مقاله بررسی مدیریت بحران وبرآورد سیلاب شهری با روش SCS در مشکین

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی مدیریت بحران وبرآورد سیلاب شهری با روش SCS در مشکین شهر در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مدیریت بحران وبرآورد سیلاب شهری با روش SCS در مشکین شهر در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مدیریت بحران وبرآورد سیلاب شهری با روش SCS در مشکین شهر در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مدیریت بحران وبرآورد سیلاب شهری با روش SCS در مشکین شهر در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
تعداد صفحات: 12
چکیده:
ایران دهمین کشور بلاخیز دنیاست، و با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی و زمین شناسی بلایای مهمی اتفاق می افتد، آمادگی، شناخت، و لزوم استفاده از روشهای مدیریت بحران یکی از مهمترین اصول پایه ای است. با توجه به میزان بالای وقوع حوادث طبیعی دکشور آشنایی با مقوله مدیریت بحران و به کارگیری روشهای مدیریت بحران در ارگانها و سازمان های مرتبط با بلایای طبیعی محرز و روشن است. از سوی دیگر ایران با توجه به اقلیم خاص خود از سیل خیزترین کشورهای دنیاست و سالانه خسارات زیادی را در این زمینه متحمل می شود و شهرها نیز از این پدیده مستثنی نمی شاند؛ از آنجایی که پوشش زمین و پشت بام ها در مناطق شهری اغلب نفوذناپذیرند، زمان تمرکز سیلاب ها به شدت کاهش یافته و حجم سیلاب افزایش می یابد. برآوردهایی که در این زمینه انجام شده نشان می دهد که بازای هر یک درصد تغییر کاربری اراضی روستایی به شهری با عدم تغییر در میزان بارش متوسط سالیان میزان سیلاب ها را تا 9 برابر افزایش می دهد. عدد مذکور بسیار هشدار دهنده می باشد که در برناه ریزی های شهری چنانجه درنظر گرفته شود جلوی بسیاری از خسارات ناشی از سیلاب های شهری گرفته می شود. شهرستان مشکین شهر نیز در کنار رودخانههای پرآبی چون خیاو، انار و مشکین چای و چندین رود دیگر قرار گرفته و در دامنه شمالی کوهستان معروف سبلان و چندین کوهستان دیگر واقع شده است و هر ساله سیلاب های شدید خسارات فراوانی به این شهر وارد می کنند. بطوریکه از این نظر شهرستان مشکین شهر رکورد دار بوده و از مجموع 85 بلای طبیعی در استان اردبیل که 40 مورد آن م ربوط به سیل می باشد 21 مورد آن در این شهر بوده. در این مقاله با روش SCS به برآورد حجم سیل و با رویکرد توصیفی- تحلیلی به بررسی مدیریت بحران و بیان عوامل تأثیر گذار بر سیل در شهر مشکین شهر می پردازیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله نشانه شناسی بازیگر تاویل کنش در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نشانه شناسی بازیگر تاویل کنش در pdf دارای 108 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نشانه شناسی بازیگر تاویل کنش در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نشانه شناسی بازیگر تاویل کنش در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نشانه شناسی بازیگر تاویل کنش در pdf :

بخشی از فهرست مقاله نشانه شناسی بازیگر تاویل کنش در pdf

فصل 1: مقدمه نشانه شناسی و خاستگاه فلسفی
1-1 نشانه چیست ؟
1-2 نشانه شناسی
1-3 ساختارگرایی و نشانه شناسی ( دیدگاه سوسور)
1-4 خاستگاه فلسفی
1-5 طبقه بندی پیرس
1-6 نشانه‌های طبیعی و نشانه‌های مصنوعی
1-7 هدف نشانه‌ها
1-8 نظریه‌ی نشانه شناسیک

فصل 2: ملاحظات نظری
2-1 در مکتب پراک
2-2 فرایند نشانه شدن ابژه
2-3 Semiotics
2-4 نشانه از دید سوسور
2-5 نشانه از دید پیرس
2-6 تکامل دسته‌بندی پیرس
2-7 دیگر تقسیم‌بندی‌ها
1-2-7 مثلث معنایی آگرن وریچاردز
2-2-7 الگوی متز
3-2-7 الگوی معنایی فرگر
4-2-7 مربع نشانه شناسی گریماس
5-2-7 الگوی کریستال
2-8 دلالت صریح و ضمنی
2-9 روابط همنشینی و جانشینی
2-10 رمزگان
1-2-10 دسته‌بندی ژان پل سیمون
2-2-10 دسته‌بندی امبرتواکوا
3-2-10دسته‌بندی بارت

فصل 3: طبقه‌بندی نظام‌های نشانه‌ای
3-1 طبقه‌بندی کوزان
3-2 طبقه‌بندی اسلین
3-3 پرسشنامه‌ی پاویس

فصل 4: بازیگر
4-1 نشانه‌ای شدن روی صحنه
4-2 روابط مکانی
4-3 بازیگر و شخصیت
4-4 بازیگر پل ساز
فصل 5: کنش
5-1 6عامل سازنده کنش
5-2 الگوی کنشی گرماس
1-5-2 الگوی کنشی گرماس / سجودی
2-5-2 الگوی کنشی گرماس / پرویز
3-5-2 الگوی کنشی گرماس / آلن آستین و جرج ساونا
5-3 اهمیت الگوی کنش و محدودیتها
5-4 انواع کنش از دید کرالام
5-5 کنش گفتار
1-5-5 تفاوت مکالمه‌ی دراماتیک از معادل روزمره
2-5-5 طبقه بندی آستین از کنش‌های غیر بیانی
3-5-5 تئودورف، گزاره و ؟؟؟
5-6 نیت و هدف
5-7 زمان کنش
5-8 حرکت و نظام نشانه‌های حرکت
1-5-8 اصول حرکت
2-5-8 کارکردهای حرکت
3-5-8 سیگنال حرکتی
4-5-8 سه نوع اصلی صحنه‌ای
5-9 دستگاه مختصات سه بعدی کنش
5-10 الزامات ذهنی کنش

فصل 6: تأویل کنش
6-1 تأویل
6-2 تأویل در مباحث مدرن
6-3 نیت مولف
6-4 گفتگو با متن
1-6-4 سه درجه‌ی معنا
2-6-4 پایگان معانی از نظر دانته
3-6-4 انسجام معنایی
4-6-4 انتقاد به نشانه‌ شناسی - دریدا
6-5 ارتباط رقمی یا قیاسی
1-6-5 عناصر ارتباط کلامی
2-6-5 الگوی ساده‌ی ارتباط تئاتری
6-6 عملیات تفسیری

هدف از این پژوهش استفاده از نشانه شناسی در فرایند بازیگری، به خصوص کنش وی و بازخورد آن در تاویل کنش توسط مخاطبان میباشد.
این مقاله سعی دارد به سوالات زیر پاسخ دهد:
1.درام، برای انتقال پیامهایش از چه نشانه هایی استفاده میکند و تماشاگران چگونه معناهای آن را در می یابند؟
2.نشانه شناسی چه علمی است و الگوهای کنشی کدامند؟
3.چگونه میتوان به یک ساختار سه بعدی از کنش دست یافت؟
4.و در آخر، تاویل چیست و تاویل کنش به چه شکل صورت می پذیرد؟
در این پژوهش با روش مقایسه نظریه ها و تعمیم آنها به ساختار مختصات سه بعدی کنش دست یافته ام که امیدوارم قابل استفاده کارگردانان،‌ بازیگران و علاقمندان در درک بهتر متن و اجرای تئاتری باشد.
نشانه چیست؟
«به گفته امبرتو اکو «نشانه تمامی آن چیزهایی است که بر پایه قراردادی اجتماعی و از پیش نهاده، چیزی را به جای چیز دیگری معرفی میکنند. نشانه شناسی نظریه ای است درباره دروغ»
«عناصر یک نمایش دراماتیک- از جمله زبان گفتگوها، دکور، حرکت های بازیگران، لباس، چهره آرایی، زیر و بم صدای بازیگران و بسیاری از نشانه های دیگر هر یک به روش خود به پیدایش معنای آن نمایش یاری میرساند. هر عنصر نمایش را میتوان نشانه ای Sign دانست که بخشی از معنای کلی یک صحنه، یک رخداد، یا یک لحظه‌ی رویداد را در خود دارد.»
نشانه شناسی
«نشانه شناسی، شاخه ای از دانش بشری است که موضوعش نشانه ها و چگونگی کاربرد آنها برای ارتباط میان انسان ها و برای انتقال معناست.»
تعریف نشانه شناسی از نظر کرالام عبارت است از: «علمی است که به مطالعه چگونگی تولید معنی در جامعه می پردازد. بنابراین نشانه شناسی به یک اندازه به مساله فرایند های دلالت و ارتباطات، یعنی به مطالعه شیوه های تولید و مبادله معنی می پردازد. نشانه شناسی - دست کم به شکل آرمانی- یک علم چند رشته ای (multidisciplinary) است که یک هدف عام مشترک، یعنی درک بهتر رفتار معنا دار انسان، به آن وحدت می بخشد.»
ساختار گرایی و نشانه شناسی
«فردیناند دوسوسور زبان شناس سوئیسی، اولین فردی بود که در قرن حاضر با رویکرد جدیدی به مطالعه زبان پرداخت. کتابش (دوره زبان شناسی عمومی) در سال 1915 یعنی پس از مرگش منتشر شد. او معتقد به یک مطالعه ساختاری بود که ابعاد در زمانی (تاریخی) و همزمانی (معاصر) زبان را شامل میشد. وی میان زبان (langue) و گفتار (parole) تفاوت قائل بود. تلقی زبان به عنوان یک نظام نشانه شناختی حاصل مطالعات سوسور بود. در این نظام نشانه شناختی، نشانه زبانی (زبان) بیشتر در اصطلاحات دو گانه ای همچون «دال» و «مدلول» یا «صدا- تصویر» و «مفهوم» ارائه گردید. هر دو وجه نشانه زبانی اختیاری اند. به همین دلیل، زبان میتواند نظامی خود تنظیم و انتزاعی و مستعد تاویل باشد. از تاثیر متقابل شباهت ها و تفاوت های میان دال هاست که معنا تولید میشود و برای درک این معنی به یک رویکرد ساختگرا نیاز داریم که در این رویکرد «اجزای» زبان در ارتباط با «کل» در نظر گرفته شوند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله سنتز مونومرهای جاذب UVدرcurable، UV اگزانیلیدی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله سنتز مونومرهای جاذب UVدرcurable، UV اگزانیلیدی در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنتز مونومرهای جاذب UVدرcurable، UV اگزانیلیدی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنتز مونومرهای جاذب UVدرcurable، UV اگزانیلیدی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنتز مونومرهای جاذب UVدرcurable، UV اگزانیلیدی در pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: همایش ملی مهندسی شیمی

تعداد صفحات: 5

چکیده:

پلیمرها بدون افزودنی تخریب شده و علاوه بر زیانهای مالی باعث ایجاد آلودگی محیط زیست می شوند. نورفرابنفش خورشید (UV) از مهمترین عوامل تخریب پلیمرهاست. برای جلوگیری از تخریب پلیمرها افزودنی های مختلفی به آن اضافه می شود که یکی از مهمترین آنها پایدار کننده های UVاست. پایدار کننده های UV انواع مختلفی دارند که یکی از مهمترین آنها مشتقات اگزانیلیدها می باشد. دراین پروژه ترکیبات مختلفی از اگزانیلیدها با استفاده از آمینو فنول ، اگزالیل کلرید و آکریلیک اسید ساخته شد. بعد از تعیین ساختار آنها با استفاده از طیف سنجی NMR,IR و UV رفتار جاذب UV آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. مطالعات نشان داد که این ترکیبات می توانند به عنوان جاذب UV مورداستفاده قرار گیرند. کارایی آنها به استخلاف آمین انتخاب شده بستگی دارد و ساختار ترکیبات بدست آمده با توجه به ترتیب توالی فرایندهای سنتز متفاوت است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله شرایط رویشی، پراکنش و خواص گیاه دارویی وشاء (Dorema ammoni

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شرایط رویشی، پراکنش و خواص گیاه دارویی وشاء (Dorema ammoniacum) در ایران در pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شرایط رویشی، پراکنش و خواص گیاه دارویی وشاء (Dorema ammoniacum) در ایران در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شرایط رویشی، پراکنش و خواص گیاه دارویی وشاء (Dorema ammoniacum) در ایران در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شرایط رویشی، پراکنش و خواص گیاه دارویی وشاء (Dorema ammoniacum) در ایران در pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی

تعداد صفحات: 1

چکیده:

در سطح مرتع علاوه بر وجود گیاهانی که در تولید علوفه برای تغذیه دام نقش دارند گونه های با ارزش دیگری نیز وجود داشته که از جنبه های داروییف صنعتی، زینتی، خوراکی و یا چوبی حائز اهمیت می باشند . گیاه وشاء (Dorema ammoniacum) یکی از گیاهانی است که از نظر خواص دارویی و صنعتی حائز اهمیت و یکی از مهمترین جنس های خانواده چتریان می باشد. Dorema در شرایط خشکی typic می باشد و بیشتر گونه هایش در تپه ها و دامنه تپه های خشک ظاهر می شوند و برخی از آنها در بیابان ها نیز رشد می کنند. در این مقاله سعی شده است که به بررسی و شناخت این گونه از لحاظ خصوصیات گیاهی ، شرایط رویشی، پراکنش آن، خواص دارویی و صنعتی، شرایط اکولوژیکی مناسب رشد گیاه، تکثیر ، ترکیبات و شیوه بهره برداری وشاء و نیز درآمد زایی این گونه پرداخته شده است. بنابراین می توان گونه های موثر از لحاظ دارویی را شناسایی کرد و برای سرمایه گذاری جهت کشت و توسعه آنها در مناطق رویشی مناسب و سازگار برنامه ریزی لازم را انجام داد و در نهایت به وضعیت صادرات و بازار جهانی گیاه کندل پرداخته شده است . همچنین با توجه به اهمیت و مقاومت این گیاه و همچنین شرایط رویشی آن در حاشیه بیابان های ایران می توان از این گونه در طرح های بهبود و اصلاح مراتع و جلوگیری از بیابان زایی استفاده نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع ه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار در pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار در pdf :

مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در پژوهشنامه حمل و نقل از صفحه 287 تا 300 منتشر شده است.
نام: یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار
این مقاله دارای 14 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تصادف جرحی
مقاله تقاطع های چراغدار
مقاله مدل دو جمله ای منفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تصادفات ترافیکی در تقاطع های شهری، منجر به هزینه های گزافی به شکل مرگ، جراحت، از دست رفتن کار و فعالیت و خسارات مالی در جامعه می شود. تقاطع ها خصوصا در مناطق درون شهری، یکی از نقاط بحرانی ایمنی ترافیک و از مراکز تصادفات به حساب می آید؛ اما در ایران به نظر نمی رسد که تحقیقات گذشته عوامل موثر بر فراوانی تصادفات در تقاطع ها را بررسی کرده باشند و بدین جهت پیش بینی تاثیر نسبی انواع بهسازی تقاطع ها به منظور کاهش فراوانی تصادفات و تعیین اولویت سرمایه گذاری در پروژه های بهسازی تقاطع ها مشکل است.
هدف از این تحقیق، ایجاد مدل آماری با توزیع دو جمله ای منفی برای پیش بینی فراوانی تصادفات جرحی و تشخیص عوامل اثرگذار بر فراوانی تصادفات جرحی در تقاطع های چراغ دار شهرستان مشهد است. برای تعیین بهترین برازش توزیع به داده های تصادف از آزمون کی-دو استفاده شد و بررسی مناسب بودن برازش مدل از طریق دویانس/درجه آزادی و پیرسون/درجه آزادی کنترل گردید. معتبرسازی مدل با استفاده از آزمون استیودنت زوج شده بررسی شد. با استفاده از فاکتور کاهش تصادفات تاثیر نسبی هر یک از متغیر ها بر فراوانی تصادفات جرحی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج مدل آماری، رابطه مهم بین مشخصات هندسی، عامل کنترل و مشخصات ترافیکی تقاطع های چراغ دار را با فراوانی تصادفات آشکار کرد. نتایج نشان داد که 6 متغیر به میزان قابل ملاحظه ای بر ایمنی تقاطع ها اثر می گذارد. تعداد خطوط عبوری شاخه تقاطع، وجود میانه در شاخه تقاطع، تعداد فازها به ازای هر سیکل، نوع سیستم کنترل تقاطع، دوربین نظارتی و حجم کل ترافیک شاخه تقاطع، متغیر هایی است که از لحاظ آماری، بر فراوانی تصادفات جرحی در تقاطع های چراغ دار اثر می گذارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   141   142   143   144   145   >>   >