مقاله تأثیر سیستم های ماهواره ای عامل بر نقشه برداری حرفه ای در

مقاله تأثیر سیستم های ماهواره ای عامل بر نقشه برداری حرفه ای در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سیستم های ماهواره ای عامل بر نقشه برداری حرفه ای در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سیستم های ماهواره ای عامل بر نقشه برداری حرفه ای در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سیستم های ماهواره ای عامل بر نقشه برداری حرفه ای در pdf :
سال انتشار: 1388
محل انتشار: اولین همایش منطقه ای ژئوماتیک
تعداد صفحات: 8
چکیده:
در سالهای اخیر تهی نقشه در سرتاسر گیتی با سرعت زیادی رو به پیشرفت بوده است و احتیاج به تهی نقشه ها از آنجا ناشی میشود که ممالک مختلف به منظور بهره برداری بیشتر و صحیح تر از منابع طبیعی کشورشان و توسع زندگی خویش ناگزیرند که بهتر و عمیق تر سرزمینی را که در آن زندگی می کنند، بشناسند و از ثروت طبیعی و منابع اقتصادی به منظور تأمین احتیاجات ملی به طور منطقی تری استفاده نمایند.
نیاز به یادآوری ندارد که هرگونه بررسی و کاوش که مربوط به زمین باشد، باید قبلاً روی نقشه انجام گیرد تا عملیات نظری و کورکورانه به کارهای متکی بر مطالعه که با شناخت کامل منطقه همراه خواهد بود، تبدیل شود. در طرح های عمرانی از قبیل ارتباطات، سدسازی، اکتشاف معادن، کشاورزی، انتقال نیروی برق، نفت رسانی و گازرسانی، به نقشه هایی با مقیاس های گوناگون نیاز خواهد بود، بدین معنی که این نوع پروژه ها در مراحل مختلف به نقشه های متفاوت احتیاج دارند.
آموزش های جدید در ارتباط با نقشه برداری با تناقض روبه روست. تناقض خودکفایی در مقابل وابستگی به علم، وسایل و تجهیزات کشورهای جهان اول و پیشرفته، تناقض با گذشت مان را بازگویی می کند، زمانی که ایرانی حرف اول را در اکثر علوم بیان می کرد، لذا لازم می باشد تا با علوم روز دنیا آشنا بوده تا در آینده بتوانیم جایگاه خود را در جهان بیابیم، همچنان که در بسیاری از علوم به چنین مهمی دست یافته ایم. با معرفی تعریف دقیق از نقشه برداری و انواع و هدف از آن، تاریخچ آن در ایران و سایر موارد ذکر گردیده در مقاله، با ایجاد نگرش جدید به این علم به شکل اصولی، گامی مهم در زمین اجرائی و عملی نمودن این علوم که مرتبط با بسیاری از علوم دیگر می باشد، برداریم.

کلمات کلیدی :
» نظر