مقاله معرفی مهاربندی های مقاوم در برابر کمانش، بررسی رفتار لرزه

مقاله معرفی مهاربندی های مقاوم در برابر کمانش، بررسی رفتار لرزه ای و کاربرد آنها در مقاوم سازی بر اساس مطالعات آزمایشگاهی در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله معرفی مهاربندی های مقاوم در برابر کمانش، بررسی رفتار لرزه ای و کاربرد آنها در مقاوم سازی بر اساس مطالعات آزمایشگاهی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی مهاربندی های مقاوم در برابر کمانش، بررسی رفتار لرزه ای و کاربرد آنها در مقاوم سازی بر اساس مطالعات آزمایشگاهی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله معرفی مهاربندی های مقاوم در برابر کمانش، بررسی رفتار لرزه ای و کاربرد آنها در مقاوم سازی بر اساس مطالعات آزمایشگاهی در pdf :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: همایش آشنایی با تکنولوژیهای نوین بهسازی لرزه ای
تعداد صفحات: 11
چکیده:
دراین مقاله، مهاربندهای مقاوم در برابر کمانش ( و یا قاب های مهاربندی شده هم مرکز شکل پذیر ) که تکنولوژی سـاخت آن بـا مواد و مصالح موجود در ایران ممکن است ، معرفی شده و کاربرد آنها در مقاوم سازی سازه ها بررسی می گردد . همانطورکه از نام این مهاربندها مشخص است، کما نش الاستیک از رفتار هیسترزیس عضـو مهـاری حـذف شـده اسـت . حـذف کمانش ، باعث می گردد تا عضو مهاری در فشار رفتاری مانند کشش داشته باشد . یعنی قادر به تشکیل مفصل پلاستیک محـوری در فشار می گردد . این نکته باعث می گردد که منحنی هیسترزیس سازه متقارن شده و استهلاک انرژی ک ه ارتباط مستقیمی با سطح زیر این منحنی دارد به مقدار قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کند . استفاده از این مهاربندها هم در طراحی ساختمانها ی جدید کاربرد داشته هم در مقـاوم سـازی سـاختمانهای موجـود بسـیار مفیـد می باشد . در این مقاله پس از معرفی و بررسی رفتار لرزه ای این اعضاء بر اساس مطالعات تئوری و آزمایشگاهی ، یک مطالعه مـوردی در مورد مقاوم سازی یک بیمارستان دارای سیستم قاب ساختمانی ساده با مهاربند هم مرکز که با استاندارد 2800 ویرایش اول طراحی شده است و باید طبق دستورالعمل بهسازی پس از زلزله قابلیت استفاده بی وقفه داشته باشد ( هدف بهسازی ویژه ) پرداخته می شود . نتیجه حاصل حاکی از آن است که با استفاده از این روش به سادگی قاب مهاربندی شده هم مرکزی کـه حتـی سـطح عملکـرد ایمنی جانی را تاُمین نمی نماید، تا سطح عملکرد استفاده بی وقفه ارتقاء می یابد .

کلمات کلیدی :
» نظر