مقاله بررسی عملکرد حذف آلاینده های گازی از هوای آلوده با استفاده

مقاله بررسی عملکرد حذف آلاینده های گازی از هوای آلوده با استفاده از نانوکاتالیست های پایه CeO2درClinoptilolite در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عملکرد حذف آلاینده های گازی از هوای آلوده با استفاده از نانوکاتالیست های پایه CeO2درClinoptilolite در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد حذف آلاینده های گازی از هوای آلوده با استفاده از نانوکاتالیست های پایه CeO2درClinoptilolite در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد حذف آلاینده های گازی از هوای آلوده با استفاده از نانوکاتالیست های پایه CeO2درClinoptilolite در pdf :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: پنجمین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
مجید آمره – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، مرکز تحقیقات رآکتور و کاتالیست، د
محمد حقیقی – استادیار مهندسی شیمی، مرکز تحقیقات رآکتور و کاتالیست، دانشکده مهندس
چکیده:
ترکیبات آلی فرار به مواد آلی چون آلدهیدها، کتون ها و باقی هیدروکربن های سبک می گویند. این مواد به علت فراریت بالایشان به راحتی وارد هوا می شوند. برخی از این مواد مضرات فراوانی برای سلامتی موجودات زنده دارند و علاوه بر آن بر روی محیط زیست نیز آسیب هایی می رسانند. در این مقاله مروری بر عملکرد حذف آلایندههای گازی از هوای آلوده با استفاده از نانو کاتالیستهای پایه CeO2-Clinoptilolite انجام شده است. امروزه روش های متعددی برای حذف این ترکیب و ترکیبات مشابه از هوا وجود دارد. یکی از این روش ها حذف از طریق کاتالیست هاست که مواد متعددی برای این کار پیشنهاد شده است. فلزات واسطه گروهی از کاتالیست هایی را که قادر به حذف این ترکیب از هوا هستند را تشکیل می دهند. یکی از این فلزات واسطه پلاتین است. این فلز بر روی پایه های مختلف و با کمک اکسیدهای فلزی متعددی چون سریا توانایی حذف ترکیبات آلی فرار را دارد. زئولیتهای طبیعی با ویژگیهای قابل توجهی مانند جذب سطحی و ظرفیت تبادل یونی بالا در بسیاری از کاربردهای زیستمحیطی مانند سنتز کاتالیستها مورد استفاده قرار میگیرند. در این راستا، میتوان خواص زئولیت کلینوپتیلولیت را با روشهای فراوری متفاوتی مانند استخراج اسیدی بهبود بخشید.

کلمات کلیدی :
» نظر