مقاله نقش امنیت در توسعه گردشگری در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نقش امنیت در توسعه گردشگری در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش امنیت در توسعه گردشگری در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش امنیت در توسعه گردشگری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش امنیت در توسعه گردشگری در pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس ملی ایده‌های نو در گردشگری، جغرافیا و توسعه بومی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
صنعت گردشگری امروزه از جایگاهی اثربخش خود را در جهان مطرح ساخته است ضرورت همگامی با تغییرات پرشتاب و فزایندهء جهان مشمول،کشور را بر آن وا میدارد که در شرایط فراگیر و رقابتی کنونی دست به اقدامات منطقی و متناسب، از جمله تدوین استراتژی صنعت، بخصوص صنعت گردشگری بزند تا در عرصهء تحولات جهانی از حالت انفعالی بیرون آمده و با رشد مطلوب و توسعه فراگیر، شالوده جامعهای توانگر را پایه ریزی کند. و هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیر امنیت بر جذب گردشگران است که نقش بسزایی در رشد و توسعهی پایدار کشور برخوردار است صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت جذاب، پویا و درآمدزا حائز اهمیت میباشد و وجود گردشگری پویا و فعال در هر اجتماعی مستلزم وجود عوامل متعددی میباشد و یکی از عواملی که سبب توسعه پایدار این صنعت شده، امنیت و به ویژه امنیت اجتماعی میباشد. امنیت و گردشگری دو مقوله وابسته به یکدیگر در ارتباط تنگاتنگ در مناسبات داخلی و خارجی هستند. امنیت و گردشگری در تعامل دوجانبه هم می توانند تأثیر افزایشی بر هم داشته باشند و هم تأثیر کاهشی، بررسی فرضیات نیز نشان میدهد امنیت و احساس آن در نزد گردشگران از جایگاه والایی بر خوردار است که بین امنیت اجتماعی و روانی و انگیزه مسافرت و احساس امنیت اجتماعی و گردشگری رابطه مثبت و مستقیمی وجود دارد. به عبارتی هر مقدار احساس امنیت اجتماعی گردشگران افزایش یابد به همان اندازه تمایل آنان به اقامت در ایران و حتی سفرهای مجدد، بیشتر است احساس امنیت فردی و اجتماعی واحساس آرامش در پارکها و گردشگاهها که خود واجد ابعاد فردی و اجتماعی است، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. ارتقای سطح امنیتی پارکها و گردشگاهها موجب افزایش رغبت و تمایل شهروندان به فعالیتهای گردشگری میشود. هدف این مقاله شناخت میزان احساس امنیت در گردشگاهها و شناسایی رابطهی آن با برخی از عوامل اجتماعی و محیطی است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

طرح (کارآفرینی) شرکت اشی مشی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

طرح (کارآفرینی) شرکت اشی مشی در pdf دارای 52 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح (کارآفرینی) شرکت اشی مشی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح (کارآفرینی) شرکت اشی مشی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح (کارآفرینی) شرکت اشی مشی در pdf :

تاریخچه گروه شرکت های تولیدی اشی مشی:
شرکت سهامی خاص گیلان سویا در سال 1371 تاسیس گردید. این شرکت با داشتن بیش از یک دهه فعالیت، یکی از مجهزترین واحدهای صنعتی تولید انواع ماکارونی، اسنک و نوشابه گازدار می باشد، در اواخر سال 1378 همزمان با راه اندازی خط تولید نوشابه گازدار در بطری یکبار مصرف(PET) و نیز راه اندازی دستگاه بطری ساز(PET) با هدف تولید و عرضه نوشابه با کیفیت رسماً فعالیت تولید انواع نوشابه گازدار را با نام تجاری اشی مشی در شرکت سیرنگ زیبا کنار آغاز نمود. روند توسعه و به روز نمودن ماشین آلات آن برابر با آخرین تکنولوژی روز جهان در کلیه بخشهای تولید محصولات متنوع شرکت همواره استمرار داشته است.
قابلیتهای تولیدی در گروه تولیدی اشی مشی:
شرکت گیلان سویاـ تولید انواع اسنک ( غله حجیم شده)، اسنک خلالی، چیپس دریایی، چیپس زنگوله ای، اسنک فلفلی و مغز دار شکلاتی.
شرکت سیرنگ گیلان ـ تولید انواع ماکارونی فرمی و ساده.
شرکت هدیه شمال ـ تولید انواع ماکارونی فرمی و ساده.
شرکت سیرنگ پلاستیک ـ تولید انواع اندازه متنوع بطری PET ( مظروف نوشابه گازدار)، بخش نوشابه سازی نمونه ای از قابلیتهای تکنولوژی تولیدات این گروه صنعتی است که در زیر به قسمتی از فرآوری و ساخت آن اشاره می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله نانوتکنولوژی گامی به سوی معماری پایدار بررسی موردی سازه ها

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نانوتکنولوژی گامی به سوی معماری پایدار بررسی موردی سازه های بتنی در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نانوتکنولوژی گامی به سوی معماری پایدار بررسی موردی سازه های بتنی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نانوتکنولوژی گامی به سوی معماری پایدار بررسی موردی سازه های بتنی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نانوتکنولوژی گامی به سوی معماری پایدار بررسی موردی سازه های بتنی در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی معماری پایدار و توسعه شهری
تعداد صفحات: 11
چکیده:
امروزه معماری پایداردرتمام زمینه های مربوطه ازمسائل روزدنیای معماری می باشد کشفیات فناوری نانو دراین زمینه ازمعماری بسیارقابل توجه است نانوخانههای اینده خانه هایی با مصرف انرژی کمتر و معماری پایدارتر و ماندگارتر هستند باتوجه به این اصل که انچه یک طرح معماری یادیگر برناهم های عمرانی را ازذهنیت به عینیت تبدیل کرده و برپیکره طح جاعه عمل می پوشاند مصالح ساختمانی است لذا بطور قطع بادراختیارداشتن مصالح توانمندتر کاراتر و مقاوم تر میتوان بناهایی طراحی کرده و ساخت که محدودیت های کمتری برآنها حاکم بوده و نیازهای زیستی و روانی آدمی را به نحوه شایسته تری براورده کنند ازانجا که مصالح هسته ی مرکزی ساختمان سازی را تشکیل میدهند و بخش عظیمی ازنیروی انسانی با آن درگیر است انتظار میرود منفعت زیادی را ازفناوری های نوین کسب کنند و دراین راستابهره گیری ازخواص ماده درمقیاس نانو نوید بخش فواید و منافع زیادی می باشد فناوری نانو درصنعت ساختمان نیز توانسته به جلوگیری ازهدررفتن انرژی و مقاوم سازی ساختمان ها کمک کند بی شک سازه هرساختمان مهمترین بخش ساختمان است که بخش قابل ملاحظه ای ازهزینه را بخود اختصاص میدهد و نقش مهمی درکارایی و کارکرد بهینه آن دارد درحال حاضرسازه های بتنی و فولادی بیشترین کاربرد را درساخت و ساز دارند و به همین دلیل ارتقا کیفی بتن و فولاد جزو موادی است که مطالعات بسیاری درباره آنها صورت گرفته و نتایج قابل ملاحظه ای نیز حاصل شده است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله تجارت زنان در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تجارت زنان در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجارت زنان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجارت زنان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجارت زنان در pdf :

تجارت زنان

مقدمه
از ابتدای دهه 1990 میلادی، موضوع قاچاق زنان در سطح جهانی ابعاد گسترده ای یافت بعضی کشورها در امر واردات زنان یا خروج آن به صورت کالا و کارگر مبنی فعالیت دارند.
استفاده صنفی و ابزاری از زنان در دوره های مختلف از جوامع بشری به منظور بهره برداری سیاسی، مادی و جنسی همواره مورد توجه عده ای از اشخاص مسئول، سیاستمداران، سودجویان مادی و افراد هوسران بوده حتی قبل از ظهور دین مبین اسلام حتی قبل از ظهور دین مبین اسلام دختران به علت اینکه شاید در جنگ ها به اسارت دشمن در آمده در تملک دیگری قرار می گرفتند توسط اعراب زنده به گور می شدند.

متأسفانه در خاورمیانه خصوصاً کشورهای شیخ نشین حاشیه خلیج فارس این جریان رنگ به خصوصی به خود گرفته و یادداشتهای کلان عده ای از مفسدین سودجو را بر آن داشته تا با تشکیل شبکه های سازمانیافته نسبت به شکار دختران و زنان کشورهای منطقه و انتقال آنان به دبی اقدام نمایند. ره آورد و محصول این جریان اشاعه فحشا و منکر در جوامع اسلامی و ریختن دیوار اعتقادات آماد اجتماع و ترویج فرهنگ ابتذال می باشد.

قاچاق زنان یکی از جنایات حائز آثار اخلاقی و اجتماعی قابل توجهی بوده و از رشد فزاینده ای برخوردار است. حسب برخی اظهار نظرها، قاچاق اشخاص امروزه در نیان انواع تجارت، جنایت سازمان یافته سریعترین رشد را داشته و توسط شبکه های ناشناخته اداره می شود.
سعی شده در تحقیق حاضر به بررسی و عوامل و گستردگی موضوع و در انتها به تحلیل یافته ها و ارائه راهکارها و پیشنهاد برای کاهش این پدیده غیر اخلاقی پرداخته تا ان شاءالله در آینده شاهد حذف آن از جامعه عزیزمان باشیم.

بیان مسأله
ظاهراً قرن ها از سقوط شیوه برده داری در سراسر جهان می گذرد اما با کمال تأسف باید گفت که شمار بردگان در سال های آغازین قرن بیست و یکم در سایه دکترین نظم نوین جهانی بسی افزون تر در بردگان قرن شانزدهم و هفدهم میلادی است. بردگانی که خرید و فروش می شوند و ناخواسته به پست ترین و شنیع ترین کارها یعنی تن فروشی و روسپی گری تن می دهند.
روسپیگری و انحرافات جنسی از کهن ترین و با سابقه ترین کجرویهای بشری که رد پای آن را می توان در طول تاریخ مشاهده کرد.

مسئله قاچاق اشخاص، معمولاً بر اساس قاچاق زنان، کودکان، یا قاچاق برای بهره کشی جنسی مورد بحث قرار می گیرد در حالی که قاچاق پدیده ای بسیار گسترده تر در سطح جهانی به شمار می رود. به طوری که بسیاری از زنانی که در گریز از فقر و جستجوی یافتن یک زندگی بهتر به ترک خانه و میهن خود دست زده اند، نه تنها به آن دست پیدا نکرده بلکه بیش از پیش در گردابی فرورفته که هیچ راه گریزی نمی توان یافت.

بسیاری از این زنان که اثیر دست قاچاقچیان انسان می شوند، تنها قصد دارند با پیدا کردن کاری نسبتاً پر درآمد خود و خانواده خویش را از فقر شدیدی که گرفتار آن هستند برهانند، اما گرفتار شده و سرنوشتی به مراتب سیاه تر از میهن پیدا می کنند.

انسانهای بی اراده، سرگشته و بی هدف در جامعه، با رفتارهای خارج از عرف و ضد قانون به کانونهای نا امنی و ناهنجار تبدیل شده و با وارد نمودن آسیبهایی به اجتماع، به نوعی زمینه تهدیدات خارجی را نیز فراهم می آورند. لذا این سؤال مطرح می گرد که چه عواملی در بروز این مسئله نقش داشته و چگونه و با چه راهکارهایی می توان آنرا کنترل و کاهش داد؟
اهمیت مسأله پژوهش

مسأله تجارت زنان پدیده ای اجتماعی است که نیاز به پژوهش وسیع و بررسی و کار تحقیقاتی دارد. اگر پیشگیری و درمان نشود با گسترش آن سلامت اخلاقی و اجتماعی را تهدید بلکه دستخوش نابسامانی خواهد نمود.

تجارت زنان و دختران در چند سال اخیر افزایش چشمگیری داشت شماراین این زنان هر سال از 700 هزار تا 2 میلیون نفر درسال برآورد می شود. در بسیاری ازکشورها مجازاتی برای قاچاقچیان انسان وجود ندارد و احتمال شناسایی و دستگیری آنها بسیار اندک است. بهره جویی از روابط جنسی- ابتدائی ترین مسائل انسانی- تا به آنجا پیشرفته که شبکه های اقتصادی «زن» را مانند کالایی صادراتی در فهرست اقلام سودآور قرار داده اند و با تمسک به هر وسیله ای راه را برای کسب درآمد هرچه بیشتر خود فراهم می کنند.

فرهنگ سازی تدریجی درست ترین راه است، اما در برابر هجوم این موج چگونه می توان ساکت ماند؟ جامعه ماتحت شرایط جهانی شدن ومتأثر از برنامه های ضد اخلاقی ماهواره، اینترنت و ; و نیز عدم برنامه ریزی برای نسل پویا و تأثیر گذار جهان و عدم به کار گیری انرژی فوق العاده آنان در جهت مثبت اختلافات فراوانی را چه به صورت آشکار و چه به صورت پنهان در خود جای داده که تجزیه و تحلیل وضعیت کنونی منجر به اتخاذ تصمیمات جدید و صدور دستورالعمل هایی است نقش پلیس را در پیشگیری از ناامنی پر رنگ می نماید.

رفتار این افراد کم توجه به جامعه سبب ایجاد بی اعتمادی اجتماعی، انحرافات اجتماعی و شیوع بیماری هایی مختلف گشته، جامعه ای که اکثر افراد آن را جوانان تشکیل می دهند نیازبه مراتب در برابر هر یک از این تهدیدات را داشته و دارند.
بی بندو باری زنان موجب افزایش تعداد بیماران مقاربتی و ایدز، کم شدن آمار ازدواج، افزایش نرخ طلاق، افزایش سقط جنین های غیر قانونی وتولد کودکان می شود که این کودکان به قاچاق مواد مخدر و تن فروشی کشیده می شوند.
اهداف پژوهش
در سطح نظام اجتماعی، مدیریت نیازها شامل بررسی و شناخت نیازها و ذائقه های جامعه، عرصه های تغییر و تحول در نیازها، مشکلات و معضلات در ارضای نیازها، هم راستایی نهادهادر سرمایه گذاری برای ارضای نیازهای واقعی از ضرورتهای اساسی است که در ارتباط وسیعی با امنیت اجتماعی دارد.
اهدافی را که می توان در پژوهش به دنبال آن بود شناسایی دلایل اغفال این افراد قصد و انگیزه ای که از خروج کشور ب آن مرتبط است اغفال صورت گرفته، شناسایی خلاهای موجود حقوقی قانونی فرهنگی و ;، ایجاد در روشهای جایگزین و همچنین شرایط چگونه فراهم می گردد تا شخصی از کشور خارج اسناد مدارک تهیه گردد.
این افراد دانسته یا ندانسته وجه بین المللی ایران را در معرض خطر قرار داده و سبب خدشه دار شدن استقلال و تمامیت ارضی گردیده و این سبب می گردد تا پیشنهاداتی گردد تا در مبارزه مؤثر واقع گردد. همچنین این طرز برخورد سبب ایجاد نوعی آرامش روانی نیز برای خانواده ها می گردد.
با نگاهی به صفحات روزنامه ها و سایت های اینترنتی در می یابیم که در سالهای اخیر قاچاق زنان و دختران و حتی کودکان چه ابعادی رو به رشدی به خود گرفته است و در دورتان پیشرفتهای صنعتی وعلمی مسئله ای نیست که انسان را به فکر چاره جویی نیندازد.

شناسایی زمینه قاچاق زنان، ریشه هاو جوانب مختلف این پدیده و مراکزی همچون آرایشگاه ها و ویدئوکلوپ ها سالن های ورزشی و ; و قول های کاذب برای کاریابی اخذ کارت اقامت در خارج و قبولی در دانشگاه ها می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله تاثیر نیترات و سولفات پتاسیم پلی اتیلن گلیکول و آب مقطربرج

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر نیترات و سولفات پتاسیم پلی اتیلن گلیکول و آب مقطربرجوانه زنی و بنیه بذرشوید درشرایط تنش شوری در pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نیترات و سولفات پتاسیم پلی اتیلن گلیکول و آب مقطربرجوانه زنی و بنیه بذرشوید درشرایط تنش شوری در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نیترات و سولفات پتاسیم پلی اتیلن گلیکول و آب مقطربرجوانه زنی و بنیه بذرشوید درشرایط تنش شوری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نیترات و سولفات پتاسیم پلی اتیلن گلیکول و آب مقطربرجوانه زنی و بنیه بذرشوید درشرایط تنش شوری در pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 4

چکیده:

گیاه شوید با افزایش هضم غذا ترشحات شیر کارکرد معده و کاهش تشنج ازاهمیت زیادی برخوردار است جوانه زنی گیاهان دارویی همانند سایر گیاهان زراعی تحت تاثیر تنشهای محیطی بوده و جهت حصول حداکثر استقرار گیاه اثرات سو این عوامل باید کنترل گردند با توجه به نقش اماده سازی بذردرافزایش جذب اب برای جوانه زنی درشرایط شور ازمایشی بصورت فاکتوریل با پیش تیمارهای اب مقطر پلی اتیلن گلیکول پتانسیلهای اسمزی 5-و10-بار نیترات و سولفات پتاسیم 1و3 درصد و شاهد بدون پیش تیمار به عنوان فاکتور اول و سطوح صفر 50و100و200 میلی مولار NaCl به عنوان فاکتور دوم روی بذور شوید درقالب طرح کاملا تصادفی با چهارتکرار درسال 1388 دردانشگاه یاسوج اجرا شد نتایج نشان داد که گیاه شوید به غلظت های بیش از150 میلی مولار نمک بسیار حساس است تنش شوری مولفه های جوانه زنی را درهمه گروه های بذری کاهش داد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   51   52   53   54   55   >>   >