مقاله بررسی و ارزیابی کاهش راندمان کاری ماشین های خاکبرداری در م

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی و ارزیابی کاهش راندمان کاری ماشین های خاکبرداری در مسیرهای ماسه ای، مطالعه موردی: درقطعه اول کانال شهید چمران در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و ارزیابی کاهش راندمان کاری ماشین های خاکبرداری در مسیرهای ماسه ای، مطالعه موردی: درقطعه اول کانال شهید چمران در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و ارزیابی کاهش راندمان کاری ماشین های خاکبرداری در مسیرهای ماسه ای، مطالعه موردی: درقطعه اول کانال شهید چمران در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و ارزیابی کاهش راندمان کاری ماشین های خاکبرداری در مسیرهای ماسه ای، مطالعه موردی: درقطعه اول کانال شهید چمران در pdf :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: دومین کنفرانس ملّی تجربه های ساخت شبکه های آبیاری و زهکشی

تعداد صفحات: 6

چکیده:

صعوبت تردد وکاهش بازدهی ماشی نهای حمل، یکی از مشکلات اساسی پروژ ههایی است که در مناطق ماسه ای اجرا ء می شوند. در این پروژ هها تثبیت جاد ههای دسترسی ضرورت می یابد و با توجه به این که این مساله عموما در مرحله مطالعات و طراحی پروژه قرار نمی گیرد، به اختلاف نظر بین پیمانکار و مهندس مشاور منجر می شود. در این مقاله، خلاصه تجربیات نگارندگان در رابطه با موضوع فوق که مبتنی بر رکوردگیری ها ی کاهش راندمان ماشی ن های خاکبرداری در یک دوره یک ساله در قطعه اول کانال شهید چمران پروژه می باشد، ارایه شده است. ارزیابی راندمان یک اکیپ کاری در پروژه آبگیر و قطعه اول کانال شهید چمران نشان می دهد که تاخیر پیش آمده برای کمپرسی ها بر سایر ماشی ن های خاکبرداری تاثیر گذار است. نتایج بدست آمده نشان می دهد راندمان ماشین های خاکبرداری و ح مل در مناطق ماسه ای برای هر کیلومتر بین 18 تا 23 درصدکاهش داشته است. به منظور بالا بردن راندمان ماشین ها، پ یمانکار اقدام به پخش لایه رس و کوبیدن بستر (ترافیک کمپکت ) نمود. با این روش بستری مناسب و مطمئن برای تردد ماشی ن ها فراهم شده و باعث بالا رفتن راندمان کار ماشی نها در فصول خشک سال (اردیبهشت تا پایان آبان ماه) و رسیدن به شرایط ایده آل گردید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر