سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب تيما&#

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب تیمار MCP در1 (1در متیل سایکلو پروپن) روی عمر گلدانی گل بریده میخک رقم «تمپو» در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب تیمار MCP در1 (1در متیل سایکلو پروپن) روی عمر گلدانی گل بریده میخک رقم «تمپو» در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب تیمار MCP در1 (1در متیل سایکلو پروپن) روی عمر گلدانی گل بریده میخک رقم «تمپو» در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب تیمار MCP در1 (1در متیل سایکلو پروپن) روی عمر گلدانی گل بریده میخک رقم «تمپو» در pdf :

مقاله تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب تیمار MCP-1 (1- متیل سایکلو پروپن) روی عمر گلدانی گل بریده میخک رقم «تمپو» که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران) از صفحه 73 تا 81 منتشر شده است.
نام: تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب تیمار MCP-1 (1- متیل سایکلو پروپن) روی عمر گلدانی گل بریده میخک رقم «تمپو»
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله 1-MCP
مقاله عمر گلدانی
مقاله اتیلن
مقاله گل بریده
مقاله میخک

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مستوفی یونس
جناب آقای / سرکار خانم: هاشم آبادی داوود
جناب آقای / سرکار خانم: شفیعی محمدرضا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
1-MCP، به عنوان یک بازدارنده فعالیت اتیلن، به صورت معنی داری پژمردگی گل های شاخه بریده میخک را به تاخیر می اندازد. پژوهش حاضر با هدف تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب تیمار 1-MCP روی عمر گلدانی گل های شاخه بریده میخک رقم تمپو صورت گرفت. در این آزمایش 6 سطح غلظت (صفر، 20،40،60،80 و 100 نانو لیتر در لیتر) و سه زمان (3 ،6 و 9 ساعت) در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با سه تکرار بر روی ویژگی های طول عمر گلدانی، تولید اتیلن، وزن خشک و شاخص باز شدن گل مورد مطالعه قرار گرفتند. 324 شاخه گل در اتاق مخصوص ارزیابی عمر پس از برداشت گل ها با دمای 2±20 درجه سانتیگراد، رطوبت نسبی 70-60 درصد، شدت نور 20 – 15 میکرو مول بر ثانیه بر متر مربع و طول روز 12 ساعت، نگهداری شدند. نتایج نشان می دهند که در تفاوت بین تیمارها، فقط تیمار غلظت روی طول عمر گلدانی تفاوت معنی دار دارد. از نظر عمر گلدانی، تولید اتیلن و شاخص باز شدن گل در سطح آماری 1% و در مورد ماده خشک در سطح آماری 5 % معنی دار بوده و در بین غلظت های به کار رفته، تیمار60 نانو لیتر در لیتر با 49/15 روز عمر گلدانی، 34/0 نانو لیتر در لیتر در ساعت در گرم تولید اتیلن و 75/19 درصد ماده خشک، در مقایسه با گیاهان شاهد، تیمار برتر بوده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر