مقاله بررسی تأثیر متقابل سدیم و کلسیم بر روی میزان فعالیت آنزیم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تأثیر متقابل سدیم و کلسیم بر روی میزان فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز ریشه و میزان پتاسیم ریشه گیاه جو (Hordeum vulgare L.) به منظور کاهش تنش شوری در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر متقابل سدیم و کلسیم بر روی میزان فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز ریشه و میزان پتاسیم ریشه گیاه جو (Hordeum vulgare L.) به منظور کاهش تنش شوری در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر متقابل سدیم و کلسیم بر روی میزان فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز ریشه و میزان پتاسیم ریشه گیاه جو (Hordeum vulgare L.) به منظور کاهش تنش شوری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر متقابل سدیم و کلسیم بر روی میزان فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز ریشه و میزان پتاسیم ریشه گیاه جو (Hordeum vulgare L.) به منظور کاهش تنش شوری در pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات: 5

چکیده:

شوری یکی از مشکلات در حال افزایش جهان است که سط وسیعی از اراضی کشور ما را نیز در بر می گیرد. به منظور بررسی تأثیر متقابل سدیم د کلسیم در گیاه جو، آزمایشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در سال 1389 به صورت یدک طدرح کداملاً تصادفی با 3 تکرار در شرایط گلخانهای دما 25c رطوبت نسبی 35% فتوپریود 16 ساعت صورت گرفت. نشاءهای گیاهی یک هفته بعد از کاشت بذور در خاک با سطوح کلریدسدیم 0،50،100،150 میلیمولار و توأم با سطوح کلریدکلسدیم 0،6،10 میلی مولار تیمار شدند. پس از 5 هفته اعمال تنش، برخی از پارامترهای فیزیولوژیکی شامل میزان فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز ریشه و میزان پتاسیم ریشه مورد سنجش قرار گرفت. دادههای حاصل با استفاده از نرم افزار SPSS16 مورد تحلیدل آماری قدرار گرفدت و مقایسه میانگین دادهها با استفاده از آزمون توکی در سطح احتمال 0/05 انجام شد و نمودارها با استفاده از نرم افزار Excel ترسیم شد. نتایج بدست آمده نشان داد که با افزایش شوری به طور معنیداری میزان فعالیت آنزیم پلی فنل اکسدیداز ریشده افدزایش یافدت ولی میزان پتاسیم ریشه کاهش یافت p<0/05 در حالی که افزودن کلسیم به محیط شور باعث کاهش معندی داری در میزان فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز ریشه شد ولی باعث افزایش معنی داری در میزان پتاسیم ریشه شدp<0/05 کلسیم اثرات زیان آور تنش شوری را کاهش داد و بیشترین اثرات بهبود دهنده کلسیم در غلظت6 میلیمولار کلریدکلسیم مشاهده شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر