مقاله پهنه بندی کلیماتوریسم منطقه ارسباران با استفاده از شاخص TC

مقاله پهنه بندی کلیماتوریسم منطقه ارسباران با استفاده از شاخص TCI در pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پهنه بندی کلیماتوریسم منطقه ارسباران با استفاده از شاخص TCI در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی کلیماتوریسم منطقه ارسباران با استفاده از شاخص TCI در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پهنه بندی کلیماتوریسم منطقه ارسباران با استفاده از شاخص TCI در pdf :
مقاله پهنه بندی کلیماتوریسم منطقه ارسباران با استفاده از شاخص TCI در pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در فضای جغرافیایی از صفحه 63 تا 88 منتشر شده است.
نام: پهنه بندی کلیماتوریسم منطقه ارسباران با استفاده از شاخص TCI
این مقاله دارای 26 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اقلیم توریسم
مقاله شاخص اقلیم توریستی TCI؛ IDW؛ منطقه ارسباران
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این مقاله با استفاده از شاخص اقلیم توریستی میسزکوفسکی (TCI) به ارزیابی اقلیم توریستی منطقه ارسباران پرداخته شده است. این شاخص به شکلی سیستماتیک شرایط اقلیمی را برای توریسم مورد ارزیابی قرار می دهد. برای محاسبه این شاخص پارامترهای میانگین حداکثر ماهانه دمای روزانه، میانگین دمای روزانه، حداقل رطوبت نسبی، میانگین رطوبت نسبی روزانه، بارش (mm)، کل ساعات آفتابی و سرعت باد مورد استفاده قرار می گیرند. در این مقاله شاخص مورد نظر برای 5 ایستگاه سینوپتیک منطقه که دارای آمار مشترک 20 ساله (2006-1986) بودند، محاسبه و سپس نتایج حاصله به محیط GIS وارد شد و با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی پهنه بندی از شرایط اقلیم توریستی منطقه ارسباران در ماه های مختلف انجام شد. نقشه های حاصله نشان می دهد که شاخص اقلیم توریستی منطقه دارای تنوع زیادی بوده و ماه های خرداد، تیر، مرداد، شهریور با نمره TCI بین 100-90 بهترین شرایط را از نظر اقلیم آسایش داشته و ماه آذر، دی، بهمندر تمامی ایستگاههای مورد مطالعه فاقد آسایش اقلیمی برای توریست ها می باشد.

کلمات کلیدی :
» نظر