مقاله رابطه آزمون شخصیتی پنج عاملی NEOدرPIدرR با آزمون SCLدر90در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رابطه آزمون شخصیتی پنج عاملی NEOدرPIدرR با آزمون SCLدر90درR: نگاهی به قابلیت آزمون نئو در ارزیابی سلامت روانی در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه آزمون شخصیتی پنج عاملی NEOدرPIدرR با آزمون SCLدر90درR: نگاهی به قابلیت آزمون نئو در ارزیابی سلامت روانی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه آزمون شخصیتی پنج عاملی NEOدرPIدرR با آزمون SCLدر90درR: نگاهی به قابلیت آزمون نئو در ارزیابی سلامت روانی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه آزمون شخصیتی پنج عاملی NEOدرPIدرR با آزمون SCLدر90درR: نگاهی به قابلیت آزمون نئو در ارزیابی سلامت روانی در pdf :

مقاله رابطه آزمون شخصیتی پنج عاملی NEOدرPIدرR با آزمون SCLدر90درR: نگاهی به قابلیت آزمون نئو در ارزیابی سلامت روانی در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله علوم رفتاری از صفحه 51 تا 58 منتشر شده است.
نام: رابطه آزمون شخصیتی پنج عاملی NEO-PI-R با آزمون SCL-90-R: نگاهی به قابلیت آزمون نئو در ارزیابی سلامت روانی
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آزمون NEO-PI-R
مقاله پرسش نامه SCL-90-R
مقاله ویژگی های شخصیت
مقاله سلامت روانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: پژوهش حاضر به منظور ارزیابی ارتباط آزمون شخصیتی NEO-PI-R با پرسشنامه SCL-90-R ارزیابی کارآمدی این آزمون در بررسی شاخص های مربوط به بهداشت روانی که به عنوان علایم اولیه اختلالات شایع روان پزشکی قلمداد می شوند، انجام شد.
روش: 500 دانشجوی دختر و پسر دانشگاه های تبریز و شیراز در سال تحصیلی 87-1386 به روش تصادفی ساده انتخاب شدند. آزمون های NEO-PI-R و SCL-90-R بر روی نمونه ها به اجرا درآمد. از روش تحلیل رگرسیون، ضریب همبستگی پیرسون و آزمون T مستقل برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد.
یافته ها: عامل روان نژندی (N) با بالاترین توان، تمامی شاخص های مربوط به SCL-90-R را پیش بینی نمود. در مجموع، عوامل اصلی شخصیت بهترین و بالاترین پیش بینی ها را به ترتیب در مورد شاخص های جسمانی کردن، وسواس جبری و هراس داشتند.
نتیجه گیری: می توان از مقیاس ها و عوامل اصلی پرسش نامه نئو به عنوان شاخصی در ارزیابی بهداشت روانی و حتی بررسی علایم بارز مربوط به اختلالات محور I روان پزشکی استفاده کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر