مقاله بررسی اثر GHSVو فشارهای جزئی H2 و CO روی انتخابپذیری CH4و

مقاله بررسی اثر GHSVو فشارهای جزئی H2 و CO روی انتخابپذیری CH4و درصد تبدیل CO در واکنش فیشردرتروپش باحضور کاتالیست آهن در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر GHSVو فشارهای جزئی H2 و CO روی انتخابپذیری CH4و درصد تبدیل CO در واکنش فیشردرتروپش باحضور کاتالیست آهن در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر GHSVو فشارهای جزئی H2 و CO روی انتخابپذیری CH4و درصد تبدیل CO در واکنش فیشردرتروپش باحضور کاتالیست آهن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر GHSVو فشارهای جزئی H2 و CO روی انتخابپذیری CH4و درصد تبدیل CO در واکنش فیشردرتروپش باحضور کاتالیست آهن در pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش علمی مهندسی فرآیند
تعداد صفحات: 10
چکیده:
کاهش چشمگیر نفت خام و کاربرد بالای آن در صنایع پتروشیمی از سویی و از سویی دیگر وجود منابع گستردهای از گاز طبیعی و زغالسنگ سبب شده که با کمک فناوریهای نوین گاز طبیعی را به هیدروکربنهای پرکاربرد تبدیل کرد. یکی از این فناوریهای نوین سنتز فیشرتروپش است. در واقع سنتز فیشر-تروپش فرآیندی است که طی آن گاز سنتز ( مخلوط منواکسید کربن و هیدروژن) حاصل از گاز طبیعی و زغالسنگ به هیدروکربنهای خطی و محصولات اکسیژندار تبدیل میگردد. محدوده محصولات بهدست آمده با توجه به شرایط عملیاتی متفاوت است. که نشان دهندهی این است، سنتز فیشر تروپش راهی عملی برای جایگزینی گاز طبیعی به جای نفت خام است. در این پژوهش مدل انتخابپذیری برای واکنش سنتز فیشرتروپش بر روی کاتالیست آهن مورد مطالعه قرار گرفته است. جهت تعیین معادلات گزینشپذیری برای واکنش فیشرتروپش در شرایط عملیاتی : و و و دادههای تجربی به کمک طراحی آزمایش گردآوری شده است ( دادهها از مرجع 1 استخراج شده است) و تأثیر این پارامترها بر گزینشپذیری محصولات به صورت نمودار کانتور بررسی شده است. این نتایج بدست آمد که برای شرایط متفاوت آزمایش درصد تبدیل CO متفاوت بدست آمد و برای آنکه بتوان از معادلهی راکتور مخلوطشونده به جای معادلات راکتور لولهای استفاده کنیم باید درصد تبدیل کم باشد و همچنین برای مصارف مختلف، میزان گزینشپذیری CH4 بنابراین با توجه به نمودارهای بدست آمده شرایط آزمایش را انتخاب مینمایند.

کلمات کلیدی :
» نظر