پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کارآفرینان سازمانی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کارآفرینان سازمانی در word دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کارآفرینان سازمانی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کارآفرینان سازمانی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کارآفرینان سازمانی در word :

دردنیای درحال تحول امروز، کامیابی از آن جوامع و سازمانهایی است که بین منابع کمیاب و قابلیتهای مدیریتی و کارآفرینی منابع انسانی خود رابطه معنی داری برقرار سازد. به عبارتی دیگر جامعه و سازمانی می تواند در مسیر توسعه، حرکت روبه جلو و با شتابی داشته باشد که با ایجاد بسترهای لازم منابع انسانی خود را به دانش و مهارت کارآفرینی مولد تجهیز کند تا آنها با استفاده از این توانمندی ارزشمند، سایر منابع جامعه و سازمان را به سوی ایجاد ارزش وحصول رشد و توسعه، مدیریت و هدایت کنند.
امروزه که کار و فعالیت شکل تازه ای به خود گرفته است و به سوی خودکارفرمایی و خوداشتغالی در حرکت است. کارآفرینی و کارآفرینان نقش کلیدی در روند توسعه و پیشرفت اقتصادی جوامع مختلف ایفا می کنند. تجارب کشورهایی مانند ژاپن، کره جنوبی، مالزی و هند آکنده از فعالیتهای چشمگیر کارآفرینانی بوده است که امروز به توسعه یافتگی کشور خود می بالند. باید توجه داشت که کارآفرینان تنها به ایجاد فرصتهای شغلی جدید نمی پردازند بلکه با ساختار، تفکر، تحرک و فرهنگ لازم دست به تخریب خلاق می زنند تا از دل ویرانه های کهن بنای رفیع آبادانی و پیشرفت را برافرازند.

کشور ما که با مشکلات زیاد اقتصادی مانند نرخ بالای تورم و بیکاری مواجه است برای رهایی از این مسائل در بخش خصوصی و دولتی نیاز به کارآفرینان سازمانی با شهامت، خلاق، نوآور و ریسک پذیر دارد تا در راستای رشد و توسعه سازمان و جامعه خود دست به کار شده و طرحی نو دراندازند.

باتوجه به نقش و اهمیت کارآفرینی و سابقه درخشان کارآفرینان در توسعه بسیاری از کشورها و باتوجه به مشکلات اقتصادی زیادی که کشور ما با آن مواجه بوده و دست یاری از هر سویی می طلبد، ترویج و اشاعه مفهوم کارآفرینی، بسترسازی برای فرهنگ حامی کارآفرینی و مهمتر از همه تربیت افراد (بویژه تحصیلکردگان) کارآفرین سازمانی برای تمامی جوامع بــه خصوص برای جوامع درحال توسعه ای مانند ایران از اهمیت و ضرورت حیاتی برخوردار است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق حکم دادگاه در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق حکم دادگاه در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق حکم دادگاه در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق حکم دادگاه در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق حکم دادگاه در word :

معین بودن موضوع حکم دادگاه
اصل دیگری که برای صدور اجرائیه لازم است معین بودن حکم موضوع است به همین جهت ماده 3 قانون اجرای احکام مدنی می گوید«حکمی که موضوع آن معین نیست قابل اجرا نمی باشد » موضوع حکم ممکن است خلع ید از ملک با پلاک مشخص باشد. ممکن است ادای دین یا تسلیم عین منقول باشد ممکن است انجام کاری یا خودداری و ترک عملی باشد که در همه این موارد موضوع معین است ولی چنانکه محکوم به انتقال ملکی بدون ذکر خصوصیات باشد حکم به دلیل معین نبودن موضوع انتقال، قابلیت اجرا ندارد. موضوع حکم یا محکوم به ممکن است تمکین زن از شوهر باشد. که در این صورت موضوع معین است اما اگر زن حاضر به اجرای مفاد اجرائیه نباید، کاری از عهده مامور اجراء ساخته نیست. اثر چنین حکم و اجرائیه ای عدم اساتحقاق زن به نفیه و کسوه است و با تنظیم صورت مجلس عملیات اجرا پایان می یابد. اما اگر موضوع حکم، بازگشت زن به منزل زوج باشد، در این صورت عملیات اجرائی نسبت به بازگرداندن به منزل زوج صورت می پذیرد. بعضی از اشکالاتی که در جریان انجام عملیات اجرا پیش


می آید و یا محکوم علیه سعی دارد پیش آورد مربوط به همین وضعیت محکوم به است.
گاهی واقع در حکم دادگاه ابهام وجود دارد و نیاز هست که دادگاه نظر خود را روشن سازد. گاهی هر یک به نفع خود میدانند که در مورد محکوم به حدود و ثغور آن مطالبی را عنوان نمایند که اگر دائره اجراء نتواند موضوع را مشخص سازد از طریق دادگاه رفع ابهام می شود. این مطالب مفصل در مباحث آینده توضیح داده می شود.
گاهی واقعا در حکم دادگاه ابهام وجود دارد و نیاز هست که دادگاه نظر خود را روشن سازد. گاهی هر یک به نفع خود میدانند که در مورد محکوم به و حدود و ثغود آن مطالبی را عنوان نمایند که اگر دائره اجراء نتواند موضوع را مشخص سازد از طریق دادگاه رفع ابهام می شود. این مطالب مفصل در مباحث آینده توضیح داده می شود.
اجرای حکم بدون اجرائیه رای در دادگاه ها
لازم اجرای حکم صدور اجرائیه نسبت بعضی ممکن است حکم دادگاه همانطور که صادر شده انجام پذیرد و نظر محکوم له در حدود حکم صادر تامین شود در حالیکه اجرائیه ای هم در کار نباشد و این حالت در دو صورت امکان پذیر است اول مواد دری که محکوم علیه به حکم تسلیم می گردد و نیازی به صدور اجرائیه پیدا نمی شود دوم موارد که قانون پیش بینی کرده است تقریبا تمامی احکام دیوان عدالت در این قسمت قرار می گیرد اجرای رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری فرمود و مصوبات دولت اعلام ابطال آئین نامه و یا تصویب نامه از جانب این دیوان آن مصوبه قدرت اجرائی را از دست میدهد.
در مورد اجرای اجباری رای دادگاهها
1- هیچ حکمی از احکام دادگاه ها دادگستری به موقع اجرا گذارده نمی شود مگر اینکه قطعی شده با قرار اجرا موقت آن در مواردی که قانون معین می کند صادر شده باشد.
2- احکام دادگاههای دادگستری وقتی به موقع اجرا گذارده می شود که به محکوم علیه و با وکیل با قائم مقام قانونی او ابلاغ شده و محکوم له یا نماینده و یا قائم مقام قانونی او کتبا این تقاضا را از دادگاه بنماید.
3- حکمی که موضوع آن معین ثبت قابل اجرا نیست.
4- اجرای حکم با صدور اجرای توسط دادگاه به عمل می آید مگر این که در قانون ترتیب دیگری مقرر شده باشد.
5- صدور اجرائیه با دادگاه نخستین است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله سازمان های نوین در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله سازمان های نوین در word دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله سازمان های نوین در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله سازمان های نوین در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله سازمان های نوین در word :

سازمان های نوین

مقدمه :
مدل سنتی سازمان یا به عبارتی گروه های بزرگ کارکنان که وظایف تخصصی را با هماهنگی متمرکز انجام می دهند، در سال های زیادی از قرن بیستم، از نظر اقتصادی قابل قبول بود. ولی امروزه این نوع سازمان ها اعتبار و سودمندی چندانی ندارد، زیرا بسیار پرهزینه هستند و از کاربری لازم نیز بی بهره اند. سازمان های جدید دیگر در بند هرم های سلسله مراتبی نیستند که در قله آن مدیر ارشدی که همه چیز را می داند و همه چیز را می بیند قلمرو پیرامون را تحت نظر داشته باشد.

به اعتقاد شوان تایسون، احتمالات بی شماری وجود دارند که اشکال سازمان های مقتدر جریه*** حاصل از بین رفتن لایه ها و سلسله مراتب هاست.
آنچه درآینده به وفور دیده خواهد شد، اشکال سازمانی هستند که ساختارشان مبتنی بر تشریک مساعی واحدهای مستقل بنا می شود.

(محمدعلی حسین نژاد، 1381)

چارلز هندی در کتاب «عصر بی خردی » می گوید که در اینده گردش کار سازمان ها دچار تحولات و تغییرات عمیقی خواهد شد. به عقیده او سازمان ها در حال تبدیل از سازمان های کار فشرده به ساختارهای جدید که بر پایه دانش استوار است، می باشند. هندی پیدایش سه نوع سازمان را در آینده پیش بینی کرده که عبارتند از :
الف) سازمان شامروک یا شبدری

هندی می گوید این نوع سازمان دارای سه لایه مرتبط و به یکدیگر پیوسته می باشد که از سه گروه کاملا مشخص و متمایز از کارکنان تشکیل می گردد و هر گروه اهداف و انتظارات خاص خود را از سازمان دارد. این سه لایه عبارت می باشند از :
الف -1- کارکنان هسته ای
این گروه سلسله اعصاب سازمان هستند و برای سازمان دارای اهمیت حیاتی می باشند. هم دارای تخصص های خاص بوده و هم تخصص های عام و کلی را دارند که سازمان اداره و فن آوری را که جایگزین قسمت اعظم نیروی کار شده، کنترل می نمایند.
کارکنان هسته ای وفاداری زیادی نسبت به سازمان دارند، از مهارت و انعطاف پذیری قابل توجهی برخوردارند، اغلب در کسوب مربی، مشاور و تسهیل کننده فعالیت ها می باشد تا در مقام مدیر یا مدیر عامل و امثال آن.

(دکتر سیدرضا سید جوادین، 1382)
الف – 2- کارکنان قراردادی
این کارکنان بر اساس قرارداد و بر پایه حقوق مشخص متعهد به انجام کاری خاص می شوند و پرداخت به آنها بر اساس نتایج کار خواهد بود تا زمان مصروفه.
امتیاز این لایه سازمان این است که سازمان ها و شرکت ها فقط در مقابل نتیجه ای که دریافت می کنند پول پرداخت می نمایند و هم اینکه در هنگام تقلیل تقاضا برای کالائی و یاکم شدن منابع تأمین آن کالا طرف قرارداد باید با مشکل درگیر شود تا مدیریت سازمان و شرکت.
(فرزاد فخیمی، 1379)

الف – 3- نیروی کار قابل انعطاف
این لایه شامل افرادی است که تمایلی به کار تمام وقت ندارند، معمولا کارهای متفاوتی انجام می دهند، متعهد به کار یا احتمالا یک گروه کاری اند ولی تعهد قوی نسبت به خود سازمان و یا مفهوم یک حرفه برای خود ندارند ولی سازمان را قادر می سازند که به تغییرات غیر قابل پیش بینی پاسخگو باشند و در برآوردن نیاز و تقاضای مشتریان به موقع اقدام نمایند.
به هر حال «سازمان شامروک» در حالی که از نظر کارکنان رسمی بسیار کوچک است دارای بازده زیادی می باشد و می توان آن را بر اساس یک بوروکراسی کوچک و یا مدیریت مدرن سازماندهی کرد. (سید رضا سید جوادین، 1382)
ب ) سازمان فدرال یا شبکه ای

فدرالیسم عبارت است از گروه های مستقلی که تحت یک پرچم واحد به هم می پیوندند و دارای برخی جنبه های هویتی مشترک هستند. فدرالیسم به دنبال بزرگ شدن از طریق کوچک نگه داشتن، یا حداقل حفظ استقلال، از طریق پیوستن به یکدیگر به صورت اختیاری و در جهت مشارکت است.
سازمان شبکه ای، شبکه ای از سازمان هاست و مرزهای سازمان مختلف، استقلال کاری بالا و برنامه ریزی استراتژیک بوده، هدف های چندگانه مورد توجه است.

این نوع سازمان از اختیارات سازمان با ساختارهای کوچک و محدود استفاده می نماید، ولی از قدرت و منابع سازمان های بزرگ بهره می برد. سازمان از نوع فدرال بیش ترین توجه را به آینده دارد و همواره کارکنان خود را برای رقابت های فشرده آماده نگه می دارد.
(سیدرضا سیدجوادین، 1382)
ج ) سازمان سه بعدی
سازمان شامروک و سازمان فدرال در صورت توسعه و تکامل به سازمان دیگری تبدیل می شود که «چارلز هندی» آن را سازمان سه بعدی با سه بعد هوش، اطلاعات و عقیده عنوان کرده است.
در این نوع سازمان کارمند باید دارای هوش کافی برای حل و فصل مسائل درون و برون سازمانی باشد و مرام خود را اطلاعات کافی مجهز نماید.

وظیفه مدیر در این گونه سازمان در نقش مربی، مشاور و تسهیل کننده فعالیت ها و امور جاری سازمان می باشد تا برخورد رسمی و ریاست گونه با مشکلاتی که در سازمان پدیدار می شود.
(فرزاد افخمی، 1379)
سازمان های مجازی
امروزه دیدن یک سازمان کار چندان ساده ای نیست. ما شاهد سازمان های گوناگون تجاری، آموزشی و ; هستیم که هر روز گسترده تر می شوند. سازمان ها دارای مرزهای مشخص و نامشخص و چرخه حیات می باشند.

ویژگی عمده مسائل سازمان های امروزی در بزرگی و وسعت میزان داده ها و اطلاعات است.
ساختارهای جدید سازمانی با بهره گیری از تکنولوژی اطلاعاتی و تأکید بر بهره وری نیروی انسانی به وجود آمده است. ازجمله این سازمان ها، سازمان مجازی است.
(فریبا عدلی، 1380)

تعریف سازمان مجازی
سازمان مجازی سازمانی است که گردآوردن بهترین تخصص ها، نبود مرزبندی های سنتی، برخورداری از قدرت انعطاف و بهره گیری از فرصت های محیطی از ویژگی های آن است.
(سید مهدی الوانی، 1380)
فلسفه وجودی سازمان های مجازی
سازمان های مجازی قواعد خود را بر اصول ویژه ای استوار کرده اند که عبارتند از :
– فلسفه اول : رضایت و کامیابی مشتریان است.

– فلسفه دوم : مهارت و دانایی کارکنان است.
– فلسفه سوم : سازمان مجازی به روحیه عمیق همکای کارکنان با یکدیگر تأکید دارد. (اساس سازمان مجازی)
– فلسفه چهارم : آمادگی برای تغییر است، سازمان باید خود را برای بهره گیری از فرصت های نهفته و تغییرات آینده آماده سازد. (وفا غفاریان، 1378)

نمودار فلسفه وجودی سازمان های مجازی
ویژگی های سازمان مجازی
– مبتنی بر اطلاعات است.

– غیرمتمرکز است ولی از نظر فن آوری شدیداً متمرکز عمل می کند.
– انعطاف پذیر، چابک و سریعاً قابل انعطاف است.
– سرمایه گذاری های آن بهینه بوده و هزینه های سربار در آن حذف می شود.
– خلاق، پویا، سازگار و همراه با ساختار مجازی مبتنی بر کار گروهی است.
– تکنولوژی ارتباطات از ویژگی مهم و اصل آن است.
– مهارت و تخصص کارکنان بالاست.

– سازمان وجود دارد ولی قبل رؤیت نیست.
(احمد تابنده، 1379)
مشخصات سازمان های مجازی
– نداشتن مرز مشخص
– استفاده از منابع مشترک (توان مالی نیروی انسانی)
– غیرمتمرکز بودن از نظر زمانی

– متغیر بودن شرکا
– همسانی و برابری شرکا
– ارتباط الکترونیکی (پست الکترونیکی، پست صوتی، ویدئو کنفرانس)
– گرد آوردن بهترین تخصص ها و تجربه ها
– کارائی و اثربخشی بالا
– حضور فیزیکی در کل جهان
– ارتباط کارکنان از راه دور

– عملیات تجاری به صورت الکترونیک
24/2/86 ، www.AFTab.ir)
اهداف عمده سازمان مجازی
1- بهره برداری به موقع از انواع منابع موجود در بازار به منظور ارتقاء کیفیت و افزایش ارزش محصولات.
2- به کار گماردن نیروی کار متخصص از هر قشر، طبقه و ملیت
3- ایجاد نظارت درونی و خودجوش که تنها از محیطی بودن ابهام، قدرتمند و دارای اصول اجرائی مشترک و اعتماد قلبی و واقعی برمی آید.

(علیرضا رضایتمند، 1380)
مزایای مجازی شدن
1- کاهش هزینه ها
2- افزایش کارایی
3- افزایش سوددهی
4- افزایش سرویس دهی به مشتریان

(غلامحسین حیدری، رضا یوسفی سعیدآبادی – اسدا; خدیوی، 1381)
معایب مجازی شدن سازمان ها
1- افزایش ساعات انجام کار
2- کاهش تحرک به ویژه فعالیت فیزیکی کار
3- افزایش میزان کارهای رویتن
4- کاهش میزان فرصت های شغلی
(حیدری، سعیدآبادی، خدیوی، 1381)

انواع سازمان مجازی
الف) سازمان مدولار (پارندی) :
این سازمان فعالیت های غیر راهبردی را در زنجیره ارزشی مشخص و آن ها را به واحدهای خارجی محول می کند با این شیوه هزینه های سازمان کاهش و نیروی مدیریت صرف فعالیت های اصلی و اساسی می شود.

ب) سازمان شبکه ای (Net work) :
سازمان شبکه ای از سازمان هاست که با ارتباطات درونی و بیرونی، گروه های شایسته و متخصص انعطاف پذیری بالا، محور قرار دادن مشتری و هماهنگی با شرکا بیرونی، شکل مناسبی برای انجام کار در محیط متغیر و متحول امروزی است.

ج) سازمان بدون مرز :
سازمان در ارتباط با درون و بیرون هیچ گونه مرزی نمی شناسد، محدودیت های سازمانی از میان می رود و ارتباط مؤثری میان تولیدکنندگان، مشتریان و افراد درونی و بیرونی سازمان به وجود می آید.
(حیدری، سعیدآبادی، خدیوی، 1381)
* نارسایی ها و چالش های موجود بر سر راه سازمان مجازی
1- عدم وجود شغل مادام العمر برای کارکنان
2- حضور زمان زیاد مدیران در پشت میز
3- نیاز به فن آوری های اطلاعاتی و مخابراتی
4- کاسته شدن از میزان قدرت و کنترل و هماهنگی مدیریت

5- نیاز به دسترسی اطلاعات به صورت گرافیکی
6- آشنایی کارکنان با مهارت هایی چون سواد رایانه ای، زبان های خارجی و کار تیمی
7- تفاوت در مدیریت ها، شیوه کارهای انفرادی و گروهی و روش های ارتباطی
8- مشکل فرهنگی و روانی برخورد با فن آوری های نوین که معمولاً بخشی از مردم در مقابل تغییر واکنش منفی نشان می دهند و باعث تأخیر در استفاده مناسب از آن ها می شود.
(www.Aftab.ir)

موج چهارم یا عصر مجازی
تاریخ پیشرفت بشر در طول سه عصر کشاورزی، صنعت و اطلاعات به عنوان سه موج اساسی اتفاق افتاده است. وقتی الوین تافلر در کتاب موج سوم، عصر اطلاعات را به عنوان موج جدید مطرح کرد و آن را تغییر اساسی جهان برشمرد، کسی فکر دولت الکترونیکی، آموزش الکترونیکی، تجارت الکترونیکی و ایجاد میلیون ها شغل جدید را در این زمینه نداشت.
چهارمین موج تغییر عصر مجازی نام دارد. عصر مجازی نهایت توسعه و پیشرفت فن آوری اطلاعات در فضای سه بعدی و محیطی مبتنی بر دانش است.

خصوصیات عصر مجازی
1- بیشتر امور به صورت غیرفیزیکی انجام می شود (مثلا برای خرید از فروشگاه دور دست و حتی در کشوری دیگر نیاز به حضور فیزیکی خریدار و فروشنده در یک مکان ثابت نیست).
2-گسترش و توسعه مدارس و دانشگاه های مجازی (یک استاد در آن واحد می تواند در منزل دانشجو وارد ده ها روستا، شهر و کشور و مکان دلخواه آموزش مجازی دهد.)
3- تولید انبوه کالاهای فیزیکی محدود می شود و کالاهای غیرفیزیکی مانند اطلاعات، موسیقی و فیلم افزایش چشم گیری خواهند یافت.
4- تمام اموری که امروزه در عصر اطلاعات و موج سوم با پسوند الکتریکی مطرح می شوند در عصر مجازی دارای پسوند مجازی خواهند بود.
(پول مجازی جایگزین پول الکترونیکی، تجارت مجازی جایگزین تجارت الکترونیکی و نهایتاً دولت مجازی جایگزین دولت الکترونیکی)

5- فردگرایی و دیکتاتوری (به علت دوسویه بودن رسانه ها) از جوامع حذف و کار گروهی و تفکر جمعی شکل خواهد گرفت.
6- چون از نظر تئوری در عصر مجازی مشکلات معیشتی، تهیه ابزار کار، دسترسی به دانش و اطلاعات وجود نداردف شرایط برای توجه بیشتر به مسائل معنوی و مذهبی افزایش خواهد یافت.
7- در این عصر تغییرات اساسی در رفتار و اخلاق بشر به وجود خواهد آمد.
(حذف بعضی از صفات بر بعضی انسان ها مانند دروغگویی، کلاهبرداری، قتل و غارت و;) بدلیل علنی و قابل پی گیری بودن.

سازمان بدون مرز
این ساختار فاقد مرزهای سنتی هستند. در این ساختارها جریان روان اطلاعات و ارتباطات با واحدهای خارجی مشتریان، تولیدکنندگان و سایر واحدها برقرار است و سازمان در ارتباط با درون و بیرون هیچ گونه مرزی را نمی شناسد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله ماشینهای برداشت ذرت در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ماشینهای برداشت ذرت در word دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ماشینهای برداشت ذرت در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ماشینهای برداشت ذرت در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ماشینهای برداشت ذرت در word :

ماشینهای برداشت ذرت

ذرت ارزشمندترین محصول زراعی ما به حساب می‌آید. شما می‌توانید این محصول را در تمام 50 ایالت پیدا کنید. این محصول بیشترین زمین زراعی را اشغال کرده است. این محصول یک محصول ملی است که سالها پیش قبل از آنکه اروپاییان به سرزمین ما بیایند توسط هندیان به آمریکا راه یافته است و می‌توان گفت که از آمریکا به سایر کشورها برده شده است.

در سالهای اخیر زه و زمینهای زیر کشت ذرت تنها برای دانه مورد برداشت قرار می‌گیرد (خوشه‌ها پوست کنده شده یا چیده می‌شوند قبل از جمع‌آوری کل محصول) و زمینهای باقی‌مانده جهت چرا یا خوراک یا تعلیف سایر حیوانات اهلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گسترش ماشینهای برداشت ذرت
مدت زمان نه چندان دوری خوشه‌های ذرت با دست برداشت می‌شد. ماشینهایی که شما امروزه مورد استفاده قرار می‌دهید نسبت به ماشینهای اولیه کاملا جدید هستند.

در حدود سالهای 1951 بیشتر از زمینهای زیر کشت با دست برداشت می‌شدند. امروزه در سایر کشورها بخش وسیعی از زمینها هنوز هم با دست برداشت می‌شوند.
تاریخ‌های لیست شده در زیر تاریخچه تکاملی ماشینهای برداشت ذرت را نشان می‌دهد.
1880 اولین جمع کننده با اهمیت ذرت ثبت شد.
1885 پوست کن و خردکن ذرت اختراع شد.

1892 جمع‌کننده ذرت به صورت تجاری ساخته شد.
1928 جمع‌کننده دو ردیفه سوار ساخته شد.؟؟؟
از سال 1946 اصلاحات زیادی در ماشینهای جمع‌آوری ذرت انجام شد و آن را تبدیل به یک ماشین مهم در صنعت کشاورزی ماشینی نمود.
از دهه 30 به بعد ماشینهای جمع‌کننده و پوست کننده وارد عمل شدند که کاری ترکیب از دو عمل جمع‌آوری و پوست کندن را انجام می‌دادند و اکنون که ماشینهای برداشت به بازار آمده‌اند که جهت برداشت ذرت قابل انطباق می‌باشند و به یکی از مهمترین و محبوب‌ترین ماشینهای برداشت تبدیل شده‌اند.

نوع و اندازه ماشینهای برداشت ذرت
در این بخش ما سه نوع از ماشینها را بررسی خواهیم کرد.
1 ـ ماشینهایی که ذرت را می‌چینند. این نوع از ماشینها تنها خوشه ذرت را (بلال) تنها از ساقه ایستاده آن می‌چینند. اما خوشه را پوست نمی‌کنند و دانه را جدا نمی‌سازند که نوع اصلاح یافته این ماشین ذرت شیرین را نیز برداشت می‌نماید.

2 ـ ماشینهایی که ذرت را جمع‌آوری می‌کنند. نام Corn-Picker اغلب برای این ماشین مصطلح است در حالیکه در اصل این یک ماشین چیننده و پوست کننده می‌باشد. این دستگاه خوشه‌ها را از ساقه‌های ایستاده در زمین چیده و سپس برگهای اطراف آن را جدا می‌نماید.
3 ـ ماشینهای جمع‌کننده و پوست‌کننده. این ماشین خوشه‌های چیده شده جمع‌آوری کرده و سپس برگهای آن را جدا کرده سپس دانه‌های آن را از غلاف خوشه جدا می‌سازد. این دستگاه را می‌توان به دستگاههایی که خوشه ذرت را می‌چینند متصل کرد.

4 ـ کمباین ذرت: این ماشینها دو، سه، چهار، شش یا حتی هشت هِد دارند. که این هدها جایگزین میله‌های برنده ساقه می‌گردند. این هدها خوشه ذرت را از ساقه آن جدا نموده یا به اصطلاح می‌چینند و سپس خوشه‌های چیده شده را به سمت کمباین می‌فرستند. سپس خوشه‌های ذرت در محفظه‌هایی قرار گرفته و دانه‌ها از خوشه‌ جدا می‌شوند. آنگاه در بخش دیگر دستگاه همانند سایر دانه‌ها، حبه ذرت از سایر خاشاک کاملا جدا شده و دانه‌های تمیز به دست می‌آیند.

هدهای استاندارد دارای عرض کاری در حدود 36 تا 42 اینچ دارند در حالیکه عرض کار خاصی در حدود 20 تا 32 اینچ نیز وجود دارد. برای عرض کار 20 اینچ هدها توانایی کار همزمان در چهار، شش یا هشت ردیف را دارند. ؟؟؟ متصل کردن و جدا نمودن هدها، با دقت فراوانی پیاده شده‌اند تا عمل تغییر حالت از برداشت غلات به برداشت ذرت به راحتی و آسانی انجام پذیرد. این عمل را می‌توان در محل نگهداری هدهای برداشت ذرت انجام داد.

Corn-Peeker
بیشترین بحث ما در این قسمت با این دستگاه می‌باشد. بخش اصلی که خوشه ذرت را از ساقه آن می‌چیند با کمی تغییر در کمباین برداشت نیز استفاده می‌گردد. به همین علت بیشتر مطالعه شما درباره Corn-Peeker می‌تواند در رابطه با هدهای کمباین نیز مورد استفاده قرار گیرد.

انواع Corn-Peeker

انواع این دستگاهها را بر اساس نحوه توان‌گیری آنها می‌توان به بخشهای زیر تقسیم کرد:
1‌ ـ کششی: که این نوع را تراکتور به دنبال خود کشیده و نیرو توسط PTO به آن منتقل می‌شود.
2ـ‌ سوار: که این نوع بر تراکتور سوار بوده و نیروی خود را توسط ‌PTO دریافت می‌کند.
3‌ ـ‌ خودرو: که این نوع خود حرکت کرده و نیرویش را خودش مستقلا تامین می‌نماید.

ظرفیت و سایز
ظرفیت دستگاه غالبا توسط ردیفهای، عمل بیان می‌شود. همانطور که مدل پایه یک یا دو ردیفه می‌باشد.
دو نوع سوار و کششی در دو سایز یک یا دو ردیفه ساخته می‌شوند اما نوع خودرو تنها در نوع دو ردیفه ساخته می‌شود.

سرعت انجام کار
این فاکتور بستگی به پستی و بلندی زمین تحت کشت و شرایط حاکم بر آن و همچنین شرایط محصول از جمله ایستاده بودن ساقه‌ها و یا خوابیده بودن آنها، رطوبت ساقه‌ها و خوشه‌ها، میزان دانه خوشه‌ها، و سایر فاکتورها دارد. این شرایط گسترده باعث می‌شوند که حرکت دستگاه جهت یک برداشت خوب و مناسب محدود شده و در بازه خاص سرعتی قرار گیرد.

شما از حرکت سریع با ماشین برداشت ذرت سودی نخواهید برد.
زمانی که شرایط ایده آل باشند کار مناسب با سرعتهای زیر امکان‌پذیر خواهد بود.
1 ‌ـ‌ با ماشین یک ردیفه نوع کششی 6 تا 8 جریب در روز
2 ـ‌ با ماشین یک ردیفه نوع سوار 8 تا 10 جریب در روز
3 ‌ـ‌ با ماشین دو ردیفه سوار 20 جریب در روز

4‌ ـ‌ با ماشین دو ردیفه خودرو 20 تا 30 جریب در روز

قدرت‌های مورد نیاز
ماشین یک‌ ردیفه خوشه‌چین ـ تراکتوری با قدرت کششی گاو آهن یک تا دو خیشه ماشین یک ردیفه خوشه‌ جمع‌کن Corn-Peeker)) ـ تراکتوری با قدرت کششی گاوآهن دو خیشه، ماشین دو ردیفه خوشه جمع‌کن (Corn-Peeker) ـ تراکتوری با قدرت کششی گاوآهن 2 یا 3 خیشه.

طرز کار و دستور العمل واحدهای اصلی
واحد جمع‌آوری:

قسمت اصلی این بخش پوزه‌ها، زنجیرهای جمع‌آوری و صفحه‌های استیل با طول زیاد و شیب مایل و یا به عبارتی تقسیم‌گرها، می‌باشند. نوع دو ردیفه سوار همچنین مقسم مرکزی نیز دارد. در بعضی مدلها شما می‌توانید این صفحه مقسم مرکزی را توسط فرمان تراکتور نیز حرکت دهید.
پوزه‌های جمع‌آوری کننده فولادی می‌باشند و می‌توان گفت که در سطح زمین شناور بوده و از پایان ساقه‌ها حرکت می‌کنند و آنها را به سمت زنجیرهای جمع‌آوری کننده راهنمایی می‌کنند. کفشک‌های فولادی که در زیر پوزه‌ها قرار دارند مانع از فرو رفتن آنها در خاک می‌شوند. برای هر ردیف برداشت دو زنجیر جمع‌آوری و گاهی اوقات در بعضی مدلها 3 زنجیر جمع‌آوری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این زنجیرها که دارای انگشتی‌های فولادی هستند که flights نامیده می‌شوند. این انگشتی‌ها ساقه‌ها را گرفته و آنها را به سمت بخش خوشه‌چینی راهنمایی می‌کنند.

واحد خوشه‌چینی:
خوشه‌ها توسط یک جفت از غلطکهایی که بسیار نزدیک به هم قرار گرفته‌ و بلند می‌باشند از ساقه خود چیده می‌شوند. این غلطکها دارای طراحی‌های مختلفی می‌باشند. اما در همگی آنها شیب قرارگیری به سمت بالا بوده و گردش آنها به طرف یکدیگر است و همچنین تمامی این غلطکها به صورت حلزونی یا کوژ تولید می‌گردند و دندانه دار می‌گردند. دندانه یک غلطک هنگام کار مابین دو دندانه غلطک کناری است قرار می‌گیرد.

به خاطر فضای کمی که مابین غلطکها است و همچنین شیب به طرف بالای آنها گردش آنها به سمت یکدیگر. دو غلطک ساقه‌ها را به سرعت مابین خود می‌کشند. اما فضای بسته مانع از رد شدن خوشه می‌گردد و به این ترتیب خوشه از ساقه جدا شده و به سمت بخش جدا کردن پوست و برگ می‌رود.
قبل از آنکه به سمت واحد پوست کنی حرکت داده شوند برگها و ضایعات خشن آنها گرفته می‌شود. اگر چنانچه ذرت کاملا خشک باشد و خوشه‌ها و برگها نتوانند به راحتی از میان رولها عبور کنند شما می‌توانید پیچهای مخصوصی را به رولها متصل کنید . این عمل باعث چیدن راحت‌تر خوشه‌ها در هنگام کار در شرایط دشوار می‌گردد.

واحد پوست‌کنی:
دستگاههایی که تنها ذرت را می‌چینند و برداشت کنند‌ه‌های ذرت شیرین واحد پوست‌کنی ندارند. در آن ماشینها خوشه‌ها پس از آنکه چیده شدند توسط واحد خوشه‌چینی برگها و خاشاک آنها گرفته شده و سپس در انتهای مسیر توسط بالابرهایی خوشه‌ تمیز به واگن‌های حمل ریخته می‌شود در Corn-Peeker واحد پوست‌کنی خوشه ذرت حاصل از واحد ذرت چینی را دریافت می‌نمایند.
در حال حاضر دو نوع متفاوت از واحدهای پوست کنی وجود دارد.

1 ـ ادامه دهنده یا ترکیبی از یک ماشین که واحد پوست‌کنی بعد از واحد خوشه‌چینی آمده است.
2 ـ واحد پوست‌کنی جدا و مستقل بوده و به واحد خوشه‌چین کاری ندارد.
در هر دو نوع این دستگاهها 2 یا تعداد بیشتری غلطک برای هر ردیف از کاشت ذرت مورد استفاده قرار می‌گیرند. انواع مختلف غلطک پوست کنی در انواع مختلف ماشینها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

یکی از این جفت‌ها در شکل 33-4 نشان داده شده است. سطح این غلطکها از فولاد می‌باشد که به صورت مارپیچ بالارونده یا صاف هستند. در بعضی موارد در هر دو غلطک که یک جفت را بوجود می‌آورند از نظر جنس با یکدیگر متفاوتند به صورتی که یکی از آنها از جنس صفحات لاستیکی قابل تعویض است و در بعضی موارد دیگر هر دو غلطک از یک جنس می‌باشند. اما هر کدام از آنها دارای قسمتهای لاستیکی می‌باشند. همچنین در این موارد حرکت غلطکها نسبت به یکدیگر دارای زمان‌بندی خاصی است. به صورتی که هنگام گردش بخش لاستیکی یک غلطک در مجاورت قسمت فلزی غلطک دیگر قرار می‌گیرد.

در طرح نشان داده شده در شکل 33-7 یک غلطک پوست‌کنی دارای سطح لاستیکی که جفت شده است با یک سیلندر فلزی که سطح آن از جنس فلز نرم است دیده می‌شود. این غلطک فلزی دارای فنرهای مخصوص نرمی در سطح خود است که جهت پوست‌کنی تا حدی در لاستیک غلطک مجاور خود فرو می‌رود.
عمل پوست‌کنی زمانی بهبود می‌یابد که خوشه‌ها به صورت ثابت در پایین، مقابل غلطک نگه داشته شود. در بعضی از طراحی‌ها جهت انجام این امر فشارهای مختلف مورد نیاز توسط صفحه‌های فشاری قابل تنظیم تامین می‌گردد. این صفحات روی غلطکها سوار شده و جهت فشار مورد نیاز قابل تنظیم هستند. همچنین در بعضی از مدلها یک نوار لاستیکی خوشه را با فشار قابل تنظیمی بصورت سر و ته گرفته و آن را به سمت غلطکها حرکت می‌دهد.
واحد تمیز کننده

اگر چنانچه ذرت را به خاطر دانه‌های آن برداشت می‌شود بهتر است که آنها تمیز شوند. همچنین دانه‌های تمیز شده راحت‌تر نگهداری می‌شوند زیرا که حتی مقدار ناچیزی از خاشاک و پوسته‌ها ممکن است باعث خسارات جدی گردد.

عمل تمیز کردن توسط جداکننده‌ خاشاک مکانیکی و همچنین توسط وزش باد صورت می‌گیرد. غلطکهای تمیز کننده و متدهای مربوط به آن خاشاک و پوسته‌های ناشی از عمل پوست کنی را پس از آنکه آنها از لای غلطکهای پوست کنی خارج شدند از دانه‌ها جدا ساخته و به روی زمین می‌ریزند. وزش باد باعث می‌شود که خاشاک بذرها از میان آنها خارج شده و از میان غلطکهای پوست‌کننده به بیرون بریزد. در بعضی از مدلها باد بر روی غلطکهای پوست کننده می‌وزد. شدت وزش بنابر نیاز جهت خارج ساختن پوسته‌ها، برگها، قطعات ساقه و سایر خاشاک قابل تنظیم می‌باشد.

نگهدارنده ذرت‌های پوست کنده شده (دانه‌های ذرت)
بعضی از دستگاهها ذرت را دانه نیز می‌کنند و آن را از خوشه چوبی جدا می‌نمایند. این دستگاههای Corn-Peeker این عمل را مخصوصا در زمانی که محصول کاملا خشک می‌باشد انجام می‌دهند. مقداری از این عمل ممکن است توسط غلطکهای خوشه‌چین و بعضی توسط غلطکهای پوست‌کننده انجام پذیرد.

دانه‌هایی که توسط غلطکهای خوشه‌چین جدا شده‌اند به روی زمین ریخته و هدر می‌روند اما دانه‌هایی که توسط غلطکهای پوست کننده جدا می‌شوند ذخیره می‌شوند. زیرا که در داخل مخزن دانه‌های ذرت می‌ریزند. جایی که آنها تمیز شده و به سمت واگنهای حمل برده می‌شوند.
یک نوع از نگهدارنده‌های دانه ذرت تشکیل شده از یک غربال و زنجیر حمل کننده که در زیر غلطکهای پوست کننده قرار گرفته‌اند. ذرت دانه شده در بین غلطکهای پوست کننده می‌افتد و سپس از میان سوراخهای غربال عبور کرده و به واگن حمل برده می‌شوند. زنجیر نگهدارنده نقش تمیز کردن سوراخهای غربال را از کاه و کلش برعهده دارد.

ضمایم دانه‌کننده
این ضمایم برای بعضی از مدلهای Corn-Peeker در دسترس می‌باشند.
ناودانها و بالا برنده‌های دانه به واگن حمل.

ناودانهای انتهای ماشین ذرت‌های پوست‌کنده شده و دانه شده را از بخش جمع‌آوری دریافت می‌کنند. ناودانها به اندازه کافی بزرگ هستند تا زمان گردش در انتها هر ردیف بتوانند دانه‌ها را به راحتی در داخل واگن بریزند. اما در زمان گردش شما ناچار به توقف بالا برنده‌ها هستید زیرا در این هنگام واگن درست زیر بالابرنده قرار ندارد.

یک زنجیر عبور دهنده فولادی با دندانه‌های عریض فولادی دانه‌ها به سمت واگن حمل بالا برده و در آن خالی می‌کنند. یک کلاچ مخصوص جهت بالابرنده واگن‌ها در نظر گرفته شده که آن را می‌توان از روی صندلی راننده به راحتی فعال کرد.
در بعضی از ماشینها این کلاچ کمک می‌کند تا شما دانه‌های ذرت را در امتداد یا انتهای واگن حمل بنابر شرایط بریزید که این عمل باعث حفظ دانه‌های ذرت از ریخته شدن بر روی زمین می‌گردد.

 

خلاصه و مروری بر نحوه کار Corn-Peeker (پاک‌کننده دانه ذرت)
ماشینهای سوار دو ردیف (نوع غلطکی زنجیره‌وار)
در این ماشینها غلطکهای پوست کنی ادامه‌ای از غلطکهای خوشه‌چین نیستند بلکه یک جفت غلطک خوشه‌چین و یک جفت غلطک پوست‌کن برای هر ردیف در نظر گرفته می‌شوند. غلطک پوست کنی که داخلی‌تر است از جنس فولاد نرم و غلطک همراه با آن از جنس فولاد با روکش لاستیکی می‌باشد. قسمت انتهایی در بالای هر کدام از غلطکها بخش کوچک شیارداری وجود دارد که به خروج کلش کمک می‌نماید. عمل پوست‌کنی به صورت زیر می‌باشد:
غلطکهای پوست‌کن با سرعت زیاد به سمت یکدیگر می‌گردند. هر کدام از غلطکها دارای 26 صفحه لاستیکی در پشت سطح خارجی خود می‌باشند به صورتی که غلطکها در زمان گردش طوری تایم‌بندی شده‌اند که این صفحات به یکدیگر فشرده می‌شوند و پوست خوشه‌ها را از آنها جدا می‌کنند.

ماشینهای یک ردیف (نوع نیمه‌سوار)
پوزه‌های قابل انعطاف ساقه‌های کوتاه و به‌ هم ‌پیچیده را جمع‌آوری می‌کنند. صفحه‌های جمع‌کننده ساقه‌ها را از روی زمین بلند کرده و سپس آنها را می‌شکنند و مانع از جدا شدن خوشه‌ها می‌شوند.
زنجیرهای جمع‌کننده ساقه‌های بریده شده را چیده و به سمت غلطکهای خوشه چین می‌برند. این غلطکها خوشه‌ها را از ساقه جدا کرده و سپس خوشه‌ها را به سمت اولین بالابر هدایت می‌کنند. غلطکهای پوست کن به راحتی توسط یک اهرم قابل تنظیم هستند تا در شرایط مختلف قابل استفاده باشند. در انتهای بالایی غلطکهای پوست‌کن باقی مانده ساقه‌ها توسط بادامکهایی جدا می‌شوند. اولین بالابرنده خوشه‌های پوست کنده شده را به سمت جعبه دانه‌کن حمل

می‌کند. در انتهای بالایی بالابرنده بادامکهایی باقی‌مانده کاه و کلش موجود را از محصول جدا می‌کنند. یک میله همزن در جعبه دانه‌کن کمک می‌کند تا خوشه‌ها به سمت بالا حرکت کرده و به سمت غلطکها حرکت کنند. زنجیرهای آویز فلزی که سنگین نیز هستند و همچنین فنرها ذرت را بر روی غلطکهای چوبی حرکت می‌دهند که در آنها غلطکهای فولادی پوست‌کن و همچنین غلطکهای لاستیکی وجود دارند.

پوسته‌ها و کلش جدا شده از دانه‌ها توسط فنرها به پایین ریخته می‌شوند. سوراخهایی که در انتهای بالایی فنرها وجود دارند دانه‌ها را به سمت بالابرنده جهت ریختن در واگن حمل عبور می‌دهند.

زمانی که ذرت خوشه‌ای و ذرت دانه‌ شده به داخل ناودان بالابرنده به سمت واگن حمل ریخته می‌شوند به وسیله جریان هوایی که توسط فن تولید شده است تمیز می‌گردند. ناودان بالابرنده دارای بزرگی مناسبی است تا زمان گردش ماشین در انتهای هر ردیف مانع از ریختن دانه‌ها گردد. بالابرنده‌ها دانه‌ها را از ماشین به واگن‌های حمل حرکت می‌دهند.

 

توان عمل
واحدهای جمع‌کننده به صورت سوار یا کششی هستند. توان مورد نیاز خود را از موتور تراکتور تامین می‌نمایند. توان مورد نیاز توسط ؟؟؟ و یا PTO گرفته می‌شود.
نیرو ابتدا به یک دنده اصلی منتقل می‌گردد. جهت حرکت بخشهایی که کار سنگین‌تری دارند از زنجیر و برای بخش‌هایی که کار سبک‌تری دارند مانند فن‌ها از تسمه‌های V شکل استفاده می‌گردد.
کلاچهای لغزشی به منظور حفاظت از واحدهای اصلی دستگاه مورد استفاده قرار می‌گیرند. اکثر مدلها از کلاچهای لغزشی جهت 1ـ بخش اصلی 2ـ بخش بالابرنده 3ـ حرکت زنجیرهای حمل استفاده می‌کنند. در بعضی از مدلها یک کلاچ لغزشی منفصل جهت استفاده در بخش پوست‌کنی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در بعضی از مدلها از کلاچ سایشی جهت استفاده در فن دستگاه بهره گرفته می‌شود تا از بار دادن‌های ناگهانی به فن در زمان استارت دستگاه جلوگیری شود.
کلاچهای لغزشی ابزار امنی هستند که اگر درست تنظیم شوند مانع از شکستن بخشهای مختلف می‌گردند. آنها را می‌بایست به اندازه‌ای محکم کرد تا در زمان کار عادی سر نخورند اما در زمانی که دستگاه گیر کرده یا بند شده است سرخورده و مانع آسیب رسیدن به دستگاه گردند.

سوار کردن یک Corn-Peeker
تقریبا تمام انواع سوار این دستگاه از نوع وارد کننده نیرو می‌باشند. زمانی که دستگاه از حالت مولد خارج می‌گردد توسط جکهایی در حالت ایستاده نگه داشته می‌شود. این حالت باعث می‌شود که دستگاه در ارتفاع مناسبی برای سوار شدن دوباره قرار داشته باشد.
مراحل اصلی سوار کردن یک دستگاه بصورت زیر است:
ابتدا تراکتور را به عقب برده تا در راستای شاسی دستگاه و واحد بالابرنده قرار گیرد و سپس آن را به محور عقب توسط پیچ‌های نگه‌دارنده متصل می‌کنند. سپس بخش‌های حفاظتی را بالا برده و از روی زمین جدا می‌کنیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله استخراج زئین و کاربردهای آن در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله استخراج زئین و کاربردهای آن در word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله استخراج زئین و کاربردهای آن در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله استخراج زئین و کاربردهای آن در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله استخراج زئین و کاربردهای آن در word :

چکیــده: زئــین یکــی از پــروتئین هــای ذخیــره ای اصــلی ذرت مــی باشــد کــه %45-50 از پــروتئین هــای ذرت را شــامل مــی شــود. علــی رغــم ارزش تغذیــه ای پــایین آن، بواســطه ی منحصــر بــه فــرد بــودنش در تشــکیل پوشــش هــای ضــد روغنــی، ضــد آب، شــفاف و نفــوذ ناپــذیر بــه میکروارگانیســم جایگــاه ویــژه ای در ســاخت بیــوپلی مرهــای ســنتزی و فــیلم هــای قابــل تجزیــه زیســتی دارد.. از آن جــا کــه زئــین، پتانســیل خــوبی در بعضــی کاربردهــا دارد، تلاش هـای متعـددی انجـام شـده اسـت تـا پروسـه ای تجـاری و کـم هزینـه بـرای تولیـد زئـین ارائـه شـود. در حالیکـه مطالعـه بـرای بهینـه کـردن شرایط استخراج، روشـهای تولیـد، خـالص سـازی و فـراوری زئـین همچنـان ادامـه دارد، دسـتاوردهای مختلفـی حاصـل ایـن تحقیقـات مـی باشـد. در ایـن تحقیق به تعدادی از این روش ها وکاربردهای زئین پرداخته می شود.

کلمات کلیدی:”ذرت”،”استخراج”، “پروتئین”، “زئین”

مقدمه:

زئــین، پــرولامین ذخیــره ای آندوســپرم ذرت مــی باشــد کــه بــرای اولــین بــار در ســال 1897 براســاس حلالیــت آن در محلــول الکلــی- آبــی شناســایی شــد. عمــده ی زئــین در آندوســپرم ذرت قــرار دارد و محلــول در الکــل مــی باشــد. غیــر محلــول بــودن آن در آب اســتفاده ی آن را در محصــولات غــذایی انسانی محـدود سـاخته اسـت. بنـابراین تمرکـز اصـلی از نیمـه ی قـرن 20 روی امکـان اسـتفاده ی آن بـه عنـوان پلـی مـر غـذایی بـوده اسـت کـه تـلاش هــای متعــددی انجــام شــد تــا پروســه ای تجــاری و کــم هزینــه بــرای زئــین ارائــه شــود . (Shulka & cheryan, 2001) زئــین بــه طــور یکنواخــت در اجزایــی بــه نــام “zein-bodies” کــه حــدود 1 میکرومترانــد در سیتوپلاســم ســلول هــای آندســپرم ذرت بــین گرانــول هــای نشاســته کــه 15-35 میکرومتراند، توزیع یافته اند .(Duvick, 1961)

روش های متعددی برای تولید زئـین وجـود دارد کـه بسـیاری از ایـن پروسـه هـا در سـطح آزمایشـگاهی بـاقی مانـده و بـه کـاربرد تجـاری نرسـیده اسـت. تفاوت های اصـلی کـه بـین پروسـه هـای مختلـف وجـود دارد شـامل: (1 مـاده ی اولیـه (2 حـلال بـرای اسـتخراج (3 روش بـرای خـالص سـازی زئـین (4 روش های بازیافت آن می باشد .(Wattson & Ramstad, 1987)

ماده ی اولیه:

ماده ی اولیه را می توان از ذرت یا محصولات جانبی حاصل از پروسه روی ذرت تهیه کرد:
ذرت بـه 4 روش اصـلی پروسـه مـی شـود: -1 آسـیاب کـردن خشـک -2 آسـیاب کـردن مرطـوب -3 فراینـد قلیـایی -4 فراینـد خـرد کـردن مرطـوب
.(Wattson & Ramstad, 1987)
ذرت فرایند شده با قلیـا و یـا ذرت حاصـل از آسـیاب خشـک بـرای مصـرف انسـانی مـورد اسـتفاده قـرار مـی گیـرد. محصـول هـای اصـلی آسـیاب کـردن مرطـوب، نشاسـته و روغـن مــی باشـد. در حـالی کــه محصـول اصـلی فراینــد قلیـایی، اتـانول مــی باشـد. محصـول فرعــی پروتئینـی ذرت بـه روش آســیاب مرطــوب، (CGM ) Corn Gluten Meal و (CGF) Corn Gluten Feed مــی باشــد . محصــولات فراینــد قلیــایی، (DDG ) distiller dried grain و اتــانول مــی باشــد. از CGM، DDG و DMC بــرای تهیــه ی زئــین اســتفاده مــی شــود Corn Gluten .(Shulka & cheryan, 2001) (CGM) Meal از محصولات فرعی پروسه ی آسیاب مرطوب می باشد و حاوی حداقل %60 پروتئین (براساس خشک) می باشد. لذا نه تنها

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >