پروژه دانشجویی مقاله تفاوت لینوکس و ویندوز در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تفاوت لینوکس و ویندوز در word دارای 50 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تفاوت لینوکس و ویندوز در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تفاوت لینوکس و ویندوز در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تفاوت لینوکس و ویندوز در word :

مقایسه امنیت در ویندوز و لینوکس
اشاره: امنیت نرم افزاری به طور کلی یک مفهوم انتزاعی است که به پارامترهای فکری هر شخص وابسته است. چون درجه آسیب پذیری امنیتی، از خط به خط کدهای برنامه نویسی به وجود می آید. هر حوزه امنیتی از درجه حساسیت خاصی برخوردار است که ممکن است برای کاربران یک پایه فوق العاده مهم باشد یا بر عکس. در نتیجه تعابیر بسیار زیادی برای امنیت وجود دارد. مخصوصا اگر بخواهید درباره امنیت برنامه کامل و پیچیده ای مانند سیستم عامل ها و مثلا ویندوز و لینوکس صحبت کنید.
پارامترهای عینی متعددی برای درجه بندی امنیت وجود دارد که می توان از آن طریق باگ های برطرف شده یک مجموعه نرم افزاری خاص را محاسبه کرد. هنگامی که ویندوز و لینوکس با هم مقایسه می شوند، نقطه ضعف های امنیتی دیگری ظاهر می شوند که در این مقایسه دخیل هستند. اخیرا موسسه CERT گزارشی از اسیب پذیری های استاندارد این دو سیستم عامل را منتشر نمود که طی آن 250 حفره امنیتی حساس برای ویندوز گزارش شده کخ 39 حوزه آن در لیست خطرناک ترین نقاط ضعف امنیتی قرار دارند و برای لینوکس ردهت نیز 46 حفره امنیتی گزارش شده است که سه حفره آن در لیست آسیب پذیری های امنیتی بسیار خطرناک قرار دارند. هزاران گزارش از مقایسه امنیتی میان لینوکس و ویندوز وجود دارد. اما مبنای این تحقیق CERT گزارش هایی بوده که توسط کاربران موسسات دولتی ارائه شده اند و در ان حفره های امنیتی خطرناک مشابهی گزارش شده است. رلایل قانع کننده ای برای ان تفاوت امنیتی میان دو سیستم عامل وجود دارد. به عنوان مثال مدل توسعه اپن سورس برنامه های لینوکس، امکان گزارش . شناسایی باگ های را در فاصله زمانی زودتری امکان پذیر می کند. این مزیتی است که در ویندوز از آن بی بهره است. دیگر پارامترها نامطلوب برای ویندوز، اعتماد بسیاری از کرنل برنامه های کاربردی ویندوز به (RPC )Remote Procedure ،متد توسعه جامعه کامپیوترهای خانواده اینتل،است. نتیجه این رویه،ضعف قوانین دیواره های آتش در مقایسه با سیستم عامل هایی مانند لینوکس است که در سطح بسیار کمتری از RPC استفاده می کنند. میان این دو سیستم عامل، تفاوت های امنیتی دیگر نیز وجود دارد که برای کاربران پایانه ای این سیستم عامل ها بروز خواهد کرد و در حوزه آسیب پذیری های مدیریتی سیستم گنجانده نمی شوند . برای مثال ویندوزها قطعا زمینه مساعدتری برای شیوع ویروس ها در سمت کاربران پایانه ای داراست که ایمنی سیستم به خود کاربر و استفاده از آنتی ویروس ها واگذار شده است. اخیرا ویندوز شاهد ربودن اطلاعات سیستم ها توسط ابزارهایی به نام Spyware یا جاسوس افزار بود که می توانند به صورت محرمانه و پنهانی اطلاعات شخصی شما را در سطح اینترنت پخش کنند که در وبگردی، از روی خطا یا اختیار آن ها را بر روی سیستم فعال می کنید. مایکروسافت جدیدا برای مقابله با این پدیده یک شرکت ضد ویروس و ضد جاسوس افزار را خریداری کرده است. امکان دارد که بتوان توسط مدیر سیستم یا کاربران ارشد، ویندوز لینوکس را به درستی مدیریت کرد. اما بسیاری از برنامه های کاربردی دیگر ویندوز با این سیستم یکپارچه نیستند و نیاز است توسط کاربران، با مجوزدهی صحیح مدیر سیستم، اجرا شوند. اما برنامه های کاربردی لینوکس غالبا نیازمندی های امنیتی را رعایت کرده و در نتیجه کمتر می توانند مورد سوء استفاده قرار گیرند. ویندوز تنها از طرف توسعه دهنده خود دچار مشکل است که دوست دارد یک سیستم ساده را خلق کند که برای استفاده کننده بسیار آسان باشد. اما این سایت با هزینه بسیار زیادی از ناحیه امنیت سیستم همراه است. این امتیاز حتی موجب سست شدن امنیت سیستم نسبت به نسخه های قدیمی تر می شود، ضعفی که لینوکس هنوز با آن مواجه نشده است. لینوکس نیز دارای ضعف های امنیتی است.
عموما سازندگان خودشان سخت افزار یا درایوهای مخصوص خود را برای سازگاری با ویندوز توسعه می دهند. اما در جامعه لینوکس غالبا از مهندسی معکوس برای ساخت این محصولات استفاده می شود. در سیستم عامل های اپن سورس، گاهی قدم اول همین مهندسی معکوس، غیرقابل پیش بینی خواهد بود. در برخی موارد، سازگاری یک سخت افزار با لینوکس، به کندی صورت می پذیرد که نسبت به ویندوز، شاید ماه ها و شاید تا دو سال به طول بینجامد. خوشبختانه با پشتیبانی شرکت هایی مانند IBM و Novell از استانداردهای اپن سورس، برخی از مشکلات پیچیده حل شده و پروسه سازگاری با لینوکس ساده تر شده است. فارغ از محیط های گرافیکی، رابط خط فرمان لینوکس برای بسیاری از کاربران سخت و پیچیده است و آنان درک درستی از آن ندارند. همین امر موجب می شود مدیران سیستم ها، از به کار گرفتن ابزارو مفاهیم پیچیده برای برقرای امنیت در سیستم اجتناب کنند. لینوکس اصولا دارای قابلیت های سیستم عاملی یک شبکه است و در نصب پیش فرض، بسیاری از برنامه های کاربردی شبکه فعال نیست. این موضوع می تواند آسیب پذیری های ناشناخته ای را به وجود آوردکه هر یک از آن ها تهدیدی امنیتی برای سیستم عامل محسوب شوند. خوشبختانه این موارد و بسیاری از نقاط ضعف دیگر لینوکس، با به کارگیری یک لایه سخت گیرانه امنیتی و ابزار ساده خط فرمان برای آسان کردن کار مدیر سیستم بهبود یافته است. یکی دیگر از امتیازات لینوکس، وجود تعداد بی شماری ابزار متنوع مبتنی بر لینوکس برای فراهم کردن امنیت در سیستم (Nessus ) امکان پویش شبکه، حفره های موجود بر روی سیستم راه دور، باگ های نرم افزاری اجرا شده بر روی شبکه و دیگر ابزار نصب شده موجود در سیستم را فراهم می کند. Nessus در سیستم هایی که به تازگی نصب شده اند، می تواند به کار گرفته شود. علاوه بر این قابلیت گزارشگیری از یک سیستم سرور را در یک دوره مشخص دارد. Nmap ابزار دیگری برای اسکن شبکه است که نسبت به Nessus کاربردهای کمتری دارد. این ابزار می تواند به صورت پیش فرض همراه لینوکس نصب شود. گذشته از سودمندی این ابزار برای هر کارشناس IT ، هنوز ابزاری به راحتی آن در پیکربندی لینوکس ارائه نشده است. متخصصان امنیتی در هنگام اتصال به یک شبکه اینترنت از فایروال نیز استفاده می کنند. فایروال ها به صورت بسته های افزودنی به سیستم سرور برای تامین امنیت بیشتر به کار گرفته می شوند. ابزاری مانند، ACID می توانند اطلاعات را آنالیز کرده و مطابق این اطلاعات مشخصه های یک را تشخیص دهد. ACID امکان گزارش از طریق ایمیل را دارد و از طریق یک رابط گرافیکی، تمامی اطلاعات یک بسته فعال شبکه را نمایش می دهد. استفاده از این ابزار برای هر شرکتی که در حوزه امنیت IT فعالیت می کند، توصیه می شود. ACID ممکن است گزارش های متناقض و ناصحیح بسیاری برای مدیر سیستم تولید کند و از این رو نیاز به تنظیم و پیکربندی همیشگی آن وجود دارد. فارغ از سیستم عاملی که استفاده می کنیدف عدم به کارگیری ابزار مناسب، می تواند یکپارچگی امنیتی کار شما را به خطر بیندازد. عدم پشتیبان گیری کافی ضعیف بودن رمزهای عبور، اشتراک گذاری حساب های کاربری و پروژه های امنیتی که توسط تیم بازرسی نادیده گرفته شوند، و بازبینی و نظارت ضعیف، از دیگر موارد نقض امنیت سیستم هستند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله پیشرفت صنعت کشاورزی و آلودگیهای محیط زیست د

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله پیشرفت صنعت کشاورزی و آلودگیهای محیط زیست در word دارای 47 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله پیشرفت صنعت کشاورزی و آلودگیهای محیط زیست در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله پیشرفت صنعت کشاورزی و آلودگیهای محیط زیست در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله پیشرفت صنعت کشاورزی و آلودگیهای محیط زیست در word :

با پیشرفت صنعت کشاورزی در جوامع و بالا رفتن سطح بهداشت عمومی در جوامع مختلف میزان مصرف آب و به تبع آن میزان تولید فاضلاب افزایش یافته است پیشرفت صنعت کشاورزی وبالا رفتن سطح بهداشت عمومی یک مسئله خوشایند در جهان امروز است اما تولید فاضلاب و زائداتی که در آن وجود دارد باعث نگرانی دولتها و مردم و سازمانهای بین المللی زیست محیطی شده است .
یکی از منابعی که در معرض آلودگی ناشی از فاضلاب قرار دارد منابع آب می‌باشد آلودگیهای مختلف فیزکی ،شیمیایی و بیولوژیکی از طریق فاضلاب وارد آب می‌شوند و کیفیت آب را دچار کنترل می‌کنند . آب ارتباط مستقیمی با سلامت انسان دارد وآلوده کننده‌های مختلف موجود درآب اثرات نامطلوب بر روی سلامت انسان می‌گذارد که گاهی اثرات جبران ناپذیر است .بنابراین قبل از تمییز فاضلاب در آب و محیط زیست باید با توجه به ماهیت آنها ،مصارف پیش بینی شئه واستاندارهای زیست محیطی تصفیه های لازم بر روی آنها صورت گیرد تا ضمن حفظ کیفیت آنها سلامتی انسان نیز تأمین شود یکی از زائدات ناشی از فاضلابهای کشاورزی، صنعتی و امور دیگر ترکیبات آلی کلره می‌باشد .این ترکیبات در طبقه بندی مواد زائد خطرناک قرار گرفته‌اند وبه دین کاربرد زیاد این موارد در صنعت کشاورزی و امور دیگر و با توجه به اثرات آنها بر سلامت انسان ومحیط زیست در سالهای اخیر توجه افزایش یابنده‌ای به این ترکیبات شده است .این ترکیبات دارای سمیت و مقاومت بالایی هستند و اثراتشان را از طریق مکانیسم عمل‌های مختلف نشان می‌دهند .ترکیبات آلی کلره از طرق مختلف از جمله دفع زائدات صنعتی ودفع پسابهای کشاورزی به داخل آبها وارد می‌شوند و انسان به طریق غذا، آب واز طریق تماس مستقیم با این ترکیبات مواجهه پیدا می‌کند. به دلایل گفته شده وجود این ترکیبات در محیط زیست یک مسئله بغرنج زیست محیطی به شمار می‌رود. به همین دلیل باید به فکر چاره‌ای برای کم کردن این ترکیبات در محیط زیست بود. مهمترین استراتژی در این مورد کاهش تولید این مواد در منبع می‌باشد و گزینه بعدتی تصفیه فاضلابهای حاوی این مواد برای کاهش آنها و رساندن مقدار آنها در حد استانداردهای زیست محیطی بین المللی می‌باشد. در این پروژه به نکاتی همچون کاربردها، راه های ورود اثرات و تصفیه‌های بعضی از این ترکیبات بحث شده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق ابزارگیرها در درس ماشین های کنترل عددی (CNC

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق ابزارگیرها در درس ماشین های کنترل عددی (CNC) در word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق ابزارگیرها در درس ماشین های کنترل عددی (CNC) در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق ابزارگیرها در درس ماشین های کنترل عددی (CNC) در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق ابزارگیرها در درس ماشین های کنترل عددی (CNC) در word :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی تحقیق ابزارگیرها در درس ماشین های کنترل عددی (CNC) در word

فهرست:
معرفی
سیستم های ابزارگیر مدولار Varilock
سیستم های ابزار گیر بلوکه ای (BTS)
سیستم های ابزارگیر Capto

1) معرفی:
این مبحث تقریبا به طور کامل به روش های جدید ابزارگیری مانند ابزارگیری های مدولار می پردازد. گرفتن و محکم کردن ابزارهای سنتی موضوع آشنایی برای اکثر مهندسین کارگاه های ماشین کاری محسوب می شود.
یک ابزار معمولا روی ایستگاه ابزار (Tool-Post) و تارت (Turret) یا داخل اسپیندل یک ماشین نصب می شود. ساقه ها، میله ها و خود ابزار های برشی به روش های مختلف ، به نحوی گرفته شده و تنظیم می شوندکه لبه های برنده در موقعیت های تعریف شده ای قرار گیرند.
به این منظور از پیچ ها ، گیره ها، آداپتورها و میله های کششی (Draw-bar) استفاده می شود. تعویض ابزار از طریق لبه برنده اینسرت (Indexing) یا تعویض کل ابزار صورت خواهد گرفت.
در ابزارهای مدولار ، واحد برشی یک بخش کوچکتر و مجزا از ابزار محسوب می شود و مسئول روبرو شدن با ماشین ابزار نیست. این بخش به ابزار اصلی از طریق یک اتصال (Coupling) وصل خواهد شد. در سیستم های مدولار یک نوع اتصال عمومی وجود دارد که امکان استفاده از این واحد ها را در هر نوع ماشینی برقرار می سازد. این اتصال را ابزار گیر اصلی (Basic Holder) می نامند.
اتصال مدولار باید دقیق و قوی باشد با توجه به نوع کاربرد ، سریع تعویض شود. ماشین های سنتر دارای سیستم تعویض ابزار اتوماتیکهستند و این بدان معناست که تحت تاثیر زمان تعویض ابزار قرار نمی گیرند.
2) سیستم های ابزار گیر مدولار
سیستم Varilock از نوع مدولار است و دارای قابلیت انعطاف بالایی می باشدبه نحوی که ابزار برشی، طول، قطر آن و... را می توان نغییر داد. اگر یک ماشین جدید با اسپیندل متفاوت خریداری شود کلیه ابزار های موجود و متعلقات آنها را می توان با ابزار گیر های اصلی جدیدی مورد استفاده قرار داد.
در عمل معمولا ترکیبی از ابزار های مدولار و صلب را می توان به عنوان بهترین راه حل انتخاب کرد. ابزار گیر های مدولار با دلایل زیر انتخاب می شوند:
• زمانی که ابزارها قرار استروی چند ماشین متفاوت با اندازه ها و انواع مختلفدنباله مخروطی استفاده شوند.
• زمانی که قطعات با تولید تغییر می کنند به نحوی که نیازمند قابلیت انعطاف از طرف سیستم ابزار گیری هستیم.
• زمانی که پیچیدگی قطعه کار نیازمند تعداد زیادی ابزار مخصوص می باشد.
ابزار های اصلی یکپارچه زمانی انتخاب می شوند که :
1) عملیات به نوعی هستند که در دراز مدت تغییر نمی کنند
2) از نظر فنی و کاربردی بهترین انتخاب هستند. مثلا زمانی که ابزاری کوتاه با حداقل لنگی مورد نیاز است.
3) یک نوع ابزار برای عملیات مختلف استفاده می شود و معمولا تحت تاثیرتغییرات ابعادی قرار نمی گیرد. مانند ابزار گیر های فرز و گیره های فشنگی.
Varilock سیستم ابزار گیری است که شامل هر دو نوع ابزارهای مدولار و یکپارچه می شود تا انتخاب ابزار بهینه صورت گیرد.
افزاینده های طول، کاهش دهنده و افزاینده قطر ابزار از طریق آداپتور:
آداپتور های Varilock در یک اندازه معین، با کلیه ابزارگیرهای اصلیبا همان اندازه مطابقت دارند. آنها می توانند در هر نوع ماشینی که دارای اندازه های منطبق بر ابزارگیر اصلی باشدمورد استفاده قرار گیرندو به این ترتیب لیست ابزارهای مورد نیاز کوتاه تر گردد. این سیستم شامل ابزارگیر اصلی، مطابق با استاندارد گلوییی اسپیندل آداپتور برای انواع ابزارهای برشی به همراه افزاینده طول (extension) و تبدیل های کاهش یا افزایش قطر می باشد.

سیستم Varilock حداکثر قابلیت انعطاف را از طریق روش های مختلف گرفتن ابزار فراهم می کند:
1) برای حداکثر صلب بودن پیچ مرکزی باید استفاده شود تا ابزار را با پایداری بالا بگیرد.
2) زمانی که تعویض سریع در اتاق ابزاریا در انباره ابزارمورد نیاز است باید ازنوع دارای گیرش در قسمت جلویی استفاده شود.
سیستم Varilock در سه اندازه مختلف ساخته می شود: 50، 63و 80
این اعداد معرف قطر قسمت اتصال (کوپلینگ) است.
این سیستم می تواند به عنوان روش اصلی گرفتن ابزار در ماشین های دستی انتخاب شود. اتصال به کار رفته در این سیستم جایگزینی قوی و پایدار با طول آزاد کوتاه فراهم می کند.
مزایای سیستم مدولار از نظر بهبود کاربرد ابزارها:
تعداد زیادی از ابزارهای مخصوص را می توان از عناصر استاندارد مدولار به دست آورد.
تنظیمات اضافی برای ابزارهای فرزکاریحذف خواهد شد.
برخورد ابزار (Tool Crash) یک حطر برای ماشین ابزار به شمار می رود. در صورتی که در انتهای کاری ابزار برخورد کند باید ابزارهای صلب (یکپارچه) را دور انداخت. در حالی که در سیستم های مدولار این بخش تعویض خواهد شد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق انرژی های خورشیدی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق انرژی های خورشیدی در word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق انرژی های خورشیدی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق انرژی های خورشیدی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق انرژی های خورشیدی در word :

پیشرفت علم و فن آوری علاوه بر دستاوردهای فراوان برای آسایش و رفاه بشر، همواره مشکلات تازه ای را بهمراه داشته است که بعنوان مثال آلودگی های زیست محیطی ناشی از سوخت های فسیلی از آن جمله است.
به عبارت دیگر از یک طرف در نتیجه سوختن مواد فسیلی گازهای سمی وارد هوا میشود و تنفس انسان را مشکل می کند و محیط زیست را آلوده می سازد و از طرفی دیگر تراکم این گازها در جو زمین مانع خروج گرما، از اطراف زمین می شود و باعث افزایش دمای هوا و تغییرات گسترده آب و هوایی در زمین می گردد که اثر گلخانه ای نامیده می شود. چنانچه افزایش دمای هوا مطابق روند فعلی ادامه یابد، بازگرداندن آن به وضعیت سابق تقریبا غیر ممکن خواهد بود. بهترین راه حلی که اکثر دانشمندان پیشنهاد کرده اند، متوقف کردن روند رو به رشد این گازهای مضر است.
متخصصان بر این باورند که با استفاده از انرژیهای پاک نظیر انرژی خورشیدی، بادی، زمین گرمایی، امواج و … بجای انرژی های حاصل از سوختهای فسیلی از آلودگیهای زیست محیطی و خطرات مترتب بر آن جلوگیر ی خواهد شد.
با توجه به موارد یاد شده وزارت نیرو فعالیت های گسترده ای را برای استفاده از انرژی های نو از سال 1374 آغاز نموده و این فعالیت ها در سازمان انرژی های نو ایران ( سانا ) متمرکز گردیده است. این سازمان تا کنون به دست آوردهای مهمی نایل شده است ولی هنوز ابتدای راه است و امید داریم بتوانیم با حمایت مسئولین و مقامات شایسته دست یابیم.
جزوه حاضر در زمینه انرژی خورشیدی برای آگاهی دانش آموزان عزیز تهیه شده است. در مورد سایر انرژیهای نو از قبیل انرژی باد، زمین گرمایی، زیست توده و هیدروژن نیز جزوه هایی برای دانش آموزان در دست تهیه است که بزودی تکثیر و منتشر خواهد گردید.
خورشید نه تنها خود منبع عظیم انرژی است، بلکه سرآغاز حیات و منشا تمام انرژی های دیگر است. طبق برآوردهای علمی در حدود 6000 میلیون سال از تولد این گوی آتشین می گذرد و در هر ثانیه 2/4 میلیون تن از جرم خورشید به انرژی تبدیل می شود. با توجه به وزن خورشید که حدود 333 هزار برابر وزن زمین است. این کره نورانی را می توان بعنوان منبع عظیم انرژی تا 5 میلیارد سال آینده به حساب آورد.
قطر خورشید کیلومتر است و از گازهایی نظیر هیدروژن ( 8/ 86 درصد )، هلیوم ( 3 درصد ) و 63 عنصر دیگر که مهمترین آنها اکسیژن- کربن- نئون و نیتروژن است تشکیل شده است.
میزان دما در مرکز خورشید حدود 10 تا 14 میلیون درجه سانتیگراد می باشد که از سطح آن با حرارتی نزدیک به 5600 درجه و به صورت امواج الکترومغناطیسی در فضا منتشر می شود.
زمین در فاصله 150 میلیون کیلومتری خورشید واقع است و 8 دقیقه و 18 ثانیه طول می کشد تا نور خورشید به زمین برسد بنابراین سهم زمین در دریافت انرژی از خورشید حدود از کل انرژی تابشی آن می باشد.
جالب است بدانید که سوختهای فسیلی ذخیره شده در اعماق زمین، انرژیهای باد و آبشار و امواج دریاها و بسیاری موارد دیگر از جمله نتایج همین مقدار انرژی دریافتی زمین از خورشید می باشد.
تاریخچه :
اطلاعات درباره تاریخچه خورشید
شناخت انرژی خورشید و استفاده از آن برای منظورهای مختلف به زمان ما قبل تاریخ باز می گردد. شاید به دوران سفالگری، در آن هنگام روحانیون معابد به کمک جامهای بزرگ طلایی صیقل داده شده و اشعه خورشید، آتشدانهای محرابها را روشن می کردند. یکی از فراعنه مصر معبدی ساخته بود که با طلوع خورشید درب آن باز و با غروب خورشید درب بسته می شد. ولی مهمترین روایتی که درباره استفاده از خورشید بیان شده داستان ارشمیدس دانشمند و مخترع بزرگ یونان قدیم می باشد که ناوگان روم را با استفاده از انرژی حرارتی خورشید به آتش کشید گفته می شود که ارشمیدس با نصب تعداد زیادی آئینه های کوچک مربعی شکل در کنار یکدیگر که روی یک پایه متحرک قرار داشته است اشعه خورشید را از راه دور روی کشتیهای رومیان متمرکز ساخته و به این ترتیب آنها را به آتش کشیده بود. در ایران نیز معماری سنتی ایرانیان باستان نشان دهنده توجه خاص آنان در استفاده صحیح و موثر از انرژی خورشید در زمان های قدیم بوده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی یررسی اندازه گیری دقیق در محاسبات مکانیکی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی یررسی اندازه گیری دقیق در محاسبات مکانیکی در word دارای 392 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی یررسی اندازه گیری دقیق در محاسبات مکانیکی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی یررسی اندازه گیری دقیق در محاسبات مکانیکی در word

فصل

چشم انداز

2-1    انواع خطاها

2-2-1 خطاهایی که نمی توان آنها را حظف کرد

3-1    خطاهای ترکیبی

4-1 تاثیر نتایج میانگین یا روشهای آماری

5-1  روشهای ترسیمی

1-5-1    روش کوچکترین توان دوم

خلاصه

فصل دوم

1-1    تکامل تدریجی استاندارد طول

1-1-2 تعریف متر

2-2 ماهیت نور

پرتوهای تک رنگ

روش اندازه گیری

2-3) گیجهای خطا و گیج های مکعبی شکل

گیجهای میله ای شکل طول

4-3) طراحی و بهره برداری از وسایل اندازه گیری خطی

1-4-3) اصل مسیر

2-4-3)حساسیت

3-4-3) دقت

4-4-3) واریانس

5-4-3) اینرسی در قسمت های قابل حرکت (متحرک)

5-3) اصول سینماتیک

1-5-3 ) تثبیت کامل

2-5-3) یک درجه آزادی

6-3) مقایسه گیج های مکعبی شکل (راپراتورها)

7-3) طراحی مقایسه گرها

1-7-3) مقایسه گرهایی که بزرگنمایی بالایی دارند

1-1-7-3)مقایسه گر تراز شکل Brooks

2-1-7-3)مقایسه گر رادن-رولت (میلیونیوم)

2-7-3) مقایسه گرهای مکانیکی

1-2-7-3)میکروکاتور جانسون

2-2-7-3) مقایسه گر سیگما

3-7-3) مقایسه گرهای مکانیکی – نوری

شکل (16-3) انعکاس از سطح یک صفحه

4-7-3) مقاسیه گرهای بادی

1-4-7-3) مقایسه گرهایی که فشار هوا در آنها از عقب وارد می شود

2-7-4-3) مقایسه گرهایی بادی که با میزان سرعت جریان کار می کنند

5-7-3) کمپراتورهای الکتریکی

6-7-3) کمپراتورهای جا به جایی مایع

1-8-3) کمپراتورهای افقی طول

2-8-3) ماشین های اندازه گیری یونیورسال

3-8-3- میکروسکوپ های فتوالکتریک

9-3) کنترل اتوماتیک ماشین

فصل چهارم

1-4 مقدمه

1-2-4) میزهای سنیوسی

2-2-4) مرغک سنیوسی

3-4) اندازه گیری گیج های مخروطی

2-3-4) ماشین اندازه گیری مخروط

3-3-4) اندازه گیری گیج های حلقه ای مخروطی

4-3-4 اندازه گیر سوراخ های مخروطی

1-4-4) کلینومتر (The Clinometr)

2-4-4) استانداردهای ترازهای مایعی

5-4) وسایل نوری برای اندازه گیری زاویه ای

1-2-5-4) گیج های زاویه دار مرکب

3-5-4) تلسکوپ هم راستایی

6-4) تقسیم دایروی

1-6-4) نصب درجه بندیهای تقسیم شده شیشه ای

2-6-4) کالیبره کردن و درجه بندیهای  مدور و وسایل نشانه گذاری

1-7-4) روش های تمامی اندازه گیری تعامد

1-1-7-4) تصحیح خطای تعامد

فصل

1-5) مقدمه

2-1-5) مونتاژ اتتخابی

3-1-5) سیتم های حدی و سازگاری

1-3-1-5) سیستم Newell برای محدود کننده ها و فیت ها

2-3-1-5) سیستم استاندارد انگلیسی

2-5) گیج های حدی

3-5) تئوری تیلور در گیج ها

4-5) رزوه های پیچ

1-4-5) گیج های حدی برای پیچ ها

1-1-4-5) تلرانس گیج براهی گیج های حدی رزوه شده

2-4-5) گهیج های مرجع برای پیچها

5-5) گیج های حدی مخروطی

7-5) سنجش قطرهای بررگ

1-7-5) سنجش سوراخ های بزرگ

(2-7-5) اندازه گیرهی شعاع های خارجی بزرگ

8-5) مواد گیج ها

1-8-5) عملیات حرارتی گیج های حدی

2-8-5) موادی دیگر برای گیج های حدی

فصل ششم

1-6) نیاز به ماشین ابزار اندازه گیری

2-6) آزمایشات هم راستایی

1-2-6) آزمایش تراز بودن ماشین نصب شده

2-2-6)آزمایش اسپنیرل

3-2-6) آزمایش صافی و تخت بودن

فصل هفتم

1-7) مقدمه

2-7) چشم انداز

3-7)منحنی اینولوت

6-7) چرخ دنده های مارپیچ

8-7) اندازه گیری چرخ دنده

1-8-7) آزمایشات عمومی

9-7) آزمایشات غلتکی چرخ دنده

1-10-7) ضخامت دندانه در خط گام

2-10-7) وتر ثابت

11-7) اندازه گیری با استوانه ها

12-7) اندازه گیری گام چرخ دنده

1-12-7) اندازه گیری گام از یک دندانه تا دندانه بعدی

2-12-7 اندازه گیری خطای تقریبی گام

( 13-7) آزمایش شکل اینولوت

فصل هشتم

1-8) مقدمه

2-8) اندازه گیری قطراصلی

3-8) اندازه گیری قطر فرعی

1-4-8)تصویر رزوه پیچ

2-4-8 ) اندازه گیری میکروسکوپی زاویه دامنه

3-4-8 ) تأثیر خطاهای زاویه دامنه

5-8) خطاهای گام در رزوه های پیچ

1-5-8 ) انواع خطای گام

2-1-5-8) خطای گام پریودی

3-1-5-8) مشتقی رزوه ها(Tread Driunkenness)

2-5-8 اندازه گیری خطای گام

3-5-8) اثرخطاهای گام

6-8) اندازه گیری قطر مؤثر ساده

1-6-8) محاسبه بهترین سایز مفتول

3-6-8 تصحیح فشار الاستیک و کج شدگی

7-8) قطر مؤثر ظاهری

8-8) اندازه گیری های گیج های حلقه ای پیچ

فصل نهم

1-9- مقدمه

1-1-9) عمر خستگی

2-1-9 ) خواص یاتاقانی

3-1-9 ) فرسایش

2-9) معنی بافت سطح

3-9) روشهای اندازه گیری پرداخت سطح

دستگاههای میل سوزنی

2-3-9 ) سطح سنج تاملینسون

4-9) تحلیل طرح حاصل شده

1-4-9) ارتفاع قله تا دره

2-4-9) مقدار ریشه میانگین مربع ها( یا مقدار R.M.S )

3-4-9) روش میانگین خط مرکزی( روش C.L.A )

5-9) میکروسکوپ تداخلی

6-9) رو شهای المثنی

فصل دهم

کنترل و کیفیت آماری

1-10) مقدمه

2-10) تغییرپذیری فرآیند

2-2-10) انحراف استاندارد میانگین اندازه زیر گروهها

1-3-10) نقشه های کنترل برای میانگین

1-1-3-10) روشهای ساده شده ای برای تنظیم حدود کنترل

2-3-10 ) نقشه های کنترل برای محدوده(Range )

3-3-10خلاصه ای از روش تنظیم یک نقشه کنترل

1-4-10 )نقشه های کنترل حدی فشرده شده

6-10) تئوری ساده احتمال

1-6-10) توزیع احتمال دو جمله ای(Binomial probability Distribution

2-6-10) توزیع احتمال(the passion probability Distribution )

7-10) مشخصه های سیستم های نمونه گیری

8-10) طرح نمونه گیری اقتصادی

1-8-10) سطح کیفیت متوسط مورد پذیرش برای موجودی(= کالا)

2-8-10) نمونه گیری دوتایی(Double Sampling )

9-10) نتیجه گیری

ضمیمه فصل

ضمیمه

فرمانهای پیچی حلقه ای( ماده)

فرمانهای حلقه ای ساده

فرمان حلقه ای مخروط (ماده)

موارد دیگر استفاده از دکور زاویه

آزمایش سطح های زاویه دار

1- آماده کردن دکور زاویه

2- تنظیم جای قطعه کار

3- تعیین انحراف زاویه

2-اندازه گیری زاویه ای

3- این روش را برای بقیه طول سطح تکرار کنید

4- تعیین خطاها

موارد استفاده از اتوکولیماتور

اندازه گرفتن دندانه های خارجی

اندازه گیری زاویه دندانه

روش محاسبه زاویه شیب

اندازه گیری زاویه و شکل پیچ

آزمایش کردن مخروط از نظر درازا

مقایسه کننده های الکتریکی

یک کپراتور پنیوماتیکی

 

فصل 1
چشم انداز
تمامی مهندسین ( بدون توجه به اینکه در چه شاخه ای کار می کنند )پیوسته با مسائل اندازه گیری روبرو هستند . مسائلی نظیر اندازه گیری جرم ، نیرو ، دما ، مقدار یک جریان الکتیرکی ، طول ،زاویه و غیره و یا مسائلی مربوط به اثرات جمعی از آنها .نتایج این قبیل اندازه گیری ها خط مشیی را به مهندس نشان می دهد و اطلاعاتی را فراهم می کند که می توان بر اساس آنها تصمیم گرفت .
این قبیل اندازه گیری ها بخشی از علم متالوژی را شکل می دهد به خصوص مربوط به مهندسان مکانیک یا مهندسان تولید می شوند چرا که با اندازه گیری طول و زوایا ارتباطند .
در این بین طول یکی از اجزاء مهم اندازه گیری است و با کاربرد خاصی از اندازه گیری خطی می توان اندازه گیری زاویه را نز انجام داد.
در حقیقت مقصود از اندازه گیری حصول وسیله ای است برای کمک  به تصمیم گیری هر چه بهتر. البته باید گفت که اندازه گیری تا زمانی بر اساس دقت قابل قبولی نباشد یک اندازه گیری کامل نخواهد بود.اگر چه هیچ اندازه گیری دقیق نیست اما ذکر دقت در اندازه گیری به ابعاد اندازه گیری بسیار مفید است. می دانیم عضو لاینفک اندازه گیری است و گریزی از آن نیست ولی به حد اقل رساندن آن ممکن است. در این جا مثالی آورده می شود: فرض کنید که یک اپراتور در اختیار دارید و اندازه اسمی آن 30 mm است. آیا بیان انداز? اپراتور به تنهایی کافی است؟ حال اطلاعات زیر را در نظر می گیریم:
(a : خطای اندازه گیری شده در راپراتور -0.0002mm است.
(b : و دقت آن +-0.0004 mm است.
حال هر کسی از این راپراتور استفاده کند اطلاعات کاملی در اختیار دارد و د جهت اندازه گیری دقیق تر یاری اوست.
گاهی اوقات دقت اندازه گیری بالا نیست و می توان از خطا چشم پوشی کرد مثلاً فرض کنید از یک راپراتور(بلوک اندازه گیری) برای اندازه گیری خط مبنای یک ورنیه که فقط mm 0.02 دقت دارد استفاده شود. در اینجا خطا قابل چشم پوشی است چرا که مقدار آن ناچیز است حالا اگر از همین راپراتور برای تنظیم یک کمپراتور (مقیاسه گر) که درجه بندی آن تا mm 0.001 را نشان می دهد استفاده شود مقدار خطا مهم بوده و باید در نظر گرفته شود. با ترتیب دقت اندازه گیری راپراتور دقت کمپراتور، کل دقت اندازه گیری حاسل می شود.
در انتها باید گفت این فصل مرجعی خواهد شد برای مطالب بعدی کتاب .

2-1    انواع خطاها
معمولا در هر اندازه گیری دو نوع خطا می توان تشخیص داد. یک نوع آنهایی می باشند که با دقت بیشتر در کار می توان حذفشان کرد و نوع دیگر که عضو لاینفک اندازه گیری می باشد و به عبارت دیگر نمی توان آنها را به صفر رساند.
1-2-1) خطاهایی که می توان آنها را حذف کرد (آنها را به صفر رساند)
الف) خطاهای ناشی از غلط خواندن:
مثلاً یک میکرومتر به مقدار 28/5 را نشان می دهد 78/5 یا 28/6 خوانده می شود.
ب) خطاهای محاسباتی.
این نوع خطا معمولاً به هنگام جمع کردن اعداد پیش می آید. مثلاً برای جمع کردن یک ستون از اعداد دو راه وجود دارد یآ از بالا، اعداد را با هم جمع کنیم یا از پایین ستون شروع به جمع زدن می کنیم که در هر دو صورت باید جوابها بر هم منطبق باشند در بسیاری مواقع این قبیل خطاها (همچنین خطاهای ناشی از غلط خواندن) نتایج دور از انتظاری به دست می آیند و با تکرار اندازه گیری آشکار می شود. البته همیشه با تکرار ایرادها مشخص نمی شود تنها راه جلوگیری از پیشامد چنین خطاهایی دقت و توجه به جزئیات است.
ج) خطاهای محوری :
این نوع خطاها زمانی اتفاق می افتد که وسیله اندازه گیری با قطعه کاردر راستای صحیح قرار نداشته باشند که معمولا بین اندازه واقعی یعنی D ومقدار غیر حقیقی یعنی M یک رابطه مثلثاتی برقرار خواهد بود.(شکل1-1)
با توجه به شکل، صفحه مدرج با قطعه کار زاویه   می سازد بنابراین (1-1)    در حالت دیگری همین نوع خطا در اثر نا راستایی بین امتداد خط دید و درجه بندی دستگاه اندازه گیری پدید می آیند.
اکثر اندازه گیری ها کم و بیش متأثر از شرایط محیطی در آن نانجام می شوند هستند و مهمترین عامل نیز دماست و هم دمای محیط چندان سودمند نخواهد بود بنابریان باید سعی کرد خود جسم نیز دمای ثابت و حتی الامکان دمای محیط دمای محیط اندازه گیری را داشته باشد. دست زدن به وسیله اندازه گیری خود می تواند دمای وسیله را تغییر داده از دقت آن بکاهد.
بنابراین بهتر است که در طول مدت انداز گیری کلیه وسایل روی یک سطح چوبی  یا پلاستیکی قرار داده شوند، همچنین تا آنجا که امکان دارد وسیله اندازه گیری دارای دسته عایق باشد.
وقتی که درباره اندازه گیری ، بحث می شود باید دو نکته مهم را مورد توجه قرار داد :
1) اندازه گیری مستقیم: قطعه مستقیماً به وسیله ابزار اندازه گیری ، اندازه گرفته می شود. در این حالت تأثیر حاسل از به کار بردن یک دمای غیر استاندارد تولید یک خطای نسبی می کند.
           (2-1)             
L :طول واقعی (اندازه گرفته شده در دمای استاندارد
X : ضریب انبساط طولی قطعه
  : میزان انحراف دما از دمای استاندارد
(2) اندازه گیری غیر مستقیم (نسبی یا مقایسه ای ):
اگر فرض کنیم که دو قطعه داریم که ضریب ننبساطی طولی آنها به ترتیب    باشند.
آنگاه  خطای ناشی از کاربرد دمای غیر استاندارد عبارت است از.
در صورتیکه مقادیر x1 و x2 کوچک باشند و میزان خطا کوچک می شود.
با توجه به مطالب فوق واضح است که اندازه گیری مستقیم هم دما بودن تمامی اجزاء سیستم اندازه گیری مهم بوده بهتر است که تا حد امکان نزدیک به دمای استاندارد باشد.
در بعضی از وسائل اندازه گیری علاوه بر ، عوامل دیگر نظیر میزان رطوبت هوا، فشار هوا، میزان دی اکسید کربن و... قادر به تغییر دقت اندازه گیری می باشند. پس باید در تمام طول  اندازه گیری عوامل فوق ثبت شده و بعد از اندازه گیری آنها تغییر ایجاد می کنند می توان به تداخل سنجها اشاره کرد.
هـ) خطاهای ناشی از تغییر شکل کشسان :
هر شیء کشسان برای تحمل نیرویی بر آن وارد می شود تغییر شکل می دهد به بزرگی این تغییر شکل وابسته به بزرگی نیرو، بزرگی سطح تماس و خواص میکانیکی مواد در حال تماس دارد. پس باید مراقب بود تا میزان بار یا فشار اندازه گیری به هنگام استفاده از روش اندازه گیری. مقایسه ای (یعنی اندازه گیری با کمپراتورها)ثابت باشند.
در بسیاری از کارخانجات برای داشتن اندازه گیری بهتر از کمپراتورها و میکرومترهای رومیزی استفاده می کنند فشار اندازه گیری و منظور از فشار بین سطوح قطع? مورد اندازه گیری و وسیل? اندازه گیری است ثابت است و اگر سطوح تماس که البته می توانند از انواع مختلف باشند صحیح تنظیم نشوند اندازه واقعی به دست نخواهد آمد.
بنابراین قبل از خواندن هر گونه اندازه گیری یا هر برداشتی از اندازه و ابعاد قطعه کار، باید آن را نسبت به وسیل? اندازه گیرهی دقیقاً تنظیم نمود. فرمول زیر تغییر شکل نهایی، در اثر فشارw وارد بر قطعه ای کره ای شکل را نشان می دهد. به عبارت دیگر اگر یک کره استاندارد به شعاع استاندارد   و یک قطعه اندازه گیری کره ای شکل به شعاع قابل اندازه گیری   داشته باشیم که هر دو تحت فشار اندازه گیری W قرار دارند تغییر در فاصله مراکز این دو کره یعنی   ، می شود :
  تغییر شکل نهایی    (4-1)
  و   به ترتیب ضرایب پواسان برای قطعه استاندارد و قطعه کار می باشند. و   و   نیز برای قطعه استاندارد و قطعه کار می باشند. اگر این اندازه گیری به وسیله یک کمپراتور و در دو مرحل? A و B انجام شود مقدار خطای   خواهد بود که   تغیؤی شکل نهایی برای مرحل? اول و   برای مرحله دوم است. ضمناً باید مقادیر   به طور جداگانه برای هر دو حالت A وB تعیین شود.
نوع دیگر ازتغییر  این شکل کشسان وقتی اتفاق می افتد که یک جسم زیر فشار وزن خود شکم دهد و خم شود) در این حالت برای خطا می توان موقعیت تکیه گاه را تغییر داد. (شکل 2-1)
(a استاندارد خط و میله ی ها که شیب انتهای میله صفر است.
(b لبه های مستقیم انتهایی مشتبه مرکز میله تغییر شکل می دهد.
شکل 2-1) موقعیت های تکیه گاهی برای حالات مختلفی از اندازه گیری (به جنبش ضمیمه مراجعه شود) در حالت اول می بینید که شیب در انتهای قطعه صفر است ولی در حالت دوم شیب در دو انتهای قطعه به همان میزان شیب در وسط قطعه است پس تغییر شکل کشسان حاصل از وزن قطعه در حالت اول کمترین تأثیر را بر طول دارد.
2-2-1 خطاهایی که نمی توان آنها را حظف کرد.
هیچ اندازه گیری نمی تواند کاملاً دقیق باشد چرا که هر مقدرا عددی ثبت شده به چشم انسان بستگی دارد و انسان  می تواند در هر مرحله از خواندن اشتباه کند بنابراین خواندن درجه بندی وسیله اندازه گیری به توانایی مقصدیمتعددی در خواندن درجه بندی و در بعضی حالات نیز به حس لامسه مقصدی وابسته است.
الف) خطاهای ناشی از درجه بندی
اگر درجه بندی که اندازه ها از روی آن خوانده می شود دارای خطا باشد بدیهی است که خود اندازه گیری هم دارای خطا خواهد شد. اسن خطا تا حدودی با میزان سازی در جه بندی وسایل اندازه گیری مطابف استانداردهای معین طول بر طرف می شود. با این حال خطای ناشی از درجه بندی را در اندازه گیری های مقایسه ای با کوچک ترین تقسیمات کاهش می دهند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >