مقاله بررسی ارتباط سلامت روان با بهزیستی روان شناختی در میان دان

مقاله بررسی ارتباط سلامت روان با بهزیستی روان شناختی در میان دانشجویان دختر دانشگاه آزاد در سال 1391 در pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ارتباط سلامت روان با بهزیستی روان شناختی در میان دانشجویان دختر دانشگاه آزاد در سال 1391 در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط سلامت روان با بهزیستی روان شناختی در میان دانشجویان دختر دانشگاه آزاد در سال 1391 در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط سلامت روان با بهزیستی روان شناختی در میان دانشجویان دختر دانشگاه آزاد در سال 1391 در pdf :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: نخستین همایش ملی شخصیت و زندگی نوین
تعداد صفحات: 17
چکیده:
زمینه و هدف: سلامت روانی حالت سازگارانه و نسبتاً خوب، احساس بهزیستی و شکوفایی و استعدادهای شخص است، با توجه به اینکه یکی از مراکز بسیار مهم در امر آموزش، دانشگا هها م یباشند و سلامت دانشجویان مشغول به تحصیل در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است، بهزیستی روانی متأثر از موارد مختلفی چون روابط اجتماعی، خانوادگی، شخصیت افراد و هویت شکل گرفته در آنان م یباشد. این پژوهش با هدف بررسی ارتباط سلامت روان و بهزیستی روا نشناختی در دانشجویان دختر دانشگاه آزاد در سال 1391 انجام گردید. مواد و روش کار: این پژوهش با روش همبستگی انجام گردید نمون هها با استفاده از جدول مورگان تعداد 135 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شد، با تعیین میانگین و انحراف معیار، انحراف معیار، تحلیل رگرسیون و آزمون همبستگی تحلیل داد هها انجام گردید.یافت هها: یافت هها نشان داد که بیشترین میانگین در بعد سلامت روان اختلال در کارکرد اجتماعی با 8/32 = M بود و در بعد بهزیستی نیز بیشترین نمره مربوط به احساس سرزندگی با 8/32 = M بود. نتایج آزمون همبستگی پیرسون نشان داد که بین سلامت روان و بهزیستی اجتماعی ارتباط معنادار وجود دارد. نتیج هگیری: 36 درصد از تغیرات نمرات سلامت روان با بهزیستی روان شناختی قابل پیش بینی است. در مجموع م یتوان گفت هرچه سلامت روان در افراد بالاتر باشد بهزیستی اجتماعی نیز بیشتر خواهد بود.

کلمات کلیدی :
» نظر