مقاله مطالعه آزمایشگاهی پرش های چگالی نسبتا ضعیف ایجادی بر روی ب

مقاله مطالعه آزمایشگاهی پرش های چگالی نسبتا ضعیف ایجادی بر روی بسترهای صاف و زبر در pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه آزمایشگاهی پرش های چگالی نسبتا ضعیف ایجادی بر روی بسترهای صاف و زبر در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه آزمایشگاهی پرش های چگالی نسبتا ضعیف ایجادی بر روی بسترهای صاف و زبر در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه آزمایشگاهی پرش های چگالی نسبتا ضعیف ایجادی بر روی بسترهای صاف و زبر در pdf :
مقاله مطالعه آزمایشگاهی پرش های چگالی نسبتا ضعیف ایجادی بر روی بسترهای صاف و زبر در pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در مهندسی منابع آب از صفحه 43 تا 56 منتشر شده است.
نام: مطالعه آزمایشگاهی پرش های چگالی نسبتا ضعیف ایجادی بر روی بسترهای صاف و زبر
این مقاله دارای 14 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرش چگالی
مقاله نیمرخ های قایم سرعت و غلظت حجمی
مقاله زبری نسبی
مقاله نسبت اختلاط و عدد فرود چگالی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مکان یابی و مدیریت پرش های چگالی در دریاچه ها و آبگیر سدها، می تواند در بهبود کیفی آب استحصالی و هم چنین، در مدیریت ته نشینی و فرسایش رسوبات، نقشی سازنده داشته باشد. در این پژوهش، اثرات زبری بستر بر پدیده هیدرولیکی پرش چگالی مورد مطالعه قرار می گیرد. بررسی ها در یک نهر آزمایشگاهی که بستر آن با استفاده از ذرات ریگی چسبیده به هم زبر گردیده بود، انجام شد. با استفاده از مقادیر آزمایشگاهی، رابطه ای ساده جهت تخمین نسبت عمق مزدوج در پرش های نسبتا ضعیف بدست آمد. در این معادله، نسبت عمق مزدوج مستقل از نسبت اختلاط بوده و تنها تابعی از زبری نسبی بستر و عدد فرود چگالی مقطع بالادست پرش می باشد. هم چنین، جهت بسترهای صاف، تکامل مکانی جریان چگالی در دو وضعیت فرا و زیر بحرانی مورد مطالعه قرار گرفت. مشخص گردید که با افزایش فاصله از مقطع انتهایی پرش، موقعیت مرتبط با سرعت بیشینه، به تدریج به بستر نزدیک شده و سرانجام در فاصله ای تقریبا معادل با 9 برابر ضخامت جریان در مقطع انتهایی پرش، پروفیل بدون بعد سرعت دارای شکلی مشابه با مقطع فرا بحرانی پیش از پرش می گردد.

کلمات کلیدی :
» نظر