مقاله رویکردی جدید بر مکانیابی چندهدفه بانکهای خازنی در شبکه توز

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رویکردی جدید بر مکانیابی چندهدفه بانکهای خازنی در شبکه توزیع تجدیدساختارشده با در نظر گرفتن قابلیت اطمینان مطلوب مشترکین مبتنی بر اتوماتای یادگیر در pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رویکردی جدید بر مکانیابی چندهدفه بانکهای خازنی در شبکه توزیع تجدیدساختارشده با در نظر گرفتن قابلیت اطمینان مطلوب مشترکین مبتنی بر اتوماتای یادگیر در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رویکردی جدید بر مکانیابی چندهدفه بانکهای خازنی در شبکه توزیع تجدیدساختارشده با در نظر گرفتن قابلیت اطمینان مطلوب مشترکین مبتنی بر اتوماتای یادگیر در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رویکردی جدید بر مکانیابی چندهدفه بانکهای خازنی در شبکه توزیع تجدیدساختارشده با در نظر گرفتن قابلیت اطمینان مطلوب مشترکین مبتنی بر اتوماتای یادگیر در pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: هفدهمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق
تعداد صفحات: 15
چکیده:
با توجه به گسترش روزافزون مصرف انرژی الکتریکی، طراحی مناسب شبکه آینده و اصلاح ساختار شبکه فعلی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است. در این میان، استفاده از بانکهای خازنی به منظور جبران بخشی از توان راکتیو مورد نیاز بارها، از جمله فعالیتهای مرسوم در شرکتهای توزیع است. در این مقاله مسأله مکانیابی بانکهای خازنی با رویکردی جدید مبتنی بر قابلیت اطمینان مطلوب مشترکین در محیط یک شبکه توزیع تجدید س اختار شده مورد بررسی قرار گرفته است . برای این منظور، نایقینی در سرویسرسانی به هر مشترک با راهکار جدیدی تعیین شده و هزینه دریافتی بابت انرژی الکتریکی و نیز جریمه خاموشیها مبتنی بر سطح قابلیت اطمینانِ فراهمشده برای مشترک محاسبه شده است. علاوه بر این موارد ، اثرات خازنگذاریِ شبکه توزیع بر نرخ خطا در فیدرها و نیز ضریب استهلاک خازن ها در قالبی جدید فرمول بندی شدهاند. در پایان، مسأله مکانیابی چندهدفه خازنهای فشار متوسط برای یک شبکه 34 باسه، در قالب یک مسأله بهینهسازی با استفاده از اتوماتای یادگیر حل شده و مراحل تطابق آن با مسأله حاضر تشریح شده است . نتایج حاصلشده کارایی مدل پیشنهادی را نشان میدهند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر