سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله مدلسازی واکنش نفتا ریفورمینگ درراکتور کاتالیستی پیوسته CCR

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مدلسازی واکنش نفتا ریفورمینگ درراکتور کاتالیستی پیوسته CCR با جریان شعاعی در pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی واکنش نفتا ریفورمینگ درراکتور کاتالیستی پیوسته CCR با جریان شعاعی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی واکنش نفتا ریفورمینگ درراکتور کاتالیستی پیوسته CCR با جریان شعاعی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی واکنش نفتا ریفورمینگ درراکتور کاتالیستی پیوسته CCR با جریان شعاعی در pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین همایش ملی نفت، گاز و پتروشیمی
تعداد صفحات: 14
نویسنده(ها):
میترا جعفری – دانشگاه شیراز بخش مهندسی شیمی دانشکده نفت
محسن کریمی –
راضیه رفیعی –
شهرام امیری –

چکیده:
واکنش نفت ریفورمینگ کاتالیستی یکی ازواکنشهای مهم صنعت پتروشیمی است که برای تولید مواداروماتیک و افزایش عدد اکتان به کاربرده میشود تولید هیدروژن به عنوان محصول جانبی دراین واکنش نیز مورد توجه می باشد به دلیل اهمیت روزافزون فرایند نفتا ریفورمینگ کاتالیستی درصنایع پالایش و پتروشیمی مطالعات زیادی روی آن صورت گرفته و انجاام آن درراکتورهایی با ساختارهای متعدد بررسی شده است یکی ازساختارهای کارامد و درحال توسعه راکتور با جریان کاتالیستی پیوسته CCR می باشد که نیاز به بررسی آن به شدت احساس می شود به منظور اطلاع ازنحوه تغییر پارامترها درراکتور دراین مقاله واکنش نفتا ریفورمینگ دررکتور کتالیستی پیوسته باجریان شعاعی دردو بعد 2-D ملدسازی شده است جهت بررسی دقت مدلسازی نتایج حاصله با داده های صنعتی مقایسه شده ند پس ازبررسی صحت نتایج روند تغییرات دما فشارودبی مولی ترکیبات موجود درنفتا ارایه گردیده اند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله درامدی بر تجارب بهسازی اسکان های غیررسمی با رویکرد مشارکتی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله درامدی بر تجارب بهسازی اسکان های غیررسمی با رویکرد مشارکتی مطالعه موردی تجربه زاهدان در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درامدی بر تجارب بهسازی اسکان های غیررسمی با رویکرد مشارکتی مطالعه موردی تجربه زاهدان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درامدی بر تجارب بهسازی اسکان های غیررسمی با رویکرد مشارکتی مطالعه موردی تجربه زاهدان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درامدی بر تجارب بهسازی اسکان های غیررسمی با رویکرد مشارکتی مطالعه موردی تجربه زاهدان در pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری

تعداد صفحات: 16

نویسنده(ها):

بهادر زمانی –
امیرواعظ شهانقی –

چکیده:

درایران اگرچه مشارکت در قالب تعاون ، همکاری و همیاری مسبوق به سابقه است امااین پدیده به مفهوم واقعی خود یعنی مشارکت ساکنین در ایجاد اصلاح و اداره سکونت گاههای شهری هنوز در کشورنهادیه نشدها ست در سالهای اخیر اگرچه به نحو فزایندها ی سخن از مشارکت مردم در تمامی امور رفته است لیکن نقش مردم که در نوع خود می تواند بسیار تعیین کننده باشد از مرز تامین اعتبارات مالی در بخش تعاونیهای مسکن و خرید اوراق مشارکت و یا پیش خرید واحدهای احداثی که به اقتضای ماهیت سودمندگرای خود کیفیت را فدای کمیت کرده اند فراتر نرفته است از طرف دیگر اگر چه شکل گیری شوراهای اسلامی شهرها به عنوان محملی جهت تمکین و اعمال نظر مردم در نظام شهرسازی و شهرداری و روزنه امیدی در اصلاح روابط بین مردم و نظام مدیریت شهری تلقی می شوند تاملی بر عملکرد این نهادها حکایت از نارسایی هایی در حدود و اختیارات و همچنین قالبهای اجرایی و قانونی آنها دارد لذا عطف توجه به بسترهای موجودنیاز به اسیب شناسی مشارکت فعال مردمی به عنوان سرمایه ای فرهنگی و اجتماعی بافت های شهری به ویژه در حوزه اسکان های غیررسمی بیش از پیش احساس میشود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله مفاهیم ADO.NET در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مفاهیم ADO.NET در pdf دارای 90 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مفاهیم ADO.NET در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مفاهیم ADO.NET در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مفاهیم ADO.NET در pdf :

برای استفاده مفیدتر از این مقاله، توصیه می گردد، مقاله معماری برنامه های مبتنی بر داده را در ابتدا مطالعه نمائید . ADO.NET ، نسل جدیدی از ADO شرکت ماکروسافت است . نسخه ADO ، با استفاده از مجموعه ای اشیاء ActiveX Data Object طراحی و پیاده سازی شده بود. ADO.NET گرچه در سطح ارائه پتانسیل های لازم در برخی موارد دارای شباهت هائی با ADO است ولی از نظر مدل برنامه نویسی دارای ساختاری کاملا متفاوت( نسبت به ADO ) است.
تعریف ADO.NET
ADO.NET، مجموعه ای از کلاس ها بمنظور کار با داده ها است.
بموازات رشد اینترنت ، طراحی و پیاده سازی برنامه های مبتنی بر وب به امری متداول و نیازی همگانی مطرح شده است . در این راستا برنامه های متعددی ، از XML بمنظور ارسال اطلاعات خود در شبکه استفاده کرده و هر روز به تعداد این برنامه ها نیز اضافه می گردد. ADO.NET ، یک مدل برنامه نویسی مناسب بمنظور یکپارچگی بین ویژگی های XML و ADO.NET در فریمورک دات نت را ارائه می نماید.
مزایای ADO.NET
تکنولوژی فوق نسبت به ADO دارای مزایای زیر است :
• Interoperability . تکنولوژی ADO.NET از XML بعنوان فرمت ارسال اطلاعات از یک منبع داده به مقصد مورد نظر استفاده می نماید ( داده های مستقرشده در حافظه محلی)
• Maintainability . بموازات افزایش کاربران یک برنامه ، ما شاهد بروز مسائلی در رابطه با منابع موجود در سیستم خواهیم بود. با استفاده از یک برنامه N-Tire ، می توان منطق برنامه را بین چندین Tire اضافی توزیع نمود. معماری ADO.NET ، از حافظه Cache بمنظور نگهداری نسخه هائی از داده استفاده و بدین ترتیب امکان بهره برداری از اطلاعات فوق برای سایر Tire های اضافی فراهم می گردد .
• Programmability . مدل برنامه نویسی ADO.NET کاملا از Strongly typed data حمایت و باعث می گردد که که کدها مختصرتر و با شفافیت خاصی، بسادگی نوشته گردند .
• Performance . تکنولوژی ADO.NET این امکان را فراهم می آورد تا عملیات مازاد در ارتباط با تبدیل نوع داده ها ،حذف گردد( از Strongly typed data استفاده می گردد ) .
• Scalability . مدل برنامه نویسی ADO.NET باعث تشویق برنامه نویسان برای صرفه جوئی در منابع سیستم و ارائه آنان برای برنامه های در حال اجراء بر روی بستر وب می گردد. با توجه به اینکه داده در حافظه محلی Cache می گردد، ضرورتی به نگهداری بلاک هائی از بانک اطلاعاتی و یا نگهداری اتصالات فعال با بانک اطلاعاتی برای مقاطع زمانی بعد ، وجود نخواهد داشت .
Namespace های مرتبط با داده
فریمورک دات نت ، پتانسیل ها ی( عملیات ) خود را به چندین Namespace تقسیم و ADO.NET نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود . ADO.NET عمدتا در Namespace با نام System.Data ، پیاده سازی شده است.Namespace فوق،بصورت فیزیکی در اسمبلی System.Data.dll قرار دارد. برخی از بخش های ADO.NET در Namespace با نام System.Xml قرار دارند ( مثلا کلاس XmlDataDocument ) مشخصات هر یک از Namespace های مرتبط با داده ها بشرح زیر می باشد :
• System.Data ، هسته ADO.NET بوده و شامل کلاس هائی است که بخش غیرمتصل معماری ADO.NET را شکل می دهد ( کلاس DataSet )
• System.Data.Common ، کلاس های کاربردی و اینترفیس مورد نیاز برای NET Data Providres . را فراهم می نماید.
• System.Data.sqlclient ، ارائه دهنده داده: SQL Server.Net Data Provider
• System.data.OleDB ، ارائه دهنده : OLEDB.NET Data Provider
• System.Data.sqltypes ، کلاس ها و ساختارهای مورد نیاز برای Native SQL Server Data Types را ارائه می نماید.( یک جایگزین سریع و ایمن برای داده های نوع دیگر).
• System.Xml ، کلاس ها واینترفیس های لازم بمنظور حمایت استاندارد د از پردازش های مبتنی بر XML را ارائه می نماید. ( مثلا کلاس XmlDataDocument)
تغییرات ADO و ADO.NET
تغییرات متعددی در ADO.NET نسبت به ADO اعمال شده است . اغلب تغییرات فوق ، با توجه به مطالعات انجام شده در رابطه با موارد مثبت و منفی ADO صورت گرفته است . دستاورد این تغییرات، قدرت و انعطاف مطلوب برای ADO.NET است .

با توجه به اینکه تمامی ارائه دهندگان داده دات نت، عملیات تراکنشی را ارائه نمی نمایند ، ADO.NET ، پتانسیل های خود را به کلاس های مجزائی تقسیم و در اختیار قرار می دهد، بدین ترتیب شی اتصال ADO.NET بمراتب کم حجم تر نسبت به شی اتصال ADO خواهد بود.
Recordset در ADO ، یک شی بسیار بزرگ است . شی فوق، امکان حمایت از چندین نوع Cursor را فراهم می نماید ( از نوع سریع تا نوع سمت سرویس گیرنده غیر متصل) . سفارشی نمودن تمام امکانات شی فوق، مشکل و در برخی موارد غیرممکن است. ADO.NET ، پتانسیل های Recordset مربوط به ADO را به چندین کلاس تفسیم کرده است .مثلا DataReader معادل یک Cursor سریع ، DataSet یک مدل غیرمتصل Cache شده با امکان ردیابی ، ثبت و کنترل نسبت دهی و DataAdapter قابلیت سفارشی نمودن نحوه ذخیره سازی و بهنگام سازی داده ها و اعمال تغییرات در یک DataSet را دارا است .
مدل اشیاء ADO.NET

مدل اشیاء ADO.NET شامل دو بخش اصلی است :
• کلاس های DataSet .کلاس های فوق ، این امکان را فراهم می نمایند که داده ها را در یک Cache غیر متصل ، ذخیره و مدیریت کرد. DataSet مستقل از هر نوع منبع داده بوده و بنابراین ویژگی های آن برای تمامی برنامه ها در دسترس و قابل استفاده خواهد بود ( صرفنظر از محلی که داده ها از آنجا سرچشمه می گیرند ) .
• کلاس های NET Data Provider . کلاس های فوق ، مختص یک منبع داده خاص می باشند. بنابراین NET Data Providers . ، می بایست برای یک منبع داده ئی خاص نوشته گردد و صرفا با همان منبع داده ، کار نماید . کلاس های فوق، قابلیت اتصال به یک منبع داده ،بازیابی از منبع داده و بهنگام سازی داده های موجود در یک منبع داده را فراهم می نمایند .
مدل اشیاء ADO.NET ، شامل کلاس های زیر است :
• SQL Server .NET Data Provider
• OLE DB .NET Data Provider
• other .NET Data Providers
استفاده از کلاس های ADO.NET در مدل متصل
NET Data Provider . ، کلاس های مورد نیاز ADO.NET را بمنظور استفاده در سناریوی متصل (Connected) ارائه می نماید. NET data Provider. ها ، بگونه ای طراحی شده که کم حجم و حداقل لایه بین کد مربوطه و منبع داده ایجاد و بدین ترتیب کارائی سیستم افزایش خواهد یافت . فریمورک دات نت دارای دو Provider است :
• SQL Server .NET ، امکان دستیابی بهینه به بانک های اطلاعاتی SQL server 2000 و SQL Server 7 را فراهم می نماید . بمنظور استفاده از Provider فوق، می بایست از Namespace با نام System.Data.sqlclient در برنامه مورد نظر استفاده گردد . استفاده از Provider فوق در مقایسه با OLE DB.NET دارای کارائی بمراتب بیشتری است (چون از طریق یک OLE DB و یا ODBC عبور داده نمی شود) .
• OLE DB.NET ، امکان دستیابی به SQL Server 6.5 و سایر بانک های اطلاعاتی نظیر Oracle , Sybase , DB2/400 و Access را فراهم می نماید . بمنظور استفاده از Provider فوق، می بایست از Namespace با نام System.Data.OleDb در برنامه مورد نظر استفاده گردد .
کلاس های هر یک از Data Provider ها، از مدل رایج اشیاء ADO.NET تبعیت می نمایند . در SQL Server .NET Data Provider ، اسامی کلاس ها با پیشوند sql شروع می شود . مثلا کلاس مربوطه به Connection دارای نام sqlConnection است . در OLE DB.NET Provider ، اسامی کلاس ها با پیشوند OleDb شروع می گردد . مثلا کلاس Connection دارای نام OleDbConnection است .
در آینده NET Date Provider . ، بیشتر و با پیشوندهای دیگری ایجاد خواهند شد .
در فهرست زیر پیشوندهای متفاوت بصورت Xxx نشان داده شده اند :
• XxxConnection ، باعث ایجاد یک اتصال( ارتباط) به منبع داده می شود . مثلا کلاس sqlConnection ، باعث ایجاد یک اتصال به منبع داده ئی از نوع SQL Server می گردد .
• XxxCommand ، باعث اجرای یک دستور از منبع داده می گردد . مثلا کلاس sqlCommand می تواند باعث اجرای یک Stored Procedure و یا یک عبارت SQL در منبع داده ئی از نوع SQL Server می گردد .
• XxxDataReader ، کلاس فوق، باعث خواندن مجموعه ای داده از یک منبع داده ، بصورت فقط خواندنی و صرفا بسمت جلو می گردد .مثلا کلاس sqlDataReader ، باعث خواندن سطرهائی از جداول یک منبع داده ئی از نوع SQL Server می گردد . کلاس فوق، توسط متد ExecuteReader مربوط به کلاس XxxCommand بعنوان نتیجه اجرای یک عبارت SELECT SQL برگردانده می گردد .
مثال : کلاس XxxDataReader ، امکان دستیابی فقط خواندنی و صرفا بسمت جلو در ارتباط با داده های موجود در یک منبع داده را فراهم می نماید. مثلا برای استفاده از sqlDataReader برای خواندن داده از یک بانک اطلاعاتی SQL server ، می بایست مراحل زیر را انجام داد.
• یک شی sqlConnection ، بمنظور اتصال ( ارتباط) به بانک اطلاعاتی SQL Server تعریف نمائید.
• یک شی sqlCommand تعریف که شامل عبارت SQL SELECT برای پرس و جو(Query) در ارتباط با بانک اطلاعاتی باشد .
• یک شی sqlDataReader تعریف نمائید.
• فعال نمودن (Open) شی sqlConnection
• اجرای شی sqlCommand با استفاده از متد ExecuteReader و نسبت دهی نتایج به شی sqlDataReader
• استفاده از متد Read مربوط به شی sqlDataReader برای حرکت بسمت جلو در طول داده ها و پردازش سطرهای مربوطه
• بستن sqlDataReader
• بستن sqlConnection

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی عوامل مؤثر در شروع سن بلوغ جنسی دختران مدارس راهنمائ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی عوامل مؤثر در شروع سن بلوغ جنسی دختران مدارس راهنمائی شهرستان نیشابور در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل مؤثر در شروع سن بلوغ جنسی دختران مدارس راهنمائی شهرستان نیشابور در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مؤثر در شروع سن بلوغ جنسی دختران مدارس راهنمائی شهرستان نیشابور در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مؤثر در شروع سن بلوغ جنسی دختران مدارس راهنمائی شهرستان نیشابور در pdf :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: دومین کنگره سراسری خانواده و مشکلات جنسی

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

اقدس سعادتی – کارشناس ارشد پرستاری وعضو هیات علمی دانشکده پرستاری نیشابور
راضیه فروتن – کارشناس ارشد پرستاری وعضو هیات علمی دانشکده پرستاری نیشابور
زهرا سعادتی – دبیر اداره آموزش وپرورش شهرستان نیشابور

چکیده:

بلوغ دوره ای اززندگی است که ژان ژاکروسوآن را به طوفانی تشبیه نموده که درنتیجهآن انقلاب وزایشی دوباره بوجودمی آید ومراحل شروع آن تحت تأثیرترشحات هورمونی ، موقعیت جغرافیایی ، سلامت ،تغذیه وضعیت اقتصادیوعوامل روانی می باشد. تحقیقات نشان می دهدکه شروع سن قاعدگی که یکی ازنشانه های بلوغ جنسی است، طی صدسال گذشته دراکثرکشورهاکاهش قابل ملاحظه ای داشته است. به همین منظوربرآن شدیم پژوهشی تحتعنوان عوامل موثردرشروع سن بلوغجنسی دردختران مدارسراهنمائی شهرستان نیشابورانجام دهیم. روش پژوهش: مطالعه ای توصیفی تحلیلی بوده که، تعداد 1000 نفر از دانشآموزان دختر مقاطع راهنمائی شهرستان نیشابور کهبه روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی انتخاب شدند و پساز تکمیل پرسشنامه واندازه گیری وزن وقد آنها داده ها با نرم افزارspss مورد تجزیه وتحلیل آماری قرار گرفت. از آنجا که شروع بلوغ دختران درسنین پایینی بوده وزمانی استکه فرد هنوز آمادگی پذیرش تغییرات جسمی وروانی خاصاین دوره را پیدا نکرده ، لذا توجه ویژه بخصوصازنظرروانی دراین گروه حائز اهمیت است. از سویی دیگر،بیشترین منبع کسب اطلاع دختران مادران می باشند،بنابراین یکی ازراههای ارائه آموزش صحیح به آنها گذاشتن جلسات آموزش برای مادران است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله تأثیر اعتماد بیش از حد مدیریتی بر سیاست تقسیم سود در شرکت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر اعتماد بیش از حد مدیریتی بر سیاست تقسیم سود در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر اعتماد بیش از حد مدیریتی بر سیاست تقسیم سود در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اعتماد بیش از حد مدیریتی بر سیاست تقسیم سود در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر اعتماد بیش از حد مدیریتی بر سیاست تقسیم سود در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری، اقتصاد و مدیریت مالی
تعداد صفحات: 21
نویسنده(ها):
محمدرضا عباس زاده – استادیار گروه حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد
علی رستگار مقدم اعتمادی – کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
بهزاد بیگی – دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:
هدف این پژوهش بررسی تأثیر اعتماد بیش از حد مدیریتی بر سیاست تقسیم سود در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران میباشد. دوره زمانی پژوهش 1391-1385 بوده و 131 شرکت به عنوان نمونه انتخاب شده است. برای تجزیه و تحلیل دادههای پژوهش در حالت تلفیقی (ترکیبی)، از مدلهای رگرسیونی چند متغیره در نرمافزار اقتصادسنجی 6 EViews استفاده شده است. در این پژوهش، سیاست تقسیم سود، متغیر وابسته و اعتماد بیش از حد مدیریتی، متغیر مستقل بوده و از متغیرهای کنترلیمؤثر بر سیاست تقسیم سود شامل بازده داراییها، اهرم مالی و اندازه شرکت نیز استفاده شده است. همچنین در این پژوهش از متغیر فرصت سرمایه گذاری به عنوان متغیر تعدیل کننده رابطه بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و سیاست تقسیم سود استفاده بعمل آمده است.یافته های پژوهش نشان می دهد که مقوله اعتماد بیش از حد مدیریتی بر سیاست تقسیم سود شرکت های بورسی تأثیر مستقیم دارد ولی با افزایش فرصت های سرمایه گذاری، تأثیر اعتماد بیش از حد مدیریتی بر سیاست تقسیم سود، معکوس می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >