مدلسازی، تحلیل و کنترل یکسوکننده (مبدیل جریان متناوب مستقیم) سیس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مدلسازی، تحلیل و کنترل یکسوکننده (مبدیل جریان متناوب مستقیم) سیستم های ترکیبی HVdc برای مزارع باد بر اساس DFIG در pdf دارای 33 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی، تحلیل و کنترل یکسوکننده (مبدیل جریان متناوب مستقیم) سیستم های ترکیبی HVdc برای مزارع باد بر اساس DFIG در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

خلاصه:
به منظور بهبود عملکرد دینامیک سیستم ترکیبی Hv dc برای مزارع باد ژنراتور القاء تغذیه شده ی دوبل (HVdc)، این مقاله، مدل سازی، تحلیل و روش¬های کنترل برای یکسوکننده تغییر جهت یافته ی خطا را معرفی می¬کند. ابتدا مدل متغیر سیستم فرعی یکسوکننده کشور در چهار چوب مرجع dq با توجه به شیوه های کنترل مختلف سیستم اینورتر منبع جاری، مشتق می¬شود. سپس دینامیک جاری ac سیستم فرعی رکتی¬فایر از نظر کمیت بر اساس روش تحلیل مقدار ویژه، تحلیل می¬شود. طبق نتایج تحلیل، یک نمودار کنترل حلقه دوبل، طراحی می شود: حلقه¬ی درونی از تکنیک کنترل سیستم معکوس علاوه بر جبران ساز مرحل? پیش قابل سویچ، استفاده می¬کند و حلقه¬ی بیرونی، یک کنترولر یکپارچه¬ی نسبی معمولی را اجرا می-کند. در نهایت، اعتبار روش تحلیلی کمیت و برتری نمودار کنترل پیشنهادی، توسط شبیه سازی¬های سیستمهای سیمولینک/ سیم پاور بررسی می شوند.
واژه های مهم:
DIFG (ژنراتور القاء با تغذیه ی دوبل، کانورتر تغذیه جریان یافته ,(Lcc) Hv dc، مزرعه ی باد ساحلی، رکتی¬فایر.
نشانه های اختصاری:
جریانات بازده سه مرحله¬ای مزرعه ی باد iwa, iwb, iwc =
جریانات بازده سه مرحله¬ای استات کام ista, istb, istc =
جریانات درون¬داد سه مرحله¬ای یکسوکننده irca , ircb, ircc =
جریانات بازده سه مرحله¬ای اینورتر iiva, iivb, iivc =
جریانات درون¬داد سه مرحله¬ای شبکه ی ساحلی iga, igb, igc =
ولتاژهای سه مرحله ای با سی جزیرهuiba, uibb, uibc =
ولتاژهای سه¬مرحله¬ای ترمینال رکتی¬فایر urca, urcb, urcc =
ولتاژهای سه¬مرحله¬ای فیلترهای برون داد برای اینورتر uiva, uivb, uivc =
ولتاژهای سه مرحله ای شبکه¬های ساحلی uga, ugb, ugc =
ولتاژ پیوند DC و جریان برون داد استات کام us , is =
ولتاژهای پیوند Hv dc رکتی¬فایر و وجه اینورتر udr, udi =
جریان پیوند Hvdc id =

1- مقدمه:
با افزایش ظرفیت مزرعه ی باد بر اساس زمین، کمبود منابع زمین در دسترس و نگرانیهای محیط زیست، بیش از پیش، افزایش یافته است. چون انرژی باد به وفور در دسترس است و فضا در دریا، محدود است، مزارع باد ساحلی در سالهای اخیر، مورد توجه زیاد قرار گرفته است. برای مثال، مزارع باد ساحلی «نیستد» (MW 165) و «هورنز رو» (MW160) در دانمارک به کار افتاده اند. بسیاری مزارع دیگر بادی مثل «بارو» (MW90) در انگلستان، «بوتن دیک» (MW 240) در آلمان و «کیپ کاد» (MW 420) در ایالات متحده و ... فعال هستند یا به زودی ساخته می ¬شوند.
برای مزارع باد ساحلی دور بزرگ، کاربرد رایطه¬ی HV dc عموماً مناسب¬تر از کاربرد ارتباطات (HV ac) ac ولتاژ بالا تلقی می¬شود. اکنون دو نوع فن¬آوری انتقال Hv dc هست: کانورتر تغییر جریان – خط (Lcc- Hvd) با کاربرد تیریسترها (5) – (7) و کارنوتر منبع ولتاژ (VSC- HV dc) با کاربرد IGBTs (ترانزسیتورهای دو قطبی گیت (دروازه ی عایق). در مقایسه با Vsc- HVdc، فن¬آوری، LCC- HV dc دارای مزایایی است از قبیل ظرفیت بالاتر، هزینه¬های کمتر و اتلاف نیروی کمتر. اما به علت محدودیت¬های ذاتی ابراز تغییر جریان- خط، نمی تواند شبکه¬های سودمند با حمایت نیروی واکنشی مستقل، ایجاد کند. فن آوری نوظهور Vsc- HVdc بر این نقص همراه با هر دو سر آن در کاربرد ابزار تغییر جریان- توسط نیرو غلبه کند و می تواند طی شرایط طبیعی و خطا، نیروی واکنشی بسیار قابل انعطاف¬تری فراهم کند. به هر حال، Vsc- HVdc از چند ین مشکل ذاتی مربوط به اتلاف نیرو، هزینه ظرفیت رنج می¬برد که به آسانی نمی¬توان بر آن، غلبه کرد.

شکل 1.توپولوژی HVdc هیبرید برای مزرعه باد دور از ساحل بر اساس DFIG
به منظور ترکیب مزایای دو فن آوری Hv dc، یک فن آوری Hv dc پیوندی برای مزارع بادی بر اساس DFIG (ژنراتور القاء تغذیه ی دوبل) بزرگ توسط این مؤلف¬ها پیشنهاد شد. سیستم Hv dc پیوندی پیشنهاد شده مرکب از یک Lcc به علاوه ی یک «استات کام» (جبران ساز هماهنگ ایستا) روی وجه یکسوکننده و یک منبع جریان مدولاسیون پهن پالس (PWM – CSI)روی وجه اینورتر است. برای کنترل، کل سیستم به طور مناسب، به سه سیستم فرعی تقسیم می شود: سیستم فرعی استات کام ، سیستم فرعی یکسوکننده و سیستم¬های فرعی CSI. مقاله های پیشین بیشتر بر برسی قابلیت عملی بودن فن آوری Hv dc برای مزرعه ی باد بر اساس DFIG و راهبر کنترل کل آن متمرکز بوده اند، در حالی که این مقاله به ویژه بر مدل سازی، تحلیل و کنترل سیستم فرعی یکسوکننده متمرکز است که دینامیک غیر خطی آن، پیچیده است اما هنوز برای توانایی کشش نیروی کل سیستم، مهم است. تحقیقات پیشین در مورد سیستم¬های Hv dc پیشین، اساسی یکسوکننده تغییر جریان خط، فراهم کرد. معلوم شد که پیچیدگی مدل و مشکلات کنترل آن، بیشتر بر علت القاء تراوش ترانسفورماتور است. به هر حال، چون مدل متغیر کشور تعیین نشد، دینامیک جریان یکسوکننده به طور کامل بررسی نشد و عملکرد های متمایز یکسوکننده به علت شیوه های مختلف کنترل اینورتر، شناسایی نشد، هنوز معلوم نیست کدام جفت، نقش مهمی در بهبود عملکرد کنترل بازی می کنند. ویژگی¬های اصلی این مقاله شامل اینهاست:
(1) مدل متغیر کشور در مورد سیستم فرعی یکسوکننده، صادر می شود که محدوده ی ذاتی یکسوکننده تغییر جهت خطر آشکار می کند و تحلیل نظری را برای دینامیک سیستم فرعی یکسوکننده، ممکن می سازد.
(2) با مدل متغیر کشور، تعامل ها بین سیستم فرعی یکسوکننده و CSI اشاره می شوند و سپس با روش تحلیل مقدار ویژه از نظر کمیت، تحلیل می شوند.
(3) بر اساس نتایج تحلیل، نمودار کنترل مدار دوبل، طراحی می شود. ساختار کنترلر، روشن است و پارامتر ها به آسانی انتخاب می شوند. با شبیه سازی «سیمولینک / سیم پاور» اعتبار تحلیل بررسی می¬شود و بهبودهای عملکرد، روشن می¬شوند.
2- مدل سازی سیستم:
A- توپولوژی (ارتباط داده ها) سیستم:
همانطور که نمودار 1 نشان می دهد، DFIG به یک باس ac مشترک (یعنی باس مجموعه) به واسطه¬ی ترانسفورماتنور ها ی جفت، مرتطمی شوند. باس مجموعه سپس به واسطه ی یک کابل ac به باس جزیره، مرتبط می شود. «استات کام» روی جزیره یا ایستگاه فرعی ساحلی، نصب می شود تا ولتاژ را برای تغییر جهت یکسوکننده و مغناطیسی کردن DFIG، تنظیم کند. فیلتر های AC روی جزیره نصب می شود اما این برای فیلتر هارمونیکهای (سازگارهای) جاری است و جبران نیروی واکنشی را فراهم می مند. یکسوکننده تغییر حرکت خط روی انتهای ارسال، نیروی فعال تولید شده توسط مزرعه ی باد را منتقل می کند و PWM – CSI روی انتهای دریافت کننده برای تزریق نیروهای فعال و نیروی واکنشی (در صورت لزوم) نسبت به شبکه، عمل می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله ارایه یک مدل تصمیم گیری چندمعیاره برای انتخاب بهترین تامین

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارایه یک مدل تصمیم گیری چندمعیاره برای انتخاب بهترین تامین کنندگان در زنجیره تامین با تلفیق فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و برنامه ریزی آرمانی (مطالعه موردی صنایع خودروسازی) در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارایه یک مدل تصمیم گیری چندمعیاره برای انتخاب بهترین تامین کنندگان در زنجیره تامین با تلفیق فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و برنامه ریزی آرمانی (مطالعه موردی صنایع خودروسازی) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارایه یک مدل تصمیم گیری چندمعیاره برای انتخاب بهترین تامین کنندگان در زنجیره تامین با تلفیق فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و برنامه ریزی آرمانی (مطالعه موردی صنایع خودروسازی) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارایه یک مدل تصمیم گیری چندمعیاره برای انتخاب بهترین تامین کنندگان در زنجیره تامین با تلفیق فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و برنامه ریزی آرمانی (مطالعه موردی صنایع خودروسازی) در pdf :

مقاله ارایه یک مدل تصمیم گیری چندمعیاره برای انتخاب بهترین تامین کنندگان در زنجیره تامین با تلفیق فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و برنامه ریزی آرمانی (مطالعه موردی صنایع خودروسازی) در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در پژوهشگر (مدیریت) از صفحه 49 تا 57 منتشر شده است.
نام: ارایه یک مدل تصمیم گیری چندمعیاره برای انتخاب بهترین تامین کنندگان در زنجیره تامین با تلفیق فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و برنامه ریزی آرمانی (مطالعه موردی صنایع خودروسازی)
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زنجیره تامین
مقاله مدیریت زنجیره تامین
مقاله فرآیند تحلیل سلسله مراتبی
مقاله معیار
مقاله آرمان
مقاله اهداف

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
طراحی موثر زنجیره تامین مستلزم ایجاد مدل های تحلیلی و به کارگیری ابزارهای طراحی قوی می باشد. کارهای قبلی که در این زمینه انجام شده بیشتر مبتنی بر اصول تحقیق در عملیات بوده و در آنها جنبه های ساخت و تولیدی در نظر گرفته نشده است. اما اخیرا محققان در یافته اند که تلاش برای تصمیم گیری در طراحی زنجیره تامین باید از محصولی که قرار است ساخته شود، به خصوص ویژگی ها و چرخه عمر محصول آغاز گردد. به علاوه فرآیندهای تصمیم گیری باید توسط مجموعه جامعی ازمعیارهای عملکردی هدایت شود. در این تحقیق ارتباط ویژگی های محصول با استراتژی زنجیره تامین مورد بررسی قرار گرفته است و از معیارهای عملکردی سطح یک مدل مرجع عملیاتی زنجیره تامین به عنوان معیار تصمیم گیری استفاده شده است. همچنین از روش های تصمیم گیری چند معیاره مبتنی بر فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و برنامه ریزی آرمانی برای در نظر گرفتن عوامل کمی و کیفی در انتخاب تامین کننده استفاده شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله اثر زمان تلقیح با برادی ریزوبیوم بر روی عملکرد گیاه سویا د

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر زمان تلقیح با برادی ریزوبیوم بر روی عملکرد گیاه سویا در خاکهای آهکی خوزستان در pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر زمان تلقیح با برادی ریزوبیوم بر روی عملکرد گیاه سویا در خاکهای آهکی خوزستان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان تلقیح با برادی ریزوبیوم بر روی عملکرد گیاه سویا در خاکهای آهکی خوزستان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر زمان تلقیح با برادی ریزوبیوم بر روی عملکرد گیاه سویا در خاکهای آهکی خوزستان در pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 1

چکیده:

استفاده از کودهای بیولوژیک، روشی بسیار مناسب، ارزان و ایمن برای تولید محصول است . سویا از جمله گیاهانی است که در کشت و کار آن قابلیت استفاده از کودهای بیولوژیک و مایه های تلقیح وجود دارد . برای تعیین اثر زمان تلقیح برادی ریزوبیوم بر اجزا عملکردی گیاه سویا، تحقیقی در محدوده اراضی شهرستان بهبهان با چهار تیمار شاهد، تلقیح یک هفته، دو هفته و چهار هفته پس از کاشت در 3 تکرار و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی انجام شد. در این تحقیق روابط رگرسیونی بیوماس، عملکرد روغن و پروتئین، شاخص برداشت (HI)، تعداد غده های فعال و غیر فعال و برخی دیگر از مولفه های عملکرد گیاه مورد بررسی قرار گرفت . نتایج به دست آمده نشان دهنده اثر معنی دار تیمارها بر روی همه اجزای عملکردی بجز تعداد غلاف دربوته می باشد. تمامی صفات مورد بحث بجز میزان نیتروژن برگ سویا قبل از گلدهی در سطح 1 درصد تحت تاثیر قرار گرفتند . آنالیز همبستگی نشان دهنده روابط معنی دار و مثبت شاخص برداشت با تمامی اجزا عملکرد به جز نیتروژن برگ قبل از گلدهی بود . نتایج همچنین حاکی از بیشترین همبستگی مثبت و معنی دار بین عملکرد روغن و پروتئین با تعداد غدد فعال م یباشد. به طور کلی نتایج موید این مسئله است که با گذشت زمان از کاشت، تلقیح اثر بیشتری بر روی تعداد غدد فعال داشته و حضور این گره فعال عملکرد را افزایش داده اند و این تغییر زمان تلقیح به عنوان مدیریت کاهش اثرات محدودیت های محیطی بر روی کارایی تلقیح در گیاه سویا موثر است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی مخروطی شدن آب در یکی از چاههای مخازن شکافدار جنوب ای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی مخروطی شدن آب در یکی از چاههای مخازن شکافدار جنوب ایران در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مخروطی شدن آب در یکی از چاههای مخازن شکافدار جنوب ایران در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مخروطی شدن آب در یکی از چاههای مخازن شکافدار جنوب ایران در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مخروطی شدن آب در یکی از چاههای مخازن شکافدار جنوب ایران در pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش علمی مخازن هیدروکربوری و صنایع بالادستی علوم و صنایع وابسته
تعداد صفحات: 12
چکیده:
در هنگام تولید نفت از یک چاه، افت فشاری در اطراف آن ایجاد می شود که باعث می شود علاوه بر نفت، آب و گاز نیز به سمت دهانه چاه حرکت کنند. این افت فشار باعث تغییر شکل سطوح تماس آب-نفت و گاز-نفت به صورت مخروط می شود و این پدیده به مخروط شدگی آب و مخروط شدگی گاز معروف است.هدف از این مقاله، بررسی پدیده های مخروط شدگی آب و گاز در یکی از مخازن شکافدار جنوب ایران به کمک ابزار شبیه ساز عددی مخزن است. از آنجا که روابط جریان در محیط متخلخل شکافدار پیچیده است و استفاده از شکل های ساده معادلات جریان در محیط متخلخل، که مختص مخازن ماسه سنگی است، در مخازن شکافدار با خطای زیادی همراه است لذا تنها روش دقیق برای مطالعه جریان سیال در چنین مخازنی استفاده از شبیه سازهای عددی مخزن می باشد.دو روش مهم و عملی برای جلوگیری از مخروط شدگی آب و گاز، کاهش دبی تولید نفت و رساندن آن به مقدار بهینه و تکمیل چاه در فاصله مناسب از سطح تماس آب-نفت و گاز-نفت است. در این مقاله این دو روش برای مخزن مورد مطالعه بهینه سازی می شوند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

تحقیق ترانزیستور در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق ترانزیستور در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق ترانزیستور در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق ترانزیستور در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق ترانزیستور در pdf :

ترانزیستور را معمولا به عنوان یکی از قطعات الکترونیک می شناسند. ترانزیستور یکی از ادوات حالت جامد است که از مواد نیمه رسانایی مانند سیلیسیم (سیلیکان) ساخته می شود.
کاربرد
ترانزیستور هم در مدارات الکترونیک آنالوگ و هم در مدارات الکترونیک دیجیتال کاربردهای بسیار وسیعی دارد. در آنالوگ می توان از آن به عنوان تقویت کننده یا تنظیم کننده ولتاژ (رگولاتور) و ... استفاده کرد. کاربرد ترانزیستور در الکترونیک دیجیتال شامل مواردی مانند پیاده سازی مدارهای منطقی، حافظه ها، سوئیچ کردن و ... می شود.
عملکرد
ترانزیستور از دیدگاه مداری یک عنصر سه پایه می باشد که با اعمال یک سیگنال به یکی از پایه های آن میزان جریان عبور کننده از دو پایه دیگر آن را می توان تنظیم کرد. برای عملکرد صحیح ترانزیستور در مدار باید توسط المان های دیگر مانند مقاومت ها و ... جریان ها و ولتاژ های لازم را برای آن فراهم کرد و یا اصطلاحا آن را بایاس کرد.
انواع
دو دسته مهم از ترانزیستورها BJT (ترانزیستور دوقطبی پیوندی) و FET (ترانزیستور اثر میدانی) هستند.
ترانزیستور دوقطبی پیوندی
در ترانزیستور دو قطبی پیوندی با اعمال یک جریان به پایه بیس جریان عبوری از دو پایه کلکتور و امیتر کنترل می شود. ترانزیستورهای دوقطبی پیوندی در دونوع npn و pnp ساخته می شوند. بسته به حالت بایاس این ترانزیستورها ممکن است در ناحیه قطع، فعال و یا اشباع کار کنند.
ترانزیستور اثر میدانی
در ترانزیستور اثر میدانی با اعمال یک ولتاژ به پایه گیت میزان جریان عبوری از دو پایه سورس و درین کنترل می شود. ترانزیستور اثر میدانی بر دو قسم است: نوع n یا N-Type و نوع p یا P-Type. از دیدگاهی دیگر این ترانزیستورها در دو نوع افزایشی و تخلیه‌ای ساخته می شوند
فلیپ فلاپ
درالکترونیک و کامپیوتر، فلیپ فلاپ یک نوع مدار دیجیتال است که می تواند به عنوان
یک بیت حافظه عمل کند. یک فلیپ فلاپ می تواند شامل دو سیگنال ورودی، صفر یا
یک در پایه ورودی باشد. ضمنا یک فلیپ فلاپ دارای یک پایه زمانی(clock) و یک
خروجی(out put) و دو پایه set و reset می باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   211   212   213   214   215   >>   >