرندگان : افرادحقیقی یاحقوقی که بنحوی ازانحا

ء با اداره برق استان درارتباط کاری می باشند
4 خدمت دهندگان : ریاست اداره – معاونت اداری ومالی – مدیریت امورمالی
5 مدارک واطلاعات موردنیاز: اسنادهزینه باکلیه مستندات لازم که توسط معاونتهاومدیریتهای سازمان جهت پرداخت به مدیریت امورمالی ارائه می شود.
6 فرم های مورداستفاده : درخواست وسفارش خریدیادرخواست ارائه خدمت – صورت وضعیت یامدارک هزینه اعم ازفاکتورو;..- رسیدانباریاصورت مجلس تحویل ک

الا- سندهزینه – حواله پرداخت

 

7 شرح مراحل انجام کار:
1 7 – ارائه اسنادهزینه به مدیریت امورمالی وپاراف آن .( 5 دقیقه)
2 7 – ثبت دردفترامورمالی .( 5 دقیقه )
3 7-ارجاع به حسابداری تملک دارائیهای سرمایه های یاهزینه ای . ( 2 دقیقه)
4 7 – ارجاع به کارشناسان رسیدگی توسط مسئول حسابداری .( 5 دقیقه )
5 7 – حسابرسی-تطبیق باقوانین ومقررات مالی ومحاسباتی – موافقتنامه هاوکنترل مدارک وامضاء های مجاز. ( 30الی 60 دقیقه باتوجه به حجم ونوع سندهزینه )
6 7 – درصورت عدم نیازبه واخواهی امضاء ومهرتوسط رسیدگس کننده .( 5 دقیقه)
7 7 – درصورت واخواهی درج نواقص وموارداشکال دراسنادهزینه وعودات به واحدمربوطه جهت رفع ایرادات ونواقص . (15 دقیقه)
8 7-ارجاع اسنادهزینه به واحدتامین اعتبار. (10 دقیقه)
9 7- بررسی وثبت مبالغ هزینه براساس فصول مربوطه توسط واحدتامین اعتبار. ( 10 دقیقه)
10 7- امضاءومهرتوسط واحدتامین اعتبار.( 5 دقیقه)
11 7- ارجاع به متصدی صدورچک .( 5 دقیقه)
12 7- صدورجک دروجه ذینفغ توسط متصدی صدورچک .( 15 دقیقه)
13 7- امضاء ومهرسند توسط متصدی صدورچک .( 5 دقیقه)
14 7- بررسی وکنترل مجدد کیله مدارک توسط مسئول حسابداری وارسال جهت امضاءمدیرامورمالی.( 5 دقیقه )
15 7- بررسی وکنترل وامضاء سندهزینه وچک صادره شده توسط مدیرمالی وارجاع به دفترریاست سازمان یامعاونت اداری ومالی.( 15دقیقه)

 

16 7- بررسی وامضاء توسط ریاست سازمان یامعاونت اداری ومالی وعودت به مدیریت امورمالی . (1روز)
17 7-اخذامضاء ازدریافت کننده چک .( 5 دقیقه)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق عنصر کربن در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق عنصر کربن در word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق عنصر کربن در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق عنصر کربن در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق عنصر کربن در word :

• کربن عنصری شیمیائی در جدول تناوبی است، با نشان C و عدد اتمی . کربن عنصری غیر فلزی و فراوان، چهارظرفیتی ودارای سه آلوتروپ می‌‌باشد:
• الماس)سخت‌ترین کانی شناخته شده(
• گرافیت)کی از نرم‌ترین مواد(
• Covalend bound sp1 orbitals are of chemical interest only
فولریت (فولرین ها، مولکولهایی در حد بیلیونیوم متر هستند که در شکل ساده آن، 60 اتم کربن یک لایه گرافیتی با ساختمان 3 بعدی منحنی، شبیه به روروئک (روروئکی که قسمت جلوی آن مانند چوب اسکی خم شده)، تشکیل می‌‌دهند .
دوده چراغ از سطوح کوچک گرافیت تشکیل شده. این سطوح بصورت تصادفی توزیع شده، به همین دلیل کل ساختمان آن همسانگرد (ایزوتروپیک) است.
چنین کربنی همسانگرد و مانند شیشه محکم است. لایه‌های گرافیت آن مانند کتاب مرتب نشده اند، بلکه مانند کاغذ خرد شده می‌‌باشند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله انرژی و ساختمان های پایدار مطالعه ایی برای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله انرژی و ساختمان های پایدار مطالعه ایی برای بهرهوری انرژی در قالب های ساختمانی در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله انرژی و ساختمان های پایدار مطالعه ایی برای بهرهوری انرژی در قالب های ساختمانی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله انرژی و ساختمان های پایدار مطالعه ایی برای بهرهوری انرژی در قالب های ساختمانی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله انرژی و ساختمان های پایدار مطالعه ایی برای بهرهوری انرژی در قالب های ساختمانی در word :

کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها به یک هدف مهم در معماری و برنامه ریزی شهری در سال های اخیر تبدیل شده است. راهبردهایی برای هر منطقه آب و هوایی به منظور قرار دادن ساختمان ها در معرض نور خورشید در آب و هـوای سرد و کاهش قرار گیری ساختمان ها در معرض نور خورشید در آب و هوای گـرم توسـعه داده شـده اسـت. ایـن روش معمولاً طرح هایی برای فصول آب و هوایی شدید دارد و این مسئله را نادیده می گیرد که درجه حـرارت در شـهرها بـا عرض جغرافیایی 25 می تواند به زیر دمای مطلوب در زمستان برسد و درجه حرارت در شهرهایی با عرض جغرافیایی 48 اغلب در تابستان به بالاتر از مقدار قابل تحمل خواهد رسید. این مقاله درپی یک روش جامع برای بهرهوری انـرژی قالب های ساختمانی مورد نیاز است و اثبات می کند که بهره وری عمومی انرژی قالـب هـای سـاختمانی توسـط بـرش پروفایلهای خورشیدی در یک بلوک معمولی صورت می گیرد. نتایج نشان میدهند که قالب های ساختمانی موردنظر در بلوک مسکونی خورشیدی (RSB) مـی توانـد بیشـتر انـرژی خورشـیدی را در جوانـب سـاختمان قـرار داده و انـرژی خورشیدی تابیده شده به سقف ها و زمین محوطه ساختمانها را در مناطق شـهری در زمسـتان کـاهش دهـد، بنـابراین پتانسیل استفاده غیرفعال از انرژی خورشیدی را افزایش می دهد. RSB همچنین از استراتژی ها جهت کـاهش دمـای فضاهای شهری از طریق افزایش جریان هوا در بین ساختمان ها، افزایش قابل ملاحظه پوششهـا (سـقفهـای) سـبز و

کاهش انرژی حمل و نقل عمومی حمایت میکند.

کلمات کلیدی: قالب های ساختمانی،نورخورشید،عرض جفرافیایی،پوشش های سبز

– * 1سعاد معرفی: مدرس گروه معماری دانشگاه غیر انتفاعی گنجینه هنر ،کرمانشاه،ایران /شماره تلفن((09123895223

-1مقدمه
1-1 سابقه

رابطه بین قالب ساختمان ها و آب و هوا موضوع بسیاری از مقالات شده است. مقالات قدیمی می تواننـد بـه سـه گـروه اصلی دستهبندی شوند. اولین گروه بر موضوع آسایش دمایی انسان به عنوان یک اصل در فرمولبندی طـرح سـاختمان با استفاده از استراتژیهای غیرفعال تمرکز میکند. گروه دوم بر موضوع دسترسی به انرژی خورشـیدی بـه عنـوان یـک پیش نیاز جهت استفاده از این انرژی برای گرمسازی غیرفعال و اهداف روشنایی روز تمرکز دارد و گروه سـوم بـر درک تأثیر شهرسازی بر روی اقلیم شناسی شهری متمرکز است. مشخص شده است اکثر تحقیقات اخیـر نیـز از طبقـهبنـدی مشابهی پیروی میکند.
از آنجایی که نتیجه تحقیق بر اساس گروه اول هدایت می شود، دانشی که هم اکنون موجود اسـت مـی توانـد بهـرهوری انرژی در سطح ساختمان ها را از طریق کاربرد گرم سـازی و خنـک سـازی غیرفعـال، تهویـه و روشـهای روشـنایی روز افزایش دهد. آسایش و مشکلات مصرف انرژی این روزها میتواند از طریق دستورالعملهای طراحی سـاختمان بصـورت الگوهای اختیاری بهتر مورد کنترل قرار بگیرد.

در گروه دوم افزایش حجم نشریات، نشان می دهد که نیاز فراوانی به شاخص های انرژی خورشیدی وجود دارد تـا بـرای طراحان شهری به این ترتیب وسایلی فراهم شود که به آنها کمک کند تصمیمات آگاهانهای در رابطه با گسترش بهینـه تکنولوژی انرژی خورشیدی جهت استفاده از این منبع وسیع در دسترس در شهرها اتخاذ کنند.

این اندیکاتورهای خورشیدی شامل؛ نقشههای توزیعی، جهتگیری، تراکم سایهای و فاکتور چشمانداز آسمانی هستند. زمینه در حال افزایش دیگر مقالات ما به کارایی انرژی در سطح شهرها و فاکتورهای اسـتراتژیک مثـل تـراکم شـهری، بافت شهری و آمار شهری نگاه میکند. مطالعات در سطوح بلوکی هنوز کمیاب است. توزیع انرژی خورشیدی در سطوح مختلف محیط ساختمان بر تحقیقات اندکی متمرکز است .(1) لوریتو دسترسی به خورشید را در یک فضـای بـاز مـورد بررسی قرار داد به جای اینکه ساختمانهای مجاور به عنوان یک پوشش خورشـیدی در نظـر گرفتـه شـوند.او پتانسـیل انرژی خورشیدی تابیده شده به سقف ها را در مقابل انرژی خورشیدی تابیده شده به جوانب استوایی مورد مقایسه قـرار میدهد(.(5

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله مدیریت استراتژیک در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مدیریت استراتژیک در word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مدیریت استراتژیک در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مدیریت استراتژیک در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مدیریت استراتژیک در word :

مدیریت استراتژیک

در دنیای کنونی با توجه به نوسانات و تغییرات زیاد عوامل موثر بر جو سازمان اتخاذ تصمیم‌ها و سیاست‌ها نیاز به تحلیل توأم عوامل محیط خارجی و محیط داخلی دارد. برنامه ریزی استراتژیک و یا در سطحی وسیع‌تر، مدیریت استراتژیک روشی است که تصمیم گیری در سازمان را با کمک تجزیه و تحلیل عوامل فوق و متعادل بین این محیط‌ها امکان پذیر می‌سازد.
مدیریت استراتژیک در واقع عبارتست از: مجموعه مطالعات و تصمیم‌هایی که به طرح و اجرای استراتژی‌های متناسب با شرایط بیرونی و داخلی سازمان منتهی شده و در نهایت دستیابی به اهداف سازمان را امکان پذیر می‌سازد «با این توضیح که حتی اهداف سازمان در چارچوب چنین مدیریتی، زاییده مطالعه و سنجش عوامل تأثیرگذار می‌باشد»
برای آنکه اصطلاحات بکار برده شده واضح‌تر شده و درک عمیق‌تری از موضوع به ما بدهد ابتدا به تعریف تعدادی از این اصطلاحات می‌پردازیم:
1) مدیریت استراتژیک: جریانی از تصمیمات و فعالیت‌هایی است که منجر به انتخاب استراتژی یا استراتژی‌های موثر گردیده و شرکت را در راه رسیدن به اهدافشان یاری می‌نماید همچنین استراتژیست‌ها بدینوسیله اهداف را تعیین نکرده و تصمیمات استراتژیک اتخاذ می‌نمایند.
2) تصمیمات استراتژیک: وسیله‌ای برای رسیدن به نتایج مورد انتظار بوده و در بر گیرنده حیطه فعالیت‌های بازرگانی، بازارهای محصول و خدمات، وظایف اجرایی و خط مشی‌های سازمان می‌باشد.
3) خطی مشی‌ها: راهنمای عمل بوده و نشان می‌دهند که تخصیص منابع و واگذاری وظایف و مسئولیت‌ها به چه نحو بایستی صورت گیرد تا مدیران بخش‌ها استراتژی های تعیین شده را به طور مناسب اجرا نمایند.
4) استراتژی: استراتژی طرحی است متحد شده، جامع و منسجم که در چهارچوب اهداف و مزایای استراتژیک موسسه و عوامل محیطی طرح‌ریزی گردیده که در صورت سازماندهی و اجرای مناسب می‌تواند شرکت را در رسیدن به اهدافش یاری نماید.»

الگوی مدیریت استراتژیک
الگوی مدیریت استراتژیک نمایانگر سه مرحله مهم در فرآیند مذکور می‌باشد که به اختصار در این متن مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرند این سه مرحله عبارتند از:
الف) برنامه ریزی استراتژیک: برنامه ریزی استراتژیک در بر گیرنده عناصر و اجزاء زیر است:
1) تعیین مأموریت یا هدف بینادی
2) تجزیه و تحلیل محیط خارجی
3) تجزیه و تحلیل محیط داخلی
4) تجزیه و تحلیل انتخاب استراتژیک
5) انتخاب هدف های بلند مدت
6) ارزیابی و انتخاب استراتژی اصلی
ب) اجرا:
اجرای استراتژی در بر گیرنده دو حوزه مهم است:
1) عملیاتی کردن استراتژی شامل:
– تعیین استراتژی‌های عملیاتی
– تعیین هدف‌های سالیانه
– تعیین سیاست‌ها و خط مشی‌های اجرایی
2) نهادینه کردن شامل:
* رهبری
* ساختار
* فرهنگ
ج) ارزیابی و کنترل

ویژگی‌های مدیریت استراتژیک:
1) مدیریت استراتژیک شامل تصمیم‌های مدیریت عالی است.
2) مدیریت استراتژیک دیدگاه‌های سهامداران و ذینفعان سازمان را شامل می‌شود و اهداف کلان سازمان را شناسایی می‌کند.
3) مدیریت استراتژیک زوایای داخل سازمان را پوشش می‌دهد.

4) مدیریت استراتژیک در نظر گرفتن عوامل محیط خارجی سازمان را ضروری می‌سازد.
5) مدیریت استراتژیک دامنه زمانی بلند مدت را برای سازمان در نظر دارد.
6) مدیریت استراتژیک قسمت اعظمی از منابع نیروی انسانی، افکار و توانمندی‌های را به کار می‌گیرند.
7) مدیریت استراتژیک تماس سطوح سازمان (شرکت‌های مادر، شرکت‌های تابعه، کسب و کارها، واحدهای سازمانی و قسمت‌های تولیدی و غیر تولیدی) را درگیر برنامه ریزی و اجرا می‌کند.

8) مدیریت استراتژیک مناسب‌ترین راهبردهای دستیابی به اهداف را با توجه به تعامل عوامل محیط خارجی و داخلی مشخص می‌کند.
9) مدیریت استراتژیک راهکارهای اجرایی را برای اعمال راهبردها و دسترسی به اهداف معرفی می‌کند.
10) مدیریت استراتژیک مکانیسم اجرای فرآیند نظارت و ارزیابی را ایجاد می‌کند.
الزامات مدیریت و برنامه‌ریزی استراتژیک:

1) وجود بستر مناسب و تفکر برنامه رزی استراتژیک در سازمان
2) وجود کارشناسان خبره در سازمان و ارتباط با مشاوران
3) حمایت و پشتیبانی مستمر مدیریت عالی
4) گردش اطلاعات

5) نظام درست تصمیم‌گیری در سازمان

مراحل برنامه ریزی استراتژیک:
1) ایجاد بستر و تفکر سازمانی مناسب
2) تعیین رسالت سازمانی، شامل بیانیه‌های حاکی درباره قصد، فلسفه و هدف‌های آن.
3) تعیین اهداف بلند مدت

4) تجزیه و تحلیل به نحوی که وضعیت و توانایی‌های درونی آن را نشان می‌دهد.
5) ارزیابی محیط خارجی سازمان بر حسب رقابت و عوامل عمومی اوضاع و احوال
6) تجزیه و تحلیل میزان دسترسی به اهداف

7) شناسایی راهبردها و یا استراتژی‌های مناسب برای دستیابی به اهداف
8) تدوین هدف‌های سالیانه و استراتژی‌های کوتاه مدت سازگار با اهداف بلند مدت و استراتژی‌های اصلی
9) اجرای تصمیم‌های منتخب برنامه ریزی استراتژیک بر اساس تخصیص منابع بودجه شده با تأکید بر هماهنگی میان فعالیت‌ها، کارکنان، ساختار، فناوری و نظام پاداش
10) بررسی و ارزیابی موفقیت فرآیند استراتژیک برای استفاده در کنترل و به عنوان درون دادی برای تصمیم‌های آینده.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   91   92   93   94   95   >>   >