مقاله تحلیل پایداری اکولوژیکی مزارع برنج در شهرستان شیروان چرداو

مقاله تحلیل پایداری اکولوژیکی مزارع برنج در شهرستان شیروان چرداول از دیدگاه کشاورزان در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل پایداری اکولوژیکی مزارع برنج در شهرستان شیروان چرداول از دیدگاه کشاورزان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل پایداری اکولوژیکی مزارع برنج در شهرستان شیروان چرداول از دیدگاه کشاورزان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل پایداری اکولوژیکی مزارع برنج در شهرستان شیروان چرداول از دیدگاه کشاورزان در pdf :
مقاله تحلیل پایداری اکولوژیکی مزارع برنج در شهرستان شیروان چرداول از دیدگاه کشاورزان در pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه 117 تا 126 منتشر شده است.
نام: تحلیل پایداری اکولوژیکی مزارع برنج در شهرستان شیروان چرداول از دیدگاه کشاورزان
این مقاله دارای 10 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کشاورزی پایدار
مقاله شاخص ذهنی
مقاله پایداری اکولوژیکی
مقاله مزارع برنج
مقاله تحلیل خوشه ای
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مرادنژادی همایون
جناب آقای / سرکار خانم: واحدی مرجان
جناب آقای / سرکار خانم: مرادنژادی کامبیز
چکیده و خلاصهای از مقاله:
هرگونه برنامه ریزی برای توسعه پایدار بخش کشاورزی، نیازمند شناخت از وضعیت شاخص های کشاورزی پایدار دارد. با توجه به اینکه میزان قابل توجهی از مزارع شهرستان شیروان چرداول به کشت برنج اختصاص دارد، و نظر به ضرورت همسویی این مزارع با مولفه های کشاورزی پایدار، این پژوهش با هدف تحلیل پایداری اکولوژیکی مزارع برنج در شهرستان شیروان و چرداول و در چارچوب کلی پژوهش های پیمایشی به انجام رسیده است. نمونه آماری پژوهش تعداد 136 نفر از کشاورزان بوده اند که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای با انتساب متناسب انتخاب، و با ابزار پرسشنامه مورد مطالعه قرارگرفته اند. ضریب آلفای کرونباخ که به منظور تشخیص پایایی پرسشنامه ها محاسبه گردیده 087 به دست آمده است که حاکی از پایایی ابزار پژوهش بوده است. روایی صوری پرسشنامه نیز با نظرخواهی از کارشناسان و استادان مرتبط با موضوع تایید شده است. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفته است. تحلیل داه ها با استفاده از تکنیک تحلیل خوشه ای انجام شده است. یافته های به دست آمده از تحلیل خوشه ای نشان داده است که 3548 درصد از شاخص های ذهنی اکولوژیکی مزارع برنج بررسی شده پایدار، 29 درصد نسبتا پایدار و 3548 درصد از این شاخص ها ناپایدار بوده اند. بنابراین می توان گفت که وضعیت پایداری حدود 60 درصد از شاخص های ذهنی اکولوژیکی پایداری کشاورزی مزارع برنج بررسی شده پایدار و نسبتا پایدار بوده است.

کلمات کلیدی :
» بدون نظر