مقاله چینه شناسی رسوبات کرتاسه فوقانی در برش علمدهدرگلندرود، الب

مقاله چینه شناسی رسوبات کرتاسه فوقانی در برش علمدهدرگلندرود، البرز مرکزی در pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله چینه شناسی رسوبات کرتاسه فوقانی در برش علمدهدرگلندرود، البرز مرکزی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چینه شناسی رسوبات کرتاسه فوقانی در برش علمدهدرگلندرود، البرز مرکزی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله چینه شناسی رسوبات کرتاسه فوقانی در برش علمدهدرگلندرود، البرز مرکزی در pdf :
سال انتشار: 1383
محل انتشار: هشتمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
تعداد صفحات: 1
چکیده:
چینه شناسی رسوبات کرتاسه فوقانی در دامنه های شمالی حوضه البرز مرکزی، در برش چینه شناسی علمده – گلندرود مورد مطالعه قرار گرفت. هدف از این مطالعه بررسی سنگ چینه ای و زیست – چینه ای رسوبات کرتاسه فوقانی بر اساس فرامینفرها بنتونیک و پلانکتونیک ( به دو صورت فرمهای آزاد و مقاطع نازک) بده استا. کلیه میکروفسیلهای فرامینیفر، جلبک شناسایی شدند و نتایج حاصل از این مطالعات منجر به تعیین لیتوزون و برش مورد مطالعه و شناسایی 50 جنس و گونه از میکروفسیلهای پلانتکتونیک و بنتونیک گردید. دو زون زیستی تجمعی بر اساس تقسیم بندی بیواستراتیگرافی ارائه شده توسط وایند (Wynd, 1965) تحت نامهای ذیل در قاعده توالی رسوی تشخیص داده شد.
20) Rotalipora – Radidaria assemblage zone
21) Trocholina – Orbitolina assemblage zone
در قاعده برش مورد مطالعه دو نوع رخساره مربوط به نواحی کم عمق حاوی میکروفسیلهای بنتونیک و رخساره مربوط به نواحی نسبتا عمیق حاوی میکروفسیلهای پلانکتونیک به صورت بین انگشتی مشاهده گردیده است که هر دو متعلق به سنومانین زیرین می باشند. رسوبات بخشهای فوقانی برش مورد مطاعه دارای رخساره عمق تا نیمه عمیق بوده و حاوی میکروسیلهای غالبا پلانکتونیک با سن سانتونین، کامپانین، مائس ترشتین می باشند. حضور فرامینیفر پلانکتونیک شاخص Abathamphalus mayaroensis در انتهای برش مورد مطالعه بیانگر انتهای مائس تریشتین می باشد. عدم وجود میکروفسیلهای مربوط به سنومانین میانی تا انتهای کنیاسین و همچنین وجود گلوکونایت و اکسید آهن در مرز بین بخشهای قاعده ای برش (به سن سنومانین زیرین) و رسوبات بخشها بالایی (به سن سانتونین، کامپاین و مائس تریشتین) حاکی از یک ناپیوستگی موازی در رسوبات کرتاسه فوقانی برش مورد مطالعه می باشد.

کلمات کلیدی :
» نظر