مقاله A new design of ACدرbased ECT sensor to monitor subدرmicro

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله A new design of ACدرbased ECT sensor to monitor subدرmicron droplet distribution in crossدرsection of EHDA encapsulation chamber در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله A new design of ACدرbased ECT sensor to monitor subدرmicron droplet distribution in crossدرsection of EHDA encapsulation chamber در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله A new design of ACدرbased ECT sensor to monitor subدرmicron droplet distribution in crossدرsection of EHDA encapsulation chamber در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله A new design of ACدرbased ECT sensor to monitor subدرmicron droplet distribution in crossدرsection of EHDA encapsulation chamber در pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 5
چکیده:

Electro-hydro-dynamic Atomization (EHDA) has recently been applied to the fabrication of polymeric micro- or nano-particles or fibres for drug encapsulation. For in-situ monitoring of pharmaceutical particle fabrication in an EHDA encapsulation chamber, AC-based Electrical Capacitance Tomography (ACECT) has been used as a non-invasive measurement technique. Thekey achievements made during this study include the successful monitoring of very dilute droplet and particle trajectories in different regions of EHDA encapsulation chamber. A new type of ACECT sensor with internal and external electrodes is designed, fabricated and used to improvethe sensitivity of ACECT measurement for detection of the objects in the central area of theEHDA encapsulation chamber. The final results confirm that the monitoring droplet and particles in low concentration which was a serious problem in older generations of ACECT systems hasbeen solved by using an internal-external electrode sensor in this work. The final results also show that the ACECT system is not significantly influenced by the high electric field strength

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله فلزات سنگین دراندامهای ذرت علوفه ای تحت آبیاری بافاضلاب در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله فلزات سنگین دراندامهای ذرت علوفه ای تحت آبیاری بافاضلاب در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فلزات سنگین دراندامهای ذرت علوفه ای تحت آبیاری بافاضلاب در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فلزات سنگین دراندامهای ذرت علوفه ای تحت آبیاری بافاضلاب در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فلزات سنگین دراندامهای ذرت علوفه ای تحت آبیاری بافاضلاب در pdf :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: اولین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست

تعداد صفحات: 11

چکیده:

به منظور بررسی اثرات آبیاری با فاضلاب و تجمع فلزات سنگین در اندامهای ذرت علوفه‌ای (S.C704) که بخش قابل ملاحظه‌ای از اراضی کشاورزی در جنوب شهر تهران را به خود اختصاص داده است طرح آزمایشی در قالب بلوکهای کامل تصادفی در 4تیمار و 3تکرار انجام شد که تیمارها شامل آب چاه و غلظتهای متفاوتی از آب چاه و فاضلاب شامل آب چاه (1w)، 1/3آب فاضلاب و 2/3 آب چاه(2w)، 2/3 آب فاضلاب و 1/3 آب چاه (3w) و فقط آب فاضلاب (4w) صورت گرفت. تجزیه و تحلیل آماری نتایج تجمع عناصر سرب، مس، روی، کروم و کادمیوم ذر گیاه ذرت نشان داد که ما بین تیمار شاهد و تیمارهای تحت آبیاری با فاضلاب تجمع عنصر سرب و عناصر روی و مس در گیاه ذرت به ترتیب در سطح 1% و 5% اختلاف معنی داری را نشان می‌دهد. همچنین بررسی مقایسات میانگین نتایج مذکور نشان داد که بیشترین مقدار تجمع عناصر سرب و مس بترتیب معادل ppm 11/1 وppm 10/6 در تیمار 4w و بیشترین مقدار تجمع عنصر روی معادل ppm34/9 در تیمار 3w بوده است. از طرفی بررسی وضعیت تجمع عناصر فوق در اندامهای مختلف گیاه ذرت نشان داد که تجمع عناصر سرب، مس، روی، کروم و کادمیوم در اندامهای ساقه، برگ و دانه تفاوت آماری معنی داری ما بین تیمارهای آزمایش ندارند ولی در اندام ریشه تجمع عناصر سرب، مس، روی، کروم و کادمیوم اختلاف معنی داری در سطح احتمال 1% ما بین تیمارهای آزمایش نشان می دهند. لذا نتیجه می‌شود در اراضی تحت آبیاری با فاضلاب در صورت امکان، از مخلوط آب چاه و فاضلاب استفاده شود، همچنین با توجه به پتانسیل تجمع فلزات سنگین دراندام ریشه و به منظور جلوگیری از انتقال این عناصر به جیره غذائی دام و انسان از مصرف ریشه گیاهان تحت آبیاری با فاضلاب خصوصا محصولات غده ای و ریشه ای خودداری نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

تحقیق فضل بن شاذان در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق فضل بن شاذان در pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق فضل بن شاذان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق فضل بن شاذان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق فضل بن شاذان در pdf :

زندگی نامه
ابو محمد فضل بن شاذان بن خلیل ازدى، فقیه صاحب نظر، متکلم متفکر، مفسر حاذق، دانشمند شهیر عالم اسلام و مؤلف گرانقدر در علوم و فنون اسلامى.
از جزئیات زندگى شخصى و تاریخ دقیق تولدش و... چندان آگاه نیستیم، نجاشى او را از طایفه ازد از قبیله‏هاى معروف عرب و پدرش را از شاگردان یونس بن عبد الرحمان شمرده است. (1) با توجه به روایاتى که فضل از امام رضا علیه السلام دارد مى‏توان تولد او را در حدود صدوهشتاد هجرى تخمین زد.
کشى مى‏نویسد: فضل در روستایى در حوالى بیهق بود که خبر خروج خوارج به او رسید براى فرار از چنگ آنان بار سفر بست و از آنجا گریخت در اثر فشار و سختى سفر بیمار شد و در سال 260 هجرى درگذشت. (2) بر قبر او در نیشابور گنبد و بارگاهى است و محل تردد و زیارت شیفتگان علم و ولایت است.
فضل در محفل پیشوایان معصوم
وى افتخار حضور و شاگردى چهار امام معصوم علیهم السلام را دارد. نجاشى مى‏گوید از امام جواد علیه السلام روایت دارد و شیخ طوسى نام او را در زمره یاران امام هادى و عسکرى علیمها السلام ذکر مى‏کند. (3) اگر چه نجاشى در روایت فضل از امام رضا علیه السلام تردید کرده لیکن روایات او در عیون اخبار الرضا علیه السلام (4) و من لا یحضره الفقیه (5) در علل شرایع و احکام، با تصریح «فضل‏» درآخر روایت‏به سماع وى از امام رضا علیه السلام جایى براى این تردید باقى نمى‏گذارد.
مقام فضل در نزد امامان معصوم
کتابى از فضل بن شاذان به دست امام حسن عسکرى علیه السلام رسید، امام با ورق زدن به مطالعه کتاب او پرداخته، فرمود: خدایش رحمت کند، اهل خراسان به منزلتش غبطه مى‏خوردند زمانى که فضل بین ایشان زندگى مى‏کرد. (6)
زمانى از فضل نزد امام عسکرى علیه السلام نامى برده شد، شایعه پراکنیهاى دشمن را پیرامون عقاید و شخصیت او براى امام مطرح کردند و از آن حضرت براى شفاى او دعا طلب کردند، امام علیه السلام فرمود: آرى بر فضل دروغ بستند، خداوند رحمتش کند، خداوند رحمتش کند. راوى مى‏گوید: هنگامى که به خراسان رسیدم فهمیدم در همان زمانى که در خدمت امام بودیم فضل از دنیا رفته بود.
پیامبران و پیشوایان معصوم براى هر کسى به اندازه عقل و فهم و درکش، از مطالب و معارف و حقایق پرده برمى‏دارند «انا معاشر الانبیاء نکلم الناس على قدر عقولهم‏» (8) ، روایت صدوق از فضل بن شاذان در علل شرایع و احکام بیانگر قوت فهم و حذاقت اوست که امام او را لایق دانسته و بسیارى از فلسفه احکام را در حدود بیست صفحه از سرتاسر فقه براى او گفته است.

گفتار دانشمندان در باره فضل
نجاشى رجال شناس بزرگ امامى در ستایش از فضل مى‏گوید: او ثقه و از بزرگان فقها ومتکلمان شیعه و در این طایفه داراى مقام و جلالتى است، وى مشهورتر از آن است که ما به توصیف او بپردازیم . و شیخ طوسى در این راستا مى‏نویسد: فقیه، متکلم، جلیل القدر. و کشى او را از عدول و ثقات برشمرده و در موارد زیادى به گفتار او در توثیق و تضعیف رجال به عنوان سندى اعتماد مى‏کند.
علماى دیگر نیز به اتفاق او را توثیق و از فقیهان عالى‏مقام و متلکمان سترگ به حساب آورده‏اند.
ابن ندیم درباره او مى‏نویسد: فضل بن شاذان رازى، خاصى و عامى است، شیعه او را از خود مى‏داند; از این رو نام او را در جمله دانشمندان شیعه بردم و حشویه او را از خود مى‏پندارد و کتابهایى دارد که با عقاید حشویه سازگار است. مانند: تفسیر، قرائات، سنن در فقه. فرزندش عباس نیز کتابهایى دارد. ابن ندیم ترتیب سور قرآن را در مصحف ابن مسعود و ابى بن کعب از فضل بن شاذان نقل مى‏کند و مى‏نویسد: فضل یکى از پیشوایان و امامان علوم قرآنى و قرائات است از این رو آنچه اوگفته بود بر آنچه خود دیدم ترجیح داده، نوشتیم.
شیخ طوسى در مقام نقد کلام ابن ندیم مى‏نویسد: گمان مى‏کنم ابن ندیم فضل بن شاذان نیشابورى را با فضل بن شاذان رازى از علماى اهل سنت اشتباه کرده است. این اشکال به مطالعه کتاب ایضاح فضل بن شاذان تایید مى‏شود که وى حشویه و تمام گروههاى غیر امامى را مورد نقد و انتقاد قرار داده است و در کتب شیعى نامى از عباس بن فضل بن شاذان به عنوان مؤلف یا راوى حدیث دیده نشده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی خصوصیات مرفولوژیک عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی خصوصیات مرفولوژیک عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت علوفه ای درشرایط کشت متراکم در pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات مرفولوژیک عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت علوفه ای درشرایط کشت متراکم در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات مرفولوژیک عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت علوفه ای درشرایط کشت متراکم در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات مرفولوژیک عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت علوفه ای درشرایط کشت متراکم در pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 3

چکیده:

بمنظور بررسی اثرافزایش تراکم گیاهی ازحدمعمول برواکنش ژنوتیپ های جدید ذرت علوفه ای ازمایشی درایستگاه تحقیقات کشاورزی استان خراسان رضوی اجرا گردید دراین پژوهش اثرات افزایش تراکم بوته 95000 بوته درهکتار بصورت ازمایشی با پایه طرح بلوک کامل تصادفی برخصوصیات زراعی عملکرد و اجزای عملکرد 10 هیبرید جدید ذرت علوفه ای درسه تکرار بررسی گردید نتایج این ازمایش نشان داد که بیشترین و کمترین عملکرد علوفه به ترتیب مربوط به هیبریدهای تجاری سینگل کراس 700 و سینگل کراس 302 می باشد نتایج تجزیه واریانس داده ها حاکی ازوجود تفاوت معنی دار بین هیبریدهای مورد مطالعه ازنظر کلیه صفات مورد بررسی بجز نسبت بلال به بوته تعداددانه درردیف طول بلال و تعدادکل دانه وجود می باشد. مشاهده شد که ترکیب شماره 7دارای کوتاهترین و هیبرید شماره 5 دارای بلندترین بوته ها می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله ارزیابی مصرف سوخت و اثرات زیست محیطی آن درسه روش کاشت با س

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی مصرف سوخت و اثرات زیست محیطی آن درسه روش کاشت با سانتریفیوژ خطی کار و کمبینات درتولید گندم در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مصرف سوخت و اثرات زیست محیطی آن درسه روش کاشت با سانتریفیوژ خطی کار و کمبینات درتولید گندم در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مصرف سوخت و اثرات زیست محیطی آن درسه روش کاشت با سانتریفیوژ خطی کار و کمبینات درتولید گندم در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مصرف سوخت و اثرات زیست محیطی آن درسه روش کاشت با سانتریفیوژ خطی کار و کمبینات درتولید گندم در pdf :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: اولین همایش ملی علوم زیستی

تعداد صفحات: 11

چکیده:

مصرف بی رویه سوختهای فسیلی انتشارگازهای گلخانه ای و اثراتز یست محیطی ناشی ازآن را درپی داشته است بنابراین تلاشها بران است که مصرف انرژی بویژه سوختهای فسیلی تاحدامکان کاهش یابد برای انجام این تحقیق 15مزرعه گندم درمنطقه کردکوس استان گلستان انتخاب شد مزارع در5 روستا و درمساحت های مختلف ازنظر سطح مکانیزاسیون درسه سطح کاشت با سانتریفیوژ بذرپاش خطی کار و کمبینات که هرسطح خود به 5 مزرعه تقسیم شد آنالیز داده ها درسه بخش مصرف سوخت انرژی سوخت مصرفی و تولید گازهای گلخانه ای ناشی ازسوخت مصرفی صورت گرفت میزان مصرف سوخت درسه روش کاشت سانتریفیوژ خط کار و کمبینات به ترتیب با میانگین 132و130و99 لیتر درهکتار و همچنین انرژی حاصل از آن با ترتیب با میانگین 5066/5و4864/4و3777/9 مگاژول درهکتار بود بررسی ها نشان داد که عملیات تهیه بستر درهر سه روش سانتریفیوژ خطی کار و کمبینات بالاتری سهم به ترتیب 69/2و65/5و44/7 درصد درمصرف سوخت داشته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   191   192   193   194   195   >>   >