مقاله بررسی مدل کامپیوتری Gstarفایل ورد (word) به منظور توزیع رس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی مدل کامپیوتری Gstarفایل ورد (word) به منظور توزیع رسوب در مخازن سد ها ومقایسه ی نتایج با روش های تجربی در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مدل کامپیوتری Gstarفایل ورد (word) به منظور توزیع رسوب در مخازن سد ها ومقایسه ی نتایج با روش های تجربی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مدل کامپیوتری Gstarفایل ورد (word) به منظور توزیع رسوب در مخازن سد ها ومقایسه ی نتایج با روش های تجربی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مدل کامپیوتری Gstarفایل ورد (word) به منظور توزیع رسوب در مخازن سد ها ومقایسه ی نتایج با روش های تجربی در pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی نیروگاههای آبی کشور

تعداد صفحات: 10

چکیده:

پس از احداث سد بر روی رودخانه ها، تغییرات عمده ای در وضعیت جریان به وجود می آید . در نتیجه ی این تغییرات، سرعت جریان آب کم شده و قدرت حمل رسوب کاهش می یابد . در این وضعیت، رسوبات حمل شده توسط رودخانه در مخزن سد ته نشین می شوند . با افزایش حجم رسوبات، حجم مفید مخزن و در نتیجه عمر مفید آن کاهش می یابد . در هنگام طراحی سدها لازم است مقدار رسوبات ته نشین شده و همچنین نحوه ی توزیع آن در طی سال های بهره برداری از سد تخمین زده شود . با توجه به اینکه عوامل مؤثر بر رسوبگذاری در مخازن بسیار گسترده می باشد، روش های تحلیلی دقیق برای تعیین نحوه ی توزیع رسوبات در مخزن سدها کمتر در دسترس می باشد، به ناچار بایستی از روش های تجربی یا کامپیوتری بر مبنای روابط تجربی و ریاضی استفاده نمود . در میان روش های تجربی، روش کاهش سطح و افزایش سطح نسبت به سایر روش ها متداولتر بوده و غالباً طراحان از این دو روش استفاده می کنند . مدل های USBR; Yang,- (ویرایش سوم Gstars کامپیوتری نیز در سال های اخیر گسترش یافته اند . در این تحقیق از مدل(2002 به منظور شبیه سازی توزیع رسوب در مخزن استفاده شده و پس از شرح مختصر مدل و اطلاعات ورودی آن، مدل مذکور برای یک مطالعه ی موردی اجرا و نتایج حاصل از آن با دو روش تجربی کاهش سطح و افزایش سطح مقایسه گردیده است . در پایان نیز نتیجه گیری و ارائه ی راهکارهائی به منظور استفاده از مدل ریاضی فوق در مخازن سدها آمده است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر