مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع ه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار در pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار در pdf :

مقاله یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در پژوهشنامه حمل و نقل از صفحه 287 تا 300 منتشر شده است.
نام: یادداشت پژوهشی: پیش بینی فراوانی تصادف های جرحی در تقاطع های چهارشاخه چراغ دار
این مقاله دارای 14 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تصادف جرحی
مقاله تقاطع های چراغدار
مقاله مدل دو جمله ای منفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تصادفات ترافیکی در تقاطع های شهری، منجر به هزینه های گزافی به شکل مرگ، جراحت، از دست رفتن کار و فعالیت و خسارات مالی در جامعه می شود. تقاطع ها خصوصا در مناطق درون شهری، یکی از نقاط بحرانی ایمنی ترافیک و از مراکز تصادفات به حساب می آید؛ اما در ایران به نظر نمی رسد که تحقیقات گذشته عوامل موثر بر فراوانی تصادفات در تقاطع ها را بررسی کرده باشند و بدین جهت پیش بینی تاثیر نسبی انواع بهسازی تقاطع ها به منظور کاهش فراوانی تصادفات و تعیین اولویت سرمایه گذاری در پروژه های بهسازی تقاطع ها مشکل است.
هدف از این تحقیق، ایجاد مدل آماری با توزیع دو جمله ای منفی برای پیش بینی فراوانی تصادفات جرحی و تشخیص عوامل اثرگذار بر فراوانی تصادفات جرحی در تقاطع های چراغ دار شهرستان مشهد است. برای تعیین بهترین برازش توزیع به داده های تصادف از آزمون کی-دو استفاده شد و بررسی مناسب بودن برازش مدل از طریق دویانس/درجه آزادی و پیرسون/درجه آزادی کنترل گردید. معتبرسازی مدل با استفاده از آزمون استیودنت زوج شده بررسی شد. با استفاده از فاکتور کاهش تصادفات تاثیر نسبی هر یک از متغیر ها بر فراوانی تصادفات جرحی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج مدل آماری، رابطه مهم بین مشخصات هندسی، عامل کنترل و مشخصات ترافیکی تقاطع های چراغ دار را با فراوانی تصادفات آشکار کرد. نتایج نشان داد که 6 متغیر به میزان قابل ملاحظه ای بر ایمنی تقاطع ها اثر می گذارد. تعداد خطوط عبوری شاخه تقاطع، وجود میانه در شاخه تقاطع، تعداد فازها به ازای هر سیکل، نوع سیستم کنترل تقاطع، دوربین نظارتی و حجم کل ترافیک شاخه تقاطع، متغیر هایی است که از لحاظ آماری، بر فراوانی تصادفات جرحی در تقاطع های چراغ دار اثر می گذارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر