مقاله آنالیز ترکیبات شیمیایی ساقه آویشن باغی (thymus vulgaris) د

مقاله آنالیز ترکیبات شیمیایی ساقه آویشن باغی (thymus vulgaris) در خراسان رضوی با روش گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنجی جرمی (GC/Mass) در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آنالیز ترکیبات شیمیایی ساقه آویشن باغی (thymus vulgaris) در خراسان رضوی با روش گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنجی جرمی (GC/Mass) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز ترکیبات شیمیایی ساقه آویشن باغی (thymus vulgaris) در خراسان رضوی با روش گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنجی جرمی (GC/Mass) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آنالیز ترکیبات شیمیایی ساقه آویشن باغی (thymus vulgaris) در خراسان رضوی با روش گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنجی جرمی (GC/Mass) در pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی فن آوری های نوین شیمی و مهندسی شیمی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
حدیثه ایمانی – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات خراسانی روی (نیشابور)، گروه شیمی، نیشابور، ایران
راحله ژیانی – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور، گروه شیمی، نیشابور، ایران
محمود ابراهیمی – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور، گروه شیمی، نیشابور، ایران
سمانه دولت آبادی – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور، گروه شیمی، نیشابور، ایران
چکیده:
آویشن یکی از گیاهان تیره نعناعیان است. اسانس آویشن، مطبوع کننده، طعم دهنده و همچنین به عنوان ضد سرفه، خلط آور، ضد نفخ، ضد میکروب، ضد قارچ، ضد اسپاسم و ضد عفونی کننده استفاده می شود. و در عین حال کمی سمی است و سمیت آن مربوط به ماده مؤثره آن تیمل است. که در مصرف آن نباید زیاده روی ک رد. آویشن باغی با نام علمی (thymus (vulgaris از مزرعه گیاهان دارویی دانشگاه علم و فرهنگ کاشمر جمع آوری و اسانس گیری با روش تقطیر با آب و بخار آب انجام شد. طبق نتایج بازده اسانس ساقه آویشن 0/48% می باشد. شناسایی ک می و کیفی ترکیبات موجددر اسانس با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنج جرمی (GC/Mass) انجام شده است. در ساقه این گیاه 27 ترکیب شناسایی شده که چهار ترکیب عمده آن عبارتند از: تیمول 21/47%، بورنئول 14/47%، بنزن 16/71%، گاماترپنین 12/05% نتایج نشان می دهد ساقه آویشن سرشار از ترکیبات فنولی بویزه تیمول است که در صنایع داروسازی بیشترین کاربرد را دارد.

کلمات کلیدی :
» نظر