پروژه دانشجویی تحقیق در مورد تعلیم و تربیت در اسلام در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد تعلیم و تربیت در اسلام در word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد تعلیم و تربیت در اسلام در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد تعلیم و تربیت در اسلام در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد تعلیم و تربیت در اسلام در word :

تعلیم و تربیت در اسلام

«بسم الله الرحمن الرحیم»

مقدمه:
از جمله مسائلی که در مورد تعلیم و تربیت اسلامی مطرح است مسئله محبت و نقطه مقابل آن، خشونت است. البته نقطه مقابل محبت معمولاً بغض است. ولی اثر محبت احسان و نرم است و اثر بغض خشونت و سختگیری. می دانیم که بعضی ها به چشم انتقاد به این تعلیم و تربیت اسلامی نگریسته و گفته اند که در اسلام آنچنان که باید و به قدر کافی روی مسئله محبت و اثرش که نرمی و احسان است تکیه نشده است، و اگر در اسلام مسئله محبت به انسانها و مسئله احسان به انسانها و نرمش در مقابل انسانها مطرح است در مقابل مسئله دشمن داشتن انسانها و خشونت به خرج دادن و به یک معنا بدی کردن هم مطرح است. باز می دانیم که آنها که زیادی روی محبت تکیه می کنند مسیحیها هستند و

کشیشهای مسیحی. اینها خیلی دم از محبت می زنند و می گویند عیسای مسیح تنها به محبت دعوت می کرد در محبت هم استثناء نمی کرد میان اینکه افرادی که باید به آنها محبت بشود خداپرست باشند یا نباشند پیرو عیسی باشند یا نباشند بلکه می گفتند که به همه محبت کنید. در یکی از کتابهای تاریخ ادیان و شاید در یک مقاله ای که ترجمه شده بود خواندم که یک جمله است که در همه ادیان بزرگ دنیا آمده است و متحد الآلمان همه ادیان است. در مسیحیت هست، در دین یهود است، در دین زرتشت هست در دین اسلام هست دردین بودا هست و آن این است که «برای دیگران همان را دوست بدار که برای خود دوست می داری و همان را دشمن بدار که برای خود دشمن می داری» که ما به این مضمون در اسلام زیاد داریم مانند:

احبب للناس ما تحب لنفسک و اکره لهم ما تکره لنفسک.
این دستور که در اسلام نیز هست یک دستور کالی و مطلق است. حال آیا اسلام در این قاعده عمومی استثنائی آورده است و در ادیان دیگر استثنائی نیست؟ در مسیحیت استثنائی نیست ولی در اسلام استثناءست؟ که در واقع اسلام می گوید برای مردم دوست بدار آنچه را که برای خود دوست می داری مگر در بعضی از امور؟ آیا در اسلام استثنائی هست؟ یا نه، آنچه در اسلام با مسیحیت اختلاف هست، در تفسیر محبت است نه در این اصل کلی.

مصلحت جمع مقدم بر مصلحت فرد است
به علاوه یک وقت هست پای فرد در میان است، و یک وقت هست پای جمع در میان است. باز مثال به همان پدر و مادر می زنیم که چند پسر و دختر در خانه شان هست و همه را هم دوست دارند. یکی از این بچه ها، نسبت به افراد دیگر متعدی و متجاوز است. پدر و مارد تنها این را دوست ندارند که بگویند مطابق میل این رفتار می کنیم. اگر میل هم مقیاس باشد، میل افراد دیگر را نیز باید در نظر بگیرند. یعنی آن کسی که می خواهد از روی کمال محبت با بچه های خودش رفتار بکند، گذشته از این که میل نباید مقیاس باشد بلکه مصلحت باید مقیاس باشد، همچنین مصلحت جمع باید مقیاس باشد نه مصلحت فرد. و چقدر موارد ما می بینیم که مصلحت جمع با مصلحت فرد جور در نمی آید. یعنی اگر مصلحت یک فرد را در نظر

بگیریم مصلحت افراد دیگر و بلکه مصلحت آن سازمان و جامعه ای که این فرد جزء آن است از بین می رود و در نهایت خود آن فرد هم صدمه می بیند. این است که در مواردی مصلحت فرد فدای مصلحت جامعه می شود. و از اینجاست که در مواردی خود محبت که گفتیم ریشه اش قصد خیر و احسان داشتن است ایجاب می‌کند عدم نرمی را ایجاب می‌کند خشونت را ایجاب می‌کند حداکثر آنچه را که طرف آن را برای خودش بدی تلقی می‌کند مثلاً اعدام را آنجا که پای مصلحت جمع در میان است.

انسان دوستی
یک مطلب دیگر را هم اینجا باید عرض بکنیم و آن این است: می گویند: «انسان دوستی». البته سخن درستی است ولی این مطلب باید شکافته شود. به قول طلبه ها «انسان» در «انسان دوستی» انسان بما هو انسان است یعنی انسان را از آن جهت که انسان است باید دوست داشت، و به اصطلاح امروز انسان با ارزشهای انسانی. یک وقت ما در تعریف انسان می گوییم یک حیوان یک سرو دو گوش مستقیم القامه که حرف می زند. اگر انسان این است، چمبه همان قدر انسان است که لومومبا انسان بوده، آنهایی که خواستند عیسی را به دار بشکند همان قدر انسانند که خود عیسی. آنها هم مثل عیسی حرف می زنند و از این جهات فرقی با او نداشتند.

یک وقت می گوییم «انسان» یعنی این هیکل خاص که درهمه این افراد مشترک است، و «انسان را دوست داشته باشیم» یعنی هر کس را که از نسل آدم هست دوست داشته باشیم، و خلاصه منظور از انسان، انسان زیست شناسی است، آن که زیست شناسی او را انسان می داند. آیا مقصود این است؟ یا نه، مقصود انسان بما هو انسان است، یعنی انسان به خاطر ارزشهای انسانی، به خاطر انسانیت، و انسان دوستی یعنی انسانیت دوستی. اینجاست که وقتی چمبه و لومومبا را کنار همدیگر می گذاریم، دو نوع از آب در می آیند، این یک چیز از آب در می آید، آن یک چیز دیگر؛ یعنی ممکن است این یک اسنان از آب در بیاید، یک انسان درست با ارزشهای انسانی و آن تنها یک انسان نباشد بلکه حیوان هم نباشد، و به تعبیر قرآن از حیوان هم چند درجه پائین تر باشد. انسان را باید دوست داشت به خاطر انسانیت نه به خاطر همین هیکلش. و به عبارت دیگر انسانیت را باید دوست داشت.

حال اگر انسانی ضد انسان و ضد انسانیت شد مانع راه انسانهای دیگر و مانع تکامل انسانهای دیگر شد، آیا باز ما باید این انسان را که در واقع اسمش انسان است و در معنا انسان نیست، و به تعبیر امیرالمؤمنین : الصوره صوره انسان و القلب قلب حیوان ظاهر، ظاهر انسان است و باطن، یک حیوان دوست بدارید؟ آیا نه نام انسان دوستی باید به انسانیت خیانت بکنیم و با انسانیت دشمنی بورزیم؟!

پس از گذشته از این مسأله که محبت صرفاً رعایت میل ها نیست بلکه عبارت است از رعایت مصلحت و خیر و سعادت طرف، و گذشته از این که مصلحت فرد به تنهایی نمی تواند مقیاس باشد بلکه مصلحت جمع باید در نظر گرفته شود اساساً مسأله انسان دوستی،مسأله انسانیت دوستی است، و الا اگر مراد از «انسان» انسان به معنای همنی جنس و انسان زیست شناسی باشد از نظر زیست شناسی فرقی بین انسان و حیوان نیست. چرا ما گوسفند ها را به اندازه انسانها دوست نداشته باشیم؟ چرا اسبها و الاغها را به اندازه انسانها دوست نداشته باشیم؟ او یک حیوان جاندار است، این هم یک جاندار است. اگر ملاک جانداری و ادراک لذت و الم است و «میازار موری که دانه کش است» این در انسان همان مقدار است که در اسب و الاغ.

پس مسأله باید به انسانیت دوستی برگردد. وقتی که انسان دوستی، معنایش انسانیت دوستی شد و انسانیت دوستی هم معنایش رعایت مصالح انسانی و نه تنها رعایت میلها- شد، معلوم می شود که (این تفسیر از) دستور محبت به انسانها که قطع نظر از همه چیز فقط طوری رفتار کردن که این خوشش بیاید و آن دوست داشته باشد، یک منطق غلطی است، بلکه محبتش منطقی غلطی است، بلکه محبت منطقی در مواردی طبعاً توأم با خشونتها، جهادها، مبارزه ها و کششها است؛ و انسانهایی را که خار راه انسانیت هستند باید از بین برد.
نیکی به کافر

در قرآن کریم می بینیم که به محبت و به احسان و نیکی نسبت به همه مردم حتی نسبت به کفار توصیه شده است اما در حدودی که این محبت کردن و این نیکی کردن اثر نیک ببخشد. آنجا که نیکی کردن اثر نیک نبخشد، آن نیکی نیست بلکه بدی است به صورت نیکی.
مثلاً در آیه مباره که ای که در سوره ممتحنه است می فرماید:

لا یَنهیکم الله عن الذین لم یقاتلوتکم فی الدین و لم یخرجوکم من دیارکم ان تبرّووهم و تقسطوا الیهم انُ الله یحب المسطین. انما ینهیکم الله عن الذین قاتلوکم فی الدین و اخرجوکم من دیارکم.
یعنی خود شما را نهی نمی کند (اول می گوید نهی نمی کند، بعد هم امر می‌کند) که نسبت به کافرانی که به خاطر دین با شما نجنگیده اند، با شما در حال نبرد آن هم به خاطر دین نیستند، آنها که شما را از خانه هایتان بیرون نکرده اند- که در آن وقت مصداقش قریش بودند که هم به خاطر دین با مسلمین می جنگیدند و هم مسلمین را از خانه هایشان خارج می کردند- ] آری خدا شما را نهی نمی کند که نسبت به این کافران نیکی کنید[ . یعنی اگر ما می گوئیم به کافران نیکی نکنید، آنها را می گوئیم. نیکی کردن به آنها عین بدی کردن به خود شماست، تقویت بنیه دشمن است که طبعاً علیه شما به کار می رود.

بعد می فرماید: «ان الله یحب المقسطین» خدا کسانی را که خوبی می کنند و به قسط و عدالت رفتار نمایند دوست می دارد. یعنی این کار را بکنید. انما ینهیکم الله عن الذین قاتلوکم فی الدین و اخرجوکم من دیارکم. ] خدا شما را نهی می‌کند از نیکی کردن نسبت به کافرانی که به خاطر دین با شما جنگیده اند و شما را از خانه هایتان بیرون کرده اند[.
رفتار عادلانه با کافر
به علاوه، راجع به عدل و به عدالت رفتار کردن و حق واقعی هر فردی را به او دادن حتی نسبت به همین کافرانی که با شما می جنگند و شما را ]از خانه هایتان[ بیرون کردند نیز می گوید از عدل خارج نشوید. آن، مسأله احسان بود. فرمود: به اینها احسان نکنید. اما مسأله عدل چطور؟ مسأله اینکه می خواهیم حق آنها را به ایشان بدهیم. آیا می توانیم به آنها ظلم کنیم؟ می گوید: نه. در اوایل سوره مبارکه مائده است:
و لا یجرمنکم شنآن قوم علی ان لا تعدلوا، اعدلوا هواقرب للتقوی.
هرگز کینه و دشمنی یک قومی شما را وادار نکند که بر آنها ظلم و ستم بکنید، یعنی آنچه را که مستحق آن نیستند به آنها برسانید؛ با آنها هم به عدالت رفتار کنید که عدالت، به تقوا نزدیکتر است: اعدلوا هوا اقرب للتقوی.
در آیات دیگر قرآن نیز هست که با کافر جنگیدن هم یک حدی دارد یعنی جایی می رسد که اگر بیش از آن جلو بروند، به تعبیر خود قرآن، اعتداء و تجاوز از حد است که در آیه دیگر می فرماید:
قاتفلوا فی سبیل الله الذین یقاتلونکم و لا تعتدوا ان الله یحب المعتدین.
در راه خدا با مردمی که با شما می جنگند بجنگید، ولی از حد تجاوز نکنید. مثلاً آن وقت که دشمن اسلحه اش را زمین می گذارد و می گوید تسلیم، آنگاه که دیگر تسلیم شد و شمشیرش به روی شما کشیده نیست دیگر او را نکشید. یا مثلاً معترض بچه هایشان نشوید، معترض زنهایشان نشوید، معترض پیرمردهایشان نشوید، متعرض آبادیشان، درخت و چشمه هایشان نشوید، همان دستورهایی که پیغمبر اکرم غالباً وقتی که مسلمین می رفتند به جنگ، به صورت متحد المآل به آنها می فرمود.
بنابراین وقتی که پای عدالت و نقطه مقابل آن ظلم در میان باشد می گوید در مورد کافران هم از حد تجاوز نکنید، به آنها ظلم نکنید، با آنها هم به عدالت رفتار کنید.
پس عدالت به هر حال باید رعایت بشود. احسان به کافر را در جایی اجازه می دهد که اثر خوب داشته باشد، اما آنجا که اثر بد می بخشد- یا برای خود او و یا برای مسلمین- مسلم اجازه نمی دهد. مثلاً می گویند اسلحه به کافر نفروشید. ولی ذکر می کنند که این در صورتی است که شما بدانید یا احتمال بدهید که اگر این اسلحه را به او بفروشید او را تقویت کرده اید و با همین اسلحه فردا می آید به جنگ شما و شما را از بین می برد. پس این در واقع تقویت غیر مستقیم دشمن علیه خودتان است. این کار را نکنید. و الا فروختن چیزی به کافران که هیچ اثر نامطلوبی از آن پیدا نمی شود مانعی ندارد.

امام صادق و مرد کافر
حضرت صادق در راه سفر کسی را دیدند که در کنار جاده و در زیر سایه یا کنار درختی که خودش را به یک وضعی انداخته که معلوم است که ناراحت است و حالش حال عادی نیست. به کسی که همراهشان بود فرمودند برویم این طرف، گویا این مرد گرفتاری دارد. هیچ صدایش هم در نمی آمد که از کسی استمداد کند. رفتند و مردی را دیدند که از لباسش شناخته می شد که مسلمان نیست و غیر مسلمان است. طیلسانی داشت و … (لباسهای مخصوصی می پوشیدند که از آن لباس شناخته می شدند. معلوم شد که بیچاره در این بیابان تنها

و تشنه و گرسنه گرفتار شده. حضرت فوراً دستور دادند ] که به او آب و غذا دهند[ و خلاصه نجاتش دادند. آن شخصی که همراه حضرت بود گفت: آخر این کافر است، مگر ما به کافر هم می توانیم محبت کنیم؟! فرمودند: بله، صرف محبت که فقط خیری به این آدم می رسد، این که دیگر به جائی ضرر نمی زند. آیا اگر به این محبت کنید، به مسلمین دشمنی کرده اید؟ نه، در این گونه موارد باید هم محبت کرد.

عوامل تربیت
حال بعد از این که شناختیم که انسان از نظر اسلام باید چگونه باشد: از نظر عقل باید چگونه باشد، از نظر اراده باید چگونه باشد از نظر حس عبادت باید چگونه باشد، از نظر اراده باید چگونه باشد، از نظر حس عبادت باید چگونه باشد، از نظر پرورش و سلامت بدن باید چگونه باشد، از نظر محبت باید چگونه باشد؛ چگونگی را که شناختیم روی عوامل بحث بکنیم. چه عواملی این چگونگی ها را به شکل خوبی در انسان تأمین می‌کند، و چه عواملی ضد این چگنونگی هاست؟ ما بیشتر، توجهمان به عوامل خاصی است که در خود اسلام روی آنها تکیه شده. قبلاً عرض کردیم که اصلاً خود عبادت از نظر اسلام یک عامل تربیتی است. از نظر اسلام عبادت خودش یک پرورشگاه است.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد جنگل نشینان چه کسانی هستند در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد جنگل نشینان چه کسانی هستند در word دارای 44 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد جنگل نشینان چه کسانی هستند در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد جنگل نشینان چه کسانی هستند در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد جنگل نشینان چه کسانی هستند در word :

جنگل نشینان چه کسانی هستند

قدمت جنگل نشینی و کوه نشینی به مراتب بیشتر از جلگه نشینی منطقه شمال به ویژه تنکابن می‌باشد، از ازمنه باستان تاکنون به همه آن کسانی که در ارتفاعات البرز شمالی از جنگل تا کوه پایه‌ها و کوهستان‌های آن زندگی می‌کردند و به کار گله داری مشغول بوده‌اند «گالش» یا گالش‌ها می‌گفتند که عمدتاً زندگی کوچ نشینی دارند؛ در فصل زمستان به همراه دام‌های خود به مناطق

جنگلی و روستاهای جنگلی بر می‌گردند (قشلاق ) در فصول دیگر که زمین مستعد تعلیف چارپایان آن‌هاست به مناطق کوهستانی ارتفاعات بالای 1500 متر تا 3800 متر به مرور بالا می‌روند که این نوع کوچ را (ییلاق) می‌گویند عمدتاً کوچ آن‌ها خانوادگی نیست برعکس عشایر آن‌ها ماه‌های زیادی دور از خانواده در میان کلبه‌های چوبی یا سنگی خود به نام «سرا» به سر می‌برند. خانواده آن‌ها

در میان بند تا جنگلهای تنک یا روستاهای مرتعی پایین دست به کار کشاورزی مانند فندق، چای گندم کاری، جو و یونجه و حتی پائین ترها به کشت برنج و مرکبات مشغول هستند.گالش‌ها مردمانی سخت کوش، پرتوان، زحمت کش، بی تکلف و متواضع و کم توقع اند که بیشتر عمر خود را به کوه گردی جهت تعلیف حیوانات خود مانند گاو، گوسفند، بز، اسب و غیره مشغولند. در دنیای آن‌ها خبری از زندگی لوکس و ماشین و فناوری روز و صنعت نیست، آن‌ها از حداقل امکانات

بهداشتی، پوشاک ، مسکن و هرگونه امکانات رفاهی محروم اند و از نظر تغذیه فقط از فرآورده‌های دامی ارتزاق می‌نمایند، ( مناطق گالش نشین تنکابن مربوط به ارتفاعات دوهزار و سه‌هزار می‌باشد.) فرهنگ خاص خود را دارند، گویش آن‌ها گیلکی و شیوه زندگی آن‌ها کاملاً سنتی مربوط به نحوه زندگی قرون بسیار گذشته و شاید به اعصار نخستین تقسیم اجتماعی کار بشر پس از

اهلی نمودن حیوانات برمی‌گردد. آن‌ها فرهنگ دیرپای خود را کاملاً محفوظ نموده‌اند در گویش‌ها ونام‌های وسایل کار و غیره کاملاً به زبان‌های گذشته تکلم دارند پوشش آن‌ها، نحوه سازوکار آن‌ها همه و همه حکایت از آن را دارد که در مقابل همه برخورد هایی که فرهنگ های غیر بومی به فرهنگ بومی نموده مقاومت نموده و از اصالت خود دور نشده‌اند.حیوانات آن‌ها که حدود 4 ماه از سال را در طویله‌ها به دلیل سرمای شدید و نبودن علف در مراتع به سر می‌برند از ذخیره

آذوقه‌های طبیعی مانند پیله‌های درخت لیلکی و علوفه‌هائی که در تابستان از زمین‌های اطراف اقامتگاه دائمی خود تهیه نمودند و یا سرشاخه‌های پربرگ و تازه را که خشکانده‌اند و در سال‌های اخیر با خرید کاه و کُلش (ساقه برنج) زمستان را سپری می‌نمایند.از اماکن گالش‌ها می‌توان به کُلام (کلبه‌های چوبی) پَره (محل خوابیدن گالش‌ها) مالینگا (محل نگه داری دام‌ها) پُرام سرا (محل نگه داری حیواناتی که شیر نمی‌دهند) وَرِه مالنگا و پُرام مالِنگا نام برد در تقسیم کار خود هر کدام

وظیفه‌ای خاص را به عهده دارند اصطلاحات زیر مربوط به همین تقسیم کار می‌باشد:مسئول بره‌ها (وَره گالش) مسئول بره‌های یکساله (کوی گالش) مسئول گوسفندان شیرده (رَمه گالش) مسئول بقیه گوسفندان (نرگالش) نگهدارنده بزها را (بزگالش) گویند. به صاحب گوسفند سراها (سرگالش) به مدیر داخلی و هماهنگ کننده وظایف گالش‌ها (کن ترتیب تقسیم کار شده‌است.
گزارشی از روند تخریب جنگل های ایران و زندگی جنگل نشینان ؛
برابر آخرین آمار منتشره فائو، سطح جنگلهای جهان به 8/3 میلیون هکتار (معادل 6/29 درصد) کاهش یافته است.
بخش عظیمی از جنگلهای اولیه در قاره های مختلف جهان منهدم و برای کاربریهای دیگر مورد استفاده قرار گرفته است و بهره برداریهای بی رویه، بسیاری از جنگلهای جهان را تبدیل به بیشه زار کرده است.

مقایسه بین تخریب و احیای جنگلها نشان می دهد که تنها در دهه گذشته حدود 146 میلیون هکتار از جنگلهای جهان تخریب شده و در مقابل سالانه 5 میلیون و 200 هزار هکتار یعنی معادل 36 درصد این رقم احیا شده است.
به استناد همین آمار وسعت جنگلهای کشور ما که در کمربند میانی جنگلهای دنیا و اقلیمهای پنج گانه قرار دارد، حدود 18 میلیون هکتار تخمین زده می شود که مطابق برآوردهای سازمان جنگلها و مراتع در حال حاضر وسعت این جنگلها به 2/14 میلیون هکتار کاهش یافته است این در حالی است که زندگی جنگل نشینان نیز همراه با تخریب جنگلها منهدم می شود..

متأسفانه جنگلهای کشور از بلایای طبیعی، تخریب توسط مردم و آتش سوزی در امان نبوده و بخش وسیعی از این ثروت ملی در حال نابودی است.
مسؤولان سازمان جنگلها و مراتع کشور آشنا نبودن مردم و مسؤولان سایر حوزه ها نسبت به نقش حیاتی جنگل و مرتع را باعث غفلت از این بخش می دانند و هشدار می دهند که با ادامه این روند شاهد از بین رفتن جنگلها و مراتع و گسترش بیابان در کشور خواهیم بود.
امکانات بسیار کم حفاظت از جنگلها و جنگل نشینان

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت از منابع طبیعی سازمان جنگلها و مراتع کشور در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: از نظر ما تمام جنگلهای کشور و جنگل نشینان این جنگلها باید تحت حفاظت قرار گیرند.
“شعبان اسدی” با اشاره به اینکه در سازمان جنگلها 10 هزار نیرو فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد 2200 نفر در بخش حفاظت فعالیت می کنند که این تعداد برای حفاظت از جنگلها کافی

نیست، چرا که در کشورهای پیشرفته به ازای هر 10 هزار هکتار یک نفر محافظ وجود دارد در حالی که در کشور ما به طور متوسط به ازای هر 50 هزار هکتار یک نفر به خدمت گرفته شده است و این در حالی است که در بعضی مناطق به ازای هر 100 هزار هکتار یک نفر محافظ هم نداریم.
رئیس دفتر حفاظت سازمان جنگلها و مراتع کشور در ادامه اظهار داشت: اگر بخواهیم به استاندارد جهانی در زمینه حفاظت نزدیک شویم حداقل 7 تا 8 هزار نفر نیروی محافظ نیازمندیم.

اسدی با اشاره به اینکه نیروهای مردمی و بسیج در طرح حفاظت از جنگلها بازوی کمکی سازمان جنگلها هستند، ادامه داد: با این وجود نفرات ما کم است و افراد متخصص برای پیگیری امور حفاظت نداریم.
وی افزود: حفاظت نکردن از جنگلها میلیاردها تومان زیان به کشور وارد می کند و متأسفانه سیستم دولتی توجهی به این مسأله ندارد. به طور مثال در تصرفات غیر قانونی یا قاچاق چوب ما قدرت پیشگیری نداریم، به همین دلیل تاکنون 100 هزار پرونده در محاکم قضایی تشکیل شده که ارزش هر یک از پرونده ها از یکصد هزار تومان تا میلیاردها تومان است.

وی افزود: اگر امکانات داشته باشیم می توانیم از بسیاری تعدی هایی که هم اکنون به جنگل می شود جلوگیری کنیم و دیگر هزینه های زیادی برای مقابله با این پدیده ها و پیگیری پرونده در مراجع انتظامی و قضایی متحمل نشویم.
اسدی با اشاره به اینکه سالانه 15 میلیون مترمکعب هیزم و چوب در عرصه های جنگلی مصرف می شود، اظهار داشت: برداشت مجاز چوب کمتر از 700 هزار مترمکعب است این در حالی است که در سال 83 بیش از یک میلیون و هشتصد مترمکعب چوب قاچاق کشف کردیم که این میزان تنها 10 درصد آمار واقعی قاچاق چوب است.

وی به چگونگی قاچاق چوب در کشور اشاره کرد و گفت: قاچاق چوب در برخی موارد برای سوخت مردم است به همین دلیل اگر سوخت مردم حاشیه نشین جنگلها تأمین شود از مصرف 14 میلیون مترمکعب هیزم و چوب جنگلها جلوگیری می شود.
اسدی افزود: در کشور گرم و خشک ما سرسبزی و جنگل از طلا نیز با ارزش تر است، چرا که این منابع تجدیدناپذیر است و متأسفانه قدر آن را نمی دانیم.

وی اظهار داشت: هم اکنون همکاری هایی میان شرکت گاز، بنیاد مسکن و سازمان تعاون روستایی وجود دارد اما باید این همکاریها بیشتر شود.
اسدی گفت: 3 سال است که در قالب طرح صیانت از جنگلهای زاگرس، ارسباران و شمال از امکانات بخش خصوصی، بسیج و نیروی انتظامی استفاده می کنیم که با ورود هزار بسیجی در عرصه منابع طبیعی 4 تا 5 برابر وضعیت ما بهتر شده است به طوری که اگر در گذشته وضعیت ما 50 درجه زیر صفر بوده هم اکنون این رقم به 5 درجه زیر صفر رسیده است، اما تا رسیدن به اندازه های مطلوب خیلی فاصله داریم.

رئیس دفتر حفاظت از جنگلها و مراتع کشور از ایجاد یگان حفاظت از جنگلها خبر داد و اظهار داشت: این یگان مسلح با مجوز ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح در اسفند ماه سال 84 ایجاد شد.
اسدی به مانورهای مشترک با نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: با تشکیل یگان مسلح حفاظت می توانیم به طور مستقل حفاظت جنگلها را بر عهده بگیریم.
اسدی در ادامه گفتگو با خبرنگار ما از خرید 107 دستگاه خودروی ویژه اطفای حریق جنگلها خبر داد و گفت: با یک میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار این خودروها را خریداری کرده ایم و در آینده نزدیک، این خودروها به مجموعه یگان حفاظت افزوده می شود.

وی اظهار داشت: برابر برنامه چهارم توسعه باید 179 دستگاه خودروی اطفای حریق خریداری کنیم، این در حالی است که برای حفظ جنگلهای شمال از حریق نیازمند 8 فروند بالگرد هستیم اما تنها با خرید 2 فروند بالگرد موافقت شده است.
رئیس دفتر حفاظت سازمان جنگلها و مراتع کشور ادامه داد: قیمت هر بالگرد حداقل 7 میلیون دلار است که نیازمند تجهیز به وسایل ویژه اطفای حریق جنگل نیز می باشد.
اسدی زمان خرید بالگرد را منوط به پرداخت اعتبار در سال 86 دانست و افزود
استفاده از بالگردهای یگانهای مسلح محدودیتهایی را برای ما ایجاد می کند، ضمن اینکه استفاده از بالگردهای بخش خصوصی با رقم 3 میلیون تومان به ازای هر ساعت پرواز برای ما بسیار گران تمام می شود.

اسدی به آمار زیانبار آتش سوزی جنگلها اشاره کرد و افزود: از سال 76 تا 83، بیش از 6 هزار مورد آتش سوزی داشتیم، این در حالی است که تنها در سال 84، نزدیک به 5/23 میلیارد تومان بر اثر حریق به جنگلها و مراتع کشور زیان وارد شده است که مقایسه این رقم با سرمایه گذاری های ما برای پیشگیری نشانگر اهمیت این موضوع است.
وی به طرح خروج دام از جنگلها اشاره کرد و گفت: اگر قرار باشد این طرح به مرور زمان انجام شود نتیجه ای در بر نخواهد داشت، بلکه این طرح باید در یک محدوده زمانی خاص اجرا شود چرا که سنواتی شدن این کار مفید نخواهد بود.

اسدی به کاهش اعتبارات بخش منابع طبیعی اشاره کرد و اظهار داشت: حفاظت اولویت اول سازمان جنگلها و مراتع است به همین منظور با وجود کاهش اعتبارات این بخش اجازه ندادیم اعتبارات صیانت از جنگلها نسبت به سال گذشته کمتر شود و در عین حال اعتبارات استانی نیز در بخش حفاظت و صیانت از منابع طبیعی افزایش یافته است.
وی اعتبارات صیانت از جنگلهای شمال کشور را 2 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با وجود کاهش 2/11 درصدی، اعتبارات منابع طبیعی از سایر بخشها مانند جنگلکاری را کاهش دادیم، اما اجازه ندادیم این کمبود در بخش حفاظت احساس شود.
رئیس دفتر حفاظت سازمان جنگلها ادامه داد: کاهش اعتبارات بخش منابع طبیعی باعث شد تا برنامه های ملی که برای تجهیز این دفتر داشتیم را متوقف کنیم تا شاید در سال آینده با اختصاص بودجه موفق به اجرای برنامه های جدید شویم.

اسدی با اشاره به اینکه باید مردم را در حفظ عرصه های منابع طبیعی همراهی کرد، گفت: به جای پرداختن به کارهای سخت افزاری باید مشکلات عرصه نشینان را شناسایی و برطرف کنیم تا کمتر شاهد تخریب منابع طبیعی باشیم.
رئیس دفتر حفاظت سازمان جنگلها و مراتع کشور افزود: مشارکت مردم در عرصه منابع طبیعی تعریف خاص خود را دارد و ما باید با شناسایی ظرفیتهای مردمی، تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.
396 محافظ برای صیانت از جنگل و مرتع استان تهران

مدیرکل منابع طبیعی استان تهران نیز با اشاره به کمبود امکانات حفاظتی این سازمان گفت: در جهان به ازای هر10 هزار هکتار یک محافظ وجود دارد، در حالی که در استان تهران که نیروها متمرکز هستند و به نظر می رسد وضعیت این استان باید بهتر از سایر مناطق باشد به ازای هر 30 هزار هکتار یک نفر محاظ جنگل و مرتع وجود دارد.
فضل ا; کولانی افزود: امکاناتی که به استان تهران تعلق گرفته با وجود جمعیت بیشتر و اهمیت این استان با سایر مناطق کشور یکسان است.
وی اظهار داشت: بهره گیری از نیروهای مردمی و بخصوص بسیج در حفاظت از منابع طبیعی در اولویت قرار دارد به همین دلیل هم اکنون تبادل نظرهایی با تشکلهای غیر دولتی مختلف انجام شده است، ضمن اینکه نیروهای بسیجی نیز در این عرصه ها حضور یافته اند.
فضل ا; کولانی با یادآوری این نکته که در استان تهران تنها 396 محافظ وجود دارد، اظهار داشت: نباید از منابع طبیعی غفلت کنیم چرا که در این صورت مراتع فقیر و خیلی فقیر این استان به بیابان تبدیل می شود.
جنگلها و مراتع توان حضور مردم را ندارند
معاون وزیر جهاد کشاورزی نیز با اشاره به اینکه فشار بیش از حد به مراتع به دلیل حضور جمعیت دامدار اضافی باعث تبدیل شدن مراتع به بیابان شده است، گفت: مراتع کشور توان حضور 180 هزار خانوار دامدار را دارد در حالی که هم اکنون 900 هزار خانوار دامدار در مراتع حضور دارند و دام مازاد آنها مراتع را نابود و آنها را تبدیل به بیابان می کند.
خداکرم جلالی اظهار داشت: نبود توجه به عملیات آبخیزداری و عاری شدن مراتع از پوشش گیاهی، باعث شسته شدن خاک مرتع و جاری شدن سیلاب می شود.
رئیس سازمان جنگلها و مراتع کشور با اشاره به تخریب جنگلها ادامه داد: یکی از راههای مقابله با تخریب منابع طبیعی خروج جنگل نشینان از محدوده جنگل است که برای خروج 10 هزار خانواده جنگل نشین به ازای هر خانواده 20 میلیون تومان اعتبار مورد نیاز است.

جلالی افزود: طرح خروج جنگل نشینان از جنگل و اسکان آنها در روستاها و شهرکها مشکلات فراوان فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی را به وجود آورده است چرا که بیشتر این افراد پس از گرفتن پول نمی توانند شغلی به دست آورند و با فرهنگ شهرنشینی هم خو نمی گیرند.
معاون وزیرجهاد کشاورزی با اشاره به جدیت سازمان جنگلها و مراتع برای صیانت از منابع طبیعی گفت: به همین دلیل زمینهایی که در حاشیه اتوبان تهران- شمال در اختیار بنیاد جانبازان قرار گرفته بود تا هزینه بزرگراه از محل آن تأمین شود باز پس گرفته خواهد شد. طی نامه ای که وزیر جهاد کشاورزی به رئیس جمهوری نوشته است، قرار شده این کار به سرعت انجام شود و هزینه احداث بزرگراه را دولت پرداخت کند نه اینکه از فروش جنگل این هزینه تأمین شود.

ایجاد پارکهای جنگلی راه خروج از بحران
معاون رئیس سازمان جنگلها و مراتع کشور نیز ایجاد پارکهای جنگلی را راهی برای احیای جنگلها دانست و گفت: هم اکنون طرح جدیدی برای جهت دهی به طرحهای گذشته ایجاد پارکهای جنگلی تهیه شده، اما هنوز بررسیهای فنی آن به پایان نرسیده است.
“ناصر مقدسی” اظهار داشت: ایجاد پارکهای جنگلی قدمتی همسان با آغاز به کار سازمان جنگلها و مراتع دارد، اما با این حال ایجاد تغییر و بازنگری در این طرح الزامی به نظر می رسد.
وی با اشاره به اینکه صاحبنظران معتقدند، مشکل منابع طبیعی فرهنگی و اجتماعی است، گفت: باید پرسید چگونه می توان فرهنگ حفاظت و صیانت از منابع طبیعی را در کشور نهادینه کرد.
معاون مراتع و خاک سازمان جنگلها اظهار داشت: با اجرای طرح ایجاد پارکهای جنگلی بیشتر خانواده های شهری و روستایی از حداقل سرانه فضای سبز و مزایای آن برخوردار شده و با ارایه آموزشهای عمومی، آگاهی طبقات مختلف جامعه از اهمیت، ارزش و کارکردهای جنگل و فضای سبز ارتقا می یابد.
مقدسی تصریح کرد: پیش بینی می شود با اجرای این طرح شرایط مناسب برای بهره مندی اقشار مختلف مردم و ترویج و تعمیق فرهنگ منابع طبیعی بویژه در بین اقشار جوان کشور و نیز کاشت نهال در مناسبتهای مختلف از قبیل یادمان ازدواج زوجهای جوان، تولد فرزندان و امثال آن و همچنین احیای سنتهای حسنه ملی- اسلامی در اهتمام غرس نهال و کمک به بهبود وضعیت محیط زیست سالم و توسعه و ایجاد فضاهای تفرجگاهی برای مردم فراهم شود.
وی افزود: طرح ایجاد پارکهای جنگلی در اراضی موات، دیمزارهای کم بازده و زمینهای شیب دار و در معرض تخریب اطراف مراکز جمعیتی شهرهای مناطق خشک کشور که سرانه فضای سبز در آنها پایین است، اجرا می گردد.
معاون رئیس سازمان جنگلها و مراتع کشور ادامه داد: رویکرد طرح ایجاد پارکهای جنگلی غیر دولتی است و عمده منابع مالی موردنیاز از محل سرمایه گذاری نهاد کارگزاری و سهم اعضا یا خانواده های مشارکت کننده تأمین می شود.

مقدسی افزود: هم اکنون کار شناسایی اراضی مستعد و بلا معارض برای ایجاد پارکهای جنگلی در حال انجام است که امیدواریم مردم از این طرح استقبال کنند.
اگر مردم وارد عرصه تصمیم گیری نشوند
علی اکبر مهرابی یکی از مسایل عمده موفق نبودن برنامه های منابع طبیعی را توجه نکردن به مسایل اجتماعی و انسانی دانست و گفت: به جز سال های اخیر، هیچ گاه انسانهایی که در این منابع زندگی و از آن بهره برداری می کنند، مورد توجه قرار نگرفته اند.

دانشیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با تأکید بر طرح مسایل اجتماعی در برنامه های منابع طبیعی اظهار داشت: مردم خود راه حلهایی پیشنهاد می کنند که مناسب حل مسایل و مشکلات است و چنانچه با این مسأله درست برخورد شود مشکلات مردم و منابع طبیعی برطرف می شود، ولی اگر مردم را وارد عرصه تصمیم گیری نکنیم نه تنها وضع اقتصادی و اجتماعی آنها بهتر نمی شود، بلکه تخریب منابع طبیعی همچنان ادامه پیدا می کند.

این استاد دانشگاه به کاهش 2/11 درصدی اعتبارات بخش منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: باید دید این تغییر در میزان اعتبارات، به دلیل کاهش اهمیت بخش منابع طبیعی در نظر دولت بوده یا به منظور بررسی و بازبینی مجدد طرحهای منابع طبیعی است چرا که سالهاست به برنامه های مختلف منابع طبیعی بودجه اختصاص داده شده ولی نتیجه موردنظر به دست نیامده است.
طرحهای منابع طبیعی اغلب در حال سکون هستند

دکتر تقی شامخی با اشاره به اینکه بیشتر طرحهای منابع طبیعی ساکن و بدون رشد است، اظهار داشت: طبق برنامه های سوم و چهارم توسعه به منظور حفظ و صیانت از جنگلها باید به دامداران مقیم جنگل بودجه ای اختصاص می یافت تا دام های خود را از جنگلها خارج کنند ولی این طرح کامل اجرا نشده است.
عضو هیأت علمی گروه جنگلداری و اقتصاد جنگل دانشگاه تهران ادامه داد: در سال گذشته رقم مصوب بودجه بالا بوده ولی آنچه به دست مجری رسیده بسیار کمتر از مقدار تعیین شده بوده است.

وی به عنوان مثال بودجه تخصیص یافته در سال گذشته را 55 درصد بودجه مصوب اعلام کرد و گفت: در سال 85 صحبت از اختصاص واقعی بودجه می شود و اگر با وجود کاهش 2/11 درصدی بودجه منابع طبیعی نسبت به سال گذشته حداقل 90 درصد بودجه تخصیص یابد نتیجه بهتری را به دنبال خواهد داشت.

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران یادآوری کرد: در مدیریت منابع طبیعی همیشه در کنار بحث بودجه و استفاده از آن، موضوع مشارکت مردمی نیز مطرح بوده است، چرا که دستگاههای دولتی وظیفه تعیین برنامه ها و خطوط کلی نظارت را بر عهده دارند ولی در مرحله اجرا حضور مردم ضروری است.
دکتر شامخی با اشاره به اینکه مدیریت منابع طبیعی از جمله اموری است که بهتر است توسط خود مردم مدیریت شود، اظهار داشت: دولت باید از دانش بومی و توان کاری افراد کمک بگیرد چرا که عشایر و روستاییان در عرصه های منابع طبیعی زندگی می کنند و باید از تجربه های آنان استفاده کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی آرمان های توسعه هزاره شرکت ها ‏، بنگاه های

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی آرمان های توسعه هزاره شرکت ها ‏، بنگاه های اقتصادی و بازرگانان در word دارای 77 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی آرمان های توسعه هزاره شرکت ها ‏، بنگاه های اقتصادی و بازرگانان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست
1- آرمانهای  توسعه هزاره چه هستند ؟
2- چرا این آرمانها  برای شرکتها مهم می باشند ؟
3- شرکتها چگونه می توانند در دستیابی به این آرمانها مشارکت نمایند؟
×××
آرمان 1 :  ریشه کن کردن  فقر شدید و گرسنگی
آرمان 2 : دستیابی همگانی به آموزش ابتدایی 
آرمان 3: ارتقا برابری جنسیتی و قدرت دادن به زنان
آرمان 4 : کاهش مرگ و میر در کودکان
آرمان 5 : افزایش سطح سلامتی مادران
آرمان 6 : مبارزه با اچ. آی. وی./ ایدز، مالاریا ، و سایر بیماری ها
آرمان 7 : تضمین پایداری محیط زیست
آرمان 8 : افزایش مشارکت جهانی برای توسعه 

 
1- آرمانهای توسعه هزاره چه هستند ؟

در سپتامبر  سال 2000 ، 189 تن از سران دولت ها اعلامیه هزاره          (Millennium Declaration) را تصویب کردند . این اعلامیه یک تعهد جهانی    بی سابقه و یکی از قابل اعتنا ترین اسناد سازمان ملل در چند سال اخیر به شمار می رود . این اعلامیه قدرت دید همگانی و مشترکی در چگونگی مقابله با برخی ازچالش های بزرگی که جهان با آن روبروست عرضه       می کند.(www.un.org)
این اعلامیه منجر به ارائه هشت آرمان توسعه هزاره (MDGs) گردید که تاکید آن بر تلاش برای کاهش فقر ، بالا بردن کیفیت زندگی مردم ، تضمین پایداری محیط زیست ، و بنیان گذاری مشارکتهایی به منظور تضمین جهانی شدن به نیروی مثبت تری برای توده های مردم جهان است. در این اعلامیه هدفها و راهنما یا شاخص های ویژه ای برای هر یک  از این آرمان ها مقررگردیده است که تا سال 2015 باید بدان دست یافت . تاکید بر روی این آرمانها و هدفها، موضوع اصلی این گزارش است که در صفحات بعد به طورخلاصه به آن اشاره می شود . برخی از این آرمان ها و هدفها بر شرکتها و بخش خصوصی مستقیما اثرمی گذارند و برخی دیگر  به طور گسترده تری در توان بخشیدن به چارچوب و مرزبندی محیطی مربوط می شوند که شرکتها و بخش خصوصی باید در آن عمل کنند و البته همه آنها در اقتصاد جهانی وابسته به هم امروز برای بخش خصوصی مطرح می باشند، که مسئولیت اصلی دستیابی به این آرمان ها البته به عهده دولتها می باشد . بخصوص ، نیاز مبرمی به یک نظارت عالی ، اصل حاکمیت قانون، رعاین موازین و حقوق بشر ، تلاش پی گیرانه مبارزه با نا سازگاری و فساد و اجرای هنجارها و معیارهای بین المللی وجود دارد. همچنین، نیاز به گسترش همکاری سخاوتمندانه تر و موثرتر دولتها ، معافیت بدهی ها و دسترسی آسان تر به بازارهای جهانی برای صدور کالا به چشم می خورد و بدیهی است فقط  در چارچوب یک رهبری دولتی است که بخش خصوصی می تواند نقش سازنده تر و موثرتری  ایفا نماید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تکنیکهای کشتی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تکنیکهای کشتی در word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تکنیکهای کشتی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تکنیکهای کشتی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تکنیکهای کشتی در word :

مقدمه:
ورزش به عنوان یکی از مقولات اجتماعی پیوند دهنده میلیاردها انسان در اقصی نقاط عالم است و گاه در این نقش چنان قدرتمند ظاهر می گردد که ندرتاً بتوان مقوله ای چنان جذاب را در بین جماعت بشر یافت و نام برد که بتواند این چنین ایفای نقش کند، آن گاه که ورزش در قالب هنر و در اوج خلاقیت از چارچوب های متصوره بیرون می رود، انسان را در نهایت شگفتی به تحسین وامی دارد. گرایش این گونه انسانها به ورزش به لحاظ ماهیت آن آمیزه ای است از قدرت، استقامت، هنر و ریاضت، و لذت بردن از پرداختن و تماشای آن شاید تمایل فطری آدمی باشد به کمال مطلق، در میان ورزشها، آن دسته که شکل سنت و مذهب یافته اند، طبعاً دارای ابعاد دیگری می باشند که علاوه بر تمایل ذاتی به آنها ، تقدس نیز یافته اند، چرا که گذشته های فرهنگی ملل را تداعی می‎کند و حامل ویژگیهایی هستند که در تار و پود فرهنگ این ملتها بافته شده و در باورهای آنها جایگاهی ویژه دارد.

مبدأ کشتی به شروع حیات انسان برمی گردد از زمانهای بسیار دور کشتی پدیده ای کاملاً متفاوت با سایر پدیده هایی که امروزه آن را می شناسیم بوده است. در آن هنگام کشتی ورزش نبود که در اوقات فراغت انجام شود و یا وسیله ای برای تفریح باشد بلکه وسیله ای برای ادامه بقا بوده است و به کمک کشتی انسان می توانست از جان خود و خانواده اش دفاع کند سابقه کشتی معلوم نیست که از چه سرزمینی می‎باشد ولی در آثار مصریان چین، ایران، یونان و روم قدیم به آن اشاره شده است.
کشتی از مواردی است که در میان جوامع قدیم تا حال از منزلتی خاص برخوردار بوده آن گونه که زینت بخش اعیاد ملی و مذهبی و جشنها و حتی تعیین کننده عرصه های کارزار ملت ها بوده است و آمیزه ای از سنت ها و تجددها می‎باشد و در حال حاضر نیز به عنوان ورزشی بسیاری از مردم جهان را مشغول کرده است.

تاریخچه کشتی:
ورزش کشتی از دوران باستان به شکلهای مختلف در اکثر کشورها، شهرها و قبایل برای مردم آشنا و شاید از دورانهای نخستین ظهور انسان بر روی کره زمین بوده، و در اوقات فراغت یا در جنگهای به شکل طبیعی و غریزه اجرا می شده است. بخشی از اوقات فراغت انسانهای اولیه به منظور کسب مهارت و آمادگی لازم، به کشتی گرفتن اختصاص می یافت، زیرا موقعیت و مقام مردانی که زورمندتر از بقیه بودند تا جایی که اینان رئیس و فرمانده بقیه می شدند.

در جنگهای دوران باستان، ابتدا پهلوانان هر لشکر، برای کشتی گرفتن به میدان مبارزه می رفتند. در قصص انبیا سخن از پهلوانانی به نام «سامسون» به میان می‎آید که قدرت بدنی خارق العاده ای داشت و می توانست با حیوانات نیرومندی مانند شیر، کشتی بگیرد و آنها را مغلوب قدرت خود سازد. کشتی را نیز به انبیا و اولیای خدا نسبت می دهند، نقل است که هر کشتی گرفتن از اولاد یعقوب پیغمبران بوده و حضرت یعقوب (ع) این علم را می دانسته و به فرزندان خود، به منظور گرفتن و دفع دشمن آموخته است. گفته اند که حضرت آدم (ع) 440 هنر می دانسته از جمله این هنرها، هنر کشتی گرفتن بوده است و در روایات آمده که حضرت حمزه سیدالشهدا که با کافران جنگ می کرد، اکثر دشمنان را با کشتی بر زمین می زد. و همچنین نقل دیگری است که امام حسن (ع) و امام حسین (ع) با یکدیگر کشتی می گرفتند و مشوقین آنها حضرت رسول اکرم (ص) و جبرئیل بوده اند.

کشتی میان دو پهلوان به نامهای «اولیس» و «آژاکس» از جالبترین قصه های «هومر» شاعر یونان باستان است. کشتی معروف رستم و سهراب نیز یکی از آشناترین قصه های ما ایرانیان است که فردوسی در کتاب شاهنامه از آن به زبان شعر یاد می‎کند.
گارد در ورزش کشتی
گارد عبارت است از نحوه قرار گرفتن کشتی گیر در مقابل حریف، یا نحوه تقابل دو کشتی گیر در مقابل هم، و یا طریقه ایستادن کشتی گیر برای انجام کشتی.
گارد، زمانی صحیح و قابل اطمینان است که تعادل کشتی گیر را در تمام عملیات و مانورها، هنگام کشتی گرفتن، کنترل نماید، و آن نیز زمانی است که عملیات انجام شده از نظر فیزیکی صحیح باشد تا مرکز ثقل بوجود آمده مانع عدم تعادل کشتی گیر نگردد. در گاردها دستها نقش مهمی را در کنترل بدن و حفاظت پاها ایفا می نمایند. گاردها در ورزش کشتی، با توجه به نوع کشتی، نحوه قرار دادن پاها، میزان خم شدن به طرف جلو،‌ و همچنین تقابل این گاردها در مقابل هم انواع مختلفی دارد که به شرح آنها پرداخته می‎شود.

1- انواع گاردها با توجه به نوع کشتی
1- گارد آزاد: در این نوع گارد، با توجه به مقررات کشتی آزاد، مجری می‎تواند برای اجرای فنون از تمام اعضای بدن خود و حریف استفاده کند. از این رو، کشتی گیران مجری و مدافع، برای محافظت از بدن و خصوصاً از پاها، در مقابل حملات حریف، از گاردی خمیده به طرف جلو استفاده کرده، دستها را به منظور محافظت از پاها در مقابل بدن، قرار می دهند.

2- گارد فرنگی: در این نوع گارد، با توجه به مقررات کشتی فرنگی، مجری فقط مجاز است برای اجرای فنون، از بالا تنه حریف استفاده کند، و کشتی گیران مجری و مدافع، مجاز به استفاده از گاردی خمیده نیستند، از این رو کشتی فرنگی از گاردی قائم و بدون خمیدگی برخوردار است.

2- انواع گارد با توجه به روش قراردادن پاها:
1- گارد چپ : در این گارد، کشتی گیر، پای چپ خود را جلو و پای راست خود را عقب می گذارد. در این حالت پای چپ را پای گارد، دست چپ را دست گارد، پای راست را پای غیرگارد، دست راست را دست غیرگارد، و کشتی گیری را که دارای این نوع گارد است کشتی گیر چپ گارد می گویند.
2- گارد راست: در این گارد، کشتی گیر، پای راست خود را جلو و پای چپ خود را عقب می گذارد، این حالت، پای راست را پای گارد، دست راست را دست گارد، پای چپ را پای غیرگارد، دست چپ را دست غیرگارد، و کشتی گیری را که دارای این نوع گارد است، کشتی گیر راست گارد می گویند.

3- گارد جفت (ژاپنی): در این گارد، کشتی گیر هر دو پای خود را در یک خط قرار می دهد، به طوری که هیچ یک از پاهای کشتی گیر، جلوتر یا عقب تر نباشد. در این حالت، در شرایط مختلف، با توجه به جهت گرفتن فنون و سمت اجرای مهارتها، دست و پای گارد مشخص می شود، و کشتی گیری را که دارای این نوع گارد است، کشتی گیر جفت گارد می گویند.

3- انواع گارد با توجه به میزان خم شدن به جلو:
1- گارد باز: در این گارد، کشتی گیر به حالت نیمه خمیده به طرف جلو، حفاظت و کنترل ضعیفی روی پاهایش دارد و معمولاً از این نوع گارد در کشتی فرنگی استفاده می‎شود.
2- گارد بسته: در این گارد، کشتی گیر به حالت کاملاً خمیده به طرف جلو، کنترل و حفاظت کاملی روی پاهایش دارد از این نوع گارد، در کشتی آزاد استفاده می‎شود.
4- انواع گارد با توجه به تقابل گاردهای دو کشتی گیر در مقابل هم
1- گارد موافق: هر گاه دو کشتی گیر با گاردی یکسان، در مقابل هم قرار گیرند، دارای گاردی موافق هستند که خود شامل:
1-1- هر دو چپ گارد: در این حالت هر دو کشتی گیر با گارد چپ در مقابل هم قرار می گیرند.
2-1- هر دو راست گارد: در این حالت هر دو کشتی گیر با گارد راست در مقابل هم قرار می گیرند.
3-1- هر دو جفت گارد: در این حالت هر دو کشتی گیر، دارای گارد ژاپنی هستند.

2- گارد مخالف: هرگاه دو کشتی گیر با گاردی متفاوت، در مقابل هم قرار گیرند، دارای گارد مخالف هستند که خود شامل:
1-2- مجری راست و مدافع چپ: در این حالت، کشتی گیر مجری،‌ راست گارد و کشتی گیر مدافع چپ گارد است.
2-2- مجری چپ و مدافع راست: در این حالت، کشتی گیری مجری، چپ گارد و کشتی گیر مدافع راست گارد است.
3- گارد مختلط: هرگاه دو کشتی گیر با گاردی متفاوت در مقابل هم قرار گیرند، بطوری که یکی از آنها دارای گارد ژاپنی (جفت گارد) و دیگری دارای گارد چپ و یا راست باشد، تقابل آن دو گارد را مختلط می گویند. که خود شامل:

1-3- مجری جفت و مدافع چپ : در این حالت، کشتی گیر مجری دارای گارد ژاپنی و کشتی گیر مدافع دارای گارد چپ می‎باشد.
2-3- مجری جفت و مدافع راست: در این حالت، کشتی گیر مجری دارای گارد ژاپنی و کشتی گیر مدافع دارای گارد راست می‎باشد.
3-3- مجری راست و مدافع جفت: در این حالت، کشتی گیر مجری دارای گارد راست و کشتی گیر مدافع دارای گارد ژاپنی می‎باشد.
4-3- مجری چپ و مدافع جفت: در این حالت، کشتی گیر مجری دارای گارد چپ و کشتی گیر مدافع دارای گارد ژاپنی می‎باشد.
بهترین فاصله در گارد:
معمولاً بهترین فاصله از حریف قبل از اجرای فن و در هنگام گاردگیری وقتی است که دست گارد بتواند براحتی شانه حریف را لمس کند.
سرشاخ شدن :
به حالتی که دو کشتی گیر در فاصله بسیار نزدیکی، مقابل هم قرار گرفته، بتواند همدیگر را از ناحیه بالاتنه بگیرند و با هم تماس پیدا کنند و یا این که سرهای خود را به روی سینه، شانه و یا سر همدیگر قرار دهند، اصلاحاً «سرشاخ» می گویند. برای اجرای بهتر و روانتر فنون لازم است ضمن رعایت فاصله مطلوب با حریف سرشاخ شد تا اینکه تمرکز ذهنی و همچنین تعادل جسمی و فکری حریف را منحرف کرد.
زیر سر بیرون:
در این زیر گارد موافق می‎باشد یعنی دو حریف یک پای همنام را جلو می گذارند ابتدا تعادل حریف را در یک رفت و برگشت به هم می زنیم سپس به سمت او حمله ور شده با دست گارد پای جلوئی او را گرفته خود را به سمت او منتقل می کنیم و در این حالت یکی از دستها پشت ران و دست بعدی بالاتر از تاندون آشیل را می‎گیرد و سر به بیرون بدن حریف می رود.

فن زیر سر تو:
در این زیر گارد مخالف می‎باشد یعنی دو حریف پای غیرهمنام را جلو می گذارند ابتدا تعادل حریف را در کشش و قوسی به هم زده و به سمت پای جلویی او حمله ور شده و پای او را در حالتی می گیریم که سر خودمان در قسمت جلوی شکم حریف قرار می‎گیرد.
فن دست تو:
در حالت ایستاده کشتی گیر مهاجم با دست غیرگارد خود (دست عقبی) مچ دست گارد حریف را می‎گیرد و او را به سمت بدن خود متمایل می‎کند و در این حالت دست گارد مهاجم به کمک دست غیرگارد رفته و پشت بازوی حریف را می کشد و در این حالت به پشت حریف می رود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله فرهنگ کار آفرینی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله فرهنگ کار آفرینی در word دارای 54 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله فرهنگ کار آفرینی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله فرهنگ کار آفرینی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله فرهنگ کار آفرینی در word :

به زبان ساده « کارآفرینی» همان ، فرآیند تاسیس یک کسب وکار ( شرکت) بر مبنای یک فکر و ایده ی نو است . یک یا گروهی از افراد که به آنها « کارآفرین» می گوییم، فرصتی نوین را کشف، یا خلق میکنند . و برپایه ی آن ، شرکت یا موسسه ای خصوصی بنیان نهاده ، به قول معروف ، دل را به دریا زده ، وارد عرصه ی بازار ورقابت می شوند. کار آفرینی نیازمند وجود فرهنگ خاصی است . هر فردی ، تواناییوتمایل به کارآفرینی ندارد . به همین علت و باتوجه به اهمیت کلیدی کارآفرینی کارآفرینی در اقتصادهای نوین ( ایجاد شرکت های کوچک ومتوسط) ، کشورهای مختلف، مصممانه برنامه های مفصلی را برای بسط چنین فرهنگی در جامعه ی خود تدارک دیده اند ، تا بتوانند همچنان مسیر رشد و پویایی شان را ادامه دهند . موفق ترین کشور در این زمینه ، آمریکا است . متاسفانه در کشور ما ، افراد بیشتر روحیه « کارمندی » دارند تا کارآفرینی و خطرپذیری. امیدوارم مدیران کشور بکوشند برمبنای یک برنامه ریزی جدی، به ارتقای فرهنگ کارآفرینی در کشور نایل آیند.
فرهنگ کارآفرینی
فرهنگ را میتوان مجموعه ای از باورها ، آیین ها ، اندیشه ها ، آداب ورسوم ، و ارزش های حاکم بریک جامعه دانست . به دیگر سخن ، فرهنگ مقوله ای است که ، در سطح جامعه و گروه ، و درتعامل میان آن ها معنا می یابد . و شیوه ی برقراری ارتباط وتعامل را میان افراد آن جامعه بیان می کند . برمبنای فرهنگ است که افراد ، تجارب ،تصورات وعقاید خود را با یکدیگر مبادله می کنند . فرهنگ را می توان نظامی فکری دانست که ، در گفتار و رفتار جامعه متجلی می شود . در یک نگرش کلی و جامع،« فرهنگ» شیوه و اسلول زندگی است . از این منظر ، فرههنگ مقوله ای در حال تحول، که از بسیاری از شرایطاجتماعی ، اقتصادی و سیاسی حاکم بر جامعه تاثیر می پذیرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   91   92   93   94   95   >>   >