مقاله مقایسه میزان آشنایی و استفاده استادان و دانشجویان واحدهای

مقاله مقایسه میزان آشنایی و استفاده استادان و دانشجویان واحدهای بسیار بزرگ دانشگاه های آزاد اسلامی مازندران از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه میزان آشنایی و استفاده استادان و دانشجویان واحدهای بسیار بزرگ دانشگاه های آزاد اسلامی مازندران از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان آشنایی و استفاده استادان و دانشجویان واحدهای بسیار بزرگ دانشگاه های آزاد اسلامی مازندران از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه میزان آشنایی و استفاده استادان و دانشجویان واحدهای بسیار بزرگ دانشگاه های آزاد اسلامی مازندران از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در pdf :
مقاله مقایسه میزان آشنایی و استفاده استادان و دانشجویان واحدهای بسیار بزرگ دانشگاه های آزاد اسلامی مازندران از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در فصلنامه تحقیقات مدیریت آموزشی از صفحه 147 تا 164 منتشر شده است.
نام: مقایسه میزان آشنایی و استفاده استادان و دانشجویان واحدهای بسیار بزرگ دانشگاه های آزاد اسلامی مازندران از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)
این مقاله دارای 18 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فناوری
مقاله اطلاعات
مقاله فناوری اطلاعات و ارتباطات
چکیده و خلاصهای از مقاله:
تحقیق حاضر با هدف مقایسه میان میزان آشنایی و استفاده استادان و دانشجویان واحدهای بسیار بزرگ دانشگاه های آزاد اسلامی مازندران از فناوری اطلاعات و ارتباطات به انجام رسیده است. روش ما، توصیفی – پیمایشی مقطعی است. جامعه آماری آن، استادان عضو هیات علمی و دانشجویان واحدهای دانشگاه های آزاد اسلامی مازندران است که به ترتیب تعداد 2150 نفر 68091 نفرهستند و بر اساس جدول کرجسی – مورگان و تعداد 384 نفر از استادان و تعداد 327 نفر از دانشجویان با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی – خوشه ای انتخاب شد. به منظور گردآوری داده ها از دو پرسشنامه محقق ساخته که به صورت مقیاس لیکرت طراحی گردیده، استفاده شده است. روش تجزیه و تحلیل داده ها در این تحقیق از آزمون tمستقل یعنی آزمون U من – ویتنی بهره جسته ایم. همچنین برای رتبه بندی مقایسه میزان آشنایی و استفاده استادان و دانشجویان با فناوری اطلاعات و ارتباطات از آزمون فریدمن استفاده شده است. بر اساس نتایج به دست آمده میزان آشنایی و استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در بین استادان و دانشجویان متفاوت است. همچنین میزان آشنایی و استفاده از شاخص های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین استادان و دانشجویان متفاوت است.

کلمات کلیدی :
» نظر