مقاله ارزیابی و مقایسه عملکرد مدل خودرگرسیون میانگین متحرک انباش

مقاله ارزیابی و مقایسه عملکرد مدل خودرگرسیون میانگین متحرک انباشته و شبکه عصبی فازی برای پیش بینی روزانه قیمت طلا در pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی و مقایسه عملکرد مدل خودرگرسیون میانگین متحرک انباشته و شبکه عصبی فازی برای پیش بینی روزانه قیمت طلا در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مقایسه عملکرد مدل خودرگرسیون میانگین متحرک انباشته و شبکه عصبی فازی برای پیش بینی روزانه قیمت طلا در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی و مقایسه عملکرد مدل خودرگرسیون میانگین متحرک انباشته و شبکه عصبی فازی برای پیش بینی روزانه قیمت طلا در pdf :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش بین المللی اقتصاد سنجی، روشها و کاربردها
تعداد صفحات: 20
چکیده:
از آنجایی که فلزات گرانبها مانند طلا از جمله متغیرهای تأثیر گذار در سیستم های مالی می باشند، پیش بینی قیمت آنها از اهمیت خاصی برای تصمیم گیران برخوردار است. به دلیل قدرت نقد شوندگی طلا، این دارایی می تواند جایگزین مناسبی برای سرمایه گذاران نسبت به سایر اقلام دارایی باشد. در میان روش های پیش بینی، شبکه های عصبی مصنوعی (ANN) و منطق فاز در بسیاری از زمینه کاربردی استفاده شده است که هر کدام دارای معایب و محاسنی هستند. بدین منظور ما در این مطالعه از یک شبکه عصبی فازی ANFIS بر مبنای مدل تاکاگی- سوگنو و همچنین الگوریتم یادگیری ترکیبی پس انتشار و حداقل مربعات خطا در جهت بهبود دقت پی بینی و افزایش سرعت همگرایی استفاده کرده ایم. بازه زمانی به کار گرفته شده برای پیش بینی قیمت روزانه طلا از 2010/7/12 تا 2012/5/18 و شبکه عصبی فازی ANFIS در پیش بینی قیمت روزانه طلا است. با توجه به معیارهای متداول ارزیابی خطای پیش بینی، مدل ANFIS نسبت به مدل ARIMA پیش بینی دقیق تری ارائه می دهد.

کلمات کلیدی :
» نظر