مقاله بررسی میزان شیوع اختلال استرس پس از ترومای زایمان و عوامل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی میزان شیوع اختلال استرس پس از ترومای زایمان و عوامل مرتبط با آن در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع اختلال استرس پس از ترومای زایمان و عوامل مرتبط با آن در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع اختلال استرس پس از ترومای زایمان و عوامل مرتبط با آن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان شیوع اختلال استرس پس از ترومای زایمان و عوامل مرتبط با آن در pdf :

مقاله بررسی میزان شیوع اختلال استرس پس از ترومای زایمان و عوامل مرتبط با آن در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1389 در حیات از صفحه 66 تا 76 منتشر شده است.
نام: بررسی میزان شیوع اختلال استرس پس از ترومای زایمان و عوامل مرتبط با آن
این مقاله دارای 11 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلال استرس پس از تروما
مقاله عوامل مستعد کننده
مقاله اختلال استرس پس از ترومای زایمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: زایمان واقعه ای بالقوه تروماتیک در زندگی زنان است و می تواند سبب بر انگیختن شدید احساسات و هیجانات به گونه ای شود که در بعضی از زنان اختلالات استرسی ایجاد کند. این مطالعه با هدف تعیین شیوع اختلال استرس پس از ترومای زایمان و عوامل مرتبط با آن انجام یافته است.
روش بررسی: این مطالعه مقطعی تحلیلی است. نمونه های پژوهش به روش نمونه گیری تصادفی چند مرحله ای از بین زنان زایمان کرده مراجعه کننده به مراکز بهداشتی در 8-6 هفته بعد از زایمان به تعداد 400 نفر از 15 فروردین تا پایان خرداد 1387 انتخاب گردیدند. در مرحله اول با استفاده از معیار A (DSM-VI) از میان نمونه ها زنانی که زایمان تروماتیک داشتند، مشخص شدند. سپس از بین آنان زنان مبتلا به اختلال استرس پس از ترومای زایمان از طریق مقیاس اختلال استرس پس از تروما (PSS-1) شناسایی شدند و عوامل مرتبط در آن ها بررسی گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمارهای توصیفی و استنباطی در نرم افزار SPSS v.11.5 استفاده شد.
یافته ها: نتایج به دست آمده نشان داد که حدود %544 از زنان زایمان را به صورت حادثه ای تروماتیک تجربه کرده اند و یک سوم از آن ها (%377) دچار اختلال استرس پس از ترومای متعاقب زایمان شده اند بین عوامل مامایی شامل نوع تغذیه نوزاد، مشکلات مربوط به مراقبت از نوزاد، وزن هنگام تولد و عوامل روانی شامل حوادث استرس آور زندگی و میزان حمایت اجتماعی دریافتی مادر با اختلال استرس پس از ترومای زایمان ارتباط معناداری دیده شد(p<0.05) از عوامل جمعیت شناختی نیز دو متغیر تحصیلات و درآمد خانواده با PTSD رابطه معناداری داشتند (p<0.05).
نتیجه گیری: با توجه به شیوع زیاد اختلال استرس پس از زایمان و وجود ارتباط معنادار بین متغیرهای مامایی، نوزادی، روانی و همچنین میزان حمایت اجتماعی با اختلال استرس پس از ترومای زایمان، توصیه می شود مادران مستعد، به موقع شناسایی شوند تا بتوان از پیشرفت این عارضه پیشگیری نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر