مقاله تأثیر سیستم های ماهواره ای عامل بر نقشه برداری حرفه ای در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر سیستم های ماهواره ای عامل بر نقشه برداری حرفه ای در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سیستم های ماهواره ای عامل بر نقشه برداری حرفه ای در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سیستم های ماهواره ای عامل بر نقشه برداری حرفه ای در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سیستم های ماهواره ای عامل بر نقشه برداری حرفه ای در pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: اولین همایش منطقه ای ژئوماتیک

تعداد صفحات: 8

چکیده:

در سالهای اخیر تهی نقشه در سرتاسر گیتی با سرعت زیادی رو به پیشرفت بوده است و احتیاج به تهی نقشه ها از آنجا ناشی میشود که ممالک مختلف به منظور بهره برداری بیشتر و صحیح تر از منابع طبیعی کشورشان و توسع زندگی خویش ناگزیرند که بهتر و عمیق تر سرزمینی را که در آن زندگی می کنند، بشناسند و از ثروت طبیعی و منابع اقتصادی به منظور تأمین احتیاجات ملی به طور منطقی تری استفاده نمایند.
نیاز به یادآوری ندارد که هرگونه بررسی و کاوش که مربوط به زمین باشد، باید قبلاً روی نقشه انجام گیرد تا عملیات نظری و کورکورانه به کارهای متکی بر مطالعه که با شناخت کامل منطقه همراه خواهد بود، تبدیل شود. در طرح های عمرانی از قبیل ارتباطات، سدسازی، اکتشاف معادن، کشاورزی، انتقال نیروی برق، نفت رسانی و گازرسانی، به نقشه هایی با مقیاس های گوناگون نیاز خواهد بود، بدین معنی که این نوع پروژه ها در مراحل مختلف به نقشه های متفاوت احتیاج دارند.
آموزش های جدید در ارتباط با نقشه برداری با تناقض روبه روست. تناقض خودکفایی در مقابل وابستگی به علم، وسایل و تجهیزات کشورهای جهان اول و پیشرفته، تناقض با گذشت مان را بازگویی می کند، زمانی که ایرانی حرف اول را در اکثر علوم بیان می کرد، لذا لازم می باشد تا با علوم روز دنیا آشنا بوده تا در آینده بتوانیم جایگاه خود را در جهان بیابیم، همچنان که در بسیاری از علوم به چنین مهمی دست یافته ایم. با معرفی تعریف دقیق از نقشه برداری و انواع و هدف از آن، تاریخچ آن در ایران و سایر موارد ذکر گردیده در مقاله، با ایجاد نگرش جدید به این علم به شکل اصولی، گامی مهم در زمین اجرائی و عملی نمودن این علوم که مرتبط با بسیاری از علوم دیگر می باشد، برداریم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله Simultaneous preconcentration and determination of Co2+ an

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Simultaneous preconcentration and determination of Co2+ and Cd2+ lead ions content using silver nanoparticle loaded on activated carbon modified by 2در(4در isopropylbenzylideneamino) thiophenol (IPBATP) flame atomic absorption spectrometry در pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Simultaneous preconcentration and determination of Co2+ and Cd2+ lead ions content using silver nanoparticle loaded on activated carbon modified by 2در(4در isopropylbenzylideneamino) thiophenol (IPBATP) flame atomic absorption spectrometry در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Simultaneous preconcentration and determination of Co2+ and Cd2+ lead ions content using silver nanoparticle loaded on activated carbon modified by 2در(4در isopropylbenzylideneamino) thiophenol (IPBATP) flame atomic absorption spectrometry در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Simultaneous preconcentration and determination of Co2+ and Cd2+ lead ions content using silver nanoparticle loaded on activated carbon modified by 2در(4در isopropylbenzylideneamino) thiophenol (IPBATP) flame atomic absorption spectrometry در pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی علوم و فناوری نانو

تعداد صفحات: 3

چکیده:

In this research, efficiency and performance of silver nano particle loaded on activated carbon (SNPC) adsorbent modified with for the removal and recovery of from wastewater has been compared. A sensitive and simple method for the simultaneous preconcentration of nutritionally important minerals such as Cu+2 and Pb+2 ion in real samples has been reported. The method is based on the formation of metal complexes by 2-(4-isopropylbenzylideneamino) thiophenol (IPBATP) silver nano particle loaded on activated carbon. The metals content on the complexes are then eluted using 5 mL 2 M HNO3, which are detected by FAAS. In this procedure, minerals such as Cu+2 and Pb+2 ion could be analyzed in one run by caring out their simultaneous separation and quan3fica3on. At op3mum condi3on the response are linear over concentra3on range of 0.02– 04 gmL1 for Pb2+ and 0.01– 035 gmL1 for Cu2+ion, While the detec3on limit for analytes was 1.9 and 2.9 for Cu2+and Pb2+ ion and The loading capacity was 0.54 and 0.45 mg g1 for Cu2+and Pb2+ ion. The ability of method for repeatable recovery of trace ion are 98.9, and 98.8 with R.S.D. of 1.9 and 2.2 for Cu2+and Pb2+. The low detection limits of these elements in this technique make it a superior alternative to UV–vis and in several applications, also an alternative to ICP techniques. The method has been successfully applied for these metals content evaluation in some real samples including natural water, leaves of spinach and cow liver.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله مدیریت تلفیقی آفات در توسعه کشاورزی پایدار در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مدیریت تلفیقی آفات در توسعه کشاورزی پایدار در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت تلفیقی آفات در توسعه کشاورزی پایدار در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت تلفیقی آفات در توسعه کشاورزی پایدار در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت تلفیقی آفات در توسعه کشاورزی پایدار در pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت و توسعه کشاورزی پایدار در ایران

تعداد صفحات: 6

چکیده:

امنیت غذایی و پایداری در تولید غذا برای افراد جامعه از ارکان مهم توسعه پایدار هر جامعه می باشد. افزایش جمعیت موجب نیاز غذایی شدید شده و این خود توسعه در سطح و عمق اراضی برای تولید بیشتر را سبب شده است. بکارگیری الگوهای توسعه در دهه های گذشته موجب کاربرد وسیع نهاده های کشاورزی به ویژه افزایش کاربرد سموم دفع آفات نباتی و انواع کودهای شیمیایی، فرآورده های هورمونی، مواد نگهدارنده و غیره گشته است که علاوه بر آلوده سازی رودخانه ها و دریاها، فرسایش ژنتیکی و نابودی گونه های زیادی از جانوران و حتی گیاهان و ایجاد عدم تعادل اکولوژیکی در محیط انسان، موجبات گسترش بیماری های مهلک و لاعلاج را نیز فراهم ساخته است. بنابراین ورود به حوزه حساس و قوانین بسیار ظزیف و اثرگذار طبیعت، با واکنش های آمیخته به بیم و امید همراه است.
مبانی اصلی روش شناختی پژوهش حاضر به صورت توصیفی- تحلیلی با جمع آوری داده ها، اطلاعات کمی و کیفی، مشاهدات و تجزیه و تحلیل یافته ها بر اساس نگرش سیستمی، بر مبنای راهبرد پیمایش و با هدف شناسایی و تحلیل عوامل زیربنایی و ابعاد نختلف مدیریت مبارزه تلفیقی با آفات و تحلیل هم وابستگی فعالیت ها و امور مرتبط با مدیریت تلفیقی آفات از دیدگاه کشاورزان به انجام رسیده است و در دفاع از دستاوردهای مدیریت تلفیقی آفات در نیل به توسعه کشاورزی پایدار نگاشته شده است.
مدیریت تلفیقی آفات یکی از مولفه های توسعه پایدار کشاورزی به شمار می رود که بر هم افزایشش تلاش های مرتبط با توانمندسازی کشاورزان، بکارگیری فناوری های مناسب و همساز با محیط زیست و مدیریت یکپارچه استوار است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله مطالعه ضریب نفوذ مؤثر و رفتار خشک شدن خمیر خرمای حاوی مالت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه ضریب نفوذ مؤثر و رفتار خشک شدن خمیر خرمای حاوی مالتودکسترین و پودر آبپنیر در خشک کن لایهنازک (جهت تولید پودر خرما) در pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ضریب نفوذ مؤثر و رفتار خشک شدن خمیر خرمای حاوی مالتودکسترین و پودر آبپنیر در خشک کن لایهنازک (جهت تولید پودر خرما) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ضریب نفوذ مؤثر و رفتار خشک شدن خمیر خرمای حاوی مالتودکسترین و پودر آبپنیر در خشک کن لایهنازک (جهت تولید پودر خرما) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ضریب نفوذ مؤثر و رفتار خشک شدن خمیر خرمای حاوی مالتودکسترین و پودر آبپنیر در خشک کن لایهنازک (جهت تولید پودر خرما) در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
با توجه به افزایش تقاضا برای مصرف پودرهای آماده حاوی شیرینکنندههای غیر مضر در دهه اخیر تحقیق بر روی تولید پودر خرما در حال گسترش است. در این تحقیق بررسی سینتیک خشک شدن خمیر خرما (ضریب نفوذ مؤثر رطوبت) حاوی خرما، مالتودکسترین و پودر آبپنیر موردبررسی قرار گرفت. برای بررسی اثرات ترکیبی دما و سه ترکیب موردنظر از طرPCombined Mixture Designاستفاده شد. نتایج نشان داد که با افزایش میزان خرما، ضریب نفوذ افزایش یافت ولی با افزایش مالتودکسترین و پودر آبپنیر، مقدار ضریب نفوذ کاهش یافت که نشاندهنده کاهش سرعت خشک شدن خمیر خرما است. همچنین نتایج آزمایش بیانگر افزایش ضریب نفوذ مؤثر رطوبت با افزایش دما است. بررسی اثرات ترکیبی نیز نشان داد که در درصدهای پائین پودر پروتئین آبپنیر، اثرات دما بر روی مقدار ضریب نفوذ بهمراتب شدیدتر از زمانی است که مقدار آبپنیر افزایش مییابد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله ارزیابی کارایی سیستم های پایش کیفی رودخانه ها با استفاده ا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی کارایی سیستم های پایش کیفی رودخانه ها با استفاده از تئوری آنتروپی گسسته ( رودخانه جاجرود ) در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کارایی سیستم های پایش کیفی رودخانه ها با استفاده از تئوری آنتروپی گسسته ( رودخانه جاجرود ) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کارایی سیستم های پایش کیفی رودخانه ها با استفاده از تئوری آنتروپی گسسته ( رودخانه جاجرود ) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کارایی سیستم های پایش کیفی رودخانه ها با استفاده از تئوری آنتروپی گسسته ( رودخانه جاجرود ) در pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست

تعداد صفحات: 9

چکیده:

ارزیابی کارایی سیستم های پایش کیفی منابع آب و تلاش برای بهبود وضعیت مؤلفه های مختلف این سیستم ها مانند اصلاح فراوانی نمونه برداری متغیرهای کیفی و مکانیابی مجدد ایستگاه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است . دلیل اصلی اهمیت این موضوع، هزینه قابل توجه ماهانه این سیستم ها می باشد به طوری که کاهش اصلاعات مازاد در این سیستم ها می تواند در کاهش هزینه های سیستم بدون کاهش میزان و دقت اطلاعات حاصل تأثیر قابل توجهی داشته باشد .
در تحقیقات گذشته مانند Ozkul et al. (2000) از تئوری آنتروپی پیوسته ( تحلیلی ) برای ارزیابی و طراحی سیستم های پایش کیفی منابع آب سطحی و زیرزمینی استفاده شده است . مشکل اصلی این مدل ها فرض توزیع چگالی احتمال نرمال و لگ نرمال برای متغیرهای کمی و کیفی سیستم است . مطالعات اخیر نشان دهنده عدم صحت این موضوع در بسیاری از سیستم های منابع آب بوده است . در این مقاله سعی شده است با ایده گرفتن از محاسبه واریوگرام تجربی در روش کریجینگ و با استفاده از یک تئوری جدید آنتروپی تحت عنوان تئوری آنتروپی گسسته، محدودیت مذکور از تحقیقات قبلی حذف شده و ساختار جدیدی برای ارزیابی کارایی سیستم های پایش کیفی رودخانه ها ارائه شود . در این مدل پیشنهادی، وضعیت سیستم از نظر اطلاعات مازاد ارزیابی شده و فراوانی نمونه برداری برای متغیرهای کیفی مختلف بهنگام سازی شده است . برای ارزیابی کارایی مدل پیشنهادی، سیستم های پایش کیفی رودخانه جاجرود که توسط شرکت آب منطقه ای تهران و شرکت آب و فاضلاب تهران بهره برداری می شوند، با این روش ارزیابی شده و مولفه های مختلف سیستم بهنگام سازی شده اند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   141   142   143   144   145   >>   >