پروژه دانشجویی مقاله در مورد آزمایشگاه کشاورزی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد آزمایشگاه کشاورزی در word دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد آزمایشگاه کشاورزی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد آزمایشگاه کشاورزی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد آزمایشگاه کشاورزی در word :

آزمایشگاه کشاورزی

جلسه اول
عنوان آزمایش : عملیات نمونه برداری خاک از مزرعه
وسایل مورد نیاز : کیسه- پلاستیک – بیل یا بیلچه- اوگر- سینی – الک – قوطی پلاستیکی.
روش کار :
الف) نمونه برداری از خاک مزرعه

بطور کلی جهت پی بردن به میزان مواد غذایی موجود در خاک و حاصلخیزی آن و تعیین نوع زراعت مناسب و مشخص نمودن روش صحیح کشت و آبیاری و غیره بایستی خاک را در آزمایشگاه تجزیه نمود و اولین مرحله برای تجزیه خاک را در آزمایشگاه تجزیه نمود و اولین مرحله برای تجزیه خاک نمونه برداری از سطح مزرعه می باشد.
نکاتی که در نمونه برداری باید رعایت شوند:
الف- اولاً باید زمین را از قبل به قطعات یکنواخت تقسیم کرده باشیم . زیرا ممکن است مثلاً در جایی که شیب زیاد دارد در موقع آبیاری یا بارندگی مواد غذایی و املاح از بین می روند . یا قسمتی که گود می باشد املاح و مواد غذایی در آنجا تجمع می یابند . در چنین شرایطی باید با گرفتن نمونه های زیاد و نزدیک به هم می توان نمونه ی مناسبی از آن مزرعه گرفت.
ب- هر نمونه برداری باید از یک مساحت 15 هکتاری برداشت شود برا

ی مساحت های بیشتر تعداد زیادتری نمونه لازم است.
ج- قبل از نمونه برداری باید مطمئن شویم که خاک ما آغشته به کود دامی یا شیمیایی یا گیاهی نباشد چون مقدار ناچیزی از آن می تواند آزمایش را مختل کند.
از این زمین ها باید به طور جداگانه نمونه برداری کرد حتی از نمونه برداری قسمت هایی مثل آبراهه ها و کنار پرچین باید خودداری شود یا به طور جداگانه نمونه برداری شود.
د- در موقعی که رطوبت زمین زیاد است باید از نمونه برداری خودداری کرد. بهترین موقع نمونه برداری موقعی است که زمین ما گاو رو باشد.

شرح وسایل نمونه برداری :
1- بیل – ساده ترین و راحت ترین وسیله نمونه برداری خاک می باشد . برای استفاده از بیل بایستی ابتدا به اندازه یک بیل از خاک مورد نظر را برداشته و سپس از این گودال به اندازه یک کیلوگرم تا عمق مورد نظر بر داشت می شود .
2- اوگر (مته) – با استفاده از آن می توالت از خاک نمونه تهیه کرد که از یک لوله تو خالی و نوک تیز است. برای نمونه برداری آن را روی خاک قرار داده با فشاری که به دسته وار د می شود و چرخاندن آن تا عمق مورد نظر خاک فرو می رود . سپس اوگر را از خاک بیرون کشیده و خاکی که بوسیله آن بیرون می آید به عنوان نمونه خاک محسوب می شود.
روش کار :
ابتدا زمین را تقسیم بندی می کنیم و بعد به برداشت نمونه اقدام می کنیم به این صورت که در قطعه یکنواخت به صورت زیکزاک حرکت نموده و از فاصله های مساوی 15 تا 20 نمونه هر کدام به وزن 1 کیلوگرم تهیه خواهد شد عمق نمونه برداری بسته به نوع محصول فرق می کند پس از آنکه از هر قطعه نمونه تهیه شد نمونه های هر عمق یک قطعه را با هم مخلوط نموده و یک نمونه 1 کیلوگرمی از آن به عنوان نمونه خاک به آزمایشگاه انتقال می دهیم.

قبل از فرستادن نمونه به آزمایشگاه بایستی نمونه را در هوای آزاد 24 تا 48 ساعت روی یک قطعه گونی یا روزنامه خشک کنیم برای خشک کردن خاک نباید از حرارت استفاده کرد.
بعد آن را در آزمایشگاه در سینی قرار داده و خاک را خرد می کنیم و آن را با الک 2 میلی متر الک کرده و درون قوطی پلاستیکی قرار می دهیم قوطی باید کاملاً تمیز باشد و از آن برای انجام آزمایشات استفاده می کنید.

جلسه دوم
عنوان آزمایش: تعیین بافت خاک با استفاده از مثل بافت خاک
روش کار :
پس از محاسبه ذرات رس- شن و سیلت بر حسب درصد می توان با استفاده از مثلث بافت خاک نوع خاک مورد آزمایش را بدست آورد.
مثلث بافت خاک مثلثی یاست متساوی الاضلاع که بر روی هر ضلع آن درصد یکی از ذرات معدنی شن – سیلت و رس مشخص کرده است. داخل مثلث به محدوده هایی تقسیم شده که هر محدوده مربوط به یکی از انواع 12 گانه بافت خاک می باشد . در تعیین بافت خاک ابتدا در صد هر یک از ذرات را بر روی ضلع مربوط به خودش زده و محل آن را پیدا می کنیم سپس از هر یک از نقاط مشخص شده امتدادی به موازات ضلع ماقبل آن البته اگر در جهت گردش موافق عقربه های ساعت در نظر گرفته شود به طرف داخل مثلث رسم می کنیم. 3 امتداد حاصل یکدیگر را در نقطه ای قطع خواهند کرد و محل تقاطع در داخل یکی از محدوده ها قرار خواهد گرفت که بافت خاک آن محدوده در حقیقت خاک بافت مورد آزمایش را نشان می دهد.

چنانچه محل تقاطع در حد فاصل بین دو محدوده بافت قرار گیرد بافت خاک حالت بینابینی خواهد داشت اگر محل تقاطع بین محدوده های لوم و لوم سیلت قرار گیرد بافت خاک عبارتند از لوم تا لوم سیلت و به همین ترتیب می توان مواد دیگر را بیان کرد.

جلسه سوم
عنوان آزمایش: تهیه گل اشباع
مواد و وسایل مورد نیاز :
خاک کوبیده شده و الک شده- کاردک یا اسپاطول – کاپ یا فنجان پلاستیکی- آب مقطر
گل اشباع : مخلوط خاک و آبی که دارای خصوصیات زیر باشد :
1- سطح گل براق باشد .2- زمانی که با کاردت شیاری در آن ایجاد می کنیم دو لبه شیار به آرامی به هم برسند. 3- سطح و زیر گل آب جمع نشود . 4- زمانی که با نوک اسپاتر (کاردک) مقداری گل بر می داریم مقدار مختصری به داخل کاپ سقوط کند.
روش کار :
ابتدا حدود gr 200 خاک را 3/2 کاپ در داخل کاپ پلاستیکی ریخته مقداری آب مقطر به آن اضافه می کنیم با اسپاتر هم زده تا گل یکنواختی که دارای ویژگی های فوق باشد .
سپس درب کاپ را بسته و به مدت 24 ساعت کنار می گذاریم بعد از 24 ساعت درب آن را برداشته یکی از 3 حالت زیر ممکن است بوجود آید.
1- یکی اینکه سطح گل خشک شده و ترک برداشته که در این صورت مقدار آب آن کم بوده. کمی آب اضافه کرده و مجدد هم می زنیم.
2- سطح گل آب جمع شده باشد که در این صورت مقداری خاک به گل اضافه کرده و مجدد هم می زنیم.
3- در این حالت گل هیچ تغییر ی نکرده باشد نه خشک شده نه خیس.

شماره آزمایش : 4
عنوان آزمایش : تعیین بافت خاک به روش هیدرومتری
مواد و وسایل مورد نیاز آزمایش : خاک خرد شده والک شده – قوطی پلاستیکی- همزن یا شیکر برقی- همزن دستی هیدرومتر – ترمومتر- ترونومتر- کالکن 5%- مزون یا سیلندر مکانیکی
کار هیدرومتر : چگالی مخلوط خاک یا سوسپانسیون را نشان می دهد.
روش کار:
200 گرم خاک خرد شده و الک شده را وزن کرده و در داخل قوطی پلاستیکی می ریزیم حدود cc300 آب مقطر به آن اضافه کرده و cc50 به آن اضافه می کنیم سپس درب قوطی را بسته و در روی شیکر برقی به مدت 6 ساعت شیکر می کنیم. سپس محتویات قوطی را در داخل سیلندر 1 لیتری ریخته و کاملاً شستشو داده و به حجم 1 لیتر می رسند سپس با همزن دستی به مدت 1 دقیقه که حدوداً 10 مرتبه بالا و پایین برده است به محض خارج کردن همزن دستی هیدرومتر را به آرامی در داخل استوانه قرار داده کرنومتر را فعال کرده و بعد از 40 ثانیه اولین قرائت را انجام می دهیم دمای مخلوط را نیز یاد داشت می کنیم.

a قرائت اول T دمای اول
سپس مخلوط را به مدت 6 ساعت به حال خود قرار داده بعد از 6 ساعت بدون اینکه مخلوط را هم بزنیم هیدرومتر را در داخل مخلوط قرار داده و دومین قرائت را انجام می دهیم.
b قرائت دوم t’ دمای دوم
در 40 ثانیه اول شن شروع به رسوب نموده و عددی که هیدرومتر قرائت می کند مربوط به غلظت سیلت و رس می باشد. بعد از 6 ساعت ذرات سیلت شروع رسوب نموده و عددی که هیدرومتر نشان می دهد مربوط به ذرات رس موجود می باشد.
در تأیین بافت خاک 2 تصحیح داریم :
1) یکی مربوط به دما
2) یکی مربوط به غلظت کالکن
1- به ازای هر درجه بیشتر از 20 (3/0) به عدد قرائت شده اضافه می کنیم.
2- به ازای هر در جه کمتر از 20 (3/0) از عدد قرائت شده کم می کنیم.

مقدار رس و سیلت در 50 گرم

(Silt+Clay) = مقداری سیلت (gr 100)

مقدار رس در gr 50 عدد تصحیح شده در قرائت دوم

29= قرائت اول
5/26= 5/2- 29 22= دما
1/27= 6/0 +5/26 مقدار سیلت و رس
9/22= 1/27- 50 مقدار شن
8/45= 2 × 9/23 درصد شن
6= قرائت دوم
22= دما
1/4= 6/0+5/3 = 5/2- 6 مقدار رس
2/8 = 2 × 1/4 درصد رس
23= 1/4- 1/27 مقدار سیلت
46= 2 × 23 درصد سیلت

آزمایش شماره 5 :
عنوان آزمایش : اندازه گیری PH خاک
مواد و وسایل مورد نیاز : گل اشباع- نوار تخمین PH و PH متر
PH غلظت یون های هیدروژن آزاد موجود در محلول
رابطه
که اگر در آب مقایسه کنید چون PH آن خنثی است
غلظت مولکول آب

غلظت H+ و H- برابر است.

هدف از تهیه گل اشباع برای اندازه گیری PH خاک :
برای اندازه گیری PH در خاک 2 روش داریم :
1- روش صحرایی 2- روش آزمایشگاهی
روش صحرایی: استفاده از نوار تخمین PH می باشد که بر ر وی آن یکسری اسید ها و بازهای آلی وجود دارند که رنگ فرم یونی آنها با رنگ فرم مولکولی آنها متفاوت است زمانی که در محیط آبی قرار می گیرند یونیزه شده و بسته به اینکه به چه فرمی تبدیل شوند (یونی یا مولکولی و یا مخلوطی از هر دو) رنگ آنها متفاوت است. سپس از روی رنگ ایجاد شده روی نوار و مقایسه آن با رنگهای روی برچسب قوطی نوار PH به صورت تخمین تأیین می کنیم که این نوع روش تعیین PH تخمین است و بیشتر در صحرا استفاده می شود.
روش دوم آزمایشگاهی است : در این روش استفاده از PH متری می باشد که شامل:

در هر کدام از اینها می توانیم PH خاک را قرائت کنیم :
مخلوط 1:10 خاک و آب (گل اشباع – مخلوط 1:25 خاک و کلر در پتاسیم)
مخلوط 1:5 “
مخلوط 5/2 :1 “
مخلوط 1:1 “

بین 9- 8 PH تخمینی نمونه ها
تغییر رنگ

51/7 PH دقیق از طریق PH متر

آزمایش شماره 6
عنوان آزمایش :
اندازه گیری وزن مخصوص ظاهری خاک : (b)
Ms = وزن خشک خاک

Vt = خاک دست نخورده
دو روش : 1) استفاده از پارافین 2) سیلندر با حجم مشخص
حجم استوانه
مواد و وسایل مورد نیاز :
کلوخه طبیعی و خشک ، مزور، پارافین ، نخ ، ترازوی دقیق
روش کار : ابتدا کلوخه را وزن کرده سپس نخ خیاطی به طول نیم متر دور آن می بندیم کلوخه را در داخل پارافین مذاب قرار داده تا تمام محیط کلوخه با پارافین آغشته شود سپس کلوخه را از داخل پارافین مذاب خار ج کرده پس از سرد شدن مجدداً وزن می کنیم.
وزن کلوخه + پارافین = B وزن کلوخه = A
سپس کلوخه را در داخل مزور محتوی مقدار مشخص آب می باشد قوطه ور می کنیم. طبق قانون ارش میدوس :

وزن کلوخه = A
حجم پارافین وزن کلوخه + پارافین = B
حجم پارافین- (حجم کلوخه+ پارافین) = حجم کلوخه حجم کلوخه + پارافین=V
پارافین

روش دوم : استفاده از سیلندر با حجم مشخص
مواد و وسایل مورد نیاز : سیلندر با حجم مشخص – بیلچه- چکش- تخته مسطح- ترازوی دقیق – کاردک
روش کار :
برای تهیه نمونه دست نخورده سیلندر یا استوانه فلزی با حجم مشخص را در سطح خاک قرار داده بر روی آن تخته مسطح چوبی بنابراین با چکش سیلندر را کاملاً در داخل خاک قرار می دهیم سپس با بیلچه خاک اطراف سیلندر را خارج کرده سطح کاردک را در زیر سیلندر به آرامی کاردک را در زیر سیلندر قرار داده و سیلندر را از داخل خاک خارج می کنیم . سیلندر محتوی خاک را به آزمایشگاه منتقل کرده و آن را وزن می کنیم.
روش اول :
649/30 = وزن کلوخه خشک
411/32 = وزن کلوخه با پارافین
900 = حجم آب
920 = حجم آب با کلوخه
20 = حجم پارافین و ظرف
حجم پارافین
حجم کلوخه
________________________________________
روش دوم :
gr370 = وزن سیلندر و خاک مرطوب

356 = وزن خاک خشک و سیلندر
99/139 = M وزن سیلندر
2/7 = قطر سیلندر
4 = ارتفاع

آزمایش شماره 7
عنوان آزمایش : اندازه گیری وزن مخصوص حقیقی
وسایل مورد نیاز : خاک کوبیده و الک شده خشک- ترازوی دقیق- پیکومتر- آب مقطر- دستگاه تخلیه هوا (دیسکاتور)

روش کار:
در وزن مخصوص حقیقی خاک تنها حجم ذرات جامد آن مورد نظر بوده و حجم حفرات توده خاک مد نظر نمی باشد اندازه گیری وزن مخصوص حقیقی خاک در آزمایشگاه با استفاده از پیکومتر انجام می شود.
برای این کار پیکومتر را تا خط نشانه از آب مقطر پر کرده آن را وزن می کنیم . سپس قسمتی از آب را تخلیه نموده مقدار 10 گرم خاک کوبیده و الک شده خشک را به داخل پیکومتر تخلیه مکی کنیم پیکومتر را در دستگاه دیسکاتور یا تخلیه هوا قرار داده و پمپ تخلیه را روشن می کنیم تا کلیه حبابهای هوا از بین ذرات جامد محبوس شده اند از آن خارج گردد. پس از اطمینان از تخلیه کامل حبابهای هوا مجدداً پیکومتر را تا خط نشانه از آب مقطر پر می کنیم و آن را وزن می کنیم B.
برای آنکه 10 گرم خاک در پیکومتر پر از آب تخلیه شود بایستی قسمتی از آب داخل آن بیرون ریخته شود تا فضای کافی بوجود آید بنابراین مقدار وزن اندازه گیری شده در مرحله دوم مساوی خواهد بود با وزن پیکومتر + آب مقطر + 10 گرم خاک – وزن آب بیرون ریخته شده از پیکومتر که 10 گرم خاک جایگزین آن گردیده است وزن آب خارج شده برابر حجم آن و این حجم از آب دقیقاً برابر حجم ذرات جامد 10 گرم خاک اضافه شده به پیکومتر خواهد بود.
Pd=Ws/Vs
Pd = وزن مخصوص خاک
Ws = گرم وزن خاک خشک
Vs = حجم ذرات جامد خاک
حجم آب = سانتیمتر مربع

وزن آب مقطر و پیکومتر 32/71 = M1
3/71 = آب مقطر + وزن پیکومتر = A
وزن آب خارج شده – gr 10 + A = B
5/77 = Ww
Ww- 10+ 33/71 = B
3/81 = Ww – 5/77
8/33= Ww
8/3= حجم 10 گرم خاک
63/2= 318/10= Ww/Vs= Pd

آزمایش شماره 8
عنوان آزمایش : اندازه گیری رطوبت خاک
وسایل مورد نیاز : کلوخ مرطوب – ترازوی دقیق- دستگاه اتوو
روش کار :
رطوبت خاک را به روش وزنی و حجمی اندازه گیری می کنند.
الف- رطوبت وزنی خاک : برای اندازه گیری رطوبت وزنی ابتدا مقداری از خاک مرطوب مورد نظر را وزن نموده سپس در حرارت 115 درجه سانتیگراد در دستگاه اتوو قرار می دهیم و خاک خشک شده را خارج می کنیم و آن را وزن کرده و در حالت خشک بدست می آید و از رابطه زید درصد رطوبت وزنی خاک مورد آزمایش بدست می آید.
68/72= A
95/78= B
Ww – 10+ 72 = 95/78
73/3= 95/78- 68/82 = Ww
68/2= 73/3/10 = Pd
ب- رطوبت حجمی : برای محاسبه رطوبت حجمی خاک کافیست درصد رطوبت آن را که قبلاً اندازه گیری نموده ایم در عدد وزن مخصوص ظاهری همان خاک را ضرب نماییم.
Bd × % M = % C
عنوان آزمایش : اندازه گیری درصد اشباع آب در خاک
درصد اشباع مقدار رطوبتی که 100 گرم خاک خشک شده در آون بایستی جذب کند تا به حالت اشباع درآید.
مواد و لوازم مورد نیاز : ظرف فلزی کوچک (تین) + گل اشباع + آون + دسی کاتور + ترازو
روش کار :
برای اندازه گیری درصد اشباع دو روش موجود است :
1- استفاده از آون 2- استفاده از گل با حجم مشخص
روش اول :
ابتدا تین را وزن کرده (وزن تین = a) سپس مقدار 10 تا 15 گرم گل اشباع در داخل تین قرار داده مجدد وزن می کنیم. سپس تین مخصوص گل را در داخل آون در دمای 105 درجه به مدت حداقل 3 ساعت قرار می دهیم.
وزن تین + گل اشباع = b
وزن تین + گل خشک = c
وزن رطوبت یا آب = f = b – c بنابراین
وزن گل خشک = c – a

روش دوم : این روش در صحرا استفاده می شود و جایی استفاده می شود که آون و دسی کاتور در دسترس نباشد.
ابتدا ظرفی با حجم و جرم مشخص انتخاب کرده (M.V) آن را لبالب با گل اشباع پر
می کنیم.
وزن گل اشباع
6485 وزن تین و خاک خشک = C
64.85 – 19.142 = 45.708 وزن خاک خشک
روش اول
A = 19.142 وزن تین
B = 84.98 bگل اشباع با تین
F = b – c = 84.98 – 6485 = 2013

 

آزمایش شماره 10
عنوان آزمایش : اندازه گیری هدایت الکتریکی عصاره اشباع (ECe)
مواد و وسایل مورد نیاز : عصاره اشباع خاک – EC متر
هدایت الکتریکی عکس مقاومت الکتریکی می باشد با موس Mohs نشان می دهد . موس یک واحد ابداعی عکس اهم Ohm که واحد مقاومت است.
هدایت الکتریک عصاره اشباع هدایت ستونی از خاک است که سطح مقطع 1 سانتی متر مربع و طول 1 سانتی متر واحد هدایت الکتریکی دسی زیمنس بر متر یا میکرو موس بر سانتی متر است.

زیمنس واحد هدایت الکتریکی می باشد.
برای اندازه گیری هدایت الکتریکی از دستگاهی به نام EC متر استفاده می شود این دستگاه از دو قسمت تشکیل شده است.
EC متر : 1) سل دستگاه 2) واحد اندازه گیری
سل دستگاه : در داخل سل 2 الکترود تعبیه شده است که فاصله الکترودها و سطح آنها طوری تنظیم شده است که هدایت الکتریکی از خاک به سطح مقطع cm/m21 و طول cm 1 را اندازه گیری می کند. مقدار اندازه گیری شده توسط نمایشگر دستگاه نشان داده می شود از آنجائیکه که هدایت الکتریک مقدار املاح موجود در محلول خاک را نشان می دهد لذا با درجه حرارت نسبت مستقیم دارد یعنی هر چه دما بیشتر غلظت املاح در عصاره بالاتر. در نتیجه EC عصاره اشباع بیشتر می شود به همین دلیل دستگاه برای مقایسه بهتر و استاندارد بودن عدد قرائت شده در دمای 25 درجه کالیبره می شود در دماهای 15 تا 35 درجه به ازای هر درجه افزایش دما 02/0 به مقدار EC افزوده می شود.

روش کار :
ابتدا سل دستگاه را 1 بار با عصاره مورد نظر شستشو داده بیرون می ریزیم و بعد مجدداً عصاره را در داخل سل می ریزیم دستگاه را روشن می کنیم و EC را قرائت می کنیم.
غیر شد اگر
کم شور
شوری متوسط
شوری زیاد

شوری خیلی زیاد

آزمایش شماره 11
عنوان آزمایش : اندازه گیری کربن آلی به روش متد سرد یا (والکی بلاک)
مواد آلی موجود در خاک به رقم اندازه کمشان دارای اهمیت زیادی در خ

اک می باشند مواد آلی باعث تغییر در خصوصیات شیمیایی و فیزیکی و همچنین جذب و نگهداری آب و مواد غذایی در خاک خواهند شد برای اندازه گیری کربن آلی خاک از روش والکی بلاک یا متد سرد استفاده می شود اساس این روش بدینگونه است که با استفاده از یک محلول اکسید کننده قوی مانند دی کرومات پتاسیم کربن آلی خاک اکسید می شود . زیادی دی کرومات یا مازاد دی کرومات توسط محلول فرو آلومینیوم سولفات خنثی می شود از تفاضل مقدار کرومات مصرفی و مقدار فرو آلومینیوم سولفات میزان کربن آلی محاسبه می شود.
در روش بلاک تنها 75 % کربن از آن استفاده می شود . به همین دلیل برای محاسبه مقدار کربن آلی با بیش ضریب در فرمول قرار داده شود با توجه به اینکه 1 میلی اکی والانت دی کرومات معادل 1 میلی اکی والانت کربن می باشد و 1 میلی اکی والانت کربن 2 میلی گرم کربن است.
مواد وسایل مورد نیاز : خاک خرد شده و الک شده- محلول دی کرومات پتاسیم 1 نرمال اسید سولفوریک غلیظ محلول فرو آمونیوم سولفات نیم نرمال- آب مقطر- ارلن مایر- شیکر – معرف فنیل آمین (ارتوفنانترولین) .
روش کار :

ابتدا یک گرم خاک خرد شده و الک شده را در داخل ارلن مایر می ریزیم سپس cc10 دی کرومات پتاسیم نرمال به آن افزوده و cc20 اسید سولفوریک غلیظ هم به آن اضافه می کنیم سپس به مدت 5 دقیقه کنار می گذاریم تا سرد شود سپس به مدت نیم ساعت نمونه ها را شیکر می کنیم. cc150 آب مقطر به آن افزوده و cc1 معرف دی فنیل آمین به آن می افزاییم سپس مخلوط فوق را با فرو آمونیوم سولفات نیم نرمال تیتر می کنیم تا تغییر رنگ کامل دهد رنگ ابتدا به سبز کدر و سپس به قرمز تغییر رنگ می دهد تمام این مراحل برای نمونه بلانک (بدون خاک)

M نرمالیته فرو آمونیوم سولفات
V2 حجم فرو آمونیوم سولفات معرفی برای نمونه
V1 حجم فرو آمونیوم سولفات معرفی بلانک
S وزن خاک خشک استفاده شده در آزمایشگاه
مقدار ماده آلی موجود در خاک حدوداً دو برابر مقدار کربن می باشد بنابراین درصد اورگانیت متر برابر است با درصد ارگانیت کربن.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله نکات اجرایی ساختمان سازی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله نکات اجرایی ساختمان سازی در word دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله نکات اجرایی ساختمان سازی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله نکات اجرایی ساختمان سازی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله نکات اجرایی ساختمان سازی در word :

 

نقشه برداری چیست ؟

نقشه برداری علمی است که ریاضیات عملی را با فنون اندازه گیری و هنر ترسیم توأم نموده و بوسیله آن قطعاتی از سطح زمین را با کلیه عوارض آن در روی صفحه افقی نمایش می دهد

به طور کلی نقشه برداری را می توان علم تهیه و پیاده کردن نقشه دانست. ولی به دلیل گستردگی زیاد این علم در دنیا، تعریف بالا را نمی توان جامع دانست. کنترل کارهای اجرایی و تعیین میزان نشست ساختمانها در عملیات ساختمانی و مونتاژ واحدهای تولیدی و صنعتی، طرحهای مربوط به تسطیح اراضی در شهرسازی و کشاورزی، کنترل دائمی انحراف سدها از نظر فشار آب در تأسیسات آبی، انتقال نقاط و امتدادها در معادن و راههای زیر زمینی، بررسی تغییرات پوسته زمین در زمین شناسی، تعیین میزان عمق آب و تهیه نقشه های دریانوردی در کشتیرانی و بندرسازی، تهیه نقشه ابنیه و آثار تاریخی در باستانشناسی، پیکره های دیگری از دامنه فعالیتهای نقشه برداری را تشکیل می دهد

به غیراز ریاضی و فیزیک که مبنای مبحثهای مختلف نقشه برداری است رشته های دیگری از علوم و فنون هستند که به طور مستقیم در کار تهیه نقشه دخالت دارند، روی این اصل نقشه برداری را به دو مفهوم اصلی و جداگانه تعریف می کنند مفهوم عام و مفهوم خاص

مفهوم عام آن عبارت از جمیع علوم و فنونی است که در چاپ و تهیه نقشه دخالت دارند که در برابر کلمه کارتوگرافی استفاده می شود

مفهوم خاص نقشه برداری عبارت از یک سلسله اندازه گیریهای طولی (افقی و عمودی) و زاویه ای و انجام محاسباتی بر روی این اندازه گیریها و سرانجام ترسیم نتایج حاصله بر صفحه تصویر است.

 

 

 

نکات اجرایی ساختمان سازی

 

1.  برای اندازه گیری عملیات خاکی در متره و برآورد از واحد متر مکعب استفاده می شود.

 

2.  آجر خطائی ، آجری است که در اندازهای  5×25×25  سانتیمتر در ساختمانهای قدیمی برای فرش کف حیاط و غیره بکار می رفت.

 

3. چنانچه لازم باشد در امتداد دیواری با ارتفاع زیاد که در حال ساختن آن هستیم بعدا دیوار دیگری ساخته شود باید لاریز انجام دهیم.

 

4.  هرگاه ابتدا و انتهای یک دیوار در طول دیوار دیگری بهم متصل شود ، به آن دیوار در تلاقی گفته می شود.

 

5. در ساختمانهای مسکونی (بدون زیرزمین)روی پی را معمولا بین  30  تا  50  سانتی متر از سطح زمین بالاتر می سازند که نام این دیوار کرسی چینی است.

 

6.  قوس دسته سبدی دارای زیبایی خاصی بوده و در کارهای معماری سنتی استفاده می شود.

 

7. حداقل ارتفاع سرگیر در پله  2  متر می باشد.

 

8.  ویژگیهای سقف چوبی :الف)قبلا عمل کلافکشی روی دیوار انجام می گیرد ب)عمل تراز کردن سقف در کلاف گذاری انجام می شود ج)فاصله دو تیر از  50  سانتیمتر تجاوز نمی کند د)تیرها حتی الامکان هم قطر هستند.

 

9.  گچ بلانشه کندگیر بوده ولی دارای مقاومت زیاد مانند سیمان سفید است.

 

10.  به سیمان سفید رنگ معدنی اکسید کرم اضافه می کنند تا سیمان سبز به دست آید.

 

11.  سنگ جگری رنگ که سخت ، مقاوم و دارای رگه های سفید و در سنندج و خرم آباد فراوان است.

 

12. دستگاه کمپکتور ، دستگاهی است که فقط سطوح را ویبره می کند ، زیر کار را آماده و سطح را زیر سازی می کند.

 

13.   عمل نصب صفحات فلزی (بیس پلیتها) در زمان  48  ساعت بعد از بتن ریزی صورت می گیرد.

 

14.   زمانی که خاک (زمین) بسیار نرم بوده و مقاومت آن کمتر از یک کیلوگرم بر سانتیمتر مربع باشد از فونداسیون پی صفحه ای استفاده می گردد.

 

15.       قطر دایره بتون خمیری ، بر روی صفحه مخصوص آزمایش آب بتون ، حدود  30  تا  35  سانتیمتر می باشد.

 

16.       حدود درجه حرارت ذوب شدن خاک آجر نسوز  1600  درجه می باشد.

 

17.       نام آجری که از ضخامت نصف شده باشد ، آجر نیم لایی نامیده می شود.

 

18.       نام دیوارهای جداکننده و تقسیم پارتیشن نام دارد.

 

19.       عمل برداشتن خاک کف اطاق و ریختن و کوبیدن سنگ شکسته بجای آن را بلوکاژ می گویند.

 

20.       زمین غیر قابل تراکم هوموسی نامیده می شود.

 

21.       عمق پی های خارجی یک ساختمان در مناطق باران خیز حداقل  50  سانتیمتر است.

 

22.       نام فضای موجود بین دو ردیف پله چشم نامیده می شود.

 

23.       در سقف های چوبی حداکثر فاصله دو تیر  50  سانتیمتر است.

 

24.        سیمان نوع اول برای دیوارها و فونداسیونهای معمولی استفاده میگردد.

 

25.       اکسید آهن را برای تهیه سیمان قرمز رنگ ، با کلینگر سیمان سفید آسیاب می کنند.

 

26.       نام دیگر لوله های سیاه بدون درز مانسمان نام دارد.

 

27.       سریعترین و عملی ترین وسیله اجرای اتصالات ساختمان ،پلها و نظایر جوش می باشد.

 

28.       حاقل درجه حرارت برای بتن ریزی  10  درجه می باشد.

 

29.       ضخامت اندود سقف با ملات گچ و خاک باید بین  1  تا  2  سانتیمتر باشد.

 

30.       اندود زیر قیروگونی ، ماسه سیمان است.

 

31.       چنانچه گودبرداری از سطح زمین همسایه پائین تر باشد ، حداکثر فاصله شمعها  5/2  متر می باشد.

 

32.       در پی کنی های کم عمق در زمین های ماسه ای حدود زاویه شیب  30  تا  37  درصد می باشد.

 

33.       برای ایجاد مقاومت مناسب در طاق ضریس حداقل خیز قوس باید  3  سانتیمتر باشد.

 

34.       لوله های مانسمان سیاه و بدون درز ، گاز رسانی

 

35.       در بتون ریزی دیوارها و سقفها ، صفحات قالبی فلزی مناسب ترند.

 

36.       از اسکدیپر برای خاکبرداری ، حمل ، تخلیه و پخش مواد خاکی استفاده می گردد.

 

37.       اتصال ستون به فونداسیون به وسیله ستکا انجام می گیرد.

 

38.       برای لوله کشی فاضلاب یهتر است از لوله چدنی استفاده گردد.

 

39.       پر کردن دو یا سه لانه از تیرآهن لانه زنبوری در محل تکیه گاهها جهت ازدیاد مقاومت برشی است.

 

40.       بهترین و با استفاده ترین اتصالات در اسکلت فلزی از نظر استحکام و یک پارچگی اتصالات با جوش است.

 

41.       ارتفاع کف داربست جهت اجرای طاق ضربی تا زیر تیرآهن سقف برابر است با قدبنا+پنج سانتیمتر.

 

42.       در ساختمانهای مسکونی کوچک (یک یا دو طبقه) قطر داخلی لوله های گالوانیزه برای آب رسانی باید  2/1  اینچ باشد.

 

43.   وجود سولفات سدیم،پتاسیم و منیزیم محلول در آب پس از ترکیب با آلومینات کلسیم و سنگ آهک موجود در سیمان سبب کم شدن مقاومت بتون می گردد.

 

44.       زمان نصب صفحات بیس پلیت معمولا باید  48  ساعت پس از بتون ریزی فونداسیون انجام شود.

 

45.       برای ساخت بادبند بهتر است از نبشی ، تسمه ، ناودانی و میلگرد استفاده گردد.

 

46.        هدف از شناژبندی کلاف نمودن پی های بنا به یکدیگر و مقاومت در برابر زلزله می باشد.

 

47.       سقفهای کاذب معمولا حدود  30  تا  50  سانتیمتر پایین تر از سقف اصلی قرار می گیرد.

 

48.       قلاب انتهایی در میلگردهای یک پوتربتونی برای عامل پیوند بیشتر آرماتور در بتون می باشد.

 

49.       حد فاصل بین کف پنجره تا کف اطاق را دست انداز پنجره میگویند.

 

50.       در ساخت کفراژ ستونها ، قالب اصلی ستون بوسیله چوب چهارتراش مهار می گردد.

 

51.       طول پله عبارت است از جمع کف پله های حساب شده با احتساب یک کف پله بیشتر.

 

52.       آجر جوش بیشتر در فونداسیون مورد استفاده قرار می گیرد.

 

53.       اثر زنگ زدگی در آهن با افزایش قلیایت در فلز نسبت مستقیم دارد.

 

54.       از امتیازات آجر لعابی صاف بودن سطوح آن ، زیبایی نما ، جلوگیری از نفوز آب می باشد.

 

55.       در کوره های آجرپزی بین خشتها صفحه کاغذی قرار می دهند.

 

56.       بهترین نمونه قطعات کششی ضلع تحتانی خرپاها می باشد.

 

57.       تیرهای بتن آرمه، خاموتها(کمربندها) نیروی برشی را خنثی می کنند.

 

58.       چسبندگی بتون و فولاد بستگی به اینکه آرماتورهای داخل بتون زنگ زده نباشد.

 

59.       شیره یا کف بتون زمانی رو می زند که توسط ویبره کردن هوای آزاد داخل بتون از آن خارج شده باشد.

 

60.       آلوئک در اثر وجود دانه های سنگ آهن در خشت خام در آجرها پدیدار می گردد.

 

61.       خشک کردن چوب به معنی گرفتن شیره آن است.

 

62.       لغاز به معنی پیش آمدگی قسمتی از دیوار.

 

63.       مقدار کربن در چدن بیشتر از سرب است.

 

64.       لوله های آب توسط آهک خیلی زود پوسیده می شود.

 

65.       آجر سفید و بهمنی در نمای ساختمان بیشترین کاربرد را دارد.

 

66.       آجر خوب آجری است که در موقع ضربه زدن صدای زنگ بدهد.

 

67.       لاریز یعنی ادامه بعدی دیوار بصورت پله پله اتمام پذیرد.

 

68.       کرم بندی همیشه قیل از شروع اندود کاری گچ و خاک انجام می گیرد.

 

69.       برای خم کردن میلگرد تا قطر  12  میلیمتر از آچار استفاده می گردد.

 

70.       اسپریس یعنی پاشیدن ماسه و سیمان روان و شل روی دیوار بتونی.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی ترور و تروریسم در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی ترور و تروریسم در word دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی ترور و تروریسم در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 


«فهرست فصل ها و بخش ها»

ترور و تروریسم   
دوران تاریخی ترور   
دین و ترور   
فعالیت بر ضد ترور   
ریشه های خشونت و ترور   
استراتژی تروریستی و سیستم سازمانی   
ترور و جرم شناسی


 برلب بمرفنا ای ساقی
فرصتی دان که زلب تا به دهان این همه نیست


مقدمه:
ایجاد جو ترس و وحشت با قتل و غارت های بی دلیل و نامرئی تهدید و ارعاب از طریق گوناگون ترور نامیده می شود. و به طور کلی ترور مارکی است برای بسیج افکار عمومی علیه هر فرد یاگروه و نظام و مکتبی که در برابر آمریکا و امپریالیسم غرب به کار می رود.
و ترور روشی نیست که همیشه به تنهایی مورد استفاده مارکیست ها قرار می گیرد بلکه به طور کشورهای سرمایه داری و گروه های راست گرا از همان روش و وسایل اقدام به ترور و ایجاد وحشت می نماید و ویژگی اصلی ترور سیر اشاعه و وحشت است.
درتروریسم ترور هدف نیست بلکه وسیله ای است و وسیله بسیار مهم برای تحصیل وصول به هدف می باشد و قبل از هر چیز باید بگوئیم هر عمل خشونت بار ترور نمی باشد یعنی نباید درگیری بین دو نفر و یا دیوارهای خشونت بار فردی را جز این تعریف به حساب آوریم برای ایجاد یک نظام اجتماعی عاری از خشونت و ترور به جای اینکه اعمال خشونت بار را با مجازات و تنبیه بازداشت بدون شک سالم ترین اصلاح شرایط به وجود آورنده و مشروع نشان دهنده اعمال خشونت و ترور می باشد اقدام به یک عمل خشونت بار همیشه یک روش قانونی  مشروغ نیست حتی حوادث خشونت بار در بعضی موارد از کشورها می تواند به عنوان یک وسیله کنترل و یا یک وسیله تغییرات سیاسی به کار می رود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله ادیان و پایان سکولاریزم در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ادیان و پایان سکولاریزم در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ادیان و پایان سکولاریزم در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ادیان و پایان سکولاریزم در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ادیان و پایان سکولاریزم در word :

پریلکگس می گوید: آدمیکه به کارسیاست نمی پردازد شایسته صفت شهروند بی آزار نمی باشد. بلکه بایداو را شهروندی بی خاصیت دانست. زیرابشردر هر لحظه اززمان به نوعی با سیاست سرو کار دارد.
یکی از مصادیق این کفته : دین و تفکرات سکولاریسم است. که ناشی ازیک فکر و جریان سیاسی است که به دنبال جدایی دین از سیاست است.اما در ابتدا باید در حقیقت دین بسیار تفکر کرد تا به شالوده وپایه ها ی تفکر سکولاریسم پی برد. دین یک امر محقق، ریشه دار و تاریخی است و انسانها چه بخواهند و چه نخواهند باید نسبت به دین اندیشه کنند. با نگاهی دقیق و گذرا به قرن 19 متوجه می شویم که حتی بزرگترین متفکران جهان از جمله کانت ، نیوتون ، دکارت ، گالیله ، و بعد از انها هگل و ملحدین آشکاری چون مارکس همگی تفکر دینی را جدی گرفته به طور مثال حجم عظیمی از نوشته ها ی مارکس به تامل نقش دین در جامعه پرداخته است

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت ارزش محبت در تعالیم اسلامی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت ارزش محبت در تعالیم اسلامی در word دارای 28 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت ارزش محبت در تعالیم اسلامی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت ارزش محبت در تعالیم اسلامی در word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت ارزش محبت در تعالیم اسلامی در word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت ارزش محبت در تعالیم اسلامی در word :

اسلاید 1 :

 

ارزش محبت در تعالیم اسلامی

 

 اَلا و اِنَّ وُدَّالمُؤمِنِ ، مِن اَعظَمِ سَبَبِ الایمانِپیامبر اکرم (ص

آگاه باشید که مودت و دوستی مؤمن ، از بزرگترین عوامل ایمان است

 

امام جعفر صادق(ع) فرمودند:

   مِن حُبِّ الرَّجُلِ دینَهُ حُبُّهُ اَخاهُ

لازمه ی دوست داشتن دین ، دوست داشتن برادر دینی است

اسلاید 2 :

حدیث قدسی :

   وَجَبَت مَحَبَتی لِلمُتحابّینَ فِیّ ، وَالمُتَجالِسینَ فِیّ ، وَالمُتَباذِلینَ فِیّ ، وَالمُتَزاوِرینَ فِیّ.

واجب شد محبت من برای کسانی که به خاطر من با یکدیگر دوستی کنند ، و به خاطر من با یکدیگر مجالست کنند ، و به یکدیگر عطا دهند ، و به زیارت یکدیگر روند.

 

اسلاید 3 :

امام خمینی (ره) می فرمایند :

محبت با یکدیگر در راه خدا سبب حبّ خدا می شود و این حب نتیجه اش ، رفع حُجُب می باشد

 پیامبر اکرم(ص):

  وَالَّذی نَفسی بِیَدِهِ لا تَدخُلُونَ اَلجَنَّه حَتّی تُؤمِنُوا وَ لا تُؤمِنُوا حَتّی تَحابُّوا.

سوگند به آنکه جانم به دست اوست ، وارد بهشت نمی شوید مگر اینکه ایمان بیاورید ، و ایمان نمی آورید مگر اینکه هم دیگر را دوست بدارید.

 

 

اسلاید 4 :

رسول خدا ( ص ) می فرمود :

 هیچ بنایی در نزد پروردگار محبوب تر از بنای خانوادگی نیست

مرد مسلمان پس از اسلام فایده ای برتر و والاتر از همسری مسلمان به دست نیاورده است . همسری که هر گاه به او می نگرد سراسر وجودش از شادی و سرور لبریز می گردد . هر گاه از او چیزی را طلب می کند از او اطاعت می کند و درغیبت شوهرش با همه وجود از ناموس و مال او پاسداری می نماید .

اسلاید 5 :

نقش مهربانی و محبت در رابطه بین زن و شوهر

قرآن کریم می فرماید: «و من آیاته ان خلق لکم من انفسکم ازواجا لتسکنوا الیها و جعل بینکم مودش و رحمه ان فی ذلک لآیات لقوم یتفکرون »

 و از نشانه های او این که از خودتان همسرانی برای شما آفرید تا در کنارشان آرام گیرید و میانتان دوستی و مهربانی نهاد آری در این نعمت برای مردمی که می اندیشند نشانه هایی است. در رابطه زوجین مودت و رحمت را مطرح می کند (روم/21)..

اسلاید 6 :

امام صادق علیه السلام در این باره می فرماید: «هر کس از دوستان ما باشد، به همسرش بیشتر اظهار محبت می کند».

از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله روایت است: «هر چه ایمان انسان کامل تر باشد، به همسرش بیشتر اظهار محبت می کند».

اسلاید 7 :

تأثیر عشق ورزی والدین به یکدیگر بر سلامت فرزندان

بعضی از والدین به دلیل ترس از بدآموزی برای فرزندانشان، از ارتباط های ساده و صمیمانه حتی ابراز محبت های معمولی در حضور بچه ها هم پرهیز می کنند.

ابراز محبت والدین نسبت به یکدیگر جو عاطفی خانواده را مثبت و سالم نگه می دارد

در خانواده هایی که والدین از ابراز محبت نسبت به یکدیگر و نسبت به فرزندان خود به دلیل خودسانسوری سر باز می زنند،ناراحتی های عاطفی واختلالات شخصیتی بیشتر دیده می شود.

ابراز محبت والدین به یکدیگرالگوی مناسبی از رفتارهای عاطفی و جنسی را در اختیار فرزندان قرار می دهد..

اسلاید 8 :

 تأثیر ستیزه والدین با یکدیگر بر فرزندان

افزایش گرایش فرزند به خارج از خانواده برای تامین عاطفی

 

 افزایش ارتباط فرزند با دیگرانی که چون شکارچیان ماهری به دنبال شکار می گردند، و پس از شناخت مشکل شخص در نقش انسانی دلسوز ظاهر شده و برای فرار از این واقعیت تلخ، فرد را به سوی اعتیاد و دیگر انحرافات اجتماعی فرا می خواند.

اسلاید 9 :

نقش محبت در تربیت فرزندان

محبت براى انسان یک نیاز طبیعى است

 

پرورش عواطف و احساسات کودک وایجاد انسانی متعادل

آرامش نفس

سلامت اعصاب

اسلاید 10 :

اکثر تندخویى ها، خشونت ها، لج بازى ها، زورگویى ها، بدبینى ها، اعتیادها، افسردگى ها، گوشه گیرى ها، نا امیدى ها و ناسازگارى هاى افراد، معلول عقده حقارتى است که در اثر محرومیت از محبت به وجود آمده است

کم مهری پدر ومادر انگیزه فرار بسیاری از کودکان و نوجونان فراری از خانه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   76   77   78   79   80   >>   >