سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی ساقه آفتابگردان کش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی ساقه آفتابگردان کشت شده در منطقه آستارا (Helianthus annuus L. Record) در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی ساقه آفتابگردان کشت شده در منطقه آستارا (Helianthus annuus L. Record) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی ساقه آفتابگردان کشت شده در منطقه آستارا (Helianthus annuus L. Record) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی ساقه آفتابگردان کشت شده در منطقه آستارا (Helianthus annuus L. Record) در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی فن آوری های نوین در صنایع چوب و کاغذ
تعداد صفحات: 12
چکیده:
این تحقیق به منظور تعیین ویژگی های مورفولوژیکی الیاف و ترکیبات شیمیایی ساقه آفتابگردان رقم رکورد کشت شده در منطقه آستارا صورت گرفته است. به همین منظور تعدادی ساقه آفتابگردان رقم رکورد به طور تصادفی از مزارع کشاورزی منطقه آستارا انتخاب و به آزمایشگاه صنایع چوب و کاغذ دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستارا حمل شدند. از میان ساقه های مذکور تعدای ساقه به طور تصادفی برای انجام آزمایشات شیمیایی و تعدادی ساقه به طور تصادفی برای انجام آزمایشات مورفولوژیکی انتخب گردید. آزمایشات مورفولوژیکی در سه ارتفاع (5 درصد، 50 درصد و 75 درصد ) به روش (فرانکلین 1954 انجام گردید و آزمایشات ترکیبات شیمیایی طبق استاندارد Tappi در دو بخش با پوست و بدون پوست انجام شد. میانگین کل هولو سلولز ، آلفا سلولز، همی سلولز، سلولز، لیگنین ، مواد استخراجی محلول در استن، محلول در الکل، محلول در آب گرم، محلول در آب سرد و خاکستر به ترتیب برابر 82/42، 53/20، 29/23، 40/68، 22/20، 4/70، 1/36، 2/43، 2/26، و 2/26 درصد اندازه گیری شد و همچنین میانگین کل طول الیاف ، قطر الیاف، قطر حفره سلولی و ضخامت دیواره سلولی به ترتیب برابر 0/991 میلی متر، 36/89، 26/06 و 5/42 میکرون اندازه گیری شد. میانگین کل شاخص در هم رفتگی، ضریب انعطاف پذیری و شاخص رانکل نیز به ترتیب 26/87، 70/65 و 0/42 محاسبه گردید. نتایج نشان داد ساقه آفتابگردان بدون پوست مقدار هولو سلولز، آلفا سلولز، همی سلولز و سلولز بیشتر و مقدار لیگنین ، مواد استخراجی و خاکستر کمتری نسبت به ساقه آفتابگردان با پوست دارد همچنین نتایج نشان داد ابعاد الیاف شامل طول الیاف ، قطر الیاف، قطر حفره سلولی به غیر از ضخامت دیواره سلولی با افزایش ارتفاع کاهش می یابند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر