مقاله بررسی ضرورت توجه به نمادها جهت ارتقاء هویت شهری نمونه مورد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی ضرورت توجه به نمادها جهت ارتقاء هویت شهری نمونه موردی: شهرستان گنبدکاووس در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ضرورت توجه به نمادها جهت ارتقاء هویت شهری نمونه موردی: شهرستان گنبدکاووس در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ضرورت توجه به نمادها جهت ارتقاء هویت شهری نمونه موردی: شهرستان گنبدکاووس در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ضرورت توجه به نمادها جهت ارتقاء هویت شهری نمونه موردی: شهرستان گنبدکاووس در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی معماری، فرهنگ و مدیریت شهری
تعداد صفحات: 9
چکیده:
معماری معاصرکشورماعاری ازهرگونه نسبت و ارتباط بامعماری غنی وارزشمند ایرانی است و این امرسبب ایجادنوعی تضادودوگانگی درادراک ما ازمعماری و شهرسازی شده است هویت شهری یکی ازعناصرمهم درادراک شهر است دراین مقاله بصورت اجمالی به مبانی نظری و اهمیت کاربردنماها درایجادوارتقا حس هویت درمحیط هایشهری و دیگرعناصرونشانه های هویت پرداخته شده است بدین منظور پس ازتعریف هویت ازنظرلغوی و دیدگاه صاحبنظران به ابعادانواع و مراتب هویت نشانه های هویتی درشهر و عوامل موثربرهویت شهری به روش مبتنی برمطالعات کتابخانه ای پرداخته شده است درنتیجه ازعناصر تاثیرگذار درارتقا هویت گمشده شهرگنبدکاووس که واجدارزشهای تاریخی فرهنگی طبیعی و ; می باشد میتوان به برج قابوس بعنوان نمایشی ازتوان علمی و مهندسی ایرانیان و سمبل و نشانه شهری اشاره کرد شناساندن و معرفی این نشان درسطح ملی ابزار یموثرونسبتا ارزان برای غنی سازی هویت خوانایی و تطابق با محیط است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی جنبه های اقتصادی، روند تولید، چالش ها و راهکارهای مو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی جنبه های اقتصادی، روند تولید، چالش ها و راهکارهای موثر بر تولید حبوبات در ایران در pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جنبه های اقتصادی، روند تولید، چالش ها و راهکارهای موثر بر تولید حبوبات در ایران در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جنبه های اقتصادی، روند تولید، چالش ها و راهکارهای موثر بر تولید حبوبات در ایران در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جنبه های اقتصادی، روند تولید، چالش ها و راهکارهای موثر بر تولید حبوبات در ایران در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش الکترونیکی یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
تعداد صفحات: 15
چکیده:
کشاورزی در ایران بزرگترین بخش اقتصادی پس از بخش خدمات است. حبوبات یکی از محصولاتی است که به دنبال وقوع بحران مواد غذایی 2007 بازار داخلی کشور را نیز در سال های 2008 تحت تأثیر قرار داده است. ایران یکی از صادرکنندگان عمده حبوبات به خصوص نخود در جهان بوده و یک درصد از تولید جهانی حبوبات را به خود اختصاص داده است. تولید حبوبات در ایران طی دوره 1384-1360 از 290 هزار تن به 639 هزار تن افزایش پیدا کرده است. ارزش افزوده فرآوری غلات و حبوبات از سال 1384 تا 1388 روند صعودی داشته و ارزش افزوده سال 1388 تقریباً دو برابر ارزش افزوده سال 1384 می باشد. مقدار واردات حبوبات طی سالهای 81 لغایت 83 بسیار ناچیز و حداکثر آن مقدار یک هزار تن در سال 83 بوده است. در سال 84 این مقدار به حدود 4/10 هزار تن و در سال 85 به میزان107 و در ادامه در سال86 به مقدار5/93 هزارتن رسیده است .ملاحظه گردید که تا سال 84 واردات حبوبات ناچیز و حداکثر آن یک هزار تن در سال 83 بوده و تراز صادرات و واردات انواع حبوبات تا سال 84 مثبت (صادرات بسیار بیشتر از واردات بوده است)، در حالیکه درسال های 85 و 86 مزیت صادرات را از دست داده ایم. ضرورت افزایش تولید و مصرف مواد غذایی مانند حبوبات برای تأمین کالری و پروتئین از اهمیت بالایی برخوردار است. بی شک کشت مداوم و هر ساله یک و یا تعداد معدودی از گیاهان در اراضی زراعی کشور نیز خود موجب مشکلاتی مانند شیوع آفات و بیماری ها می گردد. لذا به دلایل علمی توسعه کشت و تولید محصولاتی مانند حبوبات در کشور حائز اهمیت زیادی است. برنامه ریزی برای افزایش تولید و استفاده بیشتر سایر محصولات تامین کننده کالری و پروتئین مانند حبوبات موجب بهبود تغذیه و کاهش فشار بر تقاضای فزاینده مصرف گندم می شود امری ضروری است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

بررسی تاثیرات ، عملکرد و کاربرد تجدید ارزیابی در شرکت های تولیدی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی تاثیرات ، عملکرد و کاربرد تجدید ارزیابی در شرکت های تولیدی و صنعتی در pdf دارای 198 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیرات ، عملکرد و کاربرد تجدید ارزیابی در شرکت های تولیدی و صنعتی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09143164059 تماس بگیرید

مقدمه

عموماً اطلاعات مورد نیاز هر یک از گروهای فوق توسط بخشهایی از حسابداری تهیه و تنظیم می‌شود مثلاً حسابداری مدیریت وظیفه تعیین و تنظیم اطلاعات درون سازمانی را عهده‌دار بوده که عمده اطلاعات برآمده از حسابداری مدیریت دارای ویژگیهای زیر می‌باشد:
1- گزارشهای مربوط به حسابداری مدیریت برای مقاصد خاص، تصمیمات معین و یا وضعیتهای ویژه بوده که این اطلاعات عمدتاً به صورت غیرروتین و ساخت ناپافته تنظیم می‌گردد.
2- گزارشات حسابداری مدیریتی، بست به سطحی از هرم مدیریت یا سطوح برخوردارنده از اطلاعات که بدان گزارش می‌شود، به صورت تفصیلی ارائه می‌گردد.
3- تعداد و دوره تهیه گزارشات درون سازمانی در یک دوره ممکن است زیاد باشد.
4- با عنایت به مراجعی که اطلاعات مدیریت بمنظور تصمیم‌گیری آنها تهیه می‌شود، ممکن تبعیت از اصول و روشهای حسابداری در اولویت ثانویه قرار گرفته و عامل اصلی تدوین اطلاعات فایده‌مندی آن در تصمیم‌گیری و مرتبط بودن اطلاع با انواع تصمیم می‌باشد.
نمونه‌هایی از موارد کاربرد اطلاعات مربوط به گزارشهای درون سازمانی شامل: برنامه‌ریزی، بودجه‌بندی، کنترل، قیمتهای خرید و فروش، مدیریت موجودیها، مدیریت وجه نقد و بودجه بندی‌های جاری و سرمایه‌ای می‌باشد.
3- اهداف صورتهای مالی و اطلاعات حسابداری
اهداف اصلی صورتهای مالی ارائه اطلاعات فشرده و شکل یافته درباره وضعیت مالی، عملکرد مالی و گردش وجوه نقد یک واحد تجاری بوده که بر طیفی گسترده از استفاده‌کنندگان از اطلاعات و صورتهای مالی در اتخاذ تصمیمات اقتصادی مفید واقع گردد.
صورتهای مالی و اطلاعات حسابداری برآمده از سیستم‌های اطلاعاتی حسابداری همچنین نتایج وظیفه مباشرت مدیریت یا حساب دهی آنها در قبال منابعی که در اختیارشان قرار گرفته است را منعکس می‌نماید. استفاده‌کنندگان از اطلاعات و صورتهای مالی بمنظور اتخاذ تصمیمات اقتصادی، غالباً خواهان ارزیابی وظیفه مباشرت یا حساب دهی مدیریت میباشند. تصمیمات اقتصادی مزبور به عنوان نمونه شامل مواردی از قبیل فروش یا حفظ سرمایه‌گذاری در واحد یا واحدهای تجاری و انتصاب مجدد یا جایگزین نمودن مدیران جدید می‌باشد.
بدیهی است بدلیل اینکه اطلاعات و صورتهای مالی عمدتاً بیانگر اثرات مالی رویدادهای گذشته بوده و الزاماً در برگیرنده اطلاعات کیفی و غیرمالی نمی‌باشد. لذا برآورنده تمامی نیازهای اطلاعات طیف گسترده استفاده‌کنندگان از آن اطلاعات نبوده با اینحال صورتهای مالی نیازهای اطلاعاتی مشترک اغلب استفاده‌کنندگان را رفع می‌نماید.
4- اهداف گزارشگری مالی
با عنایت به آنچه که در قسمت اهداف گزارشگری مدیریت به شکل اجمالی بیان گردید، بیان اثرات اقتصادی رویدادها و عملیات مؤثر بر وضعیت و عملکرد مؤسسات و سازمانها برای اشخاص خارج از مؤسسه ذینفع و یا ذیصلاح به دریافت اطلاعات مذکور بمنظور کمک در اخذ تصمیمات مالی می‌باشند، می‌‌تواند به عنوان هدف اصل گزارشگری مالی بیان گردد. چارچوبها و ابزار اصلی انتقال اطلاعات به اشخاص مزبور صورتهای مالی بوده که اساساً در جهت دستیابی به اهداف بشرح زیر می‌باشد:
1- گزارشگری مالی باید اطلاعاتی را فراهم نماید که برای سرمایه‌گذاران و اعتباردهندگان فعلی و بالقوه و سایر استفاده‌کنندگان در تصمیم‌گیریهای سرمایه‌گذاری، اعطای اعتبار و سایر تصمیمات مشابه مفید واقع شود.
2- گزارشگری مالی باید اطلاعاتی را فراهم نماید که سرمایه‌گذاران، اعتباردهندگان و سایرین را در ارزیابی امکان دسترسی به میزان وجوه نقد و نیز ارزیابی زمانی‌بندی و ابهام در مورد چشم انداز آتی جریان ورد وجوه نقد به واحد تجاری کمک نماید بدین خاطر که برآورد فوق به شدت به دورنمای نقدینگی آتی واحد تجاری بستگی دارد.
3- گزارشگری مالی باید اطلاعاتی را در مورد منابع اقتصادی واحد تجاری، حقوق نسبت به منابع مذبور و اثرات رویدادها، فعالیتها و شرایطی که منابع و حقوق مزبور را تغییر می دهد، ارائه کند.
4- گزارشگری مالی باید اطلاعاتی در مورد عملکرد واحد تجاری که از طریق اندازه‌گیری سود خالص و اجزای تشکیل دهنده آن بر مبنای فرض تعهدی مشخص می‌شود ارائه دهد.
5- گزارشگری مالی چگونگی تأمین و مصرف وجوه، استقراض و بازپرداخت دیون، توزیع سود سهام و سایر موارد توزیع منابع واحد تجاری بین صاحبان سهام و عوامل دیگری که ممکن است بر نقدینگی یا توانایی واحد تجاری در ایفای به موقع تعهداتش تأثیر گذارد را افشاء نماید.
6- گزارشگری مالی باید اطلاعاتی در مورد نتایج حاصل از نظارت مدیران بر منابع واحد تجاری در ایفای مسئولیتهایی که در قبال صاحبان سهام داشته‌اند را ارائه دهد.
اهداف پیش گفته تحت عنوان اهداف گزارشگری مالی بدان دلیل که با چارچوب و ابزار صورتهای ملی دست یافتنی می‌نماید، در این خصوص ایجاب می‌کند تا مجموعه‌ای از صورتهای مالی به طور جداگانه و نیز در مجموع در دستیابی به اهداف حسابداری دارای نقش و نماید می باشند. بدیهی است در شرایطی اطلاعات مندرج در صورتهای مالی این قابلیت را خواهند یافت که به نحو اصولی و به روشهای درست تهیه و ارائه گردند تا ضمن برطرف نمودن نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان از صورتهای مالی، اطلاعات لازم را به منظور تجزیه و تحلیل های اقتصادی در سطح کلان را دارا باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله Driving in Iran and the UK – Drivers’ Perception در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Driving in Iran and the UK – Drivers’ Perception در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Driving in Iran and the UK – Drivers’ Perception در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Driving in Iran and the UK – Drivers’ Perception در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Driving in Iran and the UK – Drivers’ Perception در pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
تعداد صفحات: 10
چکیده:

This study introduces and discusses a new method for finding drivers’ level of Overconfidence by first assessing their level of perceived skill and comparing that with their level of actual skill. Two issues exist regarding past studies in the area of overconfidence: first, most studies have assessed overconfidence only through questionnaires. While questionnaires can provide information on participants’ level of perceived skill, questionnaires cannot provide information on participants’ level of actual skill which is a vital measure for assessing overconfidence. The second issue is that there is ambiguity with regard to the terms used on questionnaires for comparison with a baseline driver, terms such as average driver . In response to the first issue, this paper argues that using questionnaire alone cannot provide us with the level of overconfidence. However using a well-designed and clear questionnaire that assesses drivers’ perception of their level of driving skill on its own and then drivers’ comparison of themselves to other drivers can provide us with the Perceived Skill Score (PSS). In response to the second issue, the new method designed for this study eliminates the need to use a baseline driver. While this study provides an improved method for assessing Perceived Skill it is worth mentioning that at this stage, having the questionnaire results only, it is not possible to find an individual’s level of overconfidence. With this in mind, this paper will present an examination of drivers’ Perceived Skill in two sample groups, Iran and the UK.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی عوامل موثر بر افزایش کارایی فناوری آموزشی از دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی عوامل موثر بر افزایش کارایی فناوری آموزشی از دیدگاه مدرسان دانشگاه فرهنگیان اصفهان در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر افزایش کارایی فناوری آموزشی از دیدگاه مدرسان دانشگاه فرهنگیان اصفهان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر افزایش کارایی فناوری آموزشی از دیدگاه مدرسان دانشگاه فرهنگیان اصفهان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر افزایش کارایی فناوری آموزشی از دیدگاه مدرسان دانشگاه فرهنگیان اصفهان در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
تعداد صفحات: 11
چکیده:
هدف از این پژوهش بررسی عوامل موثر بر افزایش کارایی فناوری آموزشی از دیدگاه مدرسان دانشگاه فرهنگیاناصفهان در سال تحصیلی 93-92 بود. روش پژوهش توصیفی و از نوع پیمایشی بود. جامعه آماری این پژوهش مدرسان پردیس ها و مراکز آموزش عالی دانشگاه فرهنگیان اصفهان شامل 115 نفر بودند که از بین آن ها تعداد 85 نفر حجم نمونه راتشکیل دادند . نمونه گیری به روش تصادفی طبقه ای با توجه به حجم و متغیر محل خدمت انجام شده است. داده ها به وسیلهپرسشنامه محقق ساخته جمع آوری شد. در این پژوهش با توجه به اینکه پرسشنامه محقق ساخته بود روایی صوری ومحتوایی آن توسط متخصصان و اساتید مجرب مورد تأیید قرار گرفت. جهت بررسی روایی سازه از تحلیل عامل استفاده شد. پایایی پرسشنامه از طریق آلفای کرونباخ 0/91 به دست آمد. نتایج این پژوهش نشان میدهد نقش امکانات و تجهیزات (t=9/01 و p<0/01)، نقش نگرش مطلوب اساتید (t=16/424 و p<0/01)، در بهره گیری از فناوری آموزشی بالاتر ازسطح متوسط می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   61   62   63   64   65   >>   >