مقاله High Performance Process and Device Simulation with a Gene

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله High Performance Process and Device Simulation with a Generic Environment در pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله High Performance Process and Device Simulation with a Generic Environment در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله High Performance Process and Device Simulation with a Generic Environment در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله High Performance Process and Device Simulation with a Generic Environment در pdf :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس مهندسی برق ایران

تعداد صفحات: 4

چکیده:

A high performance generic environment for TCAD and general scientific computing is presented that imposes no restrictions on geometry, topology or discretization schemes, so that equations and even complete models can easily be implemented. The generic programming approach with the corresponding base concepts, and the applicability in the area of TCAD with the performance behavior is presented.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله آیا خاک انبار مناسبی جهت دفن زباله ها و ضایعات مختلف است؟

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله آیا خاک انبار مناسبی جهت دفن زباله ها و ضایعات مختلف است؟ در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آیا خاک انبار مناسبی جهت دفن زباله ها و ضایعات مختلف است؟ در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آیا خاک انبار مناسبی جهت دفن زباله ها و ضایعات مختلف است؟ در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آیا خاک انبار مناسبی جهت دفن زباله ها و ضایعات مختلف است؟ در pdf :

سال انتشار: 1379

محل انتشار: سومین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: 6

چکیده:

رشد سرسام آور جمعیت و تحولات اقتصادی و صنعتی منجر به حجم وسیعی از ضایعات کاربرد و اعمال آنها در اراضی از طریق مدفون سازی و یا بازیافت بمنظور چرخه دوباره عناصر غذایی موجود در این مواد مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله، ابتدا مروری بر انواع مختلف ضایعات منشا و ترکیب آنها شده است. ضایعات به سه دسته کلی ضایعات کشاورزی، صنعتی و شهری تقسیم گردید. سپساثرات بکارگیری آنها در خاک مورد بررسی قرار گرفته است. بطور کلی مدیریت استفاده از ضایعات و اعمال آنها به خاک نیازمند در اختیار داشتن اطلاعات دقیق و جامع همواره با سیستم های پیگیری مستمر است. در حالیکه این موارد در برگیرنده طیف وسیعی از عناصر غذایی مورد نیاز گیاهان است، وجود عناصر و ترکیبات ناخواسته و مضر بکارگیری بعضی از ضایعات را با محدودیت های جدی روبرو ساخته است. این عناصر و ترکیبات شامل فلزات سنگین، ترکیبات آلی سمی، پاتوژن ها، املاح و نمکهای مختلف و همچنین ایجاد رئاکسیون های شدید است. ازدیاد نیترات و فسفر موجود در بعضی از ضایعات باعث آلودگی منابع آب زیرزمینی شده است. بررسی اثرات بکارگیری ضایعات در خاک، ضرورت تغییر و اصلاح در نحوه نگرش به خاک را نشان میدهد. این دیدگاه می بایستی به گونه ای تغییر و اصلاح گردد تا اهمیت و اثرات کیفیت خاک بر مسائل زیست محیطی از جایگاه مهمی برخوردار گردد و در عین حال بازیافت و دوباره مورد استفاده قرار دادن ضایعات در این چهارچوب مورد تاکید قرار گیرد. جهت دستیابی به این اهداف در الویت قرار دادن تحقیقات چند رشته ای با شرکت مجموعه ای از متخصصین علوم محیطی ضروری بنظر می رسد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله در مورد مدرسهآناتومی دندان (Tooth anatomy) در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله در مورد مدرسهآناتومی دندان (Tooth anatomy) در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد مدرسهآناتومی دندان (Tooth anatomy) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد مدرسهآناتومی دندان (Tooth anatomy) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد مدرسهآناتومی دندان (Tooth anatomy) در pdf :

آناتومی دندان (Tooth anatomy)
یک دندان شامل چندین لایه است. خارجی ترین لایه enamel یا مینای دندان نام دارد. مینای دندان سخت ترین و معدنی ترین ماده در بدن است. بعد از این لایه، بافت نازک و نسبتاً سختی به نام سیمانه یا cementum قرار دارد. لایه بعدی dentin است که به سختی استخوان بوده و برخلاف مینای دندان یا dental pulp یک بافت عروقی شامل مویرگ ها، شریان های بزرگ تر خونی، بافت هم بند، فیبرهای عصبی و سلول های شامل odontoblasts، fibroblass ، macrophages، lymphocytes است. Pulp وظیفه غذارسانی به دندان در طول رشد آن را داشته و پس از اینکه دندان به میزان رشد یافته خود رسید وظیفه آگاهی دادن به فرد از طریق انتقال درد در زمان ایجاد عفونت یا آسیب دیدگی دندان را به عهده دارد.

-حفره های دندان (Dental cavity)
حفره های دندانی عفونت هایی هستند که توسط ترکیبات کربوهیدراتی حاوی مواد غذایی و باکتری هایی هستند که در دهان، زندگی می کنند . باکتری ها به صورت فیلم های پیوسته بر سطح دندان و اطراف دهان ما شکل می گیرند. که به این فیلم ها plaque گفته می شود. با وجود انواع مختلفی از باکتری ها تنها مقدار کمی از آنها مسئول ایجاد حفره هستند که نام تعدادی از این باکتری ها عبارت است از:
1- Streptococcus mutants

2- Lactobacillus casei
3- Acidophilus
4- Actinomyces naeslundii
این باکتری ها کربوهیدارت ها را پیدا کرده و آنها را می خورند و ایجاد اسید می کنند. این اسید سبب افت PH سطح دندان می شود به طوریکه قبل از خوردن غذا PH دهان تقریباً 0/7 تا 2/6 بوده که تنها مقدار کمی اسیدی تر از PH آب است. با خوردن غذاهای شیرین و کربوهیدارتی PH تا حد 2/5 تا 5/5 افت می کند. اسید ایجاد شده مینای سخت دندان را که پوشش خارجی دندان است د رخود حل می کند. با خوردن چنین غذاهایی دندان به مدت 20 دقیقه در معرض این محیط اسیدی قرار میگرد. با از بین رفتن مینا، حفره تا عمق بیشتر دندان عصب و قسمت خون رسانی نفوذ می کند.

-پر کننده ها (Fillers)
تاریخچه حفره های دندانی به قرن ها پیش بر می گردد اما در سال 1875 فردی به نام دکتر G.V. Black اول بار یک روش سازمان یافته برای درمان را ارائه داد که روش های سیستماتیک وی هنوز مورد استفاده قرار می گیرند. روش های درمانی وی شامل خالی کردن قسمت فاسد شده دندان و جایگزینی آن با amalgam بود.
حفره های سطحی دندان که هنوز به قسمت dentin نرسیده اند نباید تحت درمان پرشدگی قرار گیرند زیرا این حفره ها قابلیت احیا و معدنی شدن دوباره توسط فلوراید را دارند.
پرکردن دندان شامل دو اصل اولیه است:

1-خالی کردن قسمت فاسد دندان
2-بازسازی ساختار از بین رفته دندان توسط ماده پرکننده
عمل خالی کردن پس از تزریق ماده بی حسی و ایزوله کردن دندان از بقیه دهان توسط dental drill یا لیزر انجام می شود و پس از آن اغلب از یک liner یا آستر برای کاهش حساسیت دندان استفاده می شود. آستر های مختلف عبارتند از:
copalite varnish , gluma ,dycalکه dycal برای بازسازی و حفظ مغز دندان استفاده می شود. در پر کردن های عمیق تر از یک ماده پایه یا base در کنار liner استفاده می شود. Base های متداول مورد استفاده در زیر پر کننده های دندانی عبارتند از zine phosfate cement , glass ionomer cement هدف اصلی base مجزا کردن دندان از تغییرات دمایی در دهان است. پس از این مرحله دکتر می تواند بین پرکنندهای مختلف دندانی از جمله whithe (composit resins) , perocelain, و amalgam انتخاب کند. این مواد بر روی base یا liner قرار می گیرند.

-ملغمه دندانی (Dental amalgam)
این پر کننده بیشتر از 150 سال است که مورد استفاده قرار می گیرد. آمالگام سفت شده ترکیبی است از، 45-35% نقره و 15% قلع، مقدادیر بسیار کمی مس و روی و 55-45% جیوه که به صورت زیر واکنش می دهد.
مزایا:
ا- نسبتاً ارزان
2- بادوام
3-آزموده شده
معایب:
1- در اثر مرور زمان سیاه رنگ شده و ظاهر مناسب ندارند.
2- باعث تقویت دندان نمی شوند.

3- تحقیقات، اثرات جانبی سمیت جیوه موجود در آمالگام را هنوز نشان نداده اند.
-Procelain
یک شیشه غیر کریستالی است که ترکیبی از سیلیکون و اکسیژن است و به عنوان پر کننده های دندانی و قالب گیری دندان مورد استفاده قرار می گیرد.
مزایا:
1- ظاهر بسیار مناسب برای دندان های قدامی
معایب:
1- ترد و شکننده
2- گران تر از آمالگام و رزین
3- دشواری تکنیک کاشت (نیاز به دو دندان پزشک)
4- می تواند فرسودگی دندان مخالف را تسریع کند.
5- به دلیل عمر کوتاه عملاً دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد.
طلا (Gold)

به صورت آلیاژی حاوی 75% یا بیشتر طلا به همراه نقره، پلاتینیم، پالادیوم و روی.
مزایا:
1- بسیار با دوام (2 تا 4 برابر با دوام تر از دیگر پرکننده ها)
2- در هنگام گاز گرفتن موجب آسیب دیدن دندان مخالف نمی شود.
3- سازگاری بسیار با لثه و دیگر بافتهای دهان.
معایب:
1- گران
2- ظاهر نامناسب
3- دشواری تهیه (کاشتن آن نیاز به مهارت دارد)
– پرکردنی های کامپوزیتی (Composite resin or White fillers)
– استفاده از amalgam و آلیاژ طلا برای دندان های خلفی مناسب است. اما به دلیل ظاهر نامناسب برای دندان های قدامی به کار برده نمی شوند.
بهترین انتخاب دراین حالت رزین های کامپوزیتی هستند که دارای عمری معادل 2 دهه می باشند. رزین های کامپوزیتی مرکب از یک ماتریس پلیمری آلی به نام

Bisphenol – A – Glycidyl methacrylate (BIS – GMA)
و ذرات غیر آلی سفت گوشه دار مانند کوارتز، Lithium aluminum silicate و borosilicate glass که این مواد غیر آلی به ماده مورد بحث سفتی نسبتاً زیاد و مقاومت سایشی زیاد می بخشد. علاوه بر آن به دلیل شفافیت و ضریب شکست مشابه مینای دندان بسیار قابل قبول است.
BIS- GMA محصول واکنش پلیمریزاسیون اضافی (addition) دو ماده زیر است.
Dimethylmethane , bis(4 – hydroxyphenol) glycidylmethaterylate

می باشد. از آنجا که در ابتدا، ماده مخلوط می گردد و سپس در حفره قرار داده می شود تا بسپارش صورت گیرد ویسکوزیته باید به اندازه کافی کم و بسپارش باید کنترل شده باشد. مایعات با ویسکوزیته کم مثل تری اتیلن گلیکول و دی متا کریلات مصرف می شوند تا لزجت را کاهش دهند و بازدارنده هایی مثل BHT مورد استفاده قرار گیرند.
BHT (butylated trioxytoluene or 2 , 4 , 6 -tri – tert – butylphenol)

مورد استفاده قرار می گیرند تا از بسپارش نابهنگام جلوگیری شود. بسپارش میتواند با آغازگرماشیمیایی مثل بنزوئیل پراکسید یا با آغاز فتوشیمیایی مثل بنزوئین الکیل اتر شروع شود. در صورت استفاده از آغاز گر فتوشیمیایی پس از آنکه دندان پزشک نور فرابنفش (یا نور معمولی) به ماده کامپوزیت بتاباند، رادیکال آزاد ایجاد می شود و واکنش آغاز می گردد.

همانند مواد دندانی دیگر، انبساط حرارتی اینگونه مواد از ساختمان دندان بیشتر است تفاوت انبساط حرارتی درحدی است که سبب نشت بزاق، باکتری و امثال آن در بین سطحی دندان – ماده می شود. استفاده از سیلیس کلوئیدی در کامپوزیت های دندانی که پرکننده آنها ریز بوده و با واژه microfillers نامیده می شوند امکان پرداخت رزین را فراهم ساخته و در نتیجه سایش (wear) کمتری اتفاق می افتد و plaque کمتری تجمع می نماید.

مشکل دیگر وجود creep یا خزش در کامپوزیت های دندانی است به طوریکه این کامپوزیت ها طی مدت زمان 10 ثانیه تا 3 ساعت و تحت بار ثابت سفتی آنها از 5/2 تا 4 تغییر می کند. این خزش ممکن است منجر به دندانه دار شده یا فرورفتگی ترمیم شود.

مزایا:
1- ظاهر مناسب
2- غیر رسمی
3- ایجاد پیوند مستقیم و مستحکم با سطح دندان بجای پر کردن صرف حفره
4- نیاز به مته کاری (undercut) کمتر
5- عمر کامپوزیت در حدود 7 تا 10 سال است.
6- کامپوزیت دندان را از تغییر دمایی بیش از حد دهان عایق نگاه میدارد.
معایب:
1-گران قیمت تر از آمالگام (5/1 برابر)
2- در صورت کاشت نامناسب به سرعت پوسیده می شوند.
3- تحقیقات اخیر در مورد برخی از رزین های bisphenol – A نشان داده که می تواند خطر سرطان پستان را افزایش دهد.
4- احتمال بروز حساسیت پس از عمل
5- تغییر رنگ و ایجاد لکه پس از مدت زمان در اثر نوشیدن چای، قهوه و یا خوردنی های لکه زا.
6- پوسیدگی سریعتر از آمالگام

7- از آنجا که الکل حلال رزین است، نوشیدن الکل می تواند سبب نرم شدن ماتریس کامپوزیت گشته و باعث ساییده شدن ماده رزین می شود.
با اصطلاح کامپوزیت ها کاربرد این مواد در حال افزایش است.

How Is Bonding Done
فرایند پیوند کامپوزیت با دندان در ابتدا با زبر سازی محسوس محل مورد نظر ترمیم انجام می گیرد که عمدتاً نیازمند بی حسی نیست. پس از آن سطح دندان توسط ژل etch می شود. رزین بر روی دندان اعمال شده و نور با شدت بالا جهت سخت کردن کامپوزیت تابانده می شود.
گاهی اوقات از رزین های با طیف رنگ مختلف به صورت لایه لایه استفاده می شود تا رنگ واقعی دندان به دست آید. همچنین برای براق کردن رزین حاصل می توان آن را پرداخت کرد.
دردندان پزشکی 5 گونه رزین کمپوزیتی مختلف که قابلیت سخت شدن توسط نور مرئی را دارند یافت می شوند.
این کامپوزیت ها تحت تابش نور پلاسمایی با انرژی قرار گرفته و فاکتورهای انقباض (Contraction)، نرخ انقباض و دمای القایی تابش آنها آنالیز می شود. روند تابش (exposuse) میتواند هم به شکل پیوسته و هم گسسته یا ترکیبی با فاصله زمانی 10 دقیقه باشد. با مقایسه طول زمان تابش برای القای یک انقباض مشابه در یک ماده مشخص مشاهده شده که طول زمان تابش بانور پلاسمایی

در مقایسه با طول زمان تابش نور هالوژن به طور قابل ملاحظه ای با نسبت 10:1 کاهش پیدا کرده است. همچنین دیده شده که انقباض نهایی مواد تحت تابش پلاسما کمتر است در حالیکه نرخ انقباض بدست آمده توسط منحنی های متغیر خطی- بعدی ایجاد شده بوسیله با روش اسکن باریکه لیزر تفاوت فاحش بین دو نور افشان نداد.. افزایش دمای القا شده توسط نور پلاسما بر روی ماده از دمای القا شده توسط نور معمولی تجاوز نمی کند.

1- مقدمه
رزین های کامپوزیتی سخت شونده توسط نور مرئی که توسط Camphorquinone فعال می شوند به طور گسترده در دندان پزشکی به عنوان مواد احیا کننده برای اتصالات سرامیکی پلیمری یا فلزی دندان پزشکی تا روکش حفره، رخنه گیر شکاف و عامل های درزگیر مورد استفاده قرار می گیرند و هم شدت نور در طول موج حساسیت نوری (nm470 برای ( Camphorquinone) و طیف نور (شدت بر حسب فرکانس) در طول موج های بلندتر از فعال سازی آن می تواند بر انقباض، نرخ انتقاض، زمان تابش، دمای سطح تابش درجه تبدیل منومرها به پلیمر و عمق پلیمریزاسیون) تأثیر بگذارند.
اگر شدت نور افزایش پیدا کند بخی از مشخصه های کلینیکی (از قبیل زمان تابش کوتاهتر، عمق بزرگ تر پلیمریزاسیون اصلاح می شود. افزایش مشخصه های دیگر (انقباض، نرخ انقباض و دما) می تواند سبب ایجاد تأثیرات نامطلوب شود. در حقیقت انقباض القایی پلیمریزاسیون به درجه تبدیل وابسته بوده و منجر به افزایش تنش های برشی و یا کششی در بین سطحی محل و ترمیم دندان می شود. تنش های ایجاد شده می توانند چسبندگی پیوند ماده بازسازی را در دیواره های حفره تضعیف کرده و منجر به نشتی های میکرونی در بین سطح دندان محل ترمیم می گردد.
فرایند پلیمریزاسیون را میتوان با فازهای پیش و پس ژلی مشخص کرد. در فاز پیش ژلی تنش توسط شار (جریان) ماده کاهش یافته، اما تنش پس ژلی باقی می ماند. در محل ژل زمانی که

چسبندگی بازسازی حفره شکل گرفت یا لحظه پس از نرخ بالاتر انقباض به واسطه غلظت بالاتر رادیکال های فعال شده توسط نور افزایش بیشتر تنش در پیوند بین سطحی را القا می کند. این امر توسط افزایش مدول الاستیسیته رزین در حالت ویسکوالاستیک صورت می گیرد.
شدت نور زمان تابش و دمای دندان تحت تابش با هم مرتبط هستند. برای یک نور هالوژن معمولی هرچه شدت نور بیشتر باشد درمای تولید شده بیشترافزایش یافته و در نتیجه دمای سطح تحت تابش بالاتر خواهد رفت. بر اساس نظریه Zach و همکارانش هنگامی که دمای دندان از c 5/42 بالاتر باشد آسیب های غیر قابل برگشت بوجود می آید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله مشورت در سیره و کلام نبوی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مشورت در سیره و کلام نبوی در pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مشورت در سیره و کلام نبوی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مشورت در سیره و کلام نبوی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مشورت در سیره و کلام نبوی در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش سبک زندگی پیامبر (صلی الله علیه و آله)
تعداد صفحات: 1
چکیده:
از جمله دستورات دین مبین اسلام، که خداوند در قرآن کریم حضرت محمد – صلی الله علیه و آله وسلم – را به آن امر می کند. دستور خداوند به مشورت کردن است اهمیت آن زمانی نمود جدی و اثرگذار پیدا می کند که خداوند خطاب به انسانیک امل و جامع چون رسول گرامی اسلام، او را از این امر بی نیاز نمی داند پیامبر نیز پیرو همین آموزه های الهی، در بیشتر امور با مسلمانان و شخصیت های برجسته عصر خود به مشورت می پرداختند و به این طریق، مسلمانان را به آن ترغیب می کردند، مطالعه در سیره عملی آن حضرت نشان می دهد ایشان در بیشتر جنگ های اسلام با مشرکان و کافران همواره با مسلمانان به مشورت پرداخته اند. احادیث آن حضرت دربردارنده بسیاری از باید ها و نبایدهای مشورت کردن است و که عمل کردن به این فرموده های آن حضرت می تواند زمینه ساز جامعه آرمانی باشد در این مختصر، به جایگاه مشورت در زندگی پیامبر، شرایط و مکان مشورت، حقوق مشاور و مشورت کننده بر هم دیگر، آثارنیک مشورت صادقانه، آثار بد مشورت مغرضانه و ; از دیدگاه آن حضرت پرداخته شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی اثر دبی بر روی ضریب زبری به کمک کالیبراسیون مدل ریاض

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر دبی بر روی ضریب زبری به کمک کالیبراسیون مدل ریاضی یک بعدی مطالعه موردی زاینده رود بازه سدتنظیمیدرپل کله در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دبی بر روی ضریب زبری به کمک کالیبراسیون مدل ریاضی یک بعدی مطالعه موردی زاینده رود بازه سدتنظیمیدرپل کله در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دبی بر روی ضریب زبری به کمک کالیبراسیون مدل ریاضی یک بعدی مطالعه موردی زاینده رود بازه سدتنظیمیدرپل کله در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دبی بر روی ضریب زبری به کمک کالیبراسیون مدل ریاضی یک بعدی مطالعه موردی زاینده رود بازه سدتنظیمیدرپل کله در pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: دهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
تعداد صفحات: 6
چکیده:
تعیین مناسب مقدار پارامتر ضریب زبری مانینگ، نقش موثری در محاسبات مربوط به پروفیل سطح آب و برآورد صحیح سرعت و دبی جریان ایفا می کند. از این رو شناخت دقیق این پارامتر برای طراحی و اجرای طرح های مهندسی رودخانه ضروری است. تا کنون محققین زیادی روی ضریب زبری رودخانه ها کار کرده اند و روابطی را نیز ارائه نموده اند. در این پژوهش از مدل ریاضیFASTER برای کالیبراسیون ضریب زبری و شبیه سازی سطح و دبی آب رودخانه زایندهرود استفاده شده است.به منظور شبیه سازی دقیق دبی و سطح آب، ضریب زبری مانینگ با استفاده از کالیبراسیون مدل مشخص شد. برای دو دوره سه ماهه در سال آبی 0931-0933 مدل واسنجی و صحت سنجی گردید. همچنین اطلاعات ایستگاه پل زمانخان برای واسنجی و صحت سنجی مدل استفاده شده است. نتایج حاصل از مدل سازی نشان داد که ضریب زبری مانینگ با کاهش دبی افزایش می یابد. بنابراین با استفاده از یک روش ساده که به مدل FASTERاضافه شد ضریب زبری مانینگ به طور خودکار با کالیبراسیون مدل تغییر می کند. نتایج به دست آمده از اجرای مدل برای این دو دوره انتخابی نشان می دهدکه انتخاب ضریب زبری متغیر،نسبت به ضریب زبری ثابت دارای دقت بیشتری است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   201   202   203   204   205   >>   >