مقاله پی جویی طلا در مجموعه های افیولیتی ایران مرکزی در pdf

مقاله پی جویی طلا در مجموعه های افیولیتی ایران مرکزی در pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پی جویی طلا در مجموعه های افیولیتی ایران مرکزی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پی جویی طلا در مجموعه های افیولیتی ایران مرکزی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پی جویی طلا در مجموعه های افیولیتی ایران مرکزی در pdf :
سال انتشار: 1378
محل انتشار: اولین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن
تعداد صفحات: 13
چکیده:
تمرکز طلا در مجموعه های افیولیتی با وقوع پدیده دگرسانی بالا رفته و به آستانه اقتصادی میرسد. طلا با سرپانتینیت های شدیدا کربناته- سیلیسی شده همبافتی دارد. این سنگها لیستونیت (LISTVENITE) نام دارند و عموما با اشکال رگه ای و عدسی در مجاورتهای زمین ساختی شنگ های اولترابازیک رخنمون دارند. مقادیر متفاوتی از کوارتز، کانیهای کربناته منیزیم- آهن و سایر کانیهای فرعی از سازندگان عمده این سنگ ها هستند. به نظر می رسد که کربناته شدن سنگهای اولترابازیک اولترابازیک و تشکیل لیستونیت نتیجه دگرسانی و حمل طلا بعد از سرپانتینی شدن و توسط سیالات غنی از As-S, CO2, Ca صورت گرفته است.
در مجموعه های افیولیتی ایران مرکزی لیستونیتها در دو کمربند افیولیتی پالئوزوئیک زیرین (جندق- انارک) و کرتاسه بالایی (نائین- دهشیر) رخنمون دارند. مطالعات پتروگرافی آنها را به صورت سنگهای کوارتز- کربنات با بافتهای متنوع دانه ای تا پورفیبری، شبحی (Gohst Texture) و رگه ای نشان داده است. بررسی دقیق روابط کانیایی، وجود مراحل چندگانه در شکل گیری آنها را محرز می سازد. ژئوشیمی این سنگها عناصر ردیاب طلا (Hg ,As ,Sd) را در حد آنومالی نشان داد. مطالعات SEM نیز وجود دانه های قابل مشاهده طلا (Visible) را در نمونه های آلتره نمایان ساخت.

کلمات کلیدی :
» نظر