سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی پیوندهای نئوکلاسیسیسم و رمانتیسم در شعر آندره شنیه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی پیوندهای نئوکلاسیسیسم و رمانتیسم در شعر آندره شنیه در pdf دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پیوندهای نئوکلاسیسیسم و رمانتیسم در شعر آندره شنیه در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پیوندهای نئوکلاسیسیسم و رمانتیسم در شعر آندره شنیه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پیوندهای نئوکلاسیسیسم و رمانتیسم در شعر آندره شنیه در pdf :

مقاله بررسی پیوندهای نئوکلاسیسیسم و رمانتیسم در شعر آندره شنیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در جستارهای ادبی (مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی مشهد) از صفحه 137 تا 159 منتشر شده است.
نام: بررسی پیوندهای نئوکلاسیسیسم و رمانتیسم در شعر آندره شنیه
این مقاله دارای 23 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آندره شنیه
مقاله رمانتیسم
مقاله کلاسیسیسم
مقاله شعر فرانسه
مقاله مکاتب ادبی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: امینی محمدرضا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آندره شنیه (1794–1762م)، مهم ترین شاعر قرن هجدهم فرانسه، در عصر جدید بیشتر به دلیل موضع شجاعانه اش در حوادث پس از انقلاب فرانسه که به مرگ این شاعر جوان زیر تیغه گیوتین انجامید، مورد توجه قرار گرفته است. اما ازنگاه ادبی، آشنایی با آثار آندره شنیه اهمیتی اساسی در شناخت مکاتب ادبی اروپایی دارد، زیرا آثار او،حد واسط بین سبک کلاسیسیسم قرن هفدهم و رمانتیسم قرن هجدهم و نوزدهم اروپا به شمار می رود. این مقاله نشان می دهد در شعر و شخصیت و زمانه و زندگی و مرگ آندره شنیه ویژگیهای خاصی وجود دارد که مانع از آن است او را صرفا شاعری نئوکلاسیک و پیرو ادبیات کلاسیک یونان باستان بدانند. در واقع شعر او از مرزهای مکتب کلاسیک در می گذرد و به سوی نوعی از رمانتیسم میل می کند. به همین دلیل، رمانتیکها او را می ستودند و پیشاهنگ بزرگ مکتب خود به شمار می آوردند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر