سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله مطالعه چندشکلی جایگاه اینترون 10 ژن HSP90AA1 مرتبط با تنش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه چندشکلی جایگاه اینترون 10 ژن HSP90AA1 مرتبط با تنش گرمایی در گوسفندان نژاد لری بختیاری و بلوچی با اقلیم های مختلف آب و هوایی در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه چندشکلی جایگاه اینترون 10 ژن HSP90AA1 مرتبط با تنش گرمایی در گوسفندان نژاد لری بختیاری و بلوچی با اقلیم های مختلف آب و هوایی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه چندشکلی جایگاه اینترون 10 ژن HSP90AA1 مرتبط با تنش گرمایی در گوسفندان نژاد لری بختیاری و بلوچی با اقلیم های مختلف آب و هوایی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه چندشکلی جایگاه اینترون 10 ژن HSP90AA1 مرتبط با تنش گرمایی در گوسفندان نژاد لری بختیاری و بلوچی با اقلیم های مختلف آب و هوایی در pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی بیابان
تعداد صفحات: 8
چکیده:
ایران در منطقه خشک شمالی و در 25 تا 40 درجه عرض شمالی از خط استوا قرار دارد اما به دلیل وسعت بسیار زیاد و وجود عوارض گوناگون طبیعی از اقلیم های مختلف آب و هوایی برخوردار می باشد. تنوع در شرایط آب و هوایی و نژادهای گوسفند ایرانی، جهت یابی برنامه های اصلاح نژادی و بهبود صنعت دامداری کشور را در پی دارد. ژن های پروتئین شوک گرمایی، مقاومت دام را به شرایط محیطی تحت تاثیر قرار می دهد. ژن HSP90AA1 دارای 11 اگزون و 10 اینترون بوده که حاوی 5917 جفت باز می باشد. این ژن روی کروموزوم 18 گوسفندی قرار دارد. در این مطالعه‌خون‌گیری از 140 راس گوسفندان نژاد لری بختیاری وبلوچی از سیاهرگ وداجی با ونوجکت های حاوی EDTA گرفته شد که این 2 نژاد در محیط های کاملاً متفاوت آب و هوایی سازگار شده اند. استخراج DNA از خون کامل با روش نمکی با استفاده از پروتئینازK انجام شد و واکنش های زنجیره ای پلیمراز (PCR) جهت تکثیر قطعه 700 جفت بازی قسمتی از جایگاه اینترون 10 ژن HSP90AA1 انجام گرفت. جهت تعیین ژنوتیپ نمونه ها از روش PCR-SSCP استفاده شد که 2 الگو باندی متفاوت مشاهده شد که فراوانی این الگوها در نژادهای لری بختیاری و بلوچی متفاوت می باشند. تنوع در الگوهای ژنوتیپی و فراوانی آن ها در 2 نژاد مطالعه شده، نشان دهنده ی تنوع این جایگاه ژنی در گوسفندان ایرانی می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر