پروژه دانشجویی تحقیق هشت سال دفاع مقدس در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق هشت سال دفاع مقدس در word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق هشت سال دفاع مقدس در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق هشت سال دفاع مقدس در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق هشت سال دفاع مقدس در word :

 

اوضاع جبهه دارخوئین قبل از حمله 21/3/60:

دشت خوزستان واز جمله منطقه ای دارخوئین و اطراف آن از نظر جغرافیایی دارای آب وهوای گرم ومرطوب می باشد و زمین آن نیز صاف وهموار است و به ندرت تپه های خاکی کم ارتفاع طبیعی در آن یافت می شود.

در این دشتصاف تانکها وانواع خودروها نظامی به راحتی می توانند عبور کنند وکوچکترین حرکت در آن از فاصله ی دور به وضوح دیده می شود وشب های آن دارای هوای نسبتا خنکی می باشد.صاف وهمواربودن دشت خوزستان ومنطقه دارخوئین از شمال تا اهواز و ازجنوب تا آبادان وازجنوب شرقی تا ماهشهر ادامه دارد ودرحوالی شادگان تا آبادان وماهشهر در زمستان و اوائل بهار به علت ریزش باران وبالاآمدن سطح آب رودکارون درمنطقه آب جمع شده و به صورت باتلاق و نیزار در می آید که قابلیت قایقرانی برای قایق های کوچک رادارد.

در ادامه حملات لشکر تجاوز گر عراق به خاک جمهوری اسلامی ایران یعنی درتاریخ «10 الی 12 مهرماه 59» نیروی عراق از غرب رودخانه کارون به شرق ان تعرض نمودند و پادگان «حمیدیه» را گرفتند وسپس توسط زدن یک پل مهندسی نسبتا قوی نظامی به نام « پل مادر» بر روی رودخانه کارون تجهیزات وتانکهای خود را به سرعت از روی پل عبور داده و وارد منطقه دارخوئین شده و دشت آزادانه حرکت می کردند که بنا به گفته یکی از اسرا عراقی که  در مصاحبه ای گفت:«مادرخوزستان به قدری سریع پیشروی می کردیم که می ترسیدیم نکته تله ای برای ماگسترده باشند وبا اینکه در حال پیشروی به سوی آبادان واهواز بودیم حالت شک وترسی عجیبی داشتیم».

عراقیها درست پس از 48 ساعت که از حمله گذشته بود در ناحیه شرق رودخانه کارون از شمال گرفته تا جنوب اهواز-خونین شهر را هم قبلا در قسمت غرب رودخانه ی کارون به اشغال خود در آورده بودند، ظاهرا راههای اصلی و ارتباطی آبادان را متصرف وشهر آبادان را در محاصره ای کامل خویش دراوردند و مجددا جهت محاصره اهواز به طرف خوئین پیشروی نمودند که بر اثر آگاهی افراد محلی و مشاهده ی نیروهای عراقی سریعا به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اهواز گزارش دادندوآنها را از پیشروی نیروهای اعزامی از بسیج و سپاه شهرستان های دیگر سریعا یک گروه ضربت جهت جلوگیری از پیشروی نیروهای متجاوز عراقی به دارخوئین فرستاد.

این تعداد نیرو هر چند که از لحاظ مجهز به اسلحه ای سنگین نبودند و ازطرفی هم تجربه ی جنگ کلاسیک نداشتند، ملی با تجهیزات بسیار کم در منطقه سلمانیه با نیروهای اشغالگر عراقی درگیر شده و با ایمانی راسخ وعزم استوار توانستند جلوی نیروهای ارتش بعثت عراق را بگیرند. و هر چند که تعداد زیادی از برادران سپاه وبسیج در این درگیری به درجه ی شهادت نائل آمدند ولی در اثر صبر و مقاومت همه جانبه، نیروهای مزدور عراقی مجبور به عقب نشینی شده وچندین کیلومتر به عقب رانده شدند.ارتش بعثت عراقی که خیلی برایشان مشکل بود به محمدیه و آبادان حمله کند و از جانبی هم صدام تکدیتی و ابرقدرتها فشار می آوردند که هر چه زیادتر باید آبادان و اهواز محاصره شود تا کلیه منطقه خوزستان به دست ارتش عراق سقوط کند، لذا دوباره نیروهای مزدور عراقی طرح یکحمله قویتر، به آبادان ومحمدیه ریختند و در سحرگاه «29/8/59» به نیروی پیاده رزمی و پشتیبانی تانک ونفر بر به محمدیه «خط شیر» حمله نمودند که با مقاومت همه جانبه ی نیروهای بسیج وسپاه مواجه شدند و برادران یکی پس از دیگری حملات را دفع نمودند و پس از چند ساعتی نبود توانستند 110 نفر از مزدوران صدام را به هلاکت برسانند و 8نفر از آنها اسیر شدند.

در این حمله مزدوران عراقی چندین تانک از دست دادند و سه نفر بر عراقی سالم توسط برادران ما به غنیمت گرفته شد.

 

عملکرد هشت ساله توجیه سیاسی در طول جنگ تحمیلی:

از آنجا که ماموریت توجیه سیاسی در واقع توجیه نظام و حکومت حزب بعث در ارتش عراق وجهت دادن به نیروهای عراقی در خوب جنگیدن وجلوگیری از عقب نشینی و یا فرار از جبهه بوده است، تنها به دو روش عمده این رسته اشاره کرده و از موارد غیرمهم صرف نظر  می گردد:

الف) روش ایجابی: در این روش، توجیه سیاسی سعی می کرده است که حس ستیزه جویی وحماسه ملت عرب را در برابر غیرعرب زنده نماید و با القا رشادت عربی در نیروهای عراقی حس ستیزه و سلطه جویی بر نیروی غیر عرب ( ایرانی) راتشدید کند.

در این روش ، با سخنرانیهایی که اشاره به تاریخ عراق داشت، جنگل های عراق با سایر دول به ویژه جنگهای صدر اسلام را با بهره گیری از عرق دیانت اکثریت نیروهای عراق- به رخ پرسنل نظامی کشیده و با بهره گیری از اساطیر اولیه ی بین النهرین در دولت های سومر و آکد و بابل و همچنین تمدن نینوا آنها را تهییج می کردند. همچنین جنگهای این تمدن ها باعیلامی ها در ایران، تمدن همزمان با تمدن های ذکر شده تمدن عیلامیها بوده است- از مواردی بوده که بعضا با نشر جزوه و یا طی سخنرانیها مطرح شده است، به طوری که روح حماسه و تاریخ سازی را در نیروهای عراقی احیا می نمود. در این سخنرانیها صدام حسین به عنوان کسی که می خواهد برتری تاریخی بین النهرین را احیا نماید معرفی می گردید. دیگر از داستانهای اساطیری عراق داستانهای مربوط به عنتراه مطرح می گردید و این شخصیتی است که بسیاری از عراقیها سعی میک نند خود را در قالب وی نظاره نمایند. بهره گیری از این روش ها برای ملی گراهای عراقی و کسانی که ملیت را اصل می دانستند بسیار موثر بود.اگر چه طبقه جوان معمولا در تمام مجامع جهان حس خود قهرمان بینی دارند لذا از این داستنها برای ارضای آنها وا لقاء نوع حس قهرمانی انگیزه خوبی را ایجاد می کند لکن برای گروهی که اندیشه اسلامی داشتند ویا ریشه مذهبی درخانواده های آنها نخشکیده بود طرح تاریخ جنگهای صدر اسلام- به ویژه جنگ قادسیه- اهمیت بسیار زیادی داشته است. همچنین نبرد «سلاسل» ،«نهاوند» که حتی یک گردان رزهی بسیار معروف از ارتش عراق به اسم گردان نهادند معروف است- از یادواره های تاریخی بوده که توسط افسران توجیه سیاسی به نیروهای عراقی القا می نمود که ما همان عراقیهایی هستیم که درچنین جنگهایی پیروزی داشتیم و ایرانی ها همانهایی هستند که تاب و توان جنگیدن در برابر ما را نداشتند، وبالاخره برای گروه روشنفکر کشور، مبارزات ضداستعماری عراق سوژه مفیدی برای جلب همکاری آنها بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله کنترل خطیسازی پسخوردِ حرکت دینامیکی یک ربا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله کنترل خطیسازی پسخوردِ حرکت دینامیکی یک ربات زنجیری و هوشمند سازی آن به منظور استفاده در شرایط واقعی در word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله کنترل خطیسازی پسخوردِ حرکت دینامیکی یک ربات زنجیری و هوشمند سازی آن به منظور استفاده در شرایط واقعی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله کنترل خطیسازی پسخوردِ حرکت دینامیکی یک ربات زنجیری و هوشمند سازی آن به منظور استفاده در شرایط واقعی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله کنترل خطیسازی پسخوردِ حرکت دینامیکی یک ربات زنجیری و هوشمند سازی آن به منظور استفاده در شرایط واقعی در word :

چکیده

یکی از مقولههای بسیار مهم که در رباتهای سیار مورد توجه میباشد، مسئلهی ناوبری و مسیریابی ربات در محیطهـای ناشـناخته میباشد. این رباتهای سیار برای حرکت و ناوبری نیاز به طرحریزی مسیر و حرکت دارند. طرحریزی مسیر و مسیریابی بـرای یـک ربات سیار در یک محیط دو بعدی، که مشخصات موانع موجود برای آن معلوم است، انجام میشود. مسئلهی کنترل حرکت ربات سیار به دو مسئلهی کنترل سینماتیکی و کنترل دینامیکی قابل جداسازی میباشد. در پژوهش پیش رو، از روش حل محاسبات سـینماتیکی جهت محاسبهی حرکت دینامیکی ساختارهای چند مرحلهای، برای سطح حرکت یک ربات سیار زنجیردار اسـتفاده شـده اسـت. در نهایت از روش کنترل دینامیکی خطیسازی پسخورد با راهبرد کنترل گشتاور برای ردگیری مسیرهای ناشناخته، توسـط یـک ربـات سیار تحلیل و طراحی میشود. همچنین این کنترلر در محیط سیمولینک نرمافزار متلب طراحی میشود.

هدف از طراحی کنترلر خطیسازی پسخورد، کم کردن میزان تاثیرات اغتشاشـات خـارجی (اغتشاشـات محیطـی) در خروجـی سیستم تحت کنترل یک ربات سیار، در ردگیری مسیر دایرهای برای سطح حرکت دینامیکی یک ربات سیار زنجیردار میباشد. روش پیشنهادی با راهبرد کنترل گشتاور نشاندهندهی این است که طرح پیشنهادی در شرایط محیطـی بـدون اغتشاشـات خـارجی، در مسیرهای دایرهایدارای دقتِمناسب تری نسبت به شرایط محیطی با اثر اغتشاشات خارجی در سیستم تحت کنترل ربات سیار می-باشد.

کلمات کلیدی

کنترل خطیسازی پسخوردّ((Feedback linearization Control، راهبرد کنترل گشتاور (Torque Control Strategy)، ربات سیار زنجیردار (Chian Mobile Robot)، کنترل دینامیک .(Dynamic Control)

-1 مقدمه

ناوبری (Navigation) برای رباتهای سیار عبارت است از حرکـت از یـک نقطه معین و رسیدن به یک هدف مشخص، در حالی که ربات سیار از برخورد

×
با موانع اجتناب کند، درهمی و همکاران.[1] رباتهای سیار دستهای از ربات-های هوشمند هستند، که میتوانند در محیطهای مختلـف و بـا قابلیـتهـای گوناگون مورد استفاده قرار گیرند. از این نوع رباتها میتـوان بـه ربـاتهـای امدادگر و رباتهای مین یاب و غیره اشـاره کـرد. روشهـای مختلفـی بـرای کنترل حرکت اینگونه رباتهای سیار وجود دارد، که در ایـن پـژوهش بـرای

کنترل یک ربات سیار زنجیردار، از تکنیک کنتـرل خطـیسـازی پسـخورد در طراحی سیستم تحت کنترل یک ربات سیار در نرم افزار متلب اسـتفاده شـده است.

در سیستم کنترل خطیسازی پسخورد طرحریزی و مسیریابی برای یک ربات سیار در یک محیط دو بعدی که مشخصات مثلثاتی موانع موجـود بـرای آن معلوم است، انجام میشود.

شکل ( (1-1 بلوک دیاگرام کنترل خطیسازی پسخورد مربوط بـه یـک ربات سیار را نشان میدهد، کـه در طراحـی ایـن سیسـتم کنترلـی دو مسـیر طراحی شـده اسـت، کـه یکـی از مسـیرها مربـوط بـه مسـیر خواسـته شـده (Desired path) سیســتم مــیباشــد و دیگــری مربــوط بــه مســیر واقعــی (Actual) سیستم است، که مسیر واقعی سیستم، عمل ردگیـری روی مسـیر خواسته شده یا مطلوب سیستم را انجام میدهد.

سیار است، که دارای سرعت میباشد. پس از محاسبهی مقادیر انرژیها، تابع لاگرانژ سیستم که عبارت است از: تفاضل انرژی جنبشی و پتانسیل، محاسبه میگردد.

Siciliano و همکاران[4]، حرکت یک ربات سیار غیرهولونومیک بـه این صورت تعریف میشود، که بدنهی سیار یک ربات، فقط مـی توانـد طبـق آرایش چرخها در راستای محور عمودی خود حرکت داشته باشـد و در محـور جانبی خود نمیتواند حرکتی داشته باشد. در کل رباتهای سیار از یک بدنهی سیار تشکیل شدهاند، که به آن بدنهی سیار دو چرخ دیفرانسیلی نیز گفته می-شود. بدنهی سیار شامل: دو چرخ فعال و دو چرخ غیرفعـال مـیباشـد، کـه در مدلسازیهای ریاضیاتی مربوط به رباتهای سیار، معمـولااز دو چـرخِ چنـد جهتِ غیرفعال جلویی ربات سیار، صرفنظر میشود.

از ضرورتهای خاص این پژوهش نیز میتوان به کاربردهای زیادی که رباتهای زنجیری در صنایع نظامی و عملیاتهای امداد و نجـات دارنـد، نـام برد. از جمله این کاربردها میتوان، بـه کنتـرل حرکـت یـک ربـات سـیار در فرایندهای حرکتی سریع، کنترل زمـان، مسـافت و تشـخیص دادن موانـع در عملیاتهای نظامی و امداد و نجات اشاره کرد.

شکل :1-1 بلوک دیاگرام کنترل خطیسازی پسخورد

شکل (1-1) بلوک دیاگرام کنترل خطیسازی پسخورد را توصیف می-کند. که مؤلفهی بردار سرعت واقعی سیستم و مؤلفهی سرعت خواسته شده یا مطلوب سیستم میباشد. مؤلفهی vc سرعت محرکههای ربات سیار میباشد، vr و سرعت خطی و زاویهای برای بدنهی ربات سیار تعریف شده است و شامل گشتاورهای ناشی از محرکهای ربات سیار میباشد.

بلوک کنترلی ربات سیار، از دو حلقهی کنترل سینماتیک و کنترل دینامیک تشکیل شده است. هدف از حلقهی کنترل سینماتیک آن است که سرعت مطلوب تعیین میشود، تا به کمک حلقهی کنترل دینامیک، خطای ردگیری بین مسیر طراحیشده و مسیر ربات سیار به صفر میل نماید. سپس ورودیهای ربات سیار توسط حلقهی کنترل دینامیک تعیین میشود، تا سرعت ربات سیار به سرعت خروجی کنترلکنندهی سینماتیکی میل نماید.

Siegwart و همکاران[2]، برای بدست آوردن معادلات سینماتیکی بازوهای رباتیکی پایه ثابت، روش جامع و بسیار قدرتمندی وجود دارد، که با استفاده از قوانین دناویت- هارتنبرگ مختصات مجری نهایی ربات به صورت دقیق قابل محاسبه میباشد. ولی در مورد ربات سیار، به دلیل وجود بدنهی سیار و ویژگیهای آن، دیگر نمیتوان از این روشها استفاده کرد و روش یکپارچهای وجود ندارد. ایجاد مدل برای رباتهای چرخدار زنجیری یک فرایند پایین به بالا میباشد. یعنی هر چرخ ربات در حرکت ربات سهم مؤثری دارد و در همان زمان محدودیتهایی را برای حرکت ربات سیار ایجاد مینماید.

Sarkar و همکاران[3]، معادلات دینامیکی یک ربات سیار با محاسبه انرژی جنبشی و پتانسیل قابل محاسبه میباشد. انرژی جنبشی یک ربات سیار، انرژیهای ناشی از وجود سرعت، در سیستم یک ربات سیار میباشد. پس انرژی جنبشی یک ربات سیار مجموع انرژی جنبشی هر بخش از ربات

-2 مفاهیم اولیه

برای کنترل حرکت یک ربات سیار زنجیردار به روش کنترل خطیسازی پسخورد، نیاز به یک سری برنامه نویسی ریاضیاتی در نرمافزار متلب الزامی میباشد.
در این پژوهش، برایکنترلِحرکت و ردگیری مسیر حرکت توسط یک
ربات سیار، ورودیهای سیستم کنترل به صورت متغیرهای x, y, در
نرمافزار متلب تعریف شدهاند، که این متغیرها در دستگاه مختصات دو بعدی متصل به بدنهی سیار تعریف میشوند و عملیات ردگیری مسیر مطلوب، در این دستگاه مختصات دو بعدی انجام میگیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی شهر تهران و اکوسیستم طبیعی آن در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی شهر تهران و اکوسیستم طبیعی آن در word دارای 243 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی شهر تهران و اکوسیستم طبیعی آن در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه

افزایش امکانات مادی، کاهش زمان کار روزانه ، افزایش تعطیلات هفتگی و سالانه ، پیدایش سالهایی در دوران جوانی که فرد با فقدان و یا کمی مسئولیت روبروست و در مجموع توجه بشر به زمان فراغت به عنوان بخشی جدی از دوران زندگی ، این پدیده را در جایگاهی قرار داده است که بی توجهی به آن علاوه بر ایجاد ضایعات و آسیب های اجتماعی ، موجبات نارضایتی جامعه را نیز فراهم خواهد نمود . افزایش اوقات فراغت از 3 سال در جامعه کشاورزی به 12 سال در جامعه صنعتی و حتی 19 سال در جامعه فراصنعتی در طول عمر یک نسل امروزی نسبت به سادگی بتوان از آن چشم پوشید. تأثیر بهره بردادری مطلوب از این بخش از زندگی ، در پرورش انسان و رشد و شکوفایی شخصیت وی و در نهایت تکامل جامعه به حدی است که برخی تمدن جدید را « تمدن فراغت » نامیده اند. ( ساورخانی ، 1370 ، 764 )
در شهرهای بزرگ تراکم بالای ساختمان ، کمبود و قیمت بالای زمانی ، مانعی بر سر راه ایجاد اماکن ورزشی ، تفریحی و گردشگری برای رفع نیاز ساکنین شهر می باشد . از اینرو توجه به زمینهای حاشیه شهر و حتی مناطق خوش آب و هوای حومه شهرها به عنوان روشی جایگزین ، مورد توجه قرار گرفته است . در ایران خلأ قدرت اداری موجود در این زمینه یکی از موانع اساسی پرداختن به این امر است . بدین معنی که شهرداریها خود را در چارچوب محدوده قانونی شهر موظف و مکلف به برنامه ریزی می بینند و فراتر از آن را در خارج از حیطه مسئولیتی خویش می دانند . ازدحام جمعیت در ایام تعطیل در پارکها و فضاهای تفریحی داخل شهر و نیز خروج صدها هزار نفر از ساکنین در تعطیلات پایان هفته به حومه های شهر و پناهگیری در دامان طبیعت نمودهایی است از کمبود امکانات تفریحی شهر و نیز خستگی از دغدغه های زندگی شهری که لزوم توجه به امکانات تفریحی شهری را اشعار می دارند .
شهر تهران به صورتی شگفت آور تمام مراحل تحول و توسعه شهری را در طول کمتر از نیم قرن از سر گذرانیده و اینک به یکی از بیست کلان شهر پر مسأله جهان تبدیل شده است .
محدوه‌ تهران قدیم تا شصت سال پیش فقط چهار درصد از سطح تهران امروزی را دارا بوده است . رشد و توسعه این شهر تا جنگ جهانی دوم بطور آرام و یکنواخت بوده اما توسعه آن بعد از جنگ سرعت بیشتری گرفته و در سال 1354 به حدود 12 برابر افزایش یافته در حالیکه توسعه آن در سراسر دوره قاجاریه فقط چهار برابر بوده است . در روند این تحول سریع و ناموزون ، چشم انداز جغرافیایی و خاستگاه طبیعی تهارن با تغییرات ویرانگر و انواع عدم تعادل روبرو گردیده است . گسترش خزنده شهر به دامنه های کوهستانی البرز و دشتهای سرسبز جنوبی و ادغام صدها روستا و هکتارها باغ و مزرعه در پیکر آن ، تمام حیات شهروندان را به مخاطره افکنده است .
در گذشته آلودگیهای زیست محیطی تهران بسیار محدود بوده بطوریکه از سده هشتم تا سده سیزدهم تهران بقدری مشجر و سر سبز بوده که آن را به باغ گلزار و چنارستان و همچنین به بهشت پریان توصیف کرده اند .
در سه دهه اخیر به علت گسترش بی رویه تهران بیش از 300 هکتار از اراضی کشاورزی داخل محدوده 5 ساله و  2000 هکتار از اراضی محدوده 25 ساله  به مصارف ساختمان های شهری رسیده است .
با توجه به شرایط حساس زیست محیطی و کالبدی تهران از یک سو ، و نیازهای روز افزون اجتماعی و فرهنگی مردم به فضاهای باز شهری از سوی دیگر ، ضرورت بازنگری ، سازماندهی و نظام بخشی به این فضاها ، روز به روز بیشتر احساس می شود . بنابراین لازم است که در چارچوب برنامه ها و طرح های کلان شهر تهران ، برنامه ریزی برای فضاهای باز و سبز ، به عنوان یک بخش مستقل در برنامه ریزی شهری ، مدنظر قرار گیرد و راهبردهای نوین و مناسب برای آن ارائه گردد .
با توجه به وضعیت اکولوژیکی منطقه ، خشکی اقلیم ، گرد و غبار کویری ، فشردگی بافتهای مسکونی و میزان زیاد آلودگی هوا و صدا ، ضروری است که برنامه های مربوط به توسعه فضای سبز ، نه فقط به صورت توسعه سطوح سبز پراکنده در داخل شهر ، بلکه به عنوان یک نظام هماهنگ متشکل از انواع فضاهای باز و سبز درون شهری ، حاشیه شهری و برون شهری توسعه و انتظام پیدا کند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت Embryogenesis جنین زایی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت Embryogenesis جنین زایی در word دارای 11 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت Embryogenesis جنین زایی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت Embryogenesis جنین زایی

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت Embryogenesis جنین زایی

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت Embryogenesis جنین زایی در word :

اسلاید 1 :

  • 1 Early تمایز بافتی
  • 2 MID توسعه پذیری و ذخیره شدن مواد
  • 3 Late مرحله خشک شدن و بلوغ
  • طرح ریزی ساختار جنین که شامل :

    فاز 1 :

     1طرح ریزی لپه یا لپه ها

    2 – طرح ریزی محور root -shoot

    3- راس root-shoot

    4- مرزبندی بافتهای اولیه نظیر پروتودرم {مریستم زمینه ای،پروکامبیوم }در ابتدا به صورت تقسیمات هسته و سپس تشکیل دیواره مشخص میشود که سبب سلولی شدن آندوسپرم میشود .

  • فاز2:

    1. در این مر حله تقسیمات سلولی کاهش یافته وسرانجام متوقف میشود.:

    2رشد طولی سلول انجام می پذیرد وجنین به حداکثراندازه خود می رسد

    3رشد متوقف میشود ودانه وارد پریود استراحت میشود

    4تجمع مواد غذایی

    در بعضی از گیاهان رشد اندوسپرم از طریق تقسیم سلولی ورشد طولی ادامه پیدا کرده و آندوسپرم بزرگتر از جنین میشود.در گرامینه آندوسپرم به وسیله یک لایه سلول تخصصی که بافت آلرون است احاطه میشود.

    تقسیم بندی بذرها از نظر نوع ذخایر آندوسپرم :

    1. albominous بذرهایی که در آندوسپرم آنها مواد نشاسته ای وجود دارد

    2exalbominous    بذرهایی که در آندوسپرم آنها مواد نشاسته ای وجود دارد

  • فاز 3:

    1. دانه آب از دست داده و خشک وبالغ میشود.

    2پوسته بذر سخت میشود لایه خارجی دیواره توسط کوتین پوشیده میشود .

    3وجود ترکیبات فنولی به همراه مواد سمی برای مقابله با حمله پاتوژن ها وعلفخواران

    4ارتباط آوندی بین گیاه پایه وبذر که از طریق فونیکول میباشد ازبین میرود.

    5وزن خشک دانه ثابت باقی می ماند ولی وزن تر به شدت کاهش یافته ومولکولها کریستالی میشوند.

اسلاید 2 :

  • گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند.
  • خفتگی دانه  seed dormancy 

    عدم جوانه زنی تحت شرایط اپتیم نظیر دمای مناسب ،آب،اکسیژن

    خفتگی اساس ژنتیکی دارد.بیان ژنهاو میزان ان تحت تا ثیر مراحل نمو و فاکتور های محیطی است.

    انواع خفتگی:

    خفتگی اولیه  primary dormancy

    خفتگی ثانویه secondry dormancy

    خفتگی اولیه: جنین بالغ شده ولی عواملی می خواهد که میزان اسید آبسزیک را پایین آورده و جیبرلین بالا میرود.مثلا نور،سرما،اکسیژن

    خفتگی ثانویه: جنین هنوز به نمو کامل نرسیده یا اینکه جنین از نظر فیزیولوژیکی ومرفولوژیکی به حد بلوغ نر سیده است.

  •  

    دلایل خفتگی:

    1. پوسته دانه
    2.   عوامل هورمونی
    3. عدم بلوغ جنین

    1-  نفوذ نا پذیری نسبت به اب واکسیژن

       – وجود موم یا کوتیکول

       –  وجود ترکیبات بازدارنده نظیر اسیدهای فنلی واسید سیانیدریک

    2-  افزایش نسبت اسید ابسزیک به ژیبرلین

    مدت زمان خفتگی از چند هفته تا جند ماه است.بعضی از دانه ها ی نیلوفر ابی که مدت 10 هزار سال قدمت داشتنددر شرایط مناسب شروع به جوانه زنی کردند

اسلاید 3 :

جوانه زنی دانه  SEED GERMINATION

جوانه زنی با جذب آب شروع میشود و در نهایت با خروج ریشه چه به  پایان میرسد

جوانه زنی به3 فاز تقسیم میشود:

1فاز اغشته شدن به اب Imbibition.

2فاز جوانه زنی

3رشد ریشه چه ومحور زیر لپه

Imbibition:

سنتز  جیبر لین در داخل رویان القاء میشودو به دنبال آن فعالیت متابولیکی در جنین به راه افتاده وتجزیه مواد ذ خیره ای اندوسپرم میشود با خیس کردن بذر در اب یکسری از ترکیبات از بذرها خار ج میشود.اسید ابسزیک در داخل آب حل می شود. خروج این مواد بواسطه وجود منا فذ کو چک در غشاءهاو مولکول های مختلفی است که وزن مولکولی پایین دارند مثل یونها،قندها و اسیدهای آمینه بنابراین با ادامه آبگیری مواد بازدارنده جوانه زنی نظیر تر کیبات فنلی و
اسید ابسزیک کاهش یافته وسبب افزایش میزان تنفس ومصرف اکسیژن میشود.

نقش نور در جوانه زنی :

بر این اساس دانه ها را به3 دسته تقسیم میکنند

1حساسیت مثبت

2حساسیت منفی

3بی تفاوت

وجود فیتوکروم در دانه ها یی که نسبت به نور حساس هستند دیده شده است.

حساسیت مثبت :

نور سفید مانند نور قرمز عمل کرده وواکنش در جهت فرم فعال فیتوکروم پیش میرودوسبب سنتز ژیبرلین و یا تبدیل اشکال غیر فعال به فعال شده وسبب ر فع خفتگی وافزایش جوانه زنی میشود.

حساسیت منفی :

باید بیشترباشد ولی فرم فعال در آن زیاد است بنا بر این قادر به جوانه زنی نخواهند بود.Pr/pfrدراین دانه هانسبت

condition needed for the seed to germinate

1- دما            باید مناسب باشد .دانه هایی که در پاییز انتشار می یابند در بهار آینده جوانه خواهند زد .

2-روشنایی       بعضی از دانه ها نیازمند میزان خاصی از ساعات روشنایی قبل از جوانه زنی می باشند آنها در بهار زمانی که روزها طولانی تر میشوند جوانه میزنند .

3- آب کافی       اگر اب بسیار زیادی برای دانه ها وجود داشته باشد دانه ها در آب خفه شده و پوسیده می شوند.

   اگر میزان آب کم باشد دانه ها در ابتدا جوانه خواهند زد و سپس خشک شده ومی میرند.     

زمانی که آب کافی برای دانه ها وجود داشته باشد آنها آب را از طریق میکروپیل گرفته و متورم میشوند وذخایر غذایی در لپه ها و آندوسپرم برای نمو جنین به انرژی تبدیل میشود.

اسلاید 4 :

Seed Germination

هورمونها :

اثر ژیبرلین بر جوانه زنی دانه :

جوانه زنی دانه ها از چند جنبه نیاز به ژیبرلین دارد به طوریکه مشاهده شده در مورد دانه هایی که در شرایط مناسب جوانه نمی زنند در حضور ژیبرلین زمانی که
 به صورت اگزوژن به آن می دهیم جوانه می زند .

اهمیت ژیبرلین :

-فعال سازی رشد رویشی رویان

-شکستن و تجزیه ترکیبات موجود در آندوسپرم که اطراف رویان است .

-تجهیز مواد غذائی لازم برای رشد رویان که از آندوسپرم تأمین می شود .

ژیبرلین بر روی آنزیمها اثر می گذارد و آنزیم های هیدرولاز را فعال می سازد و نقش آن آنزیم ها تجزیه و ساده کردن مواد نشاسته ای ، پروتئین و چربی است (برای استفاده از جنین)

آنزیم هیدرولاز :

-تجزیه نشاسته                2- تجزیه پروتئین                  3-  تجزیه چربی

2) نیاز به (نور و سرما ) در دانه ها ئی که برای القاء جوانه زنی نیاز به نور دارند . این نیاز به نور  در بیشتر موارد با کاربرد ژیبرلین به صورت اگزوژن برطرف می شود .
در مورد سرما چنین تغییراتی بسیار مشخص است . به طوریکه اگر دانه های در زمستان بمانند جوانه می زند . گاهی اوقات ژیبرلین جایگزین سرما می شود .

ژیبرلین نقش تنظیم کنندگی بر عهده دارد :

ژیبرلین   محرک تولید تعدادی از هیدرولازها است . مخصوصاً  آمیلاز که به وسیله لایه های آلرون در دانه های غلات در حال جوانه زنی با تولید خود ، سبب رشد جنین

 می شود .

رویان در هنگام جوانه زنی نیاز به مواد غذائی دارد  ژیبرلین آزاد می شود .

ژیبرلین  به لایه آلرون رفته  واکوئلهای خشک شده از مواد آلی به ویژه پروتئین می باشد .

در آلرون ژیبرلین سیگنال می فرستد و ژن تولید کننده   آمیلاز را بوجود می آورد .

GA3 رونویسی ژنهای مولد آمیلاز را در لایه آلرون تحریک می کند . این آنزیم به واسطه اگزوسیتوز به اندوسپرم رفته و نشاسته را به گلوکز تجزیه می نماید و جنین از

 آن تغذیه می نماید . آمینواسیدهای حاصل از هیدرولیز پروتئین های لایه آلرون  در نشر آمیلاز وارد می شوند .

در غلات سیستم حمایت کننده  رویان آندوسپرم نشاسته ای است و فعالیت آن تضمین موفقیت یا شکست را برای آینده گیاه موجب می شود . بعلاوه این گروه از
 گیاهان ، یک گروه وسیع را که دارای اهمیت کشاورزی بالایی هستند ، تشکیل می دهند . مواد اصلی آنها از آندوسپرم مشتق می شوند . شکل جوانه زنی و تجهیز آندوسپرم

در تک لپه‌ایها به صورت یک فرآیند کاملاً تنظیم شده است .

به طور کلی بر هم کنش های بین ویژگی های ساختاری آندوسپرم و وقایع مولکولی تنظیم شده به وسیله هورمونها سبب آزاد سازی ذخایر غذائی می شود که بعنوان

 سوخت جوانه زنی و رشد اولیه دانه رست مورد استفاده قرار می گیرد .

اسلاید 5 :

هورمون آبسزیک اسید
  غلظت ABA در مراحل اولیه تشکیل جنین بسیار پایین است ولی پس از آن افزایش می یابد درحالی که غلظت سایر هورمونها کاهش می یابد .
افزایش هورمون  ABA به دلائل زیر است :
-جلوگیری از جوانه زنی زود رس
-سنتز پروتئینهایی که سبب مقاومت دانه در برابر شرایط استرس از جمله خشک شدن و یا تخریب توسط رادیکالهای آزاد اکسیژن می شود .
-تجمع مواد غذایی
-القاء خفتگی در دانه ها

منشاء ABA
1- ABA موجود در دانه ها در جفت و پوسته            از گیاه مادر منشاء گرفته است . از طریق پایه فولیکول به جنین می رسد .
2- ABA موجود در بخش جنین و آندوسپرم              به شکل insitu در خود جنین و آندوسپرم ساخته
می شود .
در تائید نقش ABA در جلوگیری از جوانه زنی زودرس می توان دانه های زنده زا در مناطق باتلاقی ( مانگروها ) مثال زد.
  در این گیاهان بذرهای تولید شده مرحله بلوغ را پشت سرگذاشته درصورتی که دانه ها خشک نیستند ( متفاوت از سایر گیاهان پس از جوانه زنی بذرها ، آنها از گیاه مادر جدا شده برروی بستر آب به رشد ادامه
می دهند ( میزان آندوژن این هورمون در این بذرها پائین است ) .

یک فاکتور عمده در تحمل به خشکی دانه ها سنتز پروتئین هائی به نام LEA  می باشد .
LEA : جلوگیری و محافظت ماکرومولکول ها و غشاء ها در برابر کریستالی شدن ناشی از کاهش آب می باشد.

Starch Degrading Enzymes

نشاسته در آندوسپرم دانه های غلات به دو شکل وجود دارد :

-آمیلوز  پیوند ( 4 و 1 – آلفا )

-آمیلوپکتین  پیوند  ( 6و 1 – آلفا ) سبب ایجاد شاخه یا انشعاب می کند .

که هر دو پلی مری از گلوکز می باشند .

آنزیم های هیدرولیتیک که در تجزیه نشاسته موثر می باشند آلفا – آمیلاز ، بتا – آمیلاز و آنزیم شکننده شاخه و آلفا ـ گلوکوزیداز می باشد .

 – آلفا – آمیلاز نقش عمده در تجزیه ذرات نشاسته بر عهده دارد . اگرچه سایرآنزیم های آمیلولیتیک در فرآیند تجزیه نشاسته شرکت می کنند ولی  – آمیلاز برای شروع این پروسه (فرآیند) لازم و ضروری است .

اسلاید 6 :

Seed Structure

1) Embryo رویان که از بخشهای زیر نشکیل شده است :

-اپی کوتیل Epycotyle  برگ های جدید را ایجاد می کند .

-هپپوکوتیل Hypocotyle  ساقه گیاه جدید را ایجاد می کند .

-رادیکل Radicle   ریشه گیاه جدید را ایجاد می کند .

2) Seed Coat  (testa) : پوش خارجی دانه که معمولاً سخت است و از بخشهای دانه محافظت می کند .

3) هیلیوم Hilum (Scar) : روی سطح پوسته شکافی وجود دارد که مکان اتصال دانه به میوه بوده است .

4) سفت Micropil : در پوست بذرهای رسیده روزنه کوچکی دیده می شود که در زمانی که دانه آماده جوانه زنی است ، آب وارد بذر می شود .

5) بافتهای ذخیره‌ای : آندوسپرم و لپه ها

در بعضی از انواع دانه ها تنها یک لپه کوچک وجود دارد مانند غلات .

رویان به وسیله یک ساختار که آندوسپرم نامیده می شود و مکان ذخیره غذامی باشد احاطه می گردد .

تفاوت رویان در گیاهان تک لپه و دولپه‌ای :

-در گیاهان دولپه مریستم رأسی در موقعیت جانبی لپه قرار گرفته ولی دردو لپه ایها مریستم رأسی در بین دو لپه قرار دارد .

– در گیاهان دو لپه مراح کروی ، قلبی و اژدری شکل به وضوح مشاهده می شود . اما در گیاهان تک لپه این مراحل وجود ندارد .

الف : جوانه زدن در دولپه‌ایها

ریشه اولیه Primary Root از میان پوسته دانه خاج می شود در حالی که دانه هنوز در خاک مدفون است .

Hypocotyle (محور زیر لپه) از پوسته دانه خارج  می شود و آن را به سمت بیرون از خاک هل میدهد ، بشکل قلاب می باشد .

دو لپه (کوتیلدون) از ساختارهای اپی کوتیل و ساقه چه که شامل نوک ساقه (جوانه انتهائی) می باشد ، محافظت می کند که از خطر مکانیکی مصون بماند .

زمانی که محور زیر لپه از خاک خارج می شود ، مستقیماً بیرون زده می شود  این پاسخ به وسیله نور آغاز می شود .

نور قرمز به وسیله فیتوکرم و نور آبی کریپوکرم جذب شده می تواند همان کار را انجام دهد .

لپه ها از هم جدا شده و روی اپی کوتیل ظاهر می شود که شامل دو برگ اولیه و مریستم رأسی است .

در بیشتر دو لپه ایها لپه ها نه تنها منابع غذایی را برای رشد گیاه فراهم می کنند ، بلکه سبز می شوند و مواد غذایی بیشتری را به دست می آورند . تا زمانی که آنها بیفتند .

ب : جوانه زدن در تک لپه ایها

در اطراف ساقه های جوان تک لپه ایها مانند ذرت ، یک غلاف محافظت کننده به وجود می آید . ساقه جوان این گیاهان به صورت مستقیم رشد می کند . با اینحال لپه زیر زمین باقی می ماند . ریشه اولیه دانه را می شکافد و سپس رشد خود را به سمت پائین شروع می کند.

برگ اولیه از گیاه به سمت بالا رشد می کند . آن به وسیله غلاف ساقه (کولئوپتیل) که ساختار استوانه ای و تو خالی است محافظت شده و از میان خاک به بیرون فرستاده می شود .

زمانی که گیاهک ها در سطح بالای خاک رشد می کنند ، کولئوپتیل رشد را متوقف می کند و برگ اولیه آن را می شکافد .

اسلاید 7 :

Evolution of seed oil Composition in Plant

یکی از تفاوتهایی که بین چربیها وجود دارد در درجه اشباع اسیدهای چربی است که می تواند پیوند دوگانه داشته باشد و یا فاقد پیوند دوگانه باشد . براین اساس ویژگیهای اشباع یا غیراشباع اسیدهای چرب درچربی دانه مسئول تفاوت در نقطه اشباع و بازدارنده انرژی به ازاء کربن در انواع اسیدهای چرب است. به ازای هر مولکول کربن اسیدهای چرب غیراشباع میزان بیشتری انرژی برای تولید مصرف شده و بازده انرژی کمتری نسبت به اکسیدهای اسیدهای چرب اشباع دارد بنابراین تولید چربیهایی که تنها اسیدهای چرب اشباع دارند به گیاه مادر اجازه تولید مقدار بیشتری از دانه را می دهد و همچنین به دانه های جوانه زده اجازه می دهد که بیشترین میزان انرژی را برای رشد داشته باشد.

اسیدهای چرب غیر اشباع نقطه ذوب کمتری را نسبت به اسیدهای چرب اشباع دارند بنابراین عمده ویژگی اسیدهای چرب غیراشباع درچربیها نقطه ذوب کمتر است زیرا آنزیمهای کاتابولیسم اسیدهای چرب را انجام می دهند در موقعیت مایع سرعت بیشتری را دارند .

بنابراین در ماههای جوانه زنی بر اساس نسبت اسیدهای چرب اشباع به غیراشباع در چربیهای دانه برای بهینه کردن ذخایر انرژی کل در یک دانه قابل
پیش بینی است .

ژنتیک مولکولی جوابگویی این تفاوتها روی چگونگی انتخاب عملکرد می باشد . به طوری که به عقیده عموم که پذیرفته شده است مربوط به ژنتیک سنتز چربی دانه می باشد .

اجسام لیپیدی نه فقط در بافتهای ذخیره ای بلکه در اغلب سلولهای گیاهی نظیر دانه ها وجود دارد . تعدادی از پروتئین های رشد وجود دارد که با اجسام لیپیدی در بافتهای گیاهی پیوسته و در اغلب دانه ها نوعی از پروتئین Lipid  -body  ، اولئوزین ها هستند که در سطح اجسام لیپیدی وجود دارند . گیاهانی که بردباری نسبت به خشکی را دارند واجد این ترکیب بوده ولی اجسام لیپیدی در دانه های گیاهانی که حساس به خشکی هستند وجود ندارد مانند نارگیل

فقدان اولئوزین در این دانه ها در طی آبگیری مشکل ساز نیست ولی منجر به بهم پیوستگی مخرب اجسام لیپیدی بعد از جوانه زنی می شود .

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کارآموزی مجموعه گزارشات جلسات دادگاههای حقوقی و ج

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی مجموعه‌ گزارشات‌ جلسات‌ دادگاههای‌ حقوقی‌ و جزائی‌ (کیفری‌) دوره‌ هیجده‌ ماهه‌ کارآموزی‌ وکالت‌ در word دارای 194 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی مجموعه‌ گزارشات‌ جلسات‌ دادگاههای‌ حقوقی‌ و جزائی‌ (کیفری‌) دوره‌ هیجده‌ ماهه‌ کارآموزی‌ وکالت‌ در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی کارآموزی مجموعه‌ گزارشات‌ جلسات‌ دادگاههای‌ حقوقی‌ و جزائی‌ (کیفری‌) دوره‌ هیجده‌ ماهه‌ کارآموزی‌ وکالت‌ در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی کارآموزی مجموعه‌ گزارشات‌ جلسات‌ دادگاههای‌ حقوقی‌ و جزائی‌ (کیفری‌) دوره‌ هیجده‌ ماهه‌ کارآموزی‌ وکالت‌ در word :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی کارآموزی مجموعه‌ گزارشات‌ جلسات‌ دادگاههای‌ حقوقی‌ و جزائی‌ (کیفری‌) دوره‌ هیجده‌ ماهه‌ کارآموزی‌ وکالت‌ در word

گزارش‌ اول‌ تصادف‌ رانندگی‌ منجر به‌ جرح‌ غیرعمد و ایراد
(کیفری‌)بدنی‌ غیرعمدی‌
2 گزارش‌ دوم‌ مطالبه‌ حق‌ بیمه‌ و وجه‌ نقد 6
(حقوقی‌)
3 گزارش‌ سوم‌ تخریب‌ عمدی‌ - تعدی‌ و تمرد علیه‌ مأمورین‌ دولتی‌ - 10
(کیفری‌) مشارکت‌ در ضرب‌ و جرح‌ عمدی‌ - تیراندازی‌ و...
4 گزارش‌ چهارم‌ صدور یک‌ فقره‌ چک‌ بلامحل‌ به‌ مبلغ‌ 50 میلیون‌ ریال‌ 16
(کیفری‌)
5 گزارش‌ پنجم‌ تقاضای‌ رسیدگی‌ و خلع‌ ید و قلع‌ و قمع‌ مستحدثات‌ و 21
(حقوقی‌) اجرت‌ المثل‌ ایام‌ تصرف‌
6 گزارش‌ ششم‌ رانندگی‌ بدون‌ پروانه‌ با قایق‌ - صید غیرمجاز میگو 27
(کیفری‌)
7 گزارش‌ هفتم‌ حمل‌ مشروبات‌ الکلی‌ و حمل‌ و نگهداری‌ مواد مخدر و 31
(کیفری‌) پرداخت‌ رشوه‌ به‌ مأمورین‌ انتظامی‌
8 گزارش‌ هشتم‌ صدور گواهی‌ عدم‌ امکان‌ سازش‌ جهت‌ اجرای‌ طلاق 36
(حقوقی‌) توافقی‌
شماره‌ گزارش‌ موضوع‌ گزارش‌‌
9 گزارش‌ نهم‌ به‌ کارگیری‌ تبعه‌ بیگانه‌ فاقد پروانه‌ کار 41
(کیفری‌)
10 گزارش‌ دهم‌ جعل‌ و استفاده‌ از سند مجعول‌ 46
(کیفری‌)
11 گزارش‌ یازدهم‌ تقاضای‌ الزام‌ خوانده‌ به‌ تمکین‌ عام‌ و خاص‌ و بازگشت‌ 51
(حقوقی‌) به‌ منزل‌ مشترک‌
12 گزارش‌ دوازدهم‌ حضانت‌ فرزندان‌ 56
(حقوقی‌) (آرمان‌ 13 ساله‌، آرمین‌ 10 ساله‌)
13 گزارش‌ سیزدهم‌ شرب‌ خمر - ایجاد مزاحمت‌ - تخریب‌ 61
(کیفری‌)
14 گزارش‌ چهاردهم‌ فرزند خواندگی‌ 65
(حقوقی‌)
15 گزارش‌ پانزدهم‌ تخلیه‌ و تحویل‌ عین‌ مستأجره‌ بلحاظ‌ انقضای‌ مدت‌ 70
(حقوقی‌)
16 گزارش‌ شانزدهم‌ سرقت‌ منزل‌ و مغازه‌ 74
(کیفری‌)
شماره‌ گزارش‌ موضوع‌ گزارش‌
17 گزارش‌ هفدهم‌ ثبت‌ واقعه‌ ازدواج‌ 79
(حقوقی‌)
18 گزارش‌ هجدهم‌ تقاضای‌ رسیدگی‌ و صدور حکم‌ حجر 83
(حقوقی‌)
19 گزارش‌ نوزدهم‌ خیانت‌ در امانت‌ - سرقت‌ 87
(کیفری‌)
20 گزارش‌ بیستم‌ تحصیل‌ مال‌ از طریق‌ نامشروع‌ 92
(کیفری‌)
21 گزارش‌ بیست‌ویکم‌ الزام‌ خواندگان‌ به‌ حضور در دفترخانه‌ و انتقال‌ سند 98
(حقوقی‌) رسمی‌ یک‌ دستگاه‌ خودرو پراید
22 گزارش‌ بیست‌ودوم‌ تهدید، ایجاد ضرب‌ و شتم‌ عمدی‌ 104
(کیفری‌)
23 گزارش‌بیست‌وسوم‌ مطالبه‌ نفقه‌ ایام‌ گذشته‌ به‌ مبلغ‌ شانزده‌ میلیون‌ ریال‌ 110
(حقوقی‌)
24 گزارش‌بیست‌وچهارم‌ تقاضای‌ الزام‌ خوانده‌ به‌ رفع‌ تصرف‌ ششدانگ‌ یک‌ 114
(حقوقی‌) قطعه‌ زمین‌ از موقوفه‌ آب‌ انبارها از پلاک‌ 2941
شماره‌ گزارش‌ موضوع‌ گزارش‌ صفحه‌
25 گزارش‌بیست‌وپنجم‌ ترک‌ نفقه‌ - ازدواج‌ مجدد 120
(کیفری‌)
26 گزارش‌بیست‌وششم‌ تعدیل‌ اجاره‌ بها و مطالبه‌ اجور معوقه‌ 124
(حقوقی‌)
27 گزارش‌بیست‌وهفتم‌ مطالبه‌ وجه‌ سه‌ فقره‌ سفته‌ به‌ مبلغ‌ هفتاد میلیون‌ ریال‌ 128
(حقوقی‌)
28 گزارش‌بیست‌وهشتم‌ خرید و نگهداری‌ 113 عدد آمپول‌ روان‌ گردان‌ تمجیزک‌ 134
(کیفری‌) و اعتیاد به‌ تریاک‌
29 گزارش‌بیست‌ونهم‌ اعاده‌ حق‌ کسب‌ و پیشه‌ و مطالبه‌ آن‌ 138
(حقوقی‌)
30 گزارش‌ سی‌ام‌ درگیری‌ و اخلال‌ در نظم‌ عمومی‌ و شرب‌ خمر 143
(کیفری‌)
31 گزارش‌ سی‌ و یکم‌ خرید و عرضه‌ دارو بدون‌ مجوزازوزارتخانه‌ بهداشت‌ 148
(کیفری‌)
32 گزارش‌ سی‌ و دوم‌ تقاضای‌ ضدور گواهی‌ انحصار وراثت‌ 152
(حقوقی‌)
ردیف‌ شماره‌ گزارش‌ موضوع‌ گزارش‌
33 گزارش‌ سی‌ و سوم‌ قدرت‌ نمایی‌ با اسلحه‌ جنگی‌ کلاشینکف‌ 156
(کیفری‌)
34 گزارش‌ سی‌ و چهارم‌ حمل‌ و نگهداری‌ شیره‌ تریاک‌ و اعتیاد به‌ شیره‌ تریاک‌ 160
(کیفری‌)
35 گزارش‌ سی‌ و پنجم‌ تقاضای‌ صدور گواهی‌ رشد 164
(حقوقی‌)
36 گزارش‌ سی‌ و ششم‌ خرید و فروش‌ مال‌ مسروقه‌ و فروش‌ مال‌ مسروقه‌ 168
(کیفری‌)


شماره‌ گزارش‌: (1)
دادگاه‌: شعبه‌ 103 دادگاه‌ عمومی‌ جزائی‌ بندرعباس‌
تاریخ‌ جلسه‌: 10/5/86
شاکی‌ (شکات‌): فرشید شهبازی‌ و خانم‌ نسیم‌ طالبی‌
متهم‌: مهدی‌ ایرانپور
اتهام‌ (موضوع‌ دادرسی‌): بی‌احتیاطی‌ در امر رانندگی‌ به‌ ایراد صدمه‌ بدنی‌ غیرعمدی‌(تصادف‌ جرحی‌)
شماره‌ پرونده‌: 86/103/74 - ک‌
شماره‌ دادنامه‌: 288

شرح‌ شکوائیه‌ (گردشکار پرونده‌)
برابر اعلام‌ مرکز فوریت‌های‌ پلیسی‌ 110 مبنی‌ بر وقوع‌ یک‌ فقره‌ تصادف‌ در بلوار ساحلی‌بندرعباس‌ اکیپ‌ گشت‌ کلانتری‌ 11 به‌ محل‌ موردنظر اعزام‌ و پس‌ از بررسی‌ محرز گردیدیکدستگاه‌ خودروی‌ سواری‌ پراید به‌ شماره‌ 113 ب‌ 74 ایران‌ 84 به‌ رانندگی‌ آقای‌ مهدی‌ایرانپور با یک‌ دستگاه‌ موتورسیکلت‌ به‌ شماره‌ 8275 کرمان‌ 24 به‌ رانندگی‌ شاکی‌ فوق (فرشید شهبازی‌) تصادف‌ نموده‌ که‌ راننده‌ موتورسیکلت‌ به‌ بیمارستان‌ انتقال‌ داده‌ شده‌متعاقباً پرونده‌ از طریق‌ کلانتری‌ 11 به‌ دادسرا ارسال‌ که‌ از آن‌ طریق‌ به‌ شعبه‌ سوم‌دادیاری‌ ارجاع‌ که‌ موضوع‌ جهت‌ معرفی‌ مصدم‌ به‌ پزشکی‌ قانونی‌ و اخذ نظریه‌کارشناسی‌ تصادفات‌ پیگیری‌ که‌ نظریه‌ کارشناسی‌ متعاقباً از سوی‌ افسر تصادفات‌ به‌شعبه‌ واصل‌ که‌ علت‌ تامه‌ تصادف‌ بی‌احتیاطی‌ از جانب‌ راننده‌ خودرو سواری‌ پراید به‌علت‌ عدم‌ رعایت‌ حق‌ تقدم‌ در حین‌ دورزدن‌ نسبت‌ به‌ موتورسیکلت‌ تشخیص‌ داده‌ شده‌ ونظریه‌ پزشکی‌ قانونی‌ نشان‌ دهنده‌ جراحات‌ شاکی‌ در حد سائیدگی‌ زانوی‌ پای‌ راست‌، دراثر اصابت‌ جسم‌ سخت‌ می‌باشد. در ادامه‌ از شاکی‌ و متهم‌ در دادیاری‌ تحقیق‌ که‌ شاکی‌اظهار داشته‌ به‌ شکایت‌ خود باقی‌ هستم‌ و گواهینامه‌ نیز دارم‌ و متهم‌ نیز اظهار داشته‌بی‌احتیاطی‌ را قبول‌ دارم‌ و نظریه‌ افسر کارشناس‌ فنی‌ تصادفات‌ را قبول‌ دارم‌ و به‌ آن‌اعتراض‌ ندارم‌ پس‌ از تفهیم‌ اتهام‌ قرار ده‌ میلیون‌ ریال‌ کفالت‌ برای‌ متهم‌ صادر که‌ نامبرده‌کفیل‌ خود را معرفی‌ و سپس‌ قرار مجرمیت‌ وی‌ صادر و پرونده‌ طی‌ کیفرخواست‌ شماره‌578 مستند به‌ نظریه‌ پزشکی‌ قانونی‌، نظریه‌ کارشناس‌ فنی‌ تصادفات‌ شکایت‌ شاکی‌ وگزارش‌ مرجع‌ انتظامی‌ و اقرار متهم‌ مطابق‌ مواد 481 و 717 قانون‌ مجازات‌ اسلامی‌ صادرو جهت‌ رسیدگی‌ به‌ شعبه‌ 103 دادگاه‌ عمومی‌ جزائی‌ ارسال‌ و پس‌ از ثبت‌ وقت‌ رسیدگی‌تعیین‌ و به‌ طرفین‌ ابلاغ‌ که‌ در وقت‌ مقرر شاکی‌ و متهم‌ به‌ همراه‌ نماینده‌ دادستان‌ حضورداشته‌ که‌ شاکی‌ اظهار داشته‌ از متهم‌ شاکی‌ بوده‌ و تقاضای‌ رسیدگی‌ دارم‌. متهم‌ نیز درپاسخ‌ اعلام‌ نمود اتهامات‌ وارده‌ را قبول‌ دارم‌ و اعتراض‌ ندارم‌.
سرانجام‌ دادگاه‌ ختم‌ رسیدگی‌ را اعلام‌ و بشرح‌ ذیل‌ مبادرت‌ به‌ صدور رأی‌ می‌نماید.
کلاسه‌ پرونده‌: 86/103/71 - ک‌دادنامه‌: 288
رأی‌ دادگاه‌
در خصوص‌ اتهام‌ آقای‌ مهدی‌ ایرانپور فرزند همت‌ اللّه‌ 53 ساله‌ اصل‌ و ساکن‌ بندرعباس‌دائر بر بی‌احتیاطی‌ در امر رانندگی‌ منجر به‌ ایراد صدمه‌ بدنی‌ غیرعمدی‌ به‌ شاکی‌ آقای‌فرشید شهبازی‌ فرزند حسین‌ بشرح‌ کیفرخواست‌، با عنایت‌ به‌ نظریات‌ کارشناسی‌تصادفات‌ و پزشکی‌ قانونی‌ که‌ حکایت‌ از انتساب‌ بزه‌ معنونه‌ و صدمات‌ ناشی‌ از آن‌ راجع‌به‌ شاکی‌ می‌باشد و توجهاً به‌ اقرار صریح‌ متهم‌، توجه‌ اتهام‌ به‌ مشارالیه‌ محرز و مسلم‌بوده‌ فلذا دادگاه‌ مستنداً به‌ مواد 294، 295، 480، 481، 717 قانون‌ مجازات‌ اسلامی‌ متهم‌ رااز بابت‌ دو فقره‌ سائیدگی‌ در حد حارصه‌ زانو و ساق پای‌ راست‌ به‌ پرداخت‌ یک‌ صدم‌ دیه‌کامله‌ در حق‌ شاکی‌ محکوم‌ می‌نماید و از بابت‌ بی‌احتیاطی‌ در امر رانندگی‌ با رعایت‌مقررات‌ بند 2 ماده‌ 3 قانون‌ وصول‌ برخی‌ از درآمدهای‌ دولت‌ به‌ پرداخت‌ پانصد هزار ریال‌جزای‌ نقدی‌ در حق‌ دولت‌ محکوم‌ می‌نماید. رأی‌ صادره‌ حضوری‌ و ظرف‌ 20 روز پس‌ ازابلاغ‌ قابل‌ اعتراض‌ در محاکم‌ تجدیدنظر استان‌ هرمزگان‌ می‌باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >