مقاله کاهش اثرات سوء تنش شوری بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیک نیشکر (

مقاله کاهش اثرات سوء تنش شوری بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیک نیشکر (Saccharum officinarum L) از طریق کاربرد سالیسیلیک اسید در pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاهش اثرات سوء تنش شوری بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیک نیشکر (Saccharum officinarum L) از طریق کاربرد سالیسیلیک اسید در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش اثرات سوء تنش شوری بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیک نیشکر (Saccharum officinarum L) از طریق کاربرد سالیسیلیک اسید در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاهش اثرات سوء تنش شوری بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیک نیشکر (Saccharum officinarum L) از طریق کاربرد سالیسیلیک اسید در pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور بررسی اثرات کاربرد خارجی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات نیشکر رقم CP69-1062 در شرایط شوری خاک و آب، آزمایشی به صورت گلدانی در گلخانه موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر در سال زراعی 92-1391 به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با دو عامل شوری آب در سه سطح شامل (S0) 1>ECwو (S1) ECw=3 و (S2) ECw=6 دسی زیمنس بر متر و محلول پاشی برگی با سالیسیلیک اسید در چهارسطح، صفر، 0/5، 1، 1/5 بوده است اجرا شد. نتایج این تحقیق نشان داد که کاربرد SA بصورت محلول پاشی موجب بهبود میزان ارتفاع، وزن تر اندام هوایی و کلروفیل کل شد. تیمار محلول پاشی با SA با غلظت یک میلی مولار به ترتیب موجب افزایش 11/38، 8/88 و 8/24 درصدی ارتفاع، وزن تر اندام هوایی، و کلروفیل کل در مقایسه با عدم کاربرد SA (شاهد) شد. SA در غلظت 1/5 میلی مولار به دلیل تغییر صفات فیزیولوژیک گیاه نسبت به تیمار 0/5 و یک میلی مولار تاثیر مثبت کمتری در شرایط تنش شوری داشت. نتایج بیانگر آن است که کاربرد SA با غلظت یک میلی مولار در لیتر در کاهش عوارض تنش شوری موثر بوده و در شرایط آب و خاک مشابه کاربرد آن در نیشکر بصورت محلول پاشی توصیه میگردد.

کلمات کلیدی :
» نظر