سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی تأثیر خصوصیات ادافیکی خاک و عوامل فیزیوگرافی بر روی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تأثیر خصوصیات ادافیکی خاک و عوامل فیزیوگرافی بر روی تراکم گونه های گیاهی (مطالعه موردی: مراتع چهارباغ استان گلستان) در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر خصوصیات ادافیکی خاک و عوامل فیزیوگرافی بر روی تراکم گونه های گیاهی (مطالعه موردی: مراتع چهارباغ استان گلستان) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر خصوصیات ادافیکی خاک و عوامل فیزیوگرافی بر روی تراکم گونه های گیاهی (مطالعه موردی: مراتع چهارباغ استان گلستان) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر خصوصیات ادافیکی خاک و عوامل فیزیوگرافی بر روی تراکم گونه های گیاهی (مطالعه موردی: مراتع چهارباغ استان گلستان) در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی تغییرات اقلیم و مهندسی توسعه پایدار کشاورزی و منابع طبیعی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
جواد اسفنجانی – دانشجوی کارشناسی ارشد مراتعداری دانشگاه گنبد کاووس
محمدعلی زارع چاهوکی – دانشیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
الهه اسفنجانی – دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه پیام نور کرج
تینا خوشنویس – دانشجوی کارشناسی ارشد خاک شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران

چکیده:
هدف اصلی این تحقیق بررسی روابط پوشش گیاهی با خصوصیات ادافیکی خاک و عوامل فیزیوگرافی در مراتع چهارباغ استان گلستان می باشد. به منظور بررسی روابط پوشش گیاهی و خاک ابتدا منطقه به روش فیزیونومیک تیپ بندی گردید. سپس م نطقه معرف در هر تیپ رویشی تعیین و نمونه برداری از پوشش گیاهی در هر سطح پلات (یک متر مربع) و خاک (عمق 30-0 سانتی متر) در این مناطق ا نجام شد. بررسی میزان همبستگی پوشش گیاهی با عوامل خاکی و فیزیوگرافی از نرم افزار canoco 4.5 استفاده شد. آنالیز اولیه در نرم افزار به روش DCA (آنالیز متعارف نااریب) انجام شد به دلیل اینکه طول گرادیان از عدد 4 بیشتر بود از روش آنالیز تطبیقی (CA) استفاده شد. نتایج نشان داد گونه های گیاهی Marrubium vulgare Tragopagon. Sp, Allium rubllum, Bromus tectorum، با هدایت الکتریکی، میزان نیتروژن، اسیدیته، میزان شن، میزان سیلت، گچ و شیب دارای همبستگی بالا و مثبت گونه های گیاهی Taraxcum Sp, Acanthophyllum glanduloum, Alyssum linifolium, Phlomis brachyodon با میزان سیلت و جهت جغرافیایی دارای همبستگی بالا و مثبت گونه Thyamus kotchianus با میزان ارتفاع از سطح دریا دارای همبستگی مثبت می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر