پروژه دانشجویی مقاله در مورد دکتر مصطفی چمران در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد دکتر مصطفی چمران در word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد دکتر مصطفی چمران در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد دکتر مصطفی چمران در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد دکتر مصطفی چمران در word :

من‏المؤمنین‏رجال‏صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی‏نحبه و منهم من ینتظر و مابدلوا تبدیلا.
»قرآن کریم- الاحزاب آیه23«
سخن گفتن از شهیدی با ابعاد گوناگون، ‌از اسوه‏ای که جمع اضداد بود، از آهن و اشک، ‌از شیر بیشه نبرد و عارف شب‏های قیرگون، از پدر یتیمان و دشمن سرسخت کافران بسیار سخت بلکه محال است.

سخن گفتن از شهید دکتر مصطفی چمران، این مرد عمل و نه مرد سخن، این نمونه کامل هجرت، جهاد و شهادت، این شاگرد مکتب علی(ع)، این مالک‏اشتر جنوب لبنان و حمزه کربلای خوزستان سخت و دشوار است. چرا که حتی نمی‏توان یکی از ابعاد وجودی او را آنگونه که هست، توصیف کرد و نبایست انتظار داشت که بتوانیم تصویر کاملی در این مختصر از او ترسیم نمایئم، که مردان و رهروان راه علی(ع) و حسین(ع) را با این کلمات مادی و معیارهای خاکی نمی‏شود توصیف نمود و سنجید.

این مروری است گذرا و سریع، بر حیات کوتاه اما پرحادثه و سراسر تلاش، ایثار، عشق و فداکاری شهید دکتر مصطفی چمران.

تولد:
دکتر مصطفی چمران در سال 1311 در تهران، خیابان پانزده خرداد، بازار آهنگرها، سرپولک متولد شد.

تحصیلات:
وی تحصیلات خود را در مدرسه انتصاریه، نزدیک پامنار، آغاز کرد و در دارالفنون و البرز دوران متوسطه را گذراند؛ در دانشکده فنی دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد و در سال 1336 در رشته الکترومکانیک فارغ‏التحصیل شد و یک‏سال به تدریس در دانشکده‌ فنی پرداخت.
وی در همه دوران تحصیل شاگرد اول بود. در سال 1337 با استفاده از بورس تحصیل

ی شاگردان ممتاز به امریکا اعزام شد و پس از تحقیقات‏علمی در جمع معروف‏ترین دانشمندان جهان در دانشگاه کالیفرنیا و معتبرترین دانشگاه امریکا –برکلی- با ممتازترین درجه علمی موفق به اخذ دکترای الکترونیک و فیزیک پلاسما گردید.

فعالیت‏های اجتماعی:
از 15سالگی در درس تفسیر قرآن مرحوم آیت‏الله طالقانی، در مسجد هدایت، و درس فلسفه و منطق استاد شهید مرتضی مطهری و بعضی از اساتید دیگر شرکت می‏کرد و از اولین اعضاء انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران بود. در مبارزات سیاسی دوران دکتر مصدق از مجلس چهاردهم تا ملی شدن صنعت‏نفت شرکت داشت و از عناصر پرتلاش در پاسداری از نهضت‏ملی ایران در کشمکش‏های مرگ و حیات این دوره بود. بعد از کودتای ننگین 28 مرداد و سقوط حکومت دکتر

مصدق،‌ به نهضت مقاومت ملی ایران پیوست و سخت‏ترین مبارزه‏ها و مسئولیت‏های او علیه استبداد و استعمار شروع شد و تا زمان مهاجرت از ایران، بدون خستگی و با همه قدرت خود، علیه نظام طاغوتی شاه جنگید و خطرناک‏ترین مأموریت‏ها را در سخت‏‏ترین شرایط با پیروزی به انجام رسانید.
در امریکا، با همکاری بعضی از دوستانش، برای اولین‏بار انجمن اسلامی دانشجویان امریکا را

پایه‏ریزی کرد و از مؤسسین انجمن دانشجویان ایرانی در کالیفرنیا و از فعالین انجمن دانشجویان ایرانی در امریکا به شمار می‏رفت که به دلیل این فعالیت‏ها، بورس تحصیلی شاگرد ممتازی وی از سوی رژیم شاه قطع می‏شود. پس از قیام خونین 15 خرداد سال 1342 و سرکوب ظاهری مبارزات مردم مسلمان به رهبری امام‏خمینی(ره) دست به اقدامی جسورانه و سرنوشت‏ساز می‏زند و همه

 

پل‏ها را پشت‏سر خود خراب می‏کند و به همراه بعضی از دوستان مؤمن و هم‏فکر، رهسپار مصر می‏شود و مدت دو سال، در زمان عبدالناصر،‌ سخت‏ترین دوره‏های چریکی و جنگ‏های پارتیزانی را می‏آموزد و به عنوان بهترین شاگرد این دوره شناخته می‏شود و فوراً مسئولیت تعلیم چریکی مبارزان ایرانی به عهده او گذارده می‏شود.

به علت برخورداری از بینش عمیق مذهبی، از ملی‏گرایی ورای اسلام گریزان بود و وقتی در مصر مشاهده کرد که جریان ناسیونالیسم عربی باعث تفرقه مسلمین می‏شود، به جمال عبدالناصر اعتراض کرد و ناصر ضمن پذیرش این اعتراض گفت که جریان ناسیونالیسم عربی آنقدر قوی است که نمی‏توان به راحتی با آن مقابله کرد و با تأسف تأکید می‏کند که مات هنوز نمی‏دانیم که بیشتر این تحریکات از ناحیه دشمن و برای ایجاد تفرقه در بین مسلمانان است. به دنبال آن، به چمران و یارانش اجازه می‏دهد که در مصر نظرات خود را بیان کنند.

در لبنان:
بعد از وفات عبدالناصر، ایجاد پایگاه چریکی مستقل، برای تعلیم مبارزان ایرانی، ضرورت پیدا می‏کند و لذا دکتر چمران رهسپار لبنان می‏شود تا چنین پایگاهی را تأسیس کند.

او به کمک امام موسی‏صدر، رهبر شیعیان لبنان، حرکت محرومین و سپس جناح نظامی آن، سازمان «امل» را براساس اصول و مبانی اسلامی پی‏ریزی نموده که در میان توطئه‏ها و دشمنی‏های چپ و راست، با تکیه بر ایمان به خدا و با اسلحه شهادت، خط راستین اسلام انقلابی را پیاده می‏کند و علی‏گونه در معرکه‏های مرگ و حیات به آغوش گرداب خطر فرو می‏رود و در طوفان‏های سهمناک

سرنوشت، حسین‏وار به استقبال شهادت می‏تازد و پرچم خونین تشیع را در برابر جبارترین ستم‏گران روزگار، صهیونیزم اشغال‏گر و هم‏دستان خونخوار آنها، راست‏گرایان «فالانژ»، به اهتزاز درمی‏آورد و از قلب بیروت سوخته و خراب تا قله‏های بلند کوه‏های جبل‏عامل و در مرزهای فلسطین اشغال شده از خود قهرمانی‏ها به یادگار گذاشته؛ در قلب محرومین و مستضعفین شیعه جای گرفته و شرح این مبارزات افتخارآمیز با قلمی سرخ و به شهادت خون پاک شهدای لبنان، بر کف خیابان‏های داغ و بر دامنه کوه‏های مرزی اسرائیل برای ابد ثبت گردیده است.

 

پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران:
دکتر چمران با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، بعد از 23 سال هجرت، به وطن باز می‏گردد. همه تجربیات انقلابی و علمی خود را در خدمت انقلاب می‏گذارد؛ خاموش و آرام ولی فعالانه و قاطعانه به سازندگی می‏پردازد و همه تلاش خود را صرف تربیت اولین گروه‏های پاسداران انقلاب در

سعدآباد می‏کند. سپس در شغل معاونت نخست‏وزیر در امور انقلاب شب و روز خود را به خطر می‏اندازد تا سریع‏تر و قاطعانه‏تر مسئله کردستان را فیصله دهد تا اینکه بالاخره در قضیه فراموش ناشدنی «پاوه» قدرت ایمان و اراده آهینن و شجاعت و فداکاری او بر همگان ثابت می‏گردد.

در کردستان:
در آن شب مخوف پاوه، همه امیدها قطع شده بود و فقط چند پاسدار مجروح، خسته و دل‏شکسته در میان هزاران دشمن مسلح به محاصره افتاده بودند. اکثریت پاسداران قتل‏عام شده بودند و همه شهر و تمام پستی و بلندی‏ها به دست دشمن افتاده بود و موج نیروهای خونخوار دشمن لحظه به ‏لحظه نزدیک‏تر می‏شد

. باران گلوله می‏بارید و می‏رفت تا آخرین نقطه مقاومت نیز در خون پاسداران غرق گردد. ولی دکتر چمران با شهامت و شجاعت و ایثارگری فراوان توانست این شب هولناک را با پیروزی به صبح امید متصل کند و جان پاسداران باقی‏مانده را نجات دهد و شهر مصیبت‏زده را از سقوط حتمی برهاند.
آنگاه فرمان انقلابی امام‏خمینی(ره) صادر شد. فرماندهی کل قوا را به دست گرفت و به ارتش فرمان داد تا در 24 ساعت خود را به پاوه برساند و فرماندهی منطقه نیز به عهده دکتر چمران واگذار شد.

رزمندگان از جان گذشته انقلاب، اعم از سرباز و پاسدار به حرکت درآمدند و همه تجارب انقلابی، ایمان، فداکاری، شجاعت،‌قدرت رهبری و برنامه‏ریزی دکتر چمران در اختیار نیروهای انقلاب قرار گرفت و عالی‏ترین مظاهر انقلابی و شکوهمندترین قهرمانی‏ها به وقوع پیوست و در عرض 15 روز شهرها و راه‏ها و مواضع استراتژیک کردستان به تصرف نیروهای انقلاب اسلامی درآمد و کردستان از خطر حتمی نجات یافت و مردم مسلمان کرد با شادی و شعف به استقبال این پیروزی رفتند.

 

وزارت دفاع:
دکتر چمران بعد از این پیروزی بی‏نظیر به تهران احضار شد و از طرف رهبر عالیقدر انقلاب، امام‏خمینی(ره)، به وزارت دفاع منصوب گردید.
در پست جدید، برای تغییر و تحول ارتش از یک نظام طاغوتی، به یک سلسله برنامه‏های وسیع بنیادی دست زد که پاک‏سازی ارتش و پیاده کردن برنامه‏های اصلاحی از این قبیل است تا به یاری خدا و پشتیبانی ملت، ارتشی به وجود آید که پاسدار انقلاب و امنیت استقلال کشور باشد و رسالت مقدس اسلامی ما را به سرمنزل مقصود برساند.

مجلس:
دکتر مصطفی چمران در اولین دور انتخابات مجلس شورای اسلامی، از سوی مردم تهران به نمایندگی انتخاب شد و تصمیم داشت در تدوین قوانین و نظام جدید انقلابی، بخصوص در ارتش،‌ حداکثر سعی و تلاش خود را بکند تا ساختار گذشته ‌ارتش به نظامی انقلابی و شایسته ارتش اسلامی تبدیل شود. در یکی از نیایش‏های خود بعد از انتخاب نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی، اینسان خدا را شکر می‏گوید:

«خدایا، مردم آنقدر به من محبت کرده‏اند و آنچنان مرا از باران لطف و محبت خود سرشار کرده‏اند که به راستی خجلم و آنقدر خود را کوچک می‏بینم که نمی‏توانم از عهده آن به درآیم. خدایا، تو به من فرصت ده، توانایی ده تا بتوانم از عهده برآیم و شایسته این همه مهر و محبت باشم.»
وی سپس به نمایندگی رهبر کبیر انقلاب اسلامی در شورایعالی دفاع منصوب شد و مأموریت یافت تا بطور مرتب گزارش کار ارتش را ارائه کند.

در خوزستان:
گروهی از رزمندگان داوطلب، به گِرد او جمع شدند و او با تربیت و سازماندهی آنان، ستاد جنگ‏های نامنظم را در اهواز تشکیل داد. این گروه کم‏کم قوت گرفت و منسجم شد و خدمات زیادی انجام داد. تنها کسانی که از نزدیک شاهد ماجراهای تلخ و شیرین،‌ پیروزی‏ها و شکست‏ها، شهامت‏ها و شهادت‏ها و ایثارگری‏های آنان بودند، به گوشه‏ای از این خدمات که دکترچمران شخصاً مایل به تبلیغ و بازگویی آنها نبود، آگاهی دارند.

ایجاد واحد مهندسی فعال برای ستاد جنگ‏های نامنظم یکی از این برنامه‏ها بود که به کمک آن، جاده‏های نظامی به سرعت در نقاط مختلف ساخته شد و با نصب پمپ‏های آب در کنار رود کارون و احداث یک کانال به طول حدود بیست کیلومتر و عرض یک متر در مدتی حدود یک‏ماه، آب کارون را به طرف تانک‏های دشمن روانه ساخت، به طوری که آنها مجبور شدند چند کیلومتر عقب‏نشینی کنند و سدی عظیم مقابل خود بسازند و با این عمل فکر تسخیر اهواز را برای همیشه از سر به دور دارند.
یکی از کارهای مهم و اساسی او از همان روزهای اول، ایجاد هماهنگی بین ارتش، سپاه و

نیروهای داوطلب مردمی بود که در منطقه حضور داشتند. بازده این حرکت و شیوه جنگ مردمی و هماهنگی کامل بین نیروهای موجود، تاکتیک تقریباً جدید جنگی بود؛ چیزی که ابرقدرت‏ها قبلاً فکر آن را نکرده بودند.

متأسفانه این هماهنگی در خرمشهر بوجود نیامد و نیروهای مردمی تنها ماندند. او تصمیم داشت به خرمشهر نیز برود، ولی به علت عدم وجود فرماندهی مشخص در آنجا و خطر سقوط جدی اهواز، موفق نشد ولی چندین‏بار نیروهایی بین دویست تا یک‏هزار نفر را سازماندهی کرده و به خرمشهر فرستاد و آنان به کمک دیگر برادران مقاوم خود توانستند در جنگی نابرابر مقابل حملات پیاپی دشمن تا مدت‏ها مقاومت کنند.

محرم ماه شهادت و پیروزی سوسنگرد:
پس از یأس دشمن از تسخیر اهواز، صدام سخت به فتح سوسنگرد دل‏بسته بود تا رویای قادسیه را تکمیل کند و برای دومین‏بار به آن شهر مظلوم حمله کرد و سه روز تانک‏های او شهر را در محاصره گرفتند و روز سوم تعدادی از آنان توانستند به داخل شهر راه یابند.

دکتر چمران که از محاصره تعدادی از یاران و رزمندگان شجاع خود در آن شهر سخت برآشفته بود، ‌با فشار و تلاش فراوان خود و آیت‏الله خامنه‏ای، ارتش را آماده ساخت که برای اولین‏بار دست به یک حمله خطرناک و حماسه‏‏آفرین نابرابر بزند و خود نیز نیروهای مردمی و سپاه پاسداران را در کنار ارتش سازماندهی کرد و با نظمی نو و شیوه‏ای جدید از جانب جاده اهواز- سوسنگرد به دشمن یورش بردند. شهیدچمران پیشاپیش یارانش، به شوق کمک و دیدار برادران محاصره شده در

سوسنگرد، به سوی این شهر می‏شتافت که در محاصره تانک‏های دشمن قرار گرفت. او سایر رزمندگان را به سوی دیگری فرستاد تا نجات یابند و خود را به حلقه‌ محاصره دشمن انداخت؛ چون آنجا خطر بیشتر بود و او همیشه به دامان خطر فرو می‏رفت. در این هنگام بود که نبرد سختی درگرفت؛ نیروهای کماندوی دشمن از پشت تانک‏ها به او حمله کردند و او همچون شیری در میدان، در مصاف با دشمن متجاوز از نقطه‏ای به نقطه‏ای دیگر و از سنگری به سنگری دیگر می‏رفت

. کماندوهای دشمن او را زیر رگبار گلوله خود گرفته بودند، تانک‏ها به سوی او تیراندازی می‏کردند و او شجاعانه بدون هراس از انبوه دشمن و آتش شدید آنها سریع، چابک، برافروخته و شادان از شوق شهادت در رکاب حسین(ع) و در راه حسین(ع

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی گزارش عملیات کاشت ، داشت و برداشت و پیش بینی میزا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی گزارش عملیات کاشت ، داشت و برداشت و پیش بینی میزان متوسط عملکرد در مزارع گندم در سال زراعی 86در85 در word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی گزارش عملیات کاشت ، داشت و برداشت و پیش بینی میزان متوسط عملکرد در مزارع گندم در سال زراعی 86در85 در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی گزارش عملیات کاشت ، داشت و برداشت و پیش بینی میزان متوسط عملکرد در مزارع گندم در سال زراعی 86در85 در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی گزارش عملیات کاشت ، داشت و برداشت و پیش بینی میزان متوسط عملکرد در مزارع گندم در سال زراعی 86در85 در word :

مقدمه :
گندم معمولی در محدوده وسیعی از شرایط آب و هوایی جهان رشد می کند و در حقیقت این گیاه سازگارترین گونه های غلات است ، زمینه های زیادی در سرتاسر جهان در مقایسه با سایر گیاهان زراعی ، به کشت آن اختصاص داده شده است . در ایران هم مانند بسیاری از کشورهای جهان ، نان حاصله از گندم مهمترین ماده غذایی روزانه مردم را تشکیل می دهد و نقش عمده ای در تأمین انرژی و پروتئین مورد نیاز بدن بعهده دارد این گیاه به صورت ابی و دیم در بیشتر اقلیم های کشور قابلیت کشت را دارد . ر

عایت اصول مناسب صحیح در زمینه آماده سازی زمین و کاشت این محصول اساسی می تواند ضمن جلوگیری از اتلاف بی رویه نهاده ها باعث تعداد بوته سبز مناسب در هکتار شده و عملکرد را به نحو قابل ملاحظه ای افزایش می دهد . بعد از کاشت گندم مرحله داشت با اجرای عملیات همچون آبیاری ، تغذیه ( کود سرک ) ، مبارزه با آفات ، بیماریها و علفهای هرز آغاز می شود که اجرای صحیح و به موقع آنها علاوه بر افزایش کیفی و کمی محصول باعث حفظ محیط زیست و پایداری تولید می گردد . به همان نسبت که عملیات کاشت و داشت

اهمیت زیادی دارند ف در برداشت محصول نیز باید توجه کافی مبذول شود ، تا برداشت در زمان مناسب صورت گیرد و از تلفات گندم در اثر عوامل مختلف جلوگیری شود پس اهمیت برداشت گندم از سایر موارد کاشت و داشت کمتر که نبوده شاید مهم تر نیز باشد ، چون کوتاهی در این مرحله در واقع تلاش سایر مراحل را تضییع می کند .
نام بهره برداری : عبدالرضا حردانی

نوع بافت زمین رسی و در سطح 65 هکتار واقع در روستای ملیحان کشت شده است عملیات کاشت بوسیله کوود پاشی سانتریفیوژ انجام شد .
عملیات تهیه زمین شامل ماخار ، شخم ، دیسک سبک و سنگین ( 3 نوبت ) مال ، کودپاشی و بذر پاش با کود پاش سانتریفیوژ .
بذر گندم مصرفی از نوع چمران است که به میزان kg/ha 300 در تاریخ 20/8/85 بذر پاش شد .
کود پایه مصرفی شامل kg/ha 200 سوپر فسفات تریپل ، kg/ha 50 اوره .
آبیاری اول زمین در تاریخ 26/8/85 انجام گردید .

عملیات داشت :
در طی بازدیدهایی که از زمین ایشان انجام گرفت سطح سبز مزرعه 95% تشخیص داده شد . بدین ترتیب عملیات تهیه زمین و کشت به اتمام رسید و زمان انجام عملیات داشت شروع شد . در طی بازدیدهای مکرر از زمین ایشان در تاریخ 9/10/85 علفهای هرز پهن برگ و بار یک برگ زمین ایشان کاملاٌ مشهود بود که از جمله علفهای هرز پهن برگ می توان پنیرک ، یونجه باغی ، کنگر وحشی و بار یک برگ می توان چچم ، فالاریس و یولاف وحشی را نام برد .

وضعیت مزرعه از لحاظ تراکم بوته در متر مربع ( 150 بوته ) و تعداد پنجه ( 3-2 پنجه ) و خونه از لحاظ دانه بندی نسبتاٌ خوب می باشد و بر اساس محاسبه انجام شده میزان متوسط عملکرد در هکتار3700 کیلوگرم می باشد .

نام بهره برداری : حمید امیری
نوع بافت زمینی است و در سطح 65 هکتار واقع در روستای ملیحان کشت شده است . که عملیات کاشت بوسیله کود پاش سانتیریفیوژ انجام شده است .
عملیات تهیه زمین شامل ماخار ، شخم با گاو آهن ،‌دیسک سنگین و سبک ( 3 نوبت ) ماله ، کودپاشی و بذر پاشی .
بذر گندم مصرفی از نوع چمران است که به میزان kg/ha 300 در تاریخ 23/8/85 بذر پاشی شد .
کود پایه مصرفی شامل kg/ha 150 فسفات آمونیم می باشد .
آبیاری اول زمین در تاریخ 24/8/85 انجام شد .

عملیات داشت :
وضعیت زمین از لحاظ تراکم بوته در متر مربع ( 110 بوته ) و تعداد پنجه( 3-2 پنجه ) و خوشه از لحاظ دانه بندی به علت شوری زمین نسبتاٌ خوب است و بر اساس محاسبه انجام شده میزان متوسط عملکرد در هکتار 3200 کیلوگرم می باشد .

نام بهره بردار : کریم حردانی
نوع بافت زمین است و در سطح 40 هکتار کشت شده است که عملیات کاشت بوسیله کود پاشی سانتیریفیوژ در تاریه 23/8/85 انجام شد .
عملیات تهیه زمین شامل ماخاره ، شخم ، گاو آهن ، دیسک ( 3 نوبت ) ، ماله ، کود پاشی و بذر پاشی .
بذر گندم مصرفی از نوع چمران است که به میزان kg/ha 250 بذر پاش شد .
کود پایه مصرفی 200 کیلوگرم در هکتار فسفات آمونیوم بود .
آبیاری اول زمین در تاریخ 23/8/85 انجام شد .

عملیات داشت :
وضعیت زمین از لحاظ تراکم بوته در متر مربع ( 110 بوته ) و تعداد پنجه ( 3-2 ) و خوشه از لحاظ دانه بندی نسبتاٌ خوب بوده و بر اساس محاسبه انجام شده میزان متوسط عملکرد در هکتار 3300 کیلوگرم می باشد .

نام بهره برداری : عبدالنبی ناصری
نوع بافت زمین است و در سطح 30 هکتار کشت شده است که عملیات کاشت کود پاشی سانتیریفیوژ در تاریخ 20/8/85 انجام شد .
عملیات تهیه زمین شامل ماخار ، شخم با گاو آهن ، دیسک سبک ، و سنگین ، ماله ، کود پاشی و بذر پاشی .
بذر گندم مصرفی از نوع چمران است که به میزان kg/ha 250 بذر پاشی شد .
کود پایه مصرفی شامل kg/ha 150 فسفات آمونیوم بود .

آبیاری اول زمین در تاریخ 30/8/85 انجام شد .
وضعیت مزرعه از لحاظ تراکم بوته در متر مربع ( 140 بوته ) و تعداد پنجه ( 3-2 پنجه ) و خوشه از لحاظ دانه بندی بسیاتر خوب بود و بر اساس محاسبه انجام شده میزان متوسط عملکرد در هکتار 3600 کیلوگرم می باشد .

مشکلات فنی و اجرایی :
1- شور بودن اراضی
2- ناهموار بودن اراضی
3- کوچک بودن قطعات

4- عدم دستسری به ادوات مورد نیاز برای کشت مکانیزه و از جمله ردیفکار و کمبینات .
5- خاکی بودن کانالهای درجه 3 و 4 .

6- با توجه به شور بودن اراضی و نیاز شدید به کود پتاسه متأسفانه در موقع تهیه زمین به اندازه کافی در دسترس کشاورز نمی باشد .
7- عدم استفاده از نهره مضاعف و در نتیجه سرعت بالای آب در هنگام ورد به زمین که باعث تلفات تعداد زیادی از بذور می شود .
8- عدم وجود جاده جهت دسترسی به مزارع که یکی از عمده ترین مشکلات اینجانب برای حضور به موقع و مستمر در مزارع بوده .
9- نبودن وسیله نقلیه مناسب جهت بازدید به موقع و مورد نیاز در مزارع .

پیشنهادات :
1- با توجه به اینکه قسمتی از اراضی شور می باشند و نیاز شدید به احداث زهکشی دارد و از طرفی اگر برخی از کشاورزان در اراضی خود اقدام به احداث زهکشی نمایند مشکل شوری حل نخواهد شد . لا جا دارد که سازمان جهاد کشاورزی نسبت به احداث زهکشی برای کل اراضی و نیز متقاعد کردن کشاورزان به انجام این امر مهم اقدام نماید .
2- به منظور تسطیح اساسی اراضی با توجه به کوچک بودن قطعات و عدم امکان ماله زدن به صورت گوشه به گوشه ( ضربدری ) لازم است که دولت تسهیلات بانکی سهل الوصول کم بهره در اختیار متقاضیان قرار دهد که از نظر نقشه برداری کشاورزان را یاری نماید .

3- با توجه به اینکه فرهنگ کشاورزی منطقه از لحاظ تعاون و همکاری با یکدیگر خیلی ضعیف می باشد ( مانند عدم رضایت جهت احداث زهکش در اراضی ) و این امر ضربه بزرگ ب تولید در منطقه وارد می کند لذا به نظر می رسد که دولت با تشویق کشاورزان در امر ایجاد شرکتهای تعاونی روستایی اقدام نماید .

4- با توجه به اینکه اکثریت کشاورزان بعد از برداشت مزارع اقدام به سوزاندن کاه و کلش باقیمانده می کنند و این موضوع خسارت زیادی را به میکروارگانیسم های موجود در خاک وارد کرده و در درازمدت باعث کاهش مواد آلی خاک و تغییر در بافت خاک می شود . و همانگونه که امروزه شاهد هستیم جهت جبران مواد آلی خاک ، کودهایی شیمیایی به میزان زیادی در اراضی مصرف می شوند لذا توصیه می شود که بلافاصله پس از برداشت کود اور در اختیار کشاورز قرار گیرد تا کشاورز پس از برداشت اقدام به کودپاشی و سپس شخم نماید تا تجزیه کاه و کلش موجود با سرعت بیشتری انجام شده و عملیات شخم پس از برداشت را تسهیل نماید .

5- با توجه به خاکی بودن کانالهای آب در شبکه های زهکشی و بالا بودن تلفات آب لازم است که ارگان مسئول نسبت به پوشش دادن کانالها اقدام نماید و همچنین کشاورزان را به احداث نهر مضاعف جهت جلوگیری از تلفات بذر تشویق نمود .

6- با توجه به اینکه کشاورزان آشنایی چندانی با مصرف کود پتاس ندارند از یکطرف و نبودن کود پتاس به اندازه کافی در زمان تهیه زمین لازم است ترتیب اتخاذ شود که اولاٌ کود سولفات پتاسیم در انبارهای تعاونی منطقه موجود باشد و ثانیاٌ از طریق ترفندهای قابل اجرا کشاورزان را وادار به خریداری و مصرف مود فوق الذکر در اراضی خود بنماید .
7- با توجه به اینکه برخی از اراضی این روستا فاقد جاده مناسب جهت تردد ماشین آلات کشاورزی و ادوات مربوطه می باشند لازم است که برای مجموعه اراضی مجاور با خود یاری کشاورزان و دولت نسبت به احداث جاده اقدام گردد .

8- با توجه به بالا بودن قیمت اجاره ماشین آلات امکان حضور به موقع و مورد نیاز در مزارع میسر نمی باشد . لذا به منظور سروسامان دادن به حضور ناظرین دو منطقه به نظر می رسد که لازم است مسئولیت سازمان نظام مهندسی یا مدیریت شهرستان تعدادی وسیله نقلیه مناسب اجاره نمایند و نظارت بر آنها اعمال نمایند . ( با تشکر )

گزارش نوع و تعداد علفهای هرز پهن برگ و باریک برگ به مسئول محترم مرکز خدمات سفحه جناب آقای مهندس نگرایی اعلام شد و از ایشان تقاضای علف کش جهت مبرازه با علفهای هرز پهن برگ و باریک برگ گردید . بدین ترتیب سموم گرانشتار جهت مبارزه با علفهای هرز پهن برگ و تاپیک جهت مبارزه با علفهای هرز باریک برگ به آقای حردانی تحویل داده شد . بدین ترتیب ایشان در تاریخ 20/10/85 اقدام به سمپاشی بوسیله سمپاش پشت تراکتوری نمودند . که با توجه به قابلیت اختلاط این دو سهم با همدیگر تا پیک به میزان 1 لیتر در هکتار و گرانشار به میزان 20 گرم در هکتار مصرف گردید . لازم به ذکر است که ایشان در 30 هکتار از زمینهایشان از کود مایع غزال به صورت مخلوط با سم و به میزان 5/2 لیتر در هکتا

راستفاده نمودند . 3 روز بعد از سمپاشی یعنی در تاریخ 23/10/85 ایشان اقدام به کود پاشی نمودند که میزان کود سرک اول 150 kg/ha بود . قابل ذکر است که در تاریخ 26/10/85 بارندگی داشتیم به همین دلیل نیازی به آبیاری پس از کودپاشی نبود . در تاریخ 8/11/85 از زمین ایشان بازدید شد که تأثیر سمپاشی بر روی علفهای هرز باریک برگ به خوبی مشهود بود ولی در تعدادی از قطعات علف هرز پنیرک از بین نرفته بود به همین دلیل به ایشان توصیه شد به دلیل زیاد بودن تراکم علف هرز پنیرک ایشان اقدام به سپماشی با سم 2, 4D نمایند . به همین دلیل تعدادی از قطعات با سم 2, 4D به میزانی kg/ha Lit 2 و توسط سمپاش پشت تراکتوری مجدداٌ سمپاشی گردید .

در بازدیدی که از زمین در تاریخ 8/11/85 داشتیم مزرعه ایشان در مرحله ساقه رفتن بود و نیاز به دان کود سرک دوم تشخیص داده شد به همین دلیل ایشان در تاریخ 12/11/85 اقدام به دادن کود سرک دوم به میزان kg 200 در هکتار نمودند و به ایشان توصیه گردید که بلافاصله پس از کود پاشی ، اقدام به آبیاری نمایند بدین ترتیب ایشان به صورت قطعه قطعه اقدام به کود پاشی و سیب آبیاری دوم نمودند . آبیاری دوم ایشان از 13/11/85 شروع شد و در تاریخ 27/11/85 به اتمام رسید .

قابل توجه است که 20 هکتار از زمین آقای حردانی به علت اتمام کود اوره قبل از آبیاری دوم کود سرک دوم داده نشد . به همین دلیل آقای حردانی پس از هریداری کود اوره در تاریخ 2/12 اقدام به دادن سرک دوم در 20 هکتار ذکر شده نمودند و در تاریخ 4/12/85 اقدام به آبیاری سوم کردند . آبیاری سوم زمین ایاشن در تاریخ 16/12/85 به اتمام رسید . از سمپاشی کود سرک سوم به میزان kg/ha 150 استفاده گردید . به ترتیب که شرح داده شد عملیات داشت در مزرعه آقای حردانی تاکنون انجام گردیده است .

عملیات داشت آقای کریم حردانی
عملیات کاشت توسط بذر پاش سانتریفیوژ در تاریخ 23/8/85 که در طی بازدید انجام شد سطح سبز مزرعه 95% تعیین گردید . بدین شرح عملیات تهیه زمین و کاشت به اتمام رسید و زمان انجام عملیات داشت شروع شد . در طی بازدیدهای مکرر از زمین ایشان در تاریخ 15/10/85 علفهای هرز پهن برگ و باریک برگ زمین ایشان کاملاٌ مشهور بود که از جمله علفهای هرز پهن برگ می توان پنیرک ، چغندر وحشی ، یونجه باغی و باریک برگ می توان جچم ، فالاریس ، یولاف وحشی را ذکر نمود . بدین ترتیب گزارش نوع و تعداد علفهای هرز پهن برگ و

باریک برگ به مسئول محترم مرکز خدمات سفحه جناب اقای مهندس نگرایی اعلام گردید و از ایشان تقاضای علف کش جهت مبارزه با علفهای هرز پهن برگ و باریک برگ گردید . بدین ترتیب سموم گرانستاری جهت مبارزه با علفهای هرز پهن برگ و تاپیک جهت مبارزه با علفهای باریک برگ به آقای حردانی تحویل داد شده . بدین ترتیب ایشان در تاریخ 23/10/85 اقدام به سمپاشی بوسیله سمپاشی پشت تراکتوری نمودند که با توجه به قابلیت اختلاط این دو سم با همدیگر تا پیک به میزان 1 لیتر در هکتار و گرانتشار به میزان 20 گرم در هکتار مصرف

گردید لازم به ذکر است که ایشان در 10 هکتار از زمینهایشان از کود مایع غزال به صورت مخلوط با سم و به میزان 5/2 لیتر در هکتار استفاده نمدند . آقای حردانی نسب از سمپاشی در تاریخ 25/10/85 اقدام به دادن کود سرک اول توسط سانتریفیوژ و به میزان kg/ha 200 نمودند . قابل ذکر است که بلافاصله سیب از کود پاشی ( سرک اول ) در تاریخ 26/10/85 بارندگی داشتیم به همین دلیل نیاز به آبیاری پس از کودپاشی نبود . در تاریخ 8/11/85 از زمین ایشان بازدید شد که تأثیر سمپاشی بر روی علفهای هرز پهن برگ و باریک برگ به خوبی مشهود بود البته به جز 10 هکتار از زمینهای پشت سیل بند نمدند که بلافاصله پس از کودپاشی در تاریخ 26/10/85 بارندگی داشتیم به همین دلیل نیاز به آبیاری پساز کود سرک اول

نبود . در طی بازدید هایی که پس از سپماشی از زمین ایشان بعمل آمد تأثیر سم روی علفهای هرز پهن برگ و باریک برگ به خوبی مشهود بود . در بازدید 8/11/85 نیاز به دادن کود سرک دوم مشاهده شد که در این زمیان مزرعه در مرحله ساقه رفتن بود به همین دلیل کود سرک دوم به میزان kg/ha 150 در تاریخ 8/11/85 انجام شد و بلافاصله پس از کود پاشی آبیاری دوم از تاریخ 10/11/85 شروع شد و در تاریخ 17/11/85 آبیاری دوم به اتمام رسید . آقای امیری از تاریخ 3/12/85 اقدام به انجام آبیاری سوم نمودند و آبیاری سوم ایشان در تاریخ 13/12//85 به اتمام رسید . لازم به ذکر است که مزرعه آقای امیری در مرحله خوشه دهی و برخی از قطعات در مرحله گرده افشانی می باشد به ترتیب که شرح داده شده عملیات داشت در مزرعه آقای امیری تاکنون انجام گردیده است .

 

عملیات داشت مزرعه آقای حمید امیری :
در طی بازدیدهایی که از زمین ایشان انجام شد سطح سبز مزرعه 95% تشخیص داد شد . بدین ترتیب عملیات تهیه زمین و کشت به اتمام رسید و زمان انچجام عملیات داشت شروع شد . در طی بازدیدهای مکرر از زمین ایشان رد تاریخ 15/10/85 علفهای هرز پهن برگ و باریک برگ زمین ایشان کاملاٌ مشهود بود از جمله علفهای هرز پهن برگ زمین ایشان را می توان پنیرک ، چغندر وحشی ، یونجه باغی ، و باریک برگ می توان چچم ، فالاریس ، یولاف وحشی را نام برد . گزارش نوع و تعداد علفهای هرز پهن برگ وب اریک برگ به مسئول محترم مرکز
خدمات سفحه جناب آقای مهندس نگرایی اعلام شد و از ایشان تقاضای علف کش جهت مبارزه با علفهای هرز پهن برگ و باریک برگ گردید و بدین ترتیب سموم گرانستار جهت مبارزه با

علفهای هرز پهن برگ و تا پیک جهت مبارزه با علفهای هرز باریک برگ به آقای امیری تحویل داده شد . بدین ترتیب ایشان در تاریخ 21/10/85 اقدام به سمپاشی بوسیله سمپاشی شتی تراکتوری نمودند که با توجه به قابلیت اختلاط این دو سم با همدیگر تا پیک به میزان 1 لیتر در هکتار و گرانشار به میزان 25 گرم در هکتار مصرف گردید لازم به ذکر است که ایشان در 40 هکتار از زمینهایشان از کود مایع غزال به صورت مخلوط با سم و به میزان 5/2 لیتر در هکتار استفاده نمودند . آقای امیری در تاریخ 24/10/85 اقدام به دادن کودسرک اول به میزان kg/ha 200 .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در word دارای 257 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در word :

اسلاید 1 :

 1-فصل اول
آب در طبیعت

1-1- مقدمه

nدر قرآن کریم آمده است: «من الماء کل شیء حی» یعنی:

همه شی ها از آب زنده اند.

n آب مهمترین ماده شمیمیایی است

n در قرن جاری منابع آب شیرین از چاههای نفت با ارزش تر خواهند بود.

n 80% سطح زمین از آب پوشیده شده است.

n 97% از آب های موجود شور هستند.

n2% از آب های جهان به صورت یخ های قطبی هستند

n 1% آب جهان شیرین و قابل استفاده است

اسلاید 2 :

nآبهای زیر زمینی مثل آب چاهها و چشمه ها

n آبهای سطحی مثل رودخانه ها و جویبارها

n آبهای شور دریاها و اقیانوس ها

1-2-1 ویژگیهای آب های زیر زمینی

1- مواد معلق، مواد آلی در آن ها معمولاً کم است.

   2- Fe2+ و Mn2+ در آن ها کم و CO2نسبتاَ زیاد

   3- املاح محلول و سختی آن ها نسبتاً زیاد

   4- چاههای کم عمق ممکن است آلوده به میکروب باشند.

اسلاید 3 :

1- زلال هستند.

2- معمولاً به میکروارگانیسم ها آلوده هستند.

3- مقدار آمونیاک و نیترات آنها ممکن است زیاد باشد.

4- در صورت عبور از نواحی صنعتی، به مواد شیمیایی آلوده هستند.

5- املاح محلول آن ها نسبتاً کم است.

6- PH آنها در حدود 8-7 است.

1-2-3- ویژگیهای آبهای شور

1- مقدار املاح محلول آنها زیاد، 1000 تا PPM 40000

2- میزان یونهای کلر و سدیم آن زیاد ، بیش از PPM 500

اسلاید 4 :

1-1-3-1- کاتیون ها

کاتیون هایی که تقریباً در تمام آب های طبیعی وجود دارند:

منیزیم Mg++، باعث سختی می شود ماده غذایی موجودات زنده می شود.

سدیم Na+ ، غلظت زیاد آن سبب شوری، برای گیاهان و ماهیان مضر است.

کلسیم Ca++، باعث سختی می شود، ماده غذایی موجودات زنده است.

پتاسیم K+، مقدار آن کم تر از سدیم ا ست.

آهن Fe2+، مقدار آن به PH و O2 آب بستگی دارد، حدود 2/0 – 5/0 PPM

  در آب های سطحی و حدود 1 تا 10 mg/l در آب های عمقی

منگنز Mn++، غلظت آن حدود 1/0 – 1 میلی گرم در لیتر است.

زیاد آن باعث بوی نامطبوع و رشد میکروارگانیسم ها می شود.

اسلاید 5 :

nآنیون هایی که در اثر آب های طبیعی حضور دارند:

nبیکربنات و کربنات: منشأ آن ها، انحلال کربنات کلسیم و Co2 در آب. خاصیت بافری به آب می دهند.

nکلرید Cl––: غلظت زیاد آن سبب شوری و برای بسیاری از گیاهان مضر است. وسبب خردگی فلزات نیز می شود.

nسولفات So42-: منشأ آن انحلال نمک های سولفات و تا حدودی از فعالیت باکتری ها، مقدار زیاد سبب اسهال، برای گیاهان مضر خوردگی سازه ها می شود.

nسیلیکا: سیلیکا هم به صورت یونی و هم کلوئیدی در آب می تواند وجود داشته باشد. که به PH بستگی دارد. در آب های طبیعی حدود ppm30-1 برای نیروگاهها مشکل ساز است.

nنیترات NO3–: در آب طبیعی در حدود ppm 1 است. در آب های زیرزمینی در حضور باکتری ها می توانند تا ppm 50 هم باشد.

اسلاید 6 :

nمهمترین ناخالصی های گازی آب:

nاکسیژن (O2): منشأ آن اکسیژن هوا (طبق قانون هنری) اکسیژن باعث گوارایی آب و در ضمن خورندگی آن می شود.

nدی اکسید کربن (CO2): منشأ آن تجزیه بی کربنات ها در اثر کاهش PH ، CO2 هوا

nآمونیاک (NH3): منشأ ترکیبات ازت دار آلی و باکتریها.

nهیدروژن سولفوره (H2S): منشأ آن تجزیه ترکیبات گوگرد بوسیله باکتری ها، ایجاد طعم وبوی بد.

اسلاید 7 :

nفرمول مولکولی آب H2O، با توجه به ایزوتوپهای H(H,2H,3H1) و  16O,17O,18O )O):

n برای آب 18 نوع ایزوتوپ وجود دارد.

nولی 7/99% ملکولهای آب H2O16 هستند. 2/0% H2O18

n04/0% H2O17 و HDO فقط 03/0%

nبعلت وجود پیوندهای هیدروژنی در آب؛ ویژگی های دیل در آب از مواد با وزن 1مولکولی مشابه بیشتر است.

nنقطه جوش و نقطه ذوب، ظرفیت حرارتی

nدانسیته، ویسکوزیته، کشش سطحی، ثابت دی الکتریک

اسلاید 8 :

ادامه شیمی آب

nمولکول آب قطبی  است و بسیاری از مواد یونی را در خود حل می کند.

nفشار بخار آب زیاد نیست. (mmHg5/17 در0C20

nبنابراین اتلاف آن زیاد نیست.

nظرفیت حرارتی آب زیاد است (cal/g0C 5/0)

nبرای انتقال گرما مناسب است.

nگرمای نهان جوش آب زیاد است. Cal/g540

nمحمل ارزان قیمتی برای انتقال انرژی

n

اسلاید 9 :

5-1- مصارف عمده آب

n1-5-1- کشاورزی؛ بیشترین مصرف آب در کشاورزی است. PH و میزان Na+ آب مورد مصرف کشاورزی باید کنترل شود. فاقد مواد سمی باشد.

n2-5-1- صنعت

n فرایند تولید

nسیستم های سرمایش و گرمایش

nواحدهای تولید بخار

nکیفیت آب مورد استفاده در صنعت بستگی به نوع صنعت و نوع مصرف آن دارد.

n1-2-5-1- تصفیه آبهای صنعتی

nروشهای کلی تصفیه آب ها جهت مصارف صنعتی:

nالف – حذف و یا کاهش ناخالصی ها

nمثل کاهش یا حذف سختی

nب – افزایش مواد کمکی به آب

nمثل تزریق ترکیبات مخصوص ضد خورندگی و یا ضد رسوب

اسلاید 10 :

3-5-1- آبهای آشامیدنی و مصارف خانگی

nویژگی های لازم این آبها:

nالف – فاقد مواد معلق، کلوئیدی و رنگ

nب – فاقد میکروبهای بیماری زا

nج – فاقد مواد سمی

nد – مقدار مواد آلی و اکسید کننده نباید از حد مجاز بیشتر باشد.

nسازمان بهداشت جهانی WHO یکی از مراجعی است که حدود مجاز میزان ناخالصی های آب شرب را مشخص کرده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کارآموزی در اداره شیمیایی نفت مسجد سلیمان در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی در اداره شیمیایی نفت مسجد سلیمان در word دارای 86 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی در اداره شیمیایی نفت مسجد سلیمان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 


فهرست :

مقدمه :(نظریه پیدایش نفت)
 
معرفی محل کار آموزی

ارائه چارت سازما نی

بهره برداری نفت وگاز

بخش اول : آزمایشگاه نفت

بخش دوم : آزمایشگاه آب

بخش سوم : آزمایشگاه گاز

ضمیمه بخش گاز : معرفی کلی دستگاه GC



مقدمه :
    تقریباًً بیان دقیق تشکیل نفت و گاز در درون سنگ ها  مشکل است . نظریه های متعددی برای بوجود آمدن مخازن  نفت و گاز بیان شده است . یکی از نظریه های مهمی که تشکیل مخازن  نفت خام را تشریح  نموده است منشاء آلی آن است . از  تجزیه  بقایای  جانوران  و  گیاهانی که در خشکی و دریا زندگی می کنند ، روشن شده است که کربن و هیدروژن  دو عنصری هستند که ، به وفور در ساختمان این موجودات وجود دارند . این موضوع که از کشف فسیل های تشکیل یافته در زیر زمین  که در طی سال های متمادی کشف شده ، معین شده است . نظریه آلی  همچنین ، از تجزیه مواد معینی که تحت شرایط مشخصی متان و سایر  هیدروکربنها را نتیجه می دهند ، ثابت می گردد . بنابراین می توان قبول کرد که ، نفت و گاز  منابعی هستند که ، پیدایش آنها منشاء آلی  داشته و  از تجزیه گیاهان و جانوران در طی میلیونها سال حاصل شده و در مخازن نفت و گاز جمع می شوند .
    تئوری دیگری که در مورد پیدایش نفت و گازهای موجود در زیر زمین بیان  می گردد ، منشاء پیدایش غیرآلی آن است این تئوری معتقد است که هیدروژن  و کربن در لایه های تحتانی زمین تحت  فشار  و دمای زیاد با هم ترکیب شده و نفت و گاز را تشکیل می دهند و عاقبت  به  وضعیت  بالاتری  از  محل  تشکیل  خود  به واسطه تاثیر نیروهایی مثل زمین لرزه  ، اختلاف  وزن لایه ها  و حرکت آب های  زیر زمینی  می رسد و مایعات در نهایت در مخازن متوقف شده و به دام می افتند شکل لایه محافظ نفت عموماََ قوسی بوده  و زوایای قوسهای مخازن باهم  متفاوت می باشند ، بعضی  از قوسها تیز و بعضی دیگر پهن هستند درون  مخازن  پوشیده  از  سنگ های  متخلخل  است ، و  نفت خام و گاز طبیعی در میان شکافهای  این  سنگ های متخلخل قرار گرفته اند و در مجموع سه لایه آب شور ، نفت  و گاز به ترتیب از پایین به بالا وجود دارند و لایه هایی  که  نفت  خام  در آنها وجود دارد به ترتیب آسماری ، بنگستان و خامی نامیده می شوند . تعیین  منا طقی که  در آنها احتمال وجود مخازن نفتی می باشد توسط زمین شناسان با استفاده از معلومات و تجربیات و به کار بردن روشهایی مانند زلزله نگاری روشن می شود ، حفاران  با زدن  چاههای  متعددی  بر  روی مناطق تعیین  شده ، دسترسی به منابع نفت و گاز را فراهم می آورند، مقادیر نفت و گاز موجود در هر مخزن بستگی  به وسعت  آن  داشته و فشار حاکم بر آن متاثر ازدرجه حرارت و ترکیبات موجود در مخزن است ، درجه حرارت مخزن خود بستگی به ارتفاع آن از سطح زمین دارد ، هر چه عمق مخزن بیشتر باشد ، درجه حرارت آن نیز بیشتر خوا هد  بود ، چون همان گونه که می دانیم هر چقدر به طرف لایه های مرکزی زمین حرکت کنیم درجه حرارت نیز زیاد تر می شود .
    بهره دهی چاههای نفتی متاثر از فشار مخزن ، ارتفاع آن از سطح زمین و چسبندگی مواد  نفتی موجود  در آن است . معمولاََ نفت خام استخراجی از لایه آسماری مرغوب تر از نفت خام موجود در لایه های  بنگستان  و  خامی  می باشد  .  مواردی  اتفاق  می افتد  که لایه محافظ مخازن به علت دگرگونی های  درونی  زمین  مانند  زلزله  ،  شکسته  شده  و به واسطه این پدیده مواد نفتی و گاز موجود  در  مخزن  به  سطح  زمین  راه  پیدا  می کنند و با توجه به تفاوت سیالیت گازها و مایعات رسیدن  آنها به سطح  زمین عموماََ در مکان واحدی  انجام  نگرفته  و  جدا  از  هم به سطح  زمین می رسند . گازها  در اتمسفر  پراکنده  شده  و یا آتش می گیرند  که به عنوان نمونه ، آتشکده های  ایران  باستان  را  به همین پدیده نسبت می دهند و مایعات نیز در سطح زمین  با تغییر مواد سبک موجود در آن به صورت معادن قیر و آسفالت  در می آیند ، بنابراین  تنها روش استفاده کنترل شده  از منابع نفتی ، حفرچاههای نفتی و گازی می باشد واستخراج آن از طریق همین  چاهها امکان پذیر  می گردد . نفت  خام استخراجی به صورت طبیعی به دلایلی نمی تواند موارد مصرف وسیعی داشته  باشد  چرا  که  برای  وسعت  بخشیدن به موارد  مصرف  یک ماده مثل نفت خام ، اولاََ بایستی  بتوان شرایط انتقال وسیع  آن را فراهم کرد ، ثانیاَ َ بتوان از آن محصولات متعددی با  کاربردهای  متفاوتی بدست آورد ، پس برای رسیدن به دو منظور فوق صنایع عظیم نفت مانند ،  واحدها ی بهره برداری   ، نمکزدایی  ، گاز و گاز مایع ، پالایشگاهها ، و واحد های پتروشیمی تشکیل شده اند . 
    علت تفکیک نفت خام از گاز همراه آن در واحد های بهره برداری به خاطر انتقال آنها می باشد .  همان گونه که می دانیم ، برای حرکت  دادن یک  ماده احتیاج  به نیروی محرک می باشد که  بشر  تا کنون موفق به ساختن وسیله ای که  بتواند  مایع و گاز را توام فشرده کند نشده است ، کمپرسور برای فشرده  کردن گازها  و پمپ ها  برای  فشرده کردن  مایعات  ساخته شده اند . لذا برای توسعه انتقال  مواد نفتی لزوم جدا سازی گاز ، از مایع در واحد های بهره برداری روشن می شود . گاز های جدا شده در واحد های بهره برداری به کارخانه های گاز و گاز مایع به طور مستقیم یا پس از تقویت فشار آنها ارسال می گردد> در پالایشگاههای نفت خام ، بنزین ، نفت ، و گازوئیل و فرآورده های  مختلف تهیه می شود که با توجه به خصوصیات هر محصول دامنه مصرف آن متفاوت خواهد بود .
کارخانه های گاز و گاز مایع موجود در مناطق نفت خیز جنوب عبارتند از : واحد های 100 ،200 ، 300،در ناحیه آغاجاری ، 400 ،500  در ناحیه مارون  ، 600 ، 700 ،800 ، در اهواز ، 900 و1000 در پازنان . محصولات این واحد ها به طور کلی گاز خشک ، گاز مایع ، نفت سبک و نفت سنگین می باشد .از گاز خشک بدست آمده در این واحد ها جهت صادرات ، مصارف داخلی و تزریق  به چاههای نفتی استفاده می شود و مایعات آن نیز به پالایشگاه ماهشهر و آبادان و بنادر صادراتی و پتروشیمی فرستاده می شوند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله رابطه بین شیوههای تأمین مالی و درصد تغییرات

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله رابطه‌ بین شیوه‌های تأمین مالی و درصد تغییرات هزینه‌ سرمایه در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله رابطه‌ بین شیوه‌های تأمین مالی و درصد تغییرات هزینه‌ سرمایه در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله رابطه‌ بین شیوه‌های تأمین مالی و درصد تغییرات هزینه‌ سرمایه در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله رابطه‌ بین شیوه‌های تأمین مالی و درصد تغییرات هزینه‌ سرمایه در word :

چکیده
هدف اصلی از این مقاله، بررسی این موضوع است که آیا بین شیوه‌های تأمین مالی و درصد تغییرات هزینه‌ سرمایه رابطه معناداری وجود دارد یا خیر. در راستای این هدف به تعریف مفاهیم هزینه‌ سرمایه، میانگین موزون هزینه سرمایه،اقلام تشکیل دهنده‌ میانگین موزون هزینه‌ سرمایه، آماره‌ آزمون t ، آماره‌‌ آزمون f و ضریب همبستگی پرداخته و به تبع آن نحوه‌ محاسبات هر یک توضیح داده می‌شود. اطلاعات مورد نیاز برای یک دوره‌ زمانی چهارساله از شرکت‌های فعال در بورس اوراق بهادار تهران از صنایع مختلف جمع‌آوری شده است. پس از محاسبات میانگین موزون هزینه‌ سرمایه شرکت‌های مورد مطالعه، ارقام به دست آمده با میانگین موزون هزینه‌ سرمایه دو کشور هند و آمریکا در یک برهه‌ زمانی مشخص (سال 2003 میلادی) به صورت اجمالی مقایسه می‌شود. با استفاده از روشهای آماری معرفی شده فرضیات تحقیق آزمون می‌شود. نتایج به دست آمده حاکی از این است که در اکثر موارد بین شیوه‌های تأمین مالی و درصد تغییرات هزینه‌ سرمایه رابطه خطی وجود دارد ولی معنادار بودن این رابطه بسته به نوع شیوه‌ تأمین مالی و سال مورد رسیدگی متفاوت می‌باشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   81   82   83   84   85   >>   >